•  



     

    • صفحه اصلي
    • ايميل
    • سايت گوگل#
    • راسخون#
     

    معرفي اعجاز قرآن نيازمند «كار و همت» مضاعف است

    نويسنده: علي سعادت پناه | سه شنبه 28 اردیبهشت 1389  ساعت 11:26 PM |  

     

     

    يك استاد علوم و معارف قرآن، بر پرداختن به مفاهيم و اعجاز قرآن و عدم تمركز صرف روي صوت و لحن زيبا تأكيد كرد.

    مهدي دغاغله ، ضمن تأكيد بر حركت عمقي‌تر در زمينه فعاليت‌هاي قرآني گفت: با موج و حركتي كه ضد فرهنگ قرآني در دنيا به وجود آمده است بايد به صورت هوشيارانه با آن مقابله كرد.

    وي ضمن اظهار تأسف از فاصله گرفتن جوانان با قرآن و نگرش منفي نسبت به مفاهيم آن در جوامع اسلامي تصريح كرد: اين نگرش نه تنها در بين نسل جوان كاسته نشده، بلكه «افزايش» نيز داشته است.

    اين استاد قرآن در دانشگاه، دليل فاصله گرفتن نسل جوان با قرآن را در «ناآگاهي» آنها از قرآن دانست و افزود: حتي قاريان قرآن نيز بايد اشراف كاملي بر ابعاد اعجازي و مفاهيم آن داشته باشند و اين در بالا بردن كيفيت قرائت آنها نيز بسيار موثر است.

    اين داور مسابقات قرآني در ادامه و در پاسخ به سئوالي مبني بر امكان بومي كردن سبك‌هاي قرائت قرآن گفت: ما و حتي قديمي‌ترهاي ما نيز همگي قرآن را به سبك مصري قرائت مي‌كنيم.

    ادامه مطلب

     

     

    (0) نظرات

     

    اندیشه و فرهنگ »همت مضاعف، كار مضاعف

    نويسنده: علي سعادت پناه | سه شنبه 28 اردیبهشت 1389  ساعت 11:20 PM |  

     

     

    از سوي مقام معظم رهبري، سال 1389 به همت مضاعف و كار مضاعف براي اراده و تكاپويي بيشتر در بخش‌هاي دولتي و خصوصي نام گرفت، سالي كه براي فرهنگ و اقتصاد بايد تلاشي مضاعف كرد، تلاش بر پايه انديشه و برنامه راهبردي كه نه تنها روزمر‌گي جامعه را سامان ببخشد، بلكه نگاهي كلان و هدفمند به آينده دور براي استقلال اقتصادي و توسعه فرهنگي كشور داشته باشد.

    پيشرفت كشور نيازمند حركتي هدفمند است كه در بخش دولتي، دولت‌ها يكي از پس ديگري كار و برنامه يكديگر را تكميل كنند و فضاي دوستي و احترام و وفاداري را به منصه‌ظهور برسانند و همواره خودشان را در برابر حقيقتي كه بر پايه آن خدمت به مردم تعريف مي‌شود، مسئول بدانند. بنابراين همت مضاعف و كار مضاعف در دو بخش عمده كشورمان، قابل مطالعه است.

    ادامه مطلب

     

     

    (0) نظرات

     

    راهبرد استراتژیک در خزر ، همت مضاعف و کار مضاعف

    نويسنده: علي سعادت پناه | سه شنبه 28 اردیبهشت 1389  ساعت 12:39 PM |  

     

     

    رهبر معظم انقلاب همواره رشد و شکوفایی علمی و صنعتی در بخش های مختلف کشور را مورد تأکید و حمایت قرارداده و آنرا نشانی از بالندگی و حرکت کشور به سوی گسستن بندهای وابستگی معرفی نموده اند از اینرو باید گفت خلق حماسه های صنعتی، علمی و پژوهشی در عرصه های کشور امروزه پدیده نوینی است که دل دوستان را شاد و چشم و دل دشمنان را به تحیر و خشم وا داشته است.

     آنچه که امروزه در آبهای عمیق دریای خزر بدست متخصصان داخلی صورت می‌گیرد بدون شک یکی از این حماسه ها ست که باید اقرار کرد کمتر راجع به آن نوشته و شنیده شده است. حماسه ای که نام آفرینندگان آن گرچه در صفحه مطبوعات و رسانه ها شاید کمتر به چشم آید ولی در صفحه افتخارات این ملت جاوید خواهد ماند و چون گوهری به درخشش خواهد نشست.

    ادامه مطلب

     

     

    (0) نظرات

     

    ساخت آثار موسيقيايي براي شعار «همت مضاعف، كار مضاعف»

    نويسنده: علي سعادت پناه | سه شنبه 28 اردیبهشت 1389  ساعت 12:31 PM |  

     

     

    ساخت آثار موسيقيايي با موضوع سفر مقام معظم رهبري به كردستان وكرمانشاه براي شعار «همت مضاعف، كار مضاعف» قطعه موسيقي ساخت قطعات موسيقيايي «ميهمان مردم» و «خوش آمدي» با موضوع سالگرد سفر رهبر معظم انقلاب به کردستان و قطعه موسيقيايي «كار و تلاش» با موضوع شعار سال در صدا و سيماي مراكز استان‌ها توليد شد.

    به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، قطعات «ميهمان مردم» به مدت 3 دقيقه و 11ثانيه، در دستگاه شور و «خوش آمدي» به مدت2 دقيقه و 44ثانيه، در دستگاه اصفهان، با ساختار سنتي، در واحد موسيقي مرکز کردستان توليد شد. موضوع اين قطعات «سالگرد سفر رهبر معظم انقلاب به کردستان» و بيان شور و احساسات مردم کردستان در اين سفر است. آهنگساز و تنظيم‌کننده اين قطعات راشد باباشهابي، پيمان سليم‌فرد هستند. علي يونسي به عنوان خواننده و محمدجواد شوهاني يه عنوان شاعر با اين پروژه‌هاي تلويزيوني همكاري دارند.

    « كار و تلاش» عنوان اثر جديدي از توليدات واحد سرود و موسيقي مركز كرمانشاه است كه با موضوع اهميت كار و تلاش و توجه به «همت مضاعف و كار مضاعف» توليد شده‌است. آهنگساز اين ترانه مهران شوقي، خواننده آن عبدالرضا آرمانده و شاعر امين شيرازي هستند.

    ترانه كودكانه «بوي كفش‌ نو» از تازه‌هاي توليد واحد موسيقي مركز لرستان است كه با موضوعي كودكانه به ‌مدت 4‌دقيقه توليد شده و به تصويب مركز موسيقي و سرود سازمان رسيده‌است. آهنگساز اين ترانه شهرام كيميايي و خواننده آن ترانه كيميايي است.

    منبع:   خبرگزاري دانشجويان ايران  

    پایان

     

     

    (0) نظرات

     

    تولید اندیشه متضمن تعمق و تدبر در مبانی است

    نويسنده: علي سعادت پناه | دوشنبه 27 اردیبهشت 1389  ساعت 9:06 PM |  

     

     

    دکتر محمد ضيمران با اشاره به کمبود مقالات فلسفي خوب در ديارمان اظهار داشت: ما اگر به مباني و ريشه‌هاي فلسفه امروزين آشنا بشويم بهتر مي‌توانيم توليد انديشه بکنيم و توليد انديشه متضمن تعمق و تدبر در مباني است و ما در اکثر موارد از مباني غافليم.

    دکتر محمد ضيمران در مورد اينکه مقاله فلسفي بايد داراي چه ويژگي‌هاي باشد که بتواند تأثيرگذار و ماندگار شود؟ گفت: فلسفه شاخه‌هاي مختلفي دارد که هر کدامشان ويژگي‌هاي خاص خودشان را دارند. از جمله متافيزيک يک شاخه‌اي از فلسفه است، معرفت‌شناسي شاخه‌اي ديگر از فلسفه است، اخلاق هم شعبه‌اي از فلسفه است و زيبايي‌شناسي هم شعبه‌اي ديگر است.

    ادامه مطلب

     

     

    (0) نظرات

     


    آخرين پستها


    ریشه های افت تحصیلی

    10 روش برای بهبود مهارت های بین فردی

    سه گفتار از مدیریت ریسک

    ‌سمانه و سميه در کارگاه کوچک توليد ذغال، کمک حال پدر هستند.

    امان از دست این پسوند ملی

    نقش مدیریت منابع انسانی در مدیریت ریسک

    وقتی قضاوت های ارزشی نقاب علم به چهره می زنند

    آقای خاص(درباره «ابراهیم حاتمی کیا»شاخص ترین کارگردان سینمای دفاع مقدس)

    نگاهی به مظلومیت و گمنامی حماسه سازان دفاع مقدس در تئاتر هیچ جوابی نخواهیم داشت!

    دید بلند مدت، لازمه موفقیت کسب و کار

    آموزش تفکر انتقادی در مدارس

    موانع و تهدیدات اصلاح الگوی مصرف

    نکاتی کوچک در خصوص بهینه سازی مصرف برق و انرژی

    درباره آموزش عالی بین المللی

    سایبر دیپلماسی، تله دیپلماسی...

    دیپلماسی دیجیتال ترفند نوین غرب

    استراتژی امنیت نرم در جامعه

    جنگ سبز مخملی روی فرش قرمز!

    چشم انداز توسعه ی جامعه ی اطلاعاتی در ایران چیست؟

    چالش های پژوهش

    ایمان، سلاح نرم رزمندگان اسلام

    آنـها از کـود کی باید بیـاموزنـد!

    سلامت را فدای زندگی ماشینی نکنید

    تقدیم به تو که دستت به نوشتن آشناست!

    ۱۰ استراتژی مهم در مدیریت بخش فروش

     

    • تعداد کل صفحات : 18 

    • 1   
    • 2   
    • 3   
    • 4   
    • 5   
    • 6   
    • 7   
    • 8   
    • 9   
    • 10   
    • >   

     
    • عناوين مطالب

      • همت مضاعف و كار مضاعف (فرهنگ و هنر)
        همت مضاعف و كار مضاعف (فضای مجازی ،فناوري اطلاعات)
        همت مضاعف و كار مضاعف (علم،فناوری،آموزش و پرورش)
        همت مضاعف و كار مضاعف (كتابخوانى و افزايش معلومات)
        همت مضاعف و كار مضاعف (تامین سلامت،ورزش)
        همت مضاعف و كار مضاعف (فقر،فساد ،بي عدالتي)
        همت مضاعف و كار مضاعف (اقتصاد و هدفمندی یارانه ها)
        همت مضاعف و كار مضاعف (مديريت،برنامه،سرمايه،كار)
        همت مضاعف و كار مضاعف (كيفيت توليدات داخلی،صنایع)
        همت مضاعف و كار مضاعف (اقتصاد ،توسعه و پيشرفت)
        همت مضاعف و كار مضاعف (امور خيريه و عام المنفعه)
        همت مضاعف و كار مضاعف (حوزه دين)
        همت مضاعف و كار مضاعف (جنگ نرم،فضاي مجازي و...)
        همت مضاعف و كار مضاعف (فرهنگي،سياسي،اجتماعي،..)
        همت مضاعف و كار مضاعف (راهبردها و رهنمودها)
        همت مضاعف و كار مضاعف (مشاهير،همايشها و مناسبتها)
        همت مضاعف و كار مضاعف (رسانه ها،اطلاع رساني،فرهنگ)
    • آرشيو مطالب

      • اردیبهشت 1389
      • خرداد 1389
      • شهریور 1389
      • مهر 1389
      • آبان 1389
    • درباره وبلاگ

      • علي سعادت پناه

    • لينكستان

      • دفاع مقدس
      • محک (موسسه خيريه حمايت از کودکان مبتلا به سرطان)
      • خبرگزاری قرآنی ايران
      • وزارت آموزش و پرورش
      • سايت سازمان سنجش آموزش كشور
      • سایت «همت مضاعف و كار مضاعف»
      • روابط عمومی راسخون
      • همت مضاعف کار مضاعف
      • همت و كار مضاعف
    • آمار

      • كل بازديدها: 122615
      • تعدادکل پست ها: 476
      • تعداد کل نظرات 27
      • تاريخ آخرين بروزرساني: یک شنبه 10 اردیبهشت 1391 
      • تاريخ ايجاد وبلاگ: یک شنبه 29 فروردین 1389 


    • Google

      در اين وبلاگ
      در كل اينترنت /font>
      blog
                    موتور جستجوي خبر قطره

      معبر - وبلاگ تخصصي دفاع مقدس
    • POWERED BY Rasekhoon طرحي از وبلاگ همت مضاعف پارسيان

      back to top