آنچه باید بدانیم ولی نمی دانیم!

اطلاعات طلایی، شخصـیتی ممتاز

روشهای مفید برای افزایش قد بصورت طبیعی

 در این مقاله سعی بر این بوده که به کلیه سوال های شما درمورد قد و افزایش قد انسان پاسخ دهیم. برای این منظور به توضیح عواملی که بر رشد قد انسان تاثیر دارند پرداخته ایم. شاید سوال خیلی از شما باشد که چطور می توان رشد را در بدن تحریک کرد. خیلی ها به دنبال راه هایی برای بلندتر کردن قدشان هستند. در اینجا اطلاعات لازم را برایتان گرد آورده ایم.


2- چه زمان قد کشیدن ما متوقف می شود؟
از نظر ژنتیکی طوری برنامه ریزی شده ایم که پس از اتمام دوران بلوغ قد کشیدن متوقف شود. در این نقطه، فعل و انفعالات پیچیده ژن ها، موادمغذی و هورمون ها به اوج خود می رسد. وقتی ژن ها با همکاری هم رشد بدن را به نقطه ای رساندند که قادر به تولید مثل باشد، هدف رشد به اتمام رسیده است. این اتفاق به طور متوسط در سن 16 سالگی برای دختران و 18 سالگی برای پسران می افتد.

3- آیا پس از اتمام دوران بلوغ هم قدمان بلندتر می شود؟
شواهد بسیار کمی از رشد قد بعد از دوران بلوغ دیده شده است. انسانها معمولاً در دوران کودکی سریعترین رشد را دارند. همچنین در دوران بلوغ نیز به خاطر جهش های رشد، رشد سریعی دارند.

4- جهش های رشد چیستند؟
جهش رشد اصطلاحی است که برای افزایش سریع قد و وزن به کار می رود که معمولاً در دوران بلوغ اتفاق می افتد. کودکان در دوران نوجوانی به بالاترین حد قد دوران بزرگسالی خود می رسند. این رشد قابل توجه، از قسمت های خارجی بدن شروع شده و به قسمت ها داخلی تر ادامه می یابد. دست ها و پاها اولین جاهایی هستند که بزرگ می شوند. نیاز به کفش های تازه اولین نشانه تجربه جهش رشد است. دومین ناحیه بدن، طول پاها و دست ها است که بلندتر می شود. و آخر ستون فقرات ما رشد می کند. آخرین رشد پهن تر شدن سینه و شانه ها در پسران و پهن شدن لگن و ران ها در دختران است.

5- چه نوع رژیم غذایی به افزایش قد کمک می کند؟
یک رژیم غذایی سرشار از موادمغذی که شامل میوه ها و سبزیجات، لبنیات، سیریال، گوشت و میزان کافی آب باشد موجب تقویت فرایند طبیعی افزایش قد می شود.
 
 

 



[ یک شنبه 1 خرداد 1390  ] [ 1:55 PM ] - مسعود نودوشنی

[ نظرات0 ]

12 کشور اول دنیا در تولید هرزنامه

 تازه ترین گزارش موسسه امنیت انفورماتیکی سوفوس نشان می دهد که تولید هرزنامه (اسپم) که تاکنون در اختیار اروپا بود به آسیا رسیده و این قاره را به اولین تولیدکننده نامه های ناخواسته تبدیل کرده است.


آمریکا                     13.7 درصد
هند                        7.1 درصد
روسیه                    6.6 درصد
برزیل                      6.4 درصد
 کره جنوبی               3.8 درصد
 انگلیس                   3.2 درصد
ایتالیا و فرانسه           3.1 درصد
اسپانیا                     2.8 درصد
آلمان                       2.6 درصد
 رومانی                    2.5 درصد
 لهستان                  2.3 درصد 
 سایرین                   42.8 درصد

 جدول قاره ها به ترتیب تولید هرزنامه

رتبه قاره ها                 تولید هرزنامه
آسیا                          35.1 درصد
اروپا                            32 درصد
آمریکای شمالی            17.3 درصد
آمریکای جنوبی              12.4 درصد
آفریقا                          2.3 درصد

 این اطلاعات نشان می دهد که آسیا اولین قاره در تولید هرزنامه است و پس از آن اروپا و آمریکای شمالی قرار گرفته اند.

این درحالی است که در گذشته، اروپا رتبه اول را در تولید هرزنامه در اختیار داشت.

هرزنامه (اسپم) اصطلاحی است که تنها با هدف جلب توجه کاربران به کلیک کردن بر روی لینکهای خطرناک به صندوق پست الکترونیک تعداد زیادی از کاربران به طور همزمان ارسال می شود. این پدیده از زمانی که پست الکترونیک به وجود آمده است کم و بیش وجود داشته و تقریبا رشد آن همگام با افزایش تعداد کاربرانی بوده است که به شبکه متصل شده اند.

سوفوس در این گزارش آورده است: رشد گسترده سکوهای موبایل و شبکه های اجتماعی موجب افزایش اجتناب ناپذیر کانالهایی شده است که از طریق آنها هرزنامه ها می توانند ارسال شوند و بنابراین بسیار مهم است که کاربران حداکثر توجه و دقت را در محافظت از رایانه ها و دستگاههای خود انجام دهند.

به اعتقاد سوفوس، نرم افزارهای امنیتی به تنهایی کافی نیستند و مهارت کاربران در شناسایی خطر در کاهش آسیبهای ناشی از هرزنامه ها نقش مهمی ایفا می کنند.

همانطور که یک راننده می داند که با نزدیک شدن به یک خطر باید آهسته تر براند یک کاربر اینترنت نیز نباید بدون فکر نزدیک ایمیلهای ناخواسته شود. هرزنامه به خصوص برای کسانی که آشنایی کمی با ایمیل دارند مسئله ای جدی است.

یک مدیر ارشد سوفوس در تفسیر این گزارش اظهار داشته است: "کاربران باید از خطرات ناشی از کلیک بدون دقت بر روی لینکهایی که وارد ایمیل آنها می شود آگاه شوند. تا زمانی که هرزنامه ها به عنوان یک منبع درآمد برای هرزنامه نویسان به کار خود ادامه دهند این مشکل جهانی باقی می ماند.
این درحالی است که بسیاری از کاربران هنوز ریسک می کنند و با باز کردن لینکهای هرزنامه ها رایانه خود را به یک بوت نت یا همان رایانه های برده تبدیل می کنند. بی شک اولین گام برای مبارزه با هرزنامه ها استفاده از نرم افزارهای امنیتی به روز شده است، اما همچنین باید از بازکردن ایمیلهایی که وارد گزینه هرزنامه پست الکترونیک می شوند به شدت خودداری کرد."

هرزنامه ها در شبکه های اجتماعی
به گزارش مهر، در نظرسنجی که موسسه سوفوس در فوریه گذشته از کاربران شبکه های اجتماعی انجام داد دریافت که 43 درصد از مصاحبه شوندگان مورد حملات فیشینگ جنایتکاران انفورماتیکی قرار گرفته اند که این رقم در سال 2009 برابر با 21 درصد بود. همچنین در این سال 67 درصد از کاربران هرزنامه دریافت کرده و 40 درصد از کاربران نیز با ویروسها و سایر انواع نرم افزارهای مخرب تهدید شدند.

در این میان، پدیده اکانتهای در معرض خطر یکی از مهمترین مشکلاتی است که به اعتقاد "سوفوس" کاربران شبکه های اجتماعی را تهدید می کند.

اکنون نیز در گزارش سه ماهه دوم 2011 این موسسه امنیت انفورماتیکی بار دیگر به کاربران شبکه های اجتماعی تاکید کرده است که مراقبت لینکهای ارائه شده بر روی شبکه های اجتماعی باشند.


[ یک شنبه 1 خرداد 1390  ] [ 1:54 PM ] - مسعود نودوشنی

[ نظرات0 ]

برخی از نشانه های مردان سوءاستفاده گر

 مردان سوءاستفاده گر معمولاً خودشان قربانیان نوعی سوءاستفاده هستند. نشانه های یک مرد سوءاستفاده گر می تواند سوءاستفاده احساسی، کلامی، فیزیکی یا جنسی باشد. معمولاً مردانی که سوءاستفاده احساسی می کنند سوءاستفاده کلامی یا ترکیبی از سایر انواع سوءاستفاده ها را نیز مرتکب می شوند. نشانه های چنین مردانی معمولاً اگر دقت کنید، زیاد سوال کنید و درمورد گذشته او بررسی کنید، بعد از چند قرار ملاقات اول دیده می شود.

سوءاستفاده احساسی باعث پایین آوردن اعتماد به نفس و بروز افسردگی می شود. چنین مردی ممکن است به شما بگوید که دوستتان دارد یا تغییر می کند تا ترکش نکنید اما هرچه بیشتر سعی کنید او را تغییر دهید، کنترل بیشتری روی شما پیدا می کند. وعده های سرخرمن حالت عادی پیدا می کند. حتماً به رفتار و اعمال او هم توجه داشته باشید و نه فقط به حرفهایش. البته رابطه با چنین مردانی از همان ابتدا اینگونه نخواهد بود. اگر چنین بود زنان بدون معطلی آن مرد را رها می کردند.

براساس انجمن روانشناسی خشونت و خانواده در امریکا، هرساله بیش از ۴ میلیون زن امریکایی از نوعی آزار و اذیت توسط همسرشان رنج می برند. چه کسی می تواند قهرمان سنگین وزن مایک تایسون را فراموش کند که به جرم تجاوز به دزیره واشنگتن  به شش سال حبس متهم شد. تایسون فقط سه سال را در زندان سپری کرد و بعد با عفو مشروط آزاد شد. بعد با رابین ژیونز ازدواج کرد و یکسال بعد درست در روز ولنتاین از او طلاق گرفت چون ژیونز ادعا کرده بود که تایسون از او سوءاستفاده کرده است. رفتارهای سوءاستفاده گرانه در همه سطح های جامعه دیده می شود.

در زیر ۱۰ نشانه مردان سوءاستفاده گر را جمع آوری کرده ایم. اگر طرف شما هم یک یا دو مورد از این رفتارها را دارد شاید وقتش رسیده باشد که رابطه تان را دوباره ارزیابی کنید و درصورت نیاز کمک بخواهید.

۱- حسادت و حس تملک:
این افراد همیشه به دنبال زن هایی مطیع هستند که بتوانند آنها را کنترل کنند. رفتار سوءاستفاده گرانه رفتاری ارثی است و مردانی که از آنها سوءاستفاده شده احتمال زیادی دارد که خود به این بیماری مبتلا شوند. مردانی که از حیوانات سوءاستفاده می کنند نیز احتمال زیادی دارد که از خانم ها هم سوءاستفاده کنند.

اگر به خاطر اینکه فکر می کنید این فرد تغییر می کند به رابطه تان با او ادامه می دهید بهتر است بیشتر فکر کنید. چنین مردانی بدون درمان دراز مدت به هیچ وجه درست نمی شوند. جلسات مشاوره گروهی برای کمک به این افراد بسیار مفید است. مصرف موادمخدر و الکل هم می تواند به چنین رفتارهایی ختم شود. اگراین فرد تمایلی به کمک گرفتن از متخصص نداشت آنوقت شما باید با محافظت از خودتان یا فرزندتان در صورت وجود اقدام کرده و او را ترک کنید. با ماندن در چنین رابطه ای یعنی از رفتارهای آن مرد چشم پوشی می کنید. اگر بترسید نخواهید توانست از دست او جان سالم به در ببرید.


[ یک شنبه 1 خرداد 1390  ] [ 1:52 PM ] - مسعود نودوشنی

[ نظرات0 ]

برای بچه دار شدن چه مدت باید صبر کرد ؟!

 هنگامی که یک زوج جوان قصد می گیرند که اولین بچه خود را به دنیا بیاورند،چه مدت بعد از ازدواج باید صاحب فرزند شوند؟


برای بچه‌دار شدن 2 سال صبر کنید
با توجه به شیوع بالای سرطان پستان در زنان و پایین بودن سن نسبی ابتلا به این بیماری در ایران، بسیار محتمل است که ابتلا به این سرطان مصادف شود با بارداری یک زن. در این صورت، چه ملاحظاتی باید در نظر گرفته شود تا بارداری و بیماری بتوانند با هم کنار بیایند؟

این، پرسشی است که از دکتر نسرین‌السادات علوی، فوق‌تخصص جراحی سرطان پرسیده‌ایم و آنچه می‌خوانید، پاسخ‌های او به این سوال و سوال‌هایی از همین قبیل است...

آیا احتمال دارد یک خانم در حالی که باردار است، به سرطان پستان مبتلا شود؟
بله، سرطان پستان در هر موقعی از زندگی یک خانم ممکن است اتفاق بیفتد؛ از جمله در هنگام بارداری و شیردهی. این سرطان در کمین همه خانم‌ها در هر دوره از زندگی است.
 
بارداری، احتمال ابتلا به آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟
اصلا هیچ تاثیری ندارد. یعنی میزان ابتلا به این سرطان در دوران بارداری با میزان ابتلا به آن در سایر دوران‌های زندگی هیچ تفاوتی ندارد. به همان صورتی که خانم‌ها در دوران غیر از بارداری به این بیماری مبتلا می‌شوند، در دوران بارداری هم احتمال ابتلای‌شان هست.
 
سن بارداری چطور؟ آن‌ هم تاثیری ندارد؟
نه، آن هم تاثیر چندانی ندارد. درست است که اگر خانمی اولین بارداری‌اش بعد از سن 30 سالگی باشد، احتمال ابتلا‌ی‌اش به سرطان پستان کمی بیشتر می‌شود، اما این به معنی آن نیست که او در دورانی که باردار است مبتلا به این بیماری شود.
ممکن است سرطان در بارداری یا در هر زمان دیگری اتفاق بیفتد اگر خانم 40 ساله‌ای باردار باشد در مقایسه با خانم 30 ساله ای که باردار است، از نظر احتمال ابتلا هیچ تفاوتی بین آنها وجود ندارد. البته افرادی که سن بالاتری دارند احتمال ابتلای‌شان به سرطان پستان بیشتر است اما این احتمال ربطی به بارداری ندارد و به سن خانم مرتبط است.
 
چرا یک خانم باردار ممکن است به سرطان پستان مبتلا شود؟
علت سرطان پستان به‌طور کامل کشف نشده و هنوز مشخص نیست چرا سلولی در سینه رشد می‌کند و تبدیل به سرطان می‌شود. درست است که می‌دانیم برخی از عوامل از جمله سابقه خانوادگی و سبک زندگی در بروز این قضیه مهم است اما علت اصلی سرطان ناشناخته است. در دوران بارداری هم همین‌طور است.
و هر چیزی که در سینه پیدا می‌کنند به بارداری خود ربط می‌دهند؛ مثلا تصور می‌کنند شیر در سینه جمع شده است. سرطان‌های دوران بارداری و شیردهی دیرتر تشخیص داده می‌شود و حتی ممکن است در مراحل پیشرفته‌تری به پزشک مراجعه شود.
 
علایم این سرطان در دوران بارداری چگونه است؟
اغلب خانم‌هایی که سرطان پستان دارند با یک توده بدون درد به پزشک مراجعه می‌کنند. این توده بدون درد به طور اتفاقی توسط خانم باردار لمس شود که این خانم باید به پزشک مراجعه کنند تا با انجام بررسی‌های لازم مشکل‌شان بررسی شود.
تورم پستان، غیرقرینه شدن پستان، افزایش اندازه نسبت به پستان دیگر، کشیده شدن پوست پستان به داخل، تغییر شکل نوک پستان، تغییر رنگ پستان (رنگ قرمز در تشخیص بسیار مهم است) و ترشحات داخلی در دوران بارداری در خیلی اوقات دیده می‌شود که البته در اغلب موارد خوش‌خیم هستند و ربطی به سرطان ندارند اما با این همه، اگر ترشحات یک طرفه بوده و از یک منفذ پستان خارج شود برای ما بسیار اهمیت دارد و باید بررسی شود.

آیا ممکن است امتناع از خوردن شیر توسط نوزاد بیانگر سرطان پستان باشد؟
نه! سلول‌های سرطانی به داخل شیر راه پیدا نمی‌کنند و موجب تغییر طعم شیر نمی‌شوند و شیر ضرری برای بچه ندارد. اما در موقع درمان و شیمی‌درمانی، شیردهی معمولا باید قطع شود. اما شیردهی از پستانی که مبتلا به سرطان شده هیچ تفاوتی با شیردهی از پستان سالم ندارد.
 
تشخیص سرطان پستان در بارداری چگونه است؟
هر ضایعه و هر تغییر پوستی در خانم‌هایی باردار و غیرباردار باید بیشتر بررسی شود. در خانم‌های باردار برای تشخیص سرطان پستان از معاینه دقیق و از سونوگرافی استفاده می‌شود اگر به توده‌ای برخورد کردیم معمولا از آن نمونه‌برداری می‌کنیم. در دوران بارداری محدودیت‌های برای انجام روش‌های تشخیصی وجود دارد.
در عین حال برای انجام عمل‌های جراحی و نمونه‌برداری سعی می‌کنیم در خانم باردار از روش‌هایی استفاده کنیم که بی‌هوشی عمومی لازم نداشته باشند و با بی‌حسی موضعی این کار را انجام دهیم. البته در صورتی که ثابت شود توده سرطانی است و نیاز به عمل جراحی داشته باشد، آن موقع می‌توانیم با رعایت برخی از مسایل بیمار را در حین بارداری عمل جراحی کنیم و برای بی‌هوشی هم از داروهایی استفاده می‌کنیم که برای بچه ضرر نداشته باشد.
 
سیر درمانی سرطان پستان در بارداری چگونه است؟
بستگی به این دارد که سرطان پستان در چه زمانی از بارداری تشخیص داده شود. اگر در اوایل بارداری تشخیص داده شود، ممکن است پیشنهاد کنیم که مادر، فرزندش را سقط کند؛ چرا که درمان‌هایی که برای او شروع می‌شود ممکن است در سه‌ماهه اول بارداری برای جنین خطرناک باشد و موجب بروز مشکلاتی شود. اما اگر در سه‌ماهه دوم و سوم تشخیص داده شود، در عین حال که عمل جراحی را در حین بارداری انجام می‌دهیم، درمان‌ها را بعد از آن می‌توانیم برای بیمارمان انجام دهیم و اختلالی هم برای جنین ایجاد نمی‌شود.

پس دو مرحله را باید در نظر گرفت:
یکی اینکه بیمار در چه مرحله‌ای از بارداری قرار دارد و دیگر اینکه در چه مرحله‌ای از بیماری قرار دارد و چه درمان‌هایی برای او پیشنهاد می‌شود و این دو مساله باید به دقت مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت تصمیم‌گیری شود. تقدم و تاخر کارهای درمانی مثل عمل جراحی و شیمی‌درمانی و رادیوتراپی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
اگر بیمار در مرحله‌ای باشد که قرار باشد جراحی شود، این کار انجام می‌شود و اگر توده کوچک باشد گاهی با بی‌حسی موضعی عمل می‌شود اما خوشبختانه در حال حاضر داروها‌ی زیادی وجود دارد که بسیاری از آنها در بارداری خطر زیادی برای جنین و مادر ایجاد نمی‌کنند همان‌طور که ما می‌توانیم آپاندیسیت را در بارداری عمل کنیم و مشکلی هم ایجاد نمی‌شود؛

سرطان پستان را هم می‌توانیم به همان صورت عمل کنیم و معمولا با در نظر گرفتن برخی از مسایل و انتخاب داروی مناسب مشکلی برای جنین و مادر پیش نخواهد آمد. شیمی‌درمانی در سه‌ماهه دوم و سوم قابل انجام است و مشکلی برای جنین ایجاد نمی‌کند اما پرتودرمانی را معمولا سعی می‌کنیم به بعد از زایمان منتقل کنیم. وقتی در نیمه دوم بارداری متوجه سرطان پستان مادر باردار می‌شویم، جراحی و شیمی‌درمانی‌اش انجام می‌شود و وقتی شیمی درمانی تمام شد، معمولا بچه به دنیا آمده است و بعد اشعه‌ درمانی بعد از زایمان انجام می‌شود
 
شیردهی بعد از سرطان پستان چگونه خواهد بود؟
معمولا وقتی برای بیمار، درمان سرطان پستان انجام می‌شود، به مادر گفته می‌شود که شیردهی را قطع کند. چون داروهایی که به بیمار می‌دهیم معمولا مادر نباید به فرزندش شیر بدهد. البته این مادر پس از گذراندن مراحل درمانی قادر است که به فرزند بعدی‌اش شیر بدهد اما دادن شیر مادر به نوزادی که مادرش تحت شیمی‌درمانی است توصیه نمی‌شود.
 
آیا امکان بارداری بعد از سرطان پستان وجود دارد؟
درمان‌هایی که برای سرطان پستان انجام می‌شود موجب نازایی کامل نخواهد شد. یعنی فرد بعد از سرطان پستان امکان بچه‌دار شدن دارد. البته این در مورد بیماران مختلف، متفاوت است و تصمیم با پزشک است که آیا خانمی بعد از سرطان پستان باردار شود یا خیر. اولا برای ما مهم است که نوع سرطان پستان چگونه است چرا که برخی از انواع سرطان‌های پستان به هورمون‌ها حساس هستند و برخی‌ها به هورمون حساس نیستند.


[ یک شنبه 1 خرداد 1390  ] [ 1:51 PM ] - مسعود نودوشنی

[ نظرات0 ]

هزینه باور نکردنی انگلیس برای بفرمایید شام !!

 40 میلیون دلار؛ هزینه «بفرمایید شام»

برنامه ای اجتماعی است که هفته ای چهار شب از شبکه «من و تو» پخش می شود و با درنظر گرفتن یک رقابت ایرانیزه شده در خارج از ایران و استفاده از یک هنر ایرانی، مخاطب خود را پیدا کرده است. در این برنامه هر شب یکی از اعضای گروه مسابقه ـ هر هفته یک گروه ـ به آماده کردن پیش غذا، دسر و شام مبادرت کرده و سه شرکت کننده دیگر با حضور در منزل او و صرف این خوراکی جات(!) به او امتیاز می دهند که در نهایت، برنده مسابقه به1000 پوند دست می یابد.

اما چرا؟ قیمت یک سمند برای یک دست غذای خوش مزه؟ این همه داستان است؟ ...«وزارت خارجه انگلیس و آمریکا هدایت کننده اصلی تلویزیون های ماهواره ای فارسی زبان هستند و بودجه کلان این شبکه ها را تامین می کنند»...این خبر را پایگاه اینترنتی اخبار روز وابسته به گروهک های ضدانقلاب مقیم آلمان منتشر کرده و با اشاره به بی رونقی شبکه های ماهواره ای دارای گرایش سیاسی نوشته است: «امروز حتی تلویزیون های سیاسی مانند صدای آمریکا هم دریافته اند که مخاطب برای اخبار و تحلیل های سیاسی پای آنان نمی نشیند بنابراین تلویزیون «فارسی1» و «من و تو» برای جلب مخاطب دلزده از فضای سیاسی راه اندازی شدند.

فارسی1 با پخش سریال های مطرح جهانی به صورت دوبله شده ـ با بدترین کیفیت البته ـ مخاطبانی را جذب کرد اما به دلیل همین جنبه سرگرمی صرف، آرام آرام دچار یک فرودستی در جذب مخاطب شد. «من و تو» تجربه مشابهی است که به بخش سبک زندگی غربی و شوهای تلویزیونی و... می پردازد و به نوعی آشتی میان ایرانیان مقیم خارج که شاید سال به سال همدیگر را نبینند و جویای احوال هم نشوند،می پردازد...یک برنامه بسیار کم هزینه و کم خرج اما هوشمندانه...«این شبکه در تملک دو ایرانی به نام کیوان عباسی و مرجان عباسی است و دفتر مرکزی و استودیوی آن در شهر لندن واقع است».

اخبار روز اضافه می کند: «بخش عمده ای از بودجه شبکه های من و تو، یک و دو را وزارت امور خارجه انگلیس می دهد. رابط این افراد نیز فردی به نام «مک وولین» است که به عنوان مدیر و یکی از مشاورین ارشد این گروه فعالیت می کند و با همکاری وی، وزارت امور خارجه انگلیس بودجه راه اندازی این دو شبکه را تامین کرده است.
اما برای سال 2011 با همکاری عباسی پدر، یک بودجه هنگفت 40 میلیون دلاری را از محل بودجه امنیتی و هجوم رسانه ای آمریکا برای ایران (در پنتاگون) دریافت می کند. براساس گزارش ها بودجه40 میلیون دلاری این شبکه در حقیقت 40 برابر بیشتر از بودجه شبکه اسطوره ای فارسی1 است».

قورمه سبزی یا سبزی قورمه
واقعا قابل قبول است که وزارت خارجه انگلیس سرمایه سنگینی را برای بهبود دست پخت ایرانیان مقیم خارج هزینه کند؟ یا این ابتدای راهی است که در انتها به جاده سیاست گذاری های کلان علیه کشورمان منتهی می شود؟ ماجرا خیلی ساده است؛ شما نزدیک غروب و یا ساعتی از شب گذشته از ترافیک سنگین خیابان ها و خسته از یک روز کاری به منزل رسیده اید. کار خاصی ندارید جز تماشای تلویزیون، خوردن شام و استراحت. شبکه اول سیما تا ساعت 10 شب که شاید سریال خوبی پخش کند، چیزی ندارد. شبکه دوم سیما مدت هاست چیزی ندارد و به اسم شبکه کودک ضعیف ترین برنامه های زنده و مرده را روی آنتن می فرستد.
شبکه سوم سیما اغلب در حال پخش فوتبال است و سریال طنز هم ندارد و خیالش راحت است که فوتبال زنده پخش می کند فارغ از اینکه ماهواره کامل تر همین فوتبال را پخش می کند! شبکه چهارم سیما که کلا چیزی برای ذائقه مخاطب عام ندارد ـ نه که فکر کنید برای مخاطب خاص دارد ها...خیر! ـ شبکه پنجم سیما هم یا در نیمه شب کبری 11 دارد و یا با جناب هاشمی در حال اجرای مسابقه نفس گیر«زنگ بزن، اس ام اس بده، با ما باش» سکه ببر است.

باقی شبکه ها هم محلی از اعراب برای مخاطب عام ندارند. نهایت پس فردا تابستان می شود یک «نرگسی»، «گاوبازانی»، «دلخراشانی»، «رازدارنی» چیزی پخش می کند و خلاص! اصلا کنداکتور پخش هم کشک. برای همین می شود یکدفعه 5شنبه ساعت 10 هر 4شبکه در حال پخش فیلم هستند و باقی شب های هفته باید خودت را بکشی تا... پس حق بدهید که او وقتی به خانه رسید، مستقیم برود سراغ آنتن!

آنتنی که خودش هم می داند واقعا چیز خاصی ندارد اما شادی و سرگرمی را توامان برای شمای خسته و دلزده از سیاست بازی های فراگیر و مشکلات عدیده، هدیه می آورد. نکته جالب اینکه محمد صالح علا گفت و گویی با هفته نامه سروش کرده و در بخشی از این مصاحبه درباره این برنامه گفته است: «شنیده ام که در تلویزیون فارسی زبان یک برنامه پخش می کنند که چهار نفر دور هم جمع می شوند و قورمه سبزی درست می کنند و به هم رای می دهند یعنی ما ایرانی ها این قدر غیرخلاق و دور از ایده های نو هستیم؟ من بسیار درباره تمدن قورمه سبزی و امپراطوری آش رشته صحبت کرده ام.
کتاب آشپزی مستطاب نجف دریا بندری اصلا دنیایی وسیع از فرهنگ و تمدن ایرانی است. در این برنامه فرهنگ و تمدن ایرانی زیر سوال می رود. چهارنفر به نوبت مهمان یکدیگر می شوند اما به محض اینکه از خانه بیرون می آیند سوار یک ماشین می شوند و به خاطر پول شروع به غیبت و بدگویی از همدیگر می کنند. این ماشین باید به جهنم برود».

آمار ها چه می گویند
حدود 17هزار شبکه باز و بدون محدودیت وجود دارد که شامل 380 کانال خاص موسیقی، 252 کانال کودک و نوجوان و 74 شبکه مد است؛ در این میان بیش از 40شبکه فارسی زبان وجود دارد که مضامین سیاسی، فیلم و سریال، شو و موسیقی و تبلیغ کالا را در بردارد. آنچه مسلم است درصدی از مردم تهران ماهواره می بینند و میانگین تماشای آن دو ساعت در روز است در این میان جالب است بدانید که تماشای برنامه های علمی زیر5 درصد است.


[ یک شنبه 1 خرداد 1390  ] [ 1:49 PM ] - مسعود نودوشنی

[ نظرات0 ]

هشت راهکار جالب برای داشتن تناسب اندام ایده‌ال

 ۱- پابرهنه راه بروید!

پابرهنه راه رفتن به ویژه در فصل تابستان سبب افزایش جریان خون، قوی شدن استخوان‌ها، زیبا شدن اندام و بهتر شدن خلق و خو می‌شود.
جالب است بدانید ارتباط مستقیم پا با خاک در سلامت پوست و تشکیل سلول‌های پوستی پا موثر است. در ضمن آزاد گذاشتن پا برای مدتی سبب زیباییناخن‌های پا و از بین رفتن بوی ناخوشایند پا می‌شود.

۲- برای سوزاندن چربی به سونا نروید!
عرق کردن به این معنی است که حرارت بدن افزایش یافته است اما به این معنی نیست که شما کالری بیشتری سوزانده‌اید. وقتی به سونا می‌روید چند لیتر آب در اثر عرق کردن از دست می‌دهید ولی کالری نسوزانده‌اید. بهترین راه برای اینکه بفهمید کالری می‌سوزانید، اندازه‌گیری ضربان قلب است. هر چه ضربان قلب بالاتر رود یعنی شما چربی بیشتری می‌سوزانید.

۳- فریاد بزنید!
آیا می‌دانستید استفاده از صدا و تفکر راهی برای زیبا کردن اندام و افزایش اعتماد به نفس است؟! وقتی احساس عدم اعتماد به نفس کردید و از اندام‌تان دلسرد شدید کافی است یک توپ بردارید و آن را با نفس خود باد کنید و بعد به آن لگد بزنید. در حین بازی هم با صدای بلند فریاد بزنید «من قوی هستم» استفاده از این جمله حین تحرک سبب از بین رفتن خستگی فکری و افزایش اعتماد به نفس در شما می‌شود. توصیه می‌کنیم ترجیحا این کار را در خانه انجام ندهید.

۴- روابط دوستانه ایجاد کنید.
جالب است بدانید تنها قوی کردن ماهیچه‌ها و سوزاندن چربی‌ها به زیبایی اندام کمک نمی‌کنند. یافتن دوست، محکم کردن روابط، لذت بردن از دقایق تفریح، هم‌‌هدف شدن با دوستان برای رسیدن به اندامی متناسب، پیدا کردن یار و مشوق می‌تواند در دستیابی به فرمی ایده‌ال دخیل باشد.

۵- دنبال رسیدن به فرم بدنی هنرپیشه‌ها و مانکن‌ها نباشید
داشتن اندامی زیبا لازمه کار هنرپیشه‌ها و مانکن‌هاست. به همین دلیل ساعت‌های طولانی در هفته ورزش می‌کنند. اکثر این افراد تمرینات خاص، ۴ تا ۶ روز در هفته هر بار ۹۰ دقیقه با مربیان خصوصی دارند و مجبورند رژیم‌های سخت هیپوکالریک بگیرند. شغل شما هنرپیشگی نیست پس به زیبایی طبیعی احترام بگذارید و فکر سلامت خود باشید.

۶- با کیفیت ورزش کنید.
خیلی‌ها شاکی‌اند که وقت کافی در روز ندارند و نمی‌توانند ورزش کنند. فراموش نکنید کمیت مهم نیست. کیفیت با اهمیت است. وقتی شما وقت کمتری برای ورزش داشته باشید، شدت را بالا می‌برید و در محدودیت زمان از تک‌تک حرکات بدنی بهترین استفاده را می‌برید.

۷- تغذیه مهم‌تر از فعالیت بدنی است!
وقتی صحبت از کاهش وزن به میان می‌آید باید بدانید ورزش تنها ۳۰ درصد اهمیت دارد. تغذیه خوب و تصور مثبت فکری داشتن ۷۰ درصد باقی ماجراست. شما طی چند دقیقه می‌توانید هزار کیلوکالری مصرف کنید اما برای سوزاندن آن به ساعت‌ها ورزش نیاز خواهید داشت. پس مراقب تغذیه باشید

۸- در زمان مناسب، حرکات درست انجام دهید!
برخی مربیان معتقدند ورزش کردن، صبح‌ها، ناشتا چون قند ماهیچه‌ها کم است و بدن مجبور به سوزاندن چربی‌ها می‌شود بهتر است. توصیه می‌کنیم قبل از ورزش صبحگاهی به جای صبحانه برای پیشگیری از، از دست دادن بافت ماهیچه‌‌ای حتما یک عدد میوه بخورید.



[ یک شنبه 1 خرداد 1390  ] [ 1:46 PM ] - مسعود نودوشنی

[ نظرات0 ]

گزارش بی‌بی‌س ‌از بهشت‌ همجنس ‌بازان ‌‌ایرانی

 به گزارش مشرق، دو جنسه ها نه، بلکه همجنسبازان روزی را مقرر کرده اند که تابوی همجنسبازی را در جامعه بشکنند و فرهنگ جامعه اطراف خود را در تمامی جهان، در سطحی تنزل دهند که به نام جامعه آزاد؛ نگاه سنگین مردم را از روی خود بردارند. اسمش را هم گذاشته اند " ‌روز جهانی مبارزه با همجنسگرا هراسی ".


حالا بی بی سی فارسی دست به کار شده تا رپرتاژ و تبلیغاتی را برای آزاد بودن و بی پروایی همجنسبازان ایرانی مقیم لندن پخش کند و لندن را با صراحتی تمام " بهشت همجنسبازان ایرانی" معرفی کند. گزارشگر بی بی سی وقیحانه می گوید "برای همجنس گراها، لندن در مقایسه با تهران بهشت است. "

بی بی سی فارسی در مصاحبه ای با فردی از همجنسبازان ایرانی در یکی از پارک های تهران، عنوان می کند که همجنسبازان ایران سختی های بسیاری را در ایران متحمل می شوند، که البته این سختی ها نه بابت پیگردهای قضایی و پلیسی بلکه برای سنگینی نگاه و حرف های مردم است که به آنها می زنند.


[ یک شنبه 1 خرداد 1390  ] [ 1:43 PM ] - مسعود نودوشنی

[ نظرات0 ]

تأثیر فاصله سنی زن و شوهر برروی سلامت آنها

 پژوهشگران می گویند هر چند ازدواج تاثیرات مثبتی را در هر دو جنس باعث میشود اما فاصله سنی زوجین در امید به زندگی آنان تاثیرگذار است. پژوهشگران می گویند هر چند ازدواج تاثیرات مثبتی را در هر دو جنس باعث میشود اما ذی نفع اصلی آن مردان میباشند. مردان در تمام اموری که ازدواج در آنها تاثیر دارد، منفعت بیشتری بدست می آورند و انتفاع زنان از ازدواج در صورتی حاصل میشود که یک رابطه ی زناشویی مطلوب و کانونی گرم و صمیمی ایجاد شود.

در حالیکه به نظر میرسد مردان کمتر تحت تاثیر کیفیت زندگی مشترک خود قرار میگیرند و بطور ساده و اولیه به محض تأهل از مزایای آن بهره مند میشوند، به عبارت دیگر نفس عمل ازدواج باعث بهبود زندگی مردان میشود، اما بهبود زندگی زنان تحت تأثیر کیفیت زندگی زناشویی خواهد بود.

ازدواج و تشکیل زندگی مشترک در واقع تشکیل یک کانون اجتماعی است. این بدان معنی است که همراه با مفهوم ازدواج یکسری انتظارات وابسته به فرهنگ نیز وجود دارد و بدینگونه افراد با این اقدام کاری بیش از شروع یک زندگی ساده با همسر را آغاز میکنند و در واقع با این عمل خود را به مجموعه ای از قوانین قرار دادی و انتظارات متصل میسازند. او در مقام همسر و والد مورد انتظارات دیگران قرار میگیرد و از دیدگاه سایرین باید رفتاری متفاوت از زمان تجرد داشته باشد.

نتایج تحقیق گروهی از محققان موسسه ماکس بلانک در آلمان نشان می‌دهد زنانی که ۷ تا ۹ سال از همسرشان بزرگ‌ترند امید به زندگی‌شان نسبت به سایر زنان ۲۰ درصد کمتر است. این موضوع در مورد زنانی که از همسران‌شان بسیار جوان‌تر هستند نیز صادق است. این مطلب نشان می‌دهد همیشه داشتن یک یار جوان‌تر سبب افزایش طول عمر نمی‌شود.

شاید دلیل این موضوع خارج بودن این نوع ازدواج‌ها از عرف جامعه و فشار اطرافیان پس از ازدواج باشد. البته نتایج این تحقیقات قطعی نیست . در نتیجه به شما توصیه می‌کنیم ازدواج کنید و فاصله سنی تان با همسر بسیار زیاد نباشد. در ضمن فراموش نکنید ازدواج کردن بهتر از نکردن است. افراد متأهل عمر طولانی‌تری در مقایسه با مجردها دارند. نتایج این تحقیقات در مجله Demography منتشر شده است.


[ یک شنبه 1 خرداد 1390  ] [ 1:41 PM ] - مسعود نودوشنی

[ نظرات0 ]

ابداع دفترچه ضد آب برای یادداشت ایده ها در حمام

 ممکن است شما هم از دسته افرادی باشید که در طول روز ایده‌های زیادی به ذهنتان خطور می‌کند. افکار و اندیشه هایی که بسیاری از آنها می‌توانند به واقعیت تبدیل شوند و برخی از آنها حتی شاید تحولی عظیم در زندگی تان ایجاد کنند. بنابراین همیشه سعی کنید حتی کوچکترین ایده یا کاری که به ذهنتان می‌رسد را جایی یادداشت کنید تا بعداً آن را فراموش نکنید.



[ یک شنبه 1 خرداد 1390  ] [ 1:39 PM ] - مسعود نودوشنی

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ]