تاريخ : سه شنبه 14 خرداد 1392  | 6:23 PM | نویسنده : همراز رهبر

گزیده‌ای از بیانات و توصیه‌های حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره انتخابات ریاست جمهوری در «كتابچه‌ی انتخاباتی KHAMENEI.IR» منتشر شد.
این كتابچه چهارده فصل دارد. «ویژگی نامزد اصلح، نقاط قوت و ضعف دولت نهم و دهم، شنبه‌ی بعد از انتخابات، پایبندی به سیاست‌های كلی نظام، نقش رئیس‌جمهوری در تحقق برنامه‌ی پنج ساله، ریاست جمهوری و چشم‌انداز ۲۰ ساله، وظایف شورای نگهبان در انتخابات، تاكتیك‌های دشمن، تجربیات انتخابات ۸۸، اصول رقابت سیاسی، اهمیت شورای نگهبان، بایدها و نبایدهای رسانه‌ها در انتخابات، وظیفه مردم در انتخابات و اهمیت انتخابات ریاست جمهوری».
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22684/smpf.jpg
پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR با انتشار این كتابچه تلاش دارد در چهارده بخش ضمن معرفی شاخص‌های نامزد اصلح از نگاه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تاكتیك‌ها و اهداف دشمن برای این انتخابات را شناسایی كند و با ارائه‌ی دستورالعمل‌هایی به مخاطبینش، به عنوان یك دفترچه راهنما، عبور از امتحان انتخابات را تسهیل كتد.
این كتابچه را با حجم ۶ مگابایت از اینجا دریافت كنید.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 13 خرداد 1392  | 7:09 PM | نویسنده : همراز رهبر

رهبر انقلاب :  نامزدها مراقب باشند حرفی كه میگویند، واقعی، صمیمی و متكی به اطلاعات درست و برآمده از زبان راستگو باشد. اینجور نباشد كه برای اینكه مردم به ما رای دهند همه‌ی آنچه كه ماورای ماست تخریب كنیم.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 13 خرداد 1392  | 7:09 PM | نویسنده : همراز رهبر

رهبرانقلاب : مجلس قطعاً همانطور كه امام رحمه‌الله فرمودند در رأس امور است؛ اما این به این معنی نیست كه یك نماینده‌ی محترم تصور كند خودش در رأس امور است...


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 13 خرداد 1392  | 7:07 PM | نویسنده : همراز رهبر

رهبرانقلاب : برای آرامش و وحدت كشور، قانون معیار بسیار خوبی است / انشاءالله شورای نگهبان طبق وظیفه قانونی ، آنهایی را كه صلاحیت دارند، معرفی میكند.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 13 خرداد 1392  | 7:07 PM | نویسنده : همراز رهبر

رهبرانقلاب : معیار اصلی درانتخاب رییس جمهور این است كه كسانی باشند كه همتشان برحفظ عزت وحركت كشور در جهت انقلاب باشد. / مردم به شعارها توجه كنند،بعضی برای جلب آرا شعارهایی میدهند كه از اختیاراتشان بیرون است.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : دوشنبه 13 خرداد 1392  | 7:06 PM | نویسنده : همراز رهبر

رهبرانقلاب امروز دردیدار با جمعی از اقشار مختلف مردم : هدف ملت ایران در این انتخابات با دو عامل "انتخابات گرم و پرشور" و "انتخاب فردی مومن،انقلابی با عزم و همت جهادی به ریاست جمهوری" تحقق می یابد.


ادامه مطلب
نظرات 0

رهبرانقلاب امروز دردیدار جمعی از معلمان : در زمینه حماسه سیاسی، آموزش و پرورش نقش آفرین است و جمعیت عظیم معلمان كشور تاثیر گذارند / مصرع برجسته حماسه سیاسی،انتخابات پیش رو است.


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 34 :: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >