یک مقایسه: مجاهد جنگ سخت و مجاهد جنگ نرم
وقتی می آمد خانه، خسته و خاکی بود.
از چهره اش معلوم بود، ساعت هاست نخوابیده.
دوش می گرفت، می آمد سر سفره می نشست.
سفره که جمع می شد، اصرار که باید ظرف ها را بشوید.
بعد باهم می نشستیم و من می گفتم و او می شنید.
خواب از سر و صورتش بالا می رفت.
اما لبخند می زد و نگاهم می کرد. ❤️
#مجاهد_جنگ_سخت
سال 1361
اهواز
می آید خانه.
می افتد روی #گوشی.
خانم چای می آورد.
چه خبر؟
به سردی می گوید: الحمدلله!
عزیزم! تعریف کن امروز کجاها رفتی؟
صبر کن کار دارم.
😔 خانه تمیز نشده؟
دستت درد نکند!
خانم خانه می رود توی آشپزخانه.
مرد همچنان روی گوشی است.
شنیده #حضرت_آقا بر ورود حزب اللهی ها در #فضای_مجازی تاکید کرده!
#مجاهد_جنگ_نرم
سال 1395
تهران
#خانواده_های_بیچاره
#مجاهدت_های_بدون_برکت
نویسنده و منبع:
—------------------------------------
☎️ @antihezbolahi_admin
@antihezbolahi 🌐
telegram.me/joinchat/A9tg3D0e4RLXA0b6cNY84g
ادامه مطلب
دبیره؛ یک یاور خوب برای یادگیری لغات انگلیسی
https://telegram.me/dabirebot?start=53716163
💡دبیره، یک ربات تلگرامی است.
دبیره راهکاری اصولی برای یادگیری ماندگار موضوعات مختلف و تقویت هوش و حافظه در تلگرام است.
🔻این برنامه مبتنی بر روش علمی لایتنر طراحی شده و تنها برنامه تلگرامی در زمینه یادگیری ماندگار می باشد که می توانید همیشه همراه خود داشته باشید.
برای یادگیری هر زبانی یکی از مهمترین قسمت های آن حروف و کلمات آن زبان است که باید به خاطر سپرد . ما در این برنامه مهمترین و کاربردی ترین لغات زبان ، و هرچیزی که به صورت فلش کارتی قابلیت یادگیری داشته باشد را با روشی ماندگار و اصولی به شما می آموزیم.
✅شما میتوانید دورههای آموزشی مثل لغات انگلیسی ۵۰۴ و ۱۱۰۰ واژه ضروری را به کمک دبیره به روش لایتنر بگذرانید.
جالب است. امتحان کنید!
👈بفرمایید: https://telegram.me/dabirebot?start=53716163
ادامه مطلب
علی جعفری از یتیمخانه ایران میگوید
«محافظ» آرمانی حاتمی کیا را در یتیم خانۀ ایران پیدا کردم!
✅امشب توفیق داشتم فیلم فاخر «یتیم خانۀ ایران» را تماشا کنم. این فیلم را به مثابۀ بصیرت بخش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران درک می کنم. اینکه کارگردانی از دل یک تباهی و سیاهی تحمیلی که شاید بدترین موقعیّت ملّت ایران در طول تاریخ حیاتش بوده باشد، حماسه و شکوهی اینچنین الهام بخش و پیش برنده را صورتبندی می کند، یک شاهکار سینمایی تمام عیار است.
✅فیلم در کشمکش بک گراندی تلخ و تند و تاریک با فورگراندی نورانی و امید آفرین و باشکوه قرار دارد که نهایتا با پیروزی پیش زمینه بر پس زمینه تمام می شود. این نوع روایت پردازی از زندگی و زمانۀ ایران را مقایسه کنید با روایت بادیگاردی ابراهیم حاتمی کیا. در بادیگارد جای بک گراند و فورگراند یتیم خانه جابجا شده است. حاتمی کیا بر عکس طالبی تلاش می کند تا از دل موقعیّت مسلّط و سرحال ایران، ناامیدی و زمینگیری و خستگی را بیرون بکشد.
✅قهرمان حاتمی کیا سکانس آخرش را با دلخوری و تردید تمام می کند. او در به رُخ کشیدن خستگی خود و سردی محیط پیرامونش به مخاطب چیزی کم نمی گذارد. اما طالبی ترجیح می دهد تا قهرمان قصّۀ او بجای به «رُخ کشیدن» در عبور شکوهمند ازخستگی و سردی و دلخوری «رُخ کند». به نظرم محمدجواد بنکدار یتیم خانۀ ایران بیش از حاج حیدر بادیگارد به «محافظ» آرمانی حاتمی کیا شبیه است.
@jafariali_58
منبع: https://telegram.me/pavaraqi/784
ادامه مطلب
گوگل شیرازی!
http://www.googleshirazi.com/
گوگل با لهجه شیرین #شیرازی
حالو خیلی واجبه؟!
خَعله خُب کاکو، بیشین تا یکم بگردم بیبینم چیطو میشه ولی قولت نمیدما!
ادامه مطلب
طالبان امروز دیپلمات شده است
روایتی کارگردان مشهدی از حضور در میان طالبان
طالبان "گروه تکفیری" نیست؛ طالبانیها "دیپلمات" شدهاند/ طالبان ایران را قبول دارد
◀️محسن اسلامزاده صبحامروز در نشست اکران و نقد و بررسی مستند «تنها میان طالبان» که در محل فرهنگسرای فناوری و رسانه مشهد برگزار شد، اظهار داشت: نخستینبار سال 1390 به افغانستان سفر کردم و پیش از آن با تنها بازمانده حادثهای که برای دیپلماتهای ما در مزارشریف پیش آماده بود، دیدار داشتم.
◀️اسلامزاده ادامه داد: طالبان دارای یک تشکیلات قوی است و شاید دیواری دور من ایجاد کردند که آنچه میخواهند را ببینم اما یکی از مسائلی که به آن رسیدیم این بود که طالبان یک گروه تکفیری نیست.
◀️کارگردان مستند «تنها میان طالبان» در پاسخ به این نظر که این مستند قصد تطهیر طالبان را دارد، گفت: این درست نیست؛ در واقع این فیلم یک اعتراض رسانهای است که میگوید باید طالبان را جدی بگیریم و خارج از تطهیر یا محکومکردن یک جریان باید به شناخت برسیم. با دیدن مستند تنها میان طالبان، بیننده باید به عقایدی که تا به حال به طالبان داشته شک کند.
منبع: http://tn.ai/1257235
ادامه مطلب
یک دوره علمی خوب
#علومـ اجتماعی به مطالعۀ پدیدههای اجتماعی میپردازند و غالباً حاصل مطالعات پژوهشگران این حوزه، بر فعالیتهای مراکز تصمیمسازی و همچنین تصمیمات سیاستمداران تأثیرگذار است. اعتماد به دستاوردهای پژوهشگران و متعاطیان حیطۀ علوم اجتماعی تا حد زیادی به وثاقت و درستی روشهایی که آنان در پژوهشهای خود به کار میگیرند وابسته است. روشهای مورد اتخاذ آنان نیز تا حدی متأثر از نوع نگاه فلسفیِ آنها به موضوع این علوم است. به این ترتیب، موضع شخص در قبال وضعیتِ متافیزیکی موضوع مورد پژوهش خود، تأثیر زیادی بر روشها و مجموعه ابزارهای تئوریک مورد استفادۀ او در پژوهش دارد.
پژوهشگری که موضوع پژوهش خود را ساختارهای مستقل از آگاهی و ارادۀ انسانی میپندارد که بر روابط اجتماعی تأثیر میگذارند، در مقایسه با پژوهشگری که جهان اجتماعی را متقوم به آگاهی و ارادۀ انسانها میداند، احتمالاً ابزارهای نظری و روشهای پژوهش متفاوتی را بر میگزیند. تفاوت کسانی که به رویکردهای طبیعتگرایانه و تبیینی علاقه نشان میدهند، با کسانی که به رویکردهای تفسیری متمایلاند نیز تا اندازهای به نوع نگاه آنها به وضعیتِ متافیزیکی موضوعِ علوم اجتماعی برمیگردد.
امروزه، در کشور ما، بسیاری از متعاطیان علوم اجتماعی بدون آگاهی و تفطن نسبت به مبانی فلسفی، از جمله مبانی هستیشناختی، روشهای مورد اتخاذ خود آنها را به کار میگیرند. با توجه به گسترش و عمق یافتن مباحث هستیشناس اجتماعی در سطح بین المللی از یکسو؛ و تأثیر زیاد این مباحث بر ابزارهای تئوریک و شیوۀ پژوهش پژوهشگران اجتماعی، جای خالی این مباحث در فضای علمی کنونی ما کاملاً محسوس است و ضرورت برگزاری چنین دورهای نیز همینجا برمیخیزد.
دوره #هستی_شناسی_اجتماعی
|#یادداشت| #هستی_شناسی| #علوم_اجتماعی |
اطلاعات بیشتر درباره دوره:
https://telegram.me/basijisuRC/69
ادامه مطلب
متدین بودن کارشناسان کافی نیست
استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«اگر شما نعوذبالله بالاي سر كارخانهٔ شرابسازي، جناب سلمان فارسی را هم قرار دهيد، به حسب عادی، از اين كارخانه همان شراب توليد ميشود. هر نافلهٔشبخوانی هم بر اين كارخانه نظارت كند، نميتواند شراب را به سركه تبديل كند!
وقتي شما مدير و كارشناسِ نمازشبخوان را در بانك مركزی بگذاريد، ولي «معادلهٔ نشر اسكناس»، معادلهٔ ربوی باشد، به توسعه ربا، اشاعهٔ اخلاق مادّي و اقامهٔ فساد ختم میشود؛ چون از لوازم نظام سرمايهداری است.
اين گلايه از كسانی است كه در آسيبشناسی خود ميگفتند به اين علوم و "کارشناسی" دست نزنيد و كار را به دست كارشناسان بدهيد و فقط كافی است كه كارشناسان، متديّن باشند...».
@ostadmirbaqeri
ادامه مطلب
خرید کالاهای ایرانی در افغانستان
90 درصد کالاهای مصرفی هرات افغانستان محصولات ایرانی است
🔶مسئول اتحادیه مواد غذایی ولایت هرات با بیان اینکه مردم این استان از کیفیت کالای ایرانی رضایت دارند، گفت: 90 درصد کالای مصرفی این ولایت از محصولات ایرانی است.
🔶«یعقوب مشعوف» روز چهارشنبه افزود: افغانستان هنوز نتوانسته میزان مورد نیاز کالای مصرفی شهروندان خود را تولید کند از اینرو ایران با کالاهای مرغوب خود و به عنوان کشور هم مرز ، بهترین گزینه برای تامین نیاز شهروندان هراتی است.
منبع: https://telegram.me/pavaraqi/797
ادامه مطلب
نظر رهبری درباره جلسات خصوصی لعن و علت آن
آقای اسماعیل پورهواشمی در کانال شخصی(@pourhavashemi1404) خود نوشت:
🔷سوالی که از فرزند رهبر معظم انقلاب پیرامون جلسات خصوصی لعن در نهم ربیع پرسیدم و پاسخ قاطع ایشان
🔷از نظر مقام معظم رهبری در ایام مختلف برگزاری هر چیزی تحت عنوان جلسه که در آن به مقدسات اهل سنت توهین شود ولو اینکه در آن جلسه دو نفر حضور داشته باشند و مطمئن باشند که از مطالب آن جلسه چیزی به بیرون جلسه درز پیدا نمی کند باز هم جائز نیست.
و اما شرح ماجرا 🔻
🔶حدود سه سال پیش بود که سؤالات زیادی پیرامون موضوع وحدت شیعه و سنی و حدود آن در ذهنم بود و جوابی برای آنها پیدا نمی کردم تا اینکه در همان ایام در مراسمی حجت الاسلام والمسلمین سید مصطفی خامنه ای فرزند ارشد رهبر معظم انقلاب را زیارت کردم و یکی از برجسته ترین سؤالاتی که پیرامون این موضوع داشتم از ایشان پرسیدم.
سؤالم را اینگونه مطرح کردم: همه این موضوع را می دانند که مقام معظم رهبری توهین به مقدسات اهل سنت را حرام می دانند سؤالی که اینجا مطرح است این است که برخی افراد در ایامی مانند نهم ربیع و... جلساتی کاملا خصوصی که مثلاً چهار یا پنج نفر در آن حضور دارند را برگزار می کنند و در این جلسات به لعن افرادی که از نگاه اهل سنت افراد مقدسی هستند می پردازند اما کاملا مطمئن هستند که از این جلسات مطلبی به بیرون درز پیدا نمی کند آیا از نظر مقام معظم رهبری برگزاری چنین جلسه ایی جائز است؟
بعد حجت الاسلام سید مصطفی خامنه ای انگار که چند نفر دیگر هم همین سؤال رو از ایشان پرسیده باشند بسیار قاطع و صریح گفتند:
"این که کاملا واضح و روشن است، از نظر مقام معظم رهبری در ایام مختلف برگزاری هر چیزی تحت عنوان جلسه که در آن به مقدسات اهل سنت توهین شود ولو اینکه در آن جلسه دو نفر حضور داشته باشند و مطمئن باشند که از مطالب آن جلسه چیزی به بیرون جلسه درز پیدا نمی کند باز هم جائز نیست."
بعد فکر کردم که ایشان سؤال بنده رو کامل متوجه نشده اند با تعجب فراوان مجددا به حاج آقا مصطفی خامنه ای عرض کردم که جلسه کاملا خصوصی است، باز هم جائز نیست؟
بعد حاج آقا مصطفی با همان قاطعیت گذشته گفتند:
"چون که آرام آرام همان جلسه خصوصی جنبه عمومی پیدا می کند از نظر مقام معظم رهبری جائز نیست و اشکال دارد."
برای مطالعه مطالب بیشتری از آقای اسماعیل پورهواشمی به کانال ایشان مراجعه کنید: @pourhavashemi1404
ادامه مطلب
دانشجوی بسیجی در خطبه نماز جمعه: رئیسجمهور عذرخواهی کند
محمد اصغری، عضو شورای مرکزی #بسیج_دانشجویی_دانشگاه_امام_صادق(ع):
در نمازجمعه پرند- ۹۵/۹/۱۹
⚠️ #رئیس_جمهور باید #عذرخواهی کند!
📌رئیس جمهور باید به خاطر معطل کردن #ظرفیت های پیش رونده #ملت بزرگ ایران در سالهای اخیر و #بی_اعتماد_کردن مردم نسبت به توانمندی های #نظام_اسلامی در مقابله با آمریکا، از جوانانی که سه سال از بهترین روزهای عمر خود را در شرایط بد اقتصادی و #رکود سپری کردند، عذرخواهی کند.
مطالعه متن کامل در http://l1l.ir/p3x
ادامه مطلب