به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقادی داشتید، در قسمت نظرات اعلام کنید.

موضوعات

 

مترجم: زهرا کلا

مطالعات نشان داده است که تقریبا 42 درصد جمعیت آمریکا دچار کمبود ویتامین دی هستند. نور خورشید منبع غنی ویتامین دی محسوب می‌شود. سرطان‌های پروستات و سینه از جمله سرطان‌هایی است که در نبود کافی ویتامین دی گریبان گیر افراد می‌شود البته این ویتامین حیاتی بدن در سلامت روان افراد نیز بی تاثیر نیست و شواهد نشان داده است افسردگی‌های شدیدی در پی کمبود ویتامین دی بروز می‌کند.

ادامه مطلب
کسب درآمد

 

1. خطر بیماری‌های قلبی و عروقی

متخصصان قلب آمریکا دریافتند سطح پایین بیماری‌های عروق کرونر را در حدود 32 درصد افزایش می‌دهد و همچنین حدود 20 درصد از بیماری‌های مربوط به سیستم رگ‌های خونی قلب بالا می‌رود. روزانه باید حداقل 600واحد ویتامین دی به بدن برسد تا سیستم ایمنی بدن و عملکرد قلب افزایش یابد.

2. احتمال مرگ زودرس

یک پژوهش که در مجله آمریکایی بهداشت عمومی منتشر شد، نشان داد کمبود ویتامین دی منجربه مرگ زودرس افراد می‌شود در این تحقیق دانشمندان 32مطالعه مختلف روی اتصالات سطح خونی دارای ویتامین دی پایین انجام دادند و پی بردند کمبود این ویتامین با مرگ زودرس بی‌ارتباط نیست. افرادی که سطح ویتامین دی بدنشان کمتر از 30 میلی لیتر است تا حد قابل توجهی خطر مرگ زودرس آنها را تهدید می‌کند و کمتر به انواع بیماری‌ها مبتلا می شوند.

3. زوال عقل

سطح پایین ویتامین دی، افراد را در سن بالا به زوال عقل و آلزایمر مبتلا می‌کند. کمبود ویتامین دی حدود 122درصد خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش می‌دهد .

4. شانس نجات از سرطان

تحقیقات برجسته در مجله بالینی غدد درون ریز و متابولیسم نشان داده است، اگر بیماران مبتلا به سرطان در صورت داشتن سطح بالایی از ویتامین دی، بهبودی درصد بالاتری را داراست همچنین دانشمندان معتقدند افرادی که درگیر سرطان‌های روده بزرگ، پستان و لنفوم هستند با داشتن سطح بالای ویتامین دی بهبودی آن ها 2 برابر افزایش می‌یابد.

5. کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن

مدت زمان زیادی است که ارتباط بین ویتامین دی و سلامت سیستم ایمنی بدن تشخیص داده شده است. محققان دانشگاه فنلاند ارتباط بین کمبود ویتامین دی با بیماری ذات الریه را نیز به اثبات رساندند و ادعا کردند حدود 2.5 برابر با توجه به ضعف سیستم ایمنی بدن بیماری ذات الریه افزایش می‌یابد. همچنین سطح ویتامین دی درصد بیماری‌های تفسی را افزایش میدهد.

6. افسردگی

همان طور که در ابتدا گفتیم سطح پایین ویتامین دی بر روی سلامت روان نیز بی‌تاثیر نیست. یک مطالعه منتشر شده در مجله انگلیسی روانپزشکی نشان داد سطح ناکافی ویتامین دی حدود 2 برابر میزان ابتلا به بیماری‌های روانی از جمله افسردگی را افزایش می‌دهد. محققان با پژوهش روی 31هزار نفر دریافتند کمبود ویتامین دی عملکرد منطقه‌ای را در مغز به نام هیپوکامپ مختل می‌کند.

7. سطوح بالاتری از درد و التهاب

هنگامی که از سطح ویتامین دی پایینی برخوردار هستید با ضربه‌ای دچار التهابات شدید و دردناک می‌شوید. 30 درصد از بیمارانی که از کمبود ویتامین دی رنج می‌برند مستعد ابتلا به یک بیماری ورم مفاصل به نام پسوریاتیک می‌شوند. به همین سبب تحقیقات نشان داده است حدود 62 درصد از افراد مبتلا به ورم مفاصل دچار سطح پایینی از ویتامین دی هستند.

8. افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات

موسسه ملی سرطان اعلام کرد، در بیماران با سطوح بالای ویتامین دی سرطان‌های پروستات، لوزالعمده، سینه و روده بزرگ بسیار کم دیده شده است. در مردانی که سطح ویتامین دی پایینی دارند حدود 5 برابر بیشتر از دیگر مردان به سرطان پروستات مبتلا می شوند.

ویتامین "د" تنها نوع ویتامینی است که هورمون نیز محسوب می ‌شود. این ویتامین برای محکم کردن استخوان‌ ها و دندان ها مفید بوده و همچنین به حفظ قدرت عضلانی و جذب کلسیم بدن کمک می ‌کند. وقتی شما کمبود کلسیم یا ویتامین "د" داشته باشید، استخوان های تان ترک خورده یا می‌ شکنند. اما کمبود این ماده ممکن است مشکلات دیگری هم به بار آورد که در ادامه به مواردی از آن اشاره شده است...

ه گفته متخصصان؛ ویتامین D تنظیم می ‌کند چه مقدار کلسیم در خون بماند و چه مقدار وارد استخوان‌ ها و دندان‌ ها شود.

کمبود ویتامین D و ضعف ماهیچه ای

اخیراً مشخص شده کمبود ویتامین D در دختران نوجوان 12 تا 14 ساله نقش قابل ملاحظه ای در وضعیت ماهیچه ای دارد.

محققان صدها نفر را مورد بررسی قرار داده اند و نتیجه این بود که در حدود 75 درصد از افرادی که دچار ضعف عضلانی بوده اند دچار کمبود ویتامین D نیز بوده اند و این امر در آزمایش خون آن ها مشخص است.

متخصصان دلیل آن را ارتباط این ویتامین با جذب کلسیم بیان می کنند و معتقدند کمبود ویتامین D جذب کلسیم را با اختلال مواجه می کند و کمبود کلسیم نیز عوارض بسیاری از جمله ضعف در سیستم اسکلتی و عضلانی به همراه دارد.

کمبود ویتامین D و پارکینسون

متخصصان آمریکایی در یک بررسی جدید دریافته ‌اند که بیماران مبتلا به پارکینسون ابتدایی با کمبود زیاد مقدار ویتامین D در بدن شان مواجه هستند اما مصرف این ویتامین‌ نمی ‌تواند پیشرفت بیماری را به تعویق بیندازد.

این محققان وضعیت ویتامین D را در نمونه‌ های خونی ذخیره شده از بیماران آزمایش کردند و دریافتند که در مراحل ابتدایی بروز پارکینسون، افراد مبتلا با کمبود شدید ویتامین D مواجه هستند. آن ها متوجه شدند که 69 درصد از این بیماران با کمبود ویتامین D و 26 درصد با فقدان این ویتامین مواجه هستند.

کمبود ویتامین D و سختی عروق

پزشکان قلب و عروق در یک مطالعه ی جدید خاطرنشان کردند که کمبود ویتامین "د" می ‌تواند موجب سفت شدن و سختی عروق شود.

تحقیقات اخیر نشان داده است که کمبود ویتامین "د" خطر ابتلا به بیماری ‌های قلبی و عروقی را دو برابر افزایش می ‌دهد. اشخاصی که میزان دریافت ویتامین "د" در آن ها ضعیف است بییشتر از دیگران در معرض ابتلا به بیماری دیابت، چاقی و بیماری ‌های قلبی و عروقی قرار دارند.

بر اساس این گزارش، متخصصان در یک مطالعه قلبی بر روی 15 هزار داوطلب دریافتند افراد مُسنی که ویتامین "د" کمتری دارند، بیشتر در معرض بیماری‌ های قلبی و عروقی قرار داشتند و اشخاصی که کمتر ویتامین "د" مصرف می ‌کردند خطر ابتلا در آنان بیشتر بوده است.

در پژوهش جدید نیز که روی 550 کارمند این انستیتو انجام گرفته معلوم شد مصرف ویتامین "د" به میزان مناسب می ‌تواند سلامت عروق را بهبود بخشد.

کمبود ویتامین D و چاقی و کوتاهی دختران

بر طبق یافته‌ های مطالعات اخیر کمبود دریافت ویتامین D در دوران بلوغ باعث توقف رشد و نیز افزایش بروز چاقی در دوران بلوغ به ویژه در دختران می ‌شود. نتایج به ‌دست آمده از مطالعه ی اخیر حاکی از آن است که کمبود ویتامین D سبب ایجاد توده ی بدنی بالا و کوتاهی قد دختران در اوج دوران رشد شان می ‌شود.

در این مطالعه محققان میزان ویتامین D دختران جوان 16 تا 22 ساله را با یک آزمایش خونی ساده ‌اندازه‌ گیری کردند.

آن ها در ضمن برای تعیین اثر کمبود ویتامین D روی سلامتی زنان جوان میزان چربی بدن و قد افراد مورد مطالعه را اندازه‌ گیری کردند. بر طبق نتایج به ‌دست آمده، شیوع کمبود ویتامین D در جوانان مورد مطالعه اگرچه در منطقه ‌ای آفتاب خیز زندگی می ‌کردند، حیرت ‌آور بود.

در این مطالعه شاخص توده بدنی و همچنین چربی ناحیه شکمی در افراد با کمبود ویتامین D در مقایسه با زنان جوان با سطح طبیعی ویتامین D بالاتر بود و به ‌عبارت دیگر در خانم ‌های جوان که از کمبود ویتامین D رنج می ‌بردند شیوع چاقی به ویژه چاقی شکمی بیشتر بود.

از طرف دیگر نتایج این مطالعه نشان داد دختران در سنین بلوغ با میزان ویتامینD    طبیعی نسبت به همسالان خود که از کمبود ویتامین D رنج می ‌برند، بلند قدتر هستند.

 

 



کسب درآمد
سه شنبه 18 مهر 1396  - 8:14 AM

جستجو

آمار سایت

کل بازدید : 430754
تعداد کل پست ها : 1817
تعداد کل نظرات : 4
تاریخ ایجاد بلاگ : یک شنبه 4 مرداد 1394 
آخرین بروز رسانی : سه شنبه 15 خرداد 1397 

نویسندگان

س . م

امکانات جانبی