دل نوا

حدیث - شعر - متن - حکایت

نويسنده :سامان
تاريخ: دوشنبه 10 اسفند 1394  2:00 PM

 بسم الله الرحمن الرحیم

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان :

🔶 هوس‌ها، مثل «کیسه بوکس» هستند که باید به آن مشت بزنیم و مبارزه کنیم تا محکم و قوی شویم

✅شیطان خیلی ضعیف است(إِنَّ کَیْدَ الشَّیْطَانِ کاَنَ ضَعِیفًا؛ نساء:76) پس محکم در مقابلش بایستید و بگویید: «نه!»

✅بعضی‌ها می‌پرسند: «چه‌کار کنیم که غیبت نکنیم؟!» پاسخش واضح است: «زبانت را کنترل کن و به خودت بگو: نه! من این کار زشت را انجام نمی‌دهم!»

✅یا بعضی‌ها می‌گویند: «حاج آقا! این نگاه حرام، اذیتم می‌کند. چه‌کار کنم که نگاه نکنم؟» می‌گویم: «با آن مبارزه کن» راهش همین است.

✅اما بعضی‌ها مشکل‌شان این است که نمی‌توانند به خودشان «نه» بگویند. لذا می‌پرسند: «من چه‌کار کنم که کلاً نخواهم گناه کنم؟! یعنی اصلاً هوس گناه پیدا نکنم!» در حالی که اگر این هوس از بین برود، یک هوس دیگر در مقابل شما قرار خواهد گرفت.

✅خدا در آدم یک علاقه‌هایی به نام «هوی» درست می‌کند؛ یعنی علاقه‌هایی که آدم را ساقط می‌کند. راهش این است که با این هوس‌ها مبارزه کنید، نه اینکه کلاً صورت مسأله را پاک کنید! این هوس‌ها، مثل «کیسه بوکس» هستند که باید به آن مشت بزنیم (مبارزه کنیم) تا محکم و قوی شویم!