دیواری که رئیسی کشید
کدام دیوار، کدام پیادهرو؟
قبل از هر چیز باید بدانیم که مردم با #حس_زیبایی_شناسی انتخاب میکنند و نه با استدلال که البته شرحش را در یادداشتی قبل از انتخابات نوشتهام، بنابراین تحلیل رای آنها نیز میبایست بر همین اساس باشد.
مساله این بود که یکی میگفت نه به حسن و یکی میگفت نه به ابراهیم، یعنی هر یک سعی کردند زشتی یکدیگر را نمایان کنند که البته همین #گفتمان_سلبی نشان غیر الهی بودن هر دو گروه است.
شیطان وقتی موفق شد آدم و حوا را با #وعده_دروغ بفریبد نتیجهاش آشکار شدن #زشتی_های آدم و حوا برای یکدیگر بود. بنابراین آشکار کردن زشتی نتیجه فریب شیطان است. به خلاف اولیاء الهی که اگر از کنار لاشه سگ هم عبور میکردند زیبایی دندانش را آشکار مینمودند.
بنابراین اولین زیبایی الهی #گفتمان_ایجابی است که هر دو گروه از بیبهره بود.
آن چیز که باعث شد سید ابراهیم در چشم مردم عامی زشتتر از حسن جلوه کند. #اشرافیت_سیاسی او بود. مردم میفهمند که هیچ کس میان پیاده رو دیوار نخواهد کشید اما سالهاست که میله بین مردم و مسئولین را در نماز جمعه و همه اجتماعات میبینند، مردم میبینند که گروهی خود را بالاتر از آنان میپندارند و حالا هم که میخواهد به «درد آنها» برسد «خود آنها» را نادیده میگیرد. مردم نادیده گرفتن دردهایشان را از نادیده گرفتن خودشان زشتتر می دانند و نمیخواهند کسی در پیادهروی #شخصیت آنها #دیوار_دستور بکشد و تعیین تکلیف کند.
بنابراین کار درست، داشتن #گفتمان_ایجابی و به رسمیت شناختن #مردم است. و این همان انقلاب اسلامی است که میزانش رای مردم است و نه مسئولین.
منبع: @khedmatnevesht
ادامه مطلب
جهادی باشیم مثل عبدالله
اگر بعد از حدود ده سال از فوت #حاج_عبدالله_والی، همچنان برگه های رای از صندوق های بشاگرد به نفع جریان انقلابی بیرون می آید، پس ما داریم راه را اشتباه می رویم.
لطفا خود عمار پندارها و بصیرت پراکنان به جای برگزاری جلسات نخبگانی و ...، لباس کار بپوشند و برای مردم جان بدهند.
منبع: آنتی حزباللهی
ادامه مطلب
آزادی بیانی که ویژه افراد خاص هست
آقایون نظام مقدس جمهوری اسلامی! آیا این فقط حسن روحانیه که میتونه در عرض یک ماه، قوه قضائیه مملکت و سپاه و بسیج و صدا و سیما و کوفت و زهر مار را با خاک یکسان کند و «تو» هم نشنود یا من و ما هم آزادیم که مدعی باشیم دستگاه قضا، جز اعدام و بگیر و ببند و حصر علما و ال و بل، هیچ کارنامه دیگری ندارد؟!
#حسین_قدیانی
Pavaraqi.ir
@Pavaraqi
ادامه مطلب
چرا انقلاب اسلامی را نمیفهمیم؟
بسم الله الهادی
مشکل کجاست؟
دستگاه محاسباتی غربی ها مشکل تحلیلی دارد که نمی تواند مناسبات انقلاب اسلامی را فهم کنند، حالا چرا آقايون انقلابی توان فهم و تحلیل مناسبات مردم ایران را ندارند؟ چرا تحلیل هايشان اینقدر متفاوت با تصمیمات مردم است؟
منبع: کشکول؛ محمد جبارپور
ادامه مطلب
علت شکست اصولگرایان در انتخابات
🔴 اصولگرایان چرا پیروز نمیشوند؟
🔹انتخابات تمام شد، نتیجه هم معلوم و باز همان حرفهای چهار سال پیش. سال ۹۲ بعد از انتخابات ریاستجمهوری و سال ۹۴ بعد از انتخابات مجلس، دو مطلب نوشتم درباره علل شکست اصولگرایان. حالا دوباره همان سوالهای همیشگی را میپرسم که چرا اصولگرایان شکست میخورند؟ چرا مردم به آنها رغبتی ندارند؟ چرا با وجود مشکلات اقتصادی و درحالیکه نامزدهای اصولگرا تا این حد بر فقر و فساد و اختلاس و اقتصاد تاکید کردند، بازهم در جذب آرای عمومی مردم حتی مناطق روستایی و شهری ناکام ماندند؟ پاسخش ساده است اما فهم و درکش از سوی اصولگرایان سخت!
🔹عامل تاثیرگذار در انتخابات ایران سالهاست که دیگر مسایل اقتصادی نیست. در طول دو دهه گذشته مخصوصا در این سالهای اخیر مسایل فرهنگی و اجتماعی است که نتیجه انتخابات را تعیین میکند. یعنی مردم باوجود مشکلات اقتصادی، بین اقتصاد و فرهنگ، دومی را انتخاب میکنند و از دو جناح و دو جریان سیاسی، هرکدام که اهمیت بیشتری به مسایل اجتماعی مردم بدهد و در سیاستها و شعارهایش (حتی در ظاهر) به این موضوعات بیشتر اشاره کند، طبعا بیشتر میتواند آرای مردم را به سمت خود جلب کند.
🔹حال کلیت جناح اصولگرا را در نظر بگیرید. فرهنگ و هنر و دغدغههای اجتماعی مردم در کجای ادبیات اصولگرایان قرار دارد؟ آیا آنها اساسا این قبیل مسایل را جزو مشکلات اصلی مردم میدانند؟ بارها از زبان آنها شنیدهایم که کنسرت دغدغه مردم نیست، اقتصاد و بیکاری مشکل اصلی مردم است. خب اگر اینچنین بود چرا اکثریت مردم به این شعارها پاسخ مثبتی ندادند؟ اصلا نفس همین حرف نشان میدهد که اصولگرایان در تشخیص طبقات اجتماعی ضعیفند. کسی منکر مشکلات اقتصادی نیست، اما بیتوجهی و سکوت در قبال سایر مسایل جامعه، نتیجهاش همینی میشود که داریم میبینیم.
🔹اصولگرایان زبان طبقات مختلف مردم را نمیفهمند در نتیجه نیازها و توقعات آنها را هم به رسمیت نمیشناسند و خیلی راحت به توهین و تحقیر و تمسخر هنرمندان و اهالی فرهنگ مشغول میشوند. چارهای جز صراحت کلام نیست. وقتی امام جمعه مشهد آیتالله #علمالهدی در طول سه چهار سال اخیر بارها و بارها به کنسرتهای موسیقی حمله و از تعابیر مختلفی چون گوساله و بزغاله و عیاش و هرزه برای مخالفان استفاده کرده و کسی جرات نمیکند که بگوید حضرت آیتالله کمی آرامتر؛ آنوقت انتظار دارید که #رییسی پیروز انتخابات باشد؟! به خدا قسم بسیاری از بزرگان اصولگرا (چه روحانی و چه دکتر و مهندس و وکیل) در فهم همین نکتهی ساده مشکل دارند.
🔹مگر میشود ضعف ساختاری اصولگرایان را ظرف مدت یک ماه جبران کرد و منتظر پیروزی ماند؟ رییسی به روحانی نباخت؛ رییسی به خودش و به جناح و جریان اصولگرا باخت. شکی نیست که جریان مقابل در تخریب رییسی موفق بود، اما بیشترین تخریبها علیه رییسی از سوی خود اصولگرایان صورت گرفت! وقتی در مخالفت با هنرمندان آنقدر افراط میشود که حتی کنسرت شهرام ناظری و سالار عقیلی و کیوان کلهر در مشهد و خراسان ممنوع میشود، آنوقت چارهای نیست جز تفریط. برای جبران آن، به ناچار رییسی را کنار #تتلو مینشانند و اصلا به شعور مردم اهمیت نمیدهند. مردم حق دارند بپرسند که شماها اگر واقعا به هنر و هنرمند احترام میگذارید، پس چرا قبلا به هنرمندان محترم دیگر احترام نگذاشتید؟!
🔹به هرحال جناح اصولگرا سالهاست که به پایان خط رسیده و تنها اسمی از آن باقی مانده است. فقط در هر انتخابات، بزرگان این جریان یادشان میآید که باید کاری بکنند، اما چه کاری؟ همچون دوران قاجار دور خودشان جمع میشوند و بدون فهم و درک نیازهای جامعه، تصمیمی میگیرند و از کسی حمایت میکنند و تصور میکنند که همه مردم هم گوش به فرمان بیانیههای آنها هستند! و آنچنان فضا را ایدئولوژیک میکنند و یک رقابت سیاسی را به صحنه مبارزه حق و باطل تبدیل میکنند که ضرر و زیانش نه فقط علیه خودشان که در سطحی کلی علیه نظام است. چرا که این افراد عموما منتسب به نظام و رهبری و بسیج و سپاه و نهادهای حکومتی هستند!
🔹آنها نه تنها زبان مردم و طبقات مختلف جامعه را نمیفهمند که حتی از فهم زبان جوانان جریان خودشان هم ناتوانند. جوانانی که صرفا از نظر سیاسی مجبورند به جناح اصولگرا رای بدهند اما از نظر فرهنگی و اجتماعی راهشان جداست. البته نتیجه عملکرد سیاسی بزرگان اصولگرا در دو دهه اخیر باعث شده که اصولگراهای جوان به تدریج از نظر سیاسی هم از ریشسفیدان اصولگرا جدا شوند. روزی که اصولگرایان جوان، رسما و علنا بیانیه بزرگان و انتخاب آنها را رد کنند و خودشان جرات ابراز وجود کنند، دیر یا زود فرا میرسد.
منبع: آهستان امید حسینی @ahestan_ir
ادامه مطلب
حسین قدیانی و آهستان از وضع عجیب آزادی بیان میگویند
حسین قدیانی حرف حقی زد. وضعیت آزادی و آزادی بیان در جمهوری اسلامی عجیب و خندهدار است. یک مسوول مملکت که همه چهل سال گذشته را در نهادهای مختلف نظام حضور داشته، طی تبلیغات انتخاباتی به سرتاپای همین نظام حمله میکند و کسی کارش ندارد، آنوقت یک وبلاگنویس کارگر بیچاره با روزی ۲۰ نهایتا ۱۰۰ بازدید روزانه، بخاطر حرفهایی شبیه آن، به زندان میافتد و بعد از مدتی جنازهاش را تحویل خانوادهاش میدهند! همیشه همینطور بوده. به قول آژانس شیشهای همیشه گوشت قربانی همین مردم ساده و بیچاره بودهاند. نوش جان مسوولان.
منبع: @ahestan_ir
ادامه مطلب
آینده از آن حزباللهیهایی است که الله را در انحصار خودشان نمیخواهند
بیشتر از یک هفته است که چیزی ننوشتهام و این برای آدمی معتاد به نوشتن «مدت مدیدی» است.
شاهد بودم که مردی که را که نه از عدالت سخنی گفتمانی و فرهنگی به زبان آورد، نه ولایت را از مظهر محبتش به جامعه انعکاس داد و نه حتی اسکتبارستیزی کرد به نام «نامزد انقلابی» به حزباللهی قالب میکنند.
چارهای نبود باید سکوت میکردم، چون هر چه میگفتم به خرج کسی نمیرفت، فضا بیش از اندازه عملگرا شده بود و کسی حوصله نظریه شنیدن نداشت که اگر هم داشت فایدهای نداشت چون گزینهای برای انتخاب نبود،من هم برای نه گفتن به حسن و نامزد انقلابی قلابی رفتم و به سید مصطفی رای دادم.
وقتی فرصت فقط برای «نه گفتن» هست چیز زیادی برای بافتن نمیماند، جز اینکه آینده از آن حزباللهیهایی است که الله را در انحصار خودشان نمیخواهند.
منبع: @khedmatnevesht در پیامرسان ایرانی «بله»
ادامه مطلب
آیا با پیروزی نامزد انقلاب! به مقصد رسیدهایم؟ یا اگر دیگری پیروز شود باید فاتحه همه چیز را خواند؟
وضعيت حزب اللهِ تهي شده از مباني نظري انقلاب در فرداي انتخابات از این دو حال خارج نیست:
سرمست از پيروزي!
يا
سرخورده از شكست!
هردو به همراه انفعال و بیمسئولیتی!
درصورت پيروزي، بار تحقق وعدهها و اصلاح امور را بر دوش رئيسجمهور ميگذارد و #هيچ_كاري_نميكند...
درصورت شكست، با نا اميدي منتظر ٤ سال بعد خواهد ماند و #هيچ_كاري_نميكند...
اين است وضعيت حزب اللهِ جداشده از قرآن و نهج البلاغه و صحيفه امام خميني.
سوال اینجاست که آیا با پیروزی نامزد انقلاب! به مقصد رسیدهایم؟ یا اگر دیگری پیروز شود باید فاتحه همه چیز را خواند؟
آیا مسئولیت حزبالله با پایان انتخابات به پایان میرسد یا مسئولیتش ادامه خواهد داشت؟
جریان آرمانخواه انقلابی برای اصلاح جامعه و پیگیری آرمانهایش چه راهی دارد؟
انواع نگرش به اصلاح جامعه را میتوان به سه سبک تقسیم کرد:
١.اصلاح بالا (به سبک احزاب و گروههای سیاسی) که با تصاحب قدرت و بازي در میدان جنگ زرگري احزاب قدرت طلب و دست زدن به انواع ائتلاف میسر میشود.
٢.اصلاح پايين و افراد جامعه (به سبك حجتيه) که با ترويج دينداري سكولار و فردی تحقق مییابد که حتی میتواند با سطح نازلی از نهی از منکر نیز همراه باشد.
٣.اصلاح از پايين و با کمک تودههای مردم(به سبك انبيا) به معنای كانال كشي فكري جهت همراه كردن مردم براي اصلاح جامعه و حاكميت میسر خواهد بود.
یعنی ليقوم الناس بالقسط
یعنی براي #قيام_مردم برای تحقق آرمانها
حال باید پرسید کدام حزبالله فردای انتخابات سرخورده است یا سرمست است؟ جریانی که سبک سوم را دنبال میکند؟ یا ...
منبع: آنتی حزباللهی
ادامه مطلب
طرح مسئله برنده و بازنده انتخابات غلط است
در تجربه افتخارآمیز انتخابات مردمی همه ملت بَرندهاند. با طرح مسئله برنده و بازنده خواسته بدخواهان را که بهجز به شکستن وحدت ملّی نمیاندیشند برآورده نکنید و فضای زندگی مردم را با غوغاهای تحمیلی آلوده نسازید. (امام خامنهای، 19/03/1380)
پاورقی-حمید درویشی شاهکلائی
ادامه مطلب
درد اصلی را فراموش نکنیم!
⚠️حالا میشود رفت سراغ ده ها تحلیل #الکی و تسکین های #احساسی برای فراموشی مشکل #اصلی
میتوان بر طبل شادانه کوبید و به آمار بالای مشارکت بالید
میشود ظرفیت یک طرف برای پذیرش شکست را ستود و از عدم تکرار ۸۸ سخن گفت
از بازپس گیری شهر پس از سقوطش میتوان گفت و توصیه به مراقبت از سقوط ایمان کرد
و قس علی هذا
اما بی شک آنها میتوانند آینده انقلاب را رقم بزنند که از دل این انتخابات، به #اصل_درد پی ببرند
#راه_ناتمام
#جمهوری_اسلامی
منبع: خمینیچی
ادامه مطلب