طرح همسفر اربعین نمونه یک کار آتش به اختیار
🔥#حزب_الله_فعال🔥(۴)
🔴 امسال بلیط اتوبوس برای سفر #اربعین ۱۰۰ درصد گرون میشه یعنی دو برابر!
⚪️ این در حالیه که اون طرف مردم عراق یک سال کار میکنن و پولشون رو جمع میکنن تا بتونن ایام اربعین از زائرها پذیرایی کنن 😔
💡 ما توی ایران کلی مسافر داریم که برای اربعین تا مرز با ماشین مسافرت میکنن. کلی هم مسافر بدون ماشین داریم که نمیدونن چجوری باید تا مرز برن...
📛 گروههای همسفریابی برای تورها و مسافرت ها خیلی زیاد شدهن. اونها از بستر فضای مجازی استفاده میکنن تا آدم ها رو به هم وصل کنن.
❕اما این بستر برای کارهای خیر هم مهیاست ...
بسم الله 😊
🍏 اگه اربعین مسافرید و دنبال ماشین میگردید بهمون بگید ...
🍎 اگه برای اربعین ماشین و صندلی خالی دارید بهمون بگید ...
ما براتون #همسفر داریم!
✅ از هر شهر به هر مرز
✅ از هر مرز به هر شهر
برای هماهنگی تشریف بیارید:
https://t.me/joinchat/AAAAAEAqt8_odeBbEYgUug
ادامه مطلب
فیلم قهرمانان کوچک را خانوادگی با کودکتان در سینما ببینید
حمایت از تولید ملی را از کودکی به فرزندانمان بیاموزیم
برای «قهرمانان کوچک»
بعد از سالها، بدون اغراق بعد از سالها، دست خانم و بچه ها رو گرفتیم و با «خیال راحت» سینما رفتیم و یک فیلم کودک خیلی جذاب، آموزنده و پر از پیامهای خوب و نکات تربیتی را دیدیم.
به سازندگان «قهرمانان کوچک» باید تبریک گفت که بعد از سالها، باز هم بی اغراق بعد از سالها، یک اتفاق ویژه را در سینمای کودک رقم زده اند و با یک قصه سرراست و زیبا، و بدون سوء استفاده از روابط عاشقانه، موسیقیهای تند، آرایشهای غلیظ و... یک فیلم «پاک» ساخته اند.
فیلمی که خانواده و ارزش روابط خانوادگی در جامعه ایرانی را نمایش داده، اهمیت ورزش برای کودک و نوجوان را تذکر داده و پیام اصلی اش،«خرید تولید ملی» را بخوبی منتقل کرده است.
فرزند شما بعد از دیدن فیلم، احتمالا دیگر تمایلی به خرید کالای خارجی نخواهد داشت و شما در آینده با استفاده از خاطره فیلم، میتوانید او را از خرید کالای خارجی منصرف کنید.
شاید مهمترین نکته قوت فیلم، همین آرامش خاطری باشد که شما در سالن سینما در کنار فرزندتان خواهید داشت. و البته لحظاتی که شاهد خندیدن و ریسه رفتن او از شوخیهای فیلم هستید. این طنز سالم و همچنین هیجان صحنه های رزمی، بخوبی پیام اصلی فیلم را در ذهن مخاطب می نشاند.
از اینجا به بعد، کار من و شما شروع میشود. اگر برای ما تولید ملی و اقتصاد مقاومتی و روی زمین ماندن حرفهای رهبرمان و... مهم است، باید فیلم را ببینیم و ترویج کنیم. وگرنه سینمایمان بیش از پیش در تسخیر فیلمهای دختر-پسری و عشقهای مثلثی، و یا آثار دودزده و سیاه خواهد بود.
yon.ir/zQMSn
پی نوشت:
یک دیالوگ طلایی از فیلم :
بازاریاب محصول ایرانی به مغازه دار: ببین! توی ژاپن، مردم یاد گرفته اند که کالای ژاپنی بخرند، بخاطر همینه که کشورشون پیشرفته شده.
مغازه دار: خدا خیرت بده. خودت میگی «مردمشون یادگرفته اند.»
🌐@ali_shamlu🌐
ادامه مطلب
نامه استاد اکبرنژاد در پی نداشتن دیدار عمومی مراجع
یادداشت اختصاصی استاد اکبرنژاد در پی پاسخ بیوت مراجع معظم به درخواست دیدار عمومی طلاب
خدمت مراجع معظم (دامت تاییداتهم)
عرض سلام و ادب
🔹نامه ای در تاریخ 96/05/19 خدمت حضرات عالی ارسال گردید، مبنی بر درخواست دیدار عمومی با طلاب. مقصود این بود که طلاب فرصتی برای گفتگو با مراجع بزرگوار بیابند و ناگفته های خود را با ایشان در میان بگذارند. ولی این درخواست مقبول نیفتاد و با پاسخ هایی چون کمبود فرصت و کسالت و امثال آن مواجه گردید!
🔹مانند شاگردی که از سعه صدر استاد خویش بهره می گیرد و حرفهایش را بی پروا بیان می کند، خدمت حضرات عالی عارضم که؛
ما از شما آموخته ایم که پیامبر اسلام(ص) طبیب دوره گرد بود نه خانه نشین. او نه تنها منتظر درخواست ملاقات نبود که خود به میان مردم می رفت. اگر کسی تنها سه روز در نماز جماعت شرکت نمی کرد، از حال او می پرسید و سراغش را می گرفت و گاه به دیدارش می شتافت!
ما از شما آموخته ایم که اهل بیت(ع) خود را در معرض مردم قرار می دادند بماند به شاگردانشان که جای خود دارد.
ما از شما آموخته ایم که متولیان امور مسلمین خواه حاکمان باشند یا عالمان، باید درهای خود را به روی مردم باز بگذارند و چنان رفتار کنند که ضعفای مردم هم در بیان ما فی الضمیر خویش دچار واهمه نگردند.
🔹اما آیا امروز مراجع معظم تقلید(دامت تاییداتهم) اینگونه اند؟
مردم که تقریباً مراجع خود را نمی بینند از آنها بگذریم. اما طلبه ها که در همین قم و در همین حوزه درس می خوانند، چطور؟ ما شما را در محراب نماز و منبر درس می بینیم و بس! چرا طلبه ها باید همیشه شنونده باشند و بزرگان همیشه گوینده؟ چطور بزرگان ما برای گفتن فرصت دارند و کسالت هم ندارند، اما برای شنیدن نه فرصت دارند و نه سلامتی!!
🔹عمق رابطه ای که میان مردم و مراجع لازم است و بالاتر از آن، باوری که طلبه و استاد باید به مراجع معظم داشته باشند، یک رابطه تشریفاتی و دستوری نیست. رابطه ای از جنس محبّت است. از جنس باور است. اگر طلبه از آغوش گرم مراجع معظّم محروم بماند و از مجلس انس با او رانده شود و دیدارها به گذرها و نمازها و درس ها محدود گردد، نباید انتظار ارادت سابق و باور پیشین را داشت. بنده متأسّفم از گفتن اینکه امروز نه تنها فرهیختگان جامعه که حتی طلبه ها پرسش های جدی در این رابطه دارند. ابهاماتی که چون موریانه بر پیکر باورهای آنان رخنه کرده است.
🔹طلبه امروز به راحتی نمی پذیرد که بزرگان حوزه برای درس و پژوهش وقت می کنند و مسئولان مملکتی را راست و چپ به حضور می پذیرند اما برای طلبه نه فرصت می کنند و نه باور دارند! چطور باید بپذیرد که مراجع بزرگوار در طول یک سال به اندازه یک جلسه گفتگوی صمیمانه با فرزندان معنوی خود فرصت نمی کنند؟! آیا نگارنده حق ندارد این طور نتیجه بگیرد که پس طلبه ها یتیم شده اند؟!
🔹اگر مشکل، حقیر یا مؤسسه فقاهت است که به این ضرورت روی زمین مانده اقدام کرده است؛ از مرکز مدیریت بخواهید تا این کار را انجام دهد. مدیریت محترم حوزه متکفّل برگزاری این جلسات باشد تا هیچ شائبه ای پیش نیاید.
در پایان ضمن عرض ارادت مجدد تأکید می کنم که حقیر قصد کم ترین جسارتی را نداشتم و غرض، بیان برخی معضلاتی است که همه می دانند اما در بیان آن گرفتار ملاحظه می گردند.
▪️ارادتمند، محمد تقی اکبرنژاد،19مهر96
ادامه مطلب
یک فکر بکر؛ مشکلاتمان را به دست بیگانگان حل کنیم!
مشکلات کشور با اتکاء به بیگانه حل نخواهد شد
🔶 امام خمینی: مشكلهاى داخلى ما به دست خودمان بايد حل بشود و همه ملت بايد در اين باب كوشش كنند. آنهايى كه كار مىتوانند بكنند كار بكنند، و اين مشكل اقتصادى را با دست خود ملت ان شاء اللَّه حل بشود و ملت ما به #خودكفايى ان شاء اللَّه برسد. ۴بهمن۱۳۶۰
🔷 رهبر انقلاب: آحاد مردم و همچنین مسئولان کشور بدانند، #حل_مشکلات اعم از اقتصادی و فرهنگی، تنها به دست خودِ مردم و اتکاء به توان و ظرفیتهای #داخلی امکانپذیر است و نه با اتکاء به بیگانه.
ادامه مطلب
داد آقای دادستان هم در آمد!
متاسفانه دولتمردان از بالاترین مقام تا پایینترین مقام اورژانسی عمل نمیکنند در حالی که فضای مجازی امروز نیاز به درمان اورژانسی دارد و اگر به ان اورژانسی رسیدگی نشود جامعه را هلاکت میکشاند.
عده ای جوان به ما مراجعه کردند و از من خواستند تا به آنها کار را بسپارم برای بحث مدیریت این فضا اما متاسفانه این اقدامات پول میخواهد و زیرساخت که برخی از این زیرساختها دست وزارت ارتباطات است.
مطمئن باشید فردای قیامت یقه رییس جمهور و وزیر ارتباطات ما را خواهند گرفت که چرا توان مقابله با مضرات فضای مجازی را داشتید اما نگرفتید.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13960717000131
ادامه مطلب
مذاکره سیاسی یا نصیت و هدایت دینی؟
بسم الله الهادی
واقعا فرق مفهوم مذاکره در ادبیات دیپلماتیک با مفهوم نصحيت و هدایت در ادبیات دینی برای آقای رئیس جمهور مشخص نیست؟
🆔 @Jabbarpur
ادامه مطلب
مبارزه با اسلام در پوشش اصلاحات درسی در الجزایر!
حذف «بسم الله» از کتاب های درسی الجزایر
سیاست های آموزشی دولت #الجزایر این روزها سر و صدای بسیاری در این کشور به پا کرده. بیشتر این جنجال ها به اقدامات خانم «نورية بن غبريط» وزیر آموزش این کشور باز می گردد که در دستور العملی، حجاب #روبنده برای دانش آموزان الجزایری را ممنوع کرد و بهانه اش نیز این است که این حجاب باعث می شود که دانش آموزان شناخته نشوند و هم اینکه هنگام امتحانات تقلب کنند.
کار تا آنجا بالا گرفت که نمایندگان نزدیک به جریان های اسلامگرای مجلس اعلام کردند که به زودی وزیر آموزش را به دلیل ترویج «بی دینی» در نظام آموزشی کشور استیضاح خواهند کرد.
با این حال واقعت این است که ماجرای حجاب روبنده، تنها دلیل حجم بالای انتقادات از وزارت آموزش الجزایر نیست بلکه پیش از این نیز این وزارت در اقدامی سئوال برانگیز خواستار حذف عبارت «بسم الله الرحمن الرحيم» و آیات #قرآن از کتب درسی دوره ابتدایی شد.
از سال 2014 که «بن غبریط» به عنوان وزیر آموزش مشغول به کار شد اقداماتش همواره انتقادات جریان های مختلف بخصوص احزاب و جریان های اسلامی را در پی داشته، از اصرار برای آموزش لهجه محلی الجزایری بجای تمرکز بر ادبیات عرب تا درج نام اسرائیل در کتب درسی بجای نام فلسطین. با این وجود، وزارت آموزش الجزایر همواره در برابر انتقادها گفته است که این اقدامات در چارچوب «برنامه اصلاحات» در نظام آموزشی الجزایر و با موافقت عبد العزيز بوتفليقة رئیس جمهور این کشور و برای پاکسازی نظام آموزشی کشور از آموزه های #ایدئولوژیک انجام شده است.
دولت الجزایر همواره به دلیل اتخاذ سیاست های سکولار از سوی جریان های اسلامگرای این کشور از جمله «اخوان المسلمین» مورد انتقاد بوده است.
@mr_ashoori
ادامه مطلب
تشکیلات انقلابی به تخصص هم نیاز دارد!
⭕️ نبود رویکرد تخصصی نشانه توهم بدنه انقلابی!
😞 بچه هایی که تنها تخصص! شان دعوت کردن سخنران است خیلی داریم! فعالان رسانه ای مان بیش از کاربلدهای مان است! نیروهایی که تقریبا در هیچ عرصه ای تخصصی ندارند خیلی داریم! حال آنکه بنظر می رسد تحقق آرمانهای انقلاب توسط #بدنه_مردمی به دو نوع تشکل نیاز دارد: یکی تقریبا هست و دیگری تقریبا نیست!
🔸 چیزی که تقریبا هست:
تشکلهایی با کارکرد تربیت نیروی #عمومی که هم اینک تشکلهای تربیت محور، مساجد، پایگاههای بسیج و برخی هیئات چنین کارکردی دارند، تقریبا هست. هر چند مهمترین آسیب این تشکلها همین عدم پیوند فکری شان با فکر انقلاب اسلامی است!! البته تربیت ذهن گرا و دور از نیازهای جامعه نیز آسیب دیگر این مجامع است!
🔹 چیزی که تقریبا نیست:
تشکلهایی با کارکردهای #تخصصی که بتوانند در یک نیاز، باری از دوش انقلاب بردارند و مساله ای را حل کنند تقریبا وجود ندارد یا خیلی اندک است! این خودش یک نشانه است از اینکه بدنه انقلابی #متوهم است والا حضور در #مسائل_واقعی انقلاب افراد را خود به خود مجبور می کند که به سمت حل واقعی آنها پیش بروند و برای این منظور هم طبعا نیاز به تخصص است.
@komeilialireza
تشکیلات انقلابی
ادامه مطلب
امسال هم دلار نخرید!
⚫️⭕️⚫️ امسال هم #اربعین-بدون-دلار ...
🔹سال گذشته پویش اربعین بدون دلار (با هدف حذف مهمترین ابزار قدرت اقتصادی #شیطان_بزرگ از معاملات بین المللی) با موفقیت خوبی همراه شد.
بسیاری از زائرین ایرانی اربعین به جای #دلار از پول های ایرانی و عراقی استفاده کردند و تقاضا برای دلار تا حد قابل توجهی کاهش پیدا کرد، به نحوی که فعالان بازار ارز متوجه تغییر محسوس معاملات دلار در ایام منتهی به اربعین 95 شدند؛ اما برای حذف کامل این پول نحس از سیستم جهانی راه دراز است ...
🔹ما زائران ایرانی اربعین، امسال هم با جدیت بیشتر بر حذف کامل دلار از سفر اربعین تاکید می کنیم و از زائران سایر کشورهای جهان نیز درخواست می کنیم به #اربعین_بدون_دلار بپیوندند ...
🎯 لطفا با تمام توان نشر دهید ...
📌پ.ن: ضمن تاکید بر جنبه ارزشی و نمادین حذف دلار در زیارت اربعین (و ان شاء الله اثر آن بر حذف کامل دلار از معاملات ایران و جهان)، لازم است توجه شود که مبلغ دلار مصرفی در اربعین در سالهای اخیر قابل توجه بوده، به نحوی که رییس کل بانک مرکزی در سال های اخیر یکی از علل افزایش قیمت دلار در ماه های پاییز را سفر اربعین اعلام کرده است!!!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✳️ دکتر حجت الله عبدالملکی
استاد دکتر حجتالله عبدالملکی
ادامه مطلب
هیئت انقلابی را درست بشناسید!
انقلابی بودن یک هیئت #تنها به ریشو بودن مستمعینِ مرد و زنان چادریِ روگیرش نیست. به منبریِ سوپر حزباللهیاش نیست. به دعا کردن برای سلامتی و طول عمر "رهبر" نیست. به نوحههای در وصف شهدای مقتول در سوریه و عراق نیست. به شعارهای مرگ بر اسرائیل و آمریکا و مرگ بر فتنهگر آخرِ سینهزنی نیست. به همه اینها هست و نیست... آنجا دلت از تپیدن نبض انقلاب در یک هیئت مطمئن میشود که در دم پایانیاش، نامی از پابرهنگان و مستضعفین میبینی. اینجاست که عنوان "هیئت انقلابی" برایت جدی میشود. چه اینکه انقلابی که محرومان و مستضفین را از یاد برده باشد از معنا تهی شده است و انقلابیونی که #صرفا دربند حفظ نشانگان سیاسی باشند هم راه را گُم کردهاند.
🔸 عدالتخواهی و دردمندی برای محرومان و مستضعفین، یک اولویت است. یک معیار. یک متر و معیار جدی برای سنجش ادعاهای انقلابی. برای چون منی که این شبها را با یاد کارگرانِ مظلوم و تنهای #هپکو و #آذرآب میگذرانم، دیدن نشانی از درد و دغدغه مستضعفین در دم پایانی "هیئت میثاق با شهدای دانشگاه امام صادق(ع) " امیدوارکننده است.
🔹 متن بالا را خانم زینب افراخته دانشجوی علوم سیاسی دانشگاه تهران نوشته است. عکس را هم او فرستاده است. نگاه و صدای متن او، مانند صداهای عدالتخواهی که این روزها از گوشه و کنار به آرامی بلند شده اند، امیدوار کننده اند.
https://instagram.com/p/BZoXukCB-2k
ادامه مطلب