نظر بن باز درباره جایگاه خداوند

بازهم از توحيد ومعرفي خدا از فرمايشات جناب بن باز بشنويد که مي گويد: عقيده اهل سنت و جماعت اين است که خدا بر عرش قرار دارد و داخل در عالم نيست بلکه جدا از دنيا و موجودات است و بر همه چيز آگاه است و بر همه مخلوقات برتر و بالاتر است و دليل بر بالا بودنش نزول قرآن از اوست که نزول هم نيست مگر از بالا.

آيا از مجموعه اين سخنان خداي داراي ابعاد و صاحب مکان چيز ديگري فهميده مي شود؟ و آيا استواء بر عرش به اين معني است که در نقطه اي خاص صندلي و جايگاهي مخصوص وجود دارد و خداوند بر آن تکيه زده است؟ تعجب نکنيد اين نتيجه ناتواني آنان در توجيه و تفسير آيات و رواياتي است که در آن سخن از دست و پا و چشم و گوش و غير آ ن براي خداوند است.

عرش کنايه از قدرت و مظهر سلطه او بر عالم است چنانکه خود فرمود «وسع کرسيه السموات والارض» او خارج از اشياء است و از جنس موجودات مادي نيست ولي در همه جا با آنها است و اين احاطه احاطه علم و قدرت است ، پس بيقين از درک مفهوم عرش و کرسي عاجز شده اند.

 


ادامه مطلب
[ جمعه 5 تیر 1394  ] [ 6:25 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

يك بچّه و چند پدر!!!!!

أحمد حنبل در فتوايى عجيب و غريب در مورد بچّه اى كه دو نفر در باره وى ادّعاى پدرى داشته باشند مى گويد: اگر هيچ يك از آن دو نفر دليل و مدرك قانع كننده اى نداشته باشند و يا دليل و مدرك هر يك در تضادّ و مخالف ديگرى بود بايد آن كودك را بر كسى كه قيافه شناس است عرضه كنند پس اگر او تشخيص داد كه يكى از آن دو پدر آن كودك است به آن يك نفر ملحق مى شود واگر تشخيص داد كه هر دو نفر پدر كودك هستند به هر دو ملحق مى شود و از هر دو ارث مى برد و آن دو نفر هم از او ارث مى برند.

همچنين اگر بيش از يك نفر ادّعا داشته باشند، با تشخيص قيافه شناس به همه آنان تعلّق خواهد داشت.

نقد اين فتوا

بر اساس اين فتوا يك كودك در آن واحد مى تواند چندين پدر داشته باشد.

اوّلاً: آيا عقل وعلم پذيراى چنين سخنى مى تواند باشد؟

ثانياً: انتساب بچه به پدر بر اساسا رأى و نظر قيافه شناس از رسوبات دوران جاهليّت است و اسلام آن را نمى پذيرد.

ثالثاً: اين فتوا با سخن برخى از فقيهان اهل سنّت مخالفت دارد،

ابن حزم مى گويد: يك انسان نمى تواند فرزند دو مرد و يا فرزند دو زن باشد.
(منبع:www.3noqte.com)

 


ادامه مطلب
[ جمعه 5 تیر 1394  ] [ 6:24 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

بيست سال دوران باردارى

أبو حنيفه گفته است: اگر مردى بيست سال دور از همسرش زندگى كند و در اين مدّت رابطه اى با وى نداشته باشد و افرادى هم شهادت دهند كه در مدّت بيست سال از جمع آنان جدا نشده، سپس همسرش باردار شود فرزند در رحم متعلّق به همان مرد است.

همچنين اگر پس از بازگشت از سفر بچّه اى يكساله يا بيشتر در آغوش همسرش ديد، آن بچّه فرزند خود او خواهد بود.

 


ادامه مطلب
[ جمعه 5 تیر 1394  ] [ 6:22 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

خوردن كرم و حشرات

إمام مالك رهبر و پيشواى مالكيها خوردن حشرات و حيواناتى مانند كرم و سوسك و موش و سوسمار ومار و غير آن را جايز دانسته و بر اساس آن فتوا داده است.

با توجّه به اينكه خداوند مى فرمايد: (كلوا من طيّبات ما رزقناكم) 172ـ بقره

از نعمتهاى پاكيزه اى كه روزى شما كرده ايم بخوريد

آيا حشرات و حيوانات كه در متن فتوا به آن اشاره شده از نعمتهاى پاكيزه و قابل خوردن هستند؟

سفره و طبع كدام انسان موحّد پاك طينت پذيراى چنين خوراكيهايى است؟

 


ادامه مطلب
[ جمعه 5 تیر 1394  ] [ 6:21 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

مسافرت براى زيارت پيامبر (ص) سفر معصيت است

ابن تيميّة در يكى از فتواهايش مى گويد: مسافرت به قصد زيارت قبر رسول اللّه (ص) جايز نيست و سفر معصيت و گناه است، زيرا مسلمانان بر حرمت آن اتفاق دارند و چنين مسافرتى مشروع نيست.

هواداران انديشه ها و تفكّرات نژاد پرستانه ابن تيميّه يعنى وهّابيها كه متأثّر از آراء وى هستند دقيقاً اين عقائد و آراء را پياده مى كنند و از حضور يافتن ارادتمندان به نبيّ اكرم (ص) كنار قبر و روضه مطهّر جلوگيرى مى كنند.

ولى اين انديشه منحط و متكبّرانه نه تنها با قرآن شريف و عقل بشرى سازگارى ندارد بلكه سنّت نبوى و روايات نقل شده در كتب روائى اهل سنّت نيز آن را طرد و رد مى كند، از جمله اين حديث شريف از رسول گرامى اسلام(ص) كه فرمود: (من زار قبرى وجبت له شفاعتى) اين حديث در بيش از چهل كتاب از كتب حديثى و روايى اهل سنّت نقل شده است كه نويسندگان آن همه از پيشوايان حديث و حافظان آن هستند، از جمله: تاريخ ابن عساكر، دولأبي در الكنى والأسماء، ماوردى در أحكام السلطانيّة ودار قطنى در سنن و....

ونيز اين حديث از ابن عمر: (من حجّ فزار قبري بعد وفاتي كان كمن زارني في حياتي).

اين حديث در بيش از بيست و پنج مصدر از كتب اهل سنّت آمده است، از جمله در مسند أبو يعلى، كامل ابن عدى، تاريخ ابن عساكر، سنن بيهقى و...

علاوه بر اين احاديث عمل صحابه نيز مؤيّد مشروعيّت زيارت است.

ابن عمر پس از بازگشت از فتح شام نزد مقبره رسول اللّه(ص) آمد و بر آن حضرت سلام كرد.(سُبكى، شفاء السقام: 44).

هنگام بازگشت از مسافرت نزد قبر مى آمد و مى گفت: السلام عليك يا رسول اللّه و...( وفاء الوفاء: 4/1340).

و.....

 


ادامه مطلب
[ جمعه 5 تیر 1394  ] [ 6:21 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

انواع فتوا های وهابیها

انواع فتواهای وهابی و جوانب مختلف آن

با نگاهی گذرا به نمونه‌هایی از این دسته فتواها، می‌توان به راحتی گفت پدیده زنده به گور کردن دختران که پیش از اسلام در سرزمین حجاز وجود داشته، در حقیقت از بین نرفته بلکه به شکلی دیگر نمود پیدا کرده است.

به گزارش شیعه آنلاین، فتوا در لغت به معنای بیان حکم خدا بوسیله فقیه یا مفتی است. در این مطلب به فتوای فقهاي شيعه کاری نداریم، بلکه هدف ما بررسی جوانب و اهداف مختلف صدور یک فتوا توسط یک مفتی وهابی است. با نگاهی گذرا به فتواهای مختلف صادر شده توسط چهره های سرشناس وهابیت، می‌توان انواع، اهداف و جوانب صدور یک فتوا را به چند دسته تقسیم بندی کرد که بدین شرح است:

1- فتوای خالصانه: هدف از صدور این گونه فتواها، واقعا خالصانه است و برای راهنمایی مردم صادر می‌شود. مفتی هنگام صدور این گونه فتواها، به آیات قرآن کریم، روایات و احادیث نبوی – البته از شش کتاب اصلی اهل سنت – استناد می‌کند. با وجود این که به دلیل ضعیف بودن سند و غیر صحیح بودن بسیاری از احادیث موجود در این شش کتاب اصلی مانند «صحیح مسلم»، «صحیح بخاری»، «سنن ترمذی» و غیره، پایه این فتواها نیز ضعیف و نادرست خواهد بود، اما در هر صورت نسبت به انواع دیگری از فتواها که در ذیل می‌آید، از پایه محکم تری برخوردار است. ناگفته نماند تعداد بسیار اندکی از فتواهای مفتیان وهابی از این دسته فتواها است.

2- فتوای حکومتی: هدف از صدور چنین فتواهایی، حمایت از یک تصمیم حکومتی است. این به معنی آن است که حکومتی که صاحب فتوا در آن زندگی می‌کند، کاری انجام می‌دهد که از مقبولیت مردمی برخوردار نیست از همین رو با کمک گرفتن از مفتیان درباری، از آنان می‌خواهند که فتوایی در آن زمینه صادر کند و از اقدام آن حکومت حمایت کند. نمونه‌ی این گونه فتواها در مصر، توسط «محمد سید طنطای» رئیس سابق دانشگاه الأزهر به کثرت صادر می‌شد. در عربستان سعودی نیز «هئیت علمای سعودی» که از تعداد زیادی مفتی سرشناس تشکیل شده، این وظیفه را برعهده دارد. البته مفتی اعظم عربستان و هر یک از دیگر مفتیان این کشور نیز گاهی به طور جداگانه و خودجوش، به صدور چنین فتواهایی اقدام می ورزند.

3- فتوای شاذ: هدف از صدور این دسته از فتواها، شهرت یافتن و به اصطلاح اسم در کردن است. یعنی مفتی صادر کننده چنین فتواهایی تلاش می‌کند با صدور فتواهایی بسیار عجیب و شاذ، همه را غافلگیر کند و موجب انتقاد و اعتراض شدید دیگر مفتیان و حتی گاهی نزدیک ترین دوستان و همفکران خود شود. در این گونه فتواها، مفتی هر اعتراض، انتقاد و فشاری را تحمل می‌کند و به تن می خرد تا در عوض شهرت یابد. شاید بتوان به راحتی گفت بسیاری از فتواهای صادر شده توسط مفتیان وهابی در این دسته از فتواها قرار می‌گیرند. درجه شاذ بودن این دسته از فتواها به قدری زیاد است که مورد تمسخر افکار عمومی و حتی دیگر مفتیان قرار می‌گیرد. آخرین فتوای شاذ که توسط یکی از مفتیان وهابی صادر شد، درباره «جواز شیر خوردن مردم نامحرم از زن یا مادر یک خانواده، با هدف محرم شدن با اعضای آن خانواده» بود.

4- فتوای شهرت: هدف از صدور این گونه فتواها نیز شهرت یافتن است. یعنی مفتی صادر کننده آن تلاش می‌کند در یک برهه زمانی مشخص فتوایی عجیب و کاملا غیرقابل پیش بینی از خود صادر کند تا با جنجالی شدن موضوع، موجب شهرت وی شود. صدور این گونه فتواها اکثرا با واکنش و اعتراضات شدید اطراف مختلف مواجه می‌شود. اکثر این فتواها توسط مفتیان جوان و یا آن دسته از مفتی‌هایی صادر می‌شود که از شهرت کم و یا ضعف شخصیتی رنج می‌برند از همین رو به دنبال شهرت می‌گردند تا با آن جای خالی را پر کنند. نمونه این دسته از فتواها توسط مفتی جوان «محمد العریفی» علیه حضرت آیت الله سید علی سیستانی، مرجع عالیقدر جهان تشیع صادر شد و ایشان را مورد اهانت شدید قرار داد. در پی آن، انتقاد و اعتراضات بسیار زیادی از سوی شیعیان و بسیاری از اهل سنت و حتی برخی از شخصیت های سیاسی و دینی عربستان سعودی مواجه شد. حجم انتقادات و فشار علیه «العریفی» به قدری زیاد بود که ناچارا حرف خود را پس گرفت و عذرخواهی کرد.

5- فتوای تخریبی: هدف از صدور چنین فتواهایی، چیزی نمی‌تواند باشد به جز تخریب وجه دین مبین اسلام. البته ناگفته نماند هر عاقلی با نگاهی گذرا به عقاید و اندیشه‌های انحرافی این مفتیان وهابی، به راحتی می‌تواند فاصله میان آنان با دین اسلامی را درک کند اما در هر صورت خواسته یا ناخواسته آنها در حال حاضر حداقل از نگاه کشورهای غربی و افکار عمومی غرب، مسلمان به شمار می‌رود. البته بر هیچ کس پنهان نیست که کشورهای غربی با هدف مقابله با اسلام، همواره وهابی‌ها را نماینده مسلمانان در جهان معرفی می‌کنند تا با نشان دادن حماقت آنان، به دین اسلامی ضربه بزنند. متأسفانه مفتیان وهابی نیز خواسته یا ناخواسته در مسیر این هدف غرب در حال حرکت هستند. فتواهایی که در حمایت از شبکه تروریستی القاعده صادر می‌شود، از این دسته فتواها به شمار می‌رود.

6- فتوای دروغی: هدف از صدور این دسته از فتواها فقط نشان دادن التزام پیروان وهابیت به دین مبین اسلام است. یعنی در حقیقت محتوای این گونه فتواها هیچ گاه توسط مفتیان وهابی و مریدان آنها اجرا نمی‌شود بلکه صدور آن تنها با این هدف صادر می‌شود که به دیگران بگویند "ما مسلمانان واقعی هستیم که به روش صحابه پیامبر (ص) زندگی می‌کنیم". اما در حقیقت با نگاهی گذرا به زندگی این مفتیان وهابی و مریدانشان، به راحتی می‌توان به دروغی بودن این فتواها پی برد. نمونه این دسته فتواها، تحریم استفاده از وسایل مدرن مانند دوربین، تلویزیونی، اینترنت، خودرو و غیره است. بسیاری از مفتیان وهابی استفاده از این ابراز آلات مدرن را بدعت می‌دانند و می‌گویند "چون صحابه در زمان رسول الله (ص) از چنین وسایلی استفاده نمی‌کردند، پس ما نیز استفاده از آن را بدعت می‌دانیم. اما واقعیت این است که خودشان از آن استفاده می‌کنند.

7- فتوای تحقیر: هدف از صدور این گونه فتواها تحقیر افراد است. بیشتر این دسته فتواها علیه دختران و زنان صادر می‌شود. با نگاهی گذرا به نمونه‌هایی از این دسته فتواها، می‌توان به راحتی گفت پدیده زنده به گور کردن دختران که پیش از اسلام در سرزمین حجاز وجود داشته، در حقیقت از بین نرفته بلکه به شکلی دیگر نمود پیدا کرده است. یعنی در آن زمان این پدیده به صورت جسمی صورت می‌گرفت اما اکنون به صورت زنده به گور کردن شخصیت دختران و زنان با تحقیر آنان انجام می‌گیرد. نمونه این دسته از فتواها «اجازه ازدواج مردان میانسال و مسن با دختران کم سن و سال» است. بر اساس این فتوا حتی مردان 60 یا 70 ساله هم می‌توانند با دختران 9 ساله ازدواج کنند. اخبار این دسته از ازدواج‌ها به کرات در کشورهایی همچون یمن، مصر، عربستان سعودی و غیره شده است. در عراق نیز بسیاری از نیروهای شبکه تروریستی القاعده که خود را «مجاهدین» می‌نامیدند، چنین ازدواج‌هایی با دختران عراقی انجام دادند.


ادامه مطلب
[ جمعه 5 تیر 1394  ] [ 6:21 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

رابطه شهادت با مردن به سبب ایدز درنگاه وهابیت بخوانید وقضاوت کنید.

مسلماني که بر اثر ايدز بميرد شهيد است !!!

شيخ احمد ابويوسف در اين زمينه تأکيد کرد که 90 در صد بيماران (مسلمان) مبتلا به ايدز، پيش ازمرگ و حضور در برابر الله، توبه مي&zwnjکنند."

شيخ احمد ابويوسف، رييس مرکز ارشاد مذهبي در وزارت ديانت مصر، در پاسخ به استفتاي مردي که پرسيده بود، نظر اسلام در مورد مرد مسلماني که بر اثر ايدز بميرد چيست؟ پاسخ داد: هرکسي که به علت بيماري ايدز بميرد، از نظر اسلام شهيد به حساب مي&zwnjآيد.

به نوشته "العربيه. نِت"، وي فتوايش را با استفاده از سخن محمد، پيغمبر اسلام، صادر کرده است که گفته بود: "هر کسي که بر اثر يک بيماري داخلي بميرد، شهيد است."

شيخ احمد ابويوسف در اين زمينه تأکيد کرد که 90 در صد بيماران (مسلمان) مبتلا به ايدز، پيش ازمرگ و حضور در برابر الله، توبه مي&zwnjکنند."

از سوي ديگر دکتر احمد رجايي، استادياربهداشت در دانشگاه الازهر مصر، گفت که رقم مبتلايان به بيماري ايدز در کشورهاي عربي پايين&zwnjترين رقم در سطح جهان است. اما، در زمينه گسترش ايدز، کشورهاي عربي در رده دوم قرار دارند.

 


ادامه مطلب
[ جمعه 5 تیر 1394  ] [ 6:20 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

ا زنظروهابیت زنان رقاصه می تواند بدون پوشش نمازبخواند

رقاصی شیخ وهابی ها
آيا زن مي تواند با بدن نيمه برهنه وبدون پوشش کامل نماز بخواند؟

جواب اين سؤال از نظر همه مذاهب فقه اسلامي روشن است که چنين نمازي باطل است و مورد قبول خداوند نخواهد بود، وتا کنون هيچ فقيه و اسلام شناسي فتوا به جواز نماز با بدن نيمه عريان نداده است بلکه پوشش کامل بدن زن را در هنگام نماز شرط صحت و قبول آن دانسته اند مگر در مورد ضرورت.

اما بشنويد که مفتي الازهر بزرگترين مرکز فقهي اهل سنت در مصر گفته است: زنان رقاصه که در مقابل دهها مرد اجنبي با بدن عريان مي رقصند و آواز مي خوانند اگر بخواهند نماز به خوانند مي توانند با همان بدن نيمه عريان در اتاقي تاريک که کسي آنا ن را نبيند نماز بخوانند.

اگر چه اين فتوا مخالفتهاي زيادي از طرف دانشمندان مصري بدنبال داشت ولي جرات برچنين فتوايي نشاندهنده در هم شکسته شدن ضوابط شرعي و صدور احکام بر اساس اميال و اغراض نفساني است و از طرف ديگر تشويق وتاييد هرزه گري و گسترش گناه و به نوعي امضاي اعمال شيطاني شهوت پرستان مي شود و از همه مهمتر به استهزاء گرفته شدن اعمال عبادي و روح عبادت که همان خضوع و خشوع در برابر آفريننده است خواهد شد.

( مجله النسائیه عدد 175 /تاریخ2004/1/28م


ادامه مطلب
[ جمعه 5 تیر 1394  ] [ 6:20 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

اشتباهات وبدیهای اصحاب وخلفا ء نبایدگفته شود

هيچ يك أز اشتباهات وخلاف هاي صحابه را نقل نكنيد .. !!

إين مطلب را أز كتاب : "من أقوال المنصفين في الصحابي الخليفة معاوية" (أز أقوال منصفين در صحابي خليفه معاويه) !! : ص20 چاپ : بازار مركزي كويت ؛ فروشگاه زنجيره اي منطقه : القرين

خود متن را براي شما ترجمه ميكنيم :

" إمام أحمد بن حنبل در كتاب (السنة) ميگويد : سنّت إين است كه محاسن تمام صحابه رسول خدا (ص) را نقل كنيم , ودست كشيدن أز آنچه كه بين آنها گذشت , پس کسي که صحابه رسول خدا (ص) را سبّ كند يا يكي أز آنها را أو بدعتگذار رافضي است , دوست داشتن آنها سنّت است , دعاء براي آنها قربت است , واقتداء به آنان وسيله است , وگرفتن آثار آنان فضيلت است .

همچنين گفت : جايز نيست كسي مساوئ وخلاف هاي آنها را نقل كند , وهمچنين طعنه زدن بر آنان , پس كسي إين كار را أنجام داد سلطان بايد أو را تأديب ومعاقبه كند , ونبايد أز أو بگذرد وأو را ببخشد .. "

إين ميتواند يكي أز أسباب عدم نقل مظلوميّت حضرت فاطمه زهراء (سلام الله عليها) در صحاح ستّه أهل سنّت باشد .. بلكه إين حرف نشان ميدهد كه خود أحمد بن حنبل وعلماي ديگر أهل تسنّن چه قدري أز حقايق را پنهان كرده اند .. !!

 


ادامه مطلب
[ جمعه 5 تیر 1394  ] [ 6:20 AM ] [ نرگس عباسی ]
[ نظرات0 ]

جائزندانستن لعن یزید

همچنين هيئت افتاى سعودى در پاسخ به سؤالى مى نويسد: «لم يثبت فسقه الذي يقتضي اللعن»
فسق يزيد به طورى كه لعن او را جايز شمارد، ثابت نشده است(فتاوى اللجنة الدائمة للبحوث العلميّة والإفتاء: 3/297.

 


ادامه مطلب