فوعه و کفریا به ما چه؟!

🎯 فوعه و کفریا به ما چه اصلا

خبر 14 رادیوسراسری ایران به بی شرمانه ترین شکل ممکن نه در اهم اخبار و نه در مشروح اخبار خبری از جنایت تکفیری ها در فوعه و کفریا کار نکرد.
اهم اخبارش مربوط به 1. پارس جنوبی 2. سیل زدگان 3. ترکیه 4. آمریکا بود. در مشروح اخبار هم بعد از 1. پارس جنوبی، 2. پیام رئیس مجلس 3. بررسی صلاحیت ها، 4. لایحه ی هوای پاک! 5. دستاورد نیروی زمینی ارتش 6. دیدار مک کین و مریم رجوی بالاخره در خبر هفتم فقط گفته میشه که سخعنگوی وزارت امور خارجه! در مورد جنایات دیروز! یه حرفی زده! و محکوم کرده! و حالا دیروز چه اتفاقی افتاده... اینطوری شده... نه رئیس جمهور و نه وزیر امور خارجه هم هیچ کدوم نه حرفی نه پیامی...
علل مختلفی میتونه داشته باشه این قصه:
یا علتش اینه که باید خفه بشیم تا دنیا ناراحت نشه!
یا داریم خط خبریمون رو از روی اخبار غرب میگیریم و تحت تاثیر رسانه های غربی هستیم!
یا اینکه انتخاباته دیگه... کار داریم فعلا...ضمنا #کار_خوبی_کردیم اصلا... !
💠 @plus_news


ادامه مطلب
[ دوشنبه 28 فروردین 1396  ] [ 12:42 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

فردگرایی در خانواده‌های صدر اسلام

چند وقتی است که خیلی مشتاق شده‌م دقیق‌تر درباره ساختار خانواده در صدر اسلام بدانم. با خودم می‌گویم احکامی که پیامبر وضع کرده است حتما متناسب با شکل زندگی همان دوره بوده. پس زندگی چه شکلی بوده که داشتن غلام و کنیز و چند همسر و ازدواج موقت و این جور چیزها آزاد بوده است؟ تربیت فرزند به عهده چه کسی بوده و آیا در خانواده تعریف شده بوده یا خارج از آن؛ نزد دایه یا اقوام؟

چیزی که امروز به آن معتقدم این است که ساختار خانواده در زمان پیامبر احتمالا فردگرایانه‌تر بوده است. خانواده به شکل و معنای امروزی‌ش وجود نداشته است و اصولا آدم‌ها اینقدر به هم وابسته و محتاج نبوده‌اند. زن به کمک دایه و کنیز و غلام مسئولیتش بسیار سبک‌تر بوده و احتمالا اوقات خالی بیشتری برای خودش، عبادت و تفکر و تفریح و روابط اجتماعی و رسیدگی به علایقش داشته است.

مرد هم با وجود غلام و کنیز در خانه، مسئولیت کمتری برای تهیه خرده‌ریزهای مورد نیاز خانه داشته است و وقتش را صرف کارش می‌کرده و زندگی اجتماعی زنده‌تری نسبت به الان داشته و آنقدر دستش باز بوده است که بتواند در مسجد مشغول تهجد و خواندن قرآن شود.

زن و مرد کمتر به هم وابسته بوده‌اند و زندگی فردگرایانه‌تری داشته‌اند.

این روش زندگی الان، چیزی نوظهور است؛ این که مفهوم خانواده به خانواده هسته‌ای محدود شود. چند نفر آدم محصور شوند در یک چهار دیواری و برای تأمین تمام ملزومات زندگی‌شان گیر هم باشند. زن باید یک تنه به بچه و کارهای خانه برسد و همیشه در خدمت به همسرش آماده باشد. مرد باید ساعات زیادی از روز را زندانی میز کارش باشد، روابط اجتماعی‌اش را محدود کند تا بتواند مایحتاج حانواده را تأمین کند، خرید برود و گه‌گاه در تربیت و کارهای مدرسه بچه‌ها مشارکت کند.

خانواده‌های الان متشکل از زن و مردی است که تمام مسئولیت‌هایی را که پیش از این بین زن و مرد و غلام و کنیز و دایه و اقوام تقسیم شده بود دو نفری به دوش می‌کشند. و خب معلوم است چه بر سر این خانواده، روح و روانشان، جسم‌شان و معنویت و نشاط‌شان خواهد آمد!

این روزها خیلی دلم چند ساعت خلوت می‌خواهد. خلوتی دور از دغدغه کار خانه و بچه و درس و زندگی.

کوثرانه


ادامه مطلب
[ دوشنبه 28 فروردین 1396  ] [ 11:57 AM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

اعتکاف یا راه انداختن کار مردم؟!

⚊اعتکاف

از "ابن مهران" نقل شده: 

در مسجد با امام حسن مجتبی (علیه السلام) در حال اعتکاف بودیم.
مردی نزد آن حضرت آمد و گفت: 
«ای فرزند رسول خدا ! فلان شخص، مالی از من طلب دارد و می‏ خواهند به سبب آن مرا حبس کنند.»
امام حسن (علیه السلام) فرمودند: 
«در حال حاضر مالی در اختیار ندارم که قرض تو را بپردازم.»
آن شخص بدهکار گفت: 
«پس وساطت کنید تا به من مهلت دهند.»

امام حسن از جا برخواستند تا همراه بدهکار بروند.
به ایشان گفتم: 
«ای فرزند رسول خدا ! آیا اعتکاف را فراموش کردید؟»
امام حسن مجتبی (علیه السلام) فرمودند:
«فراموش نکرده‏ ام، ولی جدّم‏ رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمودند:
کسی که در راه بر آوردن حاجت برادر مسلمانش بکوشد، چنان است که نُه هزار سال خدا را عبادت کرده باشد. عبادت کسی که روزها را روزه گرفته و شب ها را به شب زنده داری و عبادت مشغول باشد.»

📚من لا یحضره الفقیه، جلد۲، صفحه ۱۸۹

#امام_حسن علیه السلام
#اللهم_صل_علي_محمدﷺو_آل_محمدﷺو_عجل_فرجهم 
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج 
#سید_محمد_کربلائی_حسین


ادامه مطلب
[ چهارشنبه 23 فروردین 1396  ] [ 2:33 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

احمدی‌نژاد را از دایره نظام خارج نپندارید!

📝منطقی که احمدی نژاد را ضد ولایت فقیه و خارج شده از نظام می داند همان منطقی است که آیت الله خامنه ای 64 را ضد ولی فقیه می دانست!

🔹ممکن است شما هم مثل نگارنده این متن احمدی نژاد را برای اقدام امروزش شماتت کنید. شاید هم احمدی نژاد برای رفتار امروزش دلیلی داشته باشد که قانع شویم. اما بیاید منصف باشیم


🔹بیاید تاریخ همین انقلاب را مرور کنیم. سال 64 رئیس جمهوری وقت به شرطی کاندیدای مجدد ریاست جمهوری می شود که به او اجازه داده شود از حق قانونی اش استفاده کند و نخست وزیر را تغییر دهد. این نکته را در سخنرانی خود در مشهد هم اعلام می کنند. پس از رای مجدد او از مردم در تابستان 64 بر خلاف قول قبلی، به او توصیه می شود از این کار صرف نظر کند. رئیس جمهور دلیل می آورد که حجت شرعی ندارد و تنها در صورتی این کار را می کند که به او امر شود.


🔹ولی فقیه زمان حضرت امام خمینی (ره) زیر بار "امر کردن" نمی روند و به اظهار نظر کفایت می کنند، رئیس جمهور هم اصرار می کند و زیر بار نمی رود. رئیس جمهور قهر می کند و به نماز جمعه هم نمی رود(1/6/64) ایضا دیدار سران با امام برای عید قربان (5/6/64)

🔹ولی فقیه به رئیس جمهور توصیه می کند این کار برای خود شما هم ضرر دارد اما رئیس جمهور حجت دارد و در عین حال، نمی‌خواهد از نظر امام تخلف کند.
چندین واسطه می روند برای تغییر نظر ولی فقیه ولی موفق نمی شوند، رئیس جمهور هم همچنان معتقد است باید به او امر شود و توصیه را نمی پذیرد.

🔹ولی فقیه به ائمه جمعه دستور می دهند نظرش را برای مردم شرح بدهند(خاطرات هاشمی رفسنجانی 30/6/64) ولی فقیه رسما از نخست وزیر حمایت کرده (10/7) و مسئله را به میان مردم می کشاند؛ رئیس جمهور وزرا را نمی پذیرد (11/7)؛ رئیس جمهور در مراسم تحلیف انتقاد شدید می کند؛ ولی فقیه ناراحت است و قصد دارند پیام بدهند (خاطرات هاشمی 20/7)
 

🔹در نهایت رئیس جمهور وقت بعد از سه ماه تنش و قهر، موضوع را می پذیرد و موسوی را به عنوان نخست وزیر به مجلس معرفی می کند. 99 نفر رای مخالف می دهند؛ متهم می شوند به ضدیت با ولایت فقیه اما امام از آنها حمایت می کند و می گوید آنها به وظیفه شان عمل کردند.
دوستداران انقلاب رئیس جمهور را ضد ولی فقیه نمی خوانند، همان رئیس جمهور 4 سال بعد با توصیه همان ولی فقیه، ولی فقیه می شود.


🔹دوستان کمی انصاف؛ احمدی نژاد را به خاطر عدم تکمین به یک توصیه (و نه امر و دستور) رهبری ضد ولی فقیه و ضد انقلاب خطاب نکنید. رفتار گذشته احمدی نژاد نشان داده با همه اختلاف نظر ها در آخر نظر رهبری را پذیرفته و می پذیرد. گفته امروزش هم که به تعهد اخلاقی نیامدن پایبند هستم نشانه ی همین نکته است. کمی صبر کنیم کمی. سرمایه های نظام به راحتی به دست نیامده اند؛ یادمان نرود که آقا برای سران فتنه  که شمشیر کشیدند و امر را زیر پا گذاشتند صبر کرد تا شاید این کشتی از یاران قدیمی خالی تر نشود

#محمدرضا_گمگشته
@maktubat


ادامه مطلب
[ چهارشنبه 23 فروردین 1396  ] [ 2:22 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

انتخابات، تازه جالب شد!

با ثبت‌نام دکتر محمود احمدی‌نژاد، خبرهای انتخابات هم جالب شد!
fna.ir/R8E6E6


ادامه مطلب
[ چهارشنبه 23 فروردین 1396  ] [ 12:15 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

تحلیل وضع موجود جبهه انقلاب در انتخابات

انتخابات و جبهه انقلاب


:one:ترکیب اصلی انتخابات شکل‌گرفته، سید ابراهیم رئیسی کاندیدای اصلی اصولگرایان، سعید جلیلی و حسن روحانی. بقیه کاندیداهای اصولگرا هم چه بر اساس میثاق جمنا و پشت‌صحنه‌های آن کنار بروند، چه بمانند و در انتخابات شرکت کنند، چه تا مناظره‌ها بمانند و... به‌لحاظ توان گفتمان‌سازی و بدنه حامیان جایی در فضای انتخابات ندارند. چه‌این‌که صلاحیت بسیاری از این افراد احراز نمی‌شد و تنها اثر حضور بسیاری از آن‌ها کسب سهمی از قدرت در آینده است. اعلام کاندیداتوری بقایی نیز در چارچوب کاندیداتوری مشایی در ۹۲ است و از اول قصه آخرش پیداست و شاید تنها کارکردش جدا کردن خط احمدی‌نژاد از اصولگرایان و نشان دادن این مسئله است که حاکمیت اجازه نمی‌دهد جریان او وارد انتخابات شود، چراکه آن‌ها می‌توانستند با کاندیداهای موجود دیگر از بدنه خودشان تأیید صلاحیت شوند.

:two:دولت کنونی با چالش‌های زیادی روبروست که مهم‌ترین آن چیدن همه تخم‌مرغ‌ها در سبد تعاملات خارجی و تکیه‌بر مواردی نظیر کنترل تورم است که به رکود بی‌سابقه و بیکاری افسارگسیخته انجامیده است. فشار شدید اقتصادی بر توده‌های مردم، تعمیق تبعیض‌های گسترده که بیش از همه خود را در فیش‌های نجومی برای همه آشکار کرد، فقدان کارآمدی لازم در رفع مشکلات مردم نظیر ریزگرد، سیل و... جزو مواردی است که این دولت را با چالش اساسی روبرو کرده است. لذا شاید این دولت ازنظر ضعف در کارآمدی و محبوبیت تنها با دولت موقت قابل‌مقایسه باشد. البته هنوز بدنه مردمی امید کوچکی به اصلاح از طریق این دولت دارد و جریان حاکم که در ۹۲ با محوریت جلوگیری از تحریم به صحنه آمده بود، احتمالاً از دست گذاشتن روی خطر درواقع ناممکن ولی در ظاهر پرسروصدای جنگ استفاده خواهد کرد. مستضعفان و اقشار تحت تبعیض مضاعف هم ناامید از فضا اکثراً در انتخابات حاضر نخواهند شد. بدنه سرد جبهه انقلاب نیز اقدام جدی نخواهد کرد و در فقدان مشارکت بالا، شانس جریان دولت برای پیروزی بیشتر خواهد شد.

:three:سعید جلیلی اما وجهه همت خود را بیش از برجام، در چند ماه گذشته به مسائل کشور و مردم متمرکز کرده، حاضر به رفتن در سازوکار سهمیه‌ای/قبیلگی محافظه‌کاران نشده است. او از مسائل کشور شناخت از بالا دارد و علاوه بر ارتباط با بدنه گسترده کارشناسی، خود در مورد مسائل کشور حرف دارد، کاندیدای حاکمیت هم نیست. ادبیات او نیز قدری مردمی‌تر و چالشی‌تر شده است. ولی مسائل مربوط به ملاحظات و رویکرد و ادبیات او کماکان مطرح است.
تاکنون گرایش به آقای رئیسی بیشتر و گسترده‌تر از سعید جلیلی است، اما صلاحیت‌های سعید جلیلی به او می‌چربد.

:four:در این اوضاع بسیاری از نیروهای جبهه انقلاب بین دو عنصر سعید جلیلی و سید ابراهیم رئیسی مانده‌اند. گیجی‌ای که مسئله‌سازی غلط جمنا با کاستن مشکل به وحدت، از چند ماه پیش به آن دامن زده است. بدنه اجتماعی هر دو این کاندیداها لاغر است و تاکنون نتوانسته‌اند عامه مردم را مورد خطاب جدی قرار دهد. کنار رفتن آن‌ها در این شرایط دردی را دوا نمی‌کند؛ و چه‌بسا اگر بتوانند سبد رأی‌های متفاوتی اختیار کنند، موجب تغییر نتیجه انتخابات یا حتی رفتن به دور دوم شوند. حتی اگر کسی بخواهد کنار برود (که شب انتخابات باید به آن فکر کرد نه اکنون) تا بدنه مردمی واقعی پشت او نباشد کنار رفتنش سودی ندارد. حضور همراه دو کاندیدا با گفتمان انقلابی در ایام تبلیغات نیز میتواند به تحکیم گفتمان انقلاب کمک کند، برخلاف نقش تخریبی کاندیداهای محافظه‌کاران در انتخابات ۹۲.

:arrow_left:طرفداران جلیلی و رئیسی باید به‌جای سردرگمی هر یک تبلیغات را شروع کرده و با توده‌های مردم، نه ‌فقط حزب‌اللهی‌ها و بدنه اصولگرایان سخن بگویند. مستضعفین، اقشار تحت تبعیض و قربانیان وضع موجود اقتصادی کشور باید مورد خطاب این گروه‌ها قرار بگیرند. اهمیت ماجرا اینجاست که آمارهای انتخابات مجلس گذشته نشان می‌دهد بخش عمده‌ای از این نیروها به خاطر ناامیدی از جناح‌ها پای صندوق‌های رای نیامده‌اند و مهم‌ترین راه بالا بردن مشارکت در انتخابات که اکنون در وضعیت خوبی نیست، به صحنه آوردن این اقشار است که احساس می‌کنند صدایی در انتخابات ندارند.
طرفداران جلیلی و رئیسی باید با درس گرفتن از دعوای حامیان احمدی‌نژاد/قالیباف و جلیلی/قالیباف به‌جای سرگرم شدن به بحث درونی بین محیط‌های مذهبی، به سراغ توده‌های عمومی مردم بروند و بر مسائل مردم، تبعیض، اشرافیت، وضعیت کنونی کشور و... تمرکز کنند. این‌چنین حتی درصورت عدم کسب کرسی ریاست‌جمهوری شکست‌خورده نیستند. کاری که امام راحل بعد از رحلت آقای بروجردی و تلاش ناکام برای وحدت مراجع کردند و به سراغ توده‌ها رفتند و کسانی را که حاضر به همراهی با حرکت انقلابی نبودند، با همراه آوردن مردم با حرکت انقلابی همراه کردند.


محمدصادق شهبازی


ادامه مطلب
[ چهارشنبه 23 فروردین 1396  ] [ 10:50 AM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

صحیفه‌خوانی در اعتکاف

💥 حضرت آیت الله امام خامنه ای:

📿اعتکاف بیشتر یک کار فردی است؛ ایجاد یک ارتباط با خداست.

⛔️ جوری نشود که برنامه‌های جمعی این مراکز اعتکاف، حال خلوت و حال ارتباط فردی و قلبی با خدا را در افراد ضعیف بکند یا بگیرد.

✅ مجال بدهند؛ وقت بگذارند؛ بگذارند این جوان‌ها قرآن بخوانند، نهج‌البلاغه بخوانند، صحیفه‌ی سجادیّه بخوانند.

📔 بخصوص من در این ایام اعتکاف، #صحیفه_سجادیه را توصیه میکنم. این صحیفه‌ی سجادیه واقعاً کتاب معجزنشانی است.


ادامه مطلب
[ چهارشنبه 23 فروردین 1396  ] [ 10:48 AM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

مصاحبه خواندنی استاد دکتر فیاض درباره تولید و پیشرفت

امیرکبیر خیال می‌کرد ما باید به جای بحث فلسفی [درباره پیشرفت و چگونگی آن]، مصادیق غرب را وارد کنیم. به همین دلیل پلی‌تکنیک فرانسوی را به شکل دارالفنون در ایران تأسیس کرد. دانشجویان را برای تحصیل علوم فنی فرستادند. همین مهندسان بعداً شروع به سوءاستفاده از دانش‌شان کردند...
همین امروز و بعداً از انقلاب هم با همین رویکرد مواجهیم؛ یعنی تسلط علوم فنی و مهندسی و پیشرفت وارونه و مصداقی. این نگاه می‌گوید اگر می‌خواهی پیشرفت کنی باید هواپیما و کامپیوتر بخری و وارد کنی. دانشگاه فنی ما هم هیچ ربطی به صنعت ندارد، چون قرار نیست چیز مبنایی را تولید کند. دانشگاه ما امروز بیکاری تولید می‌کند نه کار!
بخشی از مصاحبه خواندنی استاد #فیاض
yon.ir/jd433

@Pavaraqi


ادامه مطلب
[ دوشنبه 21 فروردین 1396  ] [ 5:51 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

خواصی چون مالک اشتر نخعی نیاز داریم

 

خواصی مالک اشتر گونه!
:memo:پس از قتل عثمان مردم به سمت خانه ی طلحه حرکت کردند که با او به عنوان خلیفه ی بعدی بیعت کنند. این جریان را عایشه رهبری می کرد که به خلافت رسیدن طلحه برای او بسیار مفید و البته ضروری بود. دراین میان یک نفر تمام نقشه هایشان را نقش بر آب کرد. مالک اشتر به نظر این حقیر #جهادی عمل کرد. جریان را طوری عوض کرد که هرچند تعداد توده های علوی از توده های غیر علوی کمتر بود ولی #گفتمانشان غلبه کرد و توده ی مردم به سمت خانه ی علی ابن ابیطالب رفتند. در دوران ما اگر ظاهرا خانه ی علی و طلحه در کار نیست و بحث خلافت هم مطرح نمی شود ولی نیاز شدیدی به #مالک_اشتر احساس می شود. خواصی مالک گونه نیاز داریم که جریان ساز باشند و به موقع توده ی مردم را به سمت #حق و حقیقت راهنمایی کنند. انگار #عافیت_طلبی بر برخی خواص ما غالب شده است. منظور این جانب از خواص لزوما اشخاص خاصی نیست و می تواند تمام نهادها و نیروهای #خودجوش و #انقلابی را شامل شود؛ شاید بسیجی هایمان، رزمندگانمان، دانشجوهایمان و...
پ ن: این متن به هیچ شخص یا نهاد خاصی باز نمی گردد و هدف تخریب هیچ کدام نیست. فقط حرف دل یک جوان بانشاطِ #حزب_اللهی است.
امیرمحمدمؤذن فراشاه(عماد)

@hezb_e_allah


ادامه مطلب
[ دوشنبه 21 فروردین 1396  ] [ 5:50 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]

برای تو که به حرف خدا توجه نمی‌کنی!

نماز جماعت صبح شهید صیاد شیرازینماز صبح #صیادشیرازی #مسجدنما @masjednama

 


ادامه مطلب
[ دوشنبه 21 فروردین 1396  ] [ 5:47 PM ] [ حمید درویشی شاهکلایی ]
[ نظرات0 ]