روزنه يا همان منافذ پوستـي در حقيقت محل خـروج چربـي از غدد چربي مي باشد. در افرادي که تا حدودي اين غدد فعال مي باشند و پوست چـربي دارند اين منافذ ديده ميشود (در همه افراد اين منافذ وجود دارد.) نبايـد هـيچـوقـت به فکر بستن اين منافـذ بود؛ چـون با بستن اين منافـذ محـل خـروجي اين غـدد بسـته شـده و باعـث جـوش صورت مي شوند. البته به اشتباه در جـامعه مرسوم است که اين منافذ را مي بندند. ولی در حقيقت اينگونه نيست.
روشهايي وجود دارد که مي توان اين منافذ ديده نشوند.
وقــتي ترشحات چــربي در اين منافــذ وجود داشته باشند به علت اکسيده شدن مواد چربي در اين منافذ به رنگ تيره ديده مي شوند. راحــت ترين روش اين است که اين ترشحـات چــربي را بوسـيله شستشو از بين برد. شستشوي مکرر با صابونهاي ضد جوش به اين امر کمک مي کنند.
روش بعدي: با استفاده از کرم و ژلهاي حاوی AHA که مقداری لايه برداري مي کنند مي توان اين منافـذ را ندید. روشـهاي ديگري نيز وجود دارد که احتياج به پزشک مجرب دارد و از ذکر آنها خودداری مي کنم.