نام پدر: سیدحسن | تاریخ تولد: 07/01/1326 |
محل تولد: ایران - آذربایجان شرقی - تبریز | تاریخ شهادت: 15/02/1361 |
محل شهادت: آریاشهر-تهران | طول مدت حیات: 35 سال |
مزار شهید: بهشت زهرا(س)-قطعه26-ردیف43-شماره45-تهران |
در روز پانزدهم اردیبهشت سال 1361 چهار نفر از تروریست های منافق به ساختمان شعبه ۲ جهادسازندگی در آریاشهر تهران حمله می کنند و سه تن از جهادگران حاضر در ساختمان را وحشیانه به رگبار می بندند و پس از ارتکاب این جنایات ساختمان را به آتش کشیده و کتاب های مختلفی از جمله قرآن و نهج البلاغه را می سوزانند.
مزار پاک و مطهر سیدعنایت الله 35 ساله در بهشت زهرا(س) واقع می باشد.
از او دو فرزند به یادگار مانده است.
ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 3:28 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 3:28 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 3:27 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 3:27 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از کرمان، پیکرهای مطهر ۲۰ شهید دوران دفاع مقدس مورد استقبال کم نظیر مردم شهیدپرور شهرستان انار قرار گرفتند.
در مسیر شماره یک با عبور از شهربابک، سیرجان، بافت، بردسیر و در نهایت شهدا به کرمان می رسند و در مسیر دوم کاروان شهدا با عبور از شهرستان های سیرجان و رفسنجان فردا "18مرداد" وارد کرمان می شوند.
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 1:11 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از رشت، یادواره سردار شهید حجت الله (انوش) خجسته، رییس ستاد تیپ مستقل 75 ظفر قرارگاه رمضان همزمان با شهادت امام جعفرصادق(ع) در مسجد امیرالمومنین (ع) بلوار لاکان رشت برگزار می شود.
بنابراین گزارش، سردار حمزه فلاح، جانشین سپاه بیت المقدس استان کردستان به عنوان سخنران و حاج اسماعیل عموزاده به عنوان مداح این یادواره خواهند بود.
گفتنی است، سردار شهید حجت الله (انوش) خجسته به سال 1341 در رشت متولد شد و در دوران دفاع مقدس به عنوان فرمانده ستاد تیپ قرارگاه رمضان انتخاب شد و سرانجام پس از اقامه نماز صبح در تاریخ20/ 5/ 1366 در منطقه خرمال عراق به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش پس از هفت ماه و سیزده روز از غربت به سوی رشت منتقل شد و در جوار دیگر همرزمانش در مزار تازه آباد رشت مأوا گرفت و به عرشیان پیوست.
انتهای پیام/
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 1:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، ابوترابی به بغداد منتقل شد و فرماندهی اردوگاه را از دست داد. او ۲۰ روز در بغداد بود و۱۹ خرداد ۱۳۶۴ به جمع دوستانش در اردوگاه موصل یک قدیم پیوست.اما بیش از ۲ روز نگذشته بود که او را دوباره به بغداد منتقل کردند. این نقل و انتقالات مقارن با شب های قدر بود. شاید عراقی ها نمی خواستند او در میان اسرا باشد و سخنی بگوید. هر چند که در یکی از همین شب ها از قرب به خدا در شب های قدر گفت.
منبع: سایت جامع آزادگان
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 1:08 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 1:07 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از گرگان، آنچه در ادامه می آید سروده ای است از روح ا... رجبی (معاون پرورشی آموزش و پرورش) شاعری از شهر مینودشت، که به مناسبت ورود 13 شهید غواص و خط شکن به این شهر، سروده شده است.
دوباره پرچم گلگون لاله می آید
دوباره از دل اروند ناله می آید
کبوتران که غریبانه دل به آب زدند
پیاله ای به تمنای آفتاب زدند
لباس غیرت غواص را به تن کردند
قبای حضرت عباس را به تن کردند
ببین !که خاک تسلای دردشان شده بود
ازآب آمده بودندوسردشان شده بود
شدند تاکه زمینگیر گرمشان کردند
به سوز آتش صدتیر گرمشان کردند
به روی دوش شما دیدم این بدن هارا
چگونه شرح دهم داغ خط شکن هارا!
چگونه شرح دهم حال مادرت را مرد!
بغل گرفته چنین جسم بی سرت را مرد!
چگونه شرح دهم غربت پلاکت را
شناسنامه ی این جسم چاک چاکت را
چگونه شرح دهم سربه زانوی غم را
چگونه شرح دهم غربت دمادم را
به احترام شما سینه بی قرار شده ست
که دشت های وطن جمله لاله زار شده ست
به احترام شما توی فصل تابستان
زمین دچار غزلخوانی بهار شده ست
کلام مادر خوب تورا نمی فهمد
مگر کسی که به این غصه ها دچارشده ست
چنان پیام شما حک شده ست بر تاریخ
به خط سرخ که اینگونه ماندگار شده ست
سلام ما به غریبی دست بسته ی تان!
سلام ما به بدنهای سخت خسته ی تان!
سلام ما به شما یاس های دردانه!
به قلب خسته ی غواص های دردانه!
خوش آمدید شهیدان دست بسته ی ما!
کبوتران سبک بال پرشکسته ی ما!
به کوچه کوچه ی شهرم صدای پای شماست
هرآنکسی که دراینجاست آشنای شماست
هرآنکسی که درین حلقه نیست زنده به عشق
غریبه ای ست که بیرون زماجرای شماست
ازآسمان خزر تا خلیج زنده ی فارس
به دشت وکوه ،نشانی زردپای شماست
تمام دلخوشی دست های این مردم
به مهربانی دست پرازدعای شماست!
انتهای پیام/
[ یک شنبه 18 مرداد 1394 ] [ 1:05 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، شهید علی جعفریان در سال 1337 در روستای چایخانسر کلاچای از توابع رودسر متولد شد. دوران تحصیل را با موفقیت طی کرد و در سال 1355 موفق به اخذ مدرک دیپلم شد.
شهید جعفریان در سال 1359 به عنوان آموزگار در یکی از روستاهای ییلاق رحیم آباد به تدریس دانشآموزان پرداخت؛ وی همزمان با تدریس در مدرسه، در ساخت حمام و لولهکشی آب روستائیان کمک میکرد و تلاش برای رفع محرومیت مردم داشت.
وی در دوران دفاع مقدس برای چند بار عازم جبهه شد و در تاریخ 26 دی ماه 1365 در کربلای 5 به شهادت رسید.
سیفالله عباسی همرزم شهید جعفریان میگوید: شهید جعفریان به نماز اول وقت بسیار اهمیت میداد.
وی افزود: شهید جعفریان از مکروهات دوری کرده و به مستحبات عمل میکرد و تقوا و نماز بسیار اهمیت میداد.
منبع:فارس
نام پدر: حسن علی
تاریخ تولد: 22/04/1304
محل تولد: ایران - تهران - تهران
تاریخ شهادت: 06/10/1365
محل شهادت: پادگان شهیدبهشتی-تهران
طول مدت حیات: 61 سال
مزار شهید: گلزارشهدای امامزاده علی اکبر(ع)-تهران
مزار پاک و مطهرش در گلزار شهدای امامزاده علی اکبر(ع) قرار دارد.
ادامه مطلب
نام پدر: -
تاریخ تولد: - / - /1344
محل تولد: ایران - تهران - تهران
تاریخ شهادت: 24/01/1361
محل شهادت: بیمارستان
طول مدت حیات: 17 سال
مزار شهید: -
مجید با پیروزی انقلاب بر فعالیت هایش افزود وعلاوه بر فعالیت در مدرسه در سنگر مسجد نیز حضور همیشگی داشت.
با عضویت در بسیج دوره ی آموزش نظامی را در پادگان امام حسین (ع) به پایان رساند و عازم خطوط مقدم رزم گشت.
غروب روز سه شنبه بیست ودوم فروردین ماه سال 1361 مؤذن مسجد قمر بنی هاشم (ع) مؤمنین را به نماز فرا خواند. مجید مقابل در مسجد ایستاد، ناگهان دو نفر از منافقین سواربر موتورسیکلت او را به گلوله بستند، پیک مجروح مجید را به بیمارستان رساندند ولی معالجات مؤثر واقع نشد و او در سن 17 سالگی درروز بیست وچهارم فروردین ماه به شهادت رسید.
ادامه مطلب
نام پدر: محمد
تاریخ تولد: 20/04/1346
محل تولد: ایران - تهران - تهران
تاریخ شهادت: 30/09/1362
محل شهادت: تهران
طول مدت حیات: 16 سال
مزار شهید: گلزارشهدای امامزاده کابل حسین-تهران
مزار پاک و مطهرش در امامزاده کابل حسین در تهران واقع می باشد.
ادامه مطلب
استقبال بی نظیر مردم شهرستان انار از 20 شهید غواص
در این استقبال بسیار باشکوه و مثال زدنی مردم این شهرستان از کوچک و بزرگ، پیر و جوان حضور داشتند و ازدحام جمعیت به گونه ای بود که مسیر حرکت به سمت امامزاده صالح انار، 3ساعت به طول انجامید.
پس از وداع باشکوه شب گذشته مردم این شهرستان با پیکرهای مطهر شهدا و قرائت زیارت پرفیض عاشورا، پیکرهای مطهر شهدا از دو مسیر مختلف تا رسیدن به کرمان، از شهرهای مختلف گذر می کنند.
بر اساس این گزارش در شهر کرمان هم جوانان خودجوش نسل سوم در یک عمل ابتکاری، زیبا و پسندیده، با تهیه تعداد زیادی گل رز و الصاق دعوتنامه، پیام شهدا را به مردم منتقل میکنند.
این گلها و دعوتنامهها امشب در میادین و خیابانهای سطح شهر توزیع میشود؛ در این دعوتنامه آمده است: انگار همین دیروز بود؛ یادتان هست همراهی مان کردید که برویم جبهه؟ ما شهید شدیم تا عزت و شرف و شادی کسی پایمال نشود.
حالا برگشته ایم؛ یکشنبه ساعت 18 میدان ولیعصر(عجل الله) شهرمان مراسم استقبالی است؛ چشم به راهتان هستیم.
گفتنی است، از مجموع ۲۷۰ شهیدی که پیکرهای مطهرشان به وطن بازگشتند، ۲۰ شهید متعلق به استان کرمان است که از این تعداد ۱۰ شهید احراز هویت شدند و ۱۰ شهید دیگر به عنوان گمنام در سالروز شهادت امام صادق(علیه السلام)تشییع و تدفین می شوند.
ادامه مطلب
یادواره سردار شهید «حجت الله خجسته» در رشت برگزار می شود
ادامه مطلب
چرا ابوترابی دلش نمی خواست به ایران برگردد؟
برای اولین باری که ابوترابی را به بغداد منتقل کردند،علت دیگری هم ذکر شده است. طی توافقاتی که دولت های ایران و عراق زیر نظر صلیب سرخ جهانی صورت داده بودند، تصمیم گرفته شد تا عده ای از اسیران معلول، مسن و یا خانواده هایی که به اسارت در آمده بودند، مبادله شوند.
اسرای ایرانی در اردوگاه های عراق، وقتی از موضوع مطلع شدند به یک توافق تقریباً کامل رسیدند که در صورت امکان فردی را که مورد تایید اکثریت باشد در این مبادله قرار دهند تا بتواند به درستی موقعیت و وضعیت اسرا و شرایط غیرقابل تحمل و سخت آنها را به اطلاع مسئولین ایرانی برساند.
پس از مشورت های متعدد سید علی اکبر ابوترابی انتخاب شد؛ به خصوص با این ترفند که اگر او وامثال او به ایران بروند، می توانند در برقراری صلح وآتش بس کمک بزرگی انجام دهند.
سید علی اکبر ابوترابی را میان اسرای دیگری از اردوگاه های مختلف ابتدا به بغداد و۲۰روز بعد به فرودگاه منتقل کردند. در فرودگاه،عراقی ها برای آخرین بار لیست اسرا و علت مبادله را کنترل می کردند و ابوترابی را به علت دارا نبودن شرایط لازم از هواپیما پیاده و او را به یکی از زندان های بغداد بردند و به همین علت او را بارها بازجویی و مورد شکنجه وآزار و اذیت قرار دادند و سرانجام به اردوگاه باز گردانند.
سید علی اکبر ابوترابی پس از بازگشت به اردوگاه به دوستانش گفت: «وقتی من در مقابل اصرار شما قرار گرفتم و فعالیت ها و جنب و جوش و امیدواری شما را مشاهده کردم، نخواستم شما را ناراحت کنم. با توجه به اینکه فکر می کردم صلیب سرخ و عراقی ها را نمی توانید راضی کنید، وقتی دیدم مسائل حل شد و وارد هواپیما باید بشوم به مادرم فاطمه زهرا(س)متوسل شدم و گفتم: مادر! من با این بچه ها آمده ام ،دوست دارم با اینها به میهن برگردم. در مقابل والدین اسرا، خانوده آنها وامام عزیز چگونه سر بلند کنم.اگر فکر کنند که من به بهانه رساندن درخواست اسرا خود را از زندان نجات داده ام،چه کنم؟ زهرا جان! مادر عزیزم!این مسئله برای من قابل تحمل نیست. تا اینکه داخل هواپیما، پرونده ها مورد بررسی قرار گرفت و مرا به علت نداشتن شرایط برگرداندند. باور بفرمایید وقتی این جمله را شنیدم ، خیلی خوشحال شدم واحساس کردم که دختر پیغمبر(س)دعای مرا پذیرفته است.»
سیدعلی اکبر ابوترابی۲۹خرداد۱۳۶۴مطابق با عید فطر،به اردوگاه بازگشت و جشن اسرا کامل شد.او همان روز از عید فطر گفت و اینکه «عزت وشرف انسان به همین است که همیشه خودش را فدای عزت وشرف دیگران کند.»
ابوترابی اظهار امیدواری کردودر پایان گفت: «خدا ان شاءالله همه تان را سلامت بدارد.ان شاءالله اسارت به خوبی بر شما بگذرد.همان طور که با عزت از خانه بیرون آمدید با عزت برگردید. خدا نگهدارتان.»
ادامه مطلب
ادامه مطلب
سلام ما به شما یاس های دُردانه! / به قلب خسته غواص های دُردانه!
ادامه مطلب
معلم شهیدی که به نماز اول وقت بسیار اهمیت میداد
ادامه مطلب