این مدل جبهه ای است!
همان جا دم در با پوتین از فرط خستگی خوابش برده بود. نشـستم و بند پوتین هایش را باز کردم. می خواستم جوراب هایش را در بیاورم که بیدار شد...
|
![]() |
ادامه مطلب
[ جمعه 9 مرداد 1394 ] [ 12:42 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، یادواره شهدای عملیات دفاع سراسری و الغدیر بعد از ظهر امروز در حسینیه سیدالشهدا(ع) تیپ حضرت زهرا(س) تهران برگزار شد.
انتهای پیام/
[ جمعه 9 مرداد 1394 ] [ 12:41 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، یادواره شهدای عملیات دفاع سراسری و الغدیر بعد از ظهر امروز در حسینیه سیدالشهدا(ع) تیپ حضرت زهرا(س) تهران برگزار شد.
[ جمعه 9 مرداد 1394 ] [ 12:40 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، یادواره سردار شهید علی هاشمی فرمانده گمنام قرارگاه سری نصرت عصر امروز برای دومین سال پیاپی با نام "سردار هور" در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.
در این مراسم سردار سرلشکر سید یحیی صفوی مشاور و دستیار ارشد مقام معظم رهبری، سردار گرجی زاده فرمانده حفاظت سپاه پاسداران و جانشین شهید علی هاشمی در قرارگاه نصرت در دوران دفاع مقدس و جمعی از خانواده معظم شهدا حضور داشتند.
[ جمعه 9 مرداد 1394 ] [ 12:40 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا عصر روز پنجشنبه در مراسم یادواره شهید علی هاشمی که با عنوان «ناشناخته مثل هور» برپا شد، با تقدیر از دستاندرکاران برپایی این برنامه اظهار داشت: سلام مقام معظم رهبری را خدمت خانواده معظم شهدا به خصوص خانواده شهید علی هاشمی میرسانم.
سردار صفوی در ادامه خاطره ای از شهید هاشمی نقل کرد و گفت: من آخرین دیدارمان را با این فرمانده دلاور می گویم. آخرین نقطه دو روز قبل از حادثه ای که عراقی ها هلی برن به قرارگاهشان کردند، او فرمانده قرارگاه بود و سردار گرجی زاده رئیس ستاد ایشان بود. ساعت زیادی پیششان بودم. تیرماه 67 آنقدر هجمه دشمن زیاد بود که گلوله ها و حجم آتش نمی گذاشت جلسه را درست ادامه دهم. موقعی که خواستم سوار خودرو شوم به آقای هاشمی گفتم قرارگاه را عقبتر بیاورد.
انتهای پیام/
[ جمعه 9 مرداد 1394 ] [ 12:39 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی ( 9 مرداد 1394)
• اعلام طرح پرچم رسمی جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی(1359 ش)
• شهادت حجتالاسلام "کامیاب" نماینده مردم مشهد توسط منافقین (1360 ش)
• وقوع حادثه جمعه خونین مکه (1366 ش)
• روز اهدای خون
• شهادت شهید خلیل واحدی (1367ش)
• شهادت شهید علی شهابی (1364ش)
• شهادت فریدون امیری عضو شورای انقلاب شهرستان آبادان در درگیری با ضد انقلاب (1359ه.ش)
• شهادت رضا بیگی، جانشین گردان ضربت سپاه بانه توسط ضد انقلاب (1359ه.ش)
• شهادت سید مهدی حسام زاده مسئول یگان اسکورت سپاه کردستان توسط ضد انقلاب (1359ه.ش)
• اعزام نخستین خاکریز خبرنگاران و عکاسان زن به اردوهای شهرستان نکاء (1391ه.ش)
• شهادت سردار حسین اصفهانی (1360ه.ش)
• شهادت سردار سید حمید حسینی (1363ه.ش)
[ جمعه 9 مرداد 1394 ] [ 12:35 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ جمعه 9 مرداد 1394 ] [ 12:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ جمعه 9 مرداد 1394 ] [ 12:34 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
[ پنج شنبه 8 مرداد 1394 ] [ 6:59 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
نبردهای لشکر سیدالشهدا(ع) در روزهای پایانی جنگ سرنوشت ساز بود
سردار "علی استاد حسینی" فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز و از فرماندهان لشکر 10 سیدالشهدا(ع) در دوران دفاع مقدس در این مراسم اظهار داشت: اولین باری که به جبهه رفتم همراه با رزمندگانی از کرج اعزام شدم. من در مهاباد همراه با محمد کوثری از نیروهای اصغر وصالی بودیم. سپس برای مدتی نیروی شهید زین الدین بودم و در نهایت از نیروهای لشکر 10 سیدالشهدا(ع) شدم.
وی با اشاره به روزهای پایانی جنگ تصریح کرد: روزگاری بود که در جبهه ها نیرو نبود و دشمن دفاع متحرک را آغاز کرده و به دنبال گرفتن مناطقی بود. لذا یکی از محورهایی که قصد عملیات داشت، محور نزدیک به اندیمشک بود که نیروها در راه آهن قصد برگشت به تهران را داشتند و وقتی دستور فرمانده لشکر سردار فضلی مبنی بر ماندن آمد، همه ماندند.
سردار استادحسینی بیان داشت: سپس نیروها نبرد جانانه ای با دشمن بعثی کردند که باید در تاریخ ثبت شود و نگذاشتند دشمن در خاک کشور نفوذ کند. امروز نیز به یاد آن رشادت ها در آن محل یادمانی ساخته شده است که محفل عاشقان دلسوخته است.
وی افزود: در آخر جنگ اگر حماسه رزمندگان لشکر 10 سیدالشهدا(ع) شکل نمی گرفت معلوم نبود سرنوشت جنگ چگونه رقم می خورد.
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) در بخش دیگری از صحبت هایش اظهار داشت: یکی از بزرگترین نعمت های الهی، نظام جمهوری اسلامی است که ما افتخار داریم زیر سایه ولایت فقیه زندگی می کنیم.
وی ادامه داد: امروز پس از 14 قرن یک حکومت شیعی برمبنای ولایت فقیه شکل گرفته است لذا حفظ آن از اوجب واجبات است.
سردار استادحسینی گفت: اولین شاخصه ای که شهدا داشتند، تبعیت از ولایت فقیه بود. این مورد در وصیتنامه های شهدا آمده است که به فرمان امام و ولی فقیه راهی جبهه ها می شویم. امروز اگر اطلاعت پذیری نداشته باشیم، انقلاب اسلامی متزلزل خواهد شد.
وی در پایان با بیان اینکه دیگر ویژگی شهدا استکبارستیزی آنان بود، این سوال را مطرح کرد که اگر می خواستیم با جنایتکاران و آمریکا مصالحه کنیم پس چرا انقلاب کردیم؟
ادامه مطلب
اسدی از مسئولان ستاد کنگره شهدای لشکر سیدالشهدا(ع) در این مراسم گفت: ما به دنبال این هستیم تا حماسه شهدای عملیات دفاع سراسری ثبت شود و نگذاریم یاد شهدای پس از پذیرش قطعنامه به فراموشی سپرده شود.
وی افزود: اتفاقی که در جاده اهواز - خرمشهر رخ داد، عجیب است. اگر حماسه لشکر 10 اتفاق نمی افتاد چه بسا سرنوشت جنگ تغییر می کرد و در تاریخ 1 مرداد سال 67 دوستان و همرزمان آن حماسه ی کم نظیر را خلق کردند.
ادامه مطلب
مراسم بزرگداشت شهید علی هاشمی با عنوان سردار هور برگزار شد
رونمایی از کتاب پنهان مثل هور نوشته حجت الاسلام بهداروند درباره زندگی شهید هاشمی از جمله برنامه های این مراسم بود.
اجرای تئاتر زندگی شهید هاشمی در چند پرده نیز توجه حاضرین را به خود جلب کرد و گروه موسیقی هوران نیز در این مراسم قطعاتی همچون کاروان شهید را اجرا کردند.
گفتنی است این مراسم به همت گروه جهادی معراج برگزار شد.
انتهای پیام/
ادامه مطلب
شهید هاشمی در برخورد با دشمنان هیچگاه نترسید/ آخرین لحظه به هاشمی گفتم قرارگاه را عقبتر بیاورد
وی در ادامه گفت: ما از مقام شهادت و شهیدان بی خبریم و ارزش های شهادت را نمی دانیم. شهادت میدانی الهی است که خداوند به افراد با لیاقت اعطا می کند.
وی تصریح کرد: اگر سردار علی هاشمی را بخواهم در یک جمله معرفی کنم، می گویم سرداری مومن، شجاع، خردمند و محجوب. قوت ایمان او در عبادت هایش و صبر و استقامتش از اول سال 58 تا انتهای جنگ می توانیم بشناسیم.
وی در وصف شهادت شهید هاشمی افزود: او را در برخورد با دشمنان هیچگاه نترسید و سستی به خرج نداد. در سال 62 و در عملیات خیبر، در جزایر مجنون دشمن یک میلیون گلوله ریخت و جزایر شمالی و جنوبی مانند گهواره تکان میخورد ولی هیچ یک آن جا نترسیدند.
وی تاکید کرد: سردار هاشمی بسیار انسان فکوری بود و از نبوغ نظامی برخوردار بود. کم سخن می گفت، ولی سنجیده حرف می زد. او همچنین از عکس گرفتن و مصاحبه فرار می کرد.
وی با بیان اینکه او انسانی بسیار محجوب بود، بیان داشت: وقتی او به فرماندهی سپاه ششم منصوب شد، کلید اتاق خود را تحویل جانشینش سردار گرجی زاده داد و حاضر نبود پشت میز بنشیند و می گفت هرکس می خواهد من را ببنید به جزایر بیاید و جلسات با فرماندهان را آنجا برگزار می کرد.
وی تصریح کرد: شهید هاشمی هیچگاه نسبت به کمبود امکانات و تدارکات با سردار رضایی و یا بنده زبان به شکایت نمی گشود و اعتراض نمی کرد. برخلاف برخی دیگر مانند اصفهانی ها که همشهری های ما بودند و برای گرفتن خودرو و تجهیزات قیل و قال می کردند، ایشان هیچ گاه اعتراض نمی کرد.
وی اضافه کرد: قرارگاه شناسایی شد، اما شهید هاشمی نمی خواست ضعف نشان دهد. می گفت اگر بخواهیم عقب بیاییم یگان ها نیز باید عقب بیایند و روحیه آن ها به هم می خورد. به هرجهت این آخرین دیدار ما با این شهید بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس، سالهای قدرتنمایی ملت ایران است، اظهار کرد: امام بزرگوار ما 2 میلیون نیروی داوطلب به جبهه ها اعزام کردند. ما و عزیزان پاسدار موظف بودیم به دفاع از وطن؛ ولی بسیجی ها که موظف نبودند. همه از کرد و لر و ترک و عرب و بلوچ فارس به جبهه آمدند و جنگیدند.
وی تاکید کرد: شهیدان ما نهتنها متعلق به ایران که متعلق به جهان اسلام هستند. مبادا شهدا را در قالب های قومیتی به دیگران معرفی کنیم.
وی ادامه داد: خون شهیدان ما، خون ملت های مسلمان را به جوش آورده است. و الگوی رزمندگان سپاه بدر عراق و انصارالله یمن هستند. زنان ما و همسران و فرزندان شهدای ما هم الگوی ملت کشورهای اسلامی هستند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانیم شهدا را بشناسیم و بشناسانیم؛ به ارزشها و اعتقادات آنان وفادار باشیم و راه آنان را طی کنیم.
ادامه مطلب
روزشمار دفاع مقدس (9 مرداد 94)
ادامه مطلب
ادامه مطلب
نام پدر: علی اصغر
تاریخ تولد: - / - / -
محل تولد: ایران - مازندران - آمل - پلهم کتی
تاریخ شهادت: 20/05/1360
محل شهادت: آمل
طول مدت حیات: -
مزار شهید: -
آنگاه در شهر مشهد فراگیری علوم دینی را در حوزه علمیه آغاز کرد و سه سال بعد به حوزه علمیه قم راه یافت. او در مدرسه آیت الله گلپایگانی «لمعتین» را به پایان رساند. حیدری سعی داشت مردم روستا را به حقیقت اسلام آشنا سازد در زمان جنگ تحمیلی حدود یک ماه و نیم در منطقه سر پل ذهاب مردانه رزمید.
حجت الاسلام حیدری یک ماه در سنندج تحت نظر نماینده امام (ره) خدمت کرد و سرانجام در شهر آمل در تاریخ 20/5/1360 توسط منافقین بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید.
ادامه مطلب
نام پدر: سیاه
تاریخ تولد: 20/01/1337
محل تولد: ایران - خوزستان - آبادان
تاریخ شهادت: 29/09/1362
محل شهادت: بیمارستان تهران
طول مدت حیات: 25 سال
مزار شهید: -
ادامه مطلب