دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

دومین کنگره 17 هزار شهید ترور با سخنرانی رئیس جمهور برگزار می‌شود


دومین کنگره 17 هزار شهید ترور روز 9 شهریور با سخنرانی رئیس جمهور در سالن اجلاس سران آغاز به کار می‌کند.
دومین کنگره 17 هزار شهید ترور با سخنرانی رئیس جمهور برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، دومین کنگره 17 هزار شهید ترور با حضور خانواده‌های شهدای ترور، مسئولین، کارشناسان و متخصصان حوزه تروریسم از داخل و خارج از کشور و همچنین برخی از سفرای خارجی نهم و دهم شهریور ماه سال جاری در محل سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد.

سخنران افتتاحیه این همایش حجت الاسلام و المسلمین روحانی رئیس جمهور کشورمان است.

همچنین به همین مناسبت نشست خبری سیدمحمدجواد هاشمی نژاد دبیر کنگره 17 هزار شهید ترور روز چهارشنبه 4 شهریور برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است اولین کنگره 17 هزار شهید ترور با شعار "ایران قربانی تروریسم" در سال 92 برگزار شد.

مجری برگزاری این همایش بنیاد هابیلیان است. این بنیاد سازمانی مردمی نهاد است که در حوزه‌های تخصصی شهدای ترور، گروهک های تروریستی در ایران و به شکل تخصصی در مبحث تروریسم مشغول به فعالیت‌های مطالعاتی، مطبوعاتی و رسانه‌ای است.

جهت مشاهده‌ی آثار و فعالیت‌های بنیاد هابیلیان و کنگره 17 هزار شهید ترور می‌توانید به اینجا و اینجا مراجعه کنید.

همچنین گفت‌و‌گوی دفاع پرس با "محمدجواد هاشمی نژاد" دبیرکل بنیاد هابیلیان که چند وقتی پیش منتشر شد را می‌توانید از اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ شنبه 31 مرداد 1394  ] [ 5:16 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات1 ]

هرگز پلاکش را از خود دور نمی‌کرد/ این پلاک کلید بهشت است


یکی از دوستانش نقل می کند: زمانی که در منطقه عملیاتی بودیم پلاکش را از خودش دور نمی‌کرد. وقتی از او علت را پرسیدم، در جوابم گفت: "این پلاک کلید بهشت است."
هرگز پلاکش را از خود دور نمی‌کرد/ این پلاک کلید بهشت است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از گرگان، شهید "امامقلی بازدار" از شهدای اهل سنت ترکمن استان گلستان در عملیات مرصاد است که در سطور زیر زندگینامه پربارش را مرور می کنیم:

شهید امامقلی بازدار در سال ۱۳۵۰در یکی از روستاهای شهرستان کلاله به نام بسطام دره به دنیا آمد. مقطع ابتدایی را در روستای قوشه تپه گذراد و راهنمایی را در آموزشگاه شبانه روزی پسران در مراوه تپه با کسب نمرات عالی پشت سر گذاشت. در سال ۱۳۶۶جهت ادامه تحصیل به شهرستان گنبد کاووس عزیمت کرد و در دانشسرای تربیت معلم هاشمی نژاد مشغول به تحصیل شد.

وی به نماز اول وقت و تلاوت قرآن اهمیت زیادی می داد، در مراسم سوگواری شهدا فعالانه شرکت می کرد. با همه علی الخصوص والدین بسیار خوش برخورد بود و صداقت و دوستی او زبانزد همگان بود.

شهید بازدار به خوشنویسی علاقه وافر داشت و همواره در نظر داشت این هنر را به هنرجویان انتقال دهد. او همیشه در دل، حال و هوای کربلا را داشت و می گفت : " دنیا برایم همچون قفس تنگ است."

حضور در جبهه را یک تکلیف می دانست، فلذا به دنیا پشت کرد و رهسپار دیار عشق گردید. یکی از دوستانش نقل می کند: زمانی که در منطقه عملیاتی بودیم پلاکش را از خودش دور نمی کردوقتی از او علت را پرسیدم ، در جوابم گفت : " این پلاک کلید بهشت است."

وی در سال ۱۳۶۷مشتاقانه به منطقه عملیاتی مریوان اعزام شد و مدتی را به نبرد با دشمنان غاصب پرداخت تا این که در عملیات مرصاد در نبرد با منافقین کوردل به درجه رفیع شهادت نائل گردید و پیکر پاکش در گلزار شهدای قوشه تپه به خاک سپرده شد.

فرازهایی از وصیت نامه شهید:

"در این برهه از زمان که ابرقدرت ها بی شرمانه بر کشور عزیزمان حمله ور شده اند، لازم است که از حریم مقدس و ناموس کشور اسلامی دفاع شود و در این عصر بر ما ننگ است که شاهد جنایت های مزدوران بعثی کافر باشیم. بنده با درک این که در راه حق علیه باطل جنگی مقدس را در پیش داریم در این میدان حاضر شدم.حجاب اسلامی را رعایت کنید و نماز و عبادات خدا را سبک نشمارید و آنها را ترک نکنید تا مورد مرحمت خداوند در روز رستاخیز قرار بگیرد. همگی رفتنی هستیم و باید برویم."

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ شنبه 31 مرداد 1394  ] [ 5:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات1 ]

روزشمار دفاع مقدس (31 مرداد 94)


31 مرداد 1394 هجری شمسی برابر با 7 ذی القعده 1436 هجری قمری و 22 آگوست 2015 میلادی
روزشمار دفاع مقدس (31 مرداد 94)

رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی ( 31 مرداد 1394 )

• امام خمینی(ره) در پیامی به مردم آبادان، مصیبت سوختن 377 نفر از اهالی این شهر را در سینما رکس تسلیت گفتند (1357ش)

• شهادت روحانی انقلابی ملا صالح خسروی (1360ه.ش)

• شهادت فرضعلی صمدی فرمانده سپاه سردشت (1362ه.ش)

•حمله متحصنین در روستای قوری قلعه به شهر پاوه (1358ه.ش)

 


ادامه مطلب

[ شنبه 31 مرداد 1394  ] [ 5:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فراخوانی برای تولید آثار گرافیکی با موضوعِ شهیدان رجایی و باهنر


پایگاه «ایام» دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب با اشاره به ناشناخته ماندن شهدای فاجعه هشتم شهریور فراخوان تولید پوستر و آثار گرافیکی درباره شهیدان رجایی و باهنر را منتشر کرد.
فراخوانی برای تولید آثار گرافیکی با موضوعِ شهیدان رجایی و باهنر

به گزارش دفاع پرس، هشتم شهریور سال 1360، بی‌تردید یکی از مهم‌ترین روزهای تاریخ انقلاب اسلامی است؛ آنجا که رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر، به همراه تعداد دیگری از مسئولان جمهوری اسلامی، در عملیاتی تروریستی، به شهادت رسیدند.

این حادثه که به فاصله دو ماه از جنایت هفتم تیر صورت گرفت، به‌روشنی، منازعه تروریست‌ها و حامیان‌شان را با جمهوری تازه تأسیس اسلامی نشان داد.

گذر زمان غبار فراموشی بر این حادثه بزرگ نشاند؛ و مردمان ایران و جهان، با وجود اهمیت فوق‌العاده این حادثه در قیاس با حوادث مشابه جهانی، چندان‌که باید با آن آشنا نیستند.

ترور رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر یک کشور، قطعاً واقعه‌ای منحصربه‌فرد است؛ واقعه ترور «جان اف کندی» با گسترده‌ترین و متنوع‌ترین حجم تبلیغاتی، در همه جهان، شناخته‌شده است... محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر، را چه کسری از مردم می‌شناسند؟

سایت «ایام» به‌منظور معرفی هر چه دقیق‌تر این دو چهره مظلوم انقلاب اسلامی و بازخوانی افکار و اندیشه‌های آرمانی ایشان، از عموم هنرمندان، برای تولید پوستر و قطعات گرافیکی دعوت می‌نماید.

این آثار، می‌تواند مشتمل بر تصاویر و جملاتی از این دو شخصیت و درباره ایشان باشد.

علاقمندان می‌توانند آثار خود را تا 5 شهریور به نشانی ayyamnet.ir@gmail.com ارسال نمایند.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ شنبه 31 مرداد 1394  ] [ 5:13 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

«ذوالفقار» حزب الله هم معراجی شد + عکس


شهید «محمد نعمه درویش» ملقب به « ذوالفقار» که از رزمندگان حزب الله لبنان بود، در نبرد با تروریست های تکفیری در شهر «الزبدانی» به شهادت رسید.
«ذوالفقار» حزب الله هم معراجی شد + عکس

به گزارش دفاع پرس، خبر شهادت یکی دیگر از رزمندگان حزب الله اعلام شد.

شهید «محمد نعمه درویش» ملقب به « ذوالفقار» که از رزمندگان حزب الله لبنان بود، در نبرد با تروریست های تکفیری در شهر «الزبدانی» به شهادت رسید.

این شهید جوان حزب الله دو هفته پیش در هنگام ادای نماز مغرب در داخل شهر الزبدانی بر اثر گلوله تکفیری ها مجروح شده بود که در نهایت بر اثر شدت جراحت ها به فیض شهادت نائل آمد.

شهید محمد درویش از اهالی روستای «المجادل» از توابع شهر «صور» در جنوب لبنان است، اما پیکرش در منطقه ضاحیه جنوبی بیروت تشییع خواهد شد و پیکر این شهید در گلزار شهدای حزب الله در این منطقه آرام می گیرد.

شهر الزبدانی در هفته های اخیر شاهد درگیری شاهد بین رزمندگان حزب الله و نیروهای ارتش سوریه با عناصر گروه های تکفیری بوده که در نهایت این درگیری ها به پیشروی گسترده نیروهای مقاومت در داخل شهر الزبدانی و محاصره تکفیری ها در محدوده کوچکی از این شهر منجر شده است.

آزادی شهر الزبدانی به دلیل نزدیکی آن به مرزهای مشترک لبنان با سوریه و نیز اشراف این شهر بر جاده بین المللی دمشق به بیروت از اهمیت زیادی برای حزب الله لبنان برخوردار است.

 


ادامه مطلب

[ شنبه 31 مرداد 1394  ] [ 5:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دغدغه‌های بنیاد شهید در برنامه ششم توسعه؛ اشتغال، درمان، سالمندی و اولویت دادن به ایثارگران


قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران رفع مشکل اشتغال، درمان، سالمندی و اولویت دادن به ایثارگران در تسهیلات و مدیریت‌های کشور را از دغدغه‌های نهاد بنیاد در طول 5 سال آینده عنوان کرد.
دغدغه‌های بنیاد شهید در برنامه ششم توسعه؛ اشتغال، درمان، سالمندی و اولویت دادن به ایثارگران

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، سردار محسن انصاری قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران صبح امروز 31 مرداد ماه 94 در جلسه تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان خدمت در بنیاد را خدمت ایثارگرانه و عبادت عنوان و اظهار کرد: بنیاد همچون بسیاری از نهادهای دیگر، علی‌رغم کمبود نیروی انسانی و منابع دیگر، ایثارگرانه در حال خدمت و تلاش مضاعف است. نهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران، وظیفه چند وزراتخانه را به دوش می‌کشد.

وی با بیان اینکه پرسنل و مدیران بنیاد در این شرایط سعی دارند بهترین خدمت را به بهترین مردمان کشور که ایثارگران هستند، ارائه کنند، افزود: ورود مدیران و پرسنل بنیاد به مناقشات جناحی و فعالیت‌های انتخاباتی، ممنوع است و همه تلاش ‌ها باید برای خدمت رسانی به ایثارگران باشد.

وی با اشاره به این موضوع که در آستانه تدوین برنامه ششم هستیم، گفت: خوشبختانه کارگروه ایثارگران به بنیاد شهید و امور ایثارگران محول و مسوولیت آن نیز به بنیاد واگذار شده است. با توجه به شناخت وضعیت موجود و کاری که در برنامه پنجم انجام شد، سعی ما برای این است که بعضی از احکام برنامه پنجم را دائمی کنیم.

وی به رویکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران در 5 سال آینده اشاره و اعلام کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نخستین و مهم ترین دغدغه بنیاد در طول برنامه ششم توسعه است.

انصاری با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار کرد: نباید اجازه داد تاریخ با عظمت ایران در هشت سال دفاع مقدس به دست فراموشی سپرده شود. به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) حماسه‌های دفاع مقدس و جنگ تحمیلی باید تا 50 سال دیگر برای مردم گفته شود.

قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران رفع مشکل اشتغال، درمان، سالمندی و اولویت دادن به  ایثارگران در تسهیلات و مدیریت‌های کشور را از دیگر دغدغه‌های نهاد بنیاد در طول 5 سال آینده عنوان کرد و گفت: نهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران یک جامعه بزرگ و مرتبط با سازمان‌های مردم نهاد متعدد است، لذا باید بر ارتباط مداوم و درون سازمانی و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی به طور جدی تاکید شود.

وی با تاکید بر حفظ وحدت در جامعه و جلوگیری از تفرقه افکنی، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب هم در سخنان اخیر خود، توصیه به وحدت و دوری از اختلاف و تفرقه افکنی را از راه‌های جلوگیری از نفوذ دشمن اعلام کرده‌اند. شرایط فعلی کشور، شرایط حساسی است و حفظ وحدت، تبعیت از اوامر مقام معظم رهبری که شجاعانه در مقابل نظام سلطه ایستاده اند، همدلی و همزبانی، حمایت از دولت محترم و اجرای اقتصاد مقاومتی 5 شرط مهم برای عبور از این شرایط حساس کنونی است.

وی در خاتمه ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های هفده ماهه نافیان، برادر آزاده و جانباز، عبدالله کریمی حارث آبادی برادر شهید را به عنوان سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان معرفی کرد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ شنبه 31 مرداد 1394  ] [ 5:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

بعد از شهادت اصغر چند نفری که حکم بازداشت اصغر وصالی را در دست داشتند و به دنبال او می‌گشتند آمدند برای بازداشت اصغر، یکی از همرزمان اصغر می‌گوید اگر به دنبال اصغر وصالی می‌گردید بروید بهشت زهرا (س) دنبالش بگردید، او شهید شده، بروید آنجا دستگیرش کنید. گفته شد که جریان پاوه و مخالفین اصغر و جریان حسن نیت باعث شد که حکم بازداشت صادر گردد.
 

ادامه مطلب

[ شنبه 31 مرداد 1394  ] [ 5:08 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فکه همان‌جایی‌ست که بیسیم‌چی گردان حنظله دم به دقیقه گزارش می‌داد: "برادر فلانی هم رفت پیش حسن باقری." بعد از لحظه‌ای بیسیم‌چی گفت: "حاجی جان؛ سلام ما را به امام‌مان برسان و از قول ما به او بگو؛ همان‌طور که گفته بودی، حسین‌وار جنگیدیم و حسین‌وار به شهادت رسیدیم!"
 

ادامه مطلب

[ شنبه 31 مرداد 1394  ] [ 5:07 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اهمیت نقش مرحوم بهلول در هشت سال دفاع مقدس


حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی گفت: هر کجا مرحوم بهلول احساس نیاز پیدا می‌کرد حضور داشت و حتی در سال‌های دفاع مقدس هم در جبهه‌ها فعالانه حضور پیدا می‌کرد.
اهمیت نقش مرحوم بهلول در هشت سال دفاع مقدس

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد به نقل از روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید محمدعلی شهیدی در مراسم دهمین سالگرد ارتحال مرحوم بهلول که در جوار مزار این عالم ربانی برگزار شد، عنوان کرد: سرنوشت هر ملتی در دست خود مردم است و اگر مردمی در دنیا عزیز شدند منشاً آن خود ملت هستند و اگر ذلیل شوند هم مسبب آن خودشان هستند و نمی‌شود گفت که سرنوشت ملتی اتفاقی است.

حجت‌الاسلام شهیدی عنوان کرد: قرآن به‌صراحت می‌گوید که تغییردهنده سرنوشت هر جامعه مردم آن هستند، وقتی مردم تبعیض‌ها را که دیدند و مقابله با اعتقادات خود را دیدند بلند شوند و قیام کنند نصرت الهی با آنان است.

وی افزود: از زمان پهلوی ما شاهد بودیم که این حکومت حکومتی علیه دین و اعتقادات مردم بود و برنامه‌هایی که ریخت و مخالف اعتقادات مردم بود و افرادی در مقابلش مانند بهلول ایستادند، سرانجام مردم بلند شدند و خود مبارزات را شروع کردند و سرنوشت را تغیر دادند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی با اشاره به این‌که انقلاب به معنای تغییر دادن است گفت: در انقلاب اسلامی ما هم همین‌گونه بود که مردم حرکت کردند و سرنوشتی را تغییر دادند.

وی با اشاره به فرازهایی از زندگی مرحوم بهلول خاطرنشان کرد: هرکجا مرحوم بهلول احساس نیاز پیدا می‌کرد حضور داشت و حتی در سال‌های دفاع مقدس هم در جبهه‌ها حضور پیدا می‌کرد و رزمندگان نسبت به او علاقه‌مند بودند.

وی افزود: مرحوم بهلول یک مبارز بود و در پیامی مقام معظم رهبری می‌فرمایند بهلول یکی از شگفتی‌های انقلاب ما بود.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به این‌که بهلول در کهن‌سالی حافظ قرآن بود، گفت: انقلاب اسلامی انقلابی بود که تا آن زمان در دنیا نمونه نداشت و در آن زمان تنها دو ابرقدرت در دنیا وجود داشت و این امام راحل (ره) بود که در برابر این دو جریان ایستاد و با شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی پرچم اسلام را برافراشت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی عنوان کرد: جنگ نابرابری که در آن تمام دنیا دستش از آستین صدام بیرون آمد علیه انقلاب اسلامی بود و صدام بسیار امیدوار بود که ایران را تسخیر کند و آن‌ها انقلاب اسلامی را از بین رفته حساب می‌کردند اما چه چیزی این انقلاب را پس از سی‌وهفت سال زنده نگه‌داشته است؟

وی با توجه به اهمیت خانواده شهدا و ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس تصریح کرد: خانواده‌های شهدا و ایثارگران در سال‌های دفاع مقدس نقش‌آفرین بودند.

حجت‌الاسلام شهیدی از 3 میلیون و 250 هزار خانواده ایثارگر در سراسر کشور خبر داد و افزود: ما خانواده‌هایی با پنج و شش شهید داریم که همه‌جوره در برابر دشمن ایستاده‌اند و این کار کوچکی نیست که یک خانواده پنج شهید تقدیم به انقلاب کرده باشد.

در پایان این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی با حضور بر مزار عالم ربانی علامه بهلول گنابادی و شهدای گمنام نسبت به مقام ایشان و شهدای هشت سال دفاع مقدس ادای احترام کرد .

لازم به ذکر در این مراسم حجت‌الاسلام رجایی نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام حسن صادقی نسب امام‌جمعه گناباد، حجت‌الاسلام احمد خاک شور امام‌جمعه کاخک، عابدین عابدی مقدم مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی و تنی چند از دیگر مسئولین حضور داشتند.

 


ادامه مطلب

[ شنبه 31 مرداد 1394  ] [ 5:06 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد، سال گذشته در ایام سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) در شهر درود پیکر مطهر دو شهید گمنام به خاک سپرده شد. در روز خاک‌سپاری شهدا برادری خود را به محل تدفین رساند و اعلام کرد که همسرم که فرزند شهید است و در خواب‌دیده که یکی از این دو شهید گمنامی که به شهر درود آورده‌اند، پیکر پدرش است. از طرفی هم مشخصات پیکر با مشخصات زمان شهادت، سن و عملیاتی که پدرش در آن به شهادت رسیده بود مطابقت داشت، اما مسئولین امر خواب را حجت ندانسته و اعلام کردند که برای کسب نتیجه نهایی باید آزمایش خون داده شود تا با مطابقت با نمونه پیکر شهید قبول و یا رد این فرضیه محقق شود. با طرح این مسئله، همسر و دختر شهید جهت انجام آزمایش DNAاقدام کردند. باگذشت یک سال از زمان آزمایش نتیجه آن اعلام شد و مشخص شد که پیکر شهید گمنام 23 ساله‌ای که در اسفندماه سال 1363 در عملیات بدر به درجه رفیع شهادت نائل آمد و در 4 خردادماه سال گذشته در شهر درود، به خاک سپرده‌شده مربوط سید علی‌اکبر حسینی بوده که در شهر محل سکونت خانواده تدفین شده است.

 

ادامه مطلب

[ شنبه 31 مرداد 1394  ] [ 5:01 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ > ]