ایستادن در صف غذا
کار امروزی که تو کردی، روی مرا کم کرد!
#حجت_الاسلام_راستگو: «در یکی از اردوگاه های تربیتی که صف طولانی برای گرفتن غذا بود، به ما گفتند برای شما جای خاصی را در نظر گرفتیم و در صف نایستید، من قبول نکردم و مثل بقیه بچه ها در صف ایستادم و با آنها غذا را تحویل گرفتم و در کنار هم بودیم،
موقع خروج از سالن غذاخوری، یکی از دانشآموزان گفت نمی دانم که شما چه کسی هستید، من به هیچ کدوم از شما طلبه ها از بالا گرفته تا پایین ایمان نداشتم، کار امروزی که تو کردی، روی مرا کم کرد و مجبور شدم بگم بعضی از آخوندها آن گونه که من فکر میکنم، نیستند، گفتم این را از استادم #شهید_بهشتی(ره) یاد گرفتم.»
منبع: خبرگزاری رسا، 28 شهریور 94
#کانال_اخلاقی_معرفت #خودسازی
به کانال اخلاقی «معرفت» بپیوندید. https://telegram.me/marefatnab
ادامه مطلب
جشنواره سینمایی عمار
🚩عمّار نه مسجد را در برابر سینما تعریف می کند نه سینما را در برابر مسجد؛ عمار مسجد را به سینما می آورد و سینما را به مسجد می برد. عمار نه هنر را بهانۀ سودجویی اقتصادی می کند و نه گذران از راه تولید هنری را تخطئه می نماید؛ عمّار هنرپاک را پشتیبان اقتصاد پاک و پشتیبانی حلال از تولید هنری را ضامن پاک بودگی هنر می داند. عمّار با سیاسیّون نه پدرکشتگی دارد و نه خویش و قومی؛ عمّار همانقدر که مدیریّت فرهنگی سیاسیّون را در خدمت هنر پیش برنده می خواهد، هنر انقلابی را نیز در پشتیبانی از انگیزه ها و عملکردهای انقلابی سیاسیّون سینه سپر به میدان می آورد. آرمان عمّار «آرمانگرایی واقع بینانه »است. او هماره در تلاش است که مزیت ها و محدودیّتهای«نهضت» و «نظام»، هر دو ، را در نظر داشته باشد. نظام عمّار نه از جنس نظم جشنوارۀ فجر بریدۀ از انقلاب است و انقلاب عمّار نه از جنس طغیان قمه زنیهای بریدۀ از نظام.
بخشی از یادداشت حجتالاسلام #علی_جعفری درباره سینمای مردمی #عمار
@jafariali_58
@pavaraqi
ادامه مطلب
کتاب تمام مردان شاه
کتاب تمام مردان شاه در #ترکیه به چاپ سوم رسید. مردم منطقه انقلاب اسلامی را از کتاب های اروپاییان میشناسند تا ایرانی ها. اساسا انقلاب اسلامی هیچ کتاب تاریخی متقن و معتبری در جهان برای ارائه خوانش دقیقی از خود ارائه نداده است.
نکته: کتاب خاطرات فرح در ج. آذربایجان چند سال پیش جزء پر خواننده ترین آثار بود که در هر کتاب فروشی ای میشد آن را پیدا کرد.
یک قدم زدن در کتاب فروشی های سنتی کوچه پس کوچه های نجف هم نشان دهنده آن است که تقریبا تمام کتاب های غربی که نگاهی انتقادی به ایران دارند اصلی ترین منبع مطالعاتی مردم منطقه در مورد ایران است.
مسعود صدر
ادامه مطلب
جمهوری اسلامی یا انقلاب اسلامی؟
«استکبار ستیزی» از همان خرداد ۴۲ بخش جدایی ناپذیر گفتمان «انقلاب اسلامی» بوده است اما «جمهوری اسلامی» با عدم ایجاد تغییرات بنیادین در برخورد حکومت با مردم و حفظ نظم دوران طاغوت به گمان «کارشناسی» بودن مباحث مدیریتی و اقتصادی در دل خود «استکبار پروری» کرده است. به همین دلیل است که هنوز برخوردهای متکبرانه میان مردم خریدار دارد و برخورد متواضعانه برای بسیاری به معنی ضعف است. در حالی که در حکومت خدایی تواضع باید سکه رایج باشد و متکبر انگشنما.
در نظام خداپسند مدیر بار بیشتر را به دوش میکشد، مظلومیت را تحمل میکند و اطرافیان را تربیت.
در حالی که نظام طاغوت مردم را با زور سرنیزه یا قانون، ابتدا «تحقیر» و سپس «فرمانبردار» و «رام» میکند و عملاً به آنها یاد میدهد که هر چیز را در لباس تکبر عرضه کنند تا بهتر پذیرفته شود.
وقتی نظام اداری و ارزشگذاری جمهوری اسلامی مردم را به تعظیم در برابر فرعونهای کوچک عادت میدهد در واقع آنها را برای سجده در برابر فرعون بزرگ و استکبار جهانی تمرین میدهد
وقتی در برابر ماشین گران، لباس فاخر، مقام دولتی، بانک و بیمه صدایمان نازک شد چطور ممکن است در مقابل مظهر قدرتهای مالی و مادی دنیا فریاد بزنیم؟
@khedmatnevesht
ادامه مطلب
تبیین شفاعت
تبعیتهای ایمانی در دنیا، پیوندهای حقیقی در آخرت ایجاد میکند که به شکل شفاعت است، مثل پیوند مؤمنان با فاطمه معصومه. ان زیارتها تعدل الجنة، خود زیارت و پیوند با حضرتش بهشت است (نه اینکه جزایش بهشت باشد)
#حاجی_زهیر_انصاریان، لطایف قرآنی
🔻 هیئت هفتگی یکشنبههای #بسیج_دانشگاه_امام_صادق؛ #میثاق_با_شهدا
📅 نوزدهم دی ۱۳۹۵
***★★★***★★★***
@menbar
#منبر
ادامه مطلب
درگذشت استاد شریعتمداری
انجمن فلسفۀ تعلیم و تربیت ایران درگذشت شادروان دکتر علی شریعتمداری را تسلیت گفت
متن پیام انجمن فلسفۀ تعلیم و تربیت ایران که در @pesi_ir منتشر شده است به شرح زیر است:
بدرود فیلسوف و مربی
نودوسه سال پیش در شیراز فیلسوفی زاده شد که بیش از هفتاد سال سرمایۀ زیستی و جوهر حیاتش را وقف تعلیم و تربیت ایران نمود. دکتر علی شریعتمداری، روشنفکری که برای نخستین بار نقد و جسارت خردورزی خلاقانه را در اصول تعلیم و تربیت ایران مدون نمود، ارتقای بینش عمومی و درک علمی انسانها، مهمترین دغدغۀ ایشان بود که با تدوین مبانی نظری و فلسفی تربیت مربیان و معلمان سعی در ارتقای آن در جامعهای در حال توسعه داشتند.
نگاه نقادانه به آموزش انسانی، اخلاقی و علمی شهروندان، بزرگترین میراث این فیلسوف روشناندیش است.
یاد و نامشان سبز و راهشان پر رهرو
انجمن فلسفۀ تعلیم و تربیت ایران
@Rabnews
ادامه مطلب
کتاب سیاست و خردمندی دکتر شریعتمداری
سیاست و خردمندی ازجمله کتابهایی است که خاطرات تاریخی و سیاسی دکتر علی شریعتمداری را بازتاب میدهد. علیمحمد گودرزی این #کتاب را گرد آورده و امیرکبیر آن را چاپ کرده است.
http://yon.ir/Rq1i
@Rabnews
ادامه مطلب
ژانر هاشمی
صدا و سیما موفق شد یک ژانر جدید به برنامهسازی اضافه کند: ژانر هاشمی
هاشمی با مرگش صدا و سیما را فتح کرد، کاری که با همه ادعا و نفوذش نتوانسته بود در دوران حیاتش انجام دهد.
آن روز که هاشمی زنده بود باید اظهارنظرهای ایشان و تحرکات سیاسیش را منعکس و بیپرده آن را با اصول انقلاب اسلامی و مسیر امام خمینی مقایسه میشد اما با تنبلی تمام آسودهترین راه، یعنی بایکوت کردن را پیش گرفت.
حالا هم در تعریف و تمجید او افراط میکند و از او یک انقلابی دوآتشه میسازد.
فرمود احمق را نمیبینی مگر در افراط و تفریط
خدا این ملت را از شر حماقت این جماعت برهاند انشاءالله...
@khedmatnevesht
ادامه مطلب
خودعکس
#اندیشه #رسانه
📷 چرا عکس سلفی❓❓
🔸واژه انگلیسی (سلف) self به معنی «خود» است.
🔸فرهنگ غربی در سیر سقوطش از خدا گرایی به انسان محوری رسید.
🔹انسان محوری در دو شکل جمع گرایی و فرد گرایی خودش را به نمایش گذاشت.
🔺اما این سقوط ادامه پیدا کرد و به خود محوری رسید. اگر در فرد گرایی، فرد دیگر هم اهمیت داشت، در خود محوری فقط «من» اصالت دارم.
🔺«سلفی گیر» میگوید «من» همه کاره ام، هم فاعل(عکاس) هستم و هم مفعول(موضوع عکس). اگر دیگری هم در صحنه باشد باز اولویت با «من» است:
🔺من و ماشینم، من و پسرم، من و .....
=============
📢 کانال عماران
💠 @markaz_ammaran
ادامه مطلب
ما و آفریقا
🎯 پس از پیروزی «انقلاب اسلامی» علیه استکبار شاه و حامیان مستکبرش، نام بلوار جردن در پایتخت سیاسی جمهوری اسلامی ایران (تهران) به «آفریقا» تغییر کرد.
🎯 همینطور نام سینما شهر فرنگ در مشهد به «سینما آفریقا» تغییر کرد.
🎯حتی مبارزان آفریقایی مثل پاتریس لومومبا را گرامی داشته شدند و مثلاً خیابان به نامشان شد و به یادگار ماند.
📌اما امروزه اگر بخواهند جایی را نامگذاری کنند انتخاب نام آفریقا یا قهرمانان آفریقایی خندهدار است؛ چون در فرهنگ عمومی آفریقا معنی خودش را از دست داده است.
ریشهاش به دهه هفتاد شمسی بر میگردد که توجه فرهنگی و سیاسی به کشورهای به اصطلاح جنوب، جای خودش را به توجه به کشورهای به اصطلاح شمال داد.
یعنی همان زمانی که روابط جنوب - جنوب هم به روابط جنوب - شمال قبل انقلاب برگشت؛ آن هم به نفع کشورهای شمال.
الآن آفریقا و مسائلش دیگر برای مردم ما و حتی حزباللهیها هم مسئله نیست. قدیمیها فراموش کردهاند و جدیدیها هم اصلاً برایشان طرح نشده است.
آفریقا قبلاً یک مفهوم انسانی و تراژیک بود مثل فلسطین و بوسنی ولی الآن شده یک قاره معمولی و درجه دو در کنار آسیا و پایین اروپا!
تسلط استعمارگران بر كشورهای ثروتمند آفريقايی مثل جمهوری دمکراتیک كنگو که مردمش جزو فقیرترینهای دنیا هستند، تمام نشده بلکه تنها شكلش تغيير كرده است.
فاجعههایی که خیلی بزرگ باشند یا روایتهایی که خیلی دردناک باشند، باورکردنش خیلی سخت است. برای همین است که کسی واکنش نشان نمیدهد. حتی اگر شبکه مستند هم یک اثر با همین موضوع نمایش دهد و صدها هزار نفر ببینندش، باز اتفاقی نمیافتد.
باید خیلی اصرار کرد و شواهد زیادی آورد تا مخاطب باور کند...
#آفریقا
نوشته برادر عزیزم #احسان_صفرزاده
@Pavaraqi
👉 https://telegram.me/joinchat/AzOkwzu4-auyL1Sk9Ne6xA
ادامه مطلب