۱۵ خرداد؛ نهضت جمهور فطرت
در تکریم کارگرهای بی سواد ترکی که افتادند وسط انقلاب
این روزها که بنگاه سهامی جمهوری اسلامی مشتری هایش را به سفره انقلاب عودت میدهد، "السابقون" وصف اختصاصی مرحومانی است که امروز بچه هایشان دارند چک اش را از بیت المال مسلمین وصول میکنند و برای خر کردن خلق الله هم پشت قباله هر کدام، دفتر دستکی به اسم حفظ آثار و نشر اندیشه ها انداخته اند قربه الی.... و در تورم این موسسات که به امر شست و شوی چرک کف دست مشغولند، اندیشه ها هم فقط به درد بزرگداشت و تکریم(و شاید مجلس ترحیم) میخورد. و مگر اصلا مهم است که برویم ببینیم ۱۵ خرداد ۴۲ این آقایان السابقون کجای قصه بودند؟ مهم این است که حالا ۱۴ خرداد هم افتاده کنار دست ۱۵ خرداد و میشود در ۲ روز سر و ته گرامیداشت خمینی و آن چند هزار نفری که به عشقش کشته شدند را هم آورد و البته که سبدهای رای هم در راه شمال هستند(و ایضا افسارشان دست تَکرار است) و در وسط عشق و حال با صدای نوار خاطرات شمال، به گوششان هم نمیخورد که نوه و نبیره های السابقون در لفافه تجلیلکی کرده اند از خشونت طلبان ۱۵ خرداد ۴۲، که آنهم برای حفظ ظواهر بالاخره لازم است.
اصلا مگر برای تئوریسین های حفظ نظام و امنیت ملی مهم است که بدانند ۱۵ خرداد ۴۲ چه اتفاقی افتاد، اصلا به حساب نمی آید که، خیلی سر به سرشان بگذاری میگویند آن زمان یه ۱۰، ۲۰ نفر از عوام الناس توی شلوغی کشته شدند، الکی گنده اش کردیم تا بتوانیم نظام مقدس را مستقر کنیم.
و من در فکر آن کارگرهای پاپتی آذری کوچیده به اطراف تهران هستم که یحتمل ۱۵ خرداد ۴۲ رگ ترکی شان گل کرد که بیل و کلنگ دست گرفتند و افتادند جلودار دهاتی هایی که داشتند شعار میدادند "یا مرگ یا خمینی". آخه یک نفر نبود به آنها بگوید اصلا شما خمینی را چقدر میشناسید که دارید برایش یقه درانی میکنید؟! یک کارگر کوره پزی مگر چه تصوری میتواند از مبارزه سیاسی داشته باشد که حالا شده کاسه داغ تر از آش؟! سوادش قد میدهد که قدر و منزلت میراث سترگ فقه شیعی را بفهمد؟ او که حتی سواد خواندن و نوشتن نداشت، شاید فارسی هم بلد نبود، چه برسد به آنکه عربی و فرانسه بلد باشد و رادیوهای خارجی را گوش دهد و دل به مبارزات جمال عبدالناصر بسپرد. به راستی آنها چرا خودشان را وسط انقلاب آقایان انداختند؟!
مخلص کلام، ۱۵ خرداد ۴۲، برای من حماسه آن کارگرهای بی سواد ترک است که با همه عوامیت شان وقتی خبر رسید که آقا را گرفته اند، درنگ نکردند و بیل به دست قدم به میدان گذاشتند تا برای آقا کاری کنند، بدبختهای پابرهنه ای که خانواده هایشان هم نفهمیدند چه بلایی سرشان آمد، حتی اسمشان هم در بنیاد شهید ثبت نشده، نه سنگ قبری دارند و نه نشانی. و خمینی قیام کرد برای آن کارگرها، آقا روح الله همه عشقش همین بی شناسنامه های آفتاب سوخته بود که نه عابد و زاهد بودند، نه اندیشمند و عالم، شاید دزدکی معصیتی هم میکردند، ولی آنها آقایشان را یافته بودند، امامی که سر و کارش با جمهور فطرت ها بود، جانهایی که میفهمیدند عدالت یعنی چه. امام همین ها را دید که دلش قرص شد میشود انقلاب کرد. آقاروح الله با بچه های همان کشته شدگان ۱۵ خرداد ۴۲، با دنیا درافتاد و ۱۰ سال جنگید و همه را به حیرت واداشت و فریاد آنها در گوشش بود که به آقایان عقلا گفت مراقب باشید کارگرها از انقلاب ناامید نشوند، طنین خشم ۱۵ خرداد را به یاد داشت که به رجال نظام هشدار داد که بترسید از آن روزی که اینها بفهمند در باطن ذات شما چیست، از انفجار اینها بترسید.
۱۵ خرداد امسال هم گذشت و کسی یادی از آن شهدای بی نام و نشان نکرد...
goo.gl/DKxo0V
〰〰〰
🔴خمینی چی
ادامه مطلب
چند نصیحت عاشقانه از یک شهید
چند نصیحت عاشقانه از شهید حسین ناجی
اگر عبادت ما بدون روح باشد، بدانید که یقیناً به مرور پوسيده شده و از بين خواهد رفت. اگر عبادت روح نداشته باشد تبدیل میشود به عادت و عادت هم که ویرانکننده و عامل مخرب حس و حال معنوي و طراوت روح انسان است.
سعي كنيد نماز که میخوانید، عاشقانه بخوانید! روزه که میگیرید، عاشقانه امساک کنید!
ارتباط برقرار كنيد با محبوب و معشوقی که مدعی دوست داشتنش هستید.
الف دزفول yon.ir/akpOP
@Pavaraqi
ادامه مطلب
جمهوریت، پشتوانه نظام اسلامی
⭕️ زخمِ خنجر نخبگان و طعم شيرين وفاداري جمهور مردم
✅ #امام، پس از زنداني شدن در 15 خرداد 42، حق داشتن #كتاب در سلول را نداشت. بعد از مدتي كه به ايشان اجازه مطالعه مي دهند، ايشان دو كتاب را پيغام مي دهند كه برايشان بفرستند. يكي #مستدرك_الوسايل است و دومي #تاريخ_مشروطه كسروي، كه امام بعدها نيز از اين كتاب ذكري ميكند.
✅ امام با آسيبشناسي نهضتهاي ديني و نوع رهبري ديني قيامهاي قبلي؛ به اينجا رسید كه برای حفظ و استمرار پیروزیها باید یک رابطه دو طرفه، مستمر و رسمي بین نظام دینی و حضور مردم تعریف شود.
***
✅ در طي دو دهه گذشته، غلبه بحثهاي صرفاً فلسفي و نظری، در تبيين يا دفاع از حكومت ديني، باعث لاغر شدن رويكرد تاريخي در فهم و تبيين جمهوري اسلامي شده است.
***
✅ در قرن نوزده میلادی در #سودان، #نهضت_متمهدین با نیروهایي مخلص، فداکار و متدین به رهبری #مهدی_سودانی وارد صحنه میشوند. بعضی گفتند او خودش را به عنوان زمينهساز #نهضت_حضرت_مهدی(عج) معرفی کرد و بعضي گفتهاند كه خودش را مهدي موعود معرفي كرد. شعارها کاملاً دینی بود، در یک روز چند هزار #انگلیسی را میکشند و حكومت ديني تأسيس ميكنند ولي بعد از گذشت چند سال، انگلیسیها دوباره برمیگردند.
✅ در #ليبي يك نهضت كاملاً ديني به رهبري #سنوسيها شكل ميگيرد و به تأسيس حكومت ديني به رهبري يك عالم ديني ميانجامد اما فرجام خوشي پيدا نميكند و از سازش با غربيها سر در ميآورد.
✅در #مصر، کودتایی میشود که اسم آن را انقلاب گذاشتند. #نجيب و بعد #ناصر، زمام امور را دست میگیرند. ناصر، علمدار مبارزه با #اسرائیل میشود و بسيار هم محبوب است. ناصر میمیرد و نفر بعدی #انورسادات است، درست 180 درجه برعکس ناصر. او کسی است که با اسرائیلیها ائتلاف میکند، در حالي كه مردم همان مردماند اما حق قانوني براي مشاركت ندارند!
***
✅ امام اين #تجربيات_تاريخي را مد نظر داشت و در تأسيس #جمهوري_اسلامي صرفاً نگاه فلسفي و نظري نداشت و بياعتنايي به تجربيات تاريخي امت اسلامي و غرق شدن در مباحث انتزاعي و نظری را افتخار نميدانست.
***
✅ از همان روزهاي اول نهضت، امام تجربه عميقي نسبت به رفتارهاي #توده و #نخبگان پيدا كرد. امام ميديد بسياري نخبگانِ عالم و فاضلي كه بايد عليالقاعده حرف و آرمان امام را بهتر از ديگران ميفهميدند چگونه او را تنها گذاشتند و حتي به مقابله و مانعتراشي در راه نهضت او پرداختند و به قول #شهيد_آيت_الله_سعيدي، آن جماعت نخبگاني همه "بلا استثناء!" او را تنها گذاشتند و در همان حال تودههايي كه شايد با نظر استخفاف به آنها نگاه ميشد، مردانه تا پاي جان به ميدان آمدند و از كارگران فصلي آذربايجاني در #پيشواي_ورامين تا #طيب_حاج_رضايي در ميدان بار تهران خود را فداي امام كردند.
امام؛ زخمِ خنجر نخبگان و طعم شيرين خلوص و وفاداري تودهها و جمهور مردم را در عمق جان خود داشت و جمهوريت را تثبيت كرد تا پاسخي درخور به وفاداري اثبات شده اين ملت كه آنها را بهتر از امت اسلامي در دوره پيامبر و اميرالمؤمنين ميدانست داده باشد.
✅ #ولایت_فقیه، در تثبیت خود، مدیون جمهوریت نظام است. در واقع خدمتی که جمهوریت و رویکرد حکیمانه امام در انتخاب دقیق یک چنین نظامی برای ساختار نظام اسلامی انجام داد، به تثبیت رهبری دینی در جامعه انجامیده است. امام با آن نگاه تاریخیاش به اینجا رسیده بود که اگر انقلابها بخواهند ادامه پیدا کنند، لازمهاش حضور واقعی مردم در صحنه و ارتباط تنگاتنگ و همیشگی آنها با رهبری دینی در اداره نظام است.
برنامه نداشتن براي حفظ #حضور منظم و قانوني #مردم در صحنه و واگذاري تمام مسئوليت و اختيارات حكومت به #رهبري و اتكاي صرف به محبوبيت و مشروعيت ديني يا انقلابي او، فرجامهاي تلخي را براي بعضي از قيامهاي اسلامي معاصر رقم زده بود .
✅ بايد مشاركت واقعي مردم در انجام تكليف #امر_به_معروف و #نهي_از_منكر و دخالت در سرنوشت جامعه اسلامي نهادينه و تثبيت ميشد و تضمينهاي قانوني لازم را پيدا مي كرد تا با بالا گرفتن رقابتهایِ خواص براي امتيازگيري از رهبري؛ ظرفيتهاي ديگري براي مقابله با زيادهخواهيهاي خواص و انحرافات و ترفندهايشان در اختيار رهبري باشد، وگرنه نخبگان و خواصِ اهل حق در همين انقلاب هم نشان دادند كه براي منحرف كردن نظام و تغيير ماهيتش و تنها گذاشتن و زير فشار قرار دادن رهبري، استعداد و آمادگي بسيار شگرفي دارند.
#وحید_جلیلی
ادامه مطلب
بیانات کمتر بازخوانی شده امام
اگر بگویند یکی از مهمترین بیانات امام راحل را که کمتر بازخوانی شده است را بیان کنید، من به این سخنرانی اشاره میکنم (بخصوص قطعه ای که با دست نوشتم) که در تاریخ ۲ فروردین ۱۳۶۸ در دیدار با مهاجرین جنگ و مطابق با روز عید نیمه شعبان بیان شده است. بخشهایی از این سخنرانی:
▪️ نفوذیها بارها اعلام کردهاند که حرف خود را از دهان «ساده اندیشان موجّه» میزنند.
▪️ چهارچوب دوستی من در درستی راه هر فرد نهفته است.
▪️ ما باید تمام عشقمان به خدا باشد نه تاریخ. کسانی که از منافقین و لیبرالها دفاع میکنند، پیش ملت عزیز و شهید داده ما راهی ندارند.
▪️ مسائل اقتصادی و مادی اگر لحظهای مسئولین را از وظیفهای که بر عهده دارند منصرف کند، خطری بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد.
▪️باید دولت جمهوری اسلامی تمامی سعی و توان خود را در اداره هرچه بهتر مردم بنماید، ولی این بدان معنا نیست که آنها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است، منصرف کند.
▪️ مردم عزیز ایران حقاً چهره منوّر تاریخ بزرگ اسلام در زمان معاصرند.
▪️ چه کسی است که نداند مردم عزیز ما در سختی هستند و گرانی و کمبود بر طبقه مستضعف فشار میآورد، ولی هیچ کس هم نیست که نداند پشت کردن به فرهنگ دوَل دنیای امروز و پایه ریزی فرهنگی جدید بر مبنای اسلام در جهان و برخورد قاطع اسلامی با امریکا و شوروی، فشار و سختی و شهادت و گرسنگی را به دنبال دارد و مردم ما این راه را خود انتخاب کردهاند و بهای آن را هم خواهند پرداخت و بر این امر هم افتخار میکنند. این روشن است که شکستن فرهنگ شرق و غرب، بی شهادت میسر نیست.
▪️ مگر بیش از این است که ما ظاهراً از جهانخواران شکست میخوریم و نابود میشویم؟ مگر بیش از این است که ما را در دنیا به خشونت و تحجر معرفی میکنند؟ مگربیش از این است که با نفوذ ایادی قاتل و منحرف خود در محافل و منازل، عزت اسلام و مسلمین را پایکوب میکنند؟ مگر بیش از این است که فرزندان عزیز اسلام ناب محمدی در سراسر جهان بر چوبههایدار میروند؟ مگر بیش از این است که زنان و فرزندان خردسال حزب الله در جهان به اسارت گرفته میشوند؟ بگذار دنیای پست مادیت با ما چنین کند ولی ما به وظیفه اسلامی خود عمل کنیم.
▪️ امروز بیشتر از هر زمانی کینه و دشمنی استکبار علیه اسلام ناب محمدی برملا شده است. بسیج عمومی آنان در دفاع از یک خود فروخته و نویسنده مزدور گویای این واقعیت است و شاید آنان اینهمه فضاحت و بیآبروییشان را به خاطر رسیدن به هدف شوم خود پیش بینی نکرده بودند که امروز با سرافکندگی و خواری از کرده خود پشیمان و با ذلت مراجعت میکنند.
▪️ احتمالاً قضیه مبارزه با حجاب زنان مسلمان در فضای آموزشی، حرکتی انحرافی برای کمرنگ کردن جلوه عظیم دفاع جهان اسلام از رسول اکرم - صلی الله علیه و آله و سلم - میباشد. گر چه خود این واقعه هم از دردهایی است که ملتهای اسلامی گرفتار آن شدهاند که چگونه در دنیای به اصطلاح آزاد، الزام زنان و دختران مسلمان به رفع حجاب عین دموکراسی است و فقط ما که گفتهایم کسی که به پیغمبر اسلام - صلی الله علیه و آله و سلم - توهین کند و اجماع فقهای مسلمین فتوا به اعدام آن میدهند، خلاف آزادی است! راستی چرا دنیا در برابر کسی که اجازه ندهد تا دختران مسلمان به دلخواه خود با پوشش اسلامی در دانشگاهها درس بخوانند یا تدریس کنند، ساکت نشسته است؟ جز این است که تفسیر و تأویل آزادی و استفاده از آن در اختیار کسانی است که با اساس آزادی مقدس مخالفند؟
▪️ من باز میگویم همه مسئولان نظام و مردم ایران باید بدانند که غرب و شرق تا شما را از هویت اسلامیتان - به خیال خام خودشان - بیرون نبرند، آرام نخواهند نشست.
▪️ نه از ارتباط با متجاوزان خشنود شوید و نه از قطع ارتباط با آنان رنجور، همیشه با بصیرت و با چشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذارید که اگر آرام گذارید، لحظهای آرامتان نمیگذارند.
http://cdn.persiangig.com/preview/F9fCcZWaxy/large/142-EMAM.jpg
نقاش فقیر
ادامه مطلب
سه پدیده عجیب در جمهوری اسلامی
سه پديده ی عجيب در جمهوري اسلامی
سالهاست در اين انديشه ام كه فلسفه ي سه پديده ي عجيب در نظام جمهوري اسلامي چه مي تواند باشد:
1️⃣ اول؛ فلسفه ي نرده كشي مابين مسوولان و مردم عادي در مراسماتي چون نماز جمعه و مراسمِ ١٤ خرداد در حالي كه خلق الله را با دقتِ فراوان قبل از ورود تفتيش مي كنند
2️⃣ دوم؛ اسكورت هاي چند ماشينه ي حضراتي چون حداد عادل، نهاوندي، آخوندي و ديگران؛ در حالي كه در تمامي كائنات حتي يك نفر هم به دنبالِ ترورِ اين آقايان نيست. و حتي شنيده شده كه زنده بودنِ برخي از اين عزيزان به نفعِ برخي ها در كائنات هاي ديگر هم هست!
3️⃣ سومين پديده تعجب انگيزتر از آن دو دسته است! در حيرتم كه چرا سوپرانقلابيونِ عدالت خواهِ ضدِ تضادِ طبقاتي تاكنون نسبت به اين نرده كشي ها و هزينه هاي ميلياردي جهتِ حفاظت از آقايان اعتراضي نداشته اند.
🔹يكبار بشكنيد اين نرده ها را، از آنها عبور كنيد، آقايان را بياوريد بين مردم تا براي هميشه ريشه ي اين عاداتِ ناپسندي كه هديه هايي از طرف منافقين در دهه شصت است خشك شود.
به اينها بگوييد مي خواهيد راحت باشيد و فرست كلاس بمانيد به مراسماتِ انقلابي نياييد. به خدا زشت است براي انقلابِ مردمي ما..
📷 t.me/maktubmed/541
#سید_یوسف_مرادی
@piaderu
ادامه مطلب
آرامش آیتالله باقری کنی از کجاست؟
در دوران طلبگی مشکلی برای من پیدا شده بود، شدت گرفته بود و سخت مضطر شده بودم. نزدیک غروب، سرگردان، راه منزل علامه [طباطبایی] (ره) را گرفتم؛
منزل محقر و کوچکی داشت بیرون از شهر قم، در زدم.
خود ایشان آمد در را باز کرد، برای ایشان مشکلم را گفتم.
آستینها را بالا زده بود برای وضو، با آن چهره جذابش در میان در ایستاده بود؛ آرام گفت ذکر جلاله را بگو و برای اینکه مرا هم یاد دهد یک “یا الله” گفت.
همان یکبار که او گفت بس بود، بیشتر لازم نیامد. انگار در من تصرفی کرده باشد، دیدم هیچ اثری از آن حال دیگر در من نیست. آرام آرام شدم. تمام تمام شد.
به نقل از خبرنامه صادق: http://isunews.ir/19022
ادامه مطلب
یک کار خیر دیگر در ماه رمضان
قرارگاه جهادی #عبادالرحمن بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) قصد دارد در ماه رمضان سبدهای كالا را بین خانواده هاي نيازمند حاشیه شهر تهران توزیع نماید
قيمت هر سبد كالا حدوداً ۱۰۰ هزار تومان میباشد
شما خیرین محترم مي توانيد كمك هاي خود را به صورت نقدي و غیر نقدی (اجناس) به دست ما برسانيد
جهت پرداخت نقدی💰
#شمارهكارت 💳
۶۰۳۷۹۹۷۲۵۸۵۶۱۰۱۹
به نام آقای مهدی تورانلو
و جهت كمك هاي غير نقدي (اجناس)
با #شمارههمراه 📞
۰۹۱۹۸۹۹۱۶۸۲
تماس حاصل فرمایید.
ليست اقلام مورد نياز 📝
برنج ، مرغ ، روغن ، ماكاروني ، رب ، لپّه ، عدس ، سويا و خرما
انشاءالله بتوانيم در این ماه مبارک كمكی باشيم برای نیازمندان 🙏
#زندگیبهسبکجهادی
@JahadiISU
ادامه مطلب
یک کار خیر در ماه رمضان
شهرک خسرین نام روستایی است با ۲هزار نفر جمعیت در غرب استان سیستان و بلوچستان که تمامی اهالی آن شیعه هستند.چند سالی است مسجد روستا به همت عزیزان فعال در اردوهای جهادی ساخته شده است،امّا هنوز نواقص بسیاری دارد و سازه ها و امکانات مسجد نیاز به تکمیل شدن داره. هم چنین بچه های جهادی می خواهند در ایام ماه رمضان، سبد غذایی برای افطار اهالی این روستا در مسجد پخش کنن. ... لذا اگر کمکی از دستتون بر میاد و می خواین در کار خیر مشارکت داشته باشین، کمک های مالی تون رو به این شماره کارت بفرستید.
۶۱۰۴۳۳۷۰۶۰۱۶۰۴۶۰ به نام حامد ملانوری (از دانشجویان دانشگاه امام صادق)
ادامه مطلب
طبیب خودتان باشید!
رهبرانقلاب: طبيب خودتان باشيد. بهترين كسى كه میتواند بيماریهای روحی را تشخيص دهد، خودمان هستيم.
روى كاغذ بنويسيد: حسد، بخل، بدخواهى، تنبلى، بدبینی و...؛
اگر بیماریهای ما اینهاست، اینها را روی کاغذ بیاوریم.
ماه رمضان فرصتی است که یکی یکی این بیماریها را، تا آنجایی که بشود، برطرف کنیم. اگر برطرف نکنیم، این بیماریها مهلک خواهد شد؛ هلاک معنوی و واقعی. ۷۱/۱۲/۰۴
ادامه مطلب
نذر کتاب در هیئت میثاق؛ ماشال
📚 #نذر_فرهنگي | هرشب يك كتاب
💠 رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی):
کتابخوانی باید سیره و سنت رایج مردم ما بشود...
👈 در ماه مبارک رمضان، #هرشب یک کتاب با تخفیف در هیأت میثاق با شهدا
📚 نام کتاب: #ماشال
👈 قیمت اصلی کتاب: شش هزار تومان
👈 #قیمت_با_تخفیف: چهار هزار تومان
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
📖 شرح مختصر كتاب:
🔸 ماشال داستان مردی است که در خط ولایت زیست و در کسوت شهادت پرکشید. داستان #براتعلی که برات عاقبت به خیریاش را از علی (علیه السلام) گرفت. مردی پهلوان، نوعدوست، ارزشی و سختکوش که با خلق نکویش داعی عملی به اسلام بود و به سان چشمهای زلال، قطرات ناب عبودیت را پیشکش قلوب مستعد فرزندان انقلاب میکرد و جایگاه محوری مسجد در سامان تشکیلات اجتماعی را باور و عملی کرده بود.
🔸 رحمت حضرت حق بر روان پاکش باد که در راه اسلام آنچه را در چنته داشت در طبق اخلاص نهاد و به حق سیدالشهدایی بود برای لشکرگاه مسجد امام حسین (علیه السلام) مشهد. باشد که همهی ما در زمرهی پیروان این مردان خدا، جای گیریم.
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
✅ كانال رسمى #هيأت_ميثاق_با_شهدا
ادامه مطلب