صفحه نخست تماس با ما RSS 2.0

درباره ما

به وب سايت الگوي مصرف خوش آمديد . براي شما لحظات خوبي را آرزو ميكنم . بنده رضا عبدالملكي ، دانشجوي رشته كامپيوتر از دانشكده فني دورود هستم . ما را از نظرات گرم خود محروم نكنيد . با سپاس .

مدير سايت :رضا عبدالملكي
 

آمار سايت

بازديد : 157907
كل مطالب : 612
كل نظرات : 21
بروز رساني: دوشنبه 24 فروردین 1394 
» کاربر: Admin

اين وبلاگ را صفحه خانگي خود كن ! به مدير وبلاگ ايميل بزنيد ! ذخيره كردن صفحه! اضافه کردن اين وبلاگ به علاقه منديها! لينک RSS

site map site map ror html site map
Add to Technorati

طراح قالب و سرور وبلاگ

 

اصلاح الگوی مصرف چراوچگونه؟

   

نويسنده: رضا عبدالملکی

اصلاح الگوي مصرف كه به معني نهادينه كردن روش صحيح استفاده از منابع كشور و استفاده كارآمد از عوامل توليد  كار و سرمايه است ، سبب ارتقاي شاخص هاي زندگي و كاهش هزينه ها شده و زمينه اي براي گسترش عدالت است .
آمار و اطلاعات نشان  ميدهد كه در كشور ما در همه زمينه هاي مصرف دچار افراط  هستيم و متوسط هزينه هاي ما از كشورهاي همچون هندوستان ، پاكستان و حتي كشورهاي غربي بالاتر است و اين مساله را در انرژي، مواد غذايي و ديگر زمينه ها شاهد هستيم .
بر حسب بررسي ميداني كه در تهران و بعضي از مراكز استانها شده است گفته ميشود كه 33 درصد نان ضايعات است يك سوم همه ناني كه در اين شهرها توليد ميشوددور ريخته ميشود در مورد آب بررسي هايي كه كرده‌اند در مصرف خانگي حدود 22 % است .

ايران در مقايسه با ميانگين جهاني چهار تا پنج برابر ، بيشتر سوخت مصرف ميكند . به گفته معاون وزير بازرگاني سرانه مصرف نان در ايران حدود 160 كيلو گرم در سال است كه نسبت به كشورهاي اروپايي بيش از دو تا سه برابر است . مصرف آب در ايران 70% بيشتر از الگوي جهاني است ايران نوزدهمين كشور پر مصرف برق در دنياست ايران در رتبه سوم جهان در خصوص مصرف گاز قراردارد . بر اساس گزارشات صندوق بين المللي پول ايران دومين كشور جهان از نظر پرداخت يارانه انرژي با 37 ميليارد دلار ميباشد .
 
به ادامه توجه كنيد...

 

فرهنگ، مصرف گرايي و تبليغات بازرگاني

   

نويسنده: رضا عبدالملکی

ورود به «جامعه صنعتي بازار» كه شكل گيري آن به تدريج، پس از انقلاب صنعتي، در كشورهاي غربي آغاز شد و در نيمه دوم قرن بيستم، به وضوح، در بيشتر سرزمين هاي پيشرفته صنعتي مشاهده مي شود، دگرگوني هاي گسترده اي را در زمينه هاي مختلف پديد آورده است. براي اولين بار در طول تاريخ، انسان ها با كالاهايي محاصره شدند كه بيشتر آنها را نمي شناختند و مصرف اين كالاها برايشان عجيب، و در بسياري موارد، باورنكردني بود. هرچند برخي از اين كالاها پيش تر هم وجود داشتند و از آنها استفاده به عمل مي آمد، اما اينك به گونه اي كاملاً متفاوت و با ويژگي هاي ناشناخته عرضه مي شدند. اين كالاها به تدريج، بازار مصرف را انباشتند و در كنار كالاهاي ديگري قرار گرفتند كه پيش تر براي عموم، شناخته شد و قابل مصرف بودند. در اين شرايط، ديگر دانش و هوش مصرف كننده، به تنهايي براي استفاده بهينه از كالاها پاسخگو نبود و نياز به دانش وسيع تري براي شناخت و به كارگيري كالاهاي متنوع احساس مي شد.

شكل تكامل يافته جامعه صنعتي بازار، «جامعه مصرف كننده» است. اين جامعه، با انبوهي از كالاهاي ساخته شده و طبقه بندي شده، روبه روست كه به راحتي در دسترس خريداران قرار مي گيرند و آنان را بر آن مي دارند كه از ميان مجموعه اي گسترده از يك نوع كالا، آن را كه بيش تر مي پسندند، انتخاب و خريداري كنند. ويژگي ديگر جامعه مصرف كننده، اين است كه كالاهاي متنوع، دايماً به نحوي، در معرض دگرگوني و تغيير اساسي هستند و به ندرت، در مدتي طولاني، كالايي به همان شكل اوليه خود، باقي مي ماند.