سلام بر ماه رمضان!
گاهی سلام به معنای خداحافظی است مثل السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
من همیشه با توجه به همین جمله، به آخرش هم فکر میکنم.
مثل همین ماه رمضان! سلام بر شهر خدا!
@pavaraqi
Pavaraqi.ir
ادامه مطلب
صد حیف که آن رفت
«حیف، و صد حیف! این ماه عزیز هم به پایان رسید. چهقدر حسرتبار است وقتی نگاه میکنم و میبینم از چه چیز ارزشمندی چهقدر غافل بودهام! گویی در یک چشم بر هم زدن گذشت و حالا فقط چند ساعت تا برچیده شدن این سفرهی بیبدیل باقی مانده. حیف، و صد حیف! چه فرصتها که در این ماه از دست دادم. چه شبها و سحرهایی که مفت از کفم رفت و قدر ندانستم. چه معلوم است که سال بعد زنده باشم یا نباشم؟!...»
وجداناً یک دقیقه فرض بگیر روز آخر ماه رمضان است.
احتمالا جمگلی داریم از اینجور حرفها میزنیم. نه؟!
خب چه کاری است؟ چرا از همین اول جوری در این ماه عمل نکنیم که آخرش در دلمان این حرفها نباشد؟!
بله، قبول دارم که بعضی فرصتها آنقدر خوب است که هرچهقدر هم استفاده کنی باز حسرت به دل داری، اما بالاخره اگر حواسمان جمع باشد، میشود لااقل این حسرت و کوتاهیها را تا جایی که ممکن است کاهش داد.
پس بیا خدایی مواظب باشیم و کاری کنیم که روزهای آخر ماه مبارک، به جای آن حرفها، حرف دلمان از این جنس باشد:
«الحمدلله که ماه رمضان امسال را بیش از سالهای قبل قدر دانستم، و بیشتر بر خودم مراقبت کردم، و بیشتر هوای قلبم را داشتم و کمتر هوای نفسم را محل گذاشتم. خدا را شکر که با قرآن بیشتر انس گرفتم و از شبهای کمنظیرش در حد توانم استفاده کردم. خدا را شکر که به هرچیزی که وظیفهام میدانستم، عمل کردم و کوتاهی نکردم...»
+ برای همدیگر دعا کنیم.
سید طه باقیزاده (زلال)
ادامه مطلب
اگر احسان علیخانی از مارکس دعوت کند
کارل مارکس در برنامه ماه عسل"
- احسان علیخانی : آقای مارکس شما نماینده طبقه محروم جامعه هستید ، مقداری از دردهایتان را با بینندگان ما در میان بگذارید ( دوربین زوم می شود روی صورت مارکس تا ترحم ببینده را برانگیزاند )
- کارل مارکس : وقاحت بورژوازی این است که کت و شلوار میلیونی بپوشی و برنامه ای بسازی که از درد و گریه محرومان ، بیننده جذب بکنی و اذهان را به سمتی سوق بدهی که علت فقر را در میان خود فقرا بجویند ، در این میان برای ارضاء حس نوع دوستی بورژوازی ، یک نفرشان پیدا بشود و به یکی از فقرا کمک مالی بکند تا خود را رستگار در این دنیا و آن دنیا ببیند و شما هم برایش هورا بکشید !
@RESANEYE_MA
ادامه مطلب
آوینی از ۲۰۳۰ ها میگوید
‼️ استیلا #غرب بر ملتها با پیاده کردن نظام آموزشی خودساخته
تعلیم و تربیت از کلماتی هستند که در متون قدیمی ما با مبنای قرآنی و روایی مورد استفاده قرار گرفتهاند و آموزش و پرورش ترجمهای فارسی از همین دو کلمه است.
تعلیم و تربیت در متون قدیمی ما که دارای مبنایی قرآنی و روایی است غایتی تکاملی و کاملاً اخلاقی دارد و مقصود از آن تتمیم مکارم اخلاق یعنی تخلق به اخلاق الله و اتصاف به صفات الله است. آیا غایت نظام آموزشی غربی نیز همین است؟
...اکنون در همه جای دنیا نظام تعلیم و تربیت تقلیدی از مغرب زمین است و هیچ کس حتی کوچکترین تردیدی بهخود راه نمیدهد که مبادا این سیستم آموزشی بر محور تکامل و تعالی روحی و اخلاقی انسان پایهگذاری نشده باشد.
اصلاً فرصت یک چنین سؤالی پیش نمیآید...
📚 #شهید_آوینی، توسعه و مبانی تمدن غرب، مقاله نظام آموزشی و آرمان توسعهیافتگی
#استقلال_فرهنگی
#سند۲۰۳۰
🌿 بزم اندیشه؛
▫️بازخوانی اندیشههای فراموش شده
📲 @Bazm_andishe
ادامه مطلب
بازخوانی بیانیه سردار سلیمانی درباره عیسی قاسم
سرآغاز انتفاضه خونین
💠بمناسبت حمله نظامیان آل خلیفه به محل زندگی رهبر شیعیان بحرین:
بازخوانی بیانیه شدیداللحن سردار #قاسم_سلیمانی در پی اقدام آلخلیفه مبنی بر سلب تابعیت از #شیخ_عیسی_قاسم رهبر شیعیان بحرین| ۳۱ خرداد ۹۵
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم مسلمان و مظلوم بحرین مدت طولانی و سالهای مدیدی است تحت ظلم، تبعیض، بیعدالتی، تحقیر و اقدامات خشن، ضدانسانی و غیر قابل قبول آل خلیفه قرار گرفتهاند.
این مردم نجیب و صبور به رغم فشارهای سنگین و برخوردهای نژادپرستانه آل خلیفه حتی دستگیری برخی از رهبران سیاسی و دینی، به زندان کشاندن زنها و کودکان و شکنجه خوفناک آنها، لغو تابعیت شهروندان، تضییع حقوق شهروندی و دهها جنایت دیگر، بدون دادن هر گونه بهانه ای به دست آل خلیفه بدنبال احقاق حقوق حقه خود بصورت مسالمت آمیز بوده و تشدید فشارها هرگز آنها را از این مسیر سلمی خارج نکرده است.
اما گستاخی آل خلیفه به جایی رسیده است که با نادیده گرفتن نجابت مردم و حرکت سلمی آنها و با استفاده از سکوت معنادار سازمان ملل، آمریکا و کشورهای غربی هر روز بر دامنه جنایات خود و ایجاد خفقان و فشار بیشتر بر ملت بحرین افزوده است.
بازداشت غیر قانونی شیخ علی سلمان و دیگر رهبران سیاسی و دینی بحرین در سایه سکوت مجامع بین المللی، آلخلیفه را به این گستاخی کشانده تا حریم روحانی بر جسته و رهبر دینی شیعیان بحرین، حضرت آیت الله شیخ عیسی قاسم را مورد تهدید قرار داده و تصورات نگران کننده ای در اذهان مردم منطقه و بحرین بوجود آورد.
به نظر می رسد آل خلیفه از حرکت مسالمت آمیز مردم سوء استفاده کرده و برآورد دقیقی از خشم مردم ندارد.
یقینا آنها می دانند تجاوز به حریم آیت الله شیخ عیسی قاسم خط قرمزی است که عبور از آن شعله ای از آتش را در بحرین و سراسر منطقه پدید خواهد آورد و برای مردم راهی جز مقاومت مسلحانه باقی نخواهد گذاشت.
قطعا تاوان آن را آل خلیفه پرداخت خواهد کرد و نتیجه آن جز نابودی این رژیم سفاک نخواهد بود.
حامیان آل خلیفه بدانند اهانت به آیت الله شیخ عیسی قاسم و استمرار فشارهای بیش از حد به مردم بحرین سرآغاز انتفاضه خونینی است که عواقب آن بعهده کسانی خواهد بود که به گستاخی حکام بحرین مشروعیت می دهند.
(وانتصروا من بعد ما ظلموا و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون) شعرا ۲۲۷
قاسم سلیمانی
#الدفاع_حتی_الموت
ادامه مطلب
سخنان پخش نشده صادق شهبازی در مناظره
سخنان پخش نشده صادق شهبازی در مناظره
:bulb: این بخش از برنامه مناظره از روی سایت برنامه حذفشده بود.
انقلاب ما فقط برای جابجایی تاج و عمامه و چادر و فکل نبود برای استقلال، عدالت و رفع نابرابری، آزادی و اجرای احکام اسلام بود که مهمترینش قیام به قسط است.
اقدام خلاف این آرمانها خلاف انقلاب است. ضدانقلاب، فقط رقاصههای تلویزیوندار کالیفرنیانشین و لندننشین نیستند.
مسئله فراتر از فساد است، مسئله تبعیض نهادینهشده است، با کسی که سوءاستفاده کرده برخورد نمیشود چون همه منفعت دارند
سقف حقوق بیستمیلیونی را از کجا آوردهاید؟
حتی قانون مدیریت خدمات کشوری هم تبعیض را نهادینه کرد، این تفاوت یکبههفت حقوق کارگر و مدیر را از کجا آوردهاید؟
نمیشود موقع انقلاب تئوریسینهای انقلاب، تفاوت حقوق کارگر و مدیر را نقد کنند، بعد چهارتا تکنوکرات، نسخههای صندوق بینالمللی، پول، بانک جهانی و نهادهای سرمایهداری را در کشور اجرا کنند.
نه مجلس شفافیت را تصویب میکند نه دولت برخورد میکند.
چنانکه رسانهها میگویند، ظاهراً سه بار هیئتوزیران حقوق خودشان را افزایش دادهاند، هیئتمدیرهها که چنین حقوقی گرفتند، به هیئت دولت نگاه کردند.
بهتصریح سخنگوی قوه قضائیه ۲ وزیر دولت لیست اموالشان را ندادهاند.
جناح محافظهکار و غربزده تنها پروندههای جناح مقابل را بازنشر میکنند.
دو جناح در حال سرگرم کردن مردم به سبک عموپورنگ هستند که کی از همه تمیزتره من من من من!
این تبعیض اشرافیت درست کرده است.
امام میگفتند نتیجه اشرافیت، ظلم و دیکتاتوری به مردم و خضوع مقابل نهادهای خارجی است.
نتیجه این وضع این شده در ادارات و بیمارستانها ورقه زدهاند اعتراض و توهین به مسئول و کارمند، شلاق و حبس و… دارد. مردم فقط وظیفه داشته باشند و حق نداشته باشند؛ یعنی شعار مردمسالاری بدهیم ولی مردمسواری کنیم.
اینها نتیجه اشرافیت، نیاوران نشینی و شمال شهرنشینی است.
بعد برای افزایش ناچیز حقوق معلمها یک فرم ارزشیابی وحشتناک با شاخصهای عجیبوغریب بگذاریم.
نقد طرح تحول سلامت، منطقه ممنوعه شده است. در صداوسیما نمیگذارند، طرح تحول نقد شود، برنامه ثریا و مناظره و… را تعطیل کردند.
به مدیر ۵۰ میلیونی گیر دادیم به پزشک متخصص دولتی که ۵۰۰ میلیونی میگیرد گیر ندادیم
طرح تحول سلامت، کارانه پزشکان را ۲٫۵ برابر کرده است.
با قانون مدیریت خدمات کشوری هم بیست میلیون حق نداشتید. ۱۹ میلیون و ۸ میلیون خیلی باهم فرق دارند.
راهحل در نهجالبلاغه است. امیرالمؤمنین (ع) در عهدنامه مالک اشتر میفرمایند. إِنْ ظَنَّتِ الرَّعِیهُ بِک حَیفاً فَأَصْحِرْ لَهُمْ بِعُذْرِک وَ اعْدِلْ عَنْک ظُنُونَهُمْ بِإِصْحَارِک.
امروز همه مسئولین کشور (جز رهبری که همه سادهزیستیاش را میدانند) در موضع اتهام هستند. تنها راه اعلام عمومی اموال و حقوقشان است. هم قانونی بشود، هم تا قانون بیاید داوطلبانه این کار را انجام دهند.
رئیسجمهور بیانیه دادند گفتند ظرف یک ماه قانون بیاید و حقوق علنی در سایت وزارتخانهها و سازمان مدیریت اعلام بشود. الآن چند ماه گذشته است. از ایشان دعوت میکنیم، حقوق و اموال خود و مشاورین، معاونین و وزرایشان را در سایت ریاست جمهوری و سازمان مدیریت و برنامهریزی اعلام کنند تا بقیه یاد بگیرند
yon.ir/pQRzz
pavaraqi.ir
@pavaraqi
ادامه مطلب
نظر برادر یلماز درباره انتخابات
بسم الله الهادی
:dart: در پاسخ به پرسش محمد جبارپور: «مشکل کجاست؟»
:bulb: نظر برادر محمد یلماز (مسول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر):
راجع به اینکه چرا طیف اصولگراها شکست میخورن، به نظرم این اصلا مسئلهی خرد و تکنیکی و قابل تغییری (حداقل به راحتی قابل تغییری) نیست، به نسبت هویت ایرانی-اسلامی-انقلابی مردم ایران و ماهیت اصولگرایی برمیگرده.
مشکل اصلی، اهل «حق» نبودنِ اهل حقه.
امیدوارم یک روز متوجه بشیم که علت شکستهای همیشگی، تاکتیکی نیست.
عمدهی رأی روحانی، رأی ترس و نفرت و لج نسبت به اصولگراها و گفتمانشون و یکدست شدن حکومته، که احمدینژاد و گفتمان او توان بیشتری برای جلب این رأی (و البته رأی کسانی که از سر نفرت و ترس و لج نسبت به روحانی به اصولگرایان رأی میدن) رو داره.
مردم ایران انقلابی اند و طرفدار تغییر و همواره به کسی که بیشتر از بقیه نماد شکستن شبکهی قدرت حاکمه و ایجاد تغییره رأی دادن. احمدینژاد هم واقعاً انقلابیترین گفتمان و اصلیترین مخالف وضع موجود بود و اومدنش هم واقعاً بیشترین تغییرات رو در حکومت ایجاد میکرد (به نفع انقلاب و مردم)، و خواست مردم هم همین بود. بزرگان دو جناح هم این رو میدونن و شکی ندارند راجع به رأی بالا -و خیلی بیشتر از 88- احمدینژاد.
به طور کلی در ایران دو نیروی اصلاحی وجود داره. یکی نیروی اصلاحی اصلاحطلبان و اعتدالیها که میخواد وضع فعلی رو به سمت غربی شدن و هضم شدن کامل در جامعهی جهانی اصلاح کنه، و یکی نیروی اصلاحی انقلابیهای آرمانگرا که میخواد وضع فعلی رو به سمت آرمانهای انقلاب و شیعه (همون فهم اسلامی-ایرانی که مردم ایران از اصل دین دارند، نه اون دینی که اصولگراها و ولایتمدارها میفهمند) اصلاح کنه. نیروی اصولگرایی (ولایتمداری) اساساً نیروی محافظهکار و بدون گفتمان و طرح سیاسیه و تا وقتی مردم ایران این روحیه انقلابی شون رو داشته باشند، نمی تونه مورد توجه و محبوبیت مردم ایران و منتخب اونها برای صحنه سیاسی ایران باشه (یعنی حتی همین رأی مردمی کمی که داره هم از سر شوق و محبوبیت نیست، بر خلاف احمدینژاد).
و البته در جدال بین این دو نیرو هم مردم ما با توجه به همون خصوصیات ایرانی-شیعی شون (که باید پاس بداریمش) نیروی دوم رو ترجیح دادند هر وقت که امکان انتخابش رو داشتند. و امروز هم نسبت به 57 باتجربه تر هم شده ملت ما الحمدلله (بر خلاف حزب اللهی ها که عقبگرد و سقوط کردند).
راجع به اینکه چرا تحلیل شون از مردم و پیش بینیهایی که میکنند اشتباه درمیاد:
اولا به نظرم یه عده از خط ده های اصولگراها که دست بالا رو دارن، پیش بینی شون درست بود. یعنی با پیش بینی و اطمینان به اینکه رئیسی انتخابات رو میبازه و روحانی رئیس جمهور میشه، رئیسی رو وارد انتخابات کردند و یه تیر و سه نشون زدند.
ثانیاً و اصل ماجرا و فارغ از اون اندک امنیتی پشت پرده، حرف شما درسته که فهم و تحلیل بسیار پایینی حاکم ه تو این ور و هیچ تحلیل درستی ندارند از مردم و جامعه (که این فاجعه باره. می ترسم بعد از فروپاشی نظام بفهمند که تو جامعه چه خبره). علتش به نظرم این ه که علم و فکر عمیق تو این طرف رونق نداره (و حتی نیاز بهش حس هم نمیشه، و حتی باهاش مخالفت جدی وجود داره) و نتیجهش میشه همین. خود این هم به عوامل مختلف اعتقادی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، تاریخی حاکم به اصولگرایان و حزب الهی ها برمیگرده که بحثش مفصله.
به نظرم مشکل با ایجاد اتاق فکر حل نمیشه، بلکه مشکل تو لایه های بنیادین تره. اتفاقا اصولگراها به نظرم اتاق فکر دارند، اما آنها به کار نمیان، به خاطر سطحی بودن.
البته مهم تر اینه که اراده ی اصلاح وجود نداره. و حتی نیاز ش حس نمیشه.
وحدت رو هم من مشکل اصولگراها می دونم، نه راه حل مشکل شون. یکی از عوامل بازدارنده ی تفکر تو حزب الهیها همین تصور غلطه.
*محمد جبارپور، فرمانده اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق
pavaraqi.ir
@Pavaraqi
ادامه مطلب
انسانشناسی انتخابات دوازدهم ریاستجمهوری
انتخابات و غریزه؛ غلبه و تقدم غریزه جنسی بر گرسنگی/میلاد حاجی پروانه
:bulb: تحلیلی انسان¬شناختی بردوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری نشان داد نیاز برای ارضا غریزه جنسی، بیشتر از نیاز برای غریزه گرسنگی است و بحران جنسی عمیقتر و فراگیرتر از بحران اقتصادی است. شاید مسئله غریزه جنسی در شهرهای بزرگتر نمود بیشتری داشت اما گمان میشد شهرستانها و شهرهای کوچک مسئله غریزه گرسنگی و به تبع آن فقر را دارند و این قرتی بازیها برای شهرهایی است که شکمشان سیر است. بزرگترین اشتباه جناح اصولگرایی و رئیسی این بود که باور داشتند نیاز به غریزه گرسنگی عمیقتر و فراگیرتر است در حالیکه روحانی، کمپینش را کم¬اعتنا به غریزه گرسنگی و مبتنی بر "ارضا راحت¬تر غریزه جنسی" طراحی کرد
روحانی غریزه جنسی را غریزه اصلی قرار داد و سپس غریزه قدرت را. کمپینش نشانه¬های آشکار و پنهانی در کنار هم قرار داد تا مخاطبانش پیامش را درک کنند و مخاطبانش هم به خوبی درک کردند. بارزترین فیدبک جریان سوتین¬های بنفش بود برای حمایت از ایشان.
کمپین روحانی، رنگ بنفش را که معروف است برای فیلم های پورن، انتخاب کرد.در سخنرانی های و فیلمهای تبلبغاتب بر روی مسئله شادی تاکید کرد. همه میدانیم که شادی در مختصات کنونی ایران، چه معانی را متبادر میکند و اینکه نباید شاد بودن را از مردم بگیریم چه معانی را متبادر میکند. تاکید چندباره بر اینکه نباید در زندگی مردم دخالت کنیم و بگذاریم آنطور که میخواهند زندگی کنند. و همه میدانیم بگذارم زندگی کنم، از دهه هشتاد اوج گرفت برای اینکه این ایده را جا بیندازد، حکومت و سیاست لازم نیست برای من کاری انجام بدهید، فقط برای ارضا غرایز من دست انداز ایجاد نکن. و همه میدانیم که دهه هفتادی ها و هشتادی ها به عنوان آینده ایران، چقدر این ایده را باور دارند و بر اساس آن عمل میکنند. گردهمایی آنان در کوروش و چند شهر بزرگ یادمان نرفته است. لازم نیست روحانی شعر ما گلهای خندانیم را بخواند تا نشان بدهد، آینده همراه اوست، او ایده آینده را پیشبرد و برنده شد.
روحانی این پیام را تولید و مبادله کرد که در دولتش امکان ارضای غریزه جنسی راحتر است. در این صورت میتوان راحت¬تر زندگی کرد. به همین خاطر بر روی خانواده و ازدواج تاکید نداشت چون امکان ارضا غریزه جنسی را محدود میکرد.
در حالیکه رئیسی بر روی سیاستهای خانواده و ازدواج تاکید داشت و به مخاطبان این پیام را مخابره میکرد که امکان ارضا غریزه جنسی محدودتر و البته سخت تر است.
روحانی هم در ترسیم چهره رئیسی، بر قاضی بودن وی، دست گذاشت که او "اهل بگیر و ببند" است دوست و هم تیمی اش اهل "لوله کردن". پس مراقب باشید که اینها میتوانند امکان ارضا غریزه جنسی را محدود میکنند دیدار رئیسی با تتلو از زاویه دید نگارنده اینگونه تفسیر میشود که راهی بود برای نقابله با چهره ای که روحانی از رئیسی ترسیم کرده بود. رئیسی میخواست بگوید من اهل بگیر و ببند نیستم، ببینید پذیرای تتلو هستم.
رئیسی به طور واضح غریزه گرسنگی را هدف قرار داده بود و اسم دولتش را کار گذاشته بود تا بتواند مشکل گرسنگی را برطرف کند. او خود را ناجی بحران اقتصادی معرفی میکرد. در حالی که احساس میکرد مردم در دریای گرسنگی در حال غرق شدن هستند. او معتقد بود 25 میلیون فقیر داریم. حال آنکه ارضا غریزه جنسی¬شان ضروری¬تر از گرسنگی بود.
همچنین آقای رئیس باور داشت که غریزه گرسنگی مقدم بر غریزه جنسی است به همین خاطر بعضی ها او را مارکسیست گرا خطاب کردند.
روحانی در گام دوم غریزه قدرت را امکان ارتباط و تاثیرگذاری بر دیگری است را برجسته کرد. در دولت روحانی امکان ارتباط راحت تر است. شعارهای گسترش پهنای باند اینترنت و مقابله با فرستنده محوری صداوسیما و از طرف دیگر شعارهای مبارزه با حصر و آنچه شادی را از جامعه میگیرد، کدهایی بود که مردم به خوبی آن را دریافت میکردند.
در حقیقت روحانی غریزه قدرت را مکمل غریزه جنسی قرار داد. چون امکان راحت تر غریزه جنسی نیاز به امکان ارتباط راحت تر دارد. اینترنت و آزادی در دسترسی به دیگری، شعارِ امکانِ راحتر ارضا شدن غریزه جنسی را باورپذیرتر میکند و امکان اعتماد به روحانی را بیشتر.
میلاد حاجیپروانه، دانشآموخته دوره چهارم کارشناسیارشد فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق است.
@Pavaraqi
ادامه مطلب
تحلیل پرویز امینی از جمنا
✅ جمنا و نقد بنیادین دکارت
🔴 دکارت فیلسوف جریانساز دوره جدید غرب، مثل سایر فیلسوفان مدرن، فیلسوفی متودیک است و به مسئله روش اهمیت داده است. دکارت میگفت چرا اینچنین آراء متکثر و متفاوتی وجود دارد درحالیکه انگیزه حقیقتجویی از یک طرف و نیروی عقل به شکل برابر از سوی دیگر، در همه آدمیان گذارده شده است؟
🔴 پاسخ دکارت این بود که روش مطمئنی برای رسیدن به حقیقت و واقعیت نیست وگرنه بین آدمیان بنا به آن دو پیشفرضی که گفته شد (انگیزه حقیقتجویی و نیروی مشترک عقل) این اختلاف نظرها پدیدار نمیشد. بنابراین دکارت روش ریاضی را به عنوان روش مطمئن و قابل اتکا پیشنهاد کرد.
🔴 فیلسوفان مهم دوره مدرن، نقدهایی به دکارت داشتهاند و ازجمله اینکه روشی دیگر برای فلسفیدن پیشنهاد کردهاند. کانت روش استعلایی، هگل روش دیالکتیکی، هوسرل روش پدیدارشناسانه و... پیشنهاد کردهاند.
🔴 اما به نظرم از بنیادینترین نقدها به دکارت را جمناییها کردهاند و احتمالا اگر در دوره دکارت بودند، نقد آنها چنان ویرانگر بود که میتوان گفت تفکر در غرب میتوانست صورت دیگری غیر از آنچه امروز پیدا کرده است، پیدا کند. جمناییها از تأسیس تا آخرین تصمیمات خود (انصراف قالیباف) نشان دادند که پیشفرض دکارت ایراد دارد که تصور کرده است خداوند عقل را به یکسان بین آدمیان تقسیم و توزیع کرده است!
✳️ توضیح: این مطلب را از آغاز شکلگیری جمنا گفته و نوشته بودم و هر بار به ملاحظهای از انتشارش منصرف شدم. ولی با اعلام خبر فعالیت و تداوم جمنا بعد از انتخابات، احساس کردم دیگر ملاحظهای ندارم.
@Parvizamini_ir
ادامه مطلب
مردمی که هستند؛ مردمی که نیستند!
#مردم پای کار #جنگ هشت ساله که می آیند مردم اند!
#مردم با این همه سختی و وعده وعیدهای توخالی مسئولین، بازهم پای صندوق های رای که می آیند، مردم اند!
#مردم به کاندیدای ما که رای نمی دهند، می شوند #اهل_کوفه و شکم پرست و ان الله لایغیر بقوم ...
#خود_نخبه_پنداری
منبع: آنتی حزباللهی
ادامه مطلب