با فوق لیسانس به هر جا میتوان رسید؟!
پس از تصویب هیات امنا دانشگاه تهران مبنی بر هیات علمی شدن وزیر نفت با درجه مربی!!!؟
بیژن نامدار زنگنه که با درجه مربی (کارشناسی ارشد) در سال 1385 از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی بازنشسته شده است،عضو هیات علمی وابسته به انستیتو نفت دانشگاه تهران شد!!!
🔸آمارها نشان میدهد تعداد زیادی از دانشجویان دکتری با رزومه علمی و تحقیقاتی مناسب وجود دارند که میتوانند به جای وزیر نفت به جمع اعضای هیات علمی دانشگاه تهران بپیوندند ولی آیا واقعا شرایطی که برای آقای زنگنه وجود دارد برای همه داوطلبان هیات علمی بزرگترین قطب فنی و مهندسی کشور وجود دارد؟
🔸سلیمی، نماینده کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو در خصوص جذب بیژن زنگنه، وزیر نفت به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: این قضیه باید در کمیسیون آموزش بررسی و در خصوص آن از وزیر علوم سوال شود.
🔸باید مشخص شود که آیا این امکان برای همه افراد وجود دارد؟ آیا همه کسانی که فوق لیسانس دارند می توانند از هر دانشگاهی به دانشگاه مادر منتقل شوند یا این موقعیت مخصوص افراد خاص است؟
#آذرنامه
رسانه برخط دانشجویی
🆔Channel: @AzarNameir
ادامه مطلب
تروریسم گفتاری علیه شهید نواب صفوی
🔴آنقدر به فدائیان گفتند تروریست که مذهبیها هم رویگردان شدند!
رهبرانقلاب:
« محافل #روشنفكرى آن روز نشان داد كه هيچ مرحوم نواب را قبول ندارند. وضع تبليغات عليه نواب را جورى حاد كرده بودند كه افراد مؤمن هم خيلى دوست نمىداشتند كه منتسب بشوند به جريان نواب؛ براى خاطر اينكه گفته مىشد آنها تروريستند و #تروريسم غير از يك حركت سياسى سازمان يافته است. لذاست كه من تصورم اين است كه كار مرحوم نواب از نظر روشنفكرهاى آن روز كار مطلوب و خوبى به حساب نيامد و تفسير خوبى رويش گذاشته نشد.» ۶۰/۰۲/۱۲
➕سیدمجتبی نواب صفوی، سیدمحمد واحدی، خلیل طهماسبی و مظفرعلی ذوالقدر پس از ترور ناموفق نخستوزیر حسین علاء در اعتراض به پیمان استعماری سنتو بامداد ۲۷ دی ۳۴ مصادف با شهادت حضرت فاطمه (س) در پادگان عشرتآباد تیرباران شدند.
http://khl.ink/n4v4b
🔻🔻🔻
📎 مطالب ویژه تاریخی از رهبرانقلاب
🏷 عضویت👇🏻
telegram.me/joinchat/BVJQOTwbUhLKSt1vZAu9yg
ادامه مطلب
فروش دمپایی با عکس گاندی و خشم هندیها
🔻فروش دمپایی «گاندی» دردسرساز شد
◀️به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اقدام سایت آمریکایی «آمازون»(amazon) در فروش نوعی دمپایی با عکس «گاندی» خشم مردم هند را در پی داشته است.
◀️بازتاب فروش این دمپایی تا به آنجا رسید که آمازون مجبور شد فروش این دمپایی را متوقف و تصویر آن را از روی سایت بردارد.
◀️طبق این گزارش، سفارت هند در واشنگتن از سوی وزارت خارجه این کشور هم مامور ابلاغ مراتب اعتراض دولت و ملت هند در رابطه با این عمل سایت آمازون به وزارت خارجه آمریکا شده است.
http://tn.ai/1298112
ادامه مطلب
برنامه نواب؛ به قلم دکتر بهنام طالبی
به مناسبت سالروز شهادت نواب صفوی
معمولا نواب صفوی بزرگ مرد تاریخ ایران اسلامی را به عنوان یک چریک انقلابی که صرفاً اهل اقدام نظامی علیه دستگاه طاغوت بوده است می شناسند درحالی که ایشان ظاهرا از اولین تئوریسین های طراحی حکومت اسلامی و به تعبیری نظام سازی دینی قلمداد می شود. نواب در زمانی که کمتر کسی به فکر تبدیل ساختارهای حکومتی مبتنی بر شرع مقدس بود، الگوهای جالبی از عناصر اصلی نظام اسلامی مبتنی بر دستگاه شریعت ارائه می دهد تا افق های امکان تحقق جامعه و حکومت دینی را به رخ دوستان کوتاه اندیش مخالف حکومت دینی و دشمنان معاند ضد دین بکشاند. دیدگاه نواب در این مورد را می توان در کتاب برنامه حکومتی فدائیان اسلامی مشاهده کرد که به قلم خود ایشان به نگارش درآمده است
خلاصه ای از برخی نظریات جالب ایشان در ادامه تقدیم حضور می گردد: به امید آنکه بعد از گذشت سه ده از انقلاب اسلامی، بتوانیم ساختارهای التقاطی خود را به نظامات ناب مستخرج و منکشف از متن منابع اسلامی سوق دهیم:
در مورد نظام اقتصادی روحانیت ایشان معتقد بود که باید وجوهات شرعی و حق المنابر و... به نهاد مرکزی اقتصادی حوزه واریز شود(نه به دست خود روحانیون و مراجع داده شود)
ارتزاق مالی حوزه از این نهاد مرکزی تأمین شود لذا دیگر هیچ روحانی چشمش به دست مردم نیست و شئوناتش حفظ خواهد شد، همچنین مدیریت اقتصادی حوزه از نهاد واحد و سیاست گزاری های منسجم نشأت خواهد گرفت. ایشان پیشنهاد می دهد که از سرمایه این نهاد اقتصادی حوزه که به نوعی وزارت خانه اقتصادی نظام حوزه تلقی می شود باید تعدادی کارخانه و ... ساخته شود که برای حوزه سودآوری داشته باشد.
نواب در حوزه سینما، نظام آموزش و پرورش و برنامه های درسی دانشگاه و دبیرستان ، نظام قضاء و .... پیشنهادهای کاملاً کاربردی دارد و خطاب به شاه ملعون می گوید اگر درصدد اجرای این برنامه ها باشی ما هم به تو کمک خواهیم کرد ولی اگر راه دیگری برگزینی علیه تو خواهیم بود...
بهنام طالبی
دانشجوی دکتری؛ الهیات
ادامه مطلب
َشهریار
#مشاهیر
استاد محمد حسین بهجت تبریزی(شهریار)
قیش خورشاق!
حتماً فکر کردید اسم یک نوع خورش و یا یک جور خوراکی است. نه بالام جان!
قیش خورشاق اسم روستایی است از توابع «خشکناب» در آذربایجان که شهریار(سید محمد حسین بهجت تبریزی) دوران کودکی خود را در آن سپری کرده است.
محمد حسین مثل همه ی آدمهای دیگر زندگی را با گریه آغاز کرد و رفته رفته تصمیم گرفت به آن بخندد. اما از یک وقتی به بعد هر چه تلاش کرد، دید دیگر خنده اش نمی آید و در عوض شعرش می آید.
اولین شعرش را در چهارسالگی در ستایش پلو ونکوهش آبگوشت گفت.
رویه باجی، باشیمین تاجی
آتی آت ایتَه، من ور کته
آبجی رقیه، تاج سر من
گوشت رو بده سگ، برنج رو به من
یک ضرب المثل آفریقایی هست که می گوید: "خوب نیست پدر و مادرها نظراتشان را به بچه ها تحمیل کنند."
البته ما خودمان هم از این ضرب المثلها داریم ها ولی کو گوش شنوا!
نمونه اش همین پدر و مادر جناب شهریار خان که ایشان را به امید آنکه در آینده فرد موفقی شده و حسابی کار و بارش سکه شود بدنبال تحصیل در رشته ی طب و پزشکی فرستادند. اما سکه که چه عرض کنم حتی دریغ از یک ربع سکه. زیرا استاد با وجود گذراندن مراحل تحصیلی در رشته ی طب و طی مدارج اَنترنی در چند مریضخانه، آخر سر به این نتیجه رسید که حالش در کنار همان کتابها ودفترهای شعرش خوب است. پس برگشت و نشست به سرودن منظومه ی «حیدر بابا» به زبان ترکی.
حیدر بابا، دل تو چو باغِ تو شاد باد!
شهد وشکر به کام تو، عمرت زیاد باد!
از دوران جوانی اش همین بس که غفلت کرد و به حرف بزرگترهایش گوش نداد و یک بلبشوئی در زندگی اش راه انداخت که بیا و ببین. چهره اش به زردی گرایید و آهش به سردی.
پس سرود:
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا
بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا
شهریار همچنین ارادت ویژه ای نسبت به امیرالمومنین علی (ع) داشت که قطعه ی « علی ای همای رحمت» را در همین زمینه سروده است.
شناسنامه ی شهریار در 81 سالگی باطل شد.
زهرا جمالی
📙نیمکت|نشریه طنز نوجوانان @nimkatetanz
ادامه مطلب
برای دانشمند مکرم جناب آقای دکتر رحمه الله علیه
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت دانشمند مکرم دکتر علی شریعتمداری را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
درگذشت دانشمند مکرّم جناب آقای دکتر علی شریعتمداری رحمةالله علیه را که سالها در خدمت تحقیق و تألیف در زمینهی علم و تربیت، عمر گرامی را صرف کرده و از اعضاء دیرین و ثابت شورای عالی انقلاب فرهنگی بودند، به خاندان و بازماندگان ایشان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای آن فقید مسألت مینمایم.
سیّد علی خامنهای
۲۶/ دی ماه/ ۱۳۹۵
ادامه مطلب
کالاشدگی یک استقبال: عبدالرسول علمالهدی
کالاشدگی در سرخوشی انسانِ مصرفی به خرید برندها ظهور یافته و استفاده از تولیدات کشورهای توسعه یافته مهمترین افتخار جامعه مصرفی می شود. جامعه مصرفی تحمل تحریم را نداشته و لحظه ای در جریان مصرفی خود از برندهای کشورهای توسعه یافته تردید نمی کند. توسعه یافتگی در این جوامع به معنی مصرف بهتر و بیشتر جدیدترین و مدرن ترین کالاهای تولید شده در کشورهای توسعه یافته است. گفته هایی همچون «ملت ایران شایسته بهترین هواپیماهای دنیا هستند» می تواند بهترین جمله برای سرپوشی کالاشدگی باشد یا البته تصمیمی برای تغییر در جریان تولید کشور؛ هر دو نتیجه به تصمیم جامعه برمی گردد. به هر صورت، نه به عنوان اقتصاددان و نه به عنوان سیاستمدار هیچ اظهار نظری در مورد خوبی یا بدی خرید هواپیمای جدید از دو شرکت ایرباس و بویینگ که سبب بوجود آمدن بیش از 30هزار فرصت شغلی در آمریکا و فرانسه شد نمی کنم. اما آنچه که در مراسم استقبال از ورود اولین هواپیمای ایرباس دیده شد، ظهوری از کالاشدگی در یک تصمیم بود. آیا ورود یک کالای مصرفی، افتخار محسوب می شود که بعد برای آن مراسم استقبال گرفته شود؟، آیا واقعا همه طبقات مردم از این ورود خوشحال اند؟، آیا همه زیرساخت های لازم برای تبدیل ایران به مسیر تجارتی منطقه وجود داشته و فقط هواپیمای جدید کم بوده؟، اصلا همه این سوالات اشتباهی پرسیده شد، و فقط باید به این سوال پرداخت که چند درصد مردم از هواپیما در مسافرت هایشان استفاده می کنند یا می توانند استفاده کنند؟ از همه اینها بگذریم نمی توان از باهم بودگی رئیس انرژی هسته ای در کنار وزیر راه و شهرسازی گذشت، که معناهای متعددی را به ذهن متبادر می کند، خصوصا تردیدهایی در مورد سهم خواهی فرانسه در جریان مذاکرات هسته ای؛ و بعد این سوال می تواند غیرت ها را آزار دهد که آیا منافع کشور بین کشورهای توسعه یافته دست به دست می شود؟، آیا برجام مقدمه ای برای ورود در بازی نظام لیبرالیسم بود؟ ... «ما اشتباه کردیم»
http://14alam.blog.ir
ادامه مطلب
فلسفه معاویهای
🔰جمله «از اموات به نیکی یاد کنید» فلسفه معاویه است!
🔰حمید رسایی: عده ای با استناد به روایت اذکروا موتاکم بالخیر، تلاش می کنند تا پس از مرگ چهره ها و شخصیت هایی که محبوب دلشان است، باب هرگونه نقدی نسبت به اقدامات آنها را ببندند، در حالی که از نگاه مرحوم آیت الله مجتبی تهرانی و علامه شهید مرتضی مطهری، این روایت جعلی و این نحوه برخورد با اموات بویژه کسانی که در امور جامعه اسلامی تأثیرگذار بوده اند، غلط و برنامه ریزی شده است. بدیهی است که این سخن به معنای آن نیست که بدی اموات را جار بزنیم بلکه منظور این است که اگر رفتار غلط فردی موجب انحرافی شده، باید آن را بیان کرد و به نقدش پرداخت و البته در نقد هم نباید از جاده انصاف و عدالت خارج شد. طبعا رعایت این نکته، مرده و زنده ندارد.
👈 آیت الله مجتبی تهرانی می فرماید: «من دنبال مطلبی بودم و فکر می کنم این قضیه (اذکروا موتاکم بالخیر) برای بعد از معاویه است، وقتی که او مُرد، یک سری مسائل رو شد، یک سری رو بود، روتر شد. کارهایی که کرده بود، جنایاتی که کرده بود، رو شد و ظاهراً بعد از این مسائل بود که این مطلب مطرح شد: «اذکروا موتاکم بالخیر» من این را از کلک های بنی امیه می دانم. حالا که مرده است خوبی هایش را بگو، بدی هایش را نگو. می خواهم بگویم چه طور اینها برنامه ریزی شده در جامعه پیش می رفتند. (درس اخلاق آیتالله مجتبی تهرانی 6 بهمن 90 / www.mojtaba-tehrani.ir)
👈 و علامه شهید مرتضی مطهری بیان می کردند: «در میان ما معروف است، میگوییم: اذکروا موتاکم بالخیر (همان جمله "به آرامش گذشته تعلق دارند")،... اسم این حرف را باید بگذاریم #فلسفه_معاویهای که هر ... که رفت، بگوییم پروندهاش بسته شد. چرا بسته شد؟! اتفاقا باید پرونده آنها باز باشد، یعنی افرادی که در سرنوشت آینده مؤثرند، باید جامعه پرونده آنها را باز نگهدارد.» (کتاب فلسفه تاریخ، ج1، ص205/ http://bit.ly/2jorqxN)
🇮🇷کانال حمید رسایی👇
https://telegram.me/joinchat/AmsG1Dv1KamMZ7bYxNTzJA
ادامه مطلب
دیگران را شاد کنید!
#حدیث_روز
📌دل مومن را شاد کنید تا به بهشت بروید!
🔰 مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی:
⭕️ وقتی بعضیها از قبرشان بیرون میآیند میبینند یک نفر جلو دارد میرود اما او را نمیبینند. آن فرد به او می گوید بیا بشارت می دهیم تو را به کرامت و بهشت. یک دختری جهیزیه نداشت؛ تو جهیزیه او را تهیه کردی و حتی کسی هم نفهمید، من را که می بینی آن #شادیای هستم که در دل آن #بنده_خدا ایجاد کردی. جلو می رود و راه را باز می کند و او را به بهشت می برد.
✅ آدم باید سعی کند #نیازمندان را خوشحال کند. با صدقه، با دادن گوشت قربانی به نیازمندان، با دادن جهیزیه، با حل کردن مشکلات مردم، با وام دادن به نیازمندان و... .
💠 #پیامبراکرم(ص): ¤ هر که دل مومنی را #شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است. ¤
🔘 @basijisu_ir
http://l1l.ir/xjs
ادامه مطلب
فیلمی که هنوز منتشر نشده است!
📢چند نکته درباره عدم انتشار فیلم سخنرانی دانشجویان منتقد رئیس جمهور
✅ @ham_sohbat
کلیپ انتقاد دانشجویان از آقای روحانی در ۱۶ آذر ۹۴ را برخی پر بازدیدترین کلیپ سیاسی تاریخ شبکه های اجتماعی در ایران دانسته اند.
🔹لیکن بعد از گذشت بیش از یک ماه از مراسم ۱۶ آذر ۹۵، فیلم سخنرانی دانشجویان منتقد، منتشر نشده است.
🔸آقای روحانی که منشور حقوق شهروندی را منتشر کردند، مطابق بند ۳۰ آن منشور (حق دسترسی به اطلاعات غیر طبقه بندی شده)، موظف به انتشار آن فیلم هستند و الا متخلف هستند.
🔹نکته جالب اینجاست که حتی سخنرانی دانشجوی طرفدار دولت منتشر شده است لیکن همچنان سخنرانی دانشجویان منتقد دولت انتشار نیافته است.
🔸نمی دانم ... شاید خوب باشد کاربران دنیای مجازی برای منتشر کردن کلیپ سخنان دانشجویان منتقد هشتگ #Freeclip راه بیاندازند ... تا شاید فرجی حاصل شود.
#Freeclip
@ham_sohbat
ادامه مطلب