
'فرهاد تجری' روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: امروزه كشور ما در عرصه های مختلف سیاسی، فرهنگی و نظامی به یمن داشتن مردمی آگاه و تدابیر هوشمندانه مقام عظمای ولایت در عرصه جهانی حرفی برای گفتن دارد و برغم توطئه ها و فتنه گریهای دشمنان نظام، چرخه تولید و توسعه كشور با شتاب در حال حركت است براین اساس دشمنان نتوانسته اند به اهداف پلید و شوم خود كه همانا زمین گیر كردن و ضربه زدن به پیشرفت كشور است، دست یابند.
وی با بیان اینكه نامگذاری امسال از سوی رهبری معظم، همچون سال های قبل هوشمندانه و خردمندانه بوده است، تصریح كرد: در شرایطی كه دشمنان ما تمام تلاش و توان خود را برای فشار بر مردم و نظام در عرصه اقتصادی بكار گرفته اند، سال 91 نتیجه ای جز شكست و تحقیر نخواهند گرفت.
تجری گفت: امروز مهمترین حوزه ای كه مورد توجه دشمن است نقشه راهبردی و توسعه راهبردی و عمرانی كشور است به هر حال در شرایطی كه هست تلاش دشمن بر این بوده كه پیشرفت كشور در حوزه اقتصادی را دچار تغییر و تحول كنند.
وی اظهار داشت: با این رویكرد امروز یكی از اولویت های نظام و كشور، بحث اقتصادی است لذا در شرایطی كه رهبر معظم انقلاب امسال را سال تولید ملی و حمایت از كار و سرمایه ایرانی نامگذاری كرده اند، این امر برای همگان رسالت مهمی ایجاد می كند كه بتوانیم در این راستا برای كمك به پیشرفت كشور گام های اساسی برداریم.
عضو كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی افزود: وظیفه داریم براساس تكلیف خود عمل كنیم و با ایجاد تسهیلات قانونی و حمایت های قضایی و مدیریتی از تولید ملی در سایه كار و تخصص نیروی ایرانی برای پیشرفت كشور و تحقق اهداف مقدس نظام حركت كنیم.
موضوع : وظايف دولت و ملت در حمايت از كار وسرمايه ملي

