دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

اگر امروز لحظه ای سستی کنیم به خون شهدا به اسلام خیانت کرده ایم


اگر امروز لحظه ای سستی کنیم به خون شهدا به اسلام خیانت کرده ایم...
اگر امروز لحظه ای سستی کنیم به خون شهدا به اسلام خیانت کرده ایم

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 12 مرداد 1394  ] [ 1:38 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

استقبال از کاروان دُردانه‌های دست بسته در استان گلستان


نشست خبری ستاد استقبال، تشییع و تدفین 13 شهید خط شکن غواص، در سپاه نینوا گلستان برگزار شد.
استقبال از کاروان دُردانه‌های دست بسته در استان گلستان

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از گرگان، سرهنگ "عبدالله عین علی" رئیس ستاد استقبال، تشییع و تدفین 13 شهید خط شکن غواص در نشست خبری گفت: با توجه به اینکه پیکر مطهر شهدا در تمامی شهرستانهای استان تشییع خواهد شد، لذا طی جلسه ای با فرمانداران و فرماندهان، ستاد شهرستانی هم همانند ستاد استانی تشکیل شده است.

وی به عنوان کاروان شهدا اشاره کرد و افزود: پیکر مطهر شهدا صبح امروز چهارشنبه 14 مردادماه از ستاد معراج شهدا در تهران تحویل و عصر همان روز در قالب 2 تریلی تحت عنوان کاروان "دُر دانه های دست بسته" وارد استان گلستان خواهند شد.

در ادامه سرهنگ عین علی به تشریح مراسم استقبال و تکریم پیکر مطهر 13 شهید غواص و خط شکن استان گلستان پرداخت که در ذیل آمده است:

پنجشنبه 15 مرداد 94:

گمیشان ساعت 8 صبح ، بندرترکمن ساعت 11 ، کردکوی ساعت 18

جمعه 16 مرداد 94:

علی آباد کتول ساعت 9 صبح ، رامیان ساعت 15 ، آزادشهر ساعت 18 

شنبه 17 مرداد 94:

مینودشت ساعت 9 صبح ، گالیکش ساعت 15 ، کلاله ساعت 18

یکشنبه 18 مرداد 94:

مراوه تپه ساعت 9 صبح ، بعد از ظهر حرکت به سمت گرگان،

ساعت 19/30 الی 23 مراسم شب وداع استانی با مداحی برادر "حاج صادق آهنگران" و سخنرانی سردار "رمضان شریف" معاون روابط عمومی سپاه پاسداران، و با حضور پرشور اقشار مختلف مردم در مصلای شهر گرگان برگزار خواهد شد.

بعد از پایان مراسم پیکر مطهر شهدا به مدت یک ساعت در اختیار مردم در مصلای گرگان قرار خواهد گرفت تا امت شهید پرور گرگان بتوانند از وجود شهدا کمال استفاده را ببرند.

دوشنبه 19 مرداد 94:

ساعت 9/30 صبح الی 12/30، تشییع استانی شهدا از بهداری سپاه نینوا به سمت چهار راه شهدا در گرگان خواهد بود و در پایان شهدا به محل تدفین در شهرستانها انتقال داده خواهند شد.

سه شنبه 20 مرداد 94:

تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهدا در شهرستانهای محل تدفین

رئیس ستاد استقبال، تشییع و تدفین 13 شهید خط شکن غواص به محل های تدفین شهدا اشاره کرد و افزود: تاکنون شهرهای نوکنده، اینچه برون گنبد، انبارالوم آق قلا و قرق برای تدفین شهدا مشخص شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد مراسم چهلم شهدای خط شکن و غواص در هفته دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 12 مرداد 1394  ] [ 1:37 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

قاسم سلیمانی از «قاسم میرحسینی» می‌گوید


حاج قاسم سلیمانی شهید «حاج قاسم میرحسینی» را سیدالشهدای همه شهدای استان سیستان و بلوچستان و بزرگ لشکر 41ثارالله نامیده است.
قاسم سلیمانی از «قاسم میرحسینی» می‌گوید

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، حاج قاسم سلیمانی فرمانده لشکر41 ثارالله در دوران دفاع مقدس در رابطه با حاج قاسم میرحسینی گفته است:«ما همه مات و مبهوت حرکات او می‌شدیم. او یک سخنور بود و وقتی شروع به صحبت می‌کرد. به قول بچه ها «جادو» می‌کرد. تمام حرف‌های خودش را با استناد به آیات و روایات نقل می‌کرد. من واقعا احساس می‌کردم هیچ روحانی‌ای توی سن و سال خودش به پای ایشان نمی‌رسید. در بعد فرماندهی باید بگویم ایشان در جلسات همیشه صائب‌ترین نظرات را می‌داد. بهترین نظر؛ نظر شهید میرحسینی بود و در میدان عمل هم همان‌ها به وقوع می‌پیوست.من خدا را شاهد می‌گیرم که هیچ وقت در چهره شهید میرحسینی در سخت‌ترین شرایط هراسی ندیدم.انگار در وجود این مرد چیزی بعنوان ترس،هراس،دلهره و تردید وجود نداشت. اگر در محاصره بود همانطور صحبت می‌کرد که در اردوگاه صحبت می‌کرد. سیدالشهدای همه شهدای استان سیستان و بلوچستان و بزرگ لشکر ثارالله، که واقعا امروز من در هر مأموریتی جای او را خالی می بینم، شهید میرحسینی است.»

کنگره شهدای دانشجو سیستان و بلوچستان سال گذشته آغاز به کار کرد و قرار است در آذرماه امسال نیز اختتامیه فعالیت‌های این کنگره برگزار شود. یکی از برنامه‌هایی که برای اختتامیه در نظر گرفته‌ شده رونمایی از چندین کتاب است. یکی از این کتاب‌ها زندگی‌نامه و رشادت‌های شهید قاسم میرحسینی قائم مقام لشکر 41ثارالله خواهد بود.

همچنین دیدار با خانواده‌های شهدا، تولید ویدئو کلیپ و تقدیر از مادران و پدران شهدا در روز اختتامیه کنگره از دیگر برنامه‌ها هستند.

تعداد دانشجوی استان سیستان و بلوچستان 45 نفر است.

تصویر سرلشکر قاسم سلیمانی را در کنار شهید قاسم میرحسینی نشان می‌دهد.

 

منبع: ایسنا

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 12 مرداد 1394  ] [ 1:37 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

اولین گردهمایی پژوهشگران حوزه زنان و دفاع مقدس برگزار می‌شود


رئیس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس از برگزاری اولین نشست پژوهشگران عرصه دفاع مقدس توسط این سازمان خبر داد.
اولین گردهمایی پژوهشگران حوزه زنان و دفاع مقدس برگزار می‌شود

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس به نقل از روابط عمومی سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس، مریم مجتهدزاده رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس با بیان اینکه تلاش پژوهشگران عرصه دفاع مقدس به‌ویژه محققانی که در حوزه زنان و دفاع مقدس زحمت کشیده‌اند باید مورد تقدیر قرار گرفته و تقویت شود، خاطر نشان کرد: موضوع دفاع مقدس باید در صدر اولویت‌های پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و آموزشی قرار گیرد.

وی بر لزوم برنامه‌ریزی جامع عملیاتی در حوزه مرتبط با پژوهش‌های دفاع مقدس تاکید کرد و افزود: به دلیل اهمیت اقدام هماهنگ در احصای اولویت‌های پژوهشی و انجام مطالعات راهبردی این حوزه، سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس نخستین گردهمایی پژوهشگران حوزه زنان و دفاع مقدس را برگزار خواهد کرد.

مجتهدزاده جمع آوری و ارائه پژوهشها و مقالات کاربردی را یکی از موارد مهم در جهت ترویج فرهنگ دفاع مقدس عنوان و خاطرنشان کرد: برای ارائه مولفه های دفاع مقدس در سطح ملی و بین المللی برنامه ریزی های مناسب صورت گرفته است که از جمله به شناسایی پژوهشگران و فراخوان پژوهشی اساتید دانشگاه به منظور ارائه این مولفه ها به جامعه می توان اشاره کرد.

مجتهدزاده همچنین به برنامه های هفته دفاع مقدس در مهرماه سال جاری اشاره کرد و گفت: اجرای مراسم اهدای گل به مرقد امام راحل و تجدید بیعت خانواده معظم شهدا با آرمان های بنیانگذار انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری در هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود.

مجتهدزاده با بیان اینکه جلوه های دفاع مقدس می تواند انسان را به کمال برساند، بر تدوین و تألیف خاطرات بانوان در آن دوران به منظور در اختیار قرار دادن نسل جوان تأکید کرد، تا جوانان متوجه هویت و تاریخ پر افتخار خود شوند.

وی همچنین با اشاره به رهنمورهای مقام معظم رهبری که فرمودند اجازه ندهید فعالین دفاع مقدس منزوی شوند اظهار داشت: باید با استفاده از ظرفیت و مشاوره  این فعالین گام‌های اساسی برای پیش برد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برداشته شود.

مجتهدزاده همچنین با اشاره به این فرمایش مقام معظم رهبری که زنان حماسه ساز دوران دفاع مقدس باید به عنوان الگو به جامعه معرفی شوند، خاطرنشان کرد: باید با معرفی بانوانی که سرود جهاد را برای حضور مردان در جبهه ها فراهم کردند الگوهای معنوی را پیش روی جامعه و نسل جوان قرار دهیم.

وی گفت: همانطور که مقام معظم رهبری بر حرکت جهادی و استفاده از ظرفیت‌های ملی برای پیش برد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تأکید دارند باید با استفاده از ظرفیت نیروهای مستعد و جهت دهی افکار جامعه، فرهنگ ایثار، شهادت و کمال گرایی را نشر دهیم.

مجتهدزاده تأسیس بیت الزهرا را فعالیتی ارزشمند، جهادی و خودگردان  و مرکز اجتماع صاحبنظران عرصه نشر ارزش های دینی بویژه در حوزه زنان و خانواده خواند.

وی به اجرای «طرح عقیله» توسط سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس با همکاری امور زنان سازمان اوقاف اشاره کرد و اظهار داشت: در این طرح واحد خواهران حوزه علمیه استان تهران نیز  به منظور بصیرت افزایی نخبگان در حوزه دفاع مقدس مشارکت خواهد داشت.

وی در ادامه جمع آوری کتابهای مربوط به حوزه دفاع مقدس واستفاده از ظرفیت فضای مجازی و هدایت آن و بهره مندی از ابتکار و تخصص جوانان در موضوع دفاع مقدس و همچنین ایجاد و تقویت کمیته دختران جوان را ضروری دانست.

مجتهدزاده اظهار امیدواری کرد: کتابها و مستندات تهیه شده در سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس که مبتنی بر سبک زندگی وسیره شهداست به عنوان منابع مرجع در اختیار هنرمندان در جهت ساخت فیلم و انیمشین قرار گیرد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 12 مرداد 1394  ] [ 1:36 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

در آستانه تشییع پیکرهای مطهر 48 شهید غواص و خط شکن در استان اصفهان که 18 تن آن احراز هویت شدند، گروه‌های مردمی اقدام به انتشار پوسترهایی کردند که "یونس گُم گشته بازآید..." یکی از مجموعه پوسترهایی با تصاویری از غواصان لشکر 14 امام حسین(ع) است.
 

ادامه مطلب

[ دوشنبه 12 مرداد 1394  ] [ 1:35 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فرماندار تربت‌حیدریه با خانواده سه شهید این شهرستان دیدار کرد


فرماندار تربت‌حیدریه با حضور در بیوت خانواده شهیدان آزادی، خاکشور و حیدر حسنی و جانباز 70% حسین زنگنه بر اهمیت توجه به زنده نگه‌داشتن یاد شهدا تأکید کرد.
فرماندار تربت‌حیدریه با خانواده سه شهید این شهرستان دیدار کرد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد به نقل از روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، مهندس فتحی‌نیا معاون استاندار و فرماندار تربت‌حیدریه با حضور در بیوت خانواده شهدا و ایثارگران بر اهمیت توجه به زنده نگه‌داشتن یاد شهدا تأکید کرد.

در این دیدارها که رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تربت‌حیدریه، بخشدار مرکزی و معتمدین معین بنیاد این شهرستان نیز حضور داشتند فرماندار تربت‌حیدریه با حضور در منزل 4 تن از خانواده ایثارگران از نزدیک با والدین شهدای والامقام، محمد آزادی، علی‌اکبر خاکشور، اسماعیل حیدر حسنی و جانباز 70% حسین زنگنه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی ضمن تجلیل و تکریم از جان‌فشانی آنان گفت: رشادت‌های ایثارگران ولایتمداری، صبر، و استقامت و حضور درصحنه‌های سیاسی اجتماعی خانواده شهدا و ایثارگران ستودنی است.

در ادامه محمد حسینعلی‌زاده رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: اقتدار، سربلندی و پیشرفت کشور در عرصه‌ها را مدیون خون‌های پاک فرزندان آنان دانست و از درگاه ایزد منان برایشان آرزوی سلامتی نمود.

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 12 مرداد 1394  ] [ 1:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یادگاری با ارزش از روزهای اسارت


برادران با مشاهده این که نگهبان رادیو خویش را داخل آن شبکه ها می گذارد تصمیم می گیرند روی شانه های یکدیگر سوار شوند تا سرانجام نفر آخر رادیو را از داخل شبکه پایین بیاورد و برای این کار شروع به تمرین می کنند.
یادگاری با ارزش از روزهای اسارت

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، خاطرات اسارت در کنار همه سختی ها و عذاب‌هایش برای آزادگان ما شیرینی خودش را هم دارد. لحظاتی که دور از خانواده و در سرزمینی غریب سپری شد اما شاهنامه ای بود که آخرش خوش درآمد. آنچه می خوانید بخشی از خاطرات آزاده  فتاح محمد است:

معمولا در آغاز اسارت در تمام اردوگاه ها رادیو در اختیار برادران اسیر قرار داشت. به ویژه در اردوگاه های موصل که دارای چندین رادیو بودند، اما بر اثر گذر زمان این رادیو ها هر کدام به نحوی فرسوده و خراب شدند، یا به دست عراقی ها افتادند و هیچ وسیله ای برای کسب خبر در اختیار برادران نبود.

در اردوگاه موصل ۳ که بعداً به عنوان موصل ۴ نامیده شد. برادران سعی و تلاش زیادی داشتند تا یک رادیو به دست آورند. به طور اتفاقی آنها متوجه شدند که در راهروی طبقه فوقانی، نگهبان یک رادیو دارد که آن را داخل شبکه هایی که به وسیله تابوک در جلوی راهرو ساخته بودند قرار می دهد و به برنامه های آن گوش می دهد.

برادران با مشاهده این که نگهبان رادیو خویش را داخل آن شبکه ها می گذارد تصمیم می گیرند روی شانه های یکدیگر سوار شوند تا سرانجام نفر آخر رادیو را از داخل شبکه پایین بیاورد و برای این کار شروع به تمرین می کنند.

در آن زمان جوان بسیجی و دلاوری به نام محسن حیدری از اهالی شهرستان بروجن داوطلب شد که رادیو را از داخل شبکه بردارد و پایین بیاورد و این کار را هم با سرعت هر چه تمام تر انجام داد و رادیو توسط او به قول معروف تک زده است.

ناگفته نماند که بعداً تمام نیازمندی های این رادیو از جمله باطری و... را از همان سرباز عراقی می گرفتیم و این رادیو به نام (مائده آسمانی) شهرت یافت. به هر حال برادران تا آخر اسارت در آن اردوگاه به وسیله همان رادیو به نحو احسن از اخبار و رویدادهای میهن عزیزمان آگاه می شدند و بعد از آزادی نیز با جاسازی در داخل کتابی قطور آن را به میهن آوردند و به گفته برخی از برادران به رهبر عظیم الشان تقدیم نمودیم و هم اکنون در موزه ثامن الائمه نگهداری می شود.

 

منبع: سایت جامع آزادگان

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 12 مرداد 1394  ] [ 1:33 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکر "محمدرضا عطایی" شهید مدافع حرم تشییع می‌شود


مراسم تشییع پیکر شهید مدافع حرم حضرت زینب(س) شهید "محمدرضا عطایی" صبح فردا در صفادشت کرج برگزار می‌شود.
پیکر

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، صبح فردا سه‌شنبه(13 مرداد) پیکر شهید مدافع حرم حضرت زینب(س) "محمدرضا عطایی" تشییع می‌شود.

این مراسم ساعت 11 صبح در صفادشت کرج آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 12 مرداد 1394  ] [ 1:32 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

خلق آثار جدید عرصه ایثار با رنگ و بوی جوانی/ خوشحالم که در کارنامه‌ام 2 اثر برای دفاع مقدس دارم


کیوان کاظمیان و محمد علیزاده دو خواننده مردمی کشورمان با جانبازان مرکز توانبخشی امام خمینی (ره) مشهد دیدار کردند.
خلق آثار جدید عرصه ایثار با رنگ و بوی جوانی/ خوشحالم که در کارنامه‌ام 2 اثر برای دفاع مقدس دارم

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد به نقل از روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، کیوان کاظمیان و محمد علیزاده دو خواننده کشورمان با جانبازان مرکز توانبخشی امام خمینی (ره) دیدار کردند.

کیوان کاظمیان در حاشیه این دیدار با ابراز خوشحالی از حضور خود در کنار جانبازان هشت سال دفاع مقدس، اظهار داشت: به طور قطع همه مردم ایران زمین عزت و شرف این کشور را مدیون رشادت‌ها و دلاوری‌های جانبازان و شهدای هشت سال دفاع مقدس می‌دانند.

خلق آثار جدید عرصه ایثار با رنگ و بوی جوانی

وی در رابطه با آثار جدید در نظر گرفته شده خود نیز، بیان کرد: من به همراه برادرم که خود یکی از رزمندگان عملیات کربلای 5 بوده و طعم آن دوران را چشیده و دیده است، فعالیت هنری خود را از سال 76 آغاز کردیم و به لطف خدا در سه سال گذشته نیز با خلق آثاری جدید به فرهنگ ایثار و شهادت رنگ و بوی ناب جوانی دادیم.

کاظمیان افزود: به لطف خدا سعی داریم تا ترانه‌ای جدید برای جانبازان کشور خلق کنیم و البته این موضوع را باید خاطرنشان کنم که من به همراهی برادرم حساسیت بسیار زیادی را برای ترانه این اثر در نظر گرفته‌ایم.

وی در رابطه با اثری که برای شهدای گمنام در "آلبوم برادرم که رفت" در نظر گرفته شده نیز تصریح کرد: خوشبختانه کلید خوردن این اثر از عید سال 94 شروع شد که با عنایت ایزد منان اکران این ترانه با ورود و تشییع 175 شهید غواص مصادف شد، که جا دارد این اثر ناقابل را به روح پاک این 175 شهید غواص هدیه کنم، تا از این طریق یاد و راه این عزیزان همواره در دل و ذهن مردم زنده بماند.

خوشحالم که در کارنامه‌ام 2 اثر برای دفاع مقدس دارم

 محمد علیزاده دیگر خواننده کشورمان نیز در بازدید از این مرکز اظهار داشت: بسیار خوشحالم که چنین روزی در این مکان دل‌نشین و روح‌افزا حضور پیدا کردم و انرژی دوباره‌ای به دست آورده‌ام و باید بگویم در کنار این دلاورمردان بودن لذت خاص خود را دارد.

علیزاده با اشاره به‌ضرورت توجه به فرهنگ دفاع مقدس تصریح کرد: اگر امروز این وطن و مردم به قله‌های مرتفع موفقیت و عزت دست‌یافته‌اند مرهون رشادت‌ها و دلاوری‌های این غیور مردان ایران اسلامی است.

وی افزود: مسئولان فرهنگی ما باید در فعالیت‌های خود که منجر به فرهنگ‌سازی می‌شود، دیدار با این دلاورمردان را در کنار سایر برنامه‌های خود بگنجانند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: خوشبختانه در کارنامه هنری من 2 اثر در رابطه با دفاع مقدس جای دارد ولی امسال تصمیم دارم تا اثری دیگر برای جانبازان هشت سال دفاع مقدس کشورم نیز خلق کنم.

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 12 مرداد 1394  ] [ 1:32 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

طاقچه دل بی طاقت نگاه تو بود


مادر لحظه‌های آخر زندگی‌اش را هم در انتظار دیدن پسری سپری کرد که لباس غواصی پوشیده و رفته بود. آن زمان که در احتضار به سر می‌برد به خانواده اصرار کرد او را به حیاط و نزدیک‌ترین نقطه به در ورودی منتقل کنند می خواست در آخرین لحظات نفس کشیدن هم چشمانش به چارچوب در خیره باشد شاید آخرین تصویری که در قاب نگاهش نقش می‌بندد، چهره پسری باشد که به وجودش افتخار می‌کرد.
طاقچه دل بی طاقت نگاه تو بود

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، سید عبدالله مهدوی نیاکی، برادر شهید منصور مهدوی  نیاکی ـ متولد 1346 در آمل ـ  یکی از 175 شهید غواصی که با دستان بسته، در آسمان مردانگی به پرواز درآمدند، در گفت‌وگویی گفت: شش برادر و دو خواهر بودیم.

شهید سید ناصر مهدوی نیاکی که دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته شیمی معدن بود، برادر سوم و سید منصور برادر چهارم خانواده بودند.

پدر و مادرمان با افتخار هر سه ما را راهی جبهه کرده بودند و لحظه‌ای از این احساس مسئولیت و میهن‌پرستی خویش پشیمان نشدند.وی از خاطراتی که با برادرش شهید منصور در جبهه‌ها دارد چنین گفت: در عملیات والفجر 6 بود که مجروح شدم.

در آن لحظات منصور بالای سرم بود و وقتی متوجه مجروحیتم شد، مرا از میدان مین عبور داد، با وجود این از ناحیه گلو مجروح و دچار پارگی نای، مری و قطعی تارهای صوتی سمت راست شدم.

وی که با بیان این جملات، صدایش به لرزه افتاد، گفت: همرزمان منصور بازگشته بودند، اما از او خبری نشد. هر کسی از راه می‌رسید اخباری ضد و نقیض به گوش‌مان می‌رساند که دل مادر هر بار از شنیدن آن اخبار پاره می‌شد اما هیچگاه امید بازگشت حتی قطعه‌ای از استخوان منصور را از دست نداد.

مهدوی نیاکی ادامه داد: از زمان مفقود شدن منصور 6 ماه و دو روز گذشت که برادرم ناصر در عملیات نصر4 در دوم تیرماه سال1366 به شهادت رسید.پدر و مادر، در کنار شادمانی از افتخارآفرینی فرزندشان، غم از دست رفتن منصور را به جان می‌خریدند اما لحظه‌ای از انتظار پیدا شدن خبری موثق از منصور دست نکشیدند.

منصور رزمی کار بود و یکی می‌گفت او با نیروهای عراقی در یک جنگ تن به تن حضور پیدا کرده بود، دیگری می‌گفت نیروهای عراقی او را دوره کرده بودند و مورد اصابت سرنیزه آنها قرار گرفت، گاهی هم خبر تیر خوردن او را می‌شنیدم اما مادر هیچ‌کدام را باور نمی‌کرد.

هر روز عکس منصور را مقابل چشمانش می‌گذاشت و برایش صحبت می‌کرد.از چشمان منتظرش برای او می‌گفت و اشک می‌ریخت. محال بود در مورد موضوعی غم‌انگیز یا شادی‌آور صحبت کند اما انتهایش به منصور ختم نشود.

به هیچ عنوان قانع نمی‌شد، حتی زمانی که پلاکی به نام منصور آوردند و آن را در قطعه مجاور برادرم شهید ناصر مهدوی نیاکی دفن کردند، باز هم نمی‌پذیرفت که صاحب پلاک منصور است.

هر بار برای زیارت مزار برادرم ناصر می‌رفت برای صاحب آن پلاک هم فاتحه می‌خواند اما همیشه می‌گفت من مادر هستم و قلبم به من دروغ نمی‌گوید. می‌دانم خبر شهادت یا اسارت منصور من در راه است.عبدالله مهدوی نیاکی با مرور روزهایی که مادر مقابل تلویزیون می‌نشست تا نام یا تصویری از منصور را در میان اسرا ببیند، گفت: تمام لحظه‌های زندگی مادر خلاصه شده در خبری از منصور بود.

همین بی‌تابی‌ها باعث شد او دچار دیابت شود و شدت بیماری به حدی برسد که در سه مرحله، بخشی از پای سمت چپ او قطع شود و در چهار سال آخر عمر، میهمان تخت‌های بستری بیمارستان بقیه‌الله و خاتم‌الانبیا باشد.بی‌تابی‌های پدر جنسی متفاوت از تشویش مادر داشت.

او مرد خانه بود و می‌خواست شیرازه آن از هم نپاشد، برای همین هیچگاه در مقابل دیدگان مادر و فرزندان اشک نمی‌ریخت و زانوی غم بغل نمی‌گرفت.

عبدالله مهدوی افزود: پدر هربار که می‌خواست به مزار شهدا برود تا غوغای درونش آرام بگیرد، بهانه انجام کاری در بیرون از منزل را می‌گرفت درحالی که می‌خواست، خود را به مکانی برساند که آشوب درونش را التیام بخشد.

وی به روز سی‌ام اردیبهشت ماه و خبر پیدا شدن 175 شهید غواص اشاره کرد و گفت: 6 سال قبل پدر و 5 سال قبل مادر به رحمت خدا رفتند اما همه ما خواهر و برادرها به نوعی یقین پیدا کرده بودیم، انتظار مادر بی‌حکمت نبود و بالاخره روزی از راه می‌رسد که نشانی از برادرمان پیدا کنیم تا اینکه خبر ورود 175 شهید غواص اعلام شد.

انگار به من الهام شده بود منصور بعد از این همه سال بازگشته است، حتی این موضوع را با چند نفر از آشنایان مطرح کردم تا اینکه 10 روز قبل انتظار به سررسید و مسئولان اعلام کردند یکی از آن ماهی‌های خاکی برادرمان، شهید سید منصور مهدوی نیاکی است.

غم همه خواهر و برادرهایم از این است که مادر شاهد این لحظه باشکوه نیست. اما یقین داریم روح او و پدر از افتخارآفرینی پسرشان که در مقطع سوم متوسطه تحصیل می‌کرد اما مردانه ایستادگی کرد، مسرور است.این روزها جای مادر خالی است تا به پسر غیرتمندش خوشامد بگوید.

این روزها خواهران شهید منصور مهدوی نیاکی به جای پدر و مادر استخوان‌های بدن برادر را تبرک می‌کنند و می‌گویند، برادرمان اگر سرش می‌رفت، قولش نمی‌رفت.

آنها که نتوانسته بودند مراسم دامادی برادر را نظاره‌گر باشند، حالا از داغ شیرینی می‌گویند که تمام وجودشان را گرفته است. لباس خاکی برادر غواصی که خط‌شکن رودخانه اروند بود این روزها دلخراش‌ترین صحنه‌ها را به یاد خانواده مهدوی نیاکی می‌آورد اما با همه اینها افتخار می‌کنند به برادری که در رفتن و بازگشت‌اش تاریخ‌ساز شد.

 

منبع: روزنامه ایران

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 12 مرداد 1394  ] [ 1:31 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 80 ] [ 81 ] [ 82 ] [ 83 ] [ 84 ] [ 85 ] [ 86 ] [ 87 ] [ 88 ] [ 89 ] [ > ]