کتاب سفر عشق/سفر کربلا

به گزارش روابط عمومی مؤسسۀ علمی-فرهنگی سدید ؛ کتاب « سِفر عشق » اثر رضا احسانی توسط نشر سدید (انتشارات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام) و به اهتمام مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسۀ علمی-فرهنگی سدید ؛ کتاب « سِفر عشق » اثر رضا احسانی توسط نشر سدید (انتشارات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام) و به اهتمام  مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام  منتشر شد.

SefrEshgh-Adver-550

در پشت جلد این کتاب آمده است :

این مسیر به پندار دیدگان ظاهربین غبارآلود ما خام‌اندیشان ناسوتی، جاده‌ای است مثل تمام جاده‌ها که شهری را به شهری دیگر متصل می‌سازد، اما در نظر اهل بصیرت و ارباب معرفت این راه نه فقط جاده‌ای از نجف به کربلا، که سلوکی است از غدیر تا به عاشورا؛ که تنها وفاداران به آن میثاقی ازلی می‌توانند آن را به سرانجام رسانند و بهای «سلوک عاشورایی» خویش را به خون بپردازند…

راوی نیز در چرایی انتخاب عنوان کتاب، آورده :

سِفْر (بر وزن صِفر) واژه‌ای عِبری است به معنی «کتاب» که همانند سَفَر (بر وزن قَمر) نوشته می‌شود، اما جمع شکسته یا مکسر هر دو «اسفار» است. این واژه برای نامیدن پنج کتاب تورات (سِفر آفرینش، سِفر خروج، سِفرلاویان، سِفر اعداد و سِفر تثنیه) یا همه عهد قدیم به کار می‌رود.

انسان به چهار چیز مفطور است:

اول : حس؛ که به واسطۀ آن انسان مُلکی باشد.

دوم : خیال؛ که به واسطۀ آن انسان ملکوتی باشد.

سوم : عقل؛ که به واسطۀ آن انسان جبروتی باشد.

چهارم : عشق؛ که به واسطۀ آن انسان لاهوتی و فانی در حق گردد.

 
بخشی از کتاب « سفر عشق » ۵۰۰٫۷۳ KB
 

لازم به ذکر است چاپ اول این کتاب در ۲۵۷ صفحه، و قیمت ۱۰,۰۰۰ تومان در بهار ۹۴ منتشر شده است.

برای تهیۀ این کتاب می‌توانید به سایت مؤسسۀ علمی-فرهنگی سدید مراجعه یا با شماره‌های ۰۲۱۶۶۴۸۵۸۵۰، ۰۲۱۶۶۴۸۶۱۲۰ و ۰۹۱۰۹۸۰۵۰۵۵ تماس حاصل فرمائید.

 


ادامه مطلب
[ چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  ] [ 10:20 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

یمن در خون است/بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام

چند روزی از چله خون در یمن می‌گذرد. دیگر دیدن جنازه های جزغاله شده ی کودکان یمنی در لابلای تصاویر خبری، امریست عادی. به آن اندازه عادی که دیگر داریم کم کم خسته می شویم از ژانر تکراری کودک کشی. کاش لااقل سعوری ها مثل داعش یک تنوعی هم به کار می دادند. مثلا این بار به جای پرتاب موشک، از آسمان آجر می‌ریختند سر یمنی ها. شاید این جوری می‌شد برای هیجانش هم که شده، وایبر کرد فیلم هایش را.

ولی اصلا ما را به کودکان یمنی چه کار است. اصلا مگر چند تا عرب فقیر و بیچاره ارزش دلسوزی ما را دارند. فعلا آنچه برای ما مهم است، منقرض شدن نسل سگ های خال خالی ساق مشکی اصیل پارسی‌ست. راستی یادمان نرود یک کمپین جمع آوری امضا بزنیم در تشکر از آقای رئیس جمهور. آخر در سفر خود به شیراز به جای کارهای جلفی مثل سر زدن به فقرا و بدبخت بیچاره ها، از تخت جمشید بازدید کردند. آفرین دارد این حرکت.

غیرت برای ما یعنی در هفته سه مرتبه و به مدت سه ساعت جملات قصار کوروش کبیر را در ریشیر کنیم. چند تا شعر دُر دَری از محیی زبان فخیمه‌ی پارسی هم پشت‌بندش اضافه کنیم که چی، عرب شیر شتر خورده و ما شیر گاو. آن‌ها سوسمار می خورن و ما کله پاچه. بعد هم نیم ساعتی فاتحه به روح اعلی حضرت همایونی بفرستیم که چقدر وطن پرست بود لامصب. و خدا پدرش را بیامرزد که کلیپس گل‌درشت خفنی زد به سر این خاک دلیران.

و به قول جلال آل احمد برویم در خط هخامنش بازی و از این دست حرف‌ها.

ماها خیالمان کمی بیشتر از خیلی راحت است. تقریبا دوران جنگ را که فراموش کرده ایم. و حالا سطح دغدغه ما از شکم بالاتر نمی رود. الان نگرانی اصلی ما این است که مبادا قهرمانان ظریف ما نتوانند ساختمان تحریم را کمی بیشتر سوراخ کنند، که آن وقت قیمت‌های ماتیک و بوتیک و تونیک سر به فلک خواهد زد و آن وقت جوان ها از شدت افسردگی، پورشه زرد رنگ خود را به در و دیوار می کوبند و این اصلا اتفاق خوبی نیست. مسئولان باید فکری برایش بکنند..

اصلا لب کلام این است: کوروش جون! بیزحمت یه جا گرم و نرم هم برای ما بنداز ور دست خودت. خیلی خوابمان می‌آید. فقط پنجره را سفت ببند که صدای جیغ کودکان یمنی آزارمان ندهد که بدجوری صدا می‌کنند.


ادامه مطلب
[ دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  ] [ 10:27 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

خائن به میهن

دکتر عادل پیغامی:
کتابی را اخیراً ما ترجمه کرده‌ایم به اسم «نیکوکاران بدکار»، نوشته آقای چانگ، استاد اقتصاد توسعه دانشگاه کمبرج انگلستان، آقای چانگ خودش کره ای الاصل است، این کتاب بسیار خواندنی است. می‌گوید؛ ما در سال 1960 بچه راهنمایی بودیم، کره در ابتدای پیشرفت خود بود، زمانی که شرکت سامسونگ تنها یک شرکت کوچک خرید و فروش الیاف بود. در مدارس به ما گفتند دولت ارز کم دارد، و ارز باید برای انتقال تکنولوژی‌های پیشرفته در کشور خرج شود. در مدارس راهنمایی به ما گفتند؛ هر جا در خانه فامیلتان رفتید و دیدید که حتی یک شکلات خارجی دارند؛ بدانید این خائن به میهن است؛ بیائید و اسم او را بعنوان خائن در تابلو مدرسه بزنید!
البته من یادم نمی‌آید که اسم کسی را به تابلو مدرسه زده باشم، اما بارها می‌رفتیم به خانه فامیل و اگر می‌دیدم که شکلات خارجی دارند، آرام در دلم می‌گفتم؛ خائن به میهن! خائن به میهن!

ادامه مطلب
[ دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  ] [ 6:50 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

نزن به تخته!

چرا می گوییم "بزنم به تخته"؟ نمی گوییم "ماشاءالله"
 
یکی از دوستان نقل میکند که یک روزبایکی از دوستان انگلیسی خود چت میکردم بهش گفتم کار تو خیلی عالی بود.
بهم گفت بزنم به تخته(Touch wood)
سپس گفت شما مسلمونها حتما به جای این اصطلاح چیزی دارید من گفتم ماهم همین را استفاده میکنیم
رفیقم خیلی تعجب کرد و گفت عجب! بهش گفتم چه چیز عحیبی بود؟
اون گفت ما منظورمان از تخته همان تخته صلیب است که شر خوناشامان و پلیدی را از ما دور میکند! تازه فهمیدم که سالهاست که ما به صلیب پناه میبریم از چشم بد وشور 
ما نادانسته بحای اینکه با گفتن: بسم الله، ماشاءالله، ولا حول ولا قوة الابالله به الله پناه ببربم به چوب وتخته صلیب پناه میبردیم!
ای کاش اصل هرکلمه را قبل از اینکه به زبان بیاوریم بشناسیم.
تا بحال اگر نادانسته میگفتیم اشکالی نداره چون نمیدونستیم.
اما از این به بعد این کلمه خرافی را بکار نبریم.
چون ما مسلمانیم.
 
بسم الله، ماشاءالله، ولا حول ولا قوة الابالله 
 
سبحان الله

ادامه مطلب
[ دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  ] [ 5:57 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

بنر دعای ورود به مسجد

 

طرح بنر دعای هنگام ورود به مسجد که توسط بچه های بهشت، در اندازه 120 در 85 برای شما بزرگواران آماده شده رو میتونید با تلیک روی تصویر زیر دریافت کنید:

 

 

ادامه مطلب
[ دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  ] [ 1:09 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

کارت جوانه های مسجدی مسجدنما

 

یکی از دوستان مسجدنما در مسجد صادقیه این طرح رو برامون فرستادن. 

این کارت را می‌‌توانید به نوجوانان جذب شده به مسجد بدهید تا با داشتن آن احساس هویت مسجدی بودن در آنان تقویت شود. 

برای دریافت طرح در اندازه اصلی روی تصویر تلیک کنید:

 

 

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  ] [ 1:08 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

پی دی اف/ماهواره/ داده نما

mahvare

اولین شماره از دوهفته‌ نامه اجتماعی گلدسته با موضوع «ماهواره و آسیب های آن در خانواده» و مطالبی نظیر برخی از آسیب های ماهواره همانند بلوغ زود رس ، عدم مدیرت زمان ، پایان رابطه با خدا ، خشونت بدون مرز ، حذف والدین و همچنین روند رشد شبکه های فارسی زبان ماهواره، شبکه های پر بیننده فارسی زبان و اهداف و ابزارهای آنها برای جذب مخاطب منتشر شد.

صالحین آنلاین | قرارگاه سرگروهها و مربیان فرهنگی


ادامه مطلب
[ دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  ] [ 1:01 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

کاریکاتور مذاکره زیر سایه تهدید

مذاکره,میز مذاکره,ایران,چماق,تهدید,سیاسی,زور,آمریکا,ظریف مذاکره,میز مذاکره,ایران,چماق,تهدید,سیاسی,زور,آمریکا,ظریف

حضرت امام خامنه ای فرمودند: من موافق مذاکره زیر شبحِ تهدید نیستم. مسئولان سیاست خارجی و مذاکره‌کنندگان باید خطوط قرمز و اصلی را به دقت رعایت کنند و هم‌زمان با ادامه مذاکرات، باید از عظمت و هیبت ملت ایران نیز دفاع کنند و زیر بار هیچ تحمیل، زور، تحقیر و تهدیدی نروند. 

باز نشر

 

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  ] [ 12:56 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

بنر ثبت نام اعتکاف از مسجدنما

این بنر با استفاده از طرحی که قبلا توسط طراح دیگری (احتمالا مربوط به اتحادیه انجمن های اسلامی است) منتشر شده بود، در اندازه 280 در 370 سانتی متر (مناسب برای نصب در بیلبوردهای شهری) آماده دریافت است. جای اطلاعات تکمیلی خالی است و یک نمونه کامل شده هم برای راهنمایی در ادامه مطلب قرار گرفته...

برای دریافت طرح در اندازه اصلی روی تصویر تلیک کنید:

نمونه تصویر با موارد افزوده شده

فایل پی ان جی برادران و خواهران:

 

 

 


ادامه مطلب