حزب الله
درباره وبلاگ


ماپیرو این امام شیرین سخنیم....... سیلی به رخ دشمن میهن بزنیم...... از بهر "حمایت از تلاش و تولید"...... رزمنده ی بدرها و خیبرشکنیم........

مطالب اخير
آرشيو وبلاگ
  • آبان 1392
  • فروردین 1391
  • اسفند 1390
     
    1391/01/23 - 13:00

    آیت الله ' قربانعلی دری نجف آبادی' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تقویت كارآفرینی زمینه اشتغال پایدار و افزایش تولیدات داخلی را امكان پذیر می كند.

    وی اضافه كرد: اصلاح قوانین و مقررات كار و تامین اجتماعی در راستای تسهیل سرمایه گذاری و اشتغال مفید، توسعه صادرات، كاهش واردات و افزایش نرخ بهره وری از دیگر راهكارهای تحقق شعار امسال است.

    نماینده ولی فقیه در استان مركزی تاكید كرد: تحقق شعار تولید، حمایت از كار و سرمایه ایرانی با توجه به فشارها، توطئه افكنی و تحریم های دشمنان كارا ترین راهبرد برای ناكام كردن دشمن است.

    آیت الله دری نجف آبادی ادامه داد: از مصرف كالاهای وارداتی باید به صورت جدی پرهیز شده و فرهنگ ' ایرانی، جنس ایرانی مصرف كن' باید به شعار همگانی تبدیل شود.

    وی خاطرنشان كرد: استفاده از همه ظرفیت های صنعتی و معدنی كشور برای تولید، فرآوری و تكمیل خطوط تولیدی باید به صورت جدی در دستور كار دستگاه های ذیربط قرار گیرد.

    امام جمعه اراك اظهار كرد: شعار تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی تنها به سال جاری خلاصه نمی شود بلكه باید با همت مضاعف، تلاش بیشتر و ورود جهادی به عرصه های اقتصادی این مهم به صورت جدی در دستور كار قرار گیرد.ك/3

     خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا)




     

    جزئیات طرح مجلس برای حمایت از تولید ملی
    اقتصاد > اقتصاد‌ملی  - گروه اقتصادی- علی ابراهیمی:
    نمایندگان مجلس شورای اسلامی به کلیات طرحی رای دادند که درصورت تصویب نهایی شرایط حمایت از تولید داخلی و کاهش واردات را فراهم خواهد کرد.

    با وجود این نگرانی‌هایی در مورد کارآمد بودن این طرح مطرح است. با علی‌اصغر یوسف‌نژاد، مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت‌وگو کرده‌ایم.

    • وجه تمایز طرح حمایت از تولید داخل نسبت به طرح‌های پیشین مصوب مجلس در این زمینه کدام است؟

    جهت‌گیری این طرح استفاده بهینه و مؤثر از توان، ظرفیت و شرایط تولیدی و خدماتی در داخل کشور است. استفاده از توان تولید داخل و تکیه اقتصاد ملی به بهره‌گیری از توانمندی‌های داخلی محور اصلی این طرح است و پیش‌بینی شده تا شرکت‌های داخلی با مشارکت شرکت‌های خارجی ثبت شده و زمینه تاسیس شرکت‌های مشترک در خارج از کشور فراهم شود. همچنین گمرک موظف شده تا تسهیلات لازم برای ترخیص مواداولیه و تجهیزات مورد نیاز تولید‌کنندگان داخلی را فراهم کند. به‌طور کلی دولت موظف شده تا با استفاده از ظرفیت‌های این قانون حداکثر حمایت لازم را از تولید‌کنندگان و ارائه‌کنندگان خدمات ایرانی به عمل آورد.

    • چه ساز و کاری برای اثربخشی لازم در کوتاه مدت پیش‌بینی شده است؟

    این قانون نسبت به قوانین قبلی اجرایی‌تر و عملیاتی‌تر است و حتی وظایف دستگاه‌های اجرایی را به شکل جزئی مشخص کرده است. این قانون تلاش دارد تا با ایجاد محدودیت برای ورود کالا زمینه حمایت از تولید داخل را فراهم کند گرچه نمی‌توان انتظار داشت که حمایت همه جانبه از تولید داخل با یک طرح مجلس به‌دست آید بلکه حمایت از تولید داخل موضوعی فرا دستگاهی است و همه باید برای بهبود فضای کسب و کار، رشد سرمایه‌گذاری، افزایش بهره‌وری، جلوگیری از قاچاق کالا و ارز، فرهنگ‌سازی‌ مناسب، تامین منابع مالی و سرمایه در گردش و توجه به صادرات تولید محور اقدام کنند.

    • ناهماهنگی وزارتخانه‌های متولی واردات موجب شده تا حتی قوانین مصوب مجلس در این زمینه از کارایی لازم برای ممانعت از واردات برخوردار نباشد، چه تمهیداتی در این زمینه مد نظر قرار گرفته است؟

    در این زمینه به‌طور منفک وظایف گمرک، وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی، سازمان ملی استاندارد و وزارت امور اقتصادی و دارایی مشخص شده تا برخی موازی‌کاری بستر لازم برای واردات بی‌رویه کالا را فراهم نسازد. همچنین ضمانت اجرایی، نظارت و امکان برخورد با تخلفات در این طرح فراهم شده است.

    • تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش بنگاه‌های صنعتی از جمله مشکلات بخش تولید است، چه تصمیمی در این زمینه اتخاذ شده است؟

    در این طرح استفاده از حداکثر توانمندی‌های تولید داخل مدنظر قرار گرفته و موضوع تامین نقدینگی و سرمایه در گردش بنگاه‌ها را که در چارچوب قانون بودجه سال‌جاری در حال بررسی است، مورد توجه قرار داده‌ایم و زمینه‌های مناسبی را برای تامین نقدینگی و سرمایه در گردش بنگاه‌های صنعتی در مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه فراهم می‌کنیم. در این طرح بیشتر سیاستگذاری مورد توجه قرار گرفته است.

    • تا چه حد به تأثیر مثبت تصویب این طرح بر حمایت از تولید داخل خوشبین هستید، بررسی این طرح در مجلس تا چه زمانی ادامه دارد؟

    اگر این طرح به درستی بررسی، تصویب و اجرا شود قادر به رفع مشکلات تولید‌کنندگان خواهد بود و بررسی این طرح تا یکشنبه هفته آینده به پایان می‌رسد.





     

    محمدعلي گوديني، نويسنده ادبيات دفاع مقدس در گفت وگو با خبرنگار كتاب و ادبيات باشگاه خبري فارس در خصوص تازه ترين اثر در دست نگارش خود، بيان داشت: چندي پيش نگارش رماني را با موضوع «كارگري» و «سال توليد ملي» آغاز كردم كه تاكنون نگارش آن به اتمام نرسيده است.

    وي اضافه كرد: به عنوان يك نويسنده و براي اينكه به بيانات مقام معظم رهبري بر نامگذاري سال 91 به عنوان سال «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» لبيك گفته به نگارش رمان با اين موضوع پرداختم كه تاكنون يك سوم نگارش آن به پايان رسيده است.

    گوديني با بيان اينكه تاكنون عنواني را براي اين رمان انتخاب نكرده ام، ادامه داد: براي چاپ و انتشار اين اثر چند روز آينده با ناشري به انعقاد قرارداد خواهم پرداخت كه تا قرارداد مربوطه منعقد نشود حاضر به بازگو كردن نام ناشر نيستم.

    اين نويسنده گفت: امسال در بيست و پنجمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران برخي از آثار بنده با عناويني همچون «سرباز وطن»، «تركش هاي 2 قلو» و «آواز گل دره» حضور خواهند يافت.





     

    پایگاه اطلاع رسانی تبیان نیوز :

    فرماندار ملایر:
    یکی از مظاهر تولید ملی توجه به بخش کشاورزی است

    خبرگزاری فارس: فرماندار ملایر گفت: یکی از مظاهر تولید ملی توجه به بخش کشاورزی است.

    خبرگزاری فارس: یکی از مظاهر تولید ملی توجه به بخش کشاورزی است

    به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر، حسن خیریانپور عصر امروز چهارشنبه در دومین جلسه کارگروه توسعه کشاورزی ملایر به شعار امسال مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: برای رسیدن به این شعار امسال طبق تأکیدات رهبری باید در زمینه‌های مختلف به تولید ملی توجه شود که توجه به توسعه کشاورزی می‌تواند یکی از مظاهر این امر مهم باشد.

    وی ادامه داد: با توجه به تأکیدات رئیس جمهور توجه به بخش کشاورزی یکی از اولویت‌های مهم دولت است که این کارگروه‌ها با توجه به تأکیدات ایشان در استان‌ها و شهرستان‌ها تشکیل شده و هدف از تشکیل آن تولیدات باکیفیت در این بخش و رفع مشکل بیکاری و توسعه کمی و کیفی کشاورزی است.

    فرماندار ملایر گفت: امسال در استان دو محور توجه به کشاورزی و صنعت در اولویت است که در سطح ملی نیز به آن تأکید شده است.

    وی به وظایف کارگروه توسعه کشاورزی اشاره کرد و ادامه داد: در این کارگروه مسائل مربوطه به ریز و دقیق مورد پیگیری قرار می‌گیرد و باعث می شود تا بخش کشاورزی با روند مطلوب‌تری در شهرستان و استان پیش رود.

    خیریانپور بر لزوم برگزاری جلسات این کارگروه به صورت منظم و هفتگی تأکید کرد و افزود: شهرستان ملایر از نظر کشاورزی جایگاه ویژه‌ای در استان دارد به طوری که 22 درصد تولیدات کشاورزی استان مربوط به شهرستان ملایر است.

    وی به رتبه برتر ملایر در زمینه پنج محصول کشاورزی در استان اشاره کرد و گفت: این شهرستان در تولید انگور نیز در کشور در جایگاه دوم قراردارد.

    فرماندار ملایر بر همت و تلاش مضاعف مسئولان بخش کشاورزی برای هر چه بهتر شدن توسعه کشاورزی تاکید کرد و ادامه داد: در حال حاضر یک هزار و 100 هکتار از اراضی منابع طبیعی ملایر برای در اختیار قرار گرفتن در بخش کشاورزی بازنگری شده و آماده واگذاری به متقاضیان برای بهره‌برداری در این بخش است.

    وی ابراز داشت: در این مصوبه این مقدار اراضی در اختیار افراد فاقد زمین، افراد کم زمین و افراد بیکار قرار می‌گیرد و متقاضیان با مراجعه به تعاونی‌ها و اداره کار می‌تواند در صورت داشتن شرایط از خدمات این بخش استفاده کنند.

    خیریانپور در ادامه سخنانش افزود: مشکلی برای تأمین آب این اراضی وجود ندارد.

    وی در پایان با تأکید به مسئولان بخش کشاورزی تصریح کرد: باید کاری کنیم که ملایر از این جایگاه به رتبه بالاتری برسد و مصوبات این کارگروه با جدیت پیگری شود.





     




    ( کل صفحات : 45 )       10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   >   


    پيوندها
 
 
بالاي صفحه