دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

خدیجه جمشیدی

نام پدر: محمداسماعیل تاریخ تولد: 01/10/1332
محل تولد: ایران - فارس - اقلید تاریخ شهادت: 09/05/1366
محل شهادت: مکه طول مدت حیات: 34 سال
مزار شهید: گلزار شهدای ارمبویه


زندگینامه
خدیجه در آغازین روز دی ماه سال 1332 در منطقه اقلید فارس متولد شد، او بانویی مسلمان بود که در راه اعتلای اسلام ناب محمدی هر آنچه داشت، نثار کرد و بالاخره درِ باغ شهادت باز شد و جمشیدی در روز نهم مردادماه سال 1366 در سن 34 سالگی پرِ پرواز یافت و در پی تهاجم مزدوران رژیم سعودی در مراسم برائت از مشرکین در حرم امن الهی به شهادت رسید. هنگام حمله عمال آمریکایی به راهپیمایان، با توجه به وضعیت جسمانی مناسب تا جایی که توان داشت به کمک سایر خواهران شرکت کننده در این مراسم شتافت و آب قمقمه خودش را به همراهان و آسیب دیدگان داد، در همین لحظه گلوله ای به او اصابت کرد و مهمان آسمانیان شد.
مزار پاکش در گلزار شهدای ارمبویه قرار دارد. از او 6 فرزند به یادگار ماند.

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394  ] [ 1:24 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

کلثوم جنگ دوست

نام پدر: محی الدین تاریخ تولد: 20/04/1357
محل تولد: - تاریخ شهادت: 10/04/1366
محل شهادت: سردشت طول مدت حیات: 9 سال
مزار شهید: گلزارشهدای سردشت-آذربایجان غربی


زندگینامه
کلثوم در روز 20 تیر ماه سال 1357 قدم به عرصه هستی نهاد و در آغوش گرم خانواده اش جای گرفت.
پس از اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به پیروزی رسید، جنگ از سوی مزدوران عراقی به میهن عزیزمان تحمیل شد. 
نیروهای بعثی که بر استفاده از عوامل شيميايي در جبهه‌هاي جنگ اكتفا نكردند، در یکی از بعدازظهرهای گرم تابستان مصادف با هفتم تیرماه سال 1366 با فرستادن چند فروند هواپیمای عراقی سکوت شهر کوچک سردشت را شکستند و 7 بمب شیمیایی خردل را در نقاط مختلف شهر انداختند. 
کلثوم که بر اثر استنشاق گاز شیمیایی مسموم شده بود سرانجام در روز 10 تیر ماه سال 1366، تسلیم رضای حق گردید و در سن 9 سالگی عروجش جاودانه شد. 
پیکر پاک و مطهرش در گلزار شهدای سردشت واقع در آذربایجان غربی به خاک سپرده شد. 

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394  ] [ 1:24 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مدینه جلوئی

نام پدر: محمدحسن تاریخ تولد: - / - /1312
محل تولد: ایران - مرکزی - اراک - ميلاجرد تاریخ شهادت: 12/01/1364
محل شهادت: خیابان خزانه_تهران طول مدت حیات: 52 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
سال 1312 بود که خانواده ی جلوئی انتظار تولد کودکی را می کشید که بعدها نام او را مدینه گذاردند. او در روستای میلاجرد از توابع شهرستان اراک دوران کودکی را سپری کرد. در آغاز نوجوانی در سال 1327 هنگامی که پانزده بهار از عمر پربرکتش نگذشته بود ازدواج کرد مدینه خانواده ی جدید خود را با عشق به اهل بیت و توکل به خداوند بنیان نهاد. بعد از دوبار ناکامی و فوت دو فرزند کوچکش صاحب 3 فرزند شد. او فرزندانش را با کلام وحی آشنا کرد و آنها را به نیکویی تربیت نمود تا همانند او راه اسلام و شیوه ی قرآن را در زندگی پیش بگیرند و خدمت گزار اسلام باشند. دوازده فروردین سال 1364 برای مدینه که پنجاه و دومین سال زندگی خویش را می گذرانید مصادف بود با پرواز ملکوتی اش به سوی حضرت حق. مدینه جلویی همراه با دو فرزندش محمدرضا و بتول در پی بمباران هوایی رژیم بعثی در خيابان خزانه تهران به دیدار محبوب شتافت و شهد شیرین را نوشید.

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394  ] [ 1:22 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اعظم جمالی

نام پدر: هادی تاریخ تولد: 28/01/1329
محل تولد: ایران - اردبیل - اردبیل تاریخ شهادت: 21/12/1366
محل شهادت: - طول مدت حیات: 37 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)_تهران


زندگینامه
اعظم در روز 28 فروردین ماه سال 1329 در شهرستان اردبیل دیده به جهان هستی گشود. .
روزهای خردسالی را پشت سر گذاشت و همانند دیگر کودکان همسال خود به مدرسه رفت و تحصیلاتش را تا اخذ دیپلم تجربی ادامه داد. 
جمالی چندی بعد در اداره بهداری مشغول به کار شد و بعد از مدتی با دکتر یوسف پورابوالقاسم ازدواج کرد و ثمره ی 18 سال زندگی مشترک او 4 فرزند شد. 
وی بعد از ازدواج کار در اداره را رها کرد و به تربیت فرزندانش مشغول گشت. احترام به پدر و مادر و جلب رضایت خاطر آن ها از مهم ترین امور زندگی او بود. 
جمالی سرانجام در تاریخ 21 اسفند ماه 1366 در حالی که به انجام کارهای خانه مشغول بود، به همراه دو فرزند دخترش، سولماز 11 ساله و شیدا 14 ساله در بمباران هوایی در سن 37 سالگی به شهادت رسید. 
پیکر پاک و مطهر این عزیزان در بهشت زهرا(س) تهران به خاک سپرده شد.

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394  ] [ 1:22 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

لیلا جلالی

نام پدر: محمد تاریخ تولد: - / - /1295
محل تولد: ایران - اصفهان - اصفهان تاریخ شهادت: 09/05/1366
محل شهادت: مکه مکرمه طول مدت حیات: 71 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
لیلا در سال 1295 در اصفهان دیده به جهان گشود. کودکی او در سایه سار نگاه مهربان پدر و دستان نوازشگر مادر سپری شد. سال ها گذشت تا این که لیلا ازدواج کرد و چون دیگر مادران باغبان گل ها شد. تربیت 7 فرزند دغدغه ی آن روزهای زندگی او بود. لیلا 57 ساله بود که همسرش را از دست داد، 15 سال بعد در سن 71 سالگی برای زیارت بیت الله الحرام به عربستان سفر کرد و در روز نهم مردادماه سال 1366 در جمعه ی خونین برائت از مشرکین به دست مأموران آل سعود به شهادت رسید.

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394  ] [ 1:22 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عصمت جلالی

نام پدر: تقی تاریخ تولد: - / - /1310
محل تولد: ایران - اصفهان - شهرضا تاریخ شهادت: 24/11/1365
محل شهادت: تهران طول مدت حیات: 55 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
شهرستان شهرضا در سال 1310 شاهد تولد کودکی بود که نام او را عصمت نهادند. دوران کودکی و نوجوانی را با اشتیاق به کسب علم و آموختن مفاهیم بلند وحی گذرانید. و از دامان پر مهر خانواده به اندازه ی کفایت بهره جست. سپس با مردی با ایمان و با تقوا ازدواج کرد و برای عمل به سنت رسول الله(ص) خانواده ای گرم و صمیمی تشکیل داد. حاصل این پیوند ملکوتی چهار فرزند بود فرزندانش را در آغوش پر مهر خویش تربیت کرد و آنان را با حقایق و رموز آیات وحی آشنا گرداند تا اینکه سرانجام در بيست و چهارم بهمن ماه سال 1365 در حالی که پنجاه و پنج سال داشت در پی بمباران هوایی مناطق مسکونی تهران توسط رژیم بعثی عراق به درجه ی رفیع شهادت نائل شد و به لقاء الله پیوست.

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394  ] [ 1:21 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فاطمه جعفریان

نام پدر: - تاریخ تولد: - / - /1339
محل تولد: ایران - اصفهان - اصفهان تاریخ شهادت: 30/01/1356
محل شهادت: تبریز طول مدت حیات: 17 سال
مزار شهید: بهشت زهرای تهران قطعه 39


زندگینامه
فاطمه در سال 1339 در یکی از روستاهای اطراف اصفهان به دنیا آمد. آن روزها در روستا مدرسه ی دخترانه نداشتیم. یک مدرسه در روستا بود، آن هم معلم مرد داشت. پدرش قبول نکرد و فاطمه در خانه نزد برادرش ابراهیم خواندن و نوشتن را یاد گرفت. فاطمه در پانزده سالگی با پسر خاله اش مرتضی که دانشجوی دانشگاه علم و صنعت و کارمند راه آهن بود، ازدواج کرد. 
فاطمه و مرتضی حدود یک سال و دو سه ماه با هم نامزد بودند. در آن زمان به همراه مرتضی به حلبی آباد اطراف تهران رفت و تعدادی عکس گرفت. فاطمه قرآن را خوب می خواند و در جلسات تفسیر قرآن شرکت می کرد. هنوز طعم شیرین خوشبختی را نچشیده بود که به همراه همسرش و خانواده ی برادرش ابراهیم به تبریز مهاجرت نمود؛ چرا که ساواک به علت فعالیت های سیاسی در تعقیب آن ها بود. اما بعد از دستگیری ابراهیم و همسرش، ساواک به خانه ی آن ها حمله کرد. مرتضی در حمایت ازخواهرش طیبه در خیابان به شهادت رسید و فاطمه بعد از 2 ساعت مقاومت در سی ام فروردین ماه سال 1356 در سنّ 17 سالگی به شهادت رسیدو خونش زمین تبریز را گلگون کرد. 
مزار پاکش در قطعه ی 39 بهشت زهرا (س) قرار دارد. 

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394  ] [ 1:21 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

نازی جعفریان

نام پدر: حسین تاریخ تولد: - / - /1336
محل تولد: ایران - زنجان - زنجان تاریخ شهادت: - / - /1365
محل شهادت: کرج طول مدت حیات: 29 سال
مزار شهید: گلزار شهدای امامزاده محمد_حصارک


زندگینامه
در سال 1336 در یکی از روستاهای زنجان دختری به دنیا آمد که با تولدش خیر و برکت را برای خانواده به ارمغان آورد نام او را نازی گذاردند.نازی در محیط پر مهر روستا و در خانواده ای گرم و صمیمی بزرگ شد و دوران کودکی را پشت سر نهاد. در پانزده سالگی ازدواج کرد و خانواده ی جدیدی تشکیل داد. در آغاز زندگی به همراه همسرش به حصارک کرج کوچ کرد. نازی زنی بسیار پرتلاش و فداکار بود و علاقه بسیار زیادی به امام(ره) داشت. سرانجام در سال 1365 در سن 29 سالگی در پی بمباران هوایی کرج شقایق وجودش پرپر شد و به دیدار محبوب شتافت. پيکر مطهرش را در گلزار شهداي امام زاده محمد حصارک کرج به خاک سپردند.

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394  ] [ 1:21 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فاطمه صغری جعفری

نام پدر: - تاریخ تولد: - / - /1300
محل تولد: ایران - یزد - یزد تاریخ شهادت: 11/04/1361
محل شهادت: مسجد ملااسماعیل_ یزد طول مدت حیات: 61 سال
مزار شهید: گلزار نجف آباد_ یزد


زندگینامه
در سال 1300 در شهرستان یزد دختری به دنیا آمد که او را "فاطمه صغری" نام نهادند. پدرش شغل کشاورزی داشت و او در چنین خانواده ای بزرگ شد و ازدواج کرد. همسرش نیز مانند پدر با کشت و زرع امرار معاش می کرد. فاطمه به فرزندان حضرت زهرا (س) بسیار علاقمند بود. در طول زندگی با مشکلات فراوانی رو به رو شد اما با سازگاری و صبر آن ها را پشت سر گذاشت. 
پس از فوت همسرش با یکی از پسرانش به نام "محمدحسین" در خانه ای مشترک ایام می گذراند. حفظ حجاب، اهمیت به نماز سر وقت و انس با قرآن کریم در رفتار او مثال زدنی بود. 
روز جمعه یازدهم تیرماه سال 1361 فاطمه 7 جزء از قرآن را قرائت نمود سپس عازم نماز جمعه شد و بعد از اتمام نماز در مسجد ملا اسماعیل یزد بر اثر انفجار بمب توسط منافقین در سنّ 61 سالگی به شهادت رسید. آن روز آیت الله صدوقی نیز به جمع آسمانیان پیوست. مزار پاکش در گلزار شهدای نجف آباد یزد قرار دارد. 

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394  ] [ 1:20 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

صدیقه جعفری

نام پدر: - تاریخ تولد: - / - /1365
محل تولد: ایران - ایلام - ایوان تاریخ شهادت: 22/11/1365
محل شهادت: روستای سرتنگ طول مدت حیات: 9 ماه
مزار شهید: -


زندگینامه
زمانی که نامت را صدیقه گذاشتند چه کسی می توانست فکر کندکه 9 ماه بیشتر در این دنیای خاکی ما نخواهی زیست و دست خونین دشمن حتی به معصومیت تو رحمی نخواهد کرد. تو که غنچه ای نشکفته از بوستان سرزمین پاکمان ایران بودی در بیست و دومین روز از بهمن ماه همان سالی که متولد شدی یعنی سال 1365 در روستای سرتنگ زیر بمباران هوایی پرپر شدی.
صدیقه جعفری شهادت معصومانه ات همیشه در یاد مردمان سرزمین مادری ات ایوان خواهد ماند.

 


ادامه مطلب

[ پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394  ] [ 1:20 AM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ > ]