افزایش ۱۰ هزار نفری ثبتنام خادمین شهدا نسبت به سال گذشته
مسئول کمیته خادمین ستاد مرکزی راهیان نور گفت: امسال حدود ۲۹ هزار نفر برای راهیان نور ثبتنام کردند که نسبت به سال گذشته 10 هزار نفر افزایش یافته است.
|
![]() |
"محمد حاجی رحیمی" مسئول شبکه مرکزی خادمین ستاد مرکزی راهیان نور کشور در گفتگو با خبرنگار دفاع پرس در جهاد رسانهای شهید رهبر در خصوص ثبتنام خادمین یادمانهای شهدای دفاع مقدس گفت: امسال حدود ۲۹ هزار نفر ثبتنام کردند که نسبت به سال گذشته ۱۰ هزار نفر معادل 30 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی با اشاره به افزایش بکارگیری خادمین، گفت: امسال تلاش شده است تمام یادمانهایی که ثبت ملی شدهاند به صورت متمرکز مدیریت شوند و خادم به آنجا اعزام شود.
حاجی رحیمی افزود: یادمانهای فتح المبین، هویزه، محمودوند و دوکوهه که خودشان خادم اعزام میکردند امسال تحت شبکه مرکزی قرار گرفتند تا بتوانیم از ظرفیت ۲۹ هزار خادمی که ثبتنام کردهاند استفاده کنیم.
وی با اشاره به افزایش ثبتنام و بکارگیری خادمان دانشاموز گفت: سال گذشته در طلائیه ۴۰۰ خادم و امسال هزار خادم دانشآموز داریم.
مسئول کمیته خادمین قرارگاه مرکزی راهیان نور تصریح کرد: این دانشآموزان اکثرا نخبه علمی و فرهنگی هستند و از طریق بسیج دانشآموزی معرفی و در طلائیه بکار گرفته میشوند و دوره سه روزه آنان به عنوان یک دوره آموزشی و تربیتی محسوب میشود.
حاجی رحیمی با بیان اینکه ۲ نوع خادمی یادمانی و اردوگاهی داریم، گفت: سال گذشته مجموعا ۱۵ هزار خادم بکارگیری شدند و در سال نود و چهار ۲۰ هزار خادم بکارگیری میشوند.
ویافزود : برای ایام اوج سفرهای راهیان نور حدود ۴۵۰۰ خادم بکارگیری میشوند.
مسئول کمیته خادمین ستاد مرکزی راهیان نور گفت: کیفیت خدمات رسانی به خادمین از سال گذشته بهتر شده است و مشکل بودجهای نداشتهایم.
حاجی رحیمی در پایان با اشاره به اینکه ارگانها و سازمانها درخواست خادمی میدهند، گفت: با توجه به افزایش ثبتنامها و محدودیت یادمانها توان پاسخگویی به همه درخواستها را نداریم.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 3:01 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
رویدادهای مهم این روز در تقویم خورشیدی (29 اسفند 1394)
• تصویب ملی شدن صنعت نفت ایران (۱۳۲۹ش)
• تاکید حضرت امام خمینی(ره) بر عزای ملی در نوروز ۱۳۴۲ شمسی (۱۳۴۱ ش)
• افتتاح رسمی «سازمان تلویزیون ملی ایران» (۱۳۴۵ ش)
• رحلت فقیه عارف و مجتهد برجسته آیت الله «احمد حجتی» (۱۳۷۶ ش)
• تهاجم نیروهای متحد آمریکایی و انگلیسی به عراق (۱۳۸۱ ش)
• شهادت شهید علی اصغر جعفریان اول فخرآباد (۱۳۶۰ش)
رویدادهای مهم این روز در تقویم میلادی (19 مارس 2016)
• یورش نظامی امریکا و انگلیس به عراق و آغاز جنگ سوم خلیج فارس (۲۰۰۳م)
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 3:00 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
ابراهیم سنگتراشان از نیروهای لشکر 17 در عملیات بدر در گفتگو با خبرنگار دفاع پرس در قم می گوید: اواخر اسفند سال 1363 در منطقه عملیاتی بدر در قسمت جنوبی جزیره مجنون بودیم. قبل از عملیات، به اتفاق حاج غلامرضا جعفری فرمانده لشکر 17 و شهیدانی چون شهید سید محمد میرقیصری فرمانده گردان پیاده حضرت رسول(ص)، شهید اسماعیل صادقی رییس ستاد لشکر 17 امام علی بن ابی طالب(ع)، شهید جواد دل آذر، شهید صحفی و ... روی یکی از پدهایی که در داخل آب برای استقرار نیروها و امکانات ایجاد شده بود، مستقر بودیم، فرماندهان در حال بررسی نقشه منطقه بودند، چیزی نگذشت که هواپیماهای دشمن شروع کردند به بمباران منطقه و تیراندازی به سمت نیروها، بر اثر اصابت گلوله های تیربار، سید محمد میرقیصری که دو روز قبل برادرش سید احمد نیز شهید شده بود و خودش هم در شروع عملیات، از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار گرفته و باند پیچی شده بود، دوباره هدف قرار گرفت و در دم شهید شد، شهید صحفی هم همین طور و ما شاهد لحظات جان دادن این عزیزان بودیم.! اسماعیل صادقی هنوز نیمه جانی در بدن داشت.
پیکر مطهر شهدا و پیکر نیمه جان اسماعیل را با قایق به عقب انتقال دادیم. شهید اسماعیل صادقی ظاهرا یک نفر بود اما مطابق چندین نفر عمل می کرد. ابهت خاصی در فرماندهی و مدیریت داشت، لب آبراه می ایستاد، همه چیز را بررسی و کنترل می کرد و کسی بدون اجازه و هماهنگی وی حق تردد نداشت.
حجت الاسلام علی صادقی برادر شهید صادقی ادامه جریان را چنین روایت می کند: دو روز مانده بود به عید که متوجه مجروحیت اسماعیل شدیم و به همراه مادر، خود را به اهواز رساندیم. پس از آن که با پیکر نیمه جان برادرم مواجه شدیم، از آنجا که از ناحیه سر دچار آسیب جدی شده و با تنفس مصنوعی زنده بود، درخواست کردیم وی را برای درمان به تهران انتقال دهند. در آن زمان، محسن رضایی فرمانده وقت سپاه را در اهواز دیدیم. او را قبل از این در مجلس چهلم شهید زین الدین در قم دیده بودیم. لذا با هماهنگی وی مقدمات انتقال شهید صادقی به تهران فراهم شد. پس از این که چندین بار پرواز هواپیما به خاطر تهدید حملات هوایی دشمن، به تعویق افتاد، برادرم را به بیمارستان امام سجاد(ع) تهران انتقال دادیم. موقع تحویل سال 1364 بود و ما در بیمارستان منتظر عمل بودیم. به خاطر حملات هوایی مرتب برق قطع می شد تا اینکه دقایقی پس از تحویل سال نو، اسماعیل عزیز به فوز عظیم شهادت رسید و پیکر مطهر این شهید بزرگوار و فرمانده رشید سپاه اسلام را برای خاکسپاری در گلزار شهدای علی بن جعفر(ع)، به قم انتقال دادیم.
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 3:00 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار دفاع پرس در جهاد رسانهای شهید رهبر، جلسهی طراحی اتاق جنگ عملیات طریق القدس با حضور نمایندگانی از ارتش، جهاد سازندگی، سپاه، راویان دفاع مقدس و خادمان حاضر در یادمان برگزار شد.
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 2:59 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار دفاع پرس در جهاد رسانهای شهید رهبر، حجت الاسلام "احمد پناهیان" در یادمان شرهانی و در جمع زائران بیان داشت: در یادمان شرهانی دود غربتی به چشم میخورد. این یادمان نسبت به سایر یادمانها غریب است. حضور در این یادمان حس عجیبی به انسان دست میدهد.
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 2:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از قم، حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری طی سخنانی در آیین گرامیداشت یاد و خاطره 26 شهید شهر قنوات گفت: ما سالهای سختی را در دوران دفاع مقدس پشت سر گذراندیم در حالی که دشمن از سوی حدود 40 کشور با تمام تجهیزات حمایت می شد و ما توانستیم از 23 کشور اسیر بگیریم.
وی افزود: همه موفقیت ها و پیروزی های ما در جنگ به خاطر وجود نعمت رهبری امام عظیم الشان و حضور پرشور مردم بود.
منتخب مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز اگر دشمن نمی تواند به اهداف خود برسد بخاطر ولایتمداری مردم و پشتیبانی آنان از نعمت رهبری است که بارها خود را در این جهت به خوبی نشان دادند.
وی عنوان داشت: رمز پیشرفت و توسعه جامعه ما توجه به اقتصاد مقاومتی است تا در صورت تشدید تحریم ها بتوانیم در اوج سرافرازی زندگی کنیم.
ذوالنوری با بیان این نکته که تهدید امروز، تنها تهاجم نظامی و فیزیکی دشمن نیست، تصریح کرد: باید در مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان در عرصه های مختلف محکم بایستیم.
وی همچنین افزود: امام راحل حجت را بر مردم تمام کرد و مسئولان موظفند تا به حل مشکلات مردم برسند و مردم را در امور زندگی یاری کنند؛ در دولت به پریشانی های مردم دلسوزی کرده و آنها را برطرف نمایند.
منختب مردم قم در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز دشمنان، رهبری و آرمان های انقلاب را مورد هدف قرار داده اند گفت: در قبال پاسداری از خون مطهر شهدا رسالت سنگینی بردوش داریم و باید با ارتقاء بصیرت مواظب باشیم آثار خون شهدا را پایمال نکنند.
نام شهید عبدی پور از نخستین شهدای دوران مبارزات انقلاب اسلامی در قم، در زمره شهدای شهر قنوات می درخشد.
اجرای مراسم رژه توسط بسیجیان، نوحه خوانی سید علی حسینی نژاد در رثای سید و سالار شهیدان و ایام فاطمیه(س) و ادای احترام به قبور مطهر شهدا بخش های دیگری از این مراسم بود.
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 2:57 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش فضای مجازی دفاع پرس، بهنوش بختیاری بازیگر کشورمان درجمعه آخر سال بر مزار شهدای کشورمان حضور پیدا کرد.
بختیاری با انتشار تصویر زیر در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشت: این شهید در پانزده سالگی رفته، امیدوارم سال نو کشورمان امنیت داشته باشه و همه جهان در صلح باشن .. یاعلی
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 2:55 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
گروه حماسه و جهاد دفاع پرس- محمد ایرانی؛ اینجا اهواز است. هنوز چند دقیقه ای نگذشته که می ایستیم. برای نماز اول وقت باید پیاده شویم. یک جای پرت وسط بیابان. چند سرباز هم هستند. یک آلونک و سنگر کوچکی هم در گوشه ای از محل وجود دارد. سیم خاردار و کانال آب نشانگر استراتژی بودن آن در هشت سال دفاع قدیسانه است. نماز باصفایی خواندیم. بعد از نماز گفتند "می خواهیم به قتلگاه برویم."
بر بلندای تل ایستاده است. دستش را سایبان چشمانش قرار می دهد. نگاهی به گودی قتلگاه می اندازد. با دقت. گرد و خاک جلوی همه چیز را گرفته است. سراسیمه برمی گردد. کنار بچه ها زانو می زند. دور عمه را می گیرند. دستی روی سر بچه ها می کشد. دوان دوان بر بلندای تل، قامت راست می کند. برق خنجر را می بیند. گرد و خاک بلند می شود. اسب ها آن اطراف زیادند. خون جاری می شود. گرد و خاک اجازه نمی دهد بفهمد خون چه کسی است. صدای "هل من ناصرا ینصرنی" قطع می شود. می افتد. همان جا می نشیند. گرد و خاک هم دیگر نشسته است. عمه ی سادات نگاه می کند. صدای هلهله به آسمان می رود. "قُتل حسین بکربلا عطشانا"
سربازی جلو می افتد. با نور گوشی، راه دیده می شود. تاریک است. به لبه ی سیم خاردار می رسیم. می نشینیم. آنطرف را نشان می دهد. "آنجا پاسگاه مرزی عراق است" ما چیزی نمی بینیم. "شب ها اجازه نداریم کسی را برای بازدید بیاوریم اما شهدا شما را طلبیده اند." پرچم سرخی که زیر آن نشسته ایم با "نسیمی جان فزا" به حرکت درمی آید.
راوی که پسر جوانی است از گردان کمیل می گوید. همان ها که در کانال پشت سرمان قتل عام شدند. از کانال حنظله می گوید که بعد از سیم خاردارهاست. از ساعت ها پیاده روی و تشنگی شان می گوید. از لحظه ی شهادتشان می گوید. تعریف کن. اینجا بچه ها خیلی حسینی شدن. انگار کربلاست. حاج همت می گوید فقط قطع نکن. حرف بزن. وارد کانال شدند. علی اکبر را به دوش می گیرد و برمی گرداند به خیمه ها. تیرخلاص به بچه ها می زنند. همه زخمی و تشنه اند. علی اصغر را روی دست می گیرد و آب می خواهد. تیر به او می دهند. بعدی را هم زدند. دارند به ما نزدیک می شوند. بالای سر عباس می رسد. این بدن را نمی شود برگرداند. تکه تکه شده است. حاجی کسی را بیاور پشت بیسیم برایمان روضه عباس بخواند. حاجی به پهنای صورت اشک می ریزد. نمی تواند کاری بکند برای بچه هایش. سلام ما را به امام برسانید. نتوانستیم منطقه را آزاد کنیم اما از هرچه داشتیم... حرف بزن. حرف بزن.
اشک می ریخت. صدای زاری کردنش امان همه را بریده بود. "این بچه چرا انقدر گریه می کند؟" "پدرش را می خواهد." بهم ریخته ایم. صدای ناله زدنهایمان به آسمان می رود. دیگر فکر کنم پاسگاه عراقی ها متوجه حضور بسیجی ها شده است.
"چندوقت پیش جنازه یکی از شهدا که پیدا شد و فرستادیم عقب واسه خانوادش. این شهید یه دختر بیست و چندساله داشت..." گفتند "چطور آرام می شود؟" سر پدرش را برایش آوردند در خرابه... آن را بغل کرد. "دخترشهید اصرار کرد که کفن را باز کنند. فقط چند تکه استخوان در کفن است. استخوان دست پدرش را برداشت و کشید روی سر خودش؛ نمی دانید چه لذتی دارد نوازش دست های پدر..." در خرابه. سر را بغل کرد. "بابای خوبم باهام حرف بزن..."
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 2:54 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
سردار سرتیپ بسیجی بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به خبرنگار اعزامیدفاع پرس، درباره یادمانهای جدیدی که قرار است آماده پذیرایی از زائران سرزمینهای نور شود، اظهار داشت: مصوب شده سه یادمان جدید در کرمانشاه، آبادان و جاده خرمشهر اهواز ایجاد شود، تا زائران سرزمینهای نور از این یادمانها نیز بازدید به عمل آورند.
وی اولین یادمان را یادمان «شیخ صله» جوانرود در کرمانشاه ذکر کرد و افزود: یادمان شیخ صله محلی است که تعداد زیادی از رزمندگان در عملیاتهای مختلف در این مکان شیمیایی شدند و برخی عملیاتهای مهم نیز در این منطقه صورت گرفته است.
"شیخ صله روستایی در غربیترین نقطه غرب ایران است که با شش بار بمباران شیمیایی در این زمینه رکوردار شد."
سردار کارگر ادامه داد: یادمان دوم «ذوالفقاریه» در آبادان است؛ که البته هماکنون زائران راهیان نور از این محل بازدید میکنند و بسیاری از کارهای ساخت یادمان ذوالفقاریه انجام شده و امیدواریم سال آینده آماده پذیرایی از زائران شود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در پایان گفت: یادمان سوم نیز در جاده خرمشهر اهواز به نام «یادمان بیتالمقدس» است؛ که پیش بینی شده این یادمان نیز در سال آینده به بهرهبرداری برسد.
تاکنون 54 یادمان مربوط به دفاع مقدس پذیرای زائران سرزمینهای نور است؛ که با اضافه شدن این سه یادمان جدید تعداد یادمانها به 57 یادمان میرسد.
[ شنبه 29 اسفند 1394 ] [ 2:53 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع پرس، حجت الاسلام آل هاشم رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش که به منظور بازدید و بررسی روند فعالیتهای فرهنگی ارتش و راهیان نور در این مناطق حضور دارد طی سخنانی در جمع زائران راهیان نور ایستگاه آب تیمور با بیان اینکه راهیان نور بهترین راهکار برای آشنایی نسل جوان با فرهنگ دفاع مقدس است، افزود: حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس میتواند جوانان را با فرهنگ، رفتار و منش شهدا آشنا کند.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که کاروانهای راهیان نور را حافظ افتخارات و نقطه عطف سربلندی و عزت ملی ایران اسلامی دانستهاند، تصریح کرد: رهبر فرزانه انقلاب بارها با حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس درباره اهمیت راهیان نور سخنرانی و این حرکت فرهنگی را یک حرکت بابرکت عنوان نمودهاند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، ادامه داد: بدون تردید حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس باعث میشود انسان قدر امنیت و آرامش امروز کشور را بیشتر بداند و درک کند که این آسایش را مدیون چه کسانی است.
حجت الاسلام آل هاشم با بیان اینکه دشمنان با تمام توان و ابزار خود فکر جوانان و فرهنگ جامعه را هدف قرار گرفتهاند، گفت: لازم است در این زمینه یعنی جنگ نرم هوشیارتر عمل کنیم تا بتوانیم همانند دیگر صحنهها پیروز شویم و البته رمز این پیروزی بصیرت و ولایتمداری است.
روزشمار دفاع مقدس (29اسفند 94)
ادامه مطلب
روایتی از لحظه عروج رئیس ستاد لشکر 17 در عملیات بدر
ادامه مطلب
طراحی اتاق عملیات طریق القدس در یادمان چذابه
در این جلسه مقرر شد این اتاق جنگ در یکی از خیمههای محوطه یادمان برپا شود.
اتاق جنگ عملیات طریق القدس شامل نقشهی انجام عملیات، ماکت سازی منطقه عملیات و ادوات جنگی خواهد بود.
هم اکنون با تلاش نیروهای حاضر در یادمان این اتاق جنگ در حال آماده شدن است. گفتنی است طی روزهای آینده این اتاق جهت بازدید زائران آماده خواهد شد.
لازم به ذکر است، عملیات طریق القدس با هدف آزادسازی شهر بستان و تنگهی چذابه از چنگ دشمن بعثی در سال ۱۳۶۰ با همکاری مشترک نیروهای ارتش و سپاه و بسیج انجام شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
"شرهانی" یادمان غریبیست
وی با بیان اینکه عملیات محرم در این منطقه انجام شد، گفت: بیشتر رزمندگانی که در این عملیات حضور داشتند، اصفهانی بودند که رشادتهای بسیاری از خود به نمایش گذاشتند و بسیاری از آنان در طول جنگ به شهادت رسیدند. شهید ردانی پور از جمله شهدای اصفهان بود که باید ویژگیهای اخلاقی این شهید بزرگوار را شناخت.
پناهیان خاطرنشان کرد: جوانان حضور در این فضا را غنیمت بشمرند. هم سن و سالهای شما جوانان در اینجا به شهادت رسیدند و امروز امامزادگان عشق هستند. وقتی زائر به اینجا میآید باید کمال استفاده را ببرد. باید فرهنگ شهدا و راهشان را ادامه بدهیم و با استکبار و پلیدیها مبارزه کنیم.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
یادواره 26 شهید شهر قنوات قم برگزار شد
ادامه مطلب
عکس/ بهنوش بختیاری در مزار شهدا
ادامه مطلب
بابای خوبم باهام حرف بزن/ حاج همت میگوید فقط قطع نکن
ادامه مطلب
اسامی یادمانهای جدید دفاع مقدس مشخص شد
ادامه مطلب
راهیان نور بهترین راهکار برای آشنایی نسل جوان با فرهنگ دفاع مقدس است
ادامه مطلب