دلال فرهنگی را بشناسید!
تجربیات تحقق 8✍️
#دلال_فرهنگی
این موجودات فعال و پر جنب و جوش کارشان واسطه گری بین کلونی قدرت،پول واعتبار و فعالیت فرهنگی پیشگام است.
این طرف یک عده جوان مخلص و خوش فکر شهرستانی آن طرف غالبا یک بچه زرنگ تهرونی 🙊
این گونه از فرهنگی کاران خیلی خوب کارهای دیگران را جزء کارهای خودشان و ثمره تلاششان می شمارند.
در بعضی اوقات دیده شده حتی خود تیم اصلی موسسه فرهنگی را ندیده اند و بجزء چند برگه گزارش از آن اطلاعی ندارند ولی برای جلسه بافلان مدیر کلان،طوری آنرا ارائه داده که مسئولین موسسه هنوز فکشان بر زمین است🤔 ساختن کوه ازکاه،بیشترین توانمندیشان می باشد.
این دسته تا جایی پیش می روند که شاید دیده باشید گزارش خودت را به خودت می دهند ولی با کیفیت دالبی🗣
عمدتا خوشحال هستند و مسرور چون همیشه جوانانی هستند کم رو و کم ارتباط که کارشان به این دلالان گره خورده...
بدترین گونه از دلالان فرهنگی آقازاده ها هستند که متوهم اند وفکر می کنند همین که با آنها درارتباطی خیلی خوشحالی😭
این دلالان بعضی وقتها کارشناسان و مدیران میانی ارگانها هستند که برای خوش خدمتی این موسسات را معرفی ومعطل مدیران کلان می کنند.😡
فکرنکنید که دلال فرهنگی مدیریت بلد نیست دلال فرهنگی یک مدیر بی مسئله و بی دغدغه است که خودش هیچ اقدام میدانی و #تحققی ندارد
او درصد میگیرد(حداقل ده درصد)یا بجای درصد گزارشتان را میدهد.
البته شما چاره ای ندارید چون اگر اونبود کارتان در جمع کوچکتان می ماند..شماهم که بدون سرمایه رشدی نمی کردید پس مجبورید...میفهمی مجبور...😔
واسطه گران فرهنگی ذائقه مدیران کلان،اولویتها وضرورتها را خوب می شناسند.این افراد بیشتر جبهه،ستاد وقرارگاه می زنند وراههای چندساله را چندشبه طی می کنند.
اشکالش همین است گزارش که #متورم می شود مدیران #متوهم
دلال فرهنگی مرایاد شکیب در سریال باران می اندازد.
از ستاد قرارگاه وجبهه اگر #اهل #تحقق نباشند چیزی جزء #تخیل صادر نمی شود.
#مردم منتظر کار #علی_الارض هستند نه علی السماء
کمی به فکر #تحقق واقعی باشیم نه واسطه گری.
عضویت در کانال اندیشه تحقق:
@ANDISHEYETAHAGHOGH
کار فرهنگی
ادامه مطلب
اولین شهید مسجد محله
📌 اولین شهید مسجد
میرزا محمد غفاریان اولین شهید مسجد و محلهمان بود.
براتعلی از ماجرای شهادت دوستش بهترین استفاده را در راه ترغیب جوانها کرد.
با کمک رفقا مراسم باشکوهی ترتیب داد و مردم هم از این کار به خوبی استقبال کردند.
میخواست دیگران هم به دفاع و شهادت راغب بشوند؛ بدانند ماجرای ایثار چیست و بروند سوی جبههها. جواب هم گرفت.
آخرهای مراسم که همه مشغول جمع و جور کردن وسایل و گرفتن عکس یادگاری بودند، متوجه غیبت براتعلی شدم.
به دیواری تکیه زده بود و به تصویر رفیق شهیدش نگاه میکرد. چیزی هم زیر لب زمزمه میکرد. دقیق که شدم، شنیدم میگفت: « میرزا محمد... به خدا قسم انتقام خون به ناحق ریخته شدهات را میگیرم.»
همانجا دستم آمد که ماشال، لیاقت پیوستن به دوستان شهیدش را دارد. بعد فهمیدم هدفش از برگزاری آبرومندانهی تشیع و مراسم دوستش، چیز دیگری هم بود. جواب هم گرفت.
📚کتاب شهید ماشال
انتشارات ابراهیم هادی
مسجد امام حسین پایگاه بسیج رسالت
@sh_mashal
ادامه مطلب
مخالفت با خویشاوندسالاری را از علی بیاموزیم
✍️مخالفت با خویشاوند سالاری!
✅امام علی ۵۱ نماینده و کارگزار در مناطق متعدد مملکت داشتند که در میان آنها چهره هایی از مهاجران، انصار، یمنی ها، نزاری ها، عراقی، حجازی و ... به چشم میخورد.
اما در لیست کارگزاران امام علی، هیچ نامی از حسن، حسین، محمد حنفیه (فرزندان علی) عقیل(برادر علی) عبدالله بن جعفر(داماد علی) و سایر بستگان به چشم نمی¬خورد.
این در حالی است که در جنگ ها و موقعیت های خطرناک، امام علی و بستگانش همیشه پیشگام بودند
حالا این را با شرایط فعلی ایران بسنجیم نتیجه آیا صددرصد برعکس نخواهد بود؟؟
فاین تذهبون!!
بازنشر از گروههای تلگرامی
ادامه مطلب
تحلیل محتوای کتاب فارسی ما واقعاً چه چیزی را یاد میدهد؟
این مطلب را دکتر حسامالدین آشنا در کانالش بازنشر کرد. البته از جهت پاسخ و نظری که دکتر سجاد مهدیزاده به آن داده است، در نامه دین و فرهنگ منتشر میشود.
تحلیل محتوای کتاب فارسی اول دبستان سه کشور
✅کودک ایرانی «اطاعت» یاد می گیرد، کودک آلمانی «پیشرفت» و کودک چینی «مهرورزی»
عصر ایران- علیرضا عابدین (روان شناس) در پژوهشی به بررسی و تحلیل داستانهای کتاب فارسی کلاس اول در ایران و مقایسه آن با داستانهای کتاب زبان کلاس اول در دو کشور شرقی و غربی یعنی چین، به عنوان نماینده فرهنگ جمعگرا و آلمان، به عنوان نماینده فرهنگ فردگرا پرداخته است.
او به این منظور تمامی داستانهای کتاب فارسی اول ابتدایی در ایران، شامل ۵١ داستان منتشر شده در سال ١٣٩١، همچنین ۴۴ داستان از داستانهای کتاب کلاس اول چین و ٢۶ داستان از مجموعه چهار کتاب کلاس اول آلمان را به عنوان نمونه پژوهشی انتخاب کرده است.
در این پژوهش، تحلیل روانشناختی با استفاده از یکی از معتبرترین آزمونهای فرافکن تحلیلی - یعنی آزمون اندریافت موضوع که یکی از مناسبترین آزمونها برای تحلیل داستان است - انجام گرفته تا مشخص شود چه موضوعاتی در قالب تم اصلی داستان، چه نیازها و چه فشارهای محیطی توسط این کتاب های درسی به کودکان القا میشود و این موضوعات چه تفاوتی در دنیای شرق وغرب دارند.
نتایج این پژوهش نشان می دهد نیازهای «پیروی » و اطاعت در ایران، «پیشرفت » در آلمان و «مهرورزی » در چین، سه نیاز اول و اصلی در سه کشور هستند. نیاز به «پیروی » و اطاعت به دو نوع «تسلیم » و «احترام » تقسیم شده است.
پرتکرارترین نیاز در ایران، «پیروی » از هر دو نوع و البته در بیشتر موارد از نوع «تسلیم » و در چین و آلمان فقط از نوع دوم یعنی «سپاس گزاری » است.
نیاز «مهرورزی » پرتکرارترین نیاز در چین است که به شدت با ساختار جمعگرای شرقی مطابقت دارد. در مرتبههای بعدی نیاز «فهمیدن » و همچنین نیاز به «ارائه و بیان » در چین قراردارند.
به طور خلاصه میتوان گفت کودک چینی به دنبال آن است که مهر بورزد، بفهمد و بفهماند. بعد از این سه نیاز که اساسا در ارتباط با دیگران (نیازهای جمعی) معنا پیدا میکنند، نیازهای شخصیتر مثل «پیشرفت » و «بازی » در چین، ظهور میکنند.
این در حالی است که بروز نیازها در آلمان درست وارونه چین است. در آلمان نیاز به «پیشرفت »، «بازی» و «شناخت » که نیازهای فردی و معطوف به خود هستند، در درجه اول قرار دارند و بعد از آنها نیاز «پیوندجویی » ظهور می کند.
بنابراین کودک ایرانی میآموزد طلبکننده و گیرنده (تلویحا مصرف کننده و تنبل) باشد؛ کودک چینی اما میآموزد دهنده و بخشنده (تلویحا تولیدکننده و کارگر) باشد در حالی که کودک آلمانی اساساچیزی طلب نمیکند (تلویحا استقلال طلب) و حتی می توان گفت تا تا حدی دهنده است.
بر این پایه میتوان نتیجه گرفت کودک ایرانی در کتاب درسی خود یاد میگیرد که مطیع و سربه زیر باشد. نگاه کودک ایرانی یا به سمت پایین است و یا از پایین به بالا نگاه میکند.
نگاه کودک چینی به اطراف است و یک نگاه دایرهوار دارد، ولی کودک آلمانی یک حرکت و نگاه رو به جلو و هدف مند دارد. او به یک نقطه و هدف چشم می دوزد و تنها برای رسیدن به آن در یک خط سیر مشخص می کوشد و در نهایت هم موفق است.
asriran.com
نظر دکتر سجاد مهدیزاده درباره متن بالا:
البته برای اظهار نظر دقیق باید هم کتاب ها و داستان های مورد استنادش را دید هم تعاریف ایشان از اطاعت و مهرورزی
ولی چند نکته به نظر میرسه
اولا. تربیت کودک منحصر به کتاب فارسی و البته کتاب اول دبستان نیست که محقق نتایج عجیب و غریبش را ارائه کرده و تعمیم داده این نگاه را به کل نظام اموزشی تربیتی
ثانیا. هرچند ساختار اموزشی و تربیتی ج.ا.ا پر اشکال است و بعید میدانم عقلانیت خاصی پشت این داستان ها باشد😂 ولی اگر هم حرف محقق درست باشد لازم به تقدیر و تحسین است. در نظام تربیتی منتج از روایات ظاهرا تاکید بر اموزش اطاعت و تادیب در هفت ساله دوم است. لذا اطاعت امر وحشتناکی نیس که اینگونه نقد شود
ثالثا. این که اطاعت منجر به مصرف کنندگی و تنبلی است هم از غرائب تفسیر محقق از این مفهوم تربیتی است.
رابعا. بنده چین نبودم ولی در حدی که برخی رفقای زیست کرده در چین نقل میکردند اتفاقا جامعه چین خصوصا شهرهای بزرگ به شدت خشک و بی روح است و شواهد جالبی نقل میکردند. لذا یا چینی ها هم موفق نشدند مفهوم مورد ادعای محقق این نوشتار را ترویج کنند. یا محقق کلا با عینک خودساخته به تفاسیری شاذ دست زده است
استاد دکتر سجاد مهدیزاده
,استاد دکتر حسامالدین آشنا
,کتابهای درسی
,تحلیل محتوا
,چین
,ایران
,اطاعت
ادامه مطلب
داشتهها و بهرهها؛ ما و آنها
بسم الله الهادی
در جریان فتنه 88 کشته شدن فتنه آلود ندا آقاسلطان چه بهره رسانه ای و اجتماعی برای ضد انقلاب داشت؟ چه موج عمومی ایجاد شد؟ کار به جایی رسید که هر چه دفاع می کردیم باز هم عده ای باور نمی کردند.
فتنه گران با کشتن یک نفر، نظام را به چالش کشیدند اما ما با ظرفیت شهید حججی چه کردیم؟ چه موجی ایجاد شد؟ چقدر بر طرفداران انقلاب و جبهه مقاومت افزوده شد؟
داشته های ما زیاد و بهره ما از آن ها اندک است...
🆔@Jabbarpur
ادامه مطلب