در سال همت مضاعف و كار مضاعف





در اين دعائى كه در آغاز هر سال، در هنگام تحويل، همه مي‌خوانيم، اين فِقره جالب توجه است كه مي‌فرمايد: «حوّل حالنا الى احسن الحال». نمي‌فرمايد ما را به روز نيكى، حال نيكى برسان؛ به پروردگار عرض مي‌كند ما را به بهترين حال‌ها، به بهترين روزها، به بهترين وضعيت‌ها برسان. همت والاى انسان مسلمان همين است كه در همه‏ى عرصه‏ها به بهترين‌ها دست پيدا كند.

وزير کشور:
پيشرفت و توسعه كشور در سايه تلاش مضاعف تحقق مي‏يابد
خبرگزاري موج - وزير کشور با اشاره به نامگذاري سال 89 از سوي مقام معظم رهبري به سال همت و کار مضاعف گفت: پيشرفت و توسعه همه جانبه کشور در سايه تلاش و همت مضاعف تحقق مي‏يابد.

به گزارش موج به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت کشور، نجار در ديدار نوروزي با کارمندان و مديران اين وزارتخانه با بيان اين که در مدت 6 ماه اول سال گذشته 25 سفر استاني و 3 سفر خارجي انجام شده است، افزود: در اين مدت نشست هاي مختلف کاري از جمله نشست استانداران سراسر کشور، نشست مشترک استانداران مرزي با سفراي ايران در کشورهاي همجوار، نشست معاونان سياسي و امنيتي استانداري‏ها و شوراي عالي مديريت بحران برگزار شده است.
وي همچنين طرح افزايش تعداد نمايندگان، تغيير در تقسيمات کشوري استان‏ها، توسعه مناطق مرزي و امنيت مرزها، طرح وثيقه و کفالت براي اتباع بيگانه، صيانت از حقوق شهروندان و حريم امنيت عمومي، کاهش آسيب‏هاي اجتماعي و طرح ازدواج آسان را از ديگر کارکردها و عملکردهاي وزارت کشور در حوزه‏هاي مختلف در سال 88 برشمرد.
وزير کشور با تأکيد بر توسعه دولت الکترونيک گفت: صدور کارت ملي هوشمند و شناسنامه‏هاي جديد در روند سرعت خدمات و خدمتگزاري به مردم مهم است و ترددهاي درون شهري را کاهش مي‏دهد.
نجار با اشاره به نامگذاري سال 89 به سال همت مضاعف، کار مضاعف از سوي مقام معظم رهبري افزود: پيشرفت و توسعه کشور در سايه تلاش مضاعف همه ما است و وزارت کشور به همين منظور در حوزه عمراني، بر عملکرد مديران استاني از طريق سامانه نظارت و کنترل نظارت مي‏کند.
وزير کشور با اشاره به حضور 85 درصدي مردم در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري گفت: مردم در اين واقعه بزرگ، اتحاد و همبستگي خود را به نمايش گذاشتند، اما بعد از اين واقعه بزرگ دشمنان که از حضور مردم در صحنه عصباني شده بودند، اگرچه با اقدامات و اهانت هاي خود تا حدودي کام مردم را تلخ کردند اما با هوشياري، بصيرت و پايداري مردم همه توطئه‏ها خنثي و موفقيت‏هاي عظيمي نصيب مردم ايران اسلامي شد.
نجار اضافه کرد: دشمن در همه زمينه‏هاي نظامي و غير نظامي، توطئه‏هايي را براي کشور تدارک ديده بود که اين توطئه و فتنه جديد دشمنان نيز شکست خورد.
وي افزود: البته در اين مسير برخي از خواص مردود شدند، اما مادام که مردم حضور دارند همين حضور آگاهانه و هوشيارانه مردم ضامن انقلاب است.
نجار با بيان اين که توطئه دشمنان عليه جمهوري اسلامي ادامه خواهد داشت، گفت: آمريکا و صهيونيسم بين الملل در حالي صحبت از مبارزه با تروريسم مي‏کنند که به تروريسم دامن مي‏زنند.
وزير کشور افزود: با دستگيري عبدالمالک ريگي، ابهت سرويس‏هاي اطلاعاتي دشمنان شکست و همه سرويس‏هاي اطلاعاتي دنيا، انگشت تعجب به دندان گرفتند که چگونه ايران توانست اين شرور را دستگير کند.
وزير کشور در ادامه با اشاره به قابليت‏هاي استان هاي مختلف کشور و ميزان سفرهاي نوروزي گفت: در نوروز امسال، ميليون‏ها نفر از مردم ما به مسافرت رفتند و فقط استان مازندران، پذيراي 11 ميليون گردشگر بود.
وي با اشاره به موفقيت‏هاي جوانان ايراني افزود: ايران در حال حاضر هشتمين کشور حاضر در فضا است و همچنين به موفقيت‏هاي چشمگيري در کشاورزي، علوم زيستي و ليزري دست يافته است.
نجار، ناو جماران را اوج فناوري دريايي دانست و اضافه کرد: به رغم توطئه دشمنان، شاهد موفقيت‏هايي هستيم که در سايه تلاش و کوشش مضاعف جوانان ودانشمندان ايراني حاصل شده است.
وي با بيان اين که اقتدار ما در سايه دانايي ايجاد مي‏شود، گفت: دشمن مي‏خواهد جلو پيشرفت علمي ما را بگيرد، اما ملت ما آگاه است و مي‏داند که انسجام حول محور ولايت براي ما قدرت ايجاد مي‏کند.


 نگاشته شده توسط صدرالدين ميرحسيني در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 3:35 PM نظرات 0 | لینک مطلب

دكتر شيخ الاسلامي خبر داد:
تشكيل كارگروه عملياتي كردن همت مضاعف و كار مضاعف در وزارت كار
خبرگزاري موج - وزارت كار و امور اجتماعي جهت عملياتي كردن فرمايش هاي مقام معظم رهبري مبني بر كار مضاعف و همت مضاعف، كارگروهي را در ابتداي سال جديد تعيين كرد.

به گزارش موج به نقل از روابط عمومي وزارت كار و امور اجتماعي، دكتر عبدالرضا شيخ الاسلامي با اشاره به اين نكته اظهار داشت: به دنبال نام گذاري سال جديد از سوي مقام معظم رهبري مبني بر همت مضاعف و كار مضاعف، وزارت كار و امور اجتماعي گروهي از مديران و كارشناسان زبده خود را مامور تشكيل كارگروهي براي عملياتي كردن منويات رهبر فرزانه انقلاب اسلامي در سال جديد كرده است.
وزير كار و امور اجتماعي در ادامه تصريح كرد: در آغازين روزهاي سال ۸۹ بعداز نام گذاري سال جديد جلساتي با هدف اجرايي كردن شعار مطرح شده از سوي مقام معظم رهبري تشكيل شد.
وي افزود: اين موضوع نخست در شوراي معاونان در دستور كار قرار گرفت و سپس با تعيين كارگروهي، مسئوليت و وظيفه اجرايي كردن اين برنامه را رسما دنبال كرده ايم.
وي گفت: بخشي از فرمايش هاي مقام معظم رهبري در ارتباط با وظايف وزارت كار و امور اجتماعي است، از اين رو مي كوشيم برنامه هايي را تدوين كنيم كه بلحاظ عملياتي، حاوي دقيق ترين راهكارها در جهت اجراي فرمايش هاي مقام معظم رهبري باشد.
دكتر شيخ الاسلامي افزود: اين برنامه مي تواند شامل دو بخش باشد؛ بخش نخست آن مستقيما به وزارت كار و امور اجتماعي ارتباط دارد و بخش ديگر آن نيز به ماموريت ها، هدف ها و برنامه هايي ارتباط مي يابد كه بر عهده دستگاه هاي فرابخشي و حاكميتي است.


 نگاشته شده توسط صدرالدين ميرحسيني در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 3:33 PM نظرات 0 | لینک مطلب

استاندار مازندران:
همت و كار مضاعف بايد نتايج مضاعف در پي داشته باشد
خبرگزاري موج - سيدعلي اكبرطاهايي با اشاره به نامگذاري سال جديد گفت: همت مضاعف و كار مضاعف بايد نتايج مضاعف در پي داشته باشد.

به گزارش موج به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور، سيدعلي اكبر طاهايي در نشست صميمي با مردم روستاي گونه كلا از توابع شهرستان بابل گفت: مازندران در طي دوره رژيم پهلوي و پس از انقلاب اسلامي داراي دو چهره متفاوت مي باشد، به گونه اي كه در شرايطي كه سرمايه اصلي كوه، جنگل، دريا و دشت در هر دو دوره وجود داشت؛ اما با مديريت مهندسي در زمان جمهوري اسلامي در منطقه ،اين سرمايه ها مهندسي شده هدايت شد.
طاهايي خاطر نشان ساخت: اينك دغدغه اصلي مقام معظم رهبري و شخص رئيس جمهوري توزيع عادلانه اين سرمايه ها به صاحبان اصلي آن يعني ملت است كه با توجه به سرسبزي طبيعت شمال كشور سرمايه هاي عظيم آبزي و غنايم بي شماري كه در دل كوهستان اين منطقه وجود دارد، چنانچه به شكل برنامه ريزي شده مهندسي نشود، سرمايه ها بلوكه و بلاتكليف بمانند و مردم منطقه محروم ازسرمايه و حتي عده اي در فقر بسر ببرند، اين نتايج زيبنده مديران دستگاه هاي اجرائي استان نيست. بايد برنامه هاي زير ساختي تدوين كرد ومردم را از وجود اين سرمايه ها بهره مند ساخت.
وي افزود: با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري همت مضاعف، كار مضاعف بايد نتايج مضاعف در پي داشته باشد و اين امر زماني تحقق مي يابد كه فكر و ذهن مسئولين اجرائي در راستاي خدمات رساني به مردم باشد.
طاهايي تاكيد كرد: گرد و غبار نازيباي موجود بر روي چهره مازندران با چهره سر سبزي طبيعت مازندران همخواني ندارد و حل اين مشكل، همت و تلاش بيشتر را مي طلبد.
وي افزود: انتظارات دولت در ابعاد گسترده براي ما تعريف شده است و براي رسيدن به نقطه مطلوب بايستي تلاش مضاعف داشته باشيم.
استاندار مازندران در پايان اين نشست ضمن ابراز اميدواري از روحيه بسيجي مردم منطقه تاكيد كردند: شما مردم و مسولان دولت همه بر سر سفره نعمتي تحت عنوان ولايت فقيه هستيد و از ولايت فقيه زمان با جان ودل حمايت كرديد و لذا داشتن رفاه عمومي و آسايش عمومي حق عموم مردم منطقه است كه جهت دست يافتن به آن نياز به مهندسي معقول و منطقي است.


 نگاشته شده توسط صدرالدين ميرحسيني در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 3:26 PM نظرات 0 | لینک مطلب

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهش حوزه‌های علمیه گفت: شعار همت مضاعف و کار مضاعف در صورتی عملی می‌شود که کار انجام شده همراه با آگاهی و شناخت با سنجش صحیح مقدمات، مؤخرات و جوانب آن و دغدغه‌مند برای خود و بالاتر از آن برای خدا انجام شود.
حجت‌الاسلام سیدعلی عماد، معاون پژوهش حوزه‌های علمیه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به نامگذاری سال همت مضاعف و کار مضاعف از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: پیام رهبر معظم انقلاب را یک فرصت تلقی کنیم نه یک کار شعاری که خود یک آسیب فرهنگی شود.
وی همت را عزم جدّی برای انجام یک کار تعریف کرد و و با بیان این‌که همت مضاعف و کار مضاعف صرف کار با حجم بیشتر نیست، افزود: حجم کار، ریتم و سرعت انجام کار در کشور ایران از نصاب معین، لازم و مطلوب برخوردار نیست و متأسفانه در مورد کیفیت کار نمی‌توان داوری صحیحی داشت.

حجت‌الاسلام عماد خاطرنشان کرد: شعار همت مضاعف و کار مضاعف در صورتی عملی می‌شود که کار انجام شده همراه با آگاهی و شناخت با سنجش صحیح مقدمات، مؤخرات و جوانب آن و دغدغه‌مند برای خود و بالاتر از آن برای خدا انجام شود.

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه با اشاره روایتی با بیان این‌که کار بی‌آگاهی و شناخت بیش از آن‌که‌ صلاح به بار آورد، سبب خسارت می‌شود، خواستار شد: پیام رهبر معظم انقلاب عملیاتی و راهنمای کارهایمان شود نه این‌که شعار زدگی‌مان را بیشتر کند.

وی با تأکید بر ضرورت ایجاد یک رویکرد فرهنگی به امر کار، تصریح کرد: کار را مایه نشاط، ارزش، وظیفه ملی، شرعی و عبادی بدانیم و الگوهای فکری، رفتاری و شیوه زندگی خود را در باب کار تغییر دهیم.

حجت‌الاسلام عماد اضافه کرد: می‌توانیم در حوزه الگوهای فکری، عقاید و باورهای خود را ناظر به حوزه کار بازخوانی کرده و با توجه به ارزش‌هایی که در بخش کار وجود دارد و ایجاد هماهنگی بین کار یدی و غیر یدی، اصل کار را به عنوان یک ارزش تلقی و نظام کار در کشور را به یک نظام سالم کار تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: نظام سالم کار یعنی نظامی که می‌تواند اهداف و نتایج مطلوب خود را به بار آورد، نظام کار در کشور به سمت سلامت حرکت کند و به جای یک رویکرد انفعالی در خصوص کار یک رویکرد پیش‌رو و فعال انتخاب شود.

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه در بخش دیگری از سخنان خود به روند تولید دانش در کشور اشاره و تصریح کرد: نگاه خود را در کار نرم‌افزارانه و سخت افزارانه زیاد کنیم، ظرفیت‌های عظیم کشور را در کلان کشور و در حوزه‌های علمیه به کار گیریم تا به آن نتیجه مطلوب که تحقق سند چشم‌انداز 1404 است، دست یابیم.

حجت‌الاسلام عماد در ادامه به مقایسه روحیه ایرانیان نسبت به سایر ملل و اقوام پرداخت و گفت: ایرانیان دارای روحیه نوآوری و اجتهاد هستند و زمینه مناقشه و نقد در آنها از سایر ملل و اقوام بیشتر است و کار نو را بیشتر می‌طلبند، از این رو زمینه بسیار مناسبی فراهم شده است تا ناظر به همین ظرفیت با فعالیت بیشتر تمدن اسلامی را بسازیم و در مدیریت جهان نقش ایفا کنیم.

وی با اشاره به قدرت، خلاقیت و هوشمندی بسیار بالای نیروی انسانی در کشور، از بهره‌وری ملی سخن گفت و با بیان این‌که فلسفه و بنیاد نظریه بهره‌وری ملی که خدمت بیشتر به مردم است را هیچ‌ مکتبی ندارد، ابراز داشت: قناعت یک آموزه دینی بهره‌ورانه است.

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه در پایان برخی از موانع فراروی همت و کار مضاعف را ناشی از کج فهمی ها نسبت به مساله قناعت دانست و گفت: عده ای مفهوم قناعت و بی‌تعلقی به دنیا را با کار نکردن اشتباه گرفته‌اند، در حالی که بهره‌وری مورد نظر اسلام به معنای کار کردن بدون تعلق به دنیا است.



 نگاشته شده توسط صدرالدين ميرحسيني در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 3:20 PM نظرات 0 | لینک مطلب

خبرگزاري موج - معاون امنيتي انتظامي استاندار خراسان رضوي گفت: نماد همت مضاعف و كار مضاعف تلاش صادقانه و خالصانه مسئولان است.
به گزارش موج، محمد غفاري در جمع فرماندهان نظامي و انتظامي شهرستان نيشابور با بيان اين مطلب اظهار داشت: علت نامگذاري امسال به نام سال همت مضاعف و كار مضاعف از سوي مقام معظم رهبري اين است كه با توجه به اتفاقات پس از انتخابات، كشور دچار مسائلي شد كه با تلاش و همت مضاعف بايد اين عقب ماندگي جبران شود و مسئولان بايستي با آغاز دهه چهارم انقلاب كه دهه توسعه و عدالت است، در رفع نياز مردم قدرشناس برآيند.
وي بيان داشت: بايد فرهنگ كار و تلاش در كشور نهادينه شود و خدمت گذاران عشق به كار داشته باشند و آن را نوعي عبادت بدانند.
معاون امنيتي انتظامي استاندار خراسان رضوي گفت: همچنين در سال جاري مسئولان تمام همت خود را بسيج كنند تا پروژه هاي عمراني نيمه تمام را به پايان رسانند.
غفاري مسوولان را به دقت و هوشياري دعوت كرد و تصريح كرد: جريان فتنه به دو دسته تقسيم مي شود كه گروهي معتقد به ادامه افراطي گري هستند و عده اي نيز با نفوذ در حاكميت قصد تضعيف و تخريب نظام را دارند.
وي افزود: دشمن در عمليات رواني كه در انتخابات اخير به راه انداخت، پاسخ خود را از مردم متدين و انقلابي ايران گرفت.
گفتني است در حاشيه اين ديدار غفاري از پروژه هاي مسكن مهر و روند اجرايي آن در شهرستان نيشابور بازديد كرد.


 نگاشته شده توسط صدرالدين ميرحسيني در چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  ساعت 3:18 PM نظرات 0 | لینک مطلب

[تعداد کل صفحات:21 [ ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [ 12 ]  [ 13 ]  [ 14 ]  [ 15 ]  [ 16 ]  [ 17 ]  [ 18 ]  [ 19 ]  [ > ] 






POWERED BY RASEKHOON.NET