پروفسور آشتیانی و ترجمه آثار کانت
دکتر منوچهر آشتیانی گفت که کار ترجمه یک مجموعه 6 جلدی درباره کانت را به اتمام رسانده که حاصل 40 سال کار پژوهشی در این حوزه است. او گفت که کوشیده تا تمامی آثار کانت را ترجمه کند.
همچنین از دکتر آشتیانی کتاب «جامعهشناسی تاریخی» تجدید چاپ شده است. این اثر از سوی یونسکو تحسین شده است.
دکتر منوچهر آشتیانی که در سال ۱۹۷۱ در دوره دکتری از دانشگاه هایدلبرگ فارغالتحصیل شده و از شاگردان مارتین هایدگر، کارل لویت و گادامر بوده است، از چاپ کتاب دیگری با عنوان «جایگاه دیالکتیک هگل در تاریخ دیالکتیک» خبر داد و گفت که تا پنج ماه آینده منتشر میشود. تلاش وی در این کتاب این بوده که درباره جایگاه تفکر هگل از 500 سال قبل از میلاد تاکنون سخن بگوید.
http://yon.ir/2fjXW
استاد منوچهر آشتیانی را از حضور باصفایش در دورههای دانشجویی دعوت دانشگاه امام صادق علیهالسلام به خاطر دارم. @Pavaraqi
ادامه مطلب
معرفی مؤسسه دانشجویی مسیررسانه
🔸موسسه مردمنهاد #مسیر_رسانه
🔺این موسسه مردمنهاد در سال 1395 به ثبت وزارت ورزش و جوانان درآمد و بهطور رسمی کار خود را آغاز کرد.
🔻مسیر رسانه، اولین موسسه مردمنهاد در زمینه سواد رسانهای است در دو بخش آموزش و پژوهش فعالیت میکند. بدنه اصلی این موسسه را دانشجویان و پژوهشگران حوزه رسانه و ارتباطات تشکیل میدهد.
🔺این موسسه تاکنون دورههای آموزشی و کارگاههای تربیت مربی مختلفی را با موضوع سواد رسانهای طراحی و برگزار کرده است و تاکنون بیشاز 1000 نفر را تحت پوشش و آموزش قرار داده است.
🔻موسسه مسیر رسانه، محصولات گوناگونی را نیز درباره سواد رسانهای تولید کرده است که از آن میان میتوان به کتاب «150 هشتگ» و «مستند مهمان ناخوانده» اشاره کرد.
ادامه مطلب
خاطره انتخاباتی از شهدا؛ شهید براتعلی داوودی (ماشال)
اوایل انقلاب، قبل از تشکیل بسیج، شورای محلات در حال راهاندازی بود. محلهی ما که محلهای کوچک و کم جمعیت بود. با چند محلهی دیگر، هر کدام نمایندگانی داشتند. آن روز باید در یک رایگیری مردمی، رئیس و اعضای شورا مشخص میشد. مشکل این بود که رایگیری در مسجد مقداد برگزار میشد که دور از منطقهی ما بود.
براتعلی از همان اول صبح که انتخابات و رایگیری شروع شد موتورش را برای خدمت به مردم آماده کرد.
موتورش را جلوی در مسجد قرار داد و تا آخر انتخابات، ابتدا همه ی افراد مسن و کمتوان و بعد مابقی افراد را تا مسجد مقداد رساند و برگرداند.
طوری شد که همهی افراد محله، به راحتی در رایگیری شرکت کردند.
این رایگیری با مشارکت حداکثری مردم و انتخاب اصلحترین افراد برگزار شد که بعدها موجب شد شاهد اتفاقات خوبی در محله باشیم.
📚 کتاب ماشال (زندگی نامه شهید براتعلی داودی)
#انتشارات_ابراهیم_هادی
#مسجد_امام_حسین #پایگاه_رسالت
@nashrhadi
@sh_mashal
ادامه مطلب
از همین امروز درست زندگی کنیم
#بدانید
✅ برای 120 ساله شدن❗️
👈🏻روز را بامیوه شروع کنید
👈🏻کشمش را جایگزین قند کنید
👈🏻نمکدانها را کنار بگذارید
👈🏻سیر وپیاز بخورید
👈🏻آب کافی بنوشید
👈🏻با نوشابه قهر کنید و باروغن زیتون آشپزی
@bakelasbashim
ادامه مطلب
درسهایی از انتخابات اخیر ریاستجمهوری فرانسه
دو درس از انتخابات فرانسه
بعد از انتخابات فرانسه، اکثر مردم در مورد افرادی صحبت میکنند که به دور دوم راه یافتند: خانم لپن و آقای ماکرون. ولی این نوشتار در مورد نامزدهایی است که در انتخابات سوم و چهارم شدند، و درسهایی که انتخابات فرانسه میتواند در مورد دموکراسی به مردم دنیا بدهد:
۱. آقای فرانسوا فییون:
قبل از انتخابات ایشان گزینه اول برنده شدن بود و اکثر تحلیلگران ایشان را رئیس جمهور آینده فرانسه میدانستند. کسی که حزب قوی جمهوریخواه او را پشتیبانی میکرد. ولی شاید باورتان نشود چه بر سر او آمد!؟ در طول مناظرهها و تحقیقات انتخاباتی توسط خبرنگاران، مشخص شد که چند سال قبل، ایشان به همسرش یک عنوان شغلی نامربوط داده است و او را به ناحق استخدام کرده است. همین. همین یک نکته کافی بود که او ریاست جمهوری فرانسه را از دست بدهد. مطبوعات آزاد و ملت فهیم و مقابله با رانت یعنی این.
۲. آقای ژان لوک ملنشون
اگر آقای ملنشون در آمریکا یا ایران یا بسیاری از کشورهای دیگر کاندید شده بود، احتمالا در حال حاضر یا در زندان بود و یا در زبالهدانِ سیاسی به سر میبرد. ولی در فرانسه خیر. فرانسه جایی است که آقای ملنشون، که شعار انتخاباتی او ساقط کردن نظام فرانسه و تغییر قانون اساسی بود، نه تنها طرد نشد، بلکه حدود یک پنجم آراء را به دست آورد! او نه ترور شد، نه تهدید، و نه رد صلاحیت. و فقط با اختلاف ۶۰۰ هزار رای از راه یافتن به دور دوم باز ماند.
نویسنده: دکتر #علیرضا_بازارگان
@drbazargan
به «مهر ماندگار» بپیوندید
کانال اطلاع رسانی مجید درویشی شاهکلایی
👇👇
t.me/mehremandegaar
ادامه مطلب
سواد انتخاباتی مردم را افزایش دهیم
"اگر امام فرمودند «انتخاب اصلح»، اصلح در اینجا صیغه تفضیل است. … بحث این است که آنها که صالحترند، بهترند. زیرا همانطور که امام فرمودند ما در زندگی در برابر دشمنانی قرار گرفتهایم که از هر جهت با ما دشمنی میکنند. بنابراین نمیتوانیم برای مقابله با آنها و اداره این مملکت، افرادِ بهتر را رها کنیم و به افراد خوب اکتفا کنیم زیرا شکست خواهیم خورد. بهخصوص اینکه اگر ما خوبترها را کنار بگذاریم، این یک سنّتی خواهد شد و به تدریج خوبها کنار خواهند رفت و ناامیدی در جامعه رواج پیدا میکند. …
باید مردم خودشان اهل تشخیص شوند و از یک جایی هم باید این کار را شروع کنند و خودشان به دنبال تشخیص بیایند و تحقیق کنند. منتظر نباشند همواره غذای پختهایی را دیگران به درِ خانهی آنها بیاورند که این کاندیدا؛ شما حالا رأی بدهید. اگرچه ممکن است اینکار یک مقدار مشکل باشد ولی محال و نشدنی نیست.
(مرحوم #مهدوی_کنی، نماز جمعه ۱۷ فروردین ۱۳۶۳)
#سواد_انتخاباتی مردم را افزایش دهیم!
@Pavaraqi | Pavaraqi.ir
کانال پاورقی را در پیامرسان ایرانی «بله» دنبال کنید!
نسخه وب: https://web.bale.ai
نسخه اندرویدی و iOS را هم در کافه بازار و اپاستور بجویید.
ادامه مطلب
تبعات احراز نکردن صلاحیت دکتر محمود احمدینژاد؛ پاسخ به حامیان منطقهای انقلاب اسلامی
قبل از خبر: این ها بخشی از سخنان ضیا ترک یلماز" در برنامه «جهان آرا» است. جایی که انتخابات ایران از منظر دیگران بررسی شد
—----
غربگریان در ترکیه، رد صلاحیت آقای احمدینژاد را به عنوان «شکست انقلاب»، «تسلیم ایران در برابر غرب» و «چارچوب قرارداد برجام» مطـرح میکنند و طرفداران انقلاب اسلامی در ترکیه، «نگران» هستند و دنبال جواب این سؤال اند که چرا یکی از «خوبترین» و «معروفترین» چهره های سیاست ایران حذف شده است و «ناراحت» هستند.
——
بعد از خبر: ناراحت کننده ترین حرفی که شنیدم این بود که «این جور که شما پیش می روید جلوی آقا هم خواهید ایستاد» فقط برای اینکه می خواستیم عرض کنیم به فرض #فتنه بودن محمود هم این گونه حذف کردن بیشتر به ضرر خودمان شد. باید راهی برای اقناع #مردم خودمان و حتی منطقه و حتی تر جهان داشته باشم
#انقلاب_جهانی
#جهان_وطنی
#گروه_اقلیت
#محمود
خدمتنوشت را در پیامرسان ایرانی «بله» دنبال کنید!
@khedmatnevesht
ادامه مطلب
فضای حقیقی هم هست؛ باور کنید!
کاش به جای اینهمه شلوغ کاری در فضای #مجازی و بازنشر هیجانات کاذب تلگرامی و اینستاگرامی، فضای #حقیقی را دریابیم!
دنیای مردم الزاما مشابه دنیای ما نیست!
#مردم_گله_مندند
#ما_توی_موبایل
—------------------------------------
☎️ @antihezbolahi_admin
@antihezbolahi 🌐
ادامه مطلب
تربیت رسانهای به سبک بیل گیتس
این روزها دیدن کودکان و نوجوانانی که ساعتهای خیلی طولانی، به صفحات نمایش گوشیها و تبلتهایشان خیره شدهاند، خیلی عادی شده.
گاهی والیدن اصلا عامدانه، گوشی و تبلت برای فرزندان خود میخرند که آنها را ساکت کنند و به صورت غیرمستقیم از انجام برخی از وظایف مهمتر مادری و پدری شانه خالی کنند و یا از هزینههای گرانتر، پیشگیری کنند.
بسیاری از والدین امروزی هیچ نظارتی بر نحوه کاربری فرزندان خود ندارند و مثلا تلاش نمیکنند وبگردی مفید، اپهای محتوایی خوب یا ایبوکهای خوب را به آنها معرفی کنند. بنابراین اگر کودکان شانش بیاورند و فقط به مطالب سرگرمیزا بسنده کنند و به دام سایتهای مبتدل نیفتند، باز هم وقت مفیدی را که میتوانند صرف ورزش، آموختن مهارتهای هنری و تحصیل کنند، از دست میدهند.
همین ۳ روز پیش بیل گیتس با نشریه میرر مصاحبهای داشت که در آن گفته بر نحوه کاربری فرزندانش نظارت مستقیم داشته است.
فرزندان بیل گیتس، الان بین ۱۴ تا ۲۰ سال شن دارند. اما او تا زمانی که ۱۴ سالشان نشده بود، اجازه استفاده از گوشی موبایل را به آنها نداده بود.
و حتی حالا هم آنها اجازه ندارند که همه وفت از گوشیهای موبایل استفاده کنند. آنها در هنگام شام، وقتی که خانواده پای میز شام گرد میآیند، اجازه ندارند که از به صفحات نمایش خیره شوند.
و برای اینکه به موقع به خواب بروند، ساعت مشخصی توسط بیل گیتس، تعیین شده و بعد از این ساعت مقرر، باز هم حق استفاده از گوشیها را ندارند.
گیتس به آنها عادت داده که با گوشیهای هوشمند خود به نحو شایستهای تکالیف خود را انجام بدهند و با دوستان خود در ارتباط باشند.
بنابراین نباید تصور کنید که یک نماد فناوری همه اعصار با ثروت ۸۶٫۹ میلیارد دلاری، کودکانش را آزاد گذاشته که هر طور میخواهند زندگی کنند. این کودکان در خانه ۱۲۵ میلیون دلاری گیتس، باید از نظام و دیسیپلین خاصی پیروی کنند!
اما این نظم و مقررات، جنبه قابل پیشبینی دیگری هم دارد:
کودکان گیتس، علیرغم اینکه گاه تمایل به استفاده از محصولات شرکت اپل داشتهاند، از محصولات ویندوزی مثل گوشیهای ویندوزی استفاده میکنند. هم مادر آنها -ملیندا گیتس- در مصاحبه سال ۲۰۱۳ خود و هم پیشتر از آن خود گیتس در مصاحبه با نشریه ووگ، به این واقعیت اشاره کرده بود.
منبع به نقل از یک پزشک
ادامه مطلب
کتابی که در قیامت از شما شکایت میکند
👇🏼جوانی موبایلش را که کنار قران گذاشته بود یادش رفت با خودش ببره و رفت بیرون از منزل " قران سوالی ازموبایل میکنه "
* چرا اینجا انداختنت ؟
📱موبایل:این اولین بار است که منو فراموش میکنه
📖قرآن : ولی من که همیشه فراموش میکنه
📱موبایل: من همیشه با اون حرف میزنم ،اونم با من
📖قرآن:منم همیشه بااون حرف میزنم ولی ان نه گوش میده ونه بامن حرف میزنه *
📱موبایل:آخه من خاصیت پیام دادن و پیام گرفتن دارم..
📖قرآن:منهم پیام و بشارتهای دارم و وعده های زیبا دادم ولی فراموشم میکنند*
📱موبایل:از من امواج و مطالب زیادی خارج میشه که ممکنه به عقل انسان ضرر بزنه ولی با این همه ضررباز هم منو ترک نمیکنه..
📖قرآن: ولی من طبیب روحها و نفسها و جسم "ها هستم با این همه درمان ،از من دوری میکنه
📱موبایل:از کیفیت من پیش دوستاش تعریف میکنه
📖قرآن:من بزرگترین مصدر کیفیت هستم ولی روش نمیشه از من پیش دوستاش تعریف کنه..
دراین بین صدای پا ی جوان امد که " موبایلم یادم رفه "
📱موبایل: با اجازه شما ،اومد منو ببره،من که گفتم بدون من نمیتونه زندگی کنه....
📖 "" من هم قیامت به خدایم شکایت میکنم وعرضه میدارم "یارب ان قومی اتخذو هذا القران مهجورا "
ای مسلمانان والله قرآن محجور مانده... در نشر این پیام کوشا باشید..
http://t.me/babol_rayatolmahdi
ادامه مطلب