خوردن زولبیا حرام است!!!

نشريه‌ی «الخبرالاسبوعي»، با اعلام اين خبر، نوشت:

شيخ «محمدعلي فرکوس المکني» معروف به اب ي‏عبدالعزيز، در فتوايي حکم حرمت الطمينه و شيريني‏هاي ديگري که در ماه رمضان استفاده مي‏شود را صادر کرد.

بدين ترتيب بسياري از مريدان و پيروان وي خود را از خوردن اين شيريني لذيذ که به گفته‌ی ابي‏ عبدالعزيز از بدعت‏هايي محسوب مي‏شود که در دين وارد شده است، محروم کردند.

وي دليل ديگر حرمت خوردن اين شيريني را وجود بخشي صليبي‏ مانند در ميان اين شيريني ذکر مي‏کند و براي تناول اين شيريني وجود دليل شرعي را ذکر مي‏کند که در آن وجود ندارد.

شايان ذکر است فتاواي مضحک و عجيب زيادي از سوي مفتيان سلفي و وهابي صادر مي‏گردد که يکي از مهم‏ترين دلايل آن، دوري لجوجانه‌ی آنها از معارف و تعليمات مفسران واقعي قرآن و سنت ـ يعني اهل‏بيت عليهم‏السلام ـ است.

 


ادامه مطلب
[ شنبه 19 دی 1394  ] [ 9:39 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

توهین جدید وهابیون : شیعیان از انفولانزای خوکی خطرناکترند

پایگاه الکترونیکی "مسلم" که ریاست آن را "ناصر عمر" از شیوخ وهابی و تکفیری عربستان سعودی برعهده دارد، روز گذشته مقاله‌ای توهین آمیز از "عبدالعزیز عبداللطیف" دیگر چهره وهابی و تکفیری سعودی تحت عنوان " إبن جبرین و رافضه و آنفولانزای خوکی!" منتشر کرد.
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از شیعه نلاین، "عبدالعزیز عبداللطیف" در این مقاله خود خطر پیروان مذهب تشیع را به دلیل شکایت از "إبن جبرین"، از ویروس آنفولانزای خوکی خطرناک تر اعلام کرد.

گفتنی است "إبن جبرین" از چهره های سرشناس وهابیت در عربستان سعودی چند سال پیش با صدور فتوایی جنجال برانگیز، به قتل رساندن شیعیان را به دلیل کافر بودن، جایز دانسته بود، از همین رو وی که هفته گذشته برای درمان به آلمان سفر کرده بود، از سوی تعدادی از شیعیان عراقی مقیم آلمان مورد شکایت قرار گرفت.

در واکنش به این شکایت از "إبن جبرین"، "عبدالعزیز عبداللطیف" پیروان مذهب تشیع را رافضی و کافر خوانده و آنان را از ویروس آنفولانزای خوکی خطرناک تر معرفی کرد. وی شیعیان را "اربابان ترور"خواند و آنان را به "نسل کشی پیروان واقعی اسلام" متهم کرد.

این چهره وهابی و تکفیری در ادامه مقاله توهین آمیز خود شیعیان را افرادی نادان خوانده و گفت: رافضی ها اهل کذب و دروغ و خیانت و فسق و فجور هستند. آنان مانند منافقینند.

وی در ادامه بدون اشاره به ظلم و ستم و سرکوب شیعیان توسط خاندان آل سعود و رفتار نیروهای امنیتی عربستان سعودی و اعضای هیئت امر به معروف و نهی از منکر سعودی گفت: ما چند ماه پیش در شهر مدینه منوره شاهد آشوبگری های آنان در نزدیکی قبر پیامبر(ص) و در نزدیکی بقیع بودیم. آنان همیشه به دنبال آشوب و خرابکاری هستند.


ادامه مطلب
[ شنبه 19 دی 1394  ] [ 9:39 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

یک فعال سلفی: تشیع مخلوطی از یهود، مسیحیت و زرتشتی است!

اگر چنین نبود، هیچگاه پیروان این مذهب از کشته شدن یکی از خلفای اسلام مانند "عمر بن خطاب" شاد نمی شدند.

به گزارش شفقنا(پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه) به نقل از شیعه آنلاین، با نزدیک شدن روابط جمهوری اسلامی ایران و مصر، حملات و انتقادات وهابیون و سلفی های سراسر جهان به ویژه در مصر علیه مذهب تشیع و پیروان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام افزایش یافته است.

در جدید ترین حمله صورت گرفته در این راستا، «أحمد فرید علی» عضو شورای امنای دعوت سلفی" و مسئول "کمیته مقابله با شیعیان در مصر" گفت: مذهب تشیع، یک مذهبی اسلامی نیست بلکه مخلوطی از یهود، مسیحیت و زرتشتی است!

وی که در کنفرانس سلفی ها برای مقابله با مذهب تشیع در مصر، در شهر "طامیه" مصر برگزار شد سخن می گفت، در ادامه افزود: اگر اعتقادات مذهب تشیع را مطالعه و بررسی کنیم خواهیم دید که هر بخشی از آن از یکی از ادیان گذشته مانند یهود، مسیحیت و زرتشتی بر آمده است.

او در ادامه اتهامات خود علیه مذهب اهل بیت علیهم السلام گفت: این مذهب فقط برای مقابله با اسلام واقعی تأسیس شد. اگر چنین نبود، هیچگاه پیروان این مذهب از کشته شدن یکی از خلفای اسلام مانند "عمر بن خطاب" شاد نمی شدند.

«أحمد فرید علی» همچنین خطاب به "محمد مرسی" رئیس جمهور مصر افزود: ما به آقای مرسی توصیه می کنیم که تقوا پیشه کند و به وعده ای که "اخوان المسلمین" قبل از انتخابات به جریان ها و گروه های اسلامی درباره شیعیان داده بود، عمل کند زیرا مذهب تشیع، درب شرارت است!

منبع: شفقنا - شنبه, 24 فروردین 1392

 


ادامه مطلب
[ شنبه 19 دی 1394  ] [ 9:39 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

وهابیت و ارائه دین جدید از سوی امام زمان

خبرگزاری رسا ـ محمد انصاری کارشناس شبکه وهابی وصال حق مدعی شد که وقتی امام زمان(ع) ظهور می‌کند دین اسلام را نسخ کرده و دین جدید می‌آورد. به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا، محمد انصاری کارشناس شبکه وهابی وصال حق در برنامه«آن روی سکه» با پخش کلیپ‌هایی از احادیث در مورد امام زمان(ع) مدعی شد که وقتی ایشان ظهور کند دین اسلام را نسخ کرده و دین جدیدی می‌آورد.
این در حالی است که مطابق آموزه های اولیه اسلام، این دین، آخرین دین و پیامبر اسلام(ص) آخرین پیامبر الهی است، در بسیاری از احادیث به این مطلب تصریح شده است که حضرت مهدی(ع) از دین و قرآنی که بر جدش پیامبر(ص) نازل شده دفاع می‌کند. نه اینکه آنرا نسخ و دین جدیدی ارایه کند.
در این راستا حدیثی در«اثبات الهداه، ج7، ص52» آمده است که پیامبر(ص) می‌فرماید: «الْقَائِمُ مِنْ وُلْدِی اسْمُهُ اسْمِی وَ کُنْیَتُهُ کُنْیَتِی وَ شَمَائِلُهُ شَمَائِلِی وَ سُنَّتُهُ سُنَّتِی یُقِیمُ النَّاسَ عَلَی مِلَّتِی وَ شَرِیعَتِی وَ یَدْعُوهُمْ إِلَی کِتَابِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَل؛ قائم(ع) از فرزندان من و هم نام و هم کنیه من است، خوی او، خوی من و رفتارش، رفتار من است، مردم را به طاعت و دین من وادار می‌کند و به قرآن، دعوتشان می‌کند».
و نیز در روایت دیگری در«بحارالانوار،ج51، ص82» از پیامبر(ص) وارد شده است که: «یَخْرُجُ رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ بَیْتِی وَ یَعْمَلُ بِسُنَّتِی؛ یکی از اهل بیت من قیام می‌کند و به سنت و روش من عمل می‌کند».
بنابر این به تصریح این روایات، در زمان امام زمان(ع)، دین همان دین اسلام نازل شده بر پیامبر اسلام(ص) خواهد بود.
با توجه به این نکته باید گفت مقصود از آن روایاتی که در آن‌ها سخن از دین جدید به میان آمده ، این است که در زمان غیبت بدعت‌هایی در دین گذاشته می‌شود و احکامی از قرآن و اسلام، بر طبق میل مردم تأویل و تفسیر می‌شود، بسیاری از احکام و حدود چنان فراموش می‌شود که گویا اصلاً از اسلام نبوده است، بسیاری از مسلمان‌ها ارکان اسلام را رها می‌کنند و به ظواهر آن اکتفا می‌کنند، از اسلام، جز نماز و روزه و اجتناب از نجاسات، چیزی نمی‌دانند، در بازار و کوچه و خیابان و خانه، اثری از اسلام‌شان پیدا نیست، اخلاقیات و دستورات اجتماعی را اصلاً از اسلام، محسوب نمی‌کنند، محرمات الهی را با حیله‌های گوناگون و تأویلات صوری جایز می‌شمرند و از ادای حقوق واجب خودداری می‌کنند.
طبیعی است که در چنین اوضاعی، اگر امام زمان(ع) ظهور کند و به ابطال بدعت‌ها بپردازد و احکام و قوانین اسلام را به طور کامل و با تمام ابعاد اجتماعی، سیاسی، فرهنگی به اجرا بگذارد و حدود اسلامی را بدون سهل‌انگاری اعمال کند، چنین دینی برای مردم، تازگی خواهد داشت و با تصوری که آن‌ها از اسلام داشته‌اند، متفاوت خواهد بود.
در تأیید این مطلب، به روایتی در«بحارالانوار، ج 51، ص 30 ، ح 7، به نقل از ارشاد شیخ مفید» از امام صادق(ع) استناد می‌کنیم که می‌فرمایند: «إِذَا قَامَ الْقَائِمُ(ع) دَعَا النَّاسَ إِلَی الْإِسْلَامِ جَدِیداً وَ هَدَاهُمْ إِلَی أَمْرٍ قَدْ دَثَرَ وَ ضَلَّ عَنْهُ الْجُمْهُورُ وَ إِنَّمَا سُمِّیَ الْقَائِمُ مَهْدِیّاً لِأَنَّهُ یُهْدَی إِلَی أَمْرٍ مَضْلُولٍ عَنْهُ وَ سُمِّیَ الْقَائِمَ لِقِیَامِهِ بِالْحَقِّ ؛ وقتی قائم(ع) ما قیام کرد مردم را از نو به سوی اسلام دعوت می‌کند و به سوی چیزی که کهنه شده و عموم مردم از آن دور افتاده‌اند، هدایت می‌کند، آن جناب، مهدی(ع) نامیده شده، چون به چیزی که مردم از آن دور شده‌اند هدایت می‌شود و قائم(ع) نامیده شده چون برای به پا داشتن حق قیام می‌کند».
خلاصه این‌که آن‌چه حضرت مهدی(ع) به سوی آن دعوت می‌کند چیزی جز اسلام ناب و حقیقی و نازل شده بر پیامبر اکرم(ص) نیست، اما به خاطر دور شدن مردم از این اسلام طی قرن‌ها و بروز بدعت‌ها در دین، این اسلام برای آن‌ها تازگی خواهد داشت.

 


ادامه مطلب
[ شنبه 19 دی 1394  ] [ 9:38 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

نشستن بر صندلی حرام است!

در یکی از عجیب ترین و غیر منطقی ترین فتواهای وهابیت، به تازگی یکی از مفتیان یمنی این فرقه به نام "عمر بن محمد بن سالم بن حفیظ" اعلام کرده: نشستن بر صندلی، مبل و مانند آن حرام است.

این مفتی در فتوای خود عنوان کرده از خطرناکترین مفاسدی که امت ما به آن دچار است شیئی است که آن را صندلی و یا کاناپه و ... می نامند و این شری عظیم است که دامن ملت ما را گرفته است.

وی در ادامه ی سخنان خود می گوید: اجداد ما همگی بر روی زمین می نشسته اند، اگر صندلی مفید بود آنها هم از این وسیله استفاده می کردند!؛ اینها وسایل غربی است و جدا حرام است.

جالب اینجاست که بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مکه، این مفتی وهابی از بین 500 شخصیت تاثیر گزار در سال 2011م، در مرتبه ی 37 قرار داشته است!
منبع: شیعه نیوز

 


ادامه مطلب
[ شنبه 19 دی 1394  ] [ 9:38 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

اتهام جدید وهابیون علیه حضرت آیت الله سیستانی

این اظهارات «محمد النجیمی» در حالی بیان و منتشر شده که بر اساس فتوای تعداد زیادی از مفتی های وهابی و تکفیری، ریختن خون شیعیان نه تنها ثواب دارد بلکه موجب به بهشت رفتن کسی می شود که خون آنان را بریزد و آنها را به قتل برساند.
به گزارش ظهور، «محمد النجیمی» نویسنده سرشناس سعودی که از بارز ترین چهره های وهابیت در این کشور به شمار می رود، در جدیدترین مقاله خود که علیه یک وهابی دیگر بنام «جمال خاشقجی» نوشته، حضرت آیت الله سید «علی سیستانی» مرجع عالیقدر جهان تشیع را نیز مورد اتهام قرار داد.

«النجیمی» که از وهابیون افراطی به شمار می رود، در این مقاله خود حضرت آیت الله سیستانی را به تکفیر مردم و رژیم سعودی متهم کرد.

وی در مقاله خود نوشت: متأسفانه «جمال خاشقجی» اعتای “جایزه خدمت به اسلام” به [حضرت آیت الله] سیستانی را خواستار شده در حالی که [حضرت آیت الله] سیستانی نه تنها مردم عربستان سعودی بلکه نظام حاکم در این کشور را نیز تکفیر کرده است.

«محمد النجیمی» همچنین در مقاله خود افزود: [حضرت آیت الله] سیستانی معتقد است هر کس به عصمت ائمه و [امام] مهدی ایمان نداشته باشد، کافر است بر همین اساس مردم و حکومت سعودی را تکفیر کرده است.

این چهره سرشناس وهابی در ادامه مقاله خود می نویسد: بسیاری از خون هایی که در عراق ریخته شده مسئولش [حضرت آیت الله] سیستانی است زیرا با این نظرات و فتواهای خود موجب ریخته شدن این خون ها شده است.

گفتنی است این اظهارات «محمد النجیمی» در حالی بیان و منتشر شده که بر اساس فتوای تعداد زیادی از مفتی های وهابی و تکفیری، ریختن خون شیعیان نه تنها ثواب دارد بلکه موجب به بهشت رفتن کسی می شود که خون آنان را بریزد و آنها را به قتل برساند.

 


ادامه مطلب