تاريخ : شنبه 21 اردیبهشت 1392  | 4:34 PM | نویسنده : همراز رهبر

رهبر انقلاب در جمعی از زنان فرهیخته :

باید کاری بکنیم که فرزندان ، حتما دست مادر را ببوسند . اسلام به دنبال این است. بچه ها باید مادر را تکریم کنند و این منافاتی با حالت خودمانی ارتباط بین مادر و فرزند ندارد ..


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 21 اردیبهشت 1392  | 4:30 PM | نویسنده : همراز رهبر

رهبر انقلاب در دیدار با جمعی از زنان فرهیخته با اشاره به حضور زنان در مشاغل مختلف مدیریتی :

من منعی نسبت به این مسئله ندارم ، آن چیزی که اشکال دارد ، افتخار به این مسئله است. ..

کشور ما ناخواسته و ندانسته در مقابل گفتمان غرب که مشاغل مردانه را به سمت زن کشانده ، دچار انفعال شده ...


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 21 اردیبهشت 1392  | 4:28 PM | نویسنده : همراز رهبر

رهبر انقلاب در دیدار جمعی از معلمان :

در زمینه حماسه سیاسی ، آموزش و پرورش نقش آفرین است و جمعیت عظیم معلمان کشور تأثیر گذارند. / مصرع برجسته حماسه سیاسی ، انتخابات پیش رو است ...


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 20 اردیبهشت 1392  | 6:15 PM | نویسنده : همراز رهبر

نظارت شوراى نگهبان در مسائل انتخابات‌، يكى از مهم‌ترين كارهائى است كه انجام مى‌دهد؛ كار بسيار مهمى است، كار بسيار لازمى است. به جوسازى‌هائى كه عليه اين كار مى‌شود، ابداً نبايد اعتناء كرد. البته كار را بايد درست انجام داد. به همان اندازه كه كار مهم است، به همان اندازه سلامت كار مهم است. يعنى بايد معيارها را درست فهميد، و فقط بر اساس اين معيارها قبول كرد يا رد كرد. از اين معيارها نبايد تخطى شود، كوتاهى هم نبايد بشود، غفلت هم نبايد بشود. ۱۳۸۶/۰۴/۲۰
فردا شنبه مهلت ثبت نام نامزدهای ریاست جمهوری یازدهم به پایان می‌رسد و بررسی صلاحیت‌ها توسط شورای نگهبان آغاز می‌شود. با توجه به اهمیت وظیفه‌ی این شورا در این برهه‌ی زمانی، پایگاه اطلاع‌رسانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای KHAMENEI.IR گزیده‌ای از توصیه‌های رهبر انقلاب اسلامی به شورای نگهبان را در صفحه‌ی ویژه‌ی انتخابات منتشر می‌كند. متن كامل را از اینجا دریافت كنید.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 20 اردیبهشت 1392  | 6:15 PM | نویسنده : همراز رهبر

پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR به مناسبت ایام ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری به بازخوانی تذكرات رهبر انقلاب درباره ایام ثبت نام نامزدها در اردیبهشت ماه ۱۳۸۰ می‌پردازد. همچنین بریده‌ای از جراید مربوط به ثبت نام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در انتخابات سوم ریاست جمهوری در شهریورماه ۱۳۶۰ در كنار این مطلب منتشر شده است.

http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22524/01.jpg

«چون اين روزها فرصت ثبت نام داوطلبان رياست جمهورى است، چند مطلب را عرض مى‌كنم:

اوّل، كسانى كه در خودشان اين توانايى و همّت را مى‌يابند كه بتوانند در آن موقعيت قرار گيرند، بايد بروند و خودشان را در معرض قرار دهند. اين يك وظيفه است. وظيفه آحاد عظيم ملت هم اين است كه در اين حادثه بسيار مهمّى كه به سرنوشت كشور مربوط مى‌شود، دلسوزانه و مسؤولانه شركت كنند...

نكته بعدى در باب انتخابات اين است كه مردم بايد به فكر شناخت اصلح باشند؛ چون امر كوچكى نيست. مسأله انتخابات، مسأله سپردن سرنوشت بخش عمده امكانات كشور به يك نفر و يك مجموعه است. سرنوشت مسائل اقتصادى، مسائل فرهنگى، روابط خارجى و مسائل گوناگون ديگر تا حدود زيادى به اين قضيه وابسته است...

نكته سوم در اين زمينه، خطاب به نامزدهاى انتخابات است. انتخابات در كشور ما بايد مسابقه‌اى براى خدمت باشد، نه مسابقه‌اى براى كسب قدرت. انتخابات اسلامى اين‌گونه است. آن‌جايى كه دعوا بر سر قدرت است، آن‌طورى مى‌شود كه شما در بعضى از انتخابات دنيا مشاهده مى‌كنيد... در منطق اسلامى، قدرت و عزّت و آبرو و خوشنامى و امكانات، فقط و فقط براى خدمت به مردم و حركت دادن خود و جامعه و كشور در راه نظام مقدّس اسلامى و رسيدن به آرمانهاى بلندى است كه انسانها نيازمند آنند. اين مسند، مسابقه براى خدمت و زحمتكشى است. هر كس كه آماده است تا بيش از ديگران زحمت بكشد و توقّعى را كه مسؤولان كشورهاى ديگر از مقام و موقعيت خود دارند، نداشته باشد، داخل اين ميدان شود. نبايد كسانى تصوّر كنند كه رسيدن به رياست يا فلان مقام - همچنان كه در دنيا معمول و رايج است - بايد با برخورداريهاى فراوان همراه باشد. ما امسال را به عنوان سال رفتار علوى نامگذارى كرديم. ما كجا، رفتار علوى كجا؟ اما بالاخره وظيفه داريم. چاره‌اى نداريم، جز اين‌كه در اين راه حركت كنيم. ما بايد فاصله خود و رفتار علوى را كم كنيم و تا آن‌جايى كه مى‌توانيم، جدّ و جهد نماييم. يكى از اوّلين قدمها در اين راه، همين است. افزون طلبى براى مسؤولان ممنوع است. مشى اشرافيگرايانه براى مسؤولان كشور، نقطه ضعف به شمار مى‌آيد. اگر ديگران اين را لازمه رسيدن به مقامات عاليه كشور مى‌دانند، در نظام اسلامى، اينها نه تنها لازمه‌اش نيست، بلكه نقطه ضعف هم محسوب مى‌شود. بنابراين داوطلبان بدانند كه اين راه، راه خدمت است؛ مسابقه و رقابت در اين راه هم رقابت براى خدمت كردن هرچه بيشتر است. اگر اين‌طور شد، آن‌گاه در تبليغات، در بيان مطالب نسبت به يكديگر يا نسبت به خود، حدود رعايت خواهد شد.

آخرين نكته كه در باب انتخابات عرض مى‌كنم، اين است كه فضاى انتخابات بايد سالم باشد. نبايد عدّه‌اى با قلم و بيان و مطبوعات، و عدّه‌اى هم با ابراز مخالفت با فلانى يا طرفدارى از اين نامزد يا آن نامزد، فضا را آلوده كنند. كسانى كه به اسلام احترام مى‌گذارند، كسانى كه قدر و ارزش جمهورى اسلامى را ارج مى‌نهند، كسانى كه از ما حرف‌شنوى دارند، در هر جاى كشور هستند، از همين اوّلِ كار مراقب باشند. كارشكنى نسبت به ديگران، لجن‌پراكنى عليه اين نامزد يا آن نامزد، بدگويى كردن و افشاگريهاى بى‌پايه و اساس نسبت به اشخاص، همه اينها كارهاى ممنوع و ضدّ ارزش و خلاف مشى جمهورى اسلامى و خلاف حق است. از اين كارها اجتناب كنند.»


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 20 اردیبهشت 1392  | 4:07 PM | نویسنده : همراز رهبر

جام سیاسی؛رادیو فردا نوشت:

«اصولگرايان در جمهوری اسلامی ايران در حال حاضر هر سه قوه نظام جمهوری اسلامی ايران را در دست دارند و بر بسياری از نهادهای انتصابی که زير نظر رهبر جمهوری اسلامی هستند نيز تسلط دارند. اين جريان متهم است که به دليل عملکرد و سياست های خود، کشور را طی سال های اخير با بحران های زيادی روبرو کرده است.»

رسانه وابسته به سیا ادامه داد: «انتخابات رياست جمهوری سال ۱۳۹۲ در حالی قرار است روز ۲۴ خردادماه برگزار شود که ايران با بحران شديد اقتصادی و افزايش قيمت ها روبرو است و در عرصه سياسی نيز سرکوب های گسترده، فضای فعاليت از نيروهای اصلاح طلب و مستقل سلب کرده است. در عرصه بین المللی نیز پرونده هسته ای جمهوری اسلامی باعث انزوای بیشتر ایران شده است.

اصلاح طلبان که از گروه های پراکنده تشکيل می شوند هنوز موضع رسمی خود را برای انتخابات آينده اعلام نکرده اند و در جريان اصولگرايی نيز افراد مختلفی به عنوان نامزدهای احتمالی اين انتخابات معرفی شده اند. اين در حالی است که رهبر جمهوری اسلامی اخيرا گفته است که فعاليت های انتخاباتی در اين مقطع، زود است.»

شایان ذکر است حمله این رسانه آمریکائی به جریان اصولگرائی کاملا طبیعی است چراکه حاکمیت این جریان و تفکر، برنامه های چندساله آمریکا و صهیونیزم را برای استحاله انقلاب اسلامی و به حاشیه راندن خط امام  بر هم زد و ضمن موفقیت های شگفت در عرصه های مختلف، عزت و اقتدار ایران را موجب شد.

پیشرفت های علمی ایران نمونه ای از این موفقیت ها بوده است. آمار استخراج شده از پايگاه استنادی اسکوپوس بیانگر آن است که جمهوري اسلامي ايران از ابتداي سال جاري ميلادي تاكنون با توليد ۲۱ هزار و ۷۱۴ مقاله، موفق به كسب رتبه اول منطقه و شانزدهم جهان شده است.

در زمینه مسائل اقتصادی نیز هرچند بخاطر تحریم های ظالمانه قدرت های استکباری و ایستادگی ملت ایران بر استیفای حقوق خود، کشور دچار مشکلاتی شد، اما اقدامات شجاعانه مجلس و دولت در اجرای طرح هایی که آرزوی دیرینه همه اقتصاددانان و دلسوزان ایران بوده است برگ درخشانی از پرونده حاکمیت جریان ارزشی است. طرح های عظیمی همچون سهمیه بندی بنزین و مدیریت مصرف سوخت که ثمرات بی شماری همانند جلوگیری از قاچاق سوخت و اتلاف انرژی برای کشور در بر داشت و باعث بی اثر شدن حربه تحریم صدور بنزین به ایران شد، و همچنین طرح تاریخی تحول اقتصادی و هدفمندی یارانه ها، که به تصریح تمام اقتصاددانان داخلی و خارجی در صورت عدم اجرای آن اقتصاد کشور به زودی قفل می شد و مملکت در بحران بزرگی فرو می رفت. البته اجرای چنین طرح هایی هزینه هایی هم در پی داشت که برای پیشرفت و اعتلای ایران گریزی از آن نیست.

در عرصه بین المللی نیز ایران از موضع تدافعی و بدهکاری و پاسخگوئی به بهانه ها و ایرادات همیشگی غرب و صهیونیزم به موضع تهاجمی و طلبکاری و پرسش گری ارتقا یافت و با حمله به ارکان متزلزل دنیای استکبار، جبهه آنان را به وحشت انداخت.

همه این موفقیت ها را ضمیمه کنیم به حاکمیت روحیه خدمتگزاری و ساده زیستی مسئولین، خدمت های بزرگ در عرصه های عمرانی و سازندگی و سایر پیشرفت های غیرقابل انکار.

البته شایان ذکر است که  وجود کاستی و ناراستی در دوران حاکمیت اصولگراها غیرقابل انکار است، اما نکته اساسی آن است که این کاستی ها نسبت به دورانی که جریانات ارزشی و اصولگرا مسئولیتی نداشته اند به مراتب کمتر بوده است و از طرفی همین مشکلات نیز آنجائی رخ داده که از شیوه و تفکر اصولگرائی انحراف و فاصله پیدا شده است.

رادیو فردا نوشت:نماينده ولی فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می گويد که انتخابات آينده رياست جمهوری در ايران «با شکوه و پرشور» خواهد بود و افزوده است که رييس جمهور آينده بايد ارزشی بوده و با رهبری هماهنگ باشد.

صدای آمریکا نیز با بازتاب خبر رادیو فردا نوشت: آقای سعيدی گفته که «سه اصل هماهنگی با رهبری، مديريت قوی برای اداره کشور و ارزشی بودن» از ويژگی های «يک رييس جمهور شايسته و کارآمد» است که به گفته او، در «نظرسنجی های مردمی» اين خصوصيات در نظر گرفته نمی شوند.


ادامه مطلب
نظرات 0

"العربیه" وابسته به خاندان آل سعود که همواره تندترین اخبار و عمدتاً با محتوایی مغرضانه منتشر می کند، در خبری گزارش داد که «بدون حمایت ایران رژیم اسد سرنگون می شود» این تلویزیون وابسته به خاندان آل سعود در ادامه می افزاید: ایران به دلیل مشکلات مالی و بعید بودن بقای رژیم اسد در بلند مدت از افزایش کمک وحمایت خود از رژیم حاکم در سوریه خود داری می کند.

سایت انگلیسی تلویزیون "العربیه" وابسته به خاندان آل سعود که همواره تندترین اخبار و عمدتاً با محتوایی مغرضانه منتشر می کند، در خبری گزارش داد که «بدون حمایت ایران رژیم اسد سرنگون می شود»

به گزارش "دی نیوز"؛ در حالی که تعداد بسیار زیادی از اخبار این شبکه در مورد رژیم سوریه تکذیب شده، العربیه در گزارش تازه خود به نقل از دیپلمات غربی که اشاره ای به نامش نکرده، آورده است: نگرانی های ایران درباره سرنوشت رژیم بشار اسد افزایش یافته است و ایران به خاطر عدم توجه بشار اسد به توصیه های ایران برای بهبود شرایط و حفظ قدرتش نگران است!

العربیه افزوده است: بنا بر گزارش یکی از سفارت خانه های غربی در تهران، در حال حاضربه طور فزاینده ای فشار مسایل داخلی سوریه بر روی دوش ایران در حال افزایش است و این درحالیست که بشار اسد به توصیه

این تلویزیون وابسته به خاندان آل سعود در ادامه می افزاید: ایران به دلیل مشکلات مالی و بعید بودن بقای رژیم اسد در بلند مدت از افزازیش کمک وحمایت خود از رژیم حاکم در سوریه خود داری می کند .

مقامات ایرانی درباره این موضوع که ادامه این درگیری های داخلی باعث افزایش هرج و مر می شود توجهی نمی کند.

این تلویزیون وابسته به خاندان آل سعود در ادامه می افزاید: ایران به دلیل مشکلات مالی و بعید بودن بقای رژیم اسد در بلند مدت از افزازیش کمک وحمایت خود از رژیم حاکم در سوریه خود داری می کند .

در گزارش این دیپلمات اشاره ای به جزییات توصیه های ایران به بشار اسد نشده است اما به این نکته ذکر شده است که ایران از ادامه کمک ها به رژیم بشار اسد ناامید شده است و تنها تا انتخابات ریاست جمهوری سال 92 به ادامه کمک و حمایت از بشار اسد ادامه خواهد داد.

در این گزارش امده است که ایران به دنبال راه حل و روشهای دیگری برای کمک رسانی به حزب الله لبنان پس از سقوط رژیم اسد است و در حال حاضر تلاش می کند به صورت پنهانی با گروه های مخالف بشار اسد ارتباط برقرار کند.

العربیه در پایان می نویسد: علت پنهانی بودن این نفوذ و مذاکرات این است که ایران نمی خواهد اینگونه به نظر برسد که بدون حمایت این کشور دولت اسد به سرعت سقوط خواهد کرد.

دی نیوز


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 20 اردیبهشت 1392  | 3:46 PM | نویسنده : همراز رهبر

شاید هاشمی رفسنجانی در این زمینه از دیگر کاندیداهای احتمالی هم‌مسلکش تبحر بیشتری داشته باشد چه آنکه در طول سی و سه سال انقلاب اسلامی 11 بار نامزد انتخابات گوناگون بوده است. هر 3 سال یکبار کاندیداتوری، رکورد "عجیبی" است که این سیاستمدار 79 ساله را تبدیل به شخصیتی کرده است که در هر انتخابات خواسته و ناخواسته اسمی از او به میان می‌آید.

هاشمی رفسنجانی این روزها اما مشغولیتی بیش از گذشته دارد. دیدارهایی که دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مسئولیت هماهنگی آن را بر عهده دارد، هاشمی را مجبور کرده است اظهاراتی را به زبان بیاورد که شاید قلبا به آن اعتقادی نداشته باشد.

یکی از موضوعاتی که هاشمی تلاش دارد در هر دیدار تکرار کند "مقبولیت دولت و اعتماد مردم به دولتمردان" است.

البته مقبولیت دولت و اعتماد مردم به دولتمردان يك واقعيت و اصل بدیهی است که باید در هر نظام کارآمدی وجود داشته باشد با این حال هاشمی با استناد به این اصل بحق و درست ، می خواهد حرف باطل و نادرستی را به اثبات برساند. حرف هایی که ریشه درفتنه 88 و حتی قبل تر از آن دارد.


ادامه مطلب
نظرات 0

ستاد انتخابات وزارت کشور، علیرضا زاکانی دقایقی قبل به منظور ثبت‌نام در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، وارد ستاد انتخابات شد.

علیرضا زاکانی صبح امروز با حضور در حرم مطهر امام‌خمینی (ره) با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدا تجدید بیعت کرد و سپس با  جمعی از خانواده‌های شهدا و جانبازان و استادان دانشگاه و روحانیون که وی  را همراهی می کردند برای ثبت‌نام در وزارت کشور حاضر شد.

بر پایه این گزارش، علیرضا زاکانی اسفندماه سال 1344 در شهر ری و در خانواده‌ای مذهبی متولد شد و همزمان با اوج گرفتن انقلاب اسلامی اولین حضور اجتماعی‌ خود را با شرکت در تظاهرات و راهپیمایی‌های مردمی تجربه کرد. وی دارای مدرک دکترای پزشکی هسته‌ای است و نمایندگی مردم تهران در مجالس هفتم، هشتم و نهم را بر عهده داشت و دارد.

وی هم‌اکنون دبیرکلی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی را عهده‌دار است و همچنین در سال 1388 به سمت مدیر مسئول هفته‌نامه پنجره منصوب شد.

وی در 15 سالگی در جبهه حق علیه باطل حضور یافت، پس از حضور در لشگرهای محمّد رسول‌الله (ص) و سیدالشهداء (ع) و قرارگاه‌های جنوب و غرب، عمده حضور خود را در واحدهای تخریب و اطلاعات و عملیات سپری کرد. علیرضا زاکانی مسئولیت‌هایی از جمله معاون گردان، مسئول محور اطلاعات و عملیات قرارگاه نجف 3، قائم مقام اطلاعات و عملیات لشگر محمّد رسول‌الله (ص) و نهایتاً مسئولیت محور این لشگر بعد از عملیات بیت‌المقدس 4 را بر عهده داشت.

زاکانی با پایان جنگ‌ تحمیلی، در سال 1368 ازدواج کرد، وصلتی که حاصل آن سه فرزند است. در همان سال در کنکور سراسری شرکت کرد و در بهمن‌ماه سال 1368 رشته پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی تهران شروع و در تابستان سال 1376 دکترای عمومیی را اخذ کرد و بعد از آن با شرکت در آزمون تخصص، به عنوان دانشجوی دوره تخصصی پذیرفته شد. در سال 1380 دوره تخصصی پزشکی هسته‌ای را آغاز و در اسفند 1382 آن را به پایان رساند و هم‌اینک به عنوان عضو دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز پزشکی هسته‌ای مجتمع بیمارستانی امام‌خمینی (ره) فعالیت می‌نماید، علاوه بر اینکه عضو هیئت مدیره انجمن علمی پزشکی هسته‌ای ایران و عضو کمیته مرکزی دهمین کنگره بین‌المللی آسیا و اقیانوسیه پزشکی هسته‌ای و بیولوژی نیز است.

او در اواخر سال 1377 مسئولیت بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران و از سال 1379 تا 1382 مسئولیت سازمان بسیج دانشجویی کشور را بر عهده گرفت.

زاکانی را هنگام ثبت نام  روستا آزاد، رحماندوست، شاکری، نادران و الهیان همراهی می‌کردند.

دی نیوز


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 59 :: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >