جشن فرخنده فروردين
نويسندگان
علی جاویدپناه
لینک دوستان



به گزارش خبرگزاری فارس از اراک نادر مقدسی صبح امروز در نشست هفتگی حزب مؤتلفه اسلامی استان اظهار داشت: این نامگذاری‌ در ادامه سال جهاد اقتصادی است که باید اهداف آن جدی‌تر از گذشته دنبال شود تا کشور در حوزه اقتصاد به قدرتی برتر در منطقه و جهان تبدیل شود.

 

وی با بیان اینکه دشمن تصور می‌کند با تحریم اقتصادی پیروز میدان است یادآور شد: دشمنان تلاش می‌کنند با استفاده از ابزار پوسیده تحریم‌های اقتصادی، ملت ایران را به زانو درآورند در حالی که ملت ایران با ترفندهای مختلف و با همت و تلاش همه تحریم‌ها را خنثی ساخته و نامگذاری امسال نیز در همین راستا قابل تحلیل است.

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان مرکزی افزود: این نامگذاری‌ها بر اساس مطالعات دقیق کارشناسی و نیازهای حیاتی کشور انتخاب می‌شود، بنابراین لازم است در سال پیش‌رو مسئولان نظام و مردم این شعار را به عنوان یک دستورالعمل در اولویت کاری خود قرار دهند.

مقدسی با بیان اینکه مسئولان باید تمام امکانات کشور را برای تقویت تولید داخلی بسیج کنند تصریح کرد: همچنین مجلس باید قوانینی را تصویب کند که تسهیلات برای تولیدکنندگان فراهم باشد و دولت کسانی را که می‌خواهند در این عرصه سرمایه‌گذاری کنند، مورد حمایت جدی قرار دهد.

وی یادآور شد: آحاد مردم نیز باید هوشیار باشند و فرهنگ خرید کالاهای داخلی و ملی را در خود تقویت کنند و بدانند که با این کار دشمنان اسلام و کشورمان را از دستیابی به مقاصد پلیدشان ناکام خواهند گذاشت.

به گفته وی اگر مسئولان و مردم در یک حرکت ملی منسجم بتوانند این راهبرد بسیار مهم را در کشور انجام دهند تمام تهدیدات و سناریوهای خصمانه دشمنان تبدیل به فرصت شده و ما را به پیشرفت خواهد رساند.

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان با اشاره به مسائل سوریه گفت: پذیرش طرح صلح نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه از سوی دمشق و متعاقب آن سفر نخست وزیر ترکیه به ایران در حالی صورت گرفت که منطقه شاهد چرخش موضع قدرت‌ها در قبال بحران سوریه و تعدیل مواضع ضد سوری است و شرایط حکایت از ناکامی جبهه ضد مقاومت در تحولات سوریه دارد.

مقدسی به حضور رجب طیب‌اردوغان نخست وزیر ترکیه در تهران اشاره کرد و اظهار داشت: وی پیام اصلی را از زبان مقام معظم رهبری دریافت کرد که ایران به دلیل حمایت سوریه از خط مقاومت، از این کشور پشتیبانی می‌کند و روند ضروری اصلاحات در سوریه را تایید و در مقابل هر طرح و ایده مداخله‌‌گرانه آمریکایی برای سوریه می‌ایستد.

وی ابراز داشت: معظم‌له به روشنی به این مقام ترک تاکید کردند که مقامات ترکیه به میزانی که از آمریکا فاصله بگیرند و مورد غضب آنها باشند محبوب ما هستند.

دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان مرکزی به اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: توصیه می‌کنیم دولت در اجرای قانون حساس و مهم هدفمندی یارانه‌ها طبق قانون عمل کند و با برخی اقدامات به تورم در جامعه دامن نزند.

مقدسی متذکر شد: مجلس هشتم در اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها دولت را مکلف کرد تا 30 درصد از درآمدها را مصروف حمایت از بخش‌های تولیدی کند، اما عدم اجرای درست این قانون همراه با برخی اشکالات دیگر در اختصاص تسهیلات بانکی به صنایع کشور، به تولید لطمه زده، همچنین اقدام اخیر دولت در پرداخت یارانه نقدی جدای از اینکه خلاف صریح قانون است، متناسب با شرایط کشور نبوده و گرانی ‌را تشدید ‌می‌کند.


موضوع : وظايف دولت و ملت در حمايت از كار وسرمايه ملي

منبع : خبرگزاري فارس




 
 
[ پنج شنبه 17 فروردین 1391  ] [ 1:17 AM ] [ علی جاویدپناه ]
نظرات 0

به گزارش خبرگزاری فارس مینو اصلانی در‌خصوص نامگذاری سال ۹۱به عنوان سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" اظهار داشت:  شعار امسال با توجه به درایت مقام معظم رهبری مبتنی بر نیاز روز و جدی کشور و بر مبنای وجود یک تهدید و یا یک فرصت بالقوه انتخاب شده است پس باید تمامی فعالیت‌های کلان دستگاه‌های اجرایی کشور به سمت تحقق آن حرکت کند.

 

وی با بیان اینکه تمامی دستگاه‌های اجرایی باید با تعامل، همکاری و تلاش مضاعف زمینه تحقق این شعار را فراهم آورند،افزود:بالا بردن کیفیت کالاهای داخلی، تشویق مردم برای  خرید این کالا ها و فراهم کردن فضای اقتصادی کسب و کار در راستای افزایش تولید ملی از جمله مهم‌ترین مباحث مورد توجه در این زمینه است.

اصلانی با اشاره به نقش زنان در تحقق شعار امسال بیان کرد: با توجه به اینکه زنان نقش موثری در مدیریت اقتصاد خانواده دارند پس با مصرف بهینه و صحیح کالاهای داخلی، قناعت و صرفه جویی را پیشه خود قرار داده و مانع از رواج تجمل گرایی و مصرف گرایی شوند.

وی ادامه داد: اگر زنان که معمولا بیشترین نقش را در خرید لوازم مورد نیاز زندگی در خانواده ها ایفا می‌کنند، گرایش به کالاهای با کیفیت تولید داخل داشته باشند و تقاضا برای تولید داخل افزایش و برای اجناس خارجی کاهش می یابد و در نتیجه عرصه تولید در کشور شکوفا می شود.

مسئول بسیج جامعه زنان کشور اظهار داشت: زنان بایستی با  فرهنگ سازی و نهادینه کردن فرهنگ حمایت از تولید داخلی و پرهیز از اسراف در تحقق شعار سال گامی اساسی بردارند.


موضوع : راهكارهاي حمايت از توليد ملي

منبع : خبرگزاري فارس




 
 
[ پنج شنبه 17 فروردین 1391  ] [ 1:16 AM ] [ علی جاویدپناه ]
نظرات 0

سیدمحمود حسینی‌دولت‌آبادی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان در مورد نام‌گذاری سال جاری به نام تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه‌ ایرانی اظهار داشت: ملت ایران باید با یک بسیج همگانی شرایط حمایت از تولیدات داخلی و حمایت از سرمایه‌گذاران را فراهم کنند.

 

وی با اشاره به اینکه تولیدات کشور ما قابل رقابت با دیگر کشورها است، تصریح کرد: حال باید دید در آن محصولاتی که کشور ایران هنوز نتوانسته با آنها رقابت کند و به گونه‌ای از آنها عقب مانده به چه دلیلی است.

نماینده مردم برخوار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دلیل موفقیت‌شان حمایت مسئولان از آنها بوده است که ما نیز با نهادینه کردن این مطلب در کشور می‌توانیم در این راستا موفق باشیم.

وی تأکید کرد: نکته مهم در این زمینه فرهنگ‌سازی مردم است تا به تولیدات داخلی اعتماد کنند و مصرف محصولات خارجی در نظر آنها زشت و قبیح باشد.

حسینی‌دولت‌آبادی با اشاره به اینکه بسیاری از تولیدات داخلی با مارک‌های خارجی به فروش می‌رسد، تصریح کرد: با ایجاد فرهنگ‌سازی و ارزش‌گذاری در این زمینه می‌توان برای مصرف تولیدات داخلی ارزش گذاشت.

وی در زمینه تولیدات فرهنگی نیز اضافه کرد: فرهنگ کشور ما برگرفته از اسلام ناب محمدی(ص) است و با الهام از آن می‌توان این فرهنگ اصیل را به سراسر دنیا عرضه کرد.


موضوع : توليد ملي ، حمايت از كار و سرمايه ايراني

منبع : خبرگزاري فارس




 
 
[ پنج شنبه 17 فروردین 1391  ] [ 1:14 AM ] [ علی جاویدپناه ]
نظرات 0



حجت‏الاسلام محمد علاءالدینی امروز در گفت‏وگو با خبرنگار فارس در شرق استان تهران اظهار داشت: امسال در چهارمین سال از دهه پیشرفت و عدالت، نامگذاری رهبر فرزانه انقلاب نیز این دو هدف بزرگ را دنبال می‏کند.

 

وی ادامه داد: ضرورت برنامه‏ریزی در امور مختلف از جمله در امر تولید و صنعت از جمله آموزه‏های فرهنگ کهن ایرانی برگرفته از دین مبین اسلام است که کشورهای دیگر آن را مورد استفاده قرار داده و توسعه یافتند.

علاءالدینی نیل به این هدف مستتر در فرمان ابتدای سال 91 رهبری را نیازمند فرهنگ‏سازی خواند و افزود: برای نیل جامعه به تولید ملی و همچنین حمایت از کار و سرمایه داخلی نیازمند ایجاد فرهنگی غنی و ملی هستیم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دماوند ادامه داد: بدین ترتیب باید فرهنگ ناب ایرانی و اسلامی در راستای کار، تولید ملی و سرمایه ایرانی تقویت شود.

وی با اشاره به تجربه‏های جهانی چنین اقداماتی خاطر نشان کرد: در حال حاضر کشوری مانند هندوستان از سالیان گذشته حرکت حمایتی از تولید، کار و سرمایه داخلی را با هدایت رهبران خود در پیش گرفته است.

علاءالدینی ادامه داد: امروز کشور هندوستان به عنوان یکی از قطب‏های تولیدکننده در جهان دیگر ملل اروپایی و آمریکایی را پشت سر گذاشته است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دماوند، رهبر فرزانه انقلاب را از نخستین عاملان به بیاناتشان خواند و افزود: اگر مقام عظمای ولایت سخنی را در زمینه نامگذاری سالی مطرح می‏کنند؛ بی‏شک خود نخستین عامل آن بیانات هستند.

وی تصریح کرد: ایشان از همان اوان انقلاب همواره استفاده از تولیدات داخلی را به صورت عملی انجام و در مواردی مورد تاکید قرار می‏دادند.

این مسئول نام‏گذاری امسال را نمونه بارزی از پیوند ناگسستنی امام و امت در جامعه اسلامی خواند و افزود: یکی از موارد مستتر در این نام‏گذاری سال 90 پیوند عمیق بین مردم و ولایت فقیه است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دماوند اذعان داشت: اگر مردم با توجه به منویات مقام عظمای ولایت در پای صندوق‏های رأی 12 اسفند 90 و سایر عرصه‏های انقلاب اسلامی حاضر می‏شوند، رهبر نیز مطالبات آنها را مقدم بر همه امور دانسته و مورد پیگیری خود قرار می‏دهند.


موضوع : توليد ملي ، حمايت از كار وسرمايه ايراني

منبع : خبرگزاري فارس




 
 
[ پنج شنبه 17 فروردین 1391  ] [ 1:12 AM ] [ علی جاویدپناه ]
نظرات 0
.: Weblog Themes By Rasekhoon :.

تعداد کل صفحات : 50 ::         40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   >  

درباره وبلاگ

برخيز كه فخرهمت اقليم شويم/ در نزدخدا وخلق تكريم شويم/ فرمود ز توليد حمايت بكنيم/ تاشاهدمرگ طرح تحريم شويم/