یک شنبه 18 اسفند 1392  ساعت 2:31 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای:

صنعت بازی‌سازی ایران با سرمایه 20 میلیاردی شکل گرفته است

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت که صنعت بازی‌سازی کشور با سرمایه‌ای 20 میلیارد تومانی و با کمک بخش خصوصی و دولتی ایجاد شد.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازیهای رایانه ای، "بهروز مینایی" در مراسم اختتامیه مسابقات بین‌المللی دانشجوی بازی‌سازدر سالن همایش‌های دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران افزود:  در مقایسه با سایر کشورها ما کمک کمتری را از سمت دولت و حاکمیت در این زمینه داشته‌ایم.
این مقام مسوول در بنیاد ملی بازیهای رایانه ای از نبود برنامه‌ریزی برای تخصیص بودجه به برخی بخش‌ها  گلایه کرد و ادامه داد: بودجه‌ای که برای سال 93 برای صنعت بازی سازی کشور در نظر گرفته شده تنها سه میلیارد تومان است.
مینایی به برپایی مسابقات بین‌المللی دانشجوی بازی‌ساز اشاره کرد و این رویداد را  افتخاری  برای صنعت گیم ایران عنوان کرد.
وی گفت: مازندران با برگزاری این مسابقه جهانی و همچنین تزریق ابتکاراتی که در صنعت گیم داشت، توانسته کمک زیادی را برای رشد کشور در زمینه‌های رایانه‌ای فراهم کند.
مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای  توضیح داد: ما درایران نعمتی داریم که کمتر کشوری در جهان از آن برخوردار است و آن هم داشتن جوانانی خلاق است که هر ساله نوآوری‌های جدیدی را در عرصه‌های مختلف ارایه می‌کنند.
این مقام مسوول در بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای  گفت: گیلانی‌ها تاکنون بازی‌های خلیج فارس و میرزا کوچک‌خان را تولید کردند ولی مازندران این ظرفیت را دارد با همکاری با سایر دانشگاه‌های شمال کشور تبدیل به قطب بازی‌سازی  در کشور شود.
رییس انجمن‌های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همچنین  در این مراسم گفت: اتفاقی که امروز در دانشگاه مازندران  افتاد، موهبتی است که حاصل خون‌هایی است که از ابتدای انقلاب برای اعتلای نام میهن ریخته شد.
"حمیدرضا مقیمی" توضیح داد: افتخار می‌کنیم که دانشگاه مازندران به عنوان یکی از اعضای این خانواده بزرگ توانسته در این زمینه در عرصه بین‌المللی بدرخشد و این افتخار را برای کشورمان به ارمغان آورد.
وی گفت: اتفاقی که امروز در دانشگاه مازندران افتاد ضربه‌ای بود که به همه بدخواهان نظام مقدس جمهوری اسلامی که به صورت عملی نشان داد که جوان ایرانی به هر کجا بخواهد می‌تواند دست پیدا کند و قله‌های پیشرفت را فتح کنند.
رییس انجمن‌های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: مقیاس اندیشه‌ای که دانشجویان دانشگاه مازندران دارند مقیاسی جهانی بوده و این نشان می‌دهد که نسل جوان ما رویکردی جهانی برای فتح قله‌های علمی و فناوری دنیا دارد.
مقیمی با یادآوری اینکه این دستاورد ( کسب رتبه نخست در مسابقات بین المللی دانشجوی بازیساز ) تنها حاصل عملکرد یکی از 6 هزار انجمن عضو انجمن‌های علمی کشور بوده است، گفت: ما برای بزرگداشت خون شهدایی که در راه رشد علمی این کشور ترور شدند و جان خود را هدیه کردند باید دید جهانی داشته باشیم و تلاش شود در همه زمینه‌های علمی در جهان بدرخشیم.
مسابقات دانشجوی بازی ساز برای نخستین بار در جهان و در قالب 24 ساعته و آنلاین با حضور حدود 62 گروه از سراسر دنیا با نظارت و حمایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای برگزار شد.

 



یک شنبه 18 اسفند 1392  ساعت 2:31 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

 

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای:

صنعت گیم ایران در صورت عرضه مناسب تولیدات به سوددهی می‌رسد

 

مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با یادآوری اینکه اکنون عرصه گیم به عنوان چهارمین  صنعت پولساز جهان شناخته می شود، گفت: در صورتی که بتوانیم صنعت بازی‌های رایانه ای کشور را در چرخه درآمدزایی و عرضه مناسب تولیدات قرار دهیم، حوزه یادشده به سوددهی و ایجاد کارآفرینی در کشور کمک شایانی خواهد کرد. 
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازیهای رایانه ای، "بهروز مینایی" در گفت وگو با رادیو فرهنگ افزود: جمهوری اسلامی ایران اکنون جایگاه اول را در کشورهای اسلامی و کشورهای منطقه در صنعت گیم داراست. 
وی یادآورشد: بازی های رایانه ای یک مدیا فرهنگی است که می توان از طریق ایجاد موج جدیدی از بازی های رایانه ای با توجه به اتکای محتوای بازی ها به فرهنگ غنی ایرانی - اسلامی  می توان از این طریق به محتوا سازی  شبکه ملی اطلاعات کشور که مورد تصویب شورای عالی فضای مجازی کشور قرار گرفته اقدام کرد.
مینایی توضیح داد: با تحقق برنامه یادشده می شود کارآفرینی و اشتغال زایی برای دانش آموختگان رشته های رایانه  و هنر  ایجاد خواهد شد. با اجرای برنامه منظور و محتوا سازی شبکه ملی اطلاعات کشور می توان به صدور مدیا و ارتقای اقتاد فرهنگ و هنر کمک کرد.
مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای همچنین به بازار مصرف گیم کشور و حضور نزدیک به 20 میلیون کاربر در این عرصه اشاره کرد و ادامه داد:  عمده  بازی های بازار خارجی بوده و در برنامه  چشم انداز 1404 که این بنیاد  برای صنعت گیم کشور تدوین کرده است، در نظر گرفتیم که نیمی ازمصرف بازی های داخلی را که  اکنون 50 میلیون نسخه سی دی بوده به دی وی دی تبدیل و به محصول  داخلی در بازار رونق داده شود. اگر رشد صعودی بازار بازی را در دنیا در نظر بگیریم در سال 2014 ، 80 میلیارد دلار پیش بینی می شود که سود این بازار خواهد بود .
وی یادآورشد که درسال میلادی  2015 گردش مالی حوزه یادشده به 115 میلیارد دلار خواهد رسید که یک رشد 69 درصدی در طی 5 سال اخیر در صنعت گیم جهان مشاهده می شود. ما اگه بتوانیم سهمی از این بازار را به بازی های ایرانی اختصاص دهیم،  بسیار موفق خواهیم بود.

منبع

 



یک شنبه 18 اسفند 1392  ساعت 2:31 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

سبک های پرطرفدار بازی‌های رایانه‌ای در ایران

 

صنعت گیم در ایران با حدود 20 میلیون نفر کاربر فعال از ارکان پرطرفدار صنعت سرگرمی  با تنوع  گروه‌های سنی در مقایسه با دیگر بخش‌های فرهنگی و هنری نظیر سینما  به شمار می‌رود.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای،  بر اساس اعلام منابع رسمی و آماری حدود 46 درصد کاربران روزانه با گیم سروکاردارند و میانگین بازی در هفته 15/5 ساعت و 60 درصد این افراد برای بازی کردن از رایانه استفاده می کنند.
بر این اساس 40 میلیون ساعت روزانه صرف بازی رایانه ای می شود، اکنون بیش از 150 ژانر برای بازی های مختلف وجود دارد که با ورود کنسول های نسل جدید ، فضای جدیدی برای گروههای سنی بخصوص  نوجوانان و جوانان بوجود آورده است.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای به تازگی اعلام کرد که در طول سالهای اخیر با ایجاد جریان جدی گیم در کشور بیش از 2 هزار فرصت شغلی بوجود آمده است.
این فرصت های شغلی در قالب راه اندازی 150 موسسه که 110 موسسه به امر تولید بازی و مابقی مجموعه یادشده به حوزه توزیع گیم مشغول هستند، در کشور ایجاد شده است.
بر اساس اعلام  سازمان رده بندی سنی بازیهای رایانه ای (اسرا) از میان سبک های بازی در ایران، سبک ورزشی پرطرفدارترین گونه به شمار می رود.
بر این اساس ، سبک های ورزشی با 1/22 درصد، داستانی- معمایی با 3/16 درصد، اکشن با 2/15 درصد، مسابقه ای  با 1/ 14 درصد، مبارزه ای با 6/12 درصد و استراتژی با 7 /10 درصد از سبک های پرطرفدار بازی رایانه ای در ایران محسوب می شود.
همچنین سبک های نقش آفرین با 0/3 درصد، تخته ای/پازل  با 8/2 درصد ، شبیه سازی با 9/1 درصد و دوبعدی با 0/1 درصد در رده های بعدی گونه های پرطرفدار گیم در کشور قرار دارند.
 بر اساس این گزارش ، سالانه بیش از 50 میلیون نسخه بازی رایانه ای در ایران به فروش می رسد که سهم بازیهای ایرانی 10 درصد است .
بسیاری از صاحب نظران نبود قانون کپی رایت ، نبود نظارت بر ورود بازی های خارجی وبازار مصرف به همراه  ارزانی عرضه این قبیل محصولات در مقایسه با کالای ایرانی را از دلایل فروش بالای گیم خارجی عنوان می کنند.

منبع



یک شنبه 18 اسفند 1392  ساعت 2:31 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )
   

صنعت گیم ایران رتبه نخست مسابقات جهانی دانشجوی بازی ساز را کسب کرد

مسابقات جهانی دانشجوی بازی ساز با برتری تیم ایران در دانشگاه مازندران به کار خود پایان داد.

به گزارش معاونت بنیاد ملی بازی های رایانه ای به نقل از خبرگزاری مهر، دبیرخانه مسابقات جهانی دانشجوی بازی ساز اعلام کرد: از 62 بازی ارسالی به این دوره از مسابقات 30 درصد از ایران و 70در صد از 22 کشور جهان بوده است.

بر اساس اعلام دبیرخانه نکته قابل توجه این دوره از مسابقات این بود که 50 درصد از کاندیدای جوائز از ایران بوده اند و این پتانسیل حاکی از آن است که بازی سازان ایرانی پیشتاز مسابقات جهانی دانشجوی بازی ساز است.

اختتامیه این دوره از مسابقات با حضور دکتر بهروز مینایی مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای و دکتر افشین متقی رئیس انجمنهای علمی دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فن آوری در دانشگاه مازندران برگزار شد و جوائز این دوره از مسابقات به ترتیب تیم اول 2000 دلار  تیم دوم 1500 دلار و تیم سوم 1000 دلار است.

در این دوره از مسابقات تیم ایران با کسب امتیاز بالا رتبه اول، تیم کشور فیلیپین رتبه دوم و تیم کشور هند رتبه سوم را کسب کرده اند.

منبع



سه شنبه 13 اسفند 1392  ساعت 8:38 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

 

مراسم اختتامیه مسابقات جهانی «دانشجوی بازی ساز» فردا برگزار می‌شود


مراسم پایانی مسابقات جهانی"دانشجوی بازی‌ساز"، فردا (چهارشنبه ) 14اسفندماه با حضور مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، نخستین مسابقات جهانی دانشجوی بازی ساز در قالب 24 ساعته و آنلاین با حضور حدود 62 گروه از سراسر دنیا با نظارت و حمایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای برگزار شد.
بر اساس اعلام ستاد برپایی این مسابقات، حدود 500 شرکت کننده از سراسر جهان در این رویداد ثبت نام کردند که تنها 62 گروه مجال ارسال آثار به مسابقات را یافتند.
مسابقات دانشجوی بازی ساز برای نخستین بار در جهان و با این سبک  به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. 
شیوه برگزاری مسابقات جهانی دانشجوی بازی ساز به این صورت بود که یک تصویر در ساعت مسابقه در وب سایت مسابقات قرار داده می شد و شرکت کنندگان بر اساس آن بازی می ساختند و پس از 24 ساعت در وبسایت آپلود کرده تا داوری ها آغاز شود.
ارزیابی آثار ارایه شده در این مسابقات را داوران ایرانی و خارجی عهده دار بوده و یک ماه طول کشید.
مسابقات جهانی دانشجوی بازی ساز به صورت ۲۴ ساعته و کاملا آنلاین در روز پنجشنبه ۲۵ مهرماه در ساعت ۱۱:۳۰ به وقت تهران برگزار شد.
این مسابقات به میزبانی ایران و برای اولین بار در دنیا برگزار شد که در رأس آن انجمن علمی بازی های رایانه ای و دانشگاه مازندران و شرکت بازی سازان جوان حضور داشتند.
انجمن علمی بازی های رایانه ای، دانشگاه مازندران و شرکت بازی سازان جوان مجری برپایی این رویداد بودند.
بر اساس اعلام ستاد برپایی مسابقات جهانی دانشجوی بازی ساز، این رویداد در سبک 48 ساعته و زیر نظر اساتید بین المللی برگزار شد.

منبع

 



دوشنبه 12 اسفند 1392  ساعت 2:30 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

بازی رایانه‌ای "تندیس مرگ" بهار 93 وارد بازارگیم می‌شود

 

بازی رایانه‌ای "تندیس مرگ" با حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در شرکت فناوران ساتیار رایانه تولید شده و بهار 93 وارد بازار گیم می‌شود.

به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای،"سام سیروس" مدیر پروژه بازی رایانه ای تندیس مرگ با یادآوری اینکه ساخت این بازی از شهریور سال 1388 آغازه شده بود، گفت: این بازی مراحل تولید را سپری کرده و آماده عرضه به بازار گیم است.

وی به داستان بازی اشاره کرد و افزود: این بازی درباره یک افسر تفنگدار دریایی است که با همکارانش در حال تعقیب یک قایق مشکوک به سمت جزیره ای خالی از سکنه می روند و داستان و ماجرای بازی اتفاقاتی است که درون جزیره انجام می شود اتفاقات و کارهایی چون تعقیب و گریز، درگیری های مستقیم، کمین و درگیری با اسلحه دوربین دار ، صدا خفه کن و ... . نام برد. 

سیروس با یاد آوری اینکه داستان و جزیره طراحی شده در بازی کاملا خیالی است.ادامه داد:ایده جزیره از جزیره هاشیما که خالی از سکنه و نزدیکی کشور ژاپن قراردارد ،گرفته شده است.

مدیر عامل شرکت فناوران ساتیار رایانه با بیان اینکه سبک بازی رایانه ای " تندیس مرگ" اکشن اول شخص و مضمونی داستانی و جنگی دارد.گفت: از ویژگی های منحصر به فرد این بازی می توان به امکانات و عدم یکنواختی و تفاوت های مختلف در هر مرحله اشاره کرد.

مدیر عامل شرکت فناوران ساتیار رایانه گفت: در این طرح سعی شده با اضافه کردن امکاناتی مانند Ragdoll، چرخش کمر کاراکتر ها، کنترل قایق و ماشین به صورت  فیزیکی، مراحل متنوع و متفاوت از بازی را برای کاربران ارایه کرد.

سیروس افزود: در بازی رایانه ای "تندیس مرگ" از خودروهای ایرانی سمند و پراید ، ناوچه توسن ، کشتی طاووس بهشتی و ... استفاده شده است .

مدیر عامل شرکت فناوران ساتیار رایانه با یاد آوری اینکه بازی رایانه ای تندیس مرگ در سومین نمایشگاه بازیهای رایانه ای  که مرداد ماه سال 1392برگزار شد ،معرفی شده است .توضیح داد: موتور استفاده شده برای ساخت این بازی leadwerks است. 




تولیدکننده بازی رایانه‌ای"تندیس مرگ":

دستگاه‌های مختلف در عرصه بازی‌های رایانه‌ای سرمایه‌گذاری کنند


تولیدکننده بازی رایانه‌ای"تندیس مرگ" گفت: سرمایه‌گذاری هدفمند و آماده کردن بستر مناسب برای تولید تاثیر بسزایی درافزایش حجم و ارتقای کیفیت تولید گیم داخلی دارد.

به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، "سام سیروس" با یادآوری اینکه  بازی رایانه ای در کشور یک صنعت نو پا و نیاز به  توجه جدی مسوولان و دستگاه های مختلف دارد، افزود: یکی از راه های ارتقا صنعت گیم، آموزش نیروهای متخصص در کشور است.

وی به برگزاری کلاس های آموزشی انستیتوملی بازی سازی  و مرکز رشد بنیاد ملی بازی های رایانه  ای اشاره کرد و توضیح داد:  خوشبختانه آموزش نیروهای متخصص از سوی این بنیاد آغاز شده اما  برای دستیابی  به مطلوب و تحقق برنامه ها راه طولانی در پیش است .

تولید کننده بازی رایانه ای تندیس مرگ به ضرورت اجرای قانون کپی رایت در کشور  اشاره کردو افزود:اجرای  این قانون کپی  نیاز مند صرف  زمان و از بین بردن  موانع است...

 



ادامه مطلب
یک شنبه 11 اسفند 1392  ساعت 10:17 AM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )
فروش سالانه 50 میلیون نسخه بازی در ایران/ سهم بازیهای ایرانی تنها 10 درصد
گرگان - خبرگزاری مهر: رییس بنیاد ملی بازیهای رایانه ای کشور گفت: سالانه بیش از 50 میلیون نسخه بازی های یارانه ای در ایران به فروش می رسد که سهم بازی های ایرانی تنها 10 درصد است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز مینایی ظهر پنجشنبه در همایش ملی استان مجازی در بستر شبکه ملی اطلاعات در گرگان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 150 ژانر مختلف برای یازی های یارانه ای مختلف هست که با ورود کسنول های جدید نسل 5 و 6 و 7 ، یک جهان جدید برای بچه ها بوجود آمده است که بچه ها با آن بازی نمی کنند بلکه با آن زندگی می کنند.

رییس بنیاد ملی بازیهای رایانه ای کشور با بیان این که بازی های یارانه ای سومین صنعت پول ساز دنیا است، گفت: رشد این صنعت از 2005 تا 2009 نزدیک به 10 درصد بوده است و 120 هزار شغل مرتبط با این بازی ها در دنیا ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: در ایران اولین کنسول های بازی به نام آتاری 30 سال قبل وارد شده است و تنها 5 سال است که به طور جدی به این فکر افتاده ایم که خود تولید کننده بازی باشیم.

مینایی تصریح کرد: کانون های پرورش فکری، تبیان و صنایع نوین اولین ها در ایران در تولید بازی بودند و در کشور بیشتر بازی های خارجی استفاده می شود که از جمله آسیب های این بازی ها ترویج خشونت و نا امیدی و افسردگی در بین فرزندان کشور است.

وی افزود: ما در بنیاد بازی های یارانه ای در کشور برای کاهش آسیب ها نظام رده بندی سنی  را تدوین کرده ایم که با استفاده از این رده بندی بتوانیم آسیب ها را به فرصت تبدیل کنیم . (تنها 5 سال است که به طور جدی به این فکر افتاده ایم که خود تولید کننده بازی باشیم...

 



ادامه مطلب
شنبه 10 اسفند 1392  ساعت 9:38 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه ای‌:

2 هزار فرصت شغلی در حوزه گیم ایجاد شده است

 

مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با یاد آوری اینکه ایران در تولید بازی های رایانه ای در منطقه مقام اول را داراست،گفت: 2هزار فرصت شغلی در 150 موسسه از طریق صنعت گیم در کشور ایجاد شده است .
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای از ایرنا، بهروز مینایی در نخستین همایش ملی استان مجازی در بستر شبکه ملی اطلاعات در گرگان افزود: سالانه بیش از 50 میلیون نسخه بازی های رایانه ای در ایران به فروش می رسد که سهم بازی های ایرانی تنها 10 درصد است.
به گفته وی، سهم خرید بازی در ایران ماهانه سه نسخه است در حالی که این رقم در آمریکا به دلیل گرانی بازی ها، سالانه سه نسخه است.
مینایی افزود: GTA  که جزو سبک های خشن و نامناسب است، در رده اول بازی های رایانه ای فرزندان این مرز و بوم قرار دارد که این مهم بسیاری از خانواده ها را نگران کرده زیرا در آینده این نوع بازی ها مشکلات و ناهنجاری های اجتماعی را به وجود خواهد آورد.
مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای اظهار کرد: 5/83 درصد والدین معتقد هستند بازی های خشن در رفتار فرزندان آن ها تاثیر می گذارد.
مینایی تصریح کرد: در آینده، بیشترین رشد در بازار بازی های رایانه ای متعلق به بازی های گوشی های هوشمند و تبلت ها خواهد بود.
مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای کشور افزود: بیش از دو هزار فرصت شغلی در 150 موسسه ایجاد شده، که 110 موسسه مبادرت به تولید بازی های رایانه ای و مابقی موسسات در توزیع آن ایفای نقش می کنند...



ادامه مطلب
شنبه 10 اسفند 1392  ساعت 9:37 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

تفاهم‎نامه همکاری بین مخابرات گلستان و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای منعقد شد

تفاهم‎نامه همکاری بین مخابرات گلستان و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در نخستین همایش ملی استان مجازی منعقد شد.

به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای به نقل از فارس، تفاهم‎نامه همکاری در بستر شبکه ملی اطلاعات ظهر امروز بین شرکت مخابرات استان گلستان و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در گرگان منعقد شد.

صدور مجوز ساخت بازی‎های رایانه‎ای در کشور رشد خوبی دارد

رئیس بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در بخش دوم همایش ملی استان مجازی در بستر شبکه ملی اطلاعات که اکنون در گرگان در حال برگزاری است، اظهار داشت: موثرترین عامل رشد و انتقال مدل‎های کسب و کار از توزیع سنتی محصولات بازی به توزیع برخط آنها خواهد بود.

بهروز مینایی با بیان اینکه استفاده از گیم برای فرهنگسازی و تبلیغات مختلف مورد استفاده قرار می‎گیرد، افزود: پیش‎بینی می‎شود ارزش بازار گیم در سال 2016 به 2.8 میلیارد دلار برسد.

وی در خصوص چشم‎انداز صنعت بازی‎های الکترونیکی گفت: صنعت بازی‎های الکترونیکی کشور در افق 1404 صنعتی خواهد بود.

مینایی ادامه داد: تولید بازی‎های رایانه‎ای در ایران در سال 1387 تعداد 12 عدد بوده که در سال 1392 به 32 عدد رشد یافته، این در حالی است که در حال حاضر این صنعت رشد نزولی به خود گرفته است.

وی با اشاره به وضعیت نشر بازی‎های رایانه‎ای گفت: صدور مجوز ساخت بازی‎های رایانه‎ای در کشور رشد خوبی داشته است.

مینایی خاطرنشان کرد: گرشاسب، سیاه میترا، شبان و طلای سیاه از جمله بازهای رایانه‎ای پرفروش ایران در آلمان و کشورهای اروپایی است.

ارزش هر فرصت شغلی بین 70 تا 150 میلیون تومان است

رئیس بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای بیان داشت: با تدوین نظام رده‎بندی سعی شده است که آسیب‎ها را در این حوزه به فرصت تبدیل کنیم.

وی از تولید 200 محصول گیم با ایجاد 2 هزار فرصت شغلی در کشور خبر داد و گفت: 150 موسسه در بخش تولید و توزیع صنعت گیم فعال است که توسعه این صنعت می‎تواند 5 هزار بیکار فارغ‎التحصیل در حوزه آی‎تی را به خدمت بگیرد.

به گفته رئیس بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای؛ ارزش هر فرصت شغلی بین 70 تا 150 میلیون تومان است.

منبع:سايت بنياد ملي بازي هاي رايانه اي



 

 
عناوین آخرین مطالب