دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

حسین آستانه پرست

نام پدر: غلام رضا تاریخ تولد: 04/01/1303
محل تولد: ایران - خراسان - مشهد تاریخ شهادت: 31/05/1360
محل شهادت: مشهد طول مدت حیات: 57 سال
مزار شهید: حرم مطهر-مشهد


زندگینامه
چهار روز از بهار سال 1303 مي‌گذشت که حسين در مشهد پا به عرصه هستي نهاد. او مثل همه کودکان به مدرسه رفت و بعد از اتمام تحصيلات به استخدام آموزش و پرورش درآمد و به عنوان معلم به تدريس پرداخت. 
آستانه‌پرست سرانجام در 31 مرداد ماه سال 1360 توسط منافقين در سن 57 سالگي در مشهد به شهادت رسيد. پيکر پاکش را در حرم مطهر امام رضا(ع) به خاک سپردند.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 5:39 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فاطمه آقاجاری

نام پدر: خلیفه تاریخ تولد: - / - /1344
محل تولد: - تاریخ شهادت: 04/11/1384
محل شهادت: اهواز طول مدت حیات: 40 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
فاطمه آقاجاری فرزند خلیفه در سال ۱۳۴۴ دیده به جهان گشود. او در خانواده ای متدین و مذهبی بزرگ شد. سرانجام در تاریخ چهارم بهمن ماه سال 1384 در سن 40 سالگی توسط عناصر تروریستی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در اهواز به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 5:39 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

علی اصغر آقازمانی

نام پدر: - تاریخ تولد: - / - /1331
محل تولد: ایران - مرکزی - محلات - نراق تاریخ شهادت: 07/04/1360
محل شهادت: حزب جمهوری اسلامی طول مدت حیات: 29 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
علی اصغر در یکی از روزهای زیبای سال 1331 در جمع گرم خانواده ای مهربان و صمیمی در روستای زیبای فراق از توابع شهرستان محلات استان مرکزی چشم به جهان گشود، دوران کودکی رادر کنار خانواده گذراند و تا سال سوم ابتدایی در زادگاهش به تحصیل پرداخت و بعد از آن به همراه خانواده عازم تهران شد. علی اصغر از همان دوران کودکی به اسلام عشق می ورزید ،با ورود به دبیرستان شناخت او از مذهب شکل تازه ای به خود گرفت و در کنار مطالعات مذهبی و سیاسی در کلاسهای قرآن مساجد شرکت می کرد .
سالهای آخر دبیرستان بود که به همراه دوستان و همفکران خود با تشکیل هیأت های مذهبی به طور جدی وارد جریانات سیاسی مذهبی شد و مبارزه خود را آغاز کرد، علی اصغر پس از اخذ مدرک دیپلم در سال 1349 وارد دانشکده حسابداری شرکت نفت شد و تحصیلات خود را تا اخذ درجه فوق لیسانس ادامه داد. 
با آغاز فعالیت حسینیه ارشاد به خیل شاگردان دکتر شریعتی پیوست و بعد از تعطیلی حسینیه در جمع یاران دکتر مفتح قرار گرفت و در مساجد قبا و جاوید در کلاسهای عقیدتی شرکت کرد .در جریان همین کلاسها بود که با روحانی فرزانه و عالم متعهد شهید مظلوم دکتر بهشتی آشنا شد و مبارزاتش شکل تازه ای به خود گرفت .با کوشش علی اصغر کلاسهای شناخت دکتر بهشتی در منزل ایشان برگزار می شد ،با اوج گیری مبارزات انقلابی وی در برگزاری راهپیمائی های ملیونی تهران و کمیته استقبال از امام(ره) نقشی فعال داشت. پس از پیروزی انقلاب نیز در تشکیل کمیته انقلاب اسلامی نقشی به سزا ایفا کرد و در همین راستا یکبار تا مرز شهادت پیش رفت .با تشکیل حزب جمهوری اسلامی عاشقانه به این حزب الهی پیوست و مسئولیت گروه دانشجویی را بر عهده گرفت. در هنگام تشکیل جهادسازندگی به عنوان نماینده حزب در جهاد فعالیت می کرد و با تشکیل نهضت سوادآموزی به یاری این ارگان پیوست، پس از تشکیل مجلس شورای اسلامی و انتخاب حجه الاسلام هاشمی رفسنجانی به عنوان رئیس مجلس به عنوان مسئول دفتر ایشان منصوب شد و در عین حال همکاری خود را با حزب ادامه می داد و سرانجام روز هفتم تیرماه سال 1360 به همراه 72 یار عاشورایی پس از 29 سال تلاش خستگی ناپذیر در راه اعتلای کلمه الله دعوت حق را لبیک گفت و در کنار عشق و مرادش بهشتی مظلوم به شهادت رسید.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 5:38 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

حسن آقابیگی

نام پدر: عباس تاریخ تولد: - / - / -
محل تولد: - تاریخ شهادت: 27/11/1360
محل شهادت: تهران طول مدت حیات: -
مزار شهید: گلزارشهدای روستای چناسک-قزوین


زندگینامه
حسن آقابيگي فرزند عباس، از شهدايي است که مظلومانه توسط منافقين در منزلش واقع در تهران در تاريخ 27 بهمن 1360 به شهادت رسيد. 
مزارش در گلزار شهداي چناسک در قزوين قرار دارد تا مأمني باشد براي خانواده‌ي داغدار او.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 5:38 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

قاسم آذرارجمند

نام پدر: غلام حسن تاریخ تولد: 09/06/1335
محل تولد: ایران - گیلان - لنگرود - انزلی محله تاریخ شهادت: 12/02/1362
محل شهادت: لنگرود طول مدت حیات: 27 سال
مزار شهید: گلزارشهدای لنگرود-گیلان


زندگینامه
قاسم آذرارجمند در نهم شهریور ماه سال 1335، در انزلی محله، شهرستان لنگرود در خانواده ای مؤمن و متدین چشم به دنیا گشود و دومین فرزند خانواده بود که کانون کوچک و با صفای غلام حسن آذرارجمند را گرما بخشید. 
وی تحصیلات ابتدایی را تا مقطع دبیرستان و اخذ دیپلم در لنگرود با موفقیت سپری کرد، و همزمان با تحصیل در فصل تابستان برای کمک در امرار معاش خانواده در تره بار فروشی پدر کار می کرد. 
معلم بزرگوار قاسم آذرارجمند فردی مؤمن و معتقد به اسلام و پایبند به اصول مذهبی و ارادت خاصی نسبت به ائمه اطهار(ع) داشت و نسبت به اطرافیان بسیار خوش اخلاق، صادق، مهربان و متقی و خدمتگزار همه بود. 
در اوج گیری علنی فعالیت های انقلابیون مسلمان او نیز همگام و همراه با امت اسلامی در برپایی تظاهرات و راهپیمایی های شهرستان لنگرود بسیار مؤثر بود و چندین بار نیز توسط مأمورین حکومت پهلوی مورد ضرب و شتم و تهدید و بازداشت قرار گرفت. 
وی در سال ۱۳۵۷ با در خواست خانواده مدتی برای در امان ماندن از ضرب و شتم و تهدیدهای ساواک به تهران عزیمت نمود و در اواخر همان سال به لنگرود مراجعت کرد، و به مبارزه علیه حکومت ستم شاهی ادامه داد. 
با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل انجمن اسلامی لنگرود مسئولیت آن را به عهده گرفت و در این پست از هیچ کوششی برای رفع مشکلات و نیازمندی های مردم منطقه دریغ نورزید و سعی می نمود همه اطرافیان را با میزان قسط و عدل رسیدگی کمک و یاری نماید. 
در سال ۱۳۵۹به سنت رسول مکرم اسلام (ص) گردن نهاد و زندگی مشترکش را در کمال صفا و سادگی در خانه پدری آغاز نمود و برای تعلیم و تربیت کودکان این مرز و بوم وارد آموزش و پرورش لنگرود شد، و بدین ترتیب به سنگر مبارزه با جهل و بیسوادی رفت. وی که به نظام مقدس جمهوری اسلامی عشق می ورزید برای حفظ و تثبیت ارزش های این نظام الهی تلاش و کوشش های زیادی را متحمل شد و از ایثار جان فروگذار نبود و نیز در خنثی سازی توطئه ها و تحرکات منافقین و گروهک های چپ، تلاش و فعالیت زیادی نمود و با شهادت برادر بزرگوارش حاج محمود آذرارجمند در آتش عشق به شهادت و وصال در راه رضای خداوند تبارک و تعالی می سوخت. 
سرانجام در 12 اردیبهشت ماه 1362 در حالی که با تهیه قرص نانی عازم خانه اش بود در بین راه خانه دقایقی ایستاد، و دو منافق موتورسوار که در کمین وی نشسته بودند از فرصت استفاده کردند به او حمله ور شدند و با اصابت تیر به ناحیه گلو و قلب، او را در سن 27 سالگی به شهادت رساندند. 
مزار پاکش در گلزار شهدای لنگرود واقع می باشد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 5:37 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

علی آدمی داریان

نام پدر: بابا تاریخ تولد: 05/07/1325
محل تولد: - تاریخ شهادت: 14/06/1361
محل شهادت: مهران طول مدت حیات: 36 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه26-ردیف77-شماره3-تهران


زندگینامه
علی در روز 5 مهر ماه 1325 دیده به جهان هستی گشود. او پس از گذراندن دوران کودکی و نوجوانی ازدواج کرد.
سرانجام در روز 14 شهریور ماه 1361 در سن 36 سالگی ترور شد و به شهادت رسید.
مزار پاکش در بهشت زهرا(س) تهران قرار دارد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 5:37 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ابراهیم آبابایی نیاسری

نام پدر: علی تاریخ تولد: 02/11/1327
محل تولد: ایران - تهران - تهران تاریخ شهادت: 18/09/1364
محل شهادت: حسن آباد-قم طول مدت حیات: 37 سال
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-تهران


زندگینامه
ابراهیم آبابایی نیاسری در دوم بهمن ماه سال 1327 در تهران بدنیا آمد. وی دارای تحصیلات ابتدایی بود و به عنوان راننده در ارتش مشغول خدمت شد.او ساکن تهران، متاهل و دارای سه فرزند شد. ابراهیم سرانجام در هجدهم آذرماه 1364 در جاده قم-حسن آباد بر اثر انفجار خودرو وی توسط عناصر تروریستی سازمان مجاهدین خلق در سن 37 سالگی به شهادت رسید. مزار پاک و مطهرش در بهشت زهرا(س) واقع می باشد. 

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 5:36 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

محمد آبسواران

نام پدر: علی تاریخ تولد: 01/04/1336
محل تولد: ایران - کرمان - جیرفت - کنارو تاریخ شهادت: 12/11/1360
محل شهادت: - طول مدت حیات: 24 سال
مزار شهید: -


زندگینامه
محمد آبسواران در تاریخ 1/4/1336 در روستای کنارو پا به عرصه گیتی نهاد، پدرش علی تمام تلاش خود را مصروف تربیت اسلامی او ساخت و بعد از اتمام سال چهارم دبستان برای ادامه تحصیل به روستای تازیان رفت. محمد علاوه بر تحصیل در مدرسه در بیشتر موارد به خانواده اش کمک نمود. وی دورة راهنمایی را در شهر بندرعباس به پایان رساند، آموختن قرآن و حضور در مساجد و جلسات سخنرانی باعث شد او فردی متدین و معتقد گردد. آبسواران در ایام تعطیل و ماههای محرم و رمضان به زادگاهش بازمی گشت. وی پس از مدتی به استخدام نیروی دریایی درآمد و شب ها در کلاسهای شبانه به ادامه تحصیل پرداخت و توانست مدرک دیپلم را دریافت نماید. همزمان با اوج گیری انقلاب به علت شرکت در تظاهراتها توسط ساواک تهدید شد و یکبار توسط آنان دستگیر گشت اما به علت مقاومت در مقابل ساواک آنها او را رها کردند، محمد پس از آزادی با پخش اعلامیه دامنه فعالیت خود را گسترش داد و با پیروزی انقلاب در جهادسازندگی فعالیتش را آغاز نمود. سرانجام مبارز و عاشق نستوه در تاریخ 12/11/1360 به همراه شهید پرویز سبزه غلامی توسط گروهک منافقین به شهادت رسید. جوان24 ساله ایران اسلامی در حین انجام مأموریت به آسمان پر گشود و به دیار حق شتافت.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 5:36 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

جواد همیشه یک‌تکه کلام داشت و آن‌هم این بود که دعا کنید شهید بشوم و در ادامه، خودش نحوه شهادتش را هم مشخص می‌کرد و می‌گفت که روی مین بروم و شهید بشوم.
 

ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 4:51 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

در آستانه تشییع شهدای غواص استان کرمان صفحه‌ای با عنوان غواص ثاراللهی در شبکه اجتماعی اینستاگرام آغاز به کار کرد.
 

ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 4:50 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 120 ] [ 121 ] [ 122 ] [ 123 ] [ 124 ] [ 125 ] [ 126 ] [ 127 ] [ 128 ] [ 129 ] [ > ]