آرامگاهی در خور شهید هاشمی ساخته میشود
فرماندار اهواز گفت: سردار شهید علی هاشمی یکی از شهدای شاخص استان خوزستان است و به عنوان فرمانده سپاه ششم، تقریبا بالاترین مقام را در این حوزه داشته و باید آرامگاهی در خور ایشان به عنوان نمادی از شهدای اهواز در نظر گرفته شود.
|
![]() |
به گزارش دفاع پرس، اسماعیل ارزانی فرماندار اهواز، پس از بازدید از قطعه شهدای آرامستان اهواز، در نشست مشترک با مدیرعامل سازمان آرامستانها ، اظهار کرد: برای ساماندهی قطعه یک شهدا مذاکراتی با بنیاد شهید و امور ایثارگران استان انجام شده است. براساس بازدیدی که امروز از این امکان به عمل آمد، اقدامات زیادی جهت ساماندهی گلزار شهدا باید انجام شود.
وی ادامه داد: طرح برای ساماندهی گلزار شهدا از سوی بنیاد شهید آماده شد و پس از بررسی، به تصویب رسید. این طرح در اسرع وقت به اجرا در خواهد آمد.
فرماندار اهواز درباره تعیین وضعیت قبول بالای 35 سال در آرامستان شهر اهواز گفت: با توجه به اینکه مردم اهواز مردمی بسیار عاطفی و به نوعی وابسته به اموات خود هستند، واگذاری قبور بالای 35 سال کاری بسیار مشکل است لذا ضروری است در این زمینه با علما بیشتر گفتوگو کرد.
ارزانی درباره ساماندهی مزار و یادمان سردار شهید علی هاشمی نیز اظهار کرد: سردار شهید علی هاشمی یکی از شهدای شاخص استان است. شهید هاشمی به عنوان فرمانده سپاه ششم، تقریبا بالاترین مقام را در این حوزه داشته است و طبیعی است که باید آرامگاهی در خور ایشان به عنوان نمادی از شهدای اهواز در نظر گرفته شود.
وی افزود: تاکنون اقدامات خوبی در جهت ساماندهی مزار این شهید بزرگوار صورت گرفته اما نیاز است که عملیات اجرایی با سرعت بیشتری پیش رود. در نظر گرفتن مکانی در آرامستان اهواز جهت خاکسپاری شهدای حرم نیز در خور تحسین است، به هر حال در خارج از خاک جمهوری اسلامی میجنگیم و شهدای حرم نیز باید مکان شاخصی در گلزار شهدا داشته باشند.
منبع: ایسنا
ادامه مطلب
[ جمعه 30 مرداد 1394 ] [ 10:48 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی( 30 مرداد 1394)
• به آتش کشیدن "مسجدالاقصی" قبله اوّل مسلمانان توسط رژیم صهیونیستی (1348 ش)
• آغاز هفته جهانی مسجد (تصویب در سال 1382 ش)
• عملیات پاکسازی گردنه گاکش در محور پیرانشهر – سردشت توسط لشکر 52 قدس سپاه (1363ه.ش)
• آغاز عملیات عاشورای 1 در منطقه بینابینی تکاب – شاهیندژ توسط سپاه تکاب شاهیندژ و پیشمرگان مسلمان کرد (1364ه.ش)
• روز مقاومت اسلامی
[ جمعه 30 مرداد 1394 ] [ 10:47 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد، در پی آزمایش DNA و نمونه برداری از پیکر مطهر شهید گمنام 23 ساله و مطابقت آن با نمونه خون فرزند شهید، هویت این پیکر مطهر مشخص و نتیجه آن اعلام شد.
بر اساس اعلام کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، این پیکر مطهر، متعلق به شهید والامقام سید علی اکبر حسینی متولد اول آذرماه 1339 نیشابور است که از طریق لشکر 5 نصر بهصورت داوطلب و بهعنوان نیروی بسیجی به جبهه های حق علیه باطل اعزام شد و در تاریخ 22 اسفندماه 1363 و در سن 23 سالگی در عملیات بدر در جزیره مجنون به درجه رفیع شهادت نائلآمد.
این شهید بزرگوار، سال گذشته در سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) در شهر درود از توابع شهرستان نیشابور به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/
[ جمعه 30 مرداد 1394 ] [ 10:46 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از شیراز، سردار غلامحسین غیب پرور در دومین یادواره شهدای تدارکات سپاه فارس گفت: امروز دومین یادواره 190 شهید آماد و پشتیبانی سپاه استان فارس برگزار گردید که در یگان های رزم سپاه در دوران دفاع مقدس فعالیت می نمودند؛ هدف اصلی این یادواره این بود که ما واقعا نقش بچه های تدارکات در دوران دفاع مقدس را یک بار دیگر مورد بازنگری و باز مطالعه قرار بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: خیلی ها نمی دانند این ها چکار کرده اند وقتی که ما بحث رزمندگان را پیش می آوریم، ذهن ها به سوی رزمندگان عملیات، اطلاعات، تبلیغ، غواص و امثال این ها می رود؛ در بین شهدا، بچه های آماد و پشتیبانی از یک مظلومت خاصی برخوردارند، برگزاری این یادواره و دعوت از خانواده شهدای آماد از سراسر استان فارس برای بازگو نمودن نقش بارز رزمندگان آماد و پشتیبانی در دوران دفاع مقدس بوده است، در صبح عملیات که همه بچه ها خسته بودند چه کسانی آب و غذا و مهمات و تجهیزات به این بچه ها می رساندند، قطعا این شهدا نقش ممتازی در دفاع مقدس داشته اند.
سردار غیب پرور با اشاره به اینکه این یادواره در ادامه سلسله یادواره هایی است که ما از سال 1390 آغاز نموده ایم، گفت: طی چهار سال گذشته بالغ بر 4000 یادواره شهید در استان فارس برگزار شده است، الحمدالله امروز این موضوع یک رویه شده است، دیگر خود مردم این مراسم را برگزار می نمایند.
فرمانده سپاه فجر فارس افزود: رزمندگان استان فارس از روزی که جنگ آغاز شد و در همه عملیات ها بچه های استان فارس حضور داشتند تا سال 1367 و حتی بعد از قبول قطعنامه که صدام مجددا هجمه ای انجام داد، بچه های فارس از روز اول تا پایان جنگ پا به پای دیگر رزمندگان حضور داشتند، محال است عملیاتی باشد که بچه های تدارکات در آن نقش آفرینی ننموده باشند.
سردار غیب پرور در بخش دیگری از صحبت هایش با طرح این سوال که "چرا این بچه ها به جنگ رفتند؟" ادامه داد: آیا چیزی به غیر از اسلام بود؟ آیا چیزی جز قرآن خواهی بود؟ آیا چیزی جز احیای مکتب محمد (ص) و آل محمد بود؟ آیا چیزی غیر از ترویج مکتب مولایمان امیر المونین (ع) بود؟ امروز هم همین قصه است، امروز گفتمان غالب همه ما، گفتمان غالب انقلاب اسلامی، گفتمان امامت و ولایت است، همان چیزی که بچه های ما جان شیرین خودشان را دادند تا این بماند، امامت و ولایت؛ امام بزرگوار ما یک کلمه می فرمود و بچه ها فوج فوج حرکت می نمودند، این یعنی ولایت مداری، این یعنی گوش به فرمان بودن و امروز هم همین است، امروز هم نسخه همان نسخه است.
وی سردار غیب پرور در بخش دیگری از صحبت هایش با طرح این سوال که "چرا این بچه ها به جنگ رفتند؟" ادامه داد: آیا چیزی به غیر از اسلام بود؟ آیا چیزی جز قرآن خواهی بود؟ آیا چیزی جز احیای مکتب محمد (ص) و آل محمد بود؟ آیا چیزی غیر از ترویج مکتب مولایمان امیر المونین (ع) بود؟ امروز هم همین قصه است، امروز گفتمان غالب همه ما، گفتمان غالب انقلاب اسلامی، گفتمان امامت و ولایت است، همان چیزی که بچه های ما جان شیرین خودشان را دادند تا این بماند، امامت و ولایت؛ امام بزرگوار ما یک کلمه می فرمود و بچه ها فوج فوج حرکت می نمودند، این یعنی ولایت مداری، این یعنی گوش به فرمان بودن و امروز هم همین است، امروز هم نسخه همان نسخه است.
انتهای پیام/
[ جمعه 30 مرداد 1394 ] [ 10:45 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، طبق آمارهای نشر در خانه کتاب، در فصل بهار 232 عنوان کتاب بیش از یکبار به چاپ رسیدهاند. فهرست این کتابها نشان میدهد که این کتابها یا در زمره کتابهای دینی قرار داشتهاند، همچون مفاتیح الحیاة، راهنمای مصور سفر زیارتی عراق و ... و یا در زمره کتابهای آموزشی و دانشگاهی قرار داشتهاند. ادبیات در این میان چز چند تعداد انگشتشمار محلی از اعراب نداشته است.
انتهای پیام/
[ جمعه 30 مرداد 1394 ] [ 10:45 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ جمعه 30 مرداد 1394 ] [ 10:43 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس، در جنگ تحمیلی رزمندههایی که به اسارت گرفته میشدند، به اردوگاههایی منتقل شده و با انواع شکنجههای روحی و روانی مواجه بودند، اسرا در این اردوگاهها لحظهای آرام و قرار نداشتند. مسلما اگر مدیریت و آگاهی گروهی از انسانهای وارسته در این اردوگاهها نبود، چه بسا دشمن بعثی لطمات جبرانناپذیری را به اسرا وارد میکرد و در اینجا نقش رهبر معنوی در اردوگاهها کاملا مشخص است. به گفته آزادگان در این اردوگاهها چنین نبوده که از طریق انتخابات فردی را به عنوان رهبر معنوی برگزینند بلکه انتخاب این فرد خودجوش شکل میگرفته. در شرایط سخت اردوگاهها، رهبر با درایت خود در آگاهیبخشی و تقویت روحی و معنوی اسرا نقش مهمی داشته و بسیاری از آزادگان در گفتههای خود به این مساله اشاره داشتهاند. سراغ چند تن از آزادگان که در دوران اسارت خود نقش رهبری اردوگاهها را داشتند رفتیم و درباره این موضوع با آنها گفتوگو کردیم.
*سایت جامع آزادگان
[ پنج شنبه 29 مرداد 1394 ] [ 1:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از ساری به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، علی نبیان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران در جلسه کارگروه ساماندهی گلزار شهدای استان ضمن گرامی داشت دهه کرامت، هفته دولت و 26 مردادماه، سالروز ورود آزادگان و یاد و خاطره شهدای دولت، بیان داشت: از 1 هزار و 594 گلزار شهدای استان، تاکنون تعداد 547 گلزار ساماندهی شده است.
نبیان، افزود: از مجموع 10 هزار و 215 مزار موجود در مازندران، تعداد 4 هزار و 610 مزار ساماندهی شده است.
وی در ادامه هفته دولت را مقطع ارزیابی کار دولتمردان از سوی مردم دانست و یاد آور شد: علیرغم مشکلات و کمبودهای مالی و اعتباری، استان برای تحویل پروژه های عمرانی امسال مطلوب عمل نموده است و سراسر استان برای افتتاح پروژه ها در این هفته آماده است که تعداد و رقم اعتباری پروژه ها به زودی از سوی استاندار مازندران اعلام خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران، با اشاره به این که اگر رزمندگان و شهدا نبودند، امروز آسایش و امنیتی برای ما متصور نبود، خاطر نشان ساخت: مدیران و همه آحاد جامعه، تکلیف دارند در برابر ایثارگران به وظیفه و رسالت خود عمل نمایند.
نبیان با بیان این که در ساماندهی گلزار شهدای استان با نقطه مطلوب فاصله داریم بر خودْ ارزیابی مدیران در این راستا تاکید کرد و افزود: دستگاه های اجرایی مسوول، همه اهتمام خود را در این راه بکار گیرند و به صورت جهادی عمل نمایند.
وی، تصریح نمود: مدیران با همان ادبیات دفاع مقدس، در راستای ساماندهی گلزار شهدا تلاش کنند و همه توان و امکانات خود را بکار گیرند.
در این جلسه که برخی مدیران ستادی استانداری و مدیران و نمایندگان دستگاه های اجرایی عضو حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت ساماندهی گلزارهای شهدای استان ارائه شد و اعضاء، نقطه نظرات و دیدگاه های خود را بیان نمودند.
انتهای پیام/
[ پنج شنبه 29 مرداد 1394 ] [ 1:08 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی ( 29 مرداد 1394 )
• اعلام آمریکا مبنی بر اشتباه در حمله به هواپیمای مسافربری ایران (1367)
• شهادت غلامرضا ابراهیمی (1363ش)
• شهادت حسن شوکتپور (1368ش)
• ترور دکتر حسین پناهی، مسئول بهداری سپاه مهاباد در محور ارومیه مهاباد توسط ضدانقلابیون (1360ه.ش)
• شهادت حبیبالله جاننثاری، مسئول محور در سپاه کامیاران توسط ضدانقلابیون (1362ه.ش)
[ پنج شنبه 29 مرداد 1394 ] [ 1:08 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از شیراز، مدیر کل حفظ آثار و نشر رازش های دفاع مقدس فارس در جمع خبرنگاران درباره موضوعات جشنواره استانی شعر دفاع مقدس استان اظهار داشت: جلوههای دفاع مقدس، دفاع مقدس در آیینه عاشورا، نقش زنان استان در دفاع مقدس، شعر مقاومت ملل، و شعر کودک و نوجوان دفاع مقدس ازجمله موضوعات این جشنواره هستند.
وی ادامه داد: شاعران برگزیده جشنواره ضمن معرفی به کنگره سراسری شعر دفاع مقدس، در مراسمی با اهداء جوایز ارزنده تقدیر خواهند شد.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس با اشاره به سه دوره قبل این جشنواره خاطرنشان کرد: امسال نیز یکی از شهرستانهای استان میزبان آیین اختتامیه جشنواره خواهند بود.
ابراهیمی ضمن تاکید بر جایگاه شعر در تولیدات فرهنگی کشور و همچنین جایگاه استان فارس در ادبیات فارسی بهویژه ادبیات متعهد، از صاحبان ذوق و خلاقیت شعری خواست حضوری فعال در این جشنواره داشته باشند.
وی از انتشار اشعار جشنوارههای ششم و هفتم پس از برگزاری این دوره خبر داد و گفت: هیئت داوران جشنواره مشخص شده و بهزودی دبیر علمی جشنواره به جامعه ادبی استان معرفی خواهد شد.
ابراهیمی گفت: شاعران استان میتوانند شعرهای خود را تا پایان هفته دفاع مقدس به دبیرخانه جشنواره واقع در شیراز، انتهای خیابان لطفعلی خان زند، چهارراه غدیر، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس کد پستی 7153954111 و یا به آدرس اینترنتی bonyadfars@gmail.comارسال کنند.
به گزارش دفاع پرس، آثار دورههای پیشین در قالب کتاب منتشر شده و در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس در دسترس علاقهمندان و سرایندگان استان قرار دارد.
انتهای پیام/
روز شمار ( 30 مرداد 1394)
ادامه مطلب
احراز هویت شهید "سید علی اکبر حسینی"
ادامه مطلب
شهدای تدارکات، آماد و پشتیبانی از مظلومیت خاصی برخوردار بودند
ادامه مطلب
"من زندهام" همچنان پرچاپترین کتاب کشور
با این وجود مقام نخست کتابهای پرچاپ سه ماهه ابتدایی سال به کتاب «من زندهام» خاطرانت دوران اسارات معصومه آباد از انتشارات بروج اختصاص داشته است، این کتاب در فصل بهار 9 چاپ را تجربه کرده و در پایان فصل بهار به چاپ 178 رسیده است.
کتابهای سه ماه نخست سال1394 از سوی 2هزار و 306 ناشر منتشر شدهاند، از این میان 2 هزار و 190 ناشر دارای پروانه نشر و 116 ناشر موردی و ناشر مولف بودهاند.
ادامه مطلب
ادامه مطلب
رهبر اردوگاه دارای مقبولیت بین عموم اسرا بود
شخصیت علمی و ایمانی ملاک انتخاب رهبر برای اردوگاه بود
«محمدحسن نوروزی» شخصیت علمی و ایمانی را ملاک تشخیص این فرد دانست و گفت: رهبری اردوگاه یک سلیقه واحد نبود و بر اساس نظریات بزرگان هر اردوگاه مسؤولیتها تقسیم میشد، به عنوان مثال در اردوگاه رمادیه براساس شخصیت علمی و ایمانی، شخص را انتخاب میکردیم. وی ادامه داد: شخصی که به عنوان رهبر اردوگاه بود ویژگیهایی همچون شجاعت، مقلد حضرت امام و آگاهی از حداقل مسائل دینی را دارا بود. همچنین در اردوگاههایی که نماز جماعت برپا میشد، این فرد پیشنماز بود و در جلسات قرآن شرکت میکرد.
وی درباره لزوم انتخاب یک فرد به عنوان رهبر در اردوگاه بیان کرد: اردوگاه نمادی از یک جامعه کوچک بود و انسان مدنیالطبع است و مدنیت نیاز به یک رهبر مدنی دارد. در واقع فطرت انسان به دنبال مدینه فاضله یعنی مکانی استوار و درست برای زندگی است پس مدنیت نیاز به انسجام، تشکیلات و رهبر دارد و از آنجا که در ایران رهبر انقلاب اسلامی، روحانی بود، طبیعتا اسرا نیز دنبال فردی بودند تا مسائل دینی را تبیین، راهنمایی و پاسخگویی کند. نوروزی بیان کرد: در مراحل نخست افراد، دور این فرد به عنوان رهبر جمع میشدند و خود به خود تبدیل به رهبر اردوگاه میشد، در اردوگاه رمادیه که من و چند نفر دیگر این نقش را داشتیم، زمانی که نماز جماعت برپا میشد، روزی یک حدیث به پیشنماز برای بیان گفته میشد. همچنین اطلاعات و موضوعاتی که توسط نامه از ایران به اردوگاه میرسید، پس از پالایش توسط امام جماعت باید مطرح میشد. این آزاده اظهار کرد: چنین نبود که برای انتخاب فردی به عنوان رهبر در اردوگاه انتخابات برگزار شود، زیرا ما اجازه چنین کاری را نداشتیم بلکه این اتفاق خود به خود شکل میگرفت، به عنوان مثال افراد برای پاسخ پرسشهای خود مکرر به فردی مراجعه میکردند و آرامآرام جریان شکل میگرفت.
تنها مسأله مهم در اردوگاهها برقراری آرامش بود
«ناصر خالقی» دیگر آزادهای است که اردوگاه را همانند کشوری ترسیم کرد که همشهریها در آن گروههایی را تشکیل میدادند. وی در این باره بیان کرد: در هر اردوگاهی تا ۲ هزار اسیر از شهرهای مختلف ایران وجود داشت. اسرا پیش خود قراری گذاشتند تا اسرای هر شهری با یکدیگر باشند و اگر در این گروهها فردی از نظر سنی بزرگتر بود، از او حرفشنوی بیشتری داشتند. در اردوگاهها اگر خلاف خواست عراقیها رفتار میشد، افراد را بشدت شکنجه میدادند. وی عنوان کرد: البته وضعیت در اردوگاههای مختلف متفاوت بود، به عنوان مثال در یک اردوگاه اگر نماز شب خوانده میشد، بشدت فرد را کتک میزدند و در اردوگاه دیگر اینطور نبود، من هم به نوبه خود افراد را به آرامش دعوت میکردم و تا حد ممکن از درگیری در آسایشگاه جلوگیریمیکردم. از نظر من این مساله در آن شرایط روحی و فشار روانی بسیار اهمیت داشت.
رهبر اردوگاه دارای مقبولیت بین عموم اسرا بود
«سیداحمد قشمی» آزادهای است که در نخستین روز جنگ به اسارت گرفته شد و بعد از ۱۰ سال اسارت به وطن بازگشت، قشمی نیز درباره رهبری اردوگاهها بیان کرد: براساس ویژگیهای شخصی افراد و اطلاعات مذهبی، مکتبی و دینی که داشتند، افرادی به صورت خودجوش به عنوان رهبر اردوگاه مشخص میشدند همانند حاجآقا ابوترابی که خیلی شاید ایشان را نمیشناختند. در واقع این افراد با داشتن خصوصیات علمی، مذهبی و اخلاقی سرآمد شناخته شده و عنوان رهبری را پیدا میکردند. در رأس این افراد حاجآقا ابوترابی قرار داشت که از نظر تواضع، برخورد، دانش و متانت شاخص بود و خوشبختانه ایشان در ۱۶ اردوگاه موجود منتقل شدند و با حضور خود در هر اردوگاه نظم را به امور میدادند. انتخاب این افراد نه با برگزاری انتخابات بلکه براساس شایستگی، خصوصیات فکری و اعتقادی و اعتماد به آنها بود.
در اردوگاه موصل ۴، مسؤول اردوگاه در واقع دارای مقبولیت بین عموم اسرا بود و در واقع این فرد در راس قرار داشت و صحبتهای او توسط سایرین مورد پذیرش قرار میگرفت و تبعیت میکردند. این مساله باعث وحدت در آسایشگاه میشد. این مساله به گونهای بود که خود عراقیها اعتراض میکردند که در آسایشگاه ما که ۵ نفر هستیم درگیری وجود دارد اما بین ۲ هزار نفر درگیری ایجاد نمیشود. ما در حسرت درگیری بین شما هستیم. علت عدم درگیری همان رهبری واحد بود. در زندان ابوغریب روایات و احادیث را بین اسرا مطرح میکردیم و بسیاری برای شنیدن این مسائل مشتاق بودند. زمانی که به اردوگاه رمادیه منتقل شدم باز مسائل اعتقادی و اصول دین به صورت مکتوب در اردوگاه در اختیار همه قرار میگرفت.
پل ارتباطی
«حمید طایفهنوروز» نیز درباره این مساله بیان کرد: براساس آییننامه انضباطی در نیروهای مسلح یک سرباز موظف است تا آخرین فشنگ بجنگد و در صورت اسارت اطلاعاتی به دشمن ندهد، این فرد از امیر تا سرباز ساده است. در زمان اسارت در اردوگاهها این نظامی وظیفه فرار دارد و در اینجا سلسله مراتب حاکم است و بر این اساس فرمانده اردوگاه کسی است که بالاترین درجه نظامی بین اسرا را دارا بوده که این انتخاب براساس قوانین ژنو است. همه اسرا وظیفه تبعیت از این فرد را دارند و وی پل ارتباطی اسرا و افراد حاکم بر اردوگاه است. وی عنوان کرد: در جنگ ایران و عراق همه قشری؛ چوپان، تحصیلکرده، زن، بیسواد، پیر و جوان از کل کشور در جنگ شرکت کردند. در آن زمان در اردوگاهها براساس ارزشهای حاکم در جامعه، اسرا نیز برای رهبری دنبال فردی روحانی میگشتند آن هم روحانی در سطح حاجآقا ابوترابی. در اینجا بهرغم وجود سرهنگ در اردوگاه حاجآقا ابوترابی رهبر معنوی اردوگاه میشود. طایفهنوروز گفت: حاج آقا ابوترابی آنچنان شخصیت برجستهای داشتند که همه قشر افراد با هر اعتقادی جذب ایشان میشدند، همان جایی که در آییننامه اسرا را به فرار تشویق میکرد، ایشان فرار را حرام اعلام کردند زیرا میگفتند ارزش ندارد به خاطر فرار چند نفر، چند هزار اسیر شکنجه شوند.
ادامه مطلب
547 گلزار شهدا در مازندران ساماندهی شدند
ادامه مطلب
روزشمار دفاع مقدس (29 مرداد 94)
ادامه مطلب
فراخوان هفتمین جشنواره استانی شعر دفاع مقدس استان فارس
ادامه مطلب