مهمان حبیب خداست.
توسعه هایی در مورد مهمانوازی و پذیرایی را جدی بگیرید.
فرقی نمی کند مهمانی شما کوچک است یا بزرگ حتما سعی کنید وقتی را به ویرایش وچیدمان میز شام اختصاص دهید .
اولین موضوع انتخاب رومیزی است . اگر ظروف شام شما طرح دار است از یک رومیزی ساده استفاده کنید . اگر ظروف شام شما ساده و تک رنگ هستند می توانید از رومیزیهای طرح دار استفاده کنید .
در میز شام نباید از رنگ های متعدد استفاده کنید . اگر ظروف شما براق و درخشان هستند ، چه ساده چه طرح دار ، رومیزی خود را از یک رنگ خنثی و لطیف انتخاب کنید .
می توانید زیر رومیزی یک تکه پلاستیک پهن کنید تا هم از کثیف شدن میز جلوگیری شود و هم سر و صدای بشقاب ها و قاشق و چنگال هم کمتر گردد.
بهتر است کارت هایی با نام مهمانان درست کرده و در جلوی بشقاب آنها قرار دهید تا شام رسمیت و کلاس بیشتری داشته باشد .
حتما توجه کنید جا برای همه وجود داشته باشد و در صورت کوچک بودم میز یک میز دیگری اضافه کرده و در کنار آن قرار دهید .
اگر سرویس غذاخوری شما سفید ساده هست از ظروفی با رنگ های دیگر برای متنوع کردن سفره کمک بگیرید . اما اگر رومیزی شما شلوغ است ، ظرف های رنگی را فراموش کنید .
چنگال ها در سمت چپ ، کارد و قاشق سمت راست و بشقاب دسر در بالای بشقاب اصلی قرار می گیرد . لیوان ها در بالا سمت راست قرار می گیرند
به تعداد کافی نمک پاش و فلفل پاش و ظرف کره روی میز قرار دهید . گلدان پر از گل یا شمعدان هایی در دو سوی میز با شمع های بلند بدون اشک را فراموش نکنید .
ادامه مطلب
[ جمعه 6 اردیبهشت 1392 ] [ 9:37 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات2 ]
مردم چین از دیرباز چای سبز را به عنوان یک نوشیدنی دارویی مصرف کرده و می کنند و به دلیل اهمیت ویژه این گیاه، اصول خاصی نیز برای تهیه آن دارند. به تازگی علاوه بر مردم چین، چای سبز در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران فراوانی یافته است.
[ پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392 ] [ 6:13 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات3 ]
[ پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392 ] [ 6:12 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
[ پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392 ] [ 6:10 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
پیغمبر اکرم (ص):«مِن سَعادَةِ المَرءِ المُسلِمِ الزَّوجَةُ الصّالِحَةُ وَالمَسکَنُ الواسِعُ وَالمَرکَبُ البَهیُّ وَالوَلَدُ الصّالِحح» (بحارالأنوار، ج۷۶، ص۱۵۵)
———————————————
[ پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392 ] [ 6:07 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
۱- عطر زدن زیاد
[ پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392 ] [ 6:06 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
در سیستمعامل iOS میتوان بر روی دستگاه رمز عبوری تعیین کرد تا به هنگام خروج دستگاه از حالت قفل، نیاز به وارد کردن این رمز عبور باشد. این رمز عبور در iOS به طور پیشفرض شامل 4 رقم است. اما شما میتوانید این حالت ساده را غیرفعال کرده و از ترکیب حروف، اعداد و علامات، بدون محدودیت تعداد کاراکتر برای رمزگذاری استفاده کنید. در این ترفند به نحوهی انجام این کار میپردازیم.
[ پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392 ] [ 6:04 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
[ پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392 ] [ 6:02 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
[ پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392 ] [ 6:01 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
دلیل اصلی این استقبال، آشنایی مردم دیگر کشورها با خواص درمانی این نوع نوشیدنی است. هرچند در مواردی توصیه و پیشنهاد مردم به یکدیگر عامل اصلی مصرف برخی مواد غذایی یا نوشیدنی ها است، اما در مورد چای سبز علاوه بر توصیه دهان به دهان، پژوهشگران نیز خواص دارویی آن را تایید کرده اند. نوشیدن روزانه ۳ تا ۴ فنجان چای سبز، مانع از ابتلا به بسیاری از بیماری ها می شود. پژوهشگران ۲۵ مورد را به عنوان دلایل اصلی مصرف چای سبز می دانند که با آن آشنا می شویم.
▪ چای سبز و سرطان؛
نوشیدن چای سبز را عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان می دانند، چرا که میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن ۱۰۰ برابر تاثیرگذارتر از ویتامین C و ۲۵ برابر تاثیرگذارتر از ویتامین E است. (توجه کنیم که ویتامین C و E به عنوان دو آنتی اکسیدان مهم مطرح هستند). به این ترتیب با نوشیدن چای سبز و دریافت آنتی اکسیدان، بدن در مقابل ابتلا به سرطان مصون می شود.
▪ چای سبز و بیماری های قلبی؛
با مصرف چای سبز کلسترول خون به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. به این ترتیب می توان با نوشیدن چای سبز میزان کلسترول خون، یکی از شاخص های مهم ابتلا به بیماری های قلبی، را کاهش داد. پژوهشگران معتقدند حتی پس از سکته قلبی نیز نوشیدن چای سبز باعث ترمیم سلول های آسیب دیده رگ ها و قلب شده و روند ترمیم سلول ها را تسریع می کند. نوشیدن روزانه حداقل ۳ فنجان چای سبز به بیماران قلبی توصیه می شود.
▪ چای سبز و جوانی؛
چای سبز را به عنوان داروی ضدپیری (Anti - Aging) می شناسند. دلیل اصلی آن وجود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان به ویژه آنتی اکسیدان های موثر در حفظ شادابی و جوانی موجود در چای سبز است. آنتی اکسیدان ها یکی از شاخص ترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلول های بدن، با به تعویق انداختن شروع روند پیری سلول ها هستند.
▪ کاهش وزن و چای سبز؛
با نوشیدن چای سبز، متابولیسم (سوخت و ساز) چربی های بدن تسریع می شود و به این ترتیب چربی اضافی در بدن ذخیره نمی شود. پژوهش ها نشان می دهد نوشیدن روزانه سه فنجان چای سبز می تواند تا ۷۰ کالری انرژی، ناشی از سوخت چربی ها ایجاد کند.
پوست و چای سبز؛ آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز، سلول های پوست را در مقابل آسیب ها به ویژه رادیکال های آزاد، یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست، محافظت می کند. به این ترتیب چای سبز مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک خوردن پوست به ویژه پوست صورت می شود.
▪ چای سبز و ورم مفاصل؛
پژوهشگران چای سبز را به عنوان دارویی برای کاهش خطر ابتلا به ورم مفاصل، ناشی از روماتیسم معرفی می کنند. این تاثیر با توقف فعالیت آنزیم های تخریب کننده و تحلیل برنده غضروف مفاصل ایجاد می شود.
▪ استخوان ها و چای سبز؛
درصد بالای فلوراید چای سبز، عمده ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر استخوان ها است. به این ترتیب درصد بالای فلوراید در چای سبز می تواند استخوان ها و دندان ها را در مقابل آسیب به ویژه پوسیدگی و پوکی محافظت کند.
▪ کلسترول و چای سبز؛
یکی دیگر از اثرات مثبت چای سبز، کاهش قابل توجه میزان کلسترول خون است. به ویژه آنکه چای سبز باعث کاهش میزان کلسترول بد و افزایش میزان کلسترول خوب می شود. این تاثیر نه تنها میزان کلسترول بدن را در حد متعادل نگه داشته و میزان کلسترول خوب را افزایش می دهد، بلکه مانع از بروز سکته قلبی و سایر بیماری های قلبی - عروقی می شود.
▪ ذخیره گلوکز و چای سبز؛
چای سبز مانع از ذخیره گلوکز در سلول های چربی می شود. به این ترتیب می توان از نوشیدن چای سبز، کنترل میزان مصرف کربوهیدرات ها (قندها) و ورزش مداوم، به عنوان مثلثی برای حفظ سلامتی و تناسب اندام ها نام برد.
▪ رژیم غذایی و چای سبز؛
با نوشیدن چای سبز میزان متابولیسم چربی ها و هیدرات کربن افزایش می یابد. به این ترتیب میزان قند خون و چربی ها همواره در حد متعادلی خواهد بود. تعادل این دو شاخص بدن را با ازدیاد یا کمبود چربی و هیدرات کربن روبه رو نمی کند.
▪ آلزایمر و چای سبز؛
چای سبز فعالیت سلول های مغز به ویژه بخش های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. از طرفی چای سبز باعث کاهش میزان «استیل کولین» در سلول های مغز و با این حرکت مانع از تخریب سلول های مغز و بروز بیماری آلزایمر می شود.
▪ پارکینسون و چای سبز؛
آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز مانع از تخریب سلول های مغز، که عامل اصلی بروز بیماری پارکینسون است، می شوند. به عبارتی آنتی اکسیدان های چای سبز با به تعویق انداختن قرار گرفتن سلول های مغز در فاز پیری و فرسودگی مانع از ابتلا به پارکینسون می شوند.
▪ بیماری های کبدی و چای سبز؛
نوشیدن چای سبز باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد ایجاد شده توسط چربی های موجود در کبد می شود. این عملکرد مثبت، مانع از بروز بیماری های کبدی به ویژه سرطان کبد می شود.
▪ فشار خون و چای سبز؛
می دانیم که یکی از مهم ترین علل بروز فشار خون بالا، تغییر در ساختار دیواره سرخرگ ها است. چای سبز با کنترل عملکرد و محافظت از ساختار دیواره رگ ها، مانع از بروز فشار خون بالا می شود.
▪ مسمومیت غذایی و چای سبز؛
کاتچین موجود در چای سبز باعث از بین بردن باکتری های مولد مسمومیت غذایی یا سم تولید شده توسط این باکتری ها می شود.
▪ چای سبز و قند خون؛
با افزایش سن میزان قند خون بالا می رود اما پلی فنل ها و پلی ساکاریدهای موجود در چای سبز باعث کاهش قند خون می شود. اگرچه برخی پژوهشگران نوشیدن چای سبز را به افراد مسن توصیه می کنند اما برخی دیگر معتقدند نوشیدن چای سبز در جوانی باعث کنترل میزان قند خون، پیش از رسیدن به سن کهولت می شود.
▪ سیستم ایمنی و چای سبز؛
ویتامین Cموجود در چای سبز با تقویت سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل بیماری های مختلف به ویژه بیماری های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت های فصل پاییز، مقاوم می کند. در چین باستان برای افرادی که دائماً بیمار بودند، چای سبز تجویز می کردند.
▪ آسم و چای سبز؛
تئوفیلین موجود در چای سبز در حکم داروی مخدری است که باعث آرامش و رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفس (بافت های آسیب دیده) می شود. از این رو نوشیدن چای سبز برای افراد مبتلا به آسم یا افرادی که به دلیل مشاغل ویژه یی که دارند (مثل کارگران کارخانه های سیمان) یا در مناطق خاصی زندگی می کنند (ساکنان مناطق سردسیر) توصیه می شود.
▪ چای سبز و تورم و عفونت گوش؛
نوشیدن چای سبز نه تنها گوش را در برابر عفونت و تورم محافظت می کند، بلکه در صورت بروز این مشکل، نم دار کردن پارچه تمیزی با چای سبز و سپس تمیز کردن گوش با آن می تواند تا حدی از تورم و عفونت بکاهد.
▪ تبخال و چای سبز؛
تبخال مشکلی است که عاملی ویروسی دارد اما با چای سبز می توان بهبود آن را تسریع کرد. به این ترتیب که اگر محل مورد نظر را با چای سبز مرطوب کرده و صبر کنیم تا خشک شود و این عمل را سه بار در روز تکرار کنیم، روند بهبودی و رفع محل زخم تسریع می شود.
▪ چای سبز و مشکلات دهان و دندان؛
چای سبز بسیاری از عوامل بیماری زا که بر سلامت دهان و دندان تاثیر منفی دارد را از بین می برد. به این ترتیب می توان نوشیدن چای سبز را مکملی برای سلامت دهان و دندان دانست. علاوه بر این چای سبز با از بین بردن باکتری های نامناسب محوطه دهان، بوی بد دهان و تنفس بد بو را نیز مرتفع می کند. در چین باستان از چای سبز به عنوان داروی خوشبوکننده دهان، پیش از حضور در مراسم رسمی و میهمانی ها استفاده می کردند.
▪ استرس و چای سبز؛
ترکیبی موسوم به «ال تیانین» موجود در چای سبز که نوعی اسید آمینه است، خاصیت آرام بخشی داشته و می تواند حالت تنش، افسردگی و استرس و هیجان را از بین ببرد.
▪ حساسیت و چای سبز؛
اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) ترکیب ضدحساسیتی است که به وفور در چای سبز وجود دارد. این ترکیب با تاثیر بر سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل حساسیت ها مقاوم می کند.
▪ ایدز و چای سبز؛
پژوهشگران ژاپنی با بررسی ترکیبات موجود در چای سبز دریافتند ترکیب اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) با عملکردی عایق مانند مانع از اتصال ویروس HIV روی سلول های سیستم ایمنی بدن و ایجاد ضعف در سیستم ایمنی بدن می شوند. به عبارتی نوشیدن چای سبز را می توان به عنوان عامل مکملی برای جلوگیری از ابتلا به ایدز (AIDS) با عایق کردن سلول های سیستم ایمنی بدن دانست.
در نهایت اینکه به دلیل خواص فراوان چای سبز، اکنون آن را در بسیاری از کشورهای جهان، نه به عنوان یک نوشیدنی که به عنوان یک داروی گیاهی شناخته و نوشیدن روزانه آن را توصیه می کنند.
ادامه مطلب
محبت و صفایش نسبتبه خانواده تدریجا كم میشود.
بنابراین صلاح جامعه و بانوان در این است كه پوشیده و محجوبباشند و متین و بدون آرایش از منزل خارج شوند و زیبائیهاى خودشان رادر معرض دید همگان قرار ندهند.
رعایتحجاب یك وظیفه اسلامى است.خدا در قرآن مىفرماید:
به زنان مؤمن بگو:از مردان بیگانه چشم بپوشند.و فروج و اندام خویشتنرا از نگاه دیگران محفوظ بدارند،و محل زیبائیها و زینتهاى خویش را براى اجانب آشكار نسازند،مگر آنچه را كه طبعا آشكار است (مانندصورت و دستها) و روسریهاى خودشان را بر سینهها بیندازند (تا خوبپوشیده شود) و زینت و جمالشان را جز براى شوهر و پدر و پدر شوهر وپسران خود و پسران شوهر،و برادران و فرزندان برادر و فرزندان خواهر...آشكار نسازند (14)
آرى رعایتحجاب و پوشش اسلامى از جهات مختلف به نفعبانوان است:
1-بهتر مىتوانند مقام و منزلت و ارزش وجودى خودشان را دراجتماع محفوظ بدارند،و خویشتن را از معرض دید چشمهاى بیگانگاننگه دارند.
3-با رعایتحجاب اسلامى جلو چشم چرانیها و لذتجوئیهاىغیر مشروع بصرى مردان بیگانه را میگیرند و بدین وسیله از اختلافات وبدبینیهاى خانوادهها مىكاهند و به استحكام و ثبات و آرامش آنها كمكمینمایند.
4-با رعایت پوشش اسلامى بهترین كمك را به نسل جوان ومردان مجردى كه امكان ازدواج ندارند انجام میدهند و از فسادها و انحرافها و ضعف اعصابهاى جوانان كه نتائجسوئش در نتیجه عائد خودبانوان خواهد شد جلوگیرى میكنند.
5-اگر همه بانوان حجاب اسلامى را كاملا رعایت نمایند،هرزنى كه همسرش از منزل خارج میشود اطمینان دارد كه در برابر بد حجابیهاو طنازیها و خودنمائیهاى زنان كوچه و بازار قرار نمیگیرد-تا دلش راببرند و از محبت و علاقهاش نسبتبه خانواده بكاهند.
آرى اسلام چون از آفرینش ویژه زن آگاه است و او را یك ركنمهم اجتماع میداند كه نسبتبه صلاح و فساد جامعه نیز مسؤلیت دارد،ازاو مىخواهد كه در انجام این مسؤلیتبزرگ فداكارى نماید و با رعایتحجاب اسلامى از مفاسد و انحرافهاى اجتماعى جلوگیرى كند و در ثباتو آرامش و عظمت ملتخویش بكوشد.و یقین بداند كه در انجام اینمسؤولیتبزرگ الهى بهترین پاداش را از خداوند بزرگ دریافتخواهدنمود.خانم گرامى!اگر به آرامش و ثبات خانواده و اعتماد و اطمینانشوهرت علاقه دارى،اگر به مصالح واقعى جامعه بانوان مىاندیشى،اگر بهسلامت روانى جوانان و جلوگیرى از انحراف و لغزش آنان فكر مىكنى،اگر مىخواهى بانوان را از معرض چشم چرانى بیگانگان و فریب دادن
اما نسبتبه محارم مانند،پدر شوهر و پدر خودت برادر خودت،فرزندان برادر،فرزندان خواهر، رعایتحجاب لازم نیست.لیكن تذكراین نكته لازم است كه بهتر است نسبتباینها هم تا حدى حریم قائلشوى.و آرایش كرده و با لباسهائى كه براى شوهرت مىپوشى،نزد اینهانیز ظاهر نشوى.گر چه شرعا جایز باشد.زیرا اكثر مردها حتى در اینموارد ناراحت میشوند،و حفظ اعتماد و آرامش قلبى آنها لازم و مفیداست و براى بقاء و ثبات و آرامش خانواده سودمند میباشد.
خطاهاى شوهرت را ببخش
به غیر از معصوم همه كس خطا و لغزش دارد.دو نفر كه با همزندگى میكنند و از جهتى تشریك مساعى و همكارى دارند باید لغزشهاىیكدیگر را ببخشند تا زندگى آنها ادامه پیدا كند.اگر بخواهند در این بارهسختگیرى كنند ادامه همكارى غیر ممكن میشود.دو نفر شریك، دو نفرهمسایه،دو نفر رفیق،دو نفر همكار،دو نفر زن و شوهر باید در زندگىاجتماعى داراى گذشتباشند.هیچ زندگى اجتماعى به مقدار زندگىخانوادگى احتیاج به گذشت ندارد.اگر اعضاء یك خانواده بخواهند سختگیرى بعمل آورند و خطاهاى یكدیگر را تعقیب كنند یا زندگى آنها ازهم مىپاشد یا بدترین زندگى را خواهند داشت.
خانم محترم،ممكن است از شوهر شما خطا یا خطاهایى صادرشود.ممكن است از روى خشم و غضب به شما اهانت كند.ممكن استناسزائى از دهانش بیرون آید.ممكن است از خود بیخود شده شما رابزند،ممكن استیك مرتبه به شما دروغ بگوید،ممكن است كارى راانجام دهد كه مورد پسند شما نباشد،از این قبیل خطاها براى هر مردىامكان دارد،اگر بعدا احساس كردى كه از كردار خویش پشیمان شده او راببخش و موضوع را تعقیب نكن.اگر عذرخواهى
رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمود:«زن بد،عذر شوهرش رانمىپذیرد و خطاهایش را نمىبخشد ».
حیف نباشد زن آنقدر كم گذشتباشد كه یك خطاى جزئىشوهرش را نتواند تحمل كند و بدان علت پیمان مقدس زناشویى را بر هم بزند؟!
«زنى به رئیس دادگاه حمایتخانواده گفت،شوهرم قبل از ازدواجبه من نگفت كه دمتسربازى را انجام نداده و این موضوع را از منمخفى كرده بود.چند روز پیش متوجه شدم كه به همین زودى باید بخدمتبرود.و من نمىتوانم با مردى كه به من دروغ گفته زندگى كنم ».
ادامه مطلب
این قبیل آرزوها قبل از ازدواج مانعى نداشت لیكن اكنون كهمردى را براى همسرى برگزیدهاى و پیمان مقدس زناشویى را امضاكردهاید كه تا آخر عمر با هم باشید،یار و مونس و غمخوار هم باشید بایدگذشته را یكسره فراموش كنى،بر افكار و آرزوهاى گذشته خط بطلانبكشى و از غیر شوهرت بطور كلى چشم بپوشى،دلت را از اضطراب وپریشانى نجات بده،غیر شوهرت را از دل بیرون كن و ششدانگ آنرا دراختیار او قرار بده،خواستگار سابقت را فراموش كن،باو نگاه نكن،بفكرش نباش،چكار دارى ناراحتشده یا نه؟اصلا چرا از احوالش جویامىشوى؟این حالت دو دلى جز پریشانى روح چه نتیجهاى دارد؟و بسااوقات اسباب بدبختى ترا فراهم مىسازد.
بعد از اینكه با مردى پیمان زناشویى بستید و قول و قرار گذاشتیدتا آخر عمر با هم باشید چرا چشم چرانى میكنى،به این مرد و آن مرد نگاهمیكنى و شوهرت را با آنها مقایسه مىنمایى؟این چشم چرانیهاى غلط جزپریشانى و اضطراب روح و آه و حسرت دائم چه سودى دارد؟
حضرت على علیه السلام فرمود:«هر كس چشم خویش را آزادبگذارد همیشه اعصابش ناراحتخواهد بود و به آه و حسرت دائم گرفتارخواهد شد (11) ».
وقتى با نظر خریدارى به مردها نگاه كردى و شوهرت را با آنهامقایسه نمودى ناچار به مردهایى برخورد میكنى كه عیب شوهرت را ندارند خیال میكنى افراد برگزیده و بىعیبى هستند كه از آسمان نازل شدهاند بااینكه ممكن است آنها داراى دهها عیب باشند كه اگر از آنها اطلاع داشتىشوهر خودت را بر آنها ترجیح میدادى.اما چون از عیوب مخفى آنهااطلاع ندارى و فقط خوبیهایشان را مشاهده مینمایى خودت را شكستخورده و مغبون در ازدواج مىپندارى و اسباب بدبختى خویشتن را فراهممىسازى.
«زن 18 سالهاى به نام...كه از خانه فرار كرده بود دیشب به وسیلهماموران پاسگاه ژاندارمرى نعمت آباد دستگیر شد.در پاسگاه گفت:سهسال پیش به عقد...در آمدم ولى به تدریج احساس كردم كه او را دوستندارم.چهره شوهرم را با قیافه بعضى از مردها مقایسه مىكردم و افسوسمىخوردم كه چرا زن این مرد شدم» (12) .
خانم گرامى،اگر مىخواهى بدبخت و سیه روز نشوى،به ضعفاعصاب و پریشانى روح مبتلا نگردى،با خوشى و آسایش زندگى كنىدست از هوسبازى و چشم چرانى و آرزوهاى خام بردار.غیر از شوهرتهمه را ندیده بگیر،از مردهاى دیگر تعریف نكن،به فكر آنها نباش.دردلت نگو:كاش فلان شخص بخواستگاریم آمده بود،كاش با فلان شخصازدواج كرده بودم،كاش شوهرم داراى فلان شغل بود،كاش فلان قیافه راداشت.كاش و كاش و كاش.نمیدانم این افكار غلط و آرزوهاى خام چهنتیجهاى به حال تو دارد؟چرا زندگى را به خودت و شوهرت تلخ میكنى؟
چرا مهر و صفا را از بین مىبرى و بنیاد ازدواج را متزلزل مىسازى؟ازكجا میدانى اگر با فلان مرد ازدواج كرده بودى صد در صد راضى بودى؟تو از ظاهر او بیش از این خبر ندارى شاید داراى عیوبى باشد كه اگر مطلعبودى شوهر خودت را بر او ترجیح میدادى.از كجا میدانى كه خانم آنمردها كاملا راضى هستند؟
خانم محترم،اگر شوهرت احساس كند كه به مردهاى دیگر نظردارى بدبین میشود،مهر و علاقهاش كم میشود به زندگى و خانوادهبىعلاقه میگردد،مواظب باش از مردهاى دیگر تعریف نكنى با آنها گرمنگیرى،خنده و شوخى نكنى،مرد اینقدر حساس است كه نمیتواند تحملكند كه همسرش حتى به تصویر مرد بیگانهاى اظهار علاقه كند.
پیغمبر اسلام صلى الله علیه و آله فرمود:«هر زن شوهرداریكهچشمش را از نگاه كردن به غیر شوهرش پر كند مورد غضب شدیدپروردگار جهان واقع خواهد شد (13) ».
ادامه مطلب
پیغمبر اکرم(ص) میفرمایند: از خوشبختی مرد مسلمان، داشتن همسری شایسته، خانهای بزرگ، وسیلهای راحت برای سواری و فرزندی خوب است.
امام علی (ع)
«أحسِنِ الصُّحبَةَ لَها فَیَصفُوَ عَیشُک» (من لایحضره الفقیه، ج۴، ص۳۹۲) .
با همسرت خوش رفتار باش تا زندگیات با صفا گردد.
———————————————
امام محمد باقر (ع)
«إِنّ اَکرَمَکُم عِندَ اللّه اَشَّدُّکُم اِکراما لِحَلائِلِهِم» (تهذیب الاحکام، ج۸، ص۱۴۱).
گرامیترین شما نزد خدا کسی است که بیشتر به همسر خود احترام بگذارد.
———————————————
پیغمبر اکرم (ص)
«إنَّ الرَّجُلَ إذا نَظَرَ إلَی امرَأَتِهِ وَنَظَرَت إلَیهِ نَظَرَ اللّه تَعالی إلَیهِما نَظَرَ الرَّحَمَةِ» (نهج الفصاحه، ح ۶۲۱).
وقتی مردی به همسر خود نگاه کند و همسرش به او نگاه کند، خداوند به دیده رحمت به آنان نگاه میکند.
———————————————
حضرت زهرا (س)
«خِیارُکم اَلیَنُکم مَناکِبَةً وَ اَکرَمُهم لِنِسائِهِم» (کنزالعمال، ج۷، ص۲۲۵).
بهترین شما کسی است که در برخورد با مردم نرمتر و مهربانتر باشد و ارزشمندترین مردم کسانی هستند که با همسرانشان مهربان و بخشندهاند.
———————————————
امام صادق (ع)
«خَمْسُ خِصالٍ مَنْ فَـقَـدَ واحِدَةً مِنْهُنَّ لَمْ یَزَلْ ناقِصَ العَیْشِ زائِلَ الْعَقْلِ مَشْغولَ الْقَلْبِ، فَاَوَّلُّها: صِحَّةُ البَدَنِ وَ الثّانیَةُ: اَلاْمْنُ وَ الثّالِثَةُ: اَلسَّعَةُ فِی الرِّزْقِ، وَ الرّابِعَةُ: اَلاَنیسُ الْمُوافِقُ (قال الراوی:) قُلْتُ: و مَا الاْنیسُ الْمُوافِقُ؟ قال: اَلزَّوجَةُ الصّالِحَةُ، وَ الوَلَدُ الصّالِحُ، وَ الْخَلیطُ الصّالِحُ وَ الخامِسَةُ: وَ هِیَ تَجْمَعُ هذِه الْخِصالَ: الدَّعَةُ» (خصال، ص ۲۸۴)
پنج چیز است که هر کس یکی از آنها را نداشته باشد، همواره در زندگیاش کمبود دارد و کم خرد و دلنگران است:اول، تندرستی، دوم امنیت،سوم روزی فراوان، چهارم همراهِ همرأی. راوی پرسید: همراهِ همرأی کیست؟ امام فرمودند: همسر و فرزند و همنشین خوب، و پنجم که در برگیرنده همه اینهاست، رفاه و آسایش است.
———————————————
امام سجاد (ع)
«وَاَمّا حَقُّ الزَّوجَةِ فَاَنْ تَعْلَمَ اَنَّ اللّهَ عَزَّوَجَلَّ جعلها لَکَ سَکَنا وَ اُنْسا فَتَعْلَمَ اَنَّ ذلِکَ نِعْمَةٌ مِنَ اللّهِ عَلَیْکَ فَـتُـکْرِمَها وَ تَرْفُقَ بِها وَ اِنْ کانَ حَقُّکَ اَوجَبَ فَاِنَّ لَها عَلَیْکَ اَنْ ترحمها» (من لایحضره الفقیه، ج ۲، ص ۶۲۱) …
حق زن این است که بدانی خداوند عزوجل او را مایه آرامش و انس تو قرار داده و این نعمتی از جانب اوست، پس احترامش کن و با او مدارا نما، هر چند حق تو بر او واجبتر است، اما این حق اوست که با او مهربان باشی.
———————————————
پیغمبر اکرم (ص)
«خَیْرُکُم خَیْرُکُم لِنِسائِهِ و اَنَا خَیْرُکُم لِنِسائی» (من لایحضره الفقیه، ج ۳، ص ۴۴۳)
بهترین شما کسی است که برای زنان خود بهتر باشد و من بهترین شما برای زن خود هستم.
———————————————
پیامبراکرم (ص)
«مَا اصطَحَبَ اثنَانِ إلّا کَانَ أعظَمُهُما أجراً وَ أحَبُّهُما إلَی اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ أرفَقَهُما بِصَاحِبِه»(کافی/ج۲/ص۱۲۰)
هیچ دو نفری با هم مصاحبت و زندگی نکردند مگر این که یک نفر از آن دو نفر پیش خدا محبوبتر است، و آن محبوبتر کیست؟ آن که با همنشینش رفیقتر و نرم خوتر باشد و بیشتر مراعات و مدارا کند.
———————————————
امام صادق (ع)
«خَمسٌ مَن لَم یَکُن فِیهِ لَم یَتَهنأ العِیش الصّحة وَ الأَمن وَ الغِنی وَ القِناعَة وَ الأَنِیس المُوافِق» (بحارالنوار، ج۱، ص۸۳)
کسی که پنج چیز در او نباشد زندگی برایش گوارا نیست؛ سلامت، امنیت، بی نیازی، قناعت و همسر موافق.
———————————————
امام علی (ع)
«مَنْ ساءَ خُلْقُهُ مَلَّهُ اَهْلُهُ» (تحف العقول، ص۲۱۴)
هر کس بد اخلاق باشد، خانوادهاش از او دلتنگ و خسته میشوند.
———————————————
امام معصوم (ع)
«المومن یاکل بشهوة أهله» (کافی، ج۴، ص۱۲)
مومن مطابق اشتها ومیل همسرش غذا میخورد.
———————————————
پیغمبر اکرم (ص)
«إذا أَرَدتُ أَن أَجمع لِلمُسلِمِ خَیرَ الدُّنیا وَ الآخِرةِ جَعلتُ لَهُ…وَ زُوجة مُۆمنة تَسرُهُ إذا نَظرَ إِلیها» (کافی، ج۵، ص۳۲۷)
اگر بخواهم خیر دنیا و آخرت را به بنده مسلمانی عطا کنم، همسر شایسته و صالحی به او میدهم که وقتی در چهره او مینگرد، سرور و بهجت بر قلب او وارد شود.
———————————————
پیغمبر اکرم (ص)
سه گروه از زنان، عذاب قبر ندارند و در قیامت هم با حضرت زهرا (س) محشور میشوند، زنی که با فقر و تنگدستی همسر خود بسازد، زنی که با بداخلاقی همسر، صبر خود را از دست ندهد و زنی که مهریه خود را به همسرش ببخشد (که بدین وسیله باری را از دوش او برداشته). (مواعظ العدیده، ص ۷۵)
———————————————
قرآن کریم
«وَعَاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ فَإِنْ کَرِهْتُمُوهُنَّ فَعَسَی أَنْ تَکْرَهُوا شَیْئًا وَیَجْعَلَ اللَّهُ فِیهِ خَیْرًا کَثِیرًا» (النساء، آیه۱۹)
با همسران خود به طور شایسته (در گفتار و کردار) معاشرت نمایید و اگر از آنان به دلایلی بدتان آمد، (شتاب نکنید و زود تصمیم به جدایی نگیرید) زیرا چه بسا از چیزی بدتان بیاید، اما خداوند خیر و منافع فراوانی را در آن قرار داده باشد.
ادامه مطلب
اگر شما از آن دسته خانمهایی هستید که زیاد عطر می زنید و به اصطلاح با عطر دوش می گیرید باید بدانید که همسرتان را از خود دور می کنید. مردان دوست ندارند در کنار زنی باشند که بوی تند عطر وی آنها را آزار دهد.
۲- زدن کرم پودر و پنکیک زیاد
زدن لایه های زیاد از کرم و پودر به صورت و رنگ آمیزی کردن آن با رنگ های متفاوت رژگونه و سایه چشم سن شما را زیاد نشان داده و از طبیعی بودن آرایش می کاهد. خانمهایی که اینگونه آرایش می کنند باید بدانند که همسرشان ترجیح می دهد آنها آرایش ملایمی داشته باشند.
۳- گذاشتن مژه های مصنوعی
خانم ها با دیدن هنرپیشه های مشهور و خواننده های زیبا دوست دارند مژه های پرپشت مانند آنها داشته باشند. اما باید بدانید که زمانیکه شما آرایشی ملایم و طبیعی داشته باشید در نظر دیگران جذاب تر خواهید بود.
ادامه مطلب
بدین منظور:
ابتدا به Settings مراجعه کنید.
سپس وارد General شده و Passcode Lock را انتخاب نمایید.
در صورتی که قبلاً رمز عبوری انتخاب کردهاید، آن را وارد کنید.
سپس Turn Passcode Off را انتخاب کنید تا رمز عبور کنونی غیرفعال شود (نیاز با وارد کردن رمز عبور قبلی دارید).
اکنون گزینهی Simple Passcode را به OFF تغییر دهید.
حال Turn Passcode On را انتخاب کنید.
خواهید دید که اکنون میتوانید بدون محدودیت تعداد و کاراکتر، رمز عبور جدید را انتخاب کرده و آن را فعال کنید.
ادامه مطلب
از این قبیل عیوب در هر مرد و زنى وجود دارد.
آرزوى هر مرد و زنى اینست كه همسر ایدهآلى پیدا كند كه از تمامعیوب و نواقص خالى بوده نقطه ضعفى نداشته باشد.لیكن كمتر اتفاقمیافتد كه به مطلوب خیالى خویش دستیابد.
گمان نمیكنم در دنیا زنى پیدا شود كه شوهرش را صد در صد كاملو بىعیب بداند.
زنهاییكه در صدد عیبجویى باشند خواه ناخواه عیب یا عیبهایى رادر شوهرانشان پیدا میكنند،یك عیب كوچك و بىاهمیت را كه نباید آنراعیب شمرد در نظر خودشان مجسم میسازند و آنقدر دربارهاش فكر میكنند كه كم كم به صورت یك عیب بزرگى كه قابل تحمل نیست جلوهگر میشود،خوبیهاى شوهر را یكسره نادیده گرفته همیشه به آن عیب كوچك توجهدارند،چشمشان به هر مردى بیفتد دقت میكنند كه داراى آن عیب هستیانه،آنها مرد باصطلاح ایدهآلى را در مغز خویش مجسم مینمایند كه حتىكوچكترین عیبى هم نداشته باشد و چون شوهرشان با آن صورت خیالىتطابق كامل ندارد،همیشه آه و ناله دارند،از
ممكن است مرد عاقل و بردبار باشد و در مقابل بىادبیهاى زنسكوت كند لیكن قلبا مكدر میشود،كینهاش را در دل میگیرد،بالاخرهكاسه صبرش لبریز میشود و در صدد انتقام بر مىآید،یا به زد و خوردمىكشد یا مقابل به مثل میكند،او هم در صدد بر مىآید از همسرش كهبه طور حتم بىعیب نیست عیبجویى كند،او بگو و این بگو،این بگو و اوبگو،اگر محبت و صفائى در میانشان بود به كلى زائل میگردد.كینه یكدیگررا در دل
امان از نادانى و لجاجتبعضى خانمها!در بعضى از امور بسیارجزئى به قدرى پافشارى میكنند كه حاضر میشوند زندگى خودشان رامتلاشى سازند.براى اینكه به سبك مغزى و كوتاه فكرى آنها پىببرید بهداستانهاى زیر توجه فرمایید:
«زنى بنام...از شوهرش بنام...شكایت كرد كه شوهرم در موقعخواب انگشتش را مىمكد. چون حاضر نیست دست از این كارش برداردتقاضاى طلاق میكنم (5) ».
«زنى به بهانه اینكه دهان شوهرش بوى بد میدهد به خانه پدرشمراجعت نمود و اظهار داشت تا بوى دهانش را برطرف نكند به خانهنخواهد رفت ولى با شكایتشوهر دادگاه زن و شوهر را سازش داد ولىوقتى به خانه رفت دید هنوز دهانش بو میدهد لذا به اتاق دیگر رفت. شوهركه ناراحتشده بود زنش را بقتل رسانید (6) ».
«خانم دندان پزشك از شوهرش طلاق میگیرد.میگوید هم شان مننیست.زیرا سه سال بعد از من درجه دكترا گرفته است» (7) .
«یك زن 27 سالهاى كه از خانه شوهرش قهر كرده در پاسخ بهعرضحال او نوشت:شوهرم زیاد مىخورد من قادر نیستم غذاى مورد نیاز او را تهیه كنم (8) ».
«زنى به این علت كه شوهرش روى زمین مىنشیند،با دست غذامىخورد،از آداب معاشرت بىاطلاع است،صورتش را هر روز اصلاحنمیكند درخواست طلاق كرد (9) ».
لیكن همه خانمها چنین نیستند.در بین آنها افراد فهمیده و باهوشى هست كه واقعیات زندگى را حساب میكنند و هرگز در صددعیبجویى بر نمیآیند.
خانم محترم،شوهر شما یك بشر عادى است ممكن استبىعیبنباشد اما در مقابل، خوبیهاى فراوانى نیز دارد.اگر به زندگى و خانوادهاتعلاقهمندى در صدد عیبجوئى بر نیا. عیبهاى كوچك او را نادیده بگیر،بلكهاصلا عیبشان مشمار،شوهرت را با یك مرد خیالى كه در خارج وجودندارد مقایسه نكن بلكه او را من حیث المجموع با سایر مردها مقایسه كن،ممكن است مردى عیب مخصوص شوهرت را نداشته باشد لیكن داراىعیوب دیگرى است كه شاید بمراتب بدتر از او باشد،اصولا عینك بدبینىرا از چشم خویش بردار و خوبیهاى شوهرت را ببین،آنوقتخواهى دیدكه خوبیهاى او بمراتب بیشتر از بدیهایش میباشد،اگر یك عیب دارد و درعوض صدها خوبى دارد.
محاسن و خوبیهایش را مورد نظر قرار بده و خرسند باش،مگرخودت بىعیب هستى كه انتظار دارى شوهرت بىعیب باشد،نهایت اینكهخودخواهى و خودپسندى اجازه نمیدهد عیبهاى خودت را ببینى،اگر شك دارى از دیگران بپرس.
رسولخدا فرمود:«عیبى بالاتر از این نیست كه انسان عیوبدیگران را ببیند اما از عیبهاى خودش غافل باشد (10) ».
چرا یك عیب كوچك را به قدرى بزرگ میكنى و دربارهاشغصه میخورى كه بنیاد زندگى و كانون انس و مودت را بر هم مىزنى؟
عاقل و با هوش باش،دست از هوسبازى و سبك مغزى بردار،عیبهاىكوچك را ندیده بگیر،با اظهار محبت كانون خانوادگى را گرم كن تا ازنعمت انس و محبتبرخوردار گردى،مواظب باش عیب شوهرت را نه درحضور و نه در غیابش بزبان نیاورى زیرا رنجیده خاطر و مكدر میگردد،در صدد عیبجویى بر میآید،محبت و علاقهاش كم میشود،پیوسته در حالجدال و ستیزه خواهید بود،اگر با همین وضع بزندگى ادامه دهید زندگىناگوارى خواهید داشت،و اگر كار به طلاق و جدایى خاتمه یابد كه بد ازبدتر.
البته اگر عیب قابل اصلاحى داشته باشد میتوانى در صدداصلاحش بر آیى،لیكن در صورتى امكان موفقیت دارى كه با نرمى و مداراو صبر و حوصله و بصورت خیرخواهى و خواهش و تمنا رفتار كنى،نه بهعنوان عیبجویى و اعتراض،سرزنش و ایراد،قهر و دعوا.
ادامه مطلب
خانم محترم،شوهر شما نیز یك بشر عادى است،از قدردانىخوشش میآید،هزینه زندگى را تامین میكند،حاصل دسترنجخویش را درطبق اخلاص نهاده رایگان تقدیم شما میكند،این عمل را یك وظیفهاخلاقى و شرعى محسوب میدارد،و از انجام دادن آن لذت مىبرد،لیكن ازشما انتظار دارد كه وجودش را مغتنم شمرده از كارهایش قدردانى كنید،هر گاه اسباب و لوازم زندگى را خریدارى نموده به منزل آورد اظهار سرورو خوشحالى نمایید،و سپاسگزارى كنید،هر گاه براى تو یا فرزندانتكفش و لباس یا چیز دیگرى آورد فورا از دستش بگیر و اظهار خورسندىكن،چه مانع دارد بگویى:متشكرم؟اگر میوه و شیرینى یا چیز دیگرى بهخانه آورد زود از دستش بگیر و در جاى خود بگذار،اگر بیمار شدى وبراى معالجهات كوشش كرد تا شفا یافتى تشكر كن،اگر ترا به تفریح ومسافرت برد سپاسگزارى كن.
اگر یكى از خویشان یا دوستان یك جفت جوراب بىارزش یادسته گل بىقابلیتبشما تقدیم نمود صدها مرسى متشكرم را نثارش میكنیدلیكن احسانهاى دائمى شوهرتان را به روى مبارك نیاورده از یك اظهارتشكر بىمایه هم دریغ میكنید؟!
راه و رسم شوهردارى چنین نیست.اصلا منافع شخصى خودتانرا تشخیص نمیدهید،تكبر و خودخواهى بلاى بزرگى است،گمان میكنیداگر تشكر كنید كوچك میشوید در صورتى كه بر محبوبیتشما افزودهمیشود،حق شناس و با ادب شناخته میشود.
امام صادق علیه السلام فرمود:«بهترین زنهاى شما زنى است كهوقتى شوهرش چیزى آورد سپاسگزارى كند و اگر نیاورد راضى باشد (2) ».
حضرت صادق علیه السلام فرمود:«هر زنى كه به شوهرش بگوید:
از تو خیرى ندیدم تمام اعمالش باطل و از درجه اعتبار ساقط میگردد. (3) »
رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمود:«كسى كه از احسان مردمقدردانى نكند شكر خداى را نیز بجاى نمیآورد (4) ».
ادامه مطلب
انسان در اینگونه مواقع احتیاج شدیدى دارد به شخص دلسوزمهربانیكه دلداریش بدهد و روح و اعصابش را تقویت كند.
خانم گرامى،شوهر شما دلسوز ندارد،احساس غربت و تنهایىمیكند،از مشكلات فرار نموده به محیط خانه و شما پناه میآورد،بهدلجوییهاى تو نیازمند است،اگر با روى درهم كشیده و اوقات تلخ واردمنزل شد و آثار ناراحتى را در چهرهاش مشاهده نمودى سلام و تعارف تواز همه روزه گرمتر باشد،اسباب استراحت و غذا و چاى او را زود فراهمكن،درباره موضوعات دیگر اصلا صحبت نكن،ایراد نگیر،تقاضا نكن،از گرفتاریهاى خودت شكایت و درد دل نكن، بگذار خوب استراحت كند، اگر گرسنه استسیر شود،اگر سرما خورده گرم شود،اگر گرما خوردهخنك شود،آنگاه كه از خستگى در آمد و اعصابش راحتشد با زبانخوش سبب ناراحتىاش را بپرس اگر دیدى باز هم میل نداردصحبت كند اصرار نكن،
خانم محترم،شوهرت در مواقع گرفتارى به مهربانیها و دلجوییهاىتو نیازمند است.باید بداد او برسى و مانند یك پرستار مهربان بلكه یكروانپزشك دلسوز از او دلجویى كنى،از این بالاتر بگویم،باید شخصیتخویش را باثبات رسانى و شوهردارى كنى،آرى پرستار و روانپزشككجا میتوانند مانند یك بانوى فداكار شوهردارى كنند؟غافلى كه مهربانیهاو دلداریهاى تو چه اثر معجز نمایى در روح شوهرت میگذارد!دل واعصابش را آرام میكند،به زندگى دلگرم میشود، براى مبارزه با مشكلاتآماده میگردد،مىفهمد كه در این جهان تنها و بیكس نیست،به وفا وصمیمیت تو اطمینان پیدا میكند،دوستدار و عاشق تو و اخلاقت میشود،پیمان زناشویى شما استوار و محكم میگردد.
حضرت صادق علیه السلام فرمود:«در دنیا چیزى بهتر از همسرشایسته وجود ندارد.زنیكه شوهرش از دیدار او مسرور و شاد گردد (16) ».
حضرت رضا علیه السلام فرمود:«یك دسته زنها آنهایى هستند كهزیاد بچهدار میشوند، مهربان و با عاطفه هستند،در سختیها و پیش آمدهاىروزگار،در امور دنیا و آخرت پشتیبان شوهرشان هستند،بزیان او كارنمیكنند و گرفتاریهایش را زیاده نمیگردانند (17) ».
ادامه مطلب