حزب الله
درباره وبلاگ


ماپیرو این امام شیرین سخنیم....... سیلی به رخ دشمن میهن بزنیم...... از بهر "حمایت از تلاش و تولید"...... رزمنده ی بدرها و خیبرشکنیم........

مطالب اخير
آرشيو وبلاگ
  • آبان 1392
  • فروردین 1391
  • اسفند 1390

    وارنا: امام جمعه شهرهای رودهن و بومهن گفت:  با اشاره به اهمیت نامگذاری های هر ساله رهبر معظم انقلاب اسلامی به ویژه امسال به عنوان سال “تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی” افزود: نامگذاری های هرساله رهبر معظم و معزز انقلاب اسلامی را می توان یک حرکت ارزشمند، ماندگار و اثربخش در توسعه کشور دانست.

    حجت السلام والمسلمین حسین توسلی با بیان اینکه تداوم پیام های رهبر انقلاب در پرداختن به مقوله بخش اقتصاد در چهار سال متولی نشان از اهمیت توسعه در این بخش است، تصریح کرد: “اصلاح الگوی مصرف”، “همت مضاعف، کار مضاعف”، “جهاد اقتصادی” و “تولیدملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی” از جمله شعار های رهبر انقلاب از سال ۸۸ تاکنون است که نشان می دهد معظم له به تحقق ایران بعنوان یک قدرت اقتصادی بسیار اهمیت می دهند.
    وی ادامه داد: تحقق پیام های رهبر معظم انقلاب نقش مهمی را در توسعه کشور و رسیدن ایران به سند چشم انداز ۲۰ ساله نظام ایفا می کند که این مهم تاثیر بسزایی بر توسعه ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و علمی می گذارد.
    توسلی نقش مردم و مسوولان را در تحقق شعار رهبری بسیار موثر دانست و بیان داشت: دولت با سیاستگذاری و حمایت همه جانبه از تولید ملی، کار و سرمایه های ایرانی و ملت هم با مصرف کالاهای ایرانی و تعهد به آن می تواند در تحقق پیام رهبری تاثیرگذار باشد.
    این مسوول چهار عامل را در حمایت از تولید ملی بسیار اثربخش دانست و خاطر نشان کرد: اصلاح قوانین گوناگون مرتبط با تولید ملی، واگذاری صحیح و اصولی صنایع به بخش خصوصی، حمایت از کارفرما و کارآفرین و اقتصاد دانا محور از مواردی است که در حمایت از تولید و اقتصاد ملی بسیار موثر است.
    وی با تاکید بر اهمیت اقتصاد دانا محور نیز افزود: افراد نخبه و کاردان در محور فعالیتهای اقتصادی می توانند تولید ملی را رونق بخشند و در کار و سرمایه به شایستگی حرکت کنند.
    امام جمعه رودهن و بومهن مردمی شدن اقتصاد کشور را از جمله لوازم تحقق شعار سال جاری ذکر کرد و گفت: ملت و دولت دوبال اصلی حرکت به سوی رونق بخش اقتصادی و استفاده از ظرفیت ها و سرمایه ها در کشور هستند و این مهم را می توان در سبد کالای خرید مردم نیز دید.
    توسلی تولید ملی را در دوبخش صنعت و کشاورزی مهم عنوان و خاطر نشان کرد: ایران با داشتن شرایط و پتانسیل های مطلوبی که دارد چه در بخش صنعت و چه کشاورزی بسیار موفق خواهد بود که لازم است با شناخت ظرفیت ها این مهم را مورد توجه قرار دهیم.
    وی یکی از ظرفیت های تاثیرگذار در سرمایه ایرانی را نیروی انسانی دانست و ادامه داد: استفاده از سرمایه چه در بخش مالی و چه در بخش نیروی انسانی می تواند بسیار کارآمد باشد که می توان با استفاده و یا تربیت نیروهای انسانی ماهر، سرمایه ها را در کشور رونق داد.

    جام جم





     

    سه شنبه 22 فروردین 1391 

     از اظهارنظر ناصواب و مغاير با مصلحت كشور درباره مذاكره با آمريكا گرفته تا مسائل مربوط به لايحه بودجه و فاز دوم طرح هدفمندي يارانه‌ها و از انتصاب تأمل‌‌برانگيز فرد پرحاشيه‌اي به رياست سازمان تأمين اجتماعي تا واكنش شتابزده تعدادي از نمايندگان مجلس، اما بايد مراقبت كرد در شرايط خطير كنوني اولويت‌ها مورد غفلت قرار نگيرد و حاشيه بر متن مستولي نشود و يا به عبارتي راه را گم نكنيم.

    از جمله موضوعات بسيار مهم و در اولويت كشور، توجه به نامگذاري سال يعني توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني است.

    همه كساني كه به شرايط سياسي، اقتصادي و اجتماعي كشور واقف هستند مي‌دانند اين نامگذاري كه در منظومه منسجمي به نام دهه پيشرفت و عدالت و در ادامه چهار سال طي شده از اين دهه با عناوين نوآوري و شكوفايي (سال 87)، اصلاح الگوي مصرف (سال 88)، همت مضاعف و كار مضاعف (سال 89) و جهاد اقتصادي (سال 90) صورت گرفته است، تا چه اندازه هوشمندانه و با درك همه جانبه از شرايط داخلي، منطقه‌اي و تحركات دشمنان انقلاب اسلامي است.

    در اين باره حرف‌ها و نكات گفتني بسياري هست كه اين يادداشت به برخي از آنها مي‌پردازد. نخست، تعريف توليد ملي است. قاعدتاً مي‌توان مباحث مفصّلي مطابق نظريه‌هاي اقتصادي مطرح كرد كه اگر چه در جاي خود مفيد و لازم است ولي وسواس درباره آن مي‌تواند نسبت به اصل موضوع بازدارنده باشد لذا با استفاده از خود نامگذاري صورت گرفته مي‌توان گفت هر آنچه با كار و سرمايه ايراني به دست مي‌آيد، توليد ملي است و بايد مورد حمايت قرار گيرد.

    البته ميزان دخالت كار و سرمايه ايراني در توليد محصولات به يك اندازه نيست كه شايد بتوان از همين موضوع به عنوان يك عامل براي اولويت‌بندي حمايت‌ها استفاده كرد.

    نكته بعد، نقش فرهنگ در اين باره است. ترجيح كالاي خارجي و بي‌رغبتي به توليد ملي اگر چه ابعاد واقعي مانند دوام، زيبايي و خدمات پس از فروش دارد اما بسياري از مواقع ناشي از عوامل فرهنگي است.

    وقتي موضوع فرهنگ مطرح مي‌شود پاي زمان، تبليغات، باورها و عوامل متعدد ديگر نيز به ميان كشيده مي‌شود لذا براي تغيير فرهنگ مصرف كالاي خارجي و جايگزين كردن فرهنگ مصرف توليد ملي نيز بايد به همين عوامل توجه كرد.

    مثلاً نبايد انتظار داشت دفعتاً و بدون سرمايه‌گذاري در موضوع تبليغات يا با ميدان دادن به تبليغ كالاهاي خارجي و عوامل موثر در شكل‌گيري باورها، استفاده از محصولات خارجي منتفي يا كمرنگ شود. از همين جا اهميت و نقش دستگاه‌هاي فرهنگي و رسانه‌‌ها روشن مي‌شود.

    سومين نكته، تبديل حمايت از توليد ملي، به يك مطالبه عمومي است. تجربه دوران پرافتخار انقلاب اسلامي ثابت كرده است موضوعاتي كه به يك خواست ملي تبديل شده به سرانجام رسيده و به گونه‌اي شده است كه حتي اگر مسوولي قلباً موافق آن موضوع نبوده است جرات پا پس كشيدن نداشته.

    دوران دفاع مقدس و موضوع انرژي هسته‌اي جزو بارزترين مصاديق اين مساله است. از جمله راهكارها براي تبديل اين موضوع به يك مطالبه و خواست همگاني، طراحي يك شعار مناسب و نهادينه كردن آن است.

    گفته مي‌شود در ماجراي استقلال هند، از استعمار بي‌رحمانه انگليس كه حتي نمك مردم را انحصاري كرده بود! شعاري با اين مضمون كه هندي بخريد، هندي باشيد مورد تاكيد و توجه بود.

    تبيين دقيق و همه‌جانبه حمايت از توليد ملّي براي آحاد مردم و آگاهي‌بخشي در خصوص پيامدهاي تحقق اين مسأله از جمله ارتقاي اقتدار ملي و امنيت ملي از ديگر راهكارهاي تبديل اين موضوع به يك مطالبه عمومي است.

    بديهي است به موازات توجه به اين نكات، اقدامات برنامه‌ريزي شده براي ارتقاي كيفيت كالاي ايراني، عرضه صحيح و شكيل محصولات، مشتري‌مداري و خدمات پس از فروش ضروري و گريزناپذير است.

    اميد مي‌رود در پايان سال 1391، كارنامه‌اي درخور براي آغاز اين حركت كه نقش مهمي در تحقق عدالت و پيشرفت دارد ارائه شود؛ هم از سوي مسوولان و هم مردم.

    مهدي فضائلي

    منبع:جام جم





     

    دوشنبه 21 فروردین 1391 

    http://www.ido.ir/myhtml/news/1391/m01/139101212891.jpg

    شفاف: امیر سپهبد علی صیاد شیرازی در سال 1323 در کبود گنبد مشهد در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد. مادرش شهربانو و پدرش زیاد نام داشت. پدرش، که از عشایر فارس بود، به استخدام ژاندارمری در آمد و سپس به ارتش منتقل شد. او از جاذبه ای خاص برخودار بود، از این رو علی تحت تأثیر پدر از کودکی به ارتش علاقه مند شد.
    او به همراه پدر و خانواده، مانند دیگر خانواده های نظامیان، از شهری به شهری مهاجرت می کرد. شهرهای مشهد، گرگان، شاهرود، آمل، گنبد و سرانجام گرگان محل پرورش وی شدند. او سال ششم متوسطه را در تهران گذراند و در سال 1342 موفق به اخذ دیپلم گردید. او در سال 1343 در کنکور دانشکده افسری شرکت کرد و پذیرفته شد. علی از بدو ورود به دانشکده به جدیت در درس و پای بندی به مذهب شهرت یافت. و سرانجام در مهرماه 1346 در رسته توپخانه دانش آموخته شد و با درجه ستوان دومی وارد ارتش گردید. او پس از طی دوره آموزشی در شیراز و اصفهان به لشگر تبریز و سپس لشگر زرهی کرمانشاه منتقل شد.

    او در سال 1350 برای گذراندن دوره آموزش زبان انگلیسی به تهران آمد و پس از پایان کلاس و جدیت در تحصیل سرانجام خود از استادان زبان انگلیسی شد. ستوان یک علی صیاد شیرازی تصمیم گرفت با دختر عمویش، خانم عفت شجاع ازدواج کند اما به دلیل این که محمود، عموی علی، از مخالفان شاه بود، ساواک با این ازدواج موافقت نکرد، اما سرانجام در اثر اصرار علی، ارتش با این وصلت مبارک موافقت کرد.

    علی در سال 1352 به دلیل لیاقت ها و دقت هایش در کار، برای تکمیل تخصص های توپخانه از طرف ارتش به آمریکا اعزام شد تا دوره هواسنجی بالستیک را بگذراند. او این دوره آموزشی را در شهر فورت سیل از ایالت اوکلاهما، در منطقه ای نظامی، با موفقیت طی کرد. در این دوره فشرده ستوان همچون مبلغی مذهبی به دعوت آمریکاییان به اسلام می پرداخت و در مجالس بحث و مناظره آنان شرکت می کرد. او در بین آشنایان جدیدش به مرد مذهبی مشهور شد. او پس از گذراندن دوره، با تخصصی جدید و روحیه ای با نشاط به ایران مراجعت کرد.

    ارتش برای استفاده از دانش نظامی ستوان، او را در سال 1353 به اصفهان ـ مرکز توپخانه ـ منتقل کرد. علی در اصفهان با یافتن دوستان جدید مطالعات مذهبی خود را پی گرفت و شخصیت سیاسی خویش را در این دوره قوام بخشید. او در نامه ای که برای سرگرد محمد مهدی کتیبه، یکی از افسران مذهبی، ارسال کرد این جمله را نوشت: «در مورد برنامه های مذهبی بحمدالله پیش می رویم مخصوصاً در آن قسمت که می دانید». این جمله حساسیت ضد اطلاعات را برانگیخت و از آن پس وی تحت مراقبت قرار گرفت. آنها پس از تحقیق و مراقبت متوالی، او را «متعصب مذهبی» معرفی کردند و مراقبت از وی را شدت بخشیدند. جالب این است که هرکس از افسران را به مراقبت وی می گماردند یا تحت تأثیر روحیه او قرار می گرفت و گزارش مثبت برای او رد می کرد یا صیاد را از مراقبت و مأموریت خود خبر می داد و یا از اول با چنین مأموریتی مخالفت می کرد.

    سروان صیاد هم زمان با اوج گیری مبارزات ملت مسلمان ایران به رهبری امام خمینی تقیه را کنار گذارد و در ارتش علناً به دفاع از علمای اسلام و حکومت اسلامی پرداخت و سرانجام به دلیل این که در بین افسران، تبلیغات ضد رژیم می کرد، ضد اطلاعات از قرار دادن جنگ افزار در اختیار وی ممانعت کرد و اعلام نمود که از واگذاری مشاغل حساس به او خودداری شود. سرانجام سروان در 19 بهمن دستگیر و زندانی شد اما دیری نپایید که انقلاب به پیروزی رسید و او هم مانند همه مردم ایران آزاد شد.
    دوره دوم زندگی سرهنگ صیاد بعد از پیروزی انقلاب اسلامی آغاز می شود: او پس از پیروزی انقلاب اسلامی با رحیم صفوی و حجت الاسلام سالک آشنا می شود و با یکدیگر پیمان می بندند که از پادگانهای اصفهان حفاظت نمایند.

     

    اختلاف سروان با فرماندهان ارتش موجب آشنایی وی با حضرت آیت ا... خامنه ای می گردد و از اینجا سرنوشت صیاد به کلی تغییر پیدا کرد. پس از حوادث کردستان، صیاد با درجه سرگردی به همراه سردار صفوی به غرب اعزام می گردد و با هماهنگی ارتش و سپاه سنندج را آزاد می کنند. لیاقت های سرگرد در کردستان موجب می گردد تا با درجه سرهنگی به فرماندهی عملیات غرب منصوب گردد. اختلافات سرهنگ با بنی صدر اولین رئیس جمهوری اسلامی موجب برکناری وی و خلع دو درجه می گردد. اما دیری نپایید که بنی صدر سقوط کرد و شهید رجایی به ریاست جمهوری رسید و سروان مجدداً با دو درجه به غرب کشور اعزام می شود. سرهنگ با تأسیس قرارگاه حمزه سیدالشهداء لشگرهای 64 ارومیه و 28 کردستان و تیپ های 23 نیروی ویژه هوا برد و تیپ 30 گرگان شهرهای بوکان و اشنویه را آزاد کرد.

    در هفتم مهرماه 1360 به خاطر رشادت ها و لیاقت ها توسط رهبر معظم انقلاب حضرت امام خمینی(ره) به فرماندهی نیروی زمینی منصوب شد. او با هماهنگی با سپاه قهرمان پاسداران انقلاب اسلامی در عملیات طریق القدس، فتح المبین، بیت المقدس، رمضان، مسلم بن عقیل، مطلع الفجر، محرم، والفجر 1، 2، 3، 4، 8، 9، عملیات خیبر و بدر و قادر شرکت نمود و پیروزی های بزرگی را برای ایران اسلامی به ارمغان آورد که بی شک در تاریخ امت اسلامی به عظمت خواهد ماند. سرهنگ در مرداد سال 1365 از فرماندهی نیروی زمینی استعفا داد و با پیشنهاد آیت الله خامنه ای و تصویب رهبر انقلاب به سمت نمایندگی امام در شورای عالی دفاع منصوب شد.

    در سال 66 به درجه سرتیپی نایل آمد. سرتیپ صیاد شیرازی در سال 67 در عملیات مرصاد که مرزهای غرب ایران مورد هجوم منافقین قرار گرفته بود شرکت و با روحیه ای بسیجی ضربات محکمی را بر پیکر مزدوران منافق وارد کرد. سرانجام صیاد شیرازی در مقام جانشینی ریاست ستاد کل به خدمت مشغول شد. تیمسار سرتیپ صیاد شیرازی در 16 فروردین 1378 همزمان با عید خجسته غدیر با حکم مقام معظم فرماندهی کل قوا به درجه سرلشگری نایل آمد.

    شهادت
    بیست و یکم فروردین ماه بود. نسیم ملایم بهاری برگهای درختان را نوازش می‌کرد. پدر مطابق همیشه ساعت 6:30 آماده رفتن شد. من و برادر کوچکترم محمد همراه ایشان به مدرسه می رفتیم. پدر کنار ماشین در خیابان ایستاد. ناگهان مردی با لباس کارگران شهرداری جلو آمد، و نامه‌ای به پدرم داد، او هیچگاه راننده و محافظ نداشت. پدر نامه را باز کرد. در همین لحظه آن شخص اسلحه‌اش را بیرون آورد و چهار گلوله به سر پدرم شلیک نمود. با ناباوری به صحنه نگاه کردم نمی‌دانستم چه کار کنم، باورم نمی‌شد. در خیابان هیچ‌کس نبود که مرا درک کند، به سمت منزل همسایگان دویدم و با یکدیگر او را به بیمارستان فرهنگیان رساندیم. اما دیگر دیر شده و او به آسمان پر کشیده بود. با نگاهی به قامت غرق در خون او خاطره سال‌ها جهاد و دلاوری‌اش در ذهنم مرور شد، پدر قهرمانم آرام گرفته بود، صدای بال ملائک در گوش جانم پیچید و عطری بهشتی در فضا طنین افکند.

     

    وصیتنامه

    خداوندا! این تو هستی که قلبم را مالامال از عشق به راهت، اسلامت، نظامت و ولایتت قرار دادی. خدایا تو می‌دانی که همواره آماده بوده‌ام آنچه را که تو خود به من دادی در راه عشقی که به راهت دارم نثار کنم، اگر این نبود آن هم خواست تو بود. پروردگارا! رفتن در دست توست، من نمی‌دانم چه موقع خواهم رفت، ولی می‌دانم که از تو باید بخواهم مرا در رکاب امام زمان (عج) قرار دهی و آنقدر با دشمنان قسم خورده‌ات بجنگم تا به فیض شهادت برسم. از پدر و مادرم که حق بزرگی بر گردن من دارند می‌خواهم مرا ببخشند، من نیز همواره برایشان دعا کرده‌ام که عاقبتشان به خیر باشد. از همسر گرامی و فداکار و فرزندانم می‌خواهم که مرا ببخشند که کمتر توانسته‌ام به آنها برسم و بیشتر می‌خواهم وقف راهی باشم که خداوند متعال به امت زمان ما عطا فرموده،‌ آنچه از دنیا برایم باقی می‌ماند حق است که در اختیار همسرم قرار گیرد... خداوندا! ولی امرت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را تا ظهور حضرت مهدی (عج) زنده و پاینده و موفق بدار. آمین یا رب‌العالمین،‌ من‌الله‌التوفیق.

    قدس آنلاین

     





     

     
    حمایت از تولیدات ملی سبب اعتلای هنر اصیل ایران اسلامی می شود

    'علیرضا خواجه ای' در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا 70 درصد نامگذاری از سوی مقام معظم رهبری را مرتبط با موقعیت فعلی بازار دانست و اظهار داشت: ایشان با نامگذاری سالها بیش از پیش درایت و اشراف كامل خود را بر بازار نشان می دهند و فرمایشات ایشان چنان عمق و مستند است كه گویی خودشان در بازار حضور مستقیم دارند و كاملا درد آشنا هستند.

    وی با مقایسه میزان كمی و كیفی تولیدات در گذشته و سالهای اخیر گفت: در گذشته در بازار شاهد تولیدكننده های داخلی بودیم كه با ساده ترین امكانات و بدون دستگاه های مجهز با صبوری كالاهای ارزشمندی تولید می كردند كه زبانزد عام و خاص بود و اینك نیز همان تولید كننده ها به پیرمردان گوژپشتی مبدل شده اند كه بندرت می توان آنها را در بازارها یافت.

    رییس مجمع امور صنفی شهرستان دماوند با اشاره به اینكه برخی جوانان این دوره مصرف كننده شده اند و پویایی جوانان گذشته را در عرصه تولید ندارند، تصریح كرد: نامگذاری امسال مقام معظم رهبری وحدت و یكپارچگی بسیج گونه را برای اعتلای كمی و كیفی تولیدات داخلی ایجاد خواهد كرد و تك تك افراد جامعه در گروه های مختلف اداری و ... در پی یافتن راهكاری مناسب و اقتصادی برای گام نهادن در این عرصه هستند.

    خواجه ای خاطر نشان كرد: رونق تولیدات داخلی، ارزآوری را در پی دارد بطوریكه با تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری مردم و خانواده ها دغدغه بیكاری و تامین معیشت و گذران زندگی خود را نخواهند داشت.

    كارشناس ارشد بازار شهرستان دماوند، تعطیلی كارخانجات و صنایع تولیدی را مسبب بسیاری از معضلات مستقیم و غیرمستقیم در جامعه و رونق اقتصادی و رشد تولیدات داخلی و گام نهادن در عرصه صادرات را موجب ارتقای سطح زندگی مردم فرهیخته و متعهدی كه لایق و مستحق بهترین ها و برترین ها هستند و اعتلای كشور دانست.

    رییس مجمع امور صنفی شهرستان دماوند معطوف شدن اهداف و برنامه ریزی تمامی مسوولان برای حمایت از تولید ملی و رفع موانع موجود برای سرمایه گذاری را بصورت یكچارچه آغاز بسیار مناسب، هدفمند و متحدگونه در تحقق این امر عنوان كرد.

    وی عدم حمایت از تولیدات داخلی را سبب نابودی هنر اصیل ایرانی و تولیدات بسیار ارزنده و با كیفیت این دیار دانست و گفت: كالاهای وارداتی اگر چه دارای زرق و برق هستند، ولی این زرق و برق فقط از پشت ویترین مغازه ها جلوه گری می كند و پس از استفاده نامرغوبیت كالا هویدا می شود.

    رییس امور صنفی شهرستان دماوند افزود: بیگانگان اغلب با صادرات كالاهای خود به این دیار اسلامی در صدد تاثیر و تخریب فرهنگ غنی این كشور و ارزش و اعتقادات مردم هستند و تصمیم دارند تا پوشاندن شلوارهای پاره كه قسمت هایی از بدن را عریان می كند بر تن جوانان، فرهنگ غنی و ناب این كشور را خدشه دار نمایند.

    وی ایرانیان را نسل برتر كره زمین دانست و گفت بواسطه ارزش ها، اعتقادات اسلامی و شیعه بودن مردم معتقد و مومن پذیرای كالاهای خارجی نیستند كه گاها ممكن است بطور نامحسوس و غیرمستقیم ارزش ها و باورهای دینی و مذهبی آنان را مورد هجمه قرار دهد.

    خواجه ای تك نرخی كردن بازار را منوط به عرضه كالا از كانالهای مشخص دانست و گفت: اینك كه كالا از مبادی مختلف به كشور وارد می شود نمی توان در عرصه تك نرخی كردن بازار پیشرفت چشمگیری داشت، زیرا هر یك از عرضه كننده ها كالا را با نرخ های متفاوت خریداری می نمایند.

    رییس مجمع امور صنفی شهرستان دماوند تصریح كرد: كشور ایران دارای ذخایر و معادن بسیار غنی و بی نظیر در جهان است و در كنار منابع خدادادی و چهار فصل دارای نیروی انسانی متعهد و مستعدی است كه با حمایت، پشتكار و عزمی راسخ قطعا می توان این كشور اسلامی را در عرصه های مختلف بر تارك جهان نشاند.

    وی ابراز امیدواری تا با پیروی از منویات مقام معظم رهبری بتوان تولیدكننده های رده اول در عرصه داخلی و جهانی داشت و صادرات غیرنفتی كشور را نیز هر چه بیشتر توسعه داد.

     

    خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا)





     




    ( کل صفحات : 45 )       20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   >   


    پيوندها
 
 
بالاي صفحه