شهداودفاع مقدس
مامدیون شهداوایثارگران هستیم
موضوعات
دیگر امکانات
تماس با ما



 

شهيد برونسي در سال ۱۳۲۱ در روستای «گلبوی کدکن»، از توابع تربت حیدریه، قدم به عرصه هستی نهاد. نام زیبنده اش گویی از لحظه هایی نشأت می گرفت که در فرمایش « الست بربکم»، مردانه و بی هیچ نفاقی، ندا در داد:«بلی»؛ عبدالحسین.
خبرگزاری دانشجو: رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس از كشف پیکر شهید برونسی طی عملیات ویژه اي در شرق دجله بعد از گذشت ۲۷ سال خبر داد.

سردار سيد محمد باقرزاده امروز در نشست خبری در مشهد اظهار داشت: پیکر شهید برونسی طی عملیات ویژه اي در شرق دجله به همراه ۱۲ شهید دیگر پيدا، و به میهن منتقل شد و در روز شهادت حضرت زهرا (س) همزمان با دهه دوم در مشهد تدفین می شود.

وی افزود: از این شهید پلاک هویت، بخشی از صفحات قرآن به همراه جانماز و مهر، سربند لبیک یا خمیني(ره) و لباس بادگیر خاکی منقوش به آرم سپاه پیدا شده است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس پیدا شدن پیکر بی سر شهید برونسی را به مردم متدین و شهید پرور مشهد بویژه خانواده شهید تبریک گفت و بیان کرد: به همه دولتمردان توصیه می کنم از این شهید بزرگوار درس تبعیت از ولایت فقیه بگیرند.

باقرزاده خاطرنشان كرد: این شهید سر در بدن ندارد، اما بر آرمان های خود استوار است.

شهيد برونسي در سال ۱۳۲۱ در روستای «گلبوی کدکن»، از توابع تربت حیدریه، قدم به عرصه هستی نهاد. نام زیبنده اش گویی از لحظه هایی نشأت می گرفت که در فرمایش « الست بربکم»، مردانه و بی هیچ نفاقی، ندا در داد:«بلی»؛ عبدالحسین.

روحیه ستیزه جویی با کفر و طاغوت، از همان اوان کودکی با جانش عجین می گردد؛ کما این که در کلاس چهارم دبستان، به خاطر بیزاری از عمل معلمی طاغوتی، و فضای نامناسب درس و تحصیل، مدرسه را رها می کند.

در سال ۱۳۴۱ به خدمت زیر پرچم احضار می شود که به جرم پایبندی به اعتقادات اصیل دینی، از همان ابتدا، مورد اهانت و آزار افسران و نظامیان طاغوتی قرار می گیرد.



ارسال شده توسط : محمدعلی حاجیان
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390 9:49 PM ] [ محمدعلی حاجیان ]

هنوز کوچه های مدینه خاطرات ظلم هایی که بر حبیبه ی خدا ناموس کبریا حضرت فاطمه زهرا سلام .... علیها در دل خود بیاد دارد .هنوز بیت الحزان فاطمه صدای گریه های او را در گوش زمان نجوا می کند . هنوز غربت و مظلومیت فاطمه را تاریخ شیعه به تکرار می نگارد و دل های شیفته خاندان عصمت و طهارت را در عزای آن بانوی فضیلت ، ریحانه ی بنی ، بضعه الرسول ، ام ابیها ، ام الائمه و ... محزون و دیدگان آنان را گریان می نماید . آری فاطمه جان مردمان روزگارت عجب به وصیت پدرگرامیت رسول خدا  ( ص ) عمل کردند و عجب مزد و پاداش رسالتش را دادند .

تو ای بتول ، ای قرة العین رسول ، ای مرضیه ، ، و ای صدیقه چه کردند و ای سیدة النساء العالمین جواب آنانی که با تو دشمنی کردند چه زیبا قرآن داده است

و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون


ارسال شده توسط : محمدعلی حاجیان
ادامه مطلب
[ شنبه 17 اردیبهشت 1390 1:47 AM ] [ محمدعلی حاجیان ]

درباره وبلاگ

یادمان8سال مقاومت وپایداری رامدیون شهدای گرانقدرجنگ تحمیلی هستیم دراین وبلاگ به خاطرات وسلحشوری های شهیدحسین پیرامی می پردازیم وخاطرات این شهیدعالی قدرودیگرشهیدان میهن اسلامیمان راپاس می داریم
آمار و بازدید ها
کل بازدید:247840
تعداد کل مطالب : 371
تعداد کل نظرات : 17
تاریخ آخرین بروزرسانی : یک شنبه 31 شهریور 1392 
تاریخ ایجاد بلاگ : جمعه 2 مهر 1389