یک شنبه 28 دی 1393  ساعت 4:27 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

اعلام فراخوان از کارشناسان برای نقد و بررسی بازی‌های رایانه‌ای

%d8%a7%d8%b9%d9%84%d8%a7%d9%85-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%86-%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%86%d9%82%d8%af-%d9%88-%d8%a8%d8%b1%d8%b1%d8%b3%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b1%d8%a7%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%a7%db%8c

گروه فضای مجازی: مجاهد مجازی از کارشناسان و متخصصان برای نقد و بررسی بازی‌های رایانه‌ای، اعلام فراخوان کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مجاهد مجازی به منظور فعالیت در حوزه مطالعات بازی (نقد و بررسی بازی‌های رایانه‌ای) از متخصصان و کارشناسان حوزه دعوت به همکاری می‌کند تا در حوزه بازی‌های ضداسلامی به نقد و بررسی بپردازند.

علاقمندان به فعالیت در حوزه نقد و بررسی بازی‌های رایانه ای با تأکید بر محتوا می‌توانند آمادگی خود را از طریق شماره سامانه پیامک 30006403843638 اعلام کنند.

گیمر بودن و یا آشنایی با حوزه بازی‌های رایانه‌ای و ویدیویی، مهارت به جهت ساخت مستند مانند تدوین، اجرا از جمله مهارت‌هایی است که علاقمندان برای حضور در این فراخوان باید داشته باشند.

 



یک شنبه 28 دی 1393  ساعت 4:23 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )
طراح بازی در گفتگو با مهر عنوان کرد/

امید «شبگرد» ایرانی به بازارهای جهانی/ هیچ کس از ما حمایت نکرد!

 
طراح و ناشر بازی ایرانی «شبگرد» که تجربه درخشش در عرصه‌های جهانی را داشته‌ است، با اشاره به شکست اقتصادی این بازی در ایران و دلسردی از ادامه فعالیت در این عرصه می‌گوید: هیچ کس از ما حمایت نکرد!

به گزارش خبرنگار مهر،‌ اوایل مردادماه امسال بود که آگهی‌های پیش فروش اینترنتی بازی ایرانی «شبگرد؛ طلوع تاریکی» در سایت‌های تخصصی این حوزه منتشر شد که در آن آمده بود: «شبگرد حاصل تلاش یک تیم کاملا ایرانی است. تیمی که با وجود محدودیت‌ها و مشکلات پیش‌رو، هرگز مایوس نشد و به جلب رضایت مخاطب فکر کرد.»

بازی با دوماه تأخیر و از اواسط شهریور ماه رسماً وارد شبکه توزیع شد. حالا و پس از گذشت تنها 4 ماه، سازندگان این بازی به‌رغم توفیق در «جلب رضایت مخاطبان» هرچند در مقیاس محدود، به‌شدت «مأیوس» شده‌اند. آنقدر که می‌گویند از این عرصه خداحافظی کرده و قصد ادامه فعالیت در زمینه بازی‌سازی را ندارند.

خودمان بازی خودمان را از بنیاد خریدیم!

مسعود غفوری مدیرعامل شرکت «پردیس رایانه مهر» به‌عنوان شرکت طراح، مجری و ناشر بازی «شبگرد؛ طلوع تاریکی» درباره فرآیند تولید و توزیع این بازی به خبرنگار مهر می‌گوید: از همان مرداد ماه که بازی آماده توزیع بود تبلیغات پیش فروش این بازی در فضای مجازی منتشر شد اما به دلیل برخی ناهماهنگی‌ها در صدور مجوز با تأخیر دوماهه سرانجام در نیمه شهریورماه توانستیم بازی را روانه بازی کنیم.

بازی شبگرد

بسته ویژه اقلام تبلیغاتی «شبگرد» که به صورت اینترنتی پیش‌فروش شد

غفوری با اشاره به اینکه یا «ناشرها حاضر به خرید بازی نمی‌شدند» و یا «بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با گزینه معرفی شده از طرف ما موافقت نمی‌کرد» گفت: سرانجام کار به جایی رسید که مجبور شدیم خودمان بازی خودمان را از بنیاد بخریم!

وی ادامه می‌دهد: ما بابت وام‌هایی که برای تولید این بازی گرفته بودیم بدهی داشتیم و از آنجا که فرآیند انتخاب ناشر بیش از اندازه طولانی شده بود، شرکت خودمان که چند سال پیش از این سابقه توزیع بازی هم داشت را به عنوان ناشر به بنیاد معرفی کردیم و مجبور شدیم بازی خودمان را به قیمت 450 میلیون تومان از بنیاد خریداری کنیم. بعد از آن بود که فرآیند توزیع کلید خورد.

مجبور شدیم شرکت را تعطیل کنیم

غفوری در ادامه با گلایه از عدم همراهی و حمایت مدیران بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در زمینه توزیع و تبلیغ این بازی ادامه داد: به دلیل همین نبود حمایت و تبلیغات مناسب این بازی که ما تمام سرمایه خود را صرف آن کرده بودیم و اتفاقا چند جایزه بین‌المللی هم کسب کرده بود در بازار شکست خورد و نتوانستیم توزیع مناسبی برای آن داشته باشیم.

بازی شبگرد

مدیرعامل شرکت «پردیس رایانه مهر» ادامه داد: در این مدت با نهایت سعی‌ و فشاری که متحمل شدیم نوانستیم تاکنون 20 هزار نسخه از این بازی را بفروشیم اما بازهم از نظر اقتصادی متضرر و مجبور شدیم شرکت را تعطیل کنیم.

وی در تشریح دلایل این تصمیم گفت: اینکه می‌گویند بازی ایرانی بسازید تا از شما حمایت کنیم همه حرف است و هیچ کس در این زمینه به داد ما نرسید. از نهادهای دولتی مختلفی هم کمک خواستیم. البته نه اینکه کمک مالی بخواهیم بلکه تقاضای ما این بود در زمینه تبلیغات و توزیع کمک کنند تا لااقل بازی دیده شود.

گفتند می‌خواستید بازی نسازید‍!

غفوری تأکید کرد: هیچ کدام از این نهادها حاضر به حمایت نشدند و حتی کار به جایی رسید که مدیر یکی از این مراکز دولتی صراحتاً به ما گفت می‌خواستید بازی نسازید!

بازی شبگرد

این بازی‌ساز جوان که به همراه تیم همکارانش پیشتر تولید و توزیع بازی‌های موفقی همچون «لطفعلی‌خان» و «شمشیر نادر» را در کارنامه حرفه‌ای خود داشته‌اند با اشاره به اینکه در شرکت «پردیس رایانه مهر» بازی رایانه‌ای «شبگرد» نخستین تجربه جدی‌شان بوده‌است گفت: متأسفانه در این تجربه شکست خوردیم و بعید است که دیگر در این زمینه فعالیت‌ کنیم چرا که هیچ امیدی به آینده بازی‌سازی در ایران نیست.

وی با اشاره به فراهم بودن بستر توزیع جهانی این بازی گفت: تنها امیدمان به خارج از کشور است و برای این بازی با چند ناشر جهانی هم صحبت کرده‌ایم و منتظریم تا بودجه اولیه برای دوبله و آماده‌سازی بازی به‌دست‌مان برسد تا مقدمات توزیع جهان آن فراهم شود.

غفوری با تأکید دوباره بر اینکه «در ایران اساسا بازار بازی‌های رایانه‌ای وجود ندارد» گفت« وقتی هیچ تبلیغی در این زمینه نمی‌شود و مردم اساسا اطلاعی ندارند که چه آثاری در این حوزه تولید می‌شود چگونه می‌توان برای ادامه کار انگیزه داشت. باور کنید مردم خیلی خوب این بازی‌ها را می‌خرند اما وقتی نمی‌شناسند و اطلاع‌رسانی مناسبی صورت نمی‌گیرد چه توقعی می‌توان از‌آن‌ها داشت.

بازی شبگرد

اشتباه بزرگ‌مان فرارداد تبلیغ با تلویزیون بود

این بازی‌ساز در ادامه به تلاش‌های خود و همکارانش برای دیده شدن «شبگرد» در بازار تبلیغات هم اشاره کرد و گفت: برای تبلیغ بازی 35 میلیون تومان قرارداد با تلویزیون بستیم اما آنقدر باکس‌های تبلیغی آن در زمان‌های نامناسبی پخش شد که عملاً تمام این مبلغ تبدیل به بدهی ما شد و هیچ سود و دستاوردی هم برای بازی به همراه نداشت.

غفوری تأکید کرد: یکی از اشتباهات مهم ما درباره این بازی قرارداد تبلیغاتی با تلویزیون بود چراکه اگر به جای تراکت چاپ می‌کردیم و در میدان انقلاب توزیع می‌کردیم بازی «شبگرد» بیشتر شناخته می‌شد و احتمالا در فروش آن هم تأثیر بیشتری می‌داشت!

وی تصریح کرد: اساسا بازی‌ در لیست محصولات حمایتی تلویزیون در حوزه تبلیغات نیست و به همین دلیل در این مرحله هم هیچ حمایتی از ما نشد.

غفوری در پایان با تأکید دوباره بر اینکه «واقعاً امیدی برای کار در ایران ندارم» گفت: برای بازی «شبگرد» من و دوستانم نزدیک سه سال تمام عمر و زندگی و سرمایه خود را صرف کردیم و محصول آبرومندی هم ارائه کردیم که در محافل بین‌المللی مورد توجه بسیاری قرار گرفت اما هیچ حمایتی از ما نشد و اینگونه ورشکست شدیم.

 

منبع:خبرگزاری مهر

 



یک شنبه 28 دی 1393  ساعت 4:23 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

اختصاص یارانه به شرکت‌های توزیع بازی‌های داخلی

%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d8%b5-%db%8c%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%a8%d9%87-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%88%d8%b2%db%8c%d8%b9-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%ae%d9%84%db%8c

گروه فضای مجازی: دومین جلسه گروه‌های متمرکز بازی‌های رایانه‌ای به منظور تدوین سند سیاست‌های کلان بازی‌های رایانه‌ای با رویکرد نظام ملی نوآوری در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این جلسه که با حضور نمایندگان نهادهای فعال در این بخش و از جمله معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کارگروه نظام ملی نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی و فعالان بخش خصوصی برگزار شد، مسائل موجود در مسیر تدوین و تصویب سند صنعت بازی‌های رایانه ای مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

در ابتدای این جلسه نماینده فعالان بخش خصوصی ضمن تاکید بر لزوم ایجاد یک شرکت نشر خصوصی داخلی بازی های ایرانی به عنوان یکی از راهکارهای کمک به  این صنعت، گفت: بنیاد ملی بازی‌های رایانه ای به واسطه ساختار نیمه دولتی نمی‌تواند این وظیفه را به عهده بگیرد و نیاز به موسسه ای چون رسانه های تصویری در این عرصه وجود دارد.

وی افزود: فعالان این عرصه به کمک دولت در تسهیل برقراری ارتباط این شرکت ها با شرکت های مشابه خارجی برای گسترش فعالیت های خود نیاز دارند.

این تولید کننده بازی‌های رایانه ای ادامه داد: مشکل دیگر عدم ثبات قیمت های بازی های خارجی است که امکان رقابت بازی های داخلی را سلب می کند.

در ادامه جلسه قائم مقام دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن تاکید بر سیاست این معاونت مبنی برحمایت از شرکت های دانش بنیان در حوزه صنایع فرهنگی، گفت: ساختار ستاد فناوری اطلاعات این معاونت یک ساختار شورایی است که دارای 6 عضو حقوقی متشکل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، شهرداری تهران، فرهنگستان هنر، سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری و شورای عالی عالی انقلاب فرهنگی و 6 عضو حقیقی به انتخاب دبیر ستاد است.

سید هادی سیادتی ادامه داد: طبق آیین نامه در این ستاد شرکت های ذینفع نمی توانند به عنوان کارگزار حضور یابند اما بنیاد ملی بازی های رایانه ای چون تولید کننده بازی رایانه ای نیست، می تواند به عنوان حافظ منافع شرکت های خصوصی حضور یابد و حمایت های لازم را به عمل بیاورد.

وی در تشریح راهکارها و راهبردهای برون رفت از چالش‌های پیش روی این صنعت که بر اساس جلسات هم اندیشی گذشته تدوین شده است، گفت: لزوم تاسیس یک ناشر بزرگ برای بازی های ایرانی، حمایت سازمان ها و نهادها در تبلیغ بازی های ایرانی، تسهیل در فرایند دانش بنیان شدن شرکت ها، تشدید نظارت بر بازار بازی های خارجی، ایجاد مراکز رشد، تقویت ارتباط موثر و مناسب با شرکت های خارجی، ایجاد بانک اطلاعاتی از وضعیت بازی های رایانه ای داخلی، تنظیم مقررات برای تسهیل دست یابی فعالان به آمار و اطلاعات مرتبط و پژوهش های دولتی از اهم راهکارهای تدوین شده در این زمینه است.

سید هادی سیادتی در پایان گفت: اختصاص یارانه به شرکت های توزیع بازی های داخلی، تخصیص تسهیلات طراحی و توسعه شبکه های  تخصصی توزیع بازی های رایانه ای، رعایت معافیت های مالیاتی، بیمه و بانکی هم از سایر راهکارهای مصوب است.

منبع:ایکنا

 



یک شنبه 28 دی 1393  ساعت 3:40 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

فتگوی مهر با طراح بازی/

«شوفر» سنندجی چگونه به بازارهای جهانی رسید؟/ موانع توزیع داخلی بازی

 
بازی ایرانی «شوفر» که چندی پیش به واسطه کسب GreenLight از شبکه توزیع بین‌المللی استیم توانست مسیر خود برای ورود به بازارهای جهانی را هموار کند با دست‌اندازهایی جدی برای توزیع در بازار داخلی مواجه است.

به گزارش خبرنگار مهر، «شوفر» عنوان یک بازی رایانه‌ای است که یک گروه بازی‌ساز جوان از شهرستان سنندج استان کردستان طراحی و اجرای آن را برعهده‌داشته‌اند. این بازی که انتخاب کلمه‌ای فرانسوی با کارکرد متداول داخلی در نام‌گذاری، یکی از برگ‌برنده‌های آن برای درخشش در بازار داخلی و خارجی محسوب می‌شود داستان پرفرازو نشیبی برای راه‌یابی به بازارهای جهانی داشته‌است. داستانی که گویا خوان اصلی آن یعنی توزیع مناسب بازی در بازارهای داخلی همچنان باقیست!

محمد حیدری طراح و تولیدکننده بازی «شوفر» که در شهرستان سنندج ساکن است و با همراهی جمعی ۹ نفره از دوستان خود توانسته این بازی را در سطحی استاندارد آماده عرضه به بازار کند به خبرنگار مهر می‌گوید: در تولید این بازی هیچ ارگان و سازمانی حامی ما نبود و به طور کامل خودمان طراحی و تولید آن را برعهده داشتیم.

بازی شوفر

حیدری ادامه می‌دهد: حتی فیلمبرداری میدانی از جاده‌هایی که لوکیشن بازی بودند و نیز طراحی و ساخت موسیقی آن را هم خودمان با کرایه استودیو انجام دادیم تا توانستیم این بازی را آماده توزیع کنیم.

«شوفر» اولین تجربه مستقل‌مان است

وی می‌افزاید: ما پیش از بازی‌ «شوفر» هم تجربیاتی در زمینه پروژه‌های رایانه‌ای داشته‌ایم اما غالب آن‌ها کارهایی سفارشی بود که بعضا به واسطه تغییر مدیران به سرانجامی نمی‌رسید. در این زمینه مثلاً پروژه طراحی و اجرای زیرنویس‌های شبکه خبری پرس‌تی‌وی را برعهده داشتیم که اجرایی هم شد. در این زمینه «شوفر» اولین تجربه مستقل ما در حوزه بازی‌‌سازی محسوب می‌شود.

بازی شوفر

حیدری درباره ایده اولیه طراحی این بازی گفت: مدت‌ها بود که بر روی ترجمه کتابی از پروفسور برایان بکمن فیزیکدان و طراح پیست مسابقات رالی کار می‌کردم و توانستم اجازه خود او را برای ترجمه کتاب به زبان فارسی و کردی کسب کنم. ترجمه همین کتاب جرقه ایده طراحی یک شبیه‌سازی کاملاً علمی در زمینه رانندگی را به ذهنم زد. احساس کردم می‌توان این شبیه‌سازی را به یک مدل کامپیوتری کامل تبدیل کرد.

این بازی‌ساز سنندجی در ادامه افزود: همز‌مان یک سری پرسشنامه آماده کردیم و با توزیع آن در میان گیمرهای حرفه‌ای تحقیقی را سامان دادیم و بر مبنای نتایج همین تحقیق میدانی که همچنان موجود است و می‌توانیم به دیگران هم آن را ارائه دهیم متوجه شدیم که رانندگی از بازی‌های مورد علاقه گیمرهای ایرانی است. البته به واسطه نبود سرمایه نمی‌توانستیم دایره این تحقیقات را گسترش دهیم اما در حد وسع خود بخش‌هایی از کرمانشاه، کردستان و ارومیه راز مورد بررسی قرار دادیم.

۵۰۰ ساعت فیلمبرداری برای انتخاب لوکیشین

حیدری سپس به مراحل اجرایی ساخت بازی «شوفر» اشاره کرد و گفت: با دوربین به مناطقی که مدنظر داشتیم رفتیم و تا حد امکان از آن‌ها تصویر برداری کردیم که حاصل آن حدود ۵۰۰ ساعت فیلم جاده‌ای بود. از میان این تصاویر بخش‌هایی را انتخاب کردیم که کمتر تکراری باشد.

این بازی‌ساز درباره نام‌گذاری این بازی هم می‌گوید: از همان مراحل اصرار داشتیم که نامی جذاب برای بازی انتخاب کنیم که کارکرد بین‌المللی هم داشته باشد. در همین بحث‌ها به نام فرانسوی «SHOFER» رسییم که هم کارکرد داخلی می‌توانست داشته باشد و هم از نظر بین‌المللی عنوانی با معنا است.

بازی شوفر

معرفی و عرضه بازی «شوفر» در سایت جهانی استیم

حیدری در ادامه درباره آخرین وضعیت این بازی گفت: بازی در حال حاضر به طور کامل آماده توزیع است و حتی برای توزیع بین‌المللی آن هم تأییدات لازم را گرفته‌ایم اما شاید باور نکنید مشکل‌ترین بحث در حال حاضر برای ما چگونگی توزیع بازی در بازار داخلی است!

انگار در داخل کسی حاضر به پخش این بازی نیست

وی افزود: برخلاف بازار جهانی انگار در داخل کسی حاضر به پخش این بازی نیست و این طور به نظر می‌رسد که کسی جرأت ورود به این میدان را ندارد. ما برای این بازی هیچ حمایتی نمی‌خواهیم و تنها حمایت این است که کارمان پخش شود.

بازی شوفر

حیدری تصریح کرد: فرآیند توزیع بازی در بازار ایران بسیار پیچیده شده‌است. این فرآیند برای بازی «شوفر» تا همین امروز ۸ ماه طول کشیده‌است و به شخصه هنوز هم نمی‌دانم سرانجام‌اش چه می‌شود. در این زمینه هم با توجه به اینکه تجربه نخست ما است تنها به بنیاد می‌توانیم اطمینان و اعتماد داشته باشیم.

طراح بازی «شوفر» در پایان تأکید کرد: تنها امیدواری ما این است که لااقل برای توزیع مناسب از این بازی حمایت شود تا بتوانیم به پشتوانه آن سراغ کارهای بعدی برویم. اگر اینگونه نباشد واقعاً دیگر توان ادامه کار و تأمین مالی همکارانم را که آرام‌آرام دارند دلسرد می‌شوند را نخواهم داشت.

 



یک شنبه 28 دی 1393  ساعت 3:40 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )
یک بازی ایرانی جدید:

تولید بازی ایرانی (افسانه ملک محمد)

 

بازی افسانه ملک محمد، تحولی بزرگ در صنعت بازی سازی ایران.

شرکت طرح برجسته، اقدام به تولید بازی رایانه ای در ژانر اکشن ماجرایی و درونمایه کهن افسانه ای، با نام افسانه ملک محمد (سیب طلایی) نمود.

malek mohamad poster

 

ساختار بازی ملک محمد بر پایه افسانه و اسطوره بوده و این موضوع باعث می شود تا بازی حاوی تصاویری از غول ها و شخصیتهای خیالی باشد .

 

در این خصوص ،  تولید کنندگان بازی های جدید خارجی ، برای ایجاد تصاویری با کیفیت بالا در المان های محیطی و شخصیتی ، مدیریت در گیم پلی بازی  و اجرای صحیح حرکات کاراکتر ها و انیمیشن های موجود ، سعی کرده اند از تکنیک سینماتیک اینتراکتیو بهره برده و  باعث رضایت  بیشتر بازیکن شوند.

شرکت طرح برجسته نیز از این قافله عقب نمانده و سعی کرده با پیاده سازی این تکنیک در بازی های داخلی ، نقصان بازی های ایرانی موجود در صحنه را جبران کرده و  سهم کوچکی از این صنعت را تامین نماید .



چهارشنبه 24 دی 1393  ساعت 4:42 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

افزودن بخش بازی‌های رایانه‌ای موبایلی به نخستین جشنواره فرهنگ مالیاتی

%d8%a7%d9%81%d8%b2%d9%88%d8%af%d9%86-%d8%a8%d8%ae%d8%b4-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b1%d8%a7%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%88%d8%a8%d8%a7%db%8c%d9%84%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d9%86%d8%ae%d8%b3%d8%aa%db%8c%d9%86-%d8%ac%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%81%d8%b1%d9%87%d9%86%da%af-%d9%85%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%a7%d8%aa%db%8c

گروه فضای مجازی: نخستین جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی با بخش‌های متنوع مانند طراحی بازی و سرگرمی (بازی‌های رایانه‌ای – تلفن همراه) از دی ماه آغاز شده است و تا تیرماه سال ۹۴ ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نخستین جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی با بخش‌های متنوع مانند طراحی بازی و سرگرمی(بازی‌های رایانه ای – تلفن همراه) از دی ماه سال‌جاری آغاز شده است و تا تیرماه سال 94 برگزار می‌شود.

آثار بخش طراحی بازی و سرگرمی‌های دیجیتال(بازی‌های رایانه‌ای– تلفن همراه) در این جشنواره باید متناسب با موضوعات مندرج در فراخوان جشنواره طراحی شود.

آثار در بخش بازی‌های رایانه‌ای و سرگرمی‌های دیجیتال قابل اجرا بر روی رایانه یا کنسول‌های بازی همچنین شبیه‌سازی‌های مختلف قرار می‌گیرند؛ مانند باز‌ی‌های بزرگ در سبک‌های مختلف، بازی‌های کوچک، بازی‌های برخط(آنلاین) و بازی‌های تلفن همراه،
بازی‌ها و سرگرمی‌هایی که در این بخش قرار می‌گیرند شامل: بازی‌های pc، بازی‌های کنسولی، بازی‌های فلش، بازی‌های برخط(آنلاین) و بازی‌های تلفن همراه است که اثر تولید شده باید در محدوده جغرافیایی جمهوری اسلامی ایران پدید آمده باشد.

همچنین آثار فرهنگی و هنری و بسته‌های نرم‌افزاری به کار رفته در اثر مغایر قوانین و مقررات جاری، فرهنگ، ارزش‌های ملی و دینی جمهوری اسلامی ایران نباشد.

حقوق مادی و معنوی پدیدآورندگان آثار فرهنگی و هنری و بسته‌های نرم‌افزاری به کار رفته در اثر باید طبق قوانین ومقررات جاری جمهوری اسلامی ایران باشد.

هر شرکت‌کننده علاوه بر تکمیل فرم تقاضای حضور در جشنواره باید دو نسخه از بازی، توضیح مراحل بازی و کدهای مربوط به تنظیم بازی برای نباختن کاربر در مراحل بازی جهت تسریع در امر داوری، ارائه مدارک و مستندات ساخت بازی و فهرست کاملی از پدیدآورندگان و بیان ویژگی‌های بازی از دیدگاه طراح بازی، هرگونه قفل سخت‌افزاری دیگر اثر(همچون تجهیزات مکمل سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، کدهای فعال‌سازی و سریال‌های، کتاب‌های جانبی و قاب) به همراه اثر ارسال کنند.

آثار ارسال شده پس از اتمام مراحل داوری در آرشیو دبیرخانه بایگانی خواهند شد و عودت داده نمی‌شوند.

شرکت‌کنندگان باید پیش از ارسال نسخه‌های بازی را حتما آزمایش کرده و از صحت اجرای آن مطمئن شوند همچنین در خصوص بازی‌های آنلاین قسمت سرور بازی باید بر روی یک سرور نصب شده و متقاضی باید دامنه URL بازی به همراه رمزهای عبور را به دبیرخانه ارسال کنند.

ارائه یک تیزر از بازی که شامل فیلم روند بازی باشد الزامی است. در صورتی که در برنامه‌نویسی، گرافیک، صدا و موسیقی، طراحی یا ... بازی از میان‌افزار یا منابع آماده یا منابع باز استفاده شود، باید به صورت جزء به جزء و کامل توضیح داده شود.

علاقه‌مندان برای ارسال اثر باید فرم شرکت در جشنواره و فایل نهایی برای اجرای بازی به همراه متعلقات آن بر روی یک نسخه DVD به دبیرخانه جشنواره به نشانی تهران- میدان امام خمینی(ره)، باب همایون، خیابان داور، سازمان امور مالیاتی کشور، دفتر روابط عمومی و فرهنگ‌سازی مالیاتی ارسال کنند.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این جشنواره یا کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی http://www.intamedia.ir/Jashnvare.aspx مراجعه کنند.
سازمان امورمالیاتی کشور، در راستای گسترش و ارتقای فرهنگ مالیاتی، افزایش شناخت مردم در پرداخت آگاهانه و داوطلبانه مالیات و ایجاد بسترهای لازم جهت آشنایی هرچه بیشتر آحاد مردم با مالیات، نخستین جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی را برگزار می‌کند.

اهداف از این جشنواره گسترش و ارتقای فرهنگ مالیاتی، بهره‌گیری از عنصر خلاقیت در ارتقای فرهنگ مالیاتی، آشنا کردن عموم مردم با آثار پرداخت مالیات در جامعه و گسترش زمینه‌های فرهنگی و هنری نسبت به مقوله مالیات است.

موضوعات جشنواره شامل مالیات و آبادانی کشور مالیات و توسعه خدمات بهداشتی و درمانی، مالیات و عدالت اجتماعی مالیات و توسعه زیرساخت‌های شهری و مالیات و توسعه اقتصادی مالیات و توسعه خدمات آموزشی است.

هنرهای تصویری: فیلم کوتاه، پویانمایی، ساخت تیزر، موبایل فیلم و عکس، هنرهای تجسمی: شامل طراحی و نقاشی، کاریکاتو و طراحی پوستر، ادبیات: انشاءنویسی، شعر، داستان کوتاه، نمایش‌نامه و فیلم‌نامه‌نویسی رسانه‌های دیجیتال شامل وبلاگ‌نویسی و طراحی بازی- سرگرمی) را می‌توان از بخش‌های جشنواره نام برد.

بر این اساس زمان‌بندی نخستین جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی شامل دی ماه 1393 اعلام رسمی فراخوان نخستین جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی، پایان سال 1393 مهلت ارائه آثار جهت شرکت در بخش‌های مختلف جشنواره 3 تا 15 فروردین ماه تا 16 اردیبهشت ماه 1394 جمع‌آوری نهایی آثار از سراسر کشور19 تا 30 اردیبهشت ماه 1394 داوری آثار، خردادماه 1394 معرفی آثار برگزیده و تیرماه 1394 جشن اختتامیه و برگزاری نمایشگاه آثار منتخب و اهدای جوایز نخستین جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی است.

 



سه شنبه 23 دی 1393  ساعت 4:09 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

واقعیت مجازی در مبارزه در خلیج عدن

 

 مبارزه در خلیج عدن، عنوانی آشناست برای علاقمندان به بازیهای رایانه‌ای داخلی و خارجی که در بازار داخلی نیز با استقبال روبه‌رو شد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دو سالی است که تیم سازنده این بازی، صرفا در حوزه توسعه و تولید بازی رایانه‌ای فعالیت نمی‌کند و با راه‌اندازی واحد سخت‌افزار و الکترونیک پس از دو سال فعالیت از دستاورد خود در دستیابی به تکنولوژی واقعیت مجازی (Virtual- Reafity) رونمایی کرده است.

واقعیت مجازی نوعی فناوری است که می‌توان آن را خط سیر حرکتی رسانه و رسانه نسل آتی دانست که به کاربر امکان می‌دهد تا با یک محیط شبیه‌سازی رایانه‌ای تعاملی کاملا فیزیکال داشته باشد که بدون شک تاثیر‌گذاری رسانه و فضای شبیه‌سازی شده را حتی به نسبت رسانه تعاملی بازی دو چندان خواهد کرد.

علاقه‌مندان به بازی‌های ویدئوی و فناوری می‌توانند برای تجربه این دستاورد در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی شهربازی، پارک‌ها، تجهیزات و فناوری اوقات فراغت، 23 تا 26 بهمن‌ماه 93 واقع در نمایشگاه بین‌المللی تهران مراجعه کنند.

و در سایت آمیتیس:
 

Virtual-Reality

دانلود دمو با کیفیت بالا

اینجا کلیک کنید

 راستی:دانلود دمو  در اندازه کوچک



دوشنبه 22 دی 1393  ساعت 4:22 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

در انستیتو ملی بازی‌سازی برگزار می‌شود؛

بزرگترین مسابقه بازی سازی در جهان

 

[۲۲ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲]

"Global Game Jam" بزرگترین رویداد بازی سازی در جهان است که سوم تا پنجم بهمن ماه در انستیتو ملی بازی سازی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه ای، هدف این رویداد، ارتباط بیشتر بین بازی سازان برای به اشتراک گذاری تجربه ها و محک مهارت های خود در سطح جهانی است.
رویداد"Global Game Jam" در 48 ساعت انجام می شود و تمامی بازی‌سازان جهان را با هر سابقه وسلیقه‌ای به این رقابت دعوت و تشویق می کند.
این رویداد از سوم تا پنجم بهمن ماه در 309 مکان و 63 کشور جهان انجام می شود که بالا 3هزار بازی در این 48 ساعت ساخته می شود.
شیوه برگزاری این رویداد به این شکل است که تمامی شرکت کنندگان در صبح جمعه 3 بهمن ماه 93 در مکان مشخص شده به دور هم جمع می‌شوند و یک فیلم کوتاه کلیدی را تماشا می کنند؛ در آخر موضوع مورد نظر برای ساخت بازی را دریافت کرده و پس از آن تمامی سایت ها از کشورهای مختلف شروع به رقابت و ساخت بازی می کنند و بازی باید در غروب یکشنبه پنجم بهمن ماه 93 آماده باشد.
انستیتو ملی بازی سازی در نظر دارد به عنوان یکی از محل های برگزاری این رویداد در جهان، پذیرای علاقه مندان به شرکت در دوره آتی این رویداد در سال 2015 باشد.
دانش پژوهان انستیتو ملی بازی سازی، فعالان مرکز رشد بازی سازی و تمامی علاقه‌مندان به این صنعت می‌توانند در این رویداد جهانی شرکت کنند.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرسhttp://globalgamejam.org/2015/jam-sites/iran-game-development-institute  مراجعه کنند و به انستیتو ملی بازی سازی به عنوان یکی از محل‌های برگزاری این رویداد بپیوندند.
تیم‌های شرکت کننده برای حضور در محل انستیتو ملی بازی‌سازی در زمان مسابقه و  استفاده از امکانات موجود، فرم ثبت‌نام را از آدرس http://irangdi.com/Node/NewsDetails?Url=glolgamejam دانلود کرده و پس از تکمیل، فرم را به info@irangdi.com ارسال کنند.



دوشنبه 8 دی 1393  ساعت 4:17 PM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

برگزاری مسابقه عکاسی اینترنتی «ما عاشق مبارزه با صهیونیست ها هستیم»

%d8%a8%d8%b1%da%af%d8%b2%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d9%82%d9%87-%d8%b9%da%a9%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%c2%ab%d9%85%d8%a7-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82-%d9%85%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%b2%d9%87-%d8%a8%d8%a7-%d8%b5%d9%87%db%8c%d9%88%d9%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7-%d9%87%d8%b3%d8%aa%db%8c%d9%85%c2%bb

گروه فضای مجازی: گروه رسانه‌ای بیت الزهرا(س) پس از راه‌اندازی «جنبش ما عاشق مبارزه با صهیونیست‌ها هستیم»، به برگزاری مسابقه عکس اقدام کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، گروه رسانه‌ای بیت‌الزهرا(س) بخشی را راه‌اندازی کرده است تا کاربران بتوانند با فرستادن عکس‌های خود در حرکت رسانه‌ای جهادی علیه صهیونیسم، در موج لبیک به سخن مقام معظم رهبری، سهیم باشند.

علاقه‌مندان جهت پیوستن به این جنبش و شرکت در مسابقه عکس «ما عاشق مبارزه با صهیونیست ها هستیم» می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی این مسابقه مراجعه کنند.

علاقه‌مندان برای ارسال آثار تا 9 بهمن ماه سال جاری فرصت دارند. اسامی برگزیدگان نیز همزمان با آغاز سی و ششمین سالگرد دهه فجر انقلاب اسلامی، اعلام و به 36 نفر از برگزیدگان جوایز نفیسی اهدا می‌شود.

ارسال اثر می‌تواند در حوزه‌های «عکس با دوربین»، «طراحی گرافیکی و تایپوگرافی»، «نقاشی و کاریکاتور»، «خوشنویسی» و «هنرهای دیجیتال» باشد.

علاقه‌مندان باید در اثر خود جمله «من عاشق مبارزه با صهیونیست هستم » و یا عبارت «I Love Fighting Against The Zionists» را  قید کنند.

 



دوشنبه 8 دی 1393  ساعت 12:16 AM | | نوشته ‌شده به دست تارنمای گیمی | ( نظرات 0 )

کارگاه آموزشی تجارت الکترونیک و بازی های رایانه ای برگزارشد

 

 

کارگاه آموزشی تجارت الکترونیک و بازی های رایانه ای با حضور"بهنام دری"  کارشناس ارشد دانشگاه ملی گیلان، در دانشکده علمی کاربردی بازی های رایانه‌ای، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، این کارگاه روز شنبه 6دی ماه در سالن همایش دانشکده علمی کاربردی بازی‌های رایانه‌ای  در جمع دانشجویان بازی‌های رایانه‌ای برگزار شد.

کارگاه آموزشی تجارت الکترونیک و بازی های رایانه ای با حضور "بهنام دری"  که در دانشگاه ملی گیلان در زمینه طراحی بازی های رایانه‌ای مطالعات موردی برروی بازی سوپرماریو داشته و همچنین مقالات ارزشمندی در این زمینه ارایه کرده است،  بر گزار شد.

یادآور می شود دانشکده بازی‌های رایانه‌ای  بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای  سال 91 تاسیس شد و به عنوان نخستین دانشگاه بازی‌سازی در منطقه خاورمیانه و غرب آسیا به شمار می رود.

 



 

 
عناوین آخرین مطالب