كودكان مبتلابه نوعی اختلال پركاری تیروئید موسوم به بیماری `گریوز` تحمل گرما را ندارند و دمای هوایی كه برای عموم متعادل تلقی می شود، برای آنان گرم است.كودكان تیروئیدی، تحمل گرما را ندارند.
بیماری `گریوز` شایع ترین علت پركاری غده تیروئید به دلیل مشكلات ایمنی بدن است.در این بیماری، غده تیروئید از حد طبیعی بزرگ تر می شود و بیش از اندازه هورمون ترشح می كند، گاهی غده تیروئید آنچنان بزرگ می شود كه موجب اختلال در بلع كودك می شود.كودكان مبتلابه گریوز دچار كمبود وزن همراه با اشتهای فراوان می شوند.
تغییرات رفتاری شامل بی قراری و تمركز نداشتن، بد خوابیدن، خستگی و خواب آلودگی و افت درسی را از جمله نشانه های بروز بیماری گریوز در كودك برشمرد. گاهی والدین، كودكان مبتلابه بیماری گریوز را با علائم بیش فعالی و تمركز نداشتن نزد متخصصان می برند.
نكته دیگر در خصوص گرمازدگی نوزادان است.افزایش حجم ادرار در نوزادان منجر به كم آبی بدن آنها می شود.دمای محیط زندگی نوزاد در هفته های نخست تولد باید بین 26 تا 27 درجه سانتی گراد باشد؛ برای این اندازه گیری می توان دماسنج را در محل خواب نوزاد قرار داد.در فصل تابستان بهتر است نوزادان پوشش معمولی داشته باشند و استفاده از یك كلاه نازك پارچه ای توصیه می شود، اگر دمای اتاق گرم شد، می توان از وسایل خنك كننده نیز استفاده كرد اما باید دقت شود كه نوزاد نباید در مسیر جریان هوا قرار گیرد.فراموش نكنیم كه نوزادان نسبت به گرما حساس هستند.
اگر درجه حرارت بدن نوزاد بالارود، آب بدن وی كم خواهد شد و همین مسئله اختلال در شیر خوردن را برای نوزاد به وجود می آورد؛ افزایش حجم ادرار، بی حالی و بی قراری از علائم گرمازدگی در نوزادان است و افزایش حجم ادرار منجر به كم آبی بدن نوزاد می شود. حجم شیر و دفع ادرار نوزاد یكی از نكاتی است كه باید مورد توجه والدین قرار گیرد؛ از این رو اگر در روز 6 تا 8 پوشك را خیس كرد، مشخص می شود كه میزان دریافت شیر و دفع ادرار نوزاد مناسب است؛ اگر این میزان بیشتر شد، باید مورد بررسی قرار گیرد چرا كه این مسئله موجب كم آبی بدن نوزاد می شود.
ادامه مطلب
[ چهارشنبه 22 خرداد 1392 ] [ 2:26 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
مدتی پیش خبر فعالیت یك سایت همسریابی مشكوك در فضای اینترنت پخش شد و باعث شد تا این موضوع قدیمی یك بار دیگر سر زبانها بیفتد. این سایت كه البته با شعار ترویج ازدواج موقت راه اندازی شده بود، عملكردی عجیب داشت؛ آنقدر كه مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بلافاصله موضوع مجوز داشتن این سایت را تكذیب كردند.
[ چهارشنبه 22 خرداد 1392 ] [ 2:22 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
[ چهارشنبه 22 خرداد 1392 ] [ 2:17 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
آیا در آخرت فقط انسانها دوباره زنده می شوند، یا سایر موجودات زندة این دنیا نیز برانگیخته خواهندشد؟
[ چهارشنبه 22 خرداد 1392 ] [ 2:10 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
[ چهارشنبه 22 خرداد 1392 ] [ 2:00 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات1 ]
جستجوگران طلا شاید یک روز به جای بیلچه و الک، از ظرفهای کشت میکرب استفاده کنند. در مقاله ای که به تازگی در نیچر منتشر شده، ادعا شده که یک گونه خاص از باکتری، قطعههای کوچک طلا ایجاد میکند تا به رشد آن در محلولهای سمی این فلز گرانبها کمک کند.
[ چهارشنبه 22 خرداد 1392 ] [ 1:55 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
[ چهارشنبه 22 خرداد 1392 ] [ 1:45 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
[ چهارشنبه 22 خرداد 1392 ] [ 1:43 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
والدین معمولا تمایلی به عذر خواهی از فرزندشان ندارند. زیرا فکر می کنند که عذر خواهی نشانه ضعف است. هنگامی که وارد یک درگیری ناخواسته می شویم، احساس می کنیم که باید عذرخواهی کنیم تا به درگیری پایان دهیم.
[ چهارشنبه 22 خرداد 1392 ] [ 1:40 PM ] - مسعود نودوشنی
[ نظرات0 ]
-مرحله اول صدور جواز کسب
اما همین موضوع بهانه خوبی است تا به این مسئله بپردازیم كه آیا میتوان در میان وبسایتهای اینترنتی به دنبال همسر گشت؟
بنگاه های همسریابی اینترنتی این روزها سروكلهشان در صفحات وب بیشتر از گذشته پیدا می شود. «ازدواج آگاهانه حق شماست»، «در کمتر از یک هفته مناسبترین همسر دنیا را به شما معرفی خواهیم کرد»،«روشهای نوین در ازدواج» و «شیوه علمی در ازدواج هدفمند» و «حضور تمام وقت كارشناسان مجرب در موسسه» از شعارهایی است كه مراكز همسر یابی اینترنتی برای جذب مخاطب استفاده می كنند تا هم بتوانند آمار بازدید كنندگان از سایت را بالاتر ببرند و هم با حق عضویتی كه دریافت می كنند حساب های بانكی خود را بیش از گذشته پر و پیمان كنند.
حق عضویت در سایت های همسر یابی از 50 هزار ریال شروع و تا 800 هزار ریال عضویت برای دو ماه متفاوت است. البته اگر در این مدت همسر مناسب خود را در این سایت ها پیدا نكردید برای حق شارژ مجدد عضویت باید معادل مبلغ اولیه را پرداخت كنید.
بر اساس اساسنامه بیشتر این مراكز، در صورتی كه موفق به ازدواج با فرد مورد علاقه خود شدید نیز باید برای گذر از مراحل مختلف مثل صحبتهای اولیه دوطرف و مشاوره با كارشناسان(البته اگر كارشناسی باشد) باید مبالغی از 500 هزار تا 950 هزار ریال را پرداخت كنید.
این موسسات معمولا روش های كاری شبیه به هم دارند، تهیه بانك اطلاعاتی كه بر اساس عكس داوطلبان تنظیم شده و ترتیب دادن ملاقات بین داوطلبان و البته «همسان گزینی» از شعارهایی است كه این مراكز به هیچ عنوان از آن كوتاه نمی آیند، چرا كه به گفته آنها این روش بسیار پرمشتری است و طی سالهای گذشته جواب خود را پس داده؛ چرا كه داوطلبانی كه به این مراكز مراجعه می كنند در مرحله نخست اصرار بر «هم كفو بودن» دو طرف و انتخاب همسری «همسان» دارند.
گفته می شود هیچ كدام از این سایتهای همسر یابی مجوز ندارند اما كافی است نگاهی به صفحات نیازمندی اینترنتی مراجعه كنید. آن گاه با انبوهی از آگهی ها و آدرس های وبی مواجه می شوید كه خبر از فعالیت آنها در زمینه همسریابی می دهد. این درحالی است كه تعدادی از این سایتها از ثبت شدن سایت خود در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی خبر می دهند، موضوعی كه به گفته محمد صادق افراسیابی، مسئول ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی و خبرگزاری های غیر دولتی كذب است.
به گفته او، ثبت سایت های همسر یابی در این ستاد ممنوع است و تنها پایگاههایی میتوانند مجوز فعالیت دریافت کنند که فعالیت آنها از نظر وزارت ورزش و جوانان بلامانع تشخیص داده شود.
اما کامبیز نوروزی، وکیل دادگستری، با اشاره به اصل کلی آزادی، اینگونه فعالیتها را شامل منع قانونی نمیداند و میگوید: «با توجه به اصل کلی آزادی، اصل بر جواز است؛ مگر اینکه خلافش ثابت شود.
آیت الله مکارم شیرازی در پاسخ به استفتائی نظر خود را پیرامون همسریابی اینترنتی بیان کردند: «تا آنجا که اطلاع داریم تاکنون افراد یا گروه های متعددی اقدام به این کار کردهاند، بعضی موفق بودهاند و بعضی با مشکلات مواجه شدهاند. ولی به هر حال اگر این کار زیر نظر افراد مطمئن و با رعایت تمام شئونات اسلامی و اخذ مجوز از مقامات ذی صلاح صورت گیرد، کار خوبی است و ممکن است جلوی بسیاری از مشکلات ازدواجها را بگیرد، اما با توجه به ظرافت و حساسیت های مسئله، نیاز به برنامه ریزی دقیق دارد.»
در قانون ما هیچ اشارهای درباره غیرقانونیبودن فعالیت این وبسایتها یا حتی بنگاههای همسریابی وجود ندارد. بنابراین هیچ دلیلی برای غیرقانونیبودن فعالیت آنها نداریم.»
وی در باره مناسب بودن این سایتها برای همسر یابی جوانان میگوید: «جامعه امروز ما درگیر مجموعهای از مشكلات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است که در مسائل جوانان بازتاب پیدا میکند. نگاهی که در ایران نسبت به مسائل جوانان وجود دارد، نگاه ریشهای و درستی نیست و آن را از مسائل جامعه منفک میبینند.پس پیداکردن ریشه این مسائل لازم به نظر میرسد. باید ببینیم چه بر سر جوانان آمده که در وبسایتها و در یک جامعه مجازی به دنبال شریک زندگیشان میگردند.»
ازدواج سنتی زیباترین نوع ازدواج است
دكتر سیما فردوسی پور، روانشناس با اشاره به این نكته كه راه اندازی مراكز همسریابی باید تخصصی باشد، به تهران امروز می گوید: «در صورتی كه در این مراكز از كارشناسان و متخصصان امر ازدواج استفاده نشود، مراجعه افراد سود جو و فرصت طلب به این مراكز و انجام رفتارهای نابهجا میتواند پیامدهای ناگواری را برای خانواده، جامعه و جوانان به همراه داشته باشد.»
وی رسیدن به بلوغ دینی، فكری، اجتماعی و فرهنگی را لازمه یك ازدواج مناسب و آگاهانه عنوان كرده و می گوید:« انجام مدیریت مناسب در زندگی خانوادگی از طرف زن و مرد و قبول مسئولیتهای زندگی از طرف آنها یكی از علائم بلوغ برای ازدواج است.» به عقیده وی: «زیباترین نوع ازدواج ازدواجهای سنتی است.
اما در سالهای اخیر ازدواجهای غیر سنتی در جامعه رواج پیدا كرده و گاهی فرزندان بدون كسب اجازه از والدین اقدام به تشكیل خانواده میكنند كه مطمئنا این ازدواجها خیلی زود به جدایی منجر میشود.»
حضور خانواده در تمامی مراحل از ثبت درخواست تا احتمال ازدواج بین دو جوان از دیگر نكاتی است كه فردوسی پور به آن اشاره كرده و میگوید: « حضور خانواده در تمام مراحل حضور تا ازدواج در مراكز همسریابی باعث می شود تا مشكلاتی كه ممكن است در این مراكز و در اثر آشنایی دو جوان به وجود بیاید، كمتر شود اما در صورتی كه خانواده ها اطلاعی از حضور جوانانشان در این مراكز نداشته باشند مشكلات متعددی برای خانمها و دخترانی كه به این مراكز مراجعه میكنند به وجود میآید.»
حضور مشاوران و روانشناسان موضوع دیگری است كه فردوسی پور به آن اشاره كرده و میگوید: «در این مراكز باید مشاوران و روانشناسان وجود داشته باشند كه از لحاظ علمی موضوع را بررسی كنند و ببینند دو نفری كه قرار است با هم ازدواج كنند صلاحیت ازدواج با هم را دارند یا نه؟»
ادامه مطلب
ادامه مطلب
آیا انسان با همین بدن خاکی در روز قیامت محشور خواهد شد؟
انسان در روز قیامت به شهادت قرآن كریم با همین جسد دنیایی محشور می گردد آیاتی از جمله آیه 4 سوره قیامت و79 سوره یس به این امر تصریح دارد ، بعلاوه در روز قیامت سایر موجودات غیر انسان نیز محشور خواهند شد چرا كه قرآن از حشر جمیع سخن می گوید.
ادامه مطلب
قاعدتا به هر میزان که توجه و تفکر در قرائت بیشتر باشد امید به این آثار نیز بیشتر خواهند بود.
سور مسبحات با "سبح لله" برخی با "یسبح لله" آغاز می شود و در واقع با تسبیح الهی آغاز می گردد.اما این
تسبیح كه مصدر فعل «سبح» است ، به معناى منزه داشتن است ، منزه داشتن خدا از هر آنچه كه مستلزم نقص و ناسازگارى با ساحت كمال الهی است.
در ابتدای سوره حدید آمده است: "سبَّحَ للَّهِ مَا فى السمَوَتِ وَ الاَرْضِ وَ هُوَ الْعَزِیزُ الحَْكِیمُ"( آنچه در آسمانها و زمین است براى خدا تسبیح مىگویند؛ و او عزیز و حكیم است.)(1/حدید)
منظور از تسبیح هر آنچه در آسمان ها و زمین است تسبیح حقیقی است نه مجازی و زبان حال. همچنین در جای دیگر می فرماید: " تُسبِّحُ لَهُ السمَوَت السبْعُ وَ الاَرْض وَ مَن فِیهِنَّ وَ إِن مِّن شىْءٍ إِلایُسبِّحُ بحَمْدِهِ وَ لَكِن لاتَفْقَهُونَ تَسبِیحَهُمْ إِنَّهُ كانَ حَلِیماً غَفُورا"(آسمانهاى هفتگانه و زمین و كسانى كه در آنها هستند، همه تسبیح او مىگویند؛ و
پس تمامی موجودات عاقل و غیر عاقل تسبیح الهی با زبان و تنریه به معنای حقیقی کلمه می کنند، هر چند که ما آن را نمی فهمیم.
ادامه مطلب
فرانک ریت، میکروبیولوژیست دانشگاه آدلاید استرالیا که بر روی باکتریهای پردازش کننده طلا تحقیق میکند، میگوید که روزی میتوان از مولکولی که این باکتری استفاده میکند، برای گرداوری طلا از پسماند معادن استفاده کرد.
تقریبا ده سال پیش، ریت اولین شواهد قانع کننده را در مورد استفاده باکتری از ذرات طلا کشف کرد. در چندین سایت که هزاران کیلومتر از هم فاصله داشتند، او و گروهش یک باکتری به نام Cupriavidus mealliduran یافتند که در بیوفیلمهایی روی ذرات طلا زندگی میکردند. این باکتری طلای محلول را با گردآوری آن در نانو ذرات خنثی در داخل سلول خود، سمزدایی میکند؛ ریت و گروهش دهه گذشته را به بررسی چگونگی آن گذراندند، اما نتیجه نهایی خود را منتشر نکردهاند.
برخی از این بیوفیلمها حاوی یک نوع دوم باکتری هم بودند: Delftia acidovaran. ناتان ماگاروی، زیست شیمیدان دانشگاه مکمستر همیلتون کانادا، به همراه گروهش این گونه را در حضور یک محلول طلا رشد دادند و دریافتند که کلنیهای باکتری با هالههای تیرهای از نانوذرات طلا احاطه می شوند. پژوهشگران نتیجه گرفتند که اسیدووارانها به جای این که مانند باکتریهای نوع اول طلا را در داخل سلول جمع کنند به نحوی ذرات طلا را در خارج از دیواره سلول تولید میکردند.
ژنهای طلایی
با استفاده از تحلیلهای زیست شیمیایی و ژنتیک، پژوهشگران یک سری از ژنها و یک متابولیت شیمیایی را کشف کردند که مسئول تهنشین شدن طلا بودند. باکتریهایی که به گونهای مهندسی شده بودند که ژنها را نداشته باشند دیگر هالههای تیره تشکیل ندادند، و رشد آنها در غیاب طلا متوقف شد.
گروه همچنین یک ماده شیمیایی تولید شده توسط باکتری مهندسی ژنتیک نشده را جداسازی کردند که باعث میشد ذرات طلا در محلول ته نشین شوند. این ماده شیمیایی دلفتیباکتین نام گرفت.
پژوهشگران احتمال دادند که ژنهایی که شناسایی کردهاند در تولید دلفتیباکتین دخالت داشته باشند و آن را از سلول خارج کردند، اسیدوارانها، شاید با تهنشین کردن طلا در محلول، مانع از ورود آن به سلول خود میشوند. ولی ماگاروی میگوید که این احتمال وجود دارد که اسیدوارانها از شیوههای دیگری هم برای جدا سازی طلا از محلول استفاده کنند تا این طلا دیوارههایشان را تخریب نکند.
ریت میگوید که کار ماگاروی «کار ما را به خوبی تکمیل کرده است». ممکن است این دو باکتری در یک همزیستی زندگی کنند که در آن، دلفتیباکتین سطح طلای محلول را تا اندازهای پایین میاورد که در آن هر دو گونه بتوانند زندگی کنند.
به گفته ریت، شاید یک تب طلا با استفاده ازمیکروبها هم رخ دهد. دلفتیباکتین را میتوان برای تولید کاتالیزورهای نانو ذرات طلا از خیلی از واکنشهای شیمیایی به کار برد، یا برای تهنشین کردن طلای موجود در پسابهای معادن از آن استفاده کرد. ریت میگوید: «ایده میتواند این باشد که یک باکتری یا متابولیت را به پساب اضافه کرده و آن را به مدت چند سال به حال خود رها کنیم، و بعد به دنبال قطعات بزرگتر طلا بگردیم.»
ماگاروی این کاربردها را جدیتر گرفته است: او حقوق معنوی دلفتیباکتین را برای خود ثبت کرده است. ولی تاکید می کند که بیشتر به درک خصوصیات شیمیایی این متابولیت علاقهمند است: «آرزویم این است که روزی بتوانم بگویم که اینجا در کانادا، ما هر روز چندین کیلو طلا تولید میکنیم».
ادامه مطلب
خواص آب
شنیده ایم که می گویند هر کس روزی یک سیب بخورد، دیگر نیازی به دکتر پیدا نمیکند. اما 8 لیوان آب در روز چه نفعی برای ما دارد؟ صرفنظر از نفخ شکم، آب مزایای زیادی برای سلامتی ما دارد. هر سلول از بدن ما برای درست عمل کردن به آب نیاز دارد و هر عمل متابولیک در بدن نیز تشنه ی آن است.
تقریباً %55 تا %75 از حجم بدن از آب تشکیل شده است، و اگر آبی که در روز از طریق نفس کشیدن، عرق کردن و ادرار از دست می دهیم را حدود 8 لیوان فرض کنیم، ضروری است که بخواهیم این میزان را با خوردن آب دوباره جبران کنیم.
در این مقاله می خواهیم شما را خواص آب آشنا کنیم تا شاید مشوقی باشد برای اینکه 8 لیوان آب در روز را با کمال میل بخورید!
یکی از خواص آب این است که کارایی مغز را بالا می برد:اگر یادتان نمی آید که در مقدمه ی این مقاله چه نوشته بود، احتمالاً مغزتان خشک شده است.از آنجا که تقریباً %80 از بافت مغزی از آب تشکیل شده است، ضروری است که آب کافی به آن برسانید. آزمایشات بالینی نشان داده است که کمبود آب کارایی حافظه کوتاه مدت را پایین می آورد و به قدرت تمرکز آسیب می رساند.منطق پشت این مسئله کاملاً واضح است: اگر آن ماده را از مغزتان کم کنید، گرفتار مشکلات عملکردی می شوید. این مثل راندن ماشین بدون بنزین است.
یکی دیگر از خواص آب این است که به کاهش وزن کمک می کند:
اگر گرسنه هستید، سعی کنید شکمتان را با آب پر کنید. آب حاوی هیچ میزان کالری یا چربی نیست و ثابت شده است که گرسنگی را نیز برطرف می کند.همچنین یک لیوان آب متابولیسم بدن شما را نیز افزایش می دهد.از آنجا که همه ی عملیات های بدن به آب نیاز دارند، بدیهی است که وقتی کم آب بخورید همه چیز در بدنتان کندتر پیش می رود. آب بیشتر باعث بالا بردن متابولیسم می شود که این هم به نوبه ی خود کالری سوزی می کند.تحقیقات نشان داده است که پس از خوردن دو لیوان آب، 10 تا 40 دقیقه طول می کشد تا متابولیسم بدنتان شروع شود.و وقتی متابولیسم آغاز شد، شما %30 سریعتر کالری می سوزانید.تحقیقات نشان داده است که اگر آب مصرفی خود تا 6 لیوان در روز بالا ببرید، 5.3 پوند در سال کم خواهید کرد.
نوشیدن آب زیاد ضرر دارد
نوشیدن میزان معین آب در روز ضروری است اما نیازی به زیاد کردن این میزان نیست. کاری که باید بکنید جبران میزان آبی است که از دست می دهید.یک فرد متوسط روزانه حدود 2 تا 3 لیوان آب از تنفس، و 1 لیوان دیگر از طریق عرق کردن از دست می دهد. اگر 3 تا 4 لیوان نیز به طور تقریبی از طریق ادرار دفع کند، بدن حدوداً به 8 لیوان در روز آب نیاز پیدا می کند.شما باید همان میزان آبی که در روز از دست داده اید، را برای بدن دوباره تامین کنید نه بیشتر.اگر بیشتر از میزان مورد نیاز آب به بدن برسانید، تعادل سدیم در بدن از بین می رود که منجر به مشکلات گوارشی، حملات ناگهانی و حتی بیهوشی می شود.
از دیگر خواص آب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
* یکی از خواص آب ،تنظیم درجه حرارت و خنك سازی بدن توسط تعریق.
* یکی دیگر از خواص آب حفظ رطوبت غشای مخاطی واقع در دهان و ریه ها.
* حمل مواد مغذی و اكسیژن به سلولها ی بدن.
* حمل و پاكسازی مواد زائد حاصل از متابولیسم درون بدن مانند اوره و دی اكسید كربن.
* تنظیم الكترولیتهای درون بدن مانند سدیم و پتاسیم.
* كاهش سردرد و سرگیجه.
ادامه مطلب
-بدگویی از دیگران تا شاید موجب تنبیه قرار گیرند آنها،
-سعی در مظلوم و بی گناه جلوه دادن خود،
-زیرنظر داشتن دیگران از گوشه چشم،
-ایجاد دردسر و مزاحمت به مجرد غافل شدن از او،
-زیاد بودن تمایلات دیگر آزاری در او،
-استفاده از تقلب در جوابگویی به سئوالات،
-داشتن تعدادی دوست خصوصی و صمیمی برای خود.
عوامل پدید آورنده:
-مورد توجه و محبت دیگران نبودن(مخصوصاً خانواده)
-سخت گیری بیش از ظرفیت بر وی،
-روبرو بودن با مشکلات عاطفی عمیق،
-تجربه نکردن آرامش،
در معرض تنبیه بودن.
چگونگی عملکرد:
-واگذار کردن کارها و مسئولیتهایی به کودک،
-عدم استفاده از تنبیه تا جای ممکن،
-بذل توجه کافی به کودک،
-در صورت نیاز، مراجعه به روان شناس یا مشاور.
ادامه مطلب
باختن آبرومندانه، اختلاف ظریفی با ضعیف بودن دارد.تغییر عقیده مداوم و عذر خواهی مکرر ممکن است نشانه ضعف باشد. اگر با وجود عذرخواهی باز هم همان رفتار نادرست را ادامه دادید، باید با ایجاد یک دگرگونی در روش تربیتی، رفتار نادرست خود را اصلاح کنید.
گاهی اوقات، والدین متوجه می شوند که برخوردی نادرست با فرزندشان داشته اند. عذر خواهی کردن از کودکان باعث می شود که آنها احساس کنند مورد احترام هستند. هر کسی ممکن است اشتباه کند، بنابراین پس از عذر خواهی، رفتار نادرست خود را اصلاح کنید.
عذر خواهی کردن بسیار راحت تر از این است که اشتباه خود را قبول نکنیم و موضع دفاعی به خود بگیریم و مشکل را پیچیده تر کنیم.
گاهی ممکن است کودکان بعد از عذر خواهی کینه به دل بگیرند. وقتی از بزرگسالان عذر خواهی شود، آنها به سرعت خشم خود را فرو می خورند. اما کودکان به زمان بیشتری نیاز دارند تا آتش خشم خود را فرو نشانند. وقتی از فرزندتان عذر خواهی کردید، به او فرصت بدهید کمی بیندیشد، بعد به سراغ او بروید. اگر شما را نپذیرفت، باز هم صبر کنید، به زودی پوزش شما را می پذیرد.
عذر خواهی موجب می شود تا احساس فرزندتان را درک کنید. این برخورد، بهترین هدیه به کودکان است و مجبور نیستید، هزینه ای برای آنان بپردازید.
والدین بسیار راحت تر از کودکان عذر خواهی می کنند زیرا کودکان اغلب نمی دانند که چرا باید پوزش بخواهند. آنها را تشویق کنید که به رفتار خود بیندیشند و در صورتی که اشتباه کرده بودند، به خطای خود پی ببرند ولی مجبورشان نکنید که از شما عذر خواهی کنند. عذر خواهی بر اثر فشار بی ارزش است زیرا از پشیمان شدن کودک ناشی نشده است. پشیمان شدن از یک رفتار نادرست، بر عذرخواهی برتری دارد.
پدری می گوید: وقتی از پسر دوساله ام می خواهم که عذر خواهی کند، او سرپیچی می کند و به جای اینکه بگوید معذرت می خواهم، به گوشه ای می رود و پنهان می شود. کودک دو ساله باید چیزهای زیادی درباره عذرخواهی یاد بگیرد. کودکان سه ساله می توانند عذر خواهی کنند ولی باز هم باید بیاموزند که چگونه رفتار خود را تغییر دهند. کودکان چهار ساله نیز می توانند عذر خواهی کنند و می دانند که پس از عذرخواهی کردن باید رفتار خود را نیز اصلاح کنند.
عذر خواهی کنند. عذر خواهی بر اثر فشار بی ارزش است زیرا از پشیمان شدن کودک ناشی نشده است. پشیمان شدن از یک رفتار نادرست، بر عذرخواهی برتری دارد.
نکات کلیدی در مورد عذرخواهی
** کودکان باید بیاموزند که تنها عذرخواهی کردن به خاطر رفتار ناشایست کافی نیست . بلکه باید رفتار ناشایست خود را نیز اصلاح کنند.
** کودکان باید بیاموزند که عذر خواهی معمولی ، مثلا هنگامی که بطور نا خواسته به کسی برخورد می کنند با آن نوع عذر خواهی که نشانه تصمیم آنها در تغییر رفتاری ناپسند است، تفاوت دارد. درک کردن این تفاوت به زمان نیاز دارد.
** عذر خواهی کردن کافی نیست. والدین باید درباره این که چه اتفاقی افتاده است با فرزندشان حرف بزنند. صحبت کردن،از تنش های احتمالی در آینده جلوگیری می کند و نتایجی سودمند به ارمغان می آورد.
** عذرخواهی فرزندتان را که نشانه حسن نیت اوست بپذیرید. وبا خشونت از او نپرسید چرا این کار را کردی؟ یا چطور توانستی این کار را بکنی؟ اغلب کودکان نمی توانند علت رفتار خود را بیان کنند .ولی توانایی خودداری از آن را دارند.
ادامه مطلب
1-درخواست كتبی متقاضی پروانه كسب (جواز کسب)
2-ثبت درخواست و ارائه رسید به متقاضی
3-بازدید از محل واحد صنفی توسط كمیسیون بازرسی اتحادیه و ارائه گزارش
4-بررسی درخواست متقاضی پروانه كسب( جواز کسب) در جلسه هیئت مدیره و ارایه پاسخ كتبی به وی
-مرحله دوم صدور جواز کسب
در این مرحله از صدور جواز کسب ارائه یكی از مدارك ذیل جهت تعیین وضعیت ملكی واحد صنفی انجام میشود که شامل:
1-سند مالكیت به نام متقاضی
2-اجاره نامه رسمی به نام متقاضی
3-اجاره نامه عادی (با اخذ تعهد محضری) بنام متقاضی
4-مبایعه نامه به نام متقاضی
5-حكم قطعی دادگاه مبنی بر الزام به تنظیم سند اجاره
6-رسید پرداخت اجاره بهای معتبر
7-قرارداد اجاره محل كسب با ادارات و سازمانهای دولتی، نهادها، شهرداری، شركت های تعاونی مسكن و شركتهای خاص صنفی، شركتهای تحت پوشش سازمانهای دولتی و نهادها
ارائه یكی از مدارك ذیل جهت تعیین وضعیت نظام وظیفه آقایان برای دریافت جواز کسب که شامل:
1-گواهی پایان خدمت
2-گواهی معافیت دائم
3-گواهی اشتغال به تحصیل
4-گواهی معتبر مبنی بر داشتن معافیت پزشكی از حوزه نظام وظیفه
5-دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت در مدت اعتبار آن
-ارائه سوابق كاربری تجاری با كارگاهی یا اداری محل واحد صنفی مورد درخواست
-ارائه سایر مدارك ذیل:
1-كپی تمام صفحات شناسنامه
2-كپی كارت ملی
3-كپی مدرك تحصیلی یا حداقل سواد خواندن و نوشتن ( به استثنای متقاضیانی كه سن آنان از 50 سال بالاتر می باشد)
4-دوارزده قطعه عكس پرسنلی جدید (3x4)
5-فیش واریز مبلغ حداكثر تا سقف 5 برابر حق عضویت اتحادیه برای سال اول (حق ورودی) كه از مبلغ 3.000.000 ریال عدول ننماید.
6-فیش واریز مبلغ 30.000 ریال به حساب 21733008 خزانه كشور
-مرحله سوم صدور جواز کسب
استعلام از ادارات ذیربط و ارائه مدارك ذیل شامل:
1-گواهی مركز بهداشت شهرستان و ارائه كارت معاینه پزشكی فردی جهت صنوف مشمول (موادر خوردنی، آشامیدنی، بهداشتی و آرایشی)
2-گواهی عدم اعتیاد به مواد مخدر
3-گواهی عدم سوء پیشینه كیفری
4-موافقت اداره نظارت بر اماكن نیروی انتظامی
5-گواهی گذراندن دوره آموزش (حداقل 10 ساعت) از موسسه آموزشی معتبر (مورد تایید كمیسیون نظارت شهرستان مربوط)
6-ارائه هرگونه مدرك مبنی بر تشكیل پرونده یا ارائه هر یك از اوراق پرداخت مالیاتی
7-گواهینامه مهارت فنی جهت مشاغل مندرج در آئین نامه تبصره ذیل ماده 13 قانون
8-اختصاص كد شناسه ده رقمی (ملت كارت) و الصاق آن به پروانه كسب(جواز کسب)
9-اختصاص برچسب شناسه صنفی مطابق با كد ده رقمی
-مرحله چهارم صدور جواز کسب
بررسی پرونده توسط رییس و در غیاب وی نایب رییس اتحادیه
مرحله پنجم صدور جواز کسب
صدور پروانه كسب (جواز کسب)با رعایت مراحل چهارگانه قبلی و تحویل آن به متقاضی...
ادامه مطلب