به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی باشگاه خبرنگاران؛ دومین ورژن بازی رایانهای مبارزه در خلیج عدن "مدار 10 درجه" صبح امروز طی مراسمی با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آلهاشم رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و حجت الاسلام و المسلمین سید محمدرضا واحدی معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی باشگاه خبرنگاران؛ دومین ورژن بازی رایانهای مبارزه در خلیج عدن "مدار 10 درجه" صبح امروز طی مراسمی با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آلهاشم رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و حجت الاسلام و المسلمین سید محمدرضا واحدی معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش رونمایی شد.
در این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین واحدی اظهار داشت: این بازی رایانهای یکی از دستاوردهای بزرگ سازمان عقیدتی سیاسی ارتش است.
وی افزود: در عمر چند دهه بازیهای رایانهای که بیش از 40 سال به شکل فنی و حرفهای از آن میگذرد، کسی توقع نداشت که بازی رایانهای از حالت سرگرمی خارج و به عنوان یک رسانه سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی عالمگیر شود.
معاون فرهنگی ارتش افزود: امروز بازی رایانهای پیشگام و تبدیل به رسانه اول شده است.
حجت الاسلام و المسلمین واحدی تصریح کرد: بازیهای رایانهای بیشتر مورد توجه کمپانیهای بازی سازی رایانهای هالیوودی قرار گرفته و بخش بزرگی از هالیوود صرف ساخت بازیهای رایانهای میشود.
وی با اشاره به اینکه 2.5 میلیون ساعت در آمریکا روزانه صرف بازیهای رایانهای و در آلمان این عدد 4.5 میلیون ساعت روزانه صرف این بازیها میشود، گفت: بیش از نیمی از جمعیت ایران بین 10 تا 50 درصد با این بازیها آشنا هستند و بیش از 2500 عنوان بازی رایانهای وارد کشور شده است.
معاون فرهنگی ارتش اظهار داشت: علت گسترش و رشد بازیهای رایانهای، سودآور بودن و القای فرهنگ سازندگان به دیگران است.
وی افزود: عمده سازندگان و ناشران این بازیها عوامل صهیونیسم و صاحب سرمایه و فکر کلان هستند و در هالیوود سازندگان بازی رایانهای به دنبال ایجاد حس مصرف گرایی و تغییر سبک زندگی ملتهای دنیا به سمت زندگی آمریکایی و غربی هستند.
حجت الاسلام و المسلمین واحدی تصریح کرد: بازیهای رایانهای برخلاف سیما و تصویر که فعلگرا هستند، علاوه بر فعل پذیر بودن فعال هستند و واکنش نشان میدهد.
وی گفت: امروز کمپانیهای هالیوودی بازیها را رده بندی کردهاند و یک کودک 4 ساله در هالیوود بازیهای رایانهای را شروع کرده و به دنبال تغییر باور و سبک زندگی افراد جامعه خود هستند.
معاون فرهنگی ارتش با اشاره به اهداف سازندگان بازی های رایانه ای گفت: برای مخاطبین داخلی با هدف حس خود برتر بینی بر دیگر ملت ها قهرمان بودن آمریکا و منجی آخرالزمان بودن آنها این بازیها ساخته میشود و برای مخاطبان خارجی که بناست استثمار شوند، با هدف استحاله فرهنگی و استحاله ذهن کودکان و نوجوانان و جوانان و ایجاد رعب و وحشت در ذهن مخاطبان این بازی ها ساخته می شود.
حجت الاسلام و المسلمین واحدی تصریح کرد: در بازیهای رایانهای که هالیوود بر مبنای دشمن هراسی چه در داخل و چه در خارج تولید می کند، در یک زمان این بازیها علیه آلمان و نازیسم بوده و سپس علیه شوروی و کمونیسم و هم اکنون علیه اسلام و شیعه تولید میشود.
وی افزود: امروز صنعت ناجوانمردانه تبلیغات در دنیا به گونه ای عمل می کند که تبلیغات را به طور مستقیم دریافت نمی کنید، اما در روح و جان شما رخنه می کند.
معاون فرهنگی ارتش اظهار داشت: جنگ نرم امروز یک توهم نیست، بلکه به طور جدی وجود دارد، لذا حتی در خانواده های مذهبی و منضبط دیده می شود که فرزندانی متفاوت با خط مشی پدر و مادرشان رشد و نمو پیدا می کنند.
وی خاطرنشان کرد: بازی رایانه ای مبارزه در خلیج عدن مدار 10 درجه یکی از پرفروش ترین بازی های ملی و بومی در کشور است که عنوان بهترین گرافیک و پربازدیدترین بازی را به خود اختصاص داده است.
نکته:بزودی فروش اینترنتی این بازی روی همین وبلاگ و تارنمای گیمی آغاز خواهد شد.(www.gamei.ir)