دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

سالروز عملیات مرصاد فرصتی برای ترسیم و تبیین پیوند منافقین با اردوگاه سلطه و صهیونیسم است


بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای با گرامیداشت پنجم مرداد ماه، سالروز عملیات غرورانگیز "مرصاد" را فرصتی برای ترسیم و تبیین پیوند منافقین با اردوگاه سلطه و صهیونیسم در دشمنی علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران دانست.
سالروز عملیات مرصاد فرصتی برای ترسیم و تبیین پیوند منافقین با اردوگاه سلطه و صهیونیسم است

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، در ابتدای این بیانیه آمده است: عملیات مرصاد که با رمز مقدس یا صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در پنجم مرداد ماه سال 1367 برای مقابله با حرکت خیانت‌بار منافقین و بازپس­ گیری مناطق اشغال شده کشور در خطوط جبهه میانی جنگ با فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و پشتیبانی هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی انجام شد، طی دو مرحله با در هم کوبیدن ظرفیت‌های منافقین و ضدانقلاب و منهدم کردن یگان‌های نظامی و به هلاکت رساندن صدها تن از آنان، پیروزی بزرگی برای ملت ایران رقم زده شد.

این بیانیه افزوده است: عملیات مرصاد نماد رسوایی، سرافکندگی و شکست کاخ سفید، صدام و منافقین و ناکامی سناریوهای رسانه‌ای غربی ـ صهیونیستی بود که در صحنه‌ای واقعی پیوند شوم منافقین با دشمن بعثی و اردوگاه سلطه و صهیونیسم را در معرض قضاوت جهانیان قرار داد.

این بیانیه در ادامه با اشاره به خطای راهبردی دشمن بعثی و تحلیل غلط منافقین و حامیان آنان از وضعیت و ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی پس از پذیرش قطعنامه 598 که شرایط را برای فروپاشی نظام  و انتقال قدرت به منافقین، مناسب تلقی کرده بودند، تصریح کرده است: آغاز عملیات "فروغ جاودان"با شعار از "مهران تا تهران"توسط منافقین در شرایطی آغاز شد که اراده‌ی بین‌المللی برای پایان جنگ تحمیلی شکل گرفته بود در ابتدا حساسیت‌های فراوانی را در عرصه منطقه‌ای و جهانی بر انگیخت اما با رشادت رزمندگان اسلام در عملیات متقابل با نام"مرصاد"به یک شکست راهبردی و خفت بار منتهی و منافقین منفور و متجاوز با تحمل تلفات سنگین  و گریختن از صحنه نبرد، در دامان کثیف دیکتاتور بغداد قرار گرفتند.

در ادامه این بیانیه با برشماری خیانت‌های گروهک‌ نفاق پس  از جنگ تحمیلی علیه ملت ایران  از جمله فعالیت‌های گسترده بر ضد فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای کشور تصریح شده است: سندسازی و فروش اطلاعات سایت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی به اردوگاه سلطه و صهیونیسم و متعاقباً اقدام ظالمانه قدرت‌های استکباری در اعمال تحریم‌های یک جانبه و چند جانبه و فشارهای گوناگون علیه کشورمان در عرصه‌های هسته‌ای و غیر هسته‌ای از جمله خیانت‌های نوین گروهک منافقین است که تا ابد برای ملت‌ ایران منشاء نفرین و نفرت خواهد بود.

این بیانیه در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حماسه‌ساز  و همیشه جاوید هشت‌سال دفاع مقدس به ویژه شهدای عملیات مرصاد و تاکید بر ضرورت بازنمایی مقاومت و پایداری ملت ایران در جنگ تحمیلی و نیز استمرار پروسه‌ی جاسوسی و خیانت منافقین علیه نظام و میهن اسلامی تاکید کرده است: ملت ایران با تأسی به آموزه‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه)و گوش به فرمان به منویات مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای عزیز(مدظله العالی) با نگاه به تاریخ خیانت بار ضد انقلاب و منافقین علیه میهن اسلامی، در شرایط خطیر جاری با هوشمندی و هوشیاری مضاعف؛ مواضع و نقشه‌های پیدا و پنهان جبهه دشمن را رصد و اجازه نخواهد داد خطاهای محاسباتی آنان روند پیش‌روندگی و بالندگی کشور را کند و با چالش‌ها و تنگناهای آزموده شده‌ مواجه سازد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 12:28 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دومین کنگره شهدای استان کرمان برگزار می‌شود


استاندار کرمان گفت: کنگره شهدای استان کرمان به منظور گرامیداشت یاد و نام شهدا و پر فروغ شدن آرمان‌های شهدای استان کرمان در اردیبهشت ۱۳۹۶ با محتوایی بیشتر از کنگره نخست برگزار می‌شود.
دومین کنگره شهدای استان کرمان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از کرمان، علیرضا رزم حسینی در اولین جلسه ستاد کنگره شهدای استان گفت: این کنگره به منظور گرامیداشت یاد و نام شهدا و پر فروغ شدن آرمان‌های شهدا در استان در اردیبهشت ۱۳۹۶ برگزار می‌شود.

وی افزود: با توجه به افزایش حجم جوانان و غریب بودن آن‌ها با فرهنگ دفاع مقدس این کنگره باید با محتوای بیشتر برای تاثیرگذاری در جامعه بویژه نسل جوان برگزار شود.

استاندار کرمان از شهدا به عنوان چراغ راه انقلاب یاد کرد و یادآور شد:  نسل جوان باید بداند که شهدا با چه آرمان‌هایی به شهادت رسیدند لذا وظیفه داریم که کنگره دوم را با محتوای بیشتر از کنگره نخست سال ۷۶ برگزار کنیم.

رزم حسینی بر فعال کردن کمیته‌های ستاد کنگره شهدای استان تاکید کرد و گفت: با توجه به حساس بودن موضوع، ستاد باید هر ۲-۳ ماه یکبار تشکیل جلسه دهد و تا بهمن سال ۹۵ کارهای مربوط به هر کمیته انجام شده باشد.

وی به برگزاری مراسم تقریظ مقام معظم رهبری(مدظله ) بر کتاب آن بیست و سه نفر نوشته احمد یوسف زاده نیز اشاره کرد و افزود: طبق گفته مسئولین برگزار کننده، این مراسم در استان کرمان به بهترین نحو برگزار شد لذا کنگره شهدای استان نیز باید همانند مراسم تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب آن بیست و سه نفر با محتوا و تاثیرگذاری بیشتر برگزار گردد.

در ادامه این جلسه فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اینکه همه استان‌ها در بحث برگزاری کنگره شهدا مشارکت دارند و سالیانه ۴ استان به صورت فصلی و نوبتی نسبت به برگزاری ستاد کنگره شهدا اقدام می‌کنند، خاطر نشان کرد:  طی ابلاغ فرمانده کل سپاه این برنامه نیز برای ۴ استان از جمله کرمان، اصفهان، تهران و هرمزگان ابلاغ شده است.

سردار روح الله نوری گفت: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان در راس این ستاد، استاندار کرمان به عنوان رئیس و فرمانده سپاه نیز به عنوان دبیر ستاد قرار دارند و در کنار آن کمیته هایی از جمله کمیته جمع آوری، طرح و برنامه ریزی و پشتیبانی، اطلاع رسانی، امنیت، تربیت بدنی، تبلیغات و فضاسازی، ایثارگران و بنیاد شهید، فرهنگی و هنری، مهندسی و یادمان های استانی، امور بانوان، بازرسی و نظارت تشکیل شده است.

وی با تاکید براینکه کمیته‌ها باید تا اول شهریور تشکیل و نسبت به شرح وظایف خود اقدام نمایند، افزود: مکان تشکیل جلسات این ستاد مشخص شده تا در اردیبهشت ۹۶ کنگره شهدایی در شان شهدای استان برگزار کنیم.

 

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 12:28 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دلنوشته‌ای از حبیب احمدزاده برای حاج احمد کاظمی


امروز روز تولد، سردار شهید حاج احمد کاظمی است. حبیب احمدزاده، نویسنده و پژوهشگر معاصر، دلنوشته‌ای برای تو نوشته است.
دلنوشته‌ای از حبیب احمدزاده برای حاج احمد کاظمی

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، امروز سالروز تولد مردی است که اگر زمینی بود، ٥٧ ساله محسوب می شد. شهید احمد کاظمی . چرا نمیگویم سردارسرلشکر یا  سردارسپهبد شهید احمد کاظمی !!! چون حتما این عناوین برای مردی که در ٢٢ سالگی  و در اوایل سخت جنگ ، دسته چند نفره خودساخته اش را در محاصره شهر ابادان به گردان تبدیل و سپس همین گردان سیصدنفره و سپس تیپ را ، تنها در عرض کمتر از یک سال و  در چند عملیات پی در پی رزمی برای ازادی وجب به وجب مناطق وطن  و شهرهای از دست رفته و در چنگال دشمن بعثی  مانده همچون بستان ، سوسنگرد،  خرمشهر و مناطق شوش و رقابیه و...، به لشکری واقعی و جنگ ازموده تبدیل نمود ، صفتهایی کوچک  و بی ارزشند.

در ارتش های دنیا لشکری اماده است و تو تنها به عنوان فرمانده جدید ، همراه با اجودانت راهی ساختمان مجلل فرماندهیش میشوی. ولی برای  این مردان ساختن لشکری جدید تنها با یک کاغذ و حکم نصفه و نیمه در دستشان  و در یک جلسه خودمانی سپاه  در سنگری در خط مقدم شروع و سپس بنیان آن با بهترین دوستان از جان گذشته و مجروح در عملیات قبلی شکل میگرفت و از روز بعد مردمان  و جوانان استان و دیارش ، تک تک عناصر یک لشکر را به عشق این فرمانده پر میکردند.... و تا عملیات بعدی که چه عزیزانی بر سر این ارادت و عشق و لبیک جان فدا میکردند ...و چه سخت است بجای فرماندهی بر لشکری از غریبه ها ، بار سنگین شهادت دوستان و یارانی را تحمل کردن که به عشق و اعتماد به  همچون تویی  پای به میدان نبرد گذاشته اند و چه سخت است در پای بیسیم شب عملیات،  تصمیم گرفتن انتخاب بین عافیت و نجات جان یاران ؟ و یا  نه،  تکلیف و مصلحت بیرحم اوردگاه را پذیرفتن  و سپس شهادت هم محرمان  را ؟! و در فردای خاموشی چکاچک آن توپها ،  چه سخت‌تر بوده نتیجه آن انتخاب را چشم در چشم شده با صدها صد مادر و همسر ان  شهیدان اشنایی که عزیزانشان را به تو سپرده و یا در اشک غلطان و بیقرار فرزندان یتیم شده شان، دیدن و بازهم با تمامی سنگینی و تکرار کابوس گونه لحظه لحظه این بار ، برای عملیات بعدی فرو نریختن !! ....

آری اینگونه فرمانده لشکر عزیزان شدن؛ سخت و سنگین بود که هر امروزت را، بی قرارتر از همه آن دیروزت می‌کرد...

به عنوان یکی از آن هموطنانت، که شهرش را از سقوط نجات دادی و نیز برای قبول و تحمل بارسنگین فرماندهی لشکری از آشنایان شهید شده‌ات،  تا ابد از توی بزرگوار به عنوان حاج احمد صمیمی خودم سپاسگزارم و تا اخرعمر خود و شهرم آبادان و نیز کشورم ایران را مدیون تو و دیگر یاران زنده و شهیدت و نیز فرزندان و خانواده هایتان که خورشید حضورتان را در ظاهر از انان دریغ کردید تا سایه شوم دشمن بر شهر و دیارما نیفتد ، میدانم .... اف بر ما اگر فراموشتان کنیم که .... من المومنین الرجال صدقوا ما عاهدوالله.... حاج احمد تولدت برتاریخ این کشور و جهان مبارک.
*حبیب احمدزاده

 

منبع: مشرق

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 12:27 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دانش‌آموزان خلیل آبادی با خانواده شهید «قاسم کاظم نژاد» دیدار کردند


دانش‌آموزان مجتمع مرحوم مرتضوی با خانواده شهید «کاظم نژاد» در خلیل‌آباد دیدار کردند.
دانش‌آموزان خلیل آبادی با خانواده شهید «قاسم کاظم نژاد» دیدار کردند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد، دانش‌آموزان مجتمع مرحوم مرتضوی خلیل‌آباد با خانواده شهید قاسم کاظم نژاد دیدار کردند.

در این دیدار که محمدرضا حسین پور مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) و جواد زارع پور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خلیل‌آباد دانش‌آموزان مجتمع مرحوم مرتضوی را همراهی کردند.

در این محفل معنوی حسین پور مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) خلیل‌آباد، ضمن تشکر از حضور دانش آموزان در خانه شهید کاظم نژاد و دیدار با خانواده این شهید والامقام، خاطرنشان کرد: حضور شما، باعث آشنایی بیشتر و بهتر با سیره و منش شهید می‌شود و موجبات حرکت در مسیری که شهدا آن را ترسیم کردند را فراهم می‌کند.

وی افزود: همه ما در برابر خون شهدا مسئول هستیم و باید قدردان آن‌ها باشیم. این مردان بزرگ با نثار خون خود در اعتلای حق گام برداشتند و شما نیز با کسب علم و معرفت در راه پیشرفت ایران اسلامی و حفظ اسلام گام بردارید.

لازم به ذکر است شهید قاسم کاظم نژاد در 17 بهمن‌ماه 64 در عملیات والفجر 8 شهد شیرین شهادت را نوشید و در گلزار شهدای خلیل‌آباد آرام گرفت.

در فرازی از وصیت‌نامه این شهید خلیل‌آبادی آمده است:

 پدر و مادر عزیزم، می‌دانم که در بزرگ کردن من زحمت بسیار کشیده‌اید ولی اکنون‌که من در راه خدا می‌روم، از جانب خدا در پیش شما امانتی بودم. بنابراین از شما می‌خواهم که در تشییع‌جنازه من گریه نکنید چون با گریه کردن شما، منافقین شاد می‌شوند و از تو مادر مهربانم می‌خواهم که در برابر مشکلات، به‌ویژه در کشته شدن فرزندتان در راه خدا، مانند حضرت زینب (س) صبر پیشه سازید و در این مشکلات، به کسی جز خدا پناهنده نشوید.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 12:27 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فرمانده سپاه ولی امر(عج) در عملیات مرصاد می‌گوید: وقتی منافقین را گرفتیم، برخی بعد از 24 ساعت بی‌حال شدند! بعد به من قرصی را نشان دادند که قرمز رنگ بود و گفتند ما این‌ها را می‌خوریم و تا 24 ساعت یک هیجان مغزی به ما دست می‌دهد. می‌گفتند ما که خودمان را به خاکریز می‌زدیم به خاطر اثرات این قرص‌ها بود.
 

ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 12:26 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

قسمتی از یادداشت های شهید حسن باقری


آمریکا همانطور که از منافقین و بنی صدر به نتیجه نرسید از این جنگ هم به نتیجه نمیرسد.
قسمتی از یادداشت های شهید حسن باقری

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 12:24 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

آقای خامنه‌ای گفت "باید حاج احمد را ببینم". بعد که با هم سوار ماشین شدیم و به ارتفاعات دزلی پاسگاه شهدا رفتیم حاج احمد را دیدیم که گفت: آقای رشیدیان چه کسی را همراه خودت آورده‌ای؟ گفتم: آقای خامنه‌ای نماینده مردم تهران.
 

ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 12:24 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مستند «کربلای ۹۴» در آستانه چهلم شهدای غواص منتشر می‌شود


در آستانه چهلم تشییع باشکوه شهدای غواص در تهران، مستند کوتاه «کربلای ۹۴» به زودی منتشر می‌شود.
مستند «کربلای ۹۴» در آستانه چهلم شهدای غواص منتشر می‌شود

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، در آستانه چهلم تشییع باشکوه شهدای غواص در تهران، مستند کوتاه «کربلای ۹۴» تهیه شده در مرکز مستند سفیر به‌زودی منتشر می‌شود.

مستند «کربلای ۹۴» به کارگردانی محمدرضا امامقلی، اثری نیمه بلند است که تلاش در شناساندن پیام شهدای غواص به مردم دارد. در این مستند با تعدادی از هم‌رزمان شهدای غواص که در عملیات ام الرصاصحضور داشته‌اند و شاهد مظلومیت شهدای غواص بوده‌اند، مصاحبه شده است و تصاویری اختصاصی از این عملیات در این مستند به نمایش درخواهد آمد.

«کربلای ۹۴» به نحوه اسارت شهدای غواص در این عملیات و شهادت گروهی از آنان به‌دست ارتش بعث عراقمی‌پردازد و برخی از تصاویر استفاده‌شده در این اثر به‌طور اختصاصی برای اولین بار منتشر می‌شود.

واقعه تشییع شهدای غواص در تهران به تعبیر رهبر معظم انقلاب یکی از حوادث به‌یادماندنی انقلاب اسلامی بود. این اثر در آستانه چهلمین روز پس از تشییع تاریخی و به یادماندنی این شهدای بزرگوار در میدان بهارستان تهران و همزمان با تشییع پیکر آنان در شهرهای مختلف کشور منتشر خواهد شد و در اختیار عموم مخاطبان قرار خواهد گرفت.


انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 12:22 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

حس و حال همسر مدافع حرم بعد از دیدن عکس سر بریده همسرش


در راه فرودگاه او مدام در حال ذکر گفتن بود و بی قرار رفتن چند بار خواستم با او صحبت کنم، اما حال و هوایش عجیب بود و من ترجیح دادم او را از این حال در نیاورم، قول داد یک روز در میان به من تلفن بزند و رفت.
حس و حال همسر مدافع حرم بعد از دیدن عکس سر بریده همسرش

به گزارش فضای مجازی دفاع پرس، در راه فرودگاه او مدام در حال ذکر گفتن بود و بی قرار رفتن ...

چند بار خواستم با او صحبت کنم، اما حال و هوایش عجیب بود و من ترجیح دادم او را از این حال در نیاورم. قول داد یک روز در میان به من تلفن بزند...و رفت..


با رفتنش دل مرا هم با خود برد...


دلشوره عجیبی داشتم که ناشناخته بود ..


سه شنبه آخرین تماس عبدالله با من بود. قبل آن با بچه ها صحبت کرده بود و طبق وعده یک روز در میان به من زنگ می زد.

آخرین جمله ایشان را همیشه به یاد دارم، در همان تماس آخر به من گفت:تصدقت شوم برایم دعا کن، اتفاقاً همرزمانش هم خندیدند.

من با خنده گفتم ؛ دوستانت می‌خندند !


گفت اشکال ندارد بگذار بخندند. آخرین جمله ایشان به من همین بود، «تصدقت شوم برایم دعا کن»


وی می گوید: پنج شنبه یکی از دوستان سردار با پسرم تماس گرفته و خبر شهادت را به علیرضا داده بود..

علیرضا سراسیمه به خانه آمد و در حیاط قدم می زد.

گفتم چه شده؟ گفت یکی از دوستان تصادف کرده.

گفتم دوست نیست پدرت است، تصادف نیست شهادت است، و او را آرام کردم و خواستم فعلا به دخترها چیزی نگوید.

دو روز سکوت کردیم تا خبر تایید شد و آنوقت به آن ها گفتیم.


همسر شهید اسکندری از کمک گرفتن از حضرت زینب (س) برای صبر می گوید و بیان می کند:همه فامیل جمع شده بودند، اما همهمه ای بینشان بود که اینترنت را قطع کنند.

دلیل را جویا شدم و پس از اصرار گفتند: عکس های جسد در فضای مجازی پخش شده است.

همان شبی که خبر شهادت را داده بودند عکس ها را دیدیم.

وقتی عکس سر بر نیزه عبدالله را دیدم به یاد سر امام حسین(ع) و صبر حضرت زینب(س) افتادم و گفتم: یا حسین به فدای شما، یا حضرت زینب کمکم کن..


و آنچنان آرام شدم که دیگران و بچه ها را هم من آرام می کردم که این صبر را هم از برکات حضرت زینب(س) می دانم .


حدود دو هفته بعد از شهادت دوستان عبدالله گفتند یا باید جسد را با تعدادی از اسرای تکفیری مبادله کنیم یا پول بدهیم و جسد را تحویل بگیریم.

با شنیدن این حرف، دختر بزرگم به اتاقش رفت و پس از حدود یک ربع آمد و با اقتدار گفت: پدر ما برای مبارزه با آن کافران رفته بود.

چطور پول بیت المال را به آن کافران بدهیم که پدر در راه مبارزه با آنان شهید شده و چطور اسرای آنان را آزاد کنیم؟ و اینگونه بود که جسدی از سردار به کشور بازنگشت.


سری به نیزه بلند است در برابر زینب (س)
خدا کند که دنباشد سر برادر زینب(س)

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 12:22 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یکی از مراجع تقلید شیعه گفت: شهدا، عالمان ربانی و تربیت یافتگان صحیح مکتب انبیاء الهی هستند که نامشان در قران در کنار نام انبیاء ذکر می شود.
 

ادامه مطلب

[ یک شنبه 4 مرداد 1394  ] [ 12:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 120 ] [ 121 ] [ 122 ] [ 123 ] [ 124 ] [ 125 ] [ 126 ] [ 127 ] [ 128 ] [ 129 ] [ > ]