مسوول اجرائیات شهرداری ساوه گفت: بر اساس بررسی های انجام شده توسط این واحد، افرادی که در این شهر اقدام به تکدی گری می کنند، نیازمندان واقعی جامعه نیستند.
ساوه- مسوول اجرائیات شهرداری ساوه گفت: بر اساس بررسی های انجام شده توسط این واحد، افرادی که در این شهر اقدام به تکدی گری می کنند، نیازمندان واقعی جامعه نیستند.
ˈعلی اصغر یعقوبیˈ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر این افراد با سوء استفاده از احساسات و اعتقادات مردم اقدام به گدایی و تکدی گری می کنند.
وی بیان کرد: این افراد با روش های مختلف مانند گدایی در معابر، مراجعه به در منازل، گدایی با عنوان های فالگیر و فال بین، ساز زدن در پارک ها و … اقدام به این کار می کنند.
وی با اشاره به اینکه متکدیان در سطح شهر پس از شناسایی جمع آوری می شوند، از شهروندان خواست به متکدیان کمک نکنند چون نیازمندان واقعی توسط نهادهای حمایتی شناسایی و مورد حمایت قرار می گیرند.
یعقوبی بیان کرد: چنانچه مردم تمایلی برای کمک به افراد نیازمند دارند، کمک های خود را به بهزیستی یا کمیته امداد امام خمینی(ره) این شهر تحویل دهند.