دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

تعداد بازدیدکنندگان خارجی از یادمان‌های دفاع مقدس افزایش می‌یابد


دبیر قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج کشور گفت: امسال به نسبت سال گذشته تعداد بازدیدکنندگان غیرایرانی مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس افزایش خواهد داشت.
تعداد بازدیدکنندگان خارجی از یادمان‌های دفاع مقدس افزایش می‌یابد

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، سردار سرتیپ دوم "یعقوب سلیمانی" دبیر قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج در مراسم تجلیل از خادمان شهدا در استان فارس، گفت: امسال به نسبت سال گذشته تعداد بازدیدکنندگان غیرایرانی مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس افزایش خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه نسبت به سه سال گذشته در زمینه توسعه زیرساخت‌ها و اسکان زائران راهیان نور، پیشرفت‌های بسیار خوبی حاصل شده است، گفت: از آنجا که امسال شاهد افزایش زائران راهیان نور خواهیم بود، موضوع توسعه زیرساخت‌ها را با جدیت بیشتری دنبال می‌کنیم.

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: سال گذشته قریب به 5 میلیون زائر راهیان نور از سراسر کشور به مناطق عملیاتی عزیمت کرده و از این مناطق در غرب، شمالغرب، جنوب و خلیج فارس بازدید داشته‌اند.

دبیر قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج کشور با تاکید بر اینکه مساعدت و مشارکت دولت در موضوع توسعه زیرساخت‌ها بسیار مهم است، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، اسکان و سایر ابعاد را یک ضرورت دانست.

وی با اشاره به این که امسال برای بیش از پنج میلیون نفر زائر خدماتی پیش‌بینی انجام شده است، گفت: اگر زیرساخت‌ها فراهم شود تعداد زائران فراتر از این هم خواهد رفت. در عرصه‌های مختلف بخصوص دو نکته‌ای که حضرت آقا تاکید فرموده‌اند؛ یعنی روایتگری و مقابله با فراموشی و تحریف، کارهای بسیار خوبی انجام شده است.

سردار سلیمانی از برنامه‌ریزی برای توجیه تخصصی راویان، فعال کردن سامانه روحانیون همراه کاروان‌ها، آموزش 40 هزار مدیر کاروان و ... را از اقدامات انجام شده در این راستا عنوان و اضافه کرد: امسال بر روی موضوع محتوا، توسعه و تقویت فضاسازی بخصوص در مناطق غرب و شمالغرب کارهای بسیار خوبی انجام شده است.

انتهای پیام/

 

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 6 مرداد 1394  ] [ 3:27 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اولین نشست هماهنگی مدیران اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان برگزار شد


اولین نشست هماهنگی مدیران اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان جهت برنامه ریزی فعالیتهای بزرگداشت سی و پنجمین سالروز هفته دفاع مقدس در رشت برگزار شد.
اولین نشست هماهنگی مدیران اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از رشت، اولین نشست هماهنگی مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان جهت برنامه ریزی فعالیتهای بزرگداشت سی و پنجمین سالروز هفته دفاع مقدس در رشت برگزار شد.

بنابراین گزارش، در این نشست که مدیرکل بنیاد گیلان در آن حضور داشت به تبیین و ساماندهی برنامه های پیشنهادی هفته دفاع مقدس بر اساس عناوین روزهای هفته پرداخته شد.

همچنین در این نشست مدیران روابط عمومی، پژوهش و تحقیقات، ادبیات و هنری برنامه هایی را در راستای جهت گیری دستگاههای عضو ستاد مطرح نمودند که قرار شد در کمیته های تخصصی ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس طرح و در اختیار دستگاههایی که ماهیت شان به آن برنامه ها نزدیک باشد قرار گیرد.

گفتنی است؛ اولین جلسه ستاد بزرگداشت سی و پنجمین سالروز هفته دفاع مقدس، هفته آینده در استانداری گیلان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 6 مرداد 1394  ] [ 3:26 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهدای مدافع حرم به دست بدترین افراد که باقیمانده خوارج هستند به شهادت رسیدند


استاد حوزه و دانشگاه گفت: شهید کوهساری و دیگر شهدای مدافع حرم، به دست بدترین افراد، که باقیمانده نسل خوارج هستند به شهادت رسیدند. داعش و جریان تکفیری که در منطقه دست به جنایات زیادی زده‌اند دنباله‌رو خوارج زمان امیرالمؤمنین (ع) هستند.
شهدای مدافع حرم به دست بدترین افراد که باقیمانده خوارج هستند به شهادت رسیدند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد، به مناسبت شهادت شهید جواد کوهساری که در 26 تیرماه سال جاری در دفاع از حرم آل الله در فلوجه عراق به شهادت رسید مراسم یادبودی با حضور اقشار مختلف مردم مشهد در مسجد الله برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید اسماعیل حاتمی از اساتید حوزه ضمن برشمردن ویژگی‌های شهدا گفت: سه گروه در قیامت حق شفاعت دارند. این سه گروه عبارت‌اند از انبیاء، علما و شهدا. خداوند در قیامت به شهدا این حق را داده است که در کنار علما قرار بگیرند و جمعی را شفاعت کنند و این نشان از این دارد که خداوند چه مقام و جایگاهی برای شهیدان در نظر گرفته است.

وی افزود: شهید کوهساری و دیگر شهدای مدافع حرم، به دست بدترین افراد، که باقیمانده نسل خوارج هستند به شهادت رسیدند. داعش و جریان تکفیری که در منطقه دست به جنایات زیادی زده‌اند دنباله‌رو خوارج زمان امیرالمؤمنین (ع) هستند. آن‌ها به نام اسلام و مسلمان و با بر زبان آوردن ذکر لااله‌الاالله اقدام به مسلمان کشی کرده‌اند که این بدترین کار آن‌ها است که از نام اسلام سوءاستفاده می‌کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاتمی در ادامه خاطرنشان کرد: در دین مبین اسلام که پیامبر رحمت و مهربانی حضرت رسول اکرم (ص) آن را برای بشریت به ارمغان آورد حتی برای حیوانات نیز احترام و ارزش قائل است و اجازه نداده که حتی به این موجودات هم ظلم شود، چه برسد به انسان که اشرف مخلوقات است، اما داعش به نام مذهب و دین و به‌راحتی مردم را قربانی می‌کند.

استاد حوزه، هدف از اقدامات جنایت‌کارانه دشمنان در منطقه را نشان دادن تصور نادرستی از اسلام در جهان دانست و اظهار داشت: دشمنان در پی آن هستند تا اسلام را وارونه به جهان نشان دهند چون به این نتیجه رسیده‌اند که اگر اسلام آن‌گونه که است به جامعه جهانی معرفی شود اسلام تمام دنیا را فرامی‌گیرد و مستکبرین دیگر قادر به ادامه حکومت مستبدانه خود نیستند، بنابراین برای جلوگیری از گسترش اسلام دست به این‌گونه اقدامات زده‌اند تا نوعی اسلام هراسی در جهان به وجود بیاورند.

در ادامه این مراسم، ذاکران و مداحان اهل‌بیت عصمت و طهارت به ذکر مصیبت پرداختند.

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 6 مرداد 1394  ] [ 3:26 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

سردار همدانی گفت: مردم همه استان‌های کشور در عملیات مرصاد نقش داشتند و این عملیات با پایداری همه اقشار به پیروزی رسید.
 

ادامه مطلب

[ سه شنبه 6 مرداد 1394  ] [ 3:26 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دو برادر مدافع حرم در کنار هم آسمانی شدند


برادران مصطفی و مجتبی بختی از مدافعان حرم حضرت زینب(س) چند روز پیش در کنار هم در تدمر سوریه به شهادت رسیدند.
دو برادر مدافع حرم در کنار هم آسمانی شدند

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، برادران مصطفی و مجتبی بختی از مدافعان حرم حضرت زینب(س) چند روز پیش در کنار هم در تدمر سوریه به شهادت رسیدند.

زمان و مکان تشییع این شهدا به زودی اعلام می‌شود.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 6 مرداد 1394  ] [ 3:26 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اولین یادوار ه شهدای روستای الله آباد کرمان برگزار می‌شود


اولین یادواره شهدای روستای الله آباد کرمان، چهارشنبه 7 مرداد ماه برگزار می‌شود.
اولین یادوار ه شهدای روستای الله آباد کرمان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از کرمان، اولین یادواره شهدای روستای الله آباد کرمان به همت مردم این روستا چهارشنبه 7 مرداد ماه در مسجد امام سجاد (ع) واقع در خیابان بعثت برگزار می شود.

نمایشگاه عکس دفاع مقدس ومسابقات فرهنگی از برنامه های جانبی این یادواره است.

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 6 مرداد 1394  ] [ 3:24 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اولین یادواره 175 شهید غواص در انزلی برگزار می‌‎شود


اولین یادواره 175 شهید غواص همزمان با دهمین یادواره سه شهید گمنام دانشکده تکاوری سیدالشهداء نیروی دریایی سپاه در زیباکنار بندرانزلی برگزار می‌شود.
اولین یادواره 175 شهید غواص در انزلی برگزار می‌‎شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از رشت، اولین یادواره 175 شهید غواص همزمان با دهمین یادواره سه شهید گمنام دانشکده تکاوری سیدالشهداء نیروی دریایی سپاه برگزار می شود.

بنابراین گزارش، در این مراسم که روز دوشنبه 12 مرداد ماه سال جاری در زیباکنار برگزار می شود سردار صادقی به سخنرانی خواهد پرداخت.

گفتنی است؛ رزمایش عملیات کربلای 4 که شبیه سازی شده عملیات دوران دفاع مقدس است در این مراسم اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 6 مرداد 1394  ] [ 3:23 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

بهره‌مندی از شفاعت شهدا، سعادتمندی ما را به همراه خواهد داشت


امام‌جمعه جغتای در مراسم دهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام گفت: خدمت کردن به خانواده شهدا اجر فراوان دارد و اگر به‌گونه‌ای عمل کنیم که در آخرت شفاعت شهیدان نصیبمان بشود سعادتمند خواهیم شد.
بهره‌مندی از شفاعت شهدا، سعادتمندی ما را به همراه خواهد داشت

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، مراسم دهمین سالگرد تدفین پنج شهید گمنام جغتای با حضور مردم شهیدپرور این شهرستان و جمعی از مسئولین محلی در محل یادمان این شهدای گران‌قدربرگزار شد.

در این مراسم معنوی، حجت‌الاسلامموحدی پورامام‌جمعه جغتای در حضور خانواده شهدا و ایثارگران حاضر عنوان کرد: خدمت کردن به خانواده شهدا اجر فراوان دارد و اگر به‌گونه‌ای عمل کنیم که در آخرت شفاعت شهیدان نصیبمان بشود سعادتمند خواهیم شد.

حجت‌الاسلام موحدی پوربا بیان این‌که خانواده شهدا مشمول شفاعت شهیدان خود می‌شوند خاطرنشان کرد: برای کسب شفاعت باید رضایت شهدا که ره پویان مسیر سیدالشهدا (ع) بوده‌اند را به دست آوریم و این رضایت جز دنباله‌روی از راه آنان نیست.

لازم به ذکر است مداحی مداحان اهل‌بیت عصمت و طهارت و تجدید پیمان با آرمان‌های امام راحل (ره)، مقام معظم رهبری و شهدای هشت سال دفاع مقدس پایان‌بخش این مراسم بود.

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 6 مرداد 1394  ] [ 3:23 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

آدم صفای جبهه را رها می کند، می رود پشت میز!؟


می گفتند: بیا رئیس راه آهن باش، قبول نکرد، می گفت: در این شرایط که بچه های مردم دارند به جبهه می روند، پیشنهاد مسئولیت برای من امتحان الهی است...
آدم صفای جبهه را رها می کند، می رود پشت میز!؟

به گزارش فضای مجازی دفاع پرس، عمار ذابحی در گوگل پلاس نوشت:
همیشه دست های من را می بوسید، من سرش را می بوسیدم و می بوئیدم. وقتی که رفت جبهه، دلم را با خودش برده بود....
می گفتند: بیا رئیس راه آهن باش، قبول نکرد، می گفت: در این شرایط که بچه های مردم دارند به جبهه می روند، پیشنهاد مسئولیت برای من امتحان الهی است، که کدام را انتخاب کنم،« من جبهه را می پذیرم»
یک بار هم گفته بودند:« بیا بشو وزیر راه.»
گفته بود: «آدم صفای جبهه را رها می کند، می رود پشت میز!؟»
"علی رضا"در نهم بهمن 1365 در حین فرماندهی عملیات «کربلای پنج» در شلمچه در حالی که «قائم مقامی لشکر 27 محمد رسول الله را که داشت، پرکشید...»
علی رضا شهید که شد، در بهشت زهرا، به دلم سپردمش...
هدیه به روح شهید علیرضا نوری

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 5 مرداد 1394  ] [ 4:02 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]