دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

کتاب «خسته نباشی پا» رونمایی شد


کتاب «خسته نباشی پا» گوشه‌هایی از زندگی سردار شهید «مجید مرآت حقی» با حضور مادر شهید و مردم شهرستان فومن در مسجد ولی عصر(عج) این شهرستان رونمایی شد.
کتاب «خسته نباشی پا» رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از رشت، «کتاب خسته نباشی پا» گوشه هایی از زندگی سردار شهید مجید مرآت حقی فرمانده گردان حضرت ابوالفضل (ع) لشکر قدس گیلان با حضور خانواده شهید و مردم شهرستان فومن در مسجد ولی عصر(عج) این شهرستان رونمایی شد.

بنابراین گزارش، در این مراسم که به همت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان برگزار شده بود برش هایی از صحنه های حضور این سردار شهید در جبهه های حق علیه باطل به صورت نماهنگ برای حاضرین پخش شد.

در این مراسم مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان با بیان خاطراتی از این شهید بزرگوار به نقش رهبری وی در فرماندهی گردان های تحت مدیریتش پرداخت و گفت: سردار شهید مجید مرآت در پذیرفتن و نپذیرفتن کارها خود را مسئول می دانست و به دیگران نیز گوشزد می کرد که در پذیرفتن و نپذیرفتن هر کاری مسئول هستند.

گفتنی است، مادر شهید مرآت نیز چند دقیقه ای در مورد زندگی فرزندش برای حاضرین در مجلس به صحبت پرداخت و در پایان با حضور مدیرکل بنیاد گیلان، نویسنده کتاب و خانواده شهید از این کتاب رونمایی شد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 11 مرداد 1394  ] [ 12:58 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

رونمایی از کتاب وصیت‌نامه شهدای استان کرمانشاه در هفته دفاع مقدس


مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه گفت: کتاب وصیت نامه شهدای استان کرمانشاه در هفته دفاع مقدس رونمایی می‌شود.
رونمایی از کتاب وصیت‌نامه شهدای استان کرمانشاه در هفته دفاع مقدس

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از کرمانشاه، سرهنگ مرادعلی محمدی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه اظهار داشت: شهدا زیباترین الگوهای غیرت و جوانمردی هستند و بشریت امروز بیش از گذشته نیازمند فرهنگ جهاد و شهادت برای رسیدن به آمال انسانی  و تفوق بر مشکلات مادی و معنوی است.

وی گفت: برای آشنایی جامعه با فرهنگ ایثار و شهادت باید خاطرات ، زندگینامه و وصیت نامه شهدای عزیز استان در دسترس عموم قرار گیرد.

مسئول کمیته تدوین و تالیف کنگره شهدای استان کرمانشاه از تدوین و تالیف پنج عنوان کتاب موضوعی وصیت نامه شهدای استان خبر داد و گفت: کتاب گنجینه شهدای استان در 5 جلد به صورت موضوعی با عناوین جهاد و شهادت، خانواده، بصیرت، جوانان و دانش آموزان تدوین و تالیف شده است و در هفته دفاع مقدس سال جاری رونمایی خواهد شد.

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 11 مرداد 1394  ] [ 12:58 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

۱۵۰ شهید غواص و خط‌شکن در روز ۲۰ مرداد ماه همزمان با سالروز شهادت امام امام جعفر صادق (ع) در پنج استان اصفهان، کرمان، گلستان، خوزستان و مازندران تشییع و به خاک سپرده می‌شوند.
 

ادامه مطلب

[ یک شنبه 11 مرداد 1394  ] [ 12:56 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیرمردی آنجا بود که ظاهراً‌ به تازگی از خط مقدم برگشته و کمی ترسیده بود، گفت: «کجا می‌خواهید بروید؟ آن جلو همه را درو می‌کنند. بچه‌ها تار و مار شده‌اند. یک چوب دستی به ما داده‌اند و می‌گویند با این به جنگ تانک بروید.»
 

ادامه مطلب

[ یک شنبه 11 مرداد 1394  ] [ 12:55 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روزشمار دفاع مقدس (11 مرداد 94)


11 مرداد 1394 خورشیدی برابر با 16شوال 1436 هجری و 2 آگوست 2015 میلادی
روزشمار دفاع مقدس (11 مرداد 94)

رویدادهای مهم این روز در تقویم خورشیدی ( 11 مرداد 1394)

• انتقال امام خمینی(ره) از پادگان عشرت‌آباد به داوودیه (1342ش)

• شهادت آیت‌الله "شیخ فضل‏‌الله نوری" به‌دست ایادی وابسته به استعمار در تهران (1288 ش)

• تنفیذ حکم ریاست جمهوری شهید "محمدعلی رجایی" ایران از سوی امام خمینی(ره) (1360 ش)

• لشکرکشی رژیم بعثی عراق به کشور کویت و اشغال کامل آن (1369 ش)

• شهادت مهدی نمازی، جانشین و فرمانده عملیات سپاه سقز توسط گروهک کومله (1363ه.ش)

• درگیری نیروهای خودی و عناصر حزب دموکرات و کومله در مهاباد، جوانرود، ارومیه و بمب‌گذاری در مسیر لوله گاز در اشنویه (1366ه.ش)

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 11 مرداد 1394  ] [ 12:55 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

احراز هویت چهار شهید از اهواز و ۲ شهید از دزفول و رامهرمز


مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان گفت: ۳۸ شهید غواص و خط‌شکن در این استان تشییع می‌شوند که از این جمع پیکر مطهر ۶ تن از شهدا احراز هویت شده است. از جمع شهدا احراز هویت شده، چهار شهید از اهواز، یک شهید از دزفول و یک شهید نیز از رامهرمز هستند.
احراز هویت چهار شهید از اهواز و ۲ شهید از دزفول و رامهرمز

سردار «محمد علی‌پور» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگارحماسه و جهاد دفاع پرس، تشییع شهدای غواص و خط‌شکن در این استان را تشریح کرد.

وی دراین‌باره اظهار داشت: ۳۸ شهید غواص و خط‌شکن در این استان تشییع می‌شوند که از این جمع پیکر مطهر ۶ تن از شهدا احراز هویت شده است. از جمع شهدا احراز هویت شده، چهار شهید از اهواز، یک شهید از دزفول و یک شهید نیز از رامهرمز هستند.

علی‌پور ادامه داد: روز شانزدهم مردادماه کاروان شهدا وارد استان شده و در اندیمشک مورد استقبال قرارگرفتهو شب وداع نیز در این شهر برگزار خواهد شد. صبح ۱۷ مرداد نیز این کاروان به سمت دزفول حرکت کرده و مراسم تشییع در این شهر ظهر این روز برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: پسازاین، کاروان شهدا به سمت شوشتر حرکت کرده و شب وداع نیز در شوشتر برگزار خواهد شد. صبح ۱۸ مرداد نیز به سمت ملاثانی حرکت خواهد کرد و ظهر را مهمان مردم این شهر خواهند بود. عصر این روز این کاروان شهدا به سمت اهواز حرکت کرده و شب وداع با شهدا در اهواز نیز برگزار خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان تصریح کرد: صبح ۱۹ مرداد نیز کاروان شها برایخاکسپاری دریازده منطقه از استان تقسیم خواهند شد و شام این روز نیز مراسم شب وداع در این ۱۱ منطقه برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: این شهدا در شهرهای حمیدیه، سوسنگرد، هویزه، بستان، رُفیع، مینوشهر، پادگان نیروی هوایی امیدیه و چند نقطه از شهر اهواز خاک‌سپاری خواهند شد.

سردار علی‌پور در ادامه با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته در استان بیان داشت: ستاد شهدای گمنامتشکیلشده است و جلسات متعددی در استانداری خوزستان با حضور مدیرکل حفظ آثار، فرماندهان سپاه ولی‌عصرعصر (عج) و فرمانداران مربوطه تشکیل شده و ستاد استقبال و تدفین شهدا نیز در شهرستان‌ها شکل گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: شاخص‌ترین برنامه ما نیز دفن هشت شهید در پارک‌جزبره اهواز است. ضمن این‌که پنجشهید گمنام نیز مقابل مسجد خرمشهر دفن خواهند شد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 11 مرداد 1394  ] [ 12:54 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

30 سال است هر ثانیه ‌را به عشق آمدنش انتظار می‌کشم


در گرمای تابستانی کوچه پس کوچه‌های محله افسریه تهران، به دنبال خانه مادر شهیدی می‌گردیم که شنیده بودیم نزدیک به 30 سال است چشم انتظار آمدن پیکر فرزندش روزشماری می‌کند.
30 سال است هر ثانیه ‌را به عشق آمدنش انتظار می‌کشم

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، آدرس این خانه را از مسئولان حوزه 320حضرت نرجس(س) گرفته بودیم و حالا که تا غروب آفتاب فاصله چندانی نداریم، دیدن نام و تصویر شهدا در ابتدای کوچه‌ها، نسیم خنک امنیت را برایمان به ارمغان می‌آورد. صدای اذان که پخش می‌شود، به مغاز سنگکی می‌رسیم که گویا پدر شهید جاویدالپیکر علیرضا آشوری 50 سال و تا زمان حیات در آن مشغول به کار بوده‌ است. از میوه فروش همسایه آدرس منزل مادر شهید را می‌پرسیم و کمی بعد خودمان را مقابل خانه آشوری‌ها می‌بینیم. در که باز می‌شود پله‌های قدیمی و پیچ در پیچ ما را به طبقه فوقانی هدایت می‌کند. مادر شهید با قد خمیده و دست به عصا به استقبالمان ایستاده است. سال‌ها هجران و فراق پسر مفقودالاثرش پیر و رنجورش کرده، اما در چهره‌اش صبر و صلابتی را می‌بینیم که حدیث بهشت زیر پای مادران است را برایمان تداعی می‌کند. با استقبال گرم مادر شهید و خواهر شهید به اتاق پذیرایی هدایت می‌شویم. اتاق‌هایی تو در تو اما ساده و با صفا.

رزق حلال

صغری میر آب مادر شهید علیرضا آشوری با لهجه مشهدی‌اش می‌گوید: 55 سال پیش به اتفاق همسر مرحومم به تهران آمدیم. همسرم نانوا بود و نان حلال بر سفره خانواده می‌گذاشت و نتیجه این رزق حلال پرورش یک فرزند شهید بود. من چهار پسر و دو دختر دارم که علیرضا فرزند چهارمم بود. همسرم فردی انقلابی بود و به اتفاق پسرانم در تظاهرات علیه رژیم پهلوی شرکت می‌کردند، به رزق حلال خیلی اهمیت می‌داد فرزندانمان را با محبت اهل بیت(ع) تربیت می‌کردیم. پسرم علیرضا هم با اینکه 17 سال بیشتر نداشت اما عاشق مکتب عاشورایی امام خمینی(ره) شده بود. بدون اینکه از ما که والدینش بودیم امضا بگیرد راهی جبهه شد. خودش دوست داشت به جبهه برود. داوطلبانه از بسیج اعزام شده بود، سال 63 به کردستان رفت و چهار ماه در آنجا بود.

برادر جانباز

مادر شهید آشوری در ادامه از دفاع سایر فرزندانش از کشور اسلامی می‌گوید: حضرت امام فرمان داد که هر کس می‌تواند به جبهه برود. من هم فرزندم را برای خدا هدیه فرستادم. غیر از علیرضا، پسر بزرگم محمد آشوری هم هشت سال در جبهه‌های اندیشمک و دزفول بود، او که الان پاسدار بازنشسته و جانباز 20 درصد است از اثرات ترکش چهار ماه در بیمارستان بقیه الله بستری بود. ریه‌هایش شیمیایی است، اما درصد جانبازی‌‌اش را کم دادند. اگر همان زمان که جانباز شده بود دنبال درصد جانبازی‌اش می‌رفت درصد بیشتری می‌گرفت. الان پسرم سرطان روده دارد که با جراحی و درمان تحت کنترل است. دو پسر دیگرم نیز سربازی‌شان را در جبهه بودند.

مادر مفقودالاثر بودن یعنی دلواپسی

این مادر شهید 30 سال چشم انتظاری آمدن پیکر فرزندش را به زیبایی به تصویر می‌کشد و می‌گوید: مادر بودن یعنی دلواپسی. اگر بچه‌ات بیرون برود دل توی دلت نیست. اگر مادری از بچه‌اش خبر نداشته باشد سخت است، سال‌ها چشم به در ماندن تا خبری از فرزندنت بیاید. من طی همه این سال‌ها دلم را با ذکر و یاد ائمه اطهار خوش کردم. به یاد صبر حضرت زینب(س) آرام می‌گیرم و روح پسر شهیدم آرامم می‌کند. پسرم علیرضا مؤمن و متدین بود همیشه مسجد می‌رفت. اگر خوب نبود خدا او را به قربانی قبول نمی‌کرد بچه من به راه خدا رفت خوشا به سعادت او، کاش پسران دیگرمان مثل او در راه خدا می‌رفتند، فقط خدا قبول کند.

حقوق کارگری برای رضای خدا

پسرم در کودکی هم کار می‌کرد و هم درس می‌خواند. مهربان و دلسوز بود. به فکر اعضای خانواده بود. در مغازه نانوایی پدرش کار می‌کرد به نمازش خیلی اهمیت می‌داد. او با کارگری 30 هزار تومان پول جمع کرده بود و به دایی‌اش قرض داد تا خانه بخرد. گفته بود اگر شهید شدم این پول را از دایی نگیرید تا خانه بخرد، روزه‌هایی را که نگرفته بود18روز بود. در جبهه با پسر دایی‌اش بود. به پسردایی‌‌اش گفته بود اگر من شهید شدم تو روزه قضایم را بگیر و اگر تو شهید شدی من قضای روزه تو را می‌گیرم. بعد از شهادتش یک ساک از لباس او را به ما دادند. به گفته پسردایی‌اش، علیرضا در شب عملیات موهای خودش را اصلاح کرده و حنا گذاشته بود تا خودش را برای شهادت و ملاقات با خداوند آماده کند.

مفقودی در باتلاق

مادر شهید ادامه می‌دهد: علیرضا در 22 بهمن سال 64 در عملیات والفجر8 مفقودالاثر شد. پسردایی‌اش هم در همان عملیات مجروح شده بود. به گفته همرزمانش علیرضا در باتلاق مفقودالاثر شد و سال‌ها چشم انتظارش هستیم. هنگام خداحافظی به ما می‌گفت گریه نکنید. پسرم داخل اتوبوس دستش را برایم تکان داد و خداحافظی کرد و رفت. به او گفتم پسرم حالا که داری جبهه می‌روی هدفت خدا باشد. گفت هدف ما خدا است، هدف شما هم خدا باشد. علیرضا در عملیات آماده‌‌تر از همه بود. خیلی برای جهاد در راه خدا شوق داشت. می‌گفت هدفمان خدا باشد خود خدا هم او را انتخاب کرد.

صبری خدایی

خدا صبر می‌دهد. اوایل بی‌تابی می‌کردم اما خدا صبرم داد. چاره‌ای ندارم شاید در خیابان می‌افتاد و از دنیا می‌رفت اینکه پسرم به راه خدا رفت برایم افتخار است، خوشا به سعادت پسرم. درست است که 30 سال چشم انتظار آمدن حداقل خبری یا تکه‌ای از پیکر فرزندم هستم. علیرضا 18 سال داشت که به شهادت رسید. نوجوان بود که شهید شد و اگر زنده بود الان 48 سال داشت. 30 سال است هر ثانیه را به عشق آمدنش انتظار می‌کشم، اما خواست خداست که او برای همیشه در نظر من همان نوجوان زیبا روی لاغر اندام باشد. خدا همه مادران شهدای گمنام را صبر دهد.

فرازی از وصیتنامه شهید علیرضا آشوری

ای خدای من این حقیر، ندای هل‌من ناصر ینصرنی امام حسین(ع) که از حلقوم پاک امام خمینی (ره) که فرمود: جوانان عزیز بروند و این مسئله جنگ را زود حلش کنند شنیدم و لبیک گفته و راهی جبهه شدم و تا آخرین قطره خونم ایستادگی کردم. خدایا به وحدانیتت قسم از هر ظالم متنفر هستم و حتی با آن ستمگر که از خویشان باشد می‌جنگم با آنهایی که با تو در جنگ و ستیز هستند می‌جنگم و با آنهایی که با تو دوست هستند دوستی می‌کنم.

هموطنان عزیز خیلی باید مواظب این منافقان از خدا بی‌خبر باشیم تا بین ما و ملت اختلاف نیندازند و باید قدر امام خمینی (ره) و روحانیت متعهد پیرو خط امام را بدانید که اینها بودند ما را از لجنزارها و ظلمت‌ها به روشنایی هدایت کردند. هموطنان عزیز خیلی باید مواظب باشیم دشمن چون دید که دیگر نمی‌تواند اسلام را و انقلاب را از بین ببرد الان فتنه‌هایی دارند می‌کنند و اگر الان پیروز نشدند لااقل 10 سال دیگر بایست پیروز شوند که ما با دست در دست هم دادن دشمن را نابود کنیم.

پس از عرض سلام خدمت پدر و مادر مهربانم امیدوارم از من راضی باشید. شما ای مادر که در دامن پاکت و با شیر پاکت مرا پرورش دادی که عشق و لقاء الله در آن بود و مرا به رفتن به جبهه و یاری رساندن به امام حسین(ع) واداشتی که از نظر من بهترین راه است و از شما برادران تقاضا دارم که راه مرا ادامه دهید و نگذارید که خون شهیدان پایمال شود و شما خواهران حزب‌الله با رعایت کردن حجاب سنگر خود را حفظ کنید و فرزندانی پرورش دهید که عاشق اسلام و امام حسین باشند و سربازی از سربازان اسلام باشند و دیگر عرضی که دارم این است که 18 روز روزه قضا دارم که نماز قضا برای من حقیر به جا آورید. دیگر عرضی ندارم جز پیروزی رزمندگان اسلام.

خدایا خدایا ستاره‌ها که رفتند تو خورشید را نگه دار - علیرضا آشوری 22/ 11/ 64

 

منبع: روزنامه جوان

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 11 مرداد 1394  ] [ 12:53 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکر شهید 18 ساله مدافع حرم بر دستان مردم دماوند تشییع شد


صبح امروز پیکر شهید 18 ساله مدافع حرم حضرت زینب(س) «آصف حیدری» بر دستان مردم شهرستان دماوند تشییع شد.
پیکر شهید 18 ساله مدافع حرم بر دستان مردم دماوند تشییع شد

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، پیکر مطهر شهید 18 ساله «آصف حیدری»، شهید افغانستانی مدافع حرم حضرت زینب(س) که در درگیری با نیروهای تکفیری داعش به شهادت رسیده بود صبح امروز یکشنبه 11 مردادماه تشییع شد.

پیکر دومین شهید مدافع حرم شهرستان دماوند پس از تشییع از محل ساختمان بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان به سمت روستای آیینه ورزان، محل سکونت خانواده شهید رفت تا در گلزار شهدای این روستا به خاک سپرده شود.

شهید سید اسماعیل سجادی از رزمندگان لشکر فاطمیون نیز اولین شهید شهرستان دماوند، اردیبهشت ماه امسال در درگیری با نیروهای تکفیری ـ وهابی داعش در سن 25 سالگی به شهادت رسید که پیکر وی در شهر کیلان شهرستان دماوند به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 11 مرداد 1394  ] [ 12:52 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

نماینده کمیته جستجوی مفقودین در همدان از شناسایی یکی از شهدای مفقودالجسد استان خبر داد و گفت: پیکر مطهر شهید امیر مسعود محمد زاده فرزند شهید محمدزاده (شهدای حج خونین) به دست مزدوران سعودی به درجه رفیع شهادت نائل آمده است.پس از ۳۰ سال شناسایی شد.
 

ادامه مطلب

[ یک شنبه 11 مرداد 1394  ] [ 12:51 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

سپاه ناحیه آستانه‌ اشرفیه؛ رتبه نخست اعزام راهیان نور در گیلان


در همایش تجلیل از خادمین شهدای سپاه قدس گیلان، سپاه ناحیه آستانه آشرفیه رتبه نخست اعزام راهیان نور در گیلان را کسب کرد.
سپاه ناحیه آستانه‌ اشرفیه؛ رتبه نخست اعزام راهیان نور در گیلان

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از رشت، نقدپور جانشین اردویی سپاه قدس گیلان، در همایش تجلیل از خادمین شهدا سپاه قدس گیلان که با حضور مسئولان استانی و فرماندهان سپاه نواحی و خادمین شهدا در حسینیه حضرت ابوالفضل (ع) سپاه قدس گیلان برگزار شد، اظهار داشت: حفظ حریت جوانان در عرصه خطیر فرهنگی به‌وسیله راهیان نور محقق می‌شود بنابراین نباید فلسفه وجودی خادم شهدا بودن را فراموش کرد.

وی با اشاره به اینکه پنج استان در کشور میزبان راهیان نور هستند، گفت: گیلان رتبه پنجم عملکردی را کسب کرد که این خود جای بسی تقدیر دارد.

جانشین اردویی سپاه قدس گیلان با بیان اینکه در آذرماه سال گذشته 329 نفر  از ثبت نامی های خادمین شهدا مورد تایید قرار گرفتند، گفت: از این تعداد ۱۷۰خواهر و ۱۵۹برادر به مناطق عملیاتی اعزام شدند.

وی خاطرنشان کرد: طی ارزیابی‌های صورت گرفته؛ سه ناحیه آستانه‌اشرفیه، رضوانشهر، صومعه‌سرا در عملکرد راهیان نور بالاترین اعزام و همکاری را داشتند که به‌عنوان سپاه‌های نواحی برتر معرفی شدند.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 11 مرداد 1394  ] [ 12:50 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 80 ] [ 81 ] [ 82 ] [ 83 ] [ 84 ] [ 85 ] [ 86 ] [ 87 ] [ 88 ] [ 89 ] [ > ]