دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

هفته دفاع مقدس هفته تجلیل از ایثارگری ملت حماسه آفرین ایران اسلامی است


مدیر کل بنیادشهید و امور ایثارگران استان مازندران گفت: در هفته دفاع مقدس که یادآور سالهای حماسه و ایثار فرزندان رشید این آب و خاک است به خود آئیم و با شهدا، امام عظیم الشان ، ایثارگران و کسانی که این حماسه تاریخی را خلق کرده تجلیل نمائیم.
هفته دفاع مقدس هفته تجلیل از ایثارگری ملت حماسه آفرین ایران اسلامی است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از ساری به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، عباسعلی رضایی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس تاریخ افتخار ملت ایران است افزود: دفاع مقدس نقطه افتخار ملت ایران اسلامی بشمار می رود چراکه اگر بخواهیم در تاریخ جایی را نشان دهیم که افتخار آفریدیم آن نقطه، دفاع مقدس است.

وی به دستاوردهای دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: اعتماد به نفس، شکوفایی استعدادها، خلاقیت، رشد باورهای دینی ، خود باوری ، اسلام خواهی، وطن پرستی، عزت ، استقلال، آزادی از دستاوردهای بزرگ دوران هشت سال دفاع مقدس بوده که مرهون رشادت و مجاهدت شهدا، ایثارگران و رزمندگان است.

رضایی با اشاره به اینکه حقایق دوران دفاع مقدس برای  نسل جدید بویژه جوانان بازخوانی شود اظهارداشت: در هفته دفاع مقدس که یادآور سالهای حماسه و ایثار فرزندان رشید این آب و خاک است به خود آئیم و با شهدا، امام عظیم الشان ، ایثارگران و کسانی که این حماسه تاریخی را خلق کرده تجلیل نمائیم.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران رسالت نسل آینده را در قبال جانفشانی شهدا بسیار سنگین دانست و افزود:همه ما مدیون خون شهدا هستیم و هرچه داریم در سایه عزت و عظمت ایثار و از خود گذشتگی شهیدان و ایثارگران است.

رضایی با اشاره به اینکه یاد شهدا زینت بخش دلهاست گفت: تجلیل و گرامی داشت یاد و نام شهدا آرام بخش قلب هاست .

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران تصریح کرد:همه ما باید جزو مبلغین و مروجین راستین راه شهدا باشیم چرا که شهدا و ایثارگران از جان و تمام هستی خود گذشتند تا نظام اسلامی در این کشور حاکم شود.

وی در پایان بر ضرورت تجلیل از ایثارگران و رزمندگان دفاع مقدس،ولایت مداری ،تکریم از خانواده های گرانقدر شهدا،جانبازان و آزادگان و... تاکید و خاطر نشان کرد که هفته دفاع مقدس با تمام عزت ، عظمت و حقایق نهفته در آن درک کرده و ارج بگذاریم.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 23 شهریور 1394  ] [ 5:23 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکر شهید "حسن ایزدی" احراز هویت شد


پیکر مطهر شهید "حسن ایزدی" پس از گذشت ۲۷سال از شهادتش از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.
پیکر شهید

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، پیکر مطهر «شهید حسن ایزدی» که دو سال پیش به عنوان شهید گمنام به خاک سپرده شد پس از گذشت 27سال از شهادتش از طریق آزمایش DNA احراز هویت شد.

شهید حسن ایزدی فرزند عبدالحسین، متولد سال1344 از استان خراسان شمالی است. او در سال 67  از استان خراسان به جبهه‌های جنگ تحمیلی اعزام شد. شهید ایزدی در سن 23 سالگی در عملیات تک دشمن در سال 1367 و در منطقه عملیاتی جزیره مجنون به شهادت رسید.

شهید حسن ایزدی در 25 فروردین ماه سال 92 مصادف با شهادت حضرت زهرا(س) به عنوان شهید گمنام در شهر رشتخوار از توابع استان خراسان رضوی تشییع و به خاک سپرده شده بود.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 23 شهریور 1394  ] [ 5:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مراسم تشییع دو شهید گمنام در دارالشهدای تهران آغاز شد


همزمان با سالروز شهادت امام جواد (ع) مراسم تشییع پیکر مطهر 2 شهید گمنام با حضور محمدباقر قالیباف شهردار تهران و سردار باقرزاده در بوستان زمزم آغاز شد.
مراسم تشییع دو شهید گمنام در دارالشهدای تهران آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، مراسم تشییع پیکر مطهر 2 شهید گمنام مصادف با سالروز شهادت امام جواد (ع) با حضور محمدباقر قالیباف شهردار تهران، سردار باقرزاده فرمانده کمیته جست و جوی مفقودین و مردم شهید پرور استان تهران در بوستان زمزم آغاز شد.

این مراسم دقایقی پیش از میدان گلچین آغاز و پیکر مطهر این دو شهید پس از تشییع بر دستان مردم شهید پرور به آرامگاه ابدی خود در دارالشهدای تهران (بوستان زمزم) در منطقه 17 تشییع و به خاک سپرده خواهند شد.

یکی از دو شهید گمنام از غواصان شهید عملیات کربلای 4 است که در سن 24 سالگی در سال 64 و در جزیره ام الرصال به شهادت رسیده است و شهید دیگر سال 62 در جزیره مجنون و در عملیات خیبر در سن 20 سالگی به شهادت رسیده است.

براساس این گزارش، مراسم وداع با این دو شهید گمنام شب گذشته در صحن امامزاده حسن(ع) همراه با ذکر مصیبت اهل بیت عصمت و طهارت با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 23 شهریور 1394  ] [ 5:21 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تفاوت خودکشی و شهادت طلبی چیست؟


شهادت طلبی، آن است که انسان به خاطر رسیدن به یک هدف برتر، برای رضای خدا، دفاع از وطن و دین حق و مؤمنان جان خود را فدا کند.
تفاوت خودکشی و شهادت طلبی چیست؟

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، یکی از سوالاتی که امروزه بین مردم مطرح است اینکه فرق میان خودکشی و شهادت طلبی چیست؟

پاسخ:
در آیه ۱۹۵ سوره ی بقره می خوانیم: «وانفقوا فی سبیل اللّه و لاتلقوا بایدیکم الی التهلکه» .
یعنی در راه خدا انفاق کنید و (با ترک انفاق) خود را با دست خود به هلاکت نیاندازید. گاهی انسان با بخل خود سبب شورش مخالفان برعلیه خود می گردد، این نوعی از خودکشی است و یا به جبهه ها و رزمندگان کمک نمی کند و آنان شکست می خورند و دشمن پیروز، تمام ثروت وی را تصاحب می کند.


و یا تمام اموال خود را به دیگران می بخشد و وقف می کند و آینده خود و خانواده اش را به فلاکت می اندازد و این هم یک نوع خودکشی است. نظیر این نوع خودکشی ها، افرادی هستند که به خاطر نداشتن ایمان و توکل و امید و سعه صدر و صبوری، خود را در بن بست می پندارند و دست به خودکشی می زنند.

این افراد به خیال خود با خودکشی، خود را راحت می کنند، در حالی که سؤال و جواب های الهی پس از مرگ شروع می شود، مثال افرادی که خودکشی می کنند، مثال کسانی است که خود را از چاله بیرون می آورند و به چاه می اندازند.


کسانی که در اثر خودنمایی و هوسها و لذتهای زودگذر و یا مشهور شدن در عملیاتی انتحاری یا پرتاب از بلندی و جاهای خطرناک یا در رانندگی و یا. . . شرکت کرده و گرفتار سانحه و مرگ می شوند، اینها نیز خودکشی است. خودکشی حرام است. حتی کسانی که در تحصیل و کار و عبادت و ورزش دست به یکسری کارهای خلاف عادت می زنند، اگر کشته شوند، این یک نوع خودکشی به حساب می آید.


و اما شهادت طلبی، آن است که انسان به خاطر رسیدن به یک هدف برتر، برای رضای خدا، دفاع از وطن و دین حق و مؤمنان جان خود را فدا کند و از هیچ تهدیدی نهراسد. مرگ با عزت را بر زندگی با ذلت ترجیح دهد. آن گونه به استقبال خطر رود که دشمن را خلع سلاح کند، ترسوها را شجاع و وجدان ها را بیدار کند و با استقبال از مرگ و عملیات شهادت طلبانه، خواب را از چشم دشمن ببرد، همان گونه که حضرت علی علیه السلام جای پیامبر اکرم خوابید و امام حسین علیه السلام به استقبال شهادت رفت.
آنچه میان خودکشی و شهادت طلبی، تفاوت می گذارد آن است که خودکشی برخاسته از اهداف ساده و زودگذر و بی ارزش است، اما شهادت طلبی، برخاسته از عزت اسلام و مسلمانان است.

 

منبع: روضه نیوز

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 22 شهریور 1394  ] [ 4:52 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عکسی از شهید همت با کفش ورزشی


شهید محمد ابراهیم همت، از فرماندهان سپاه پاسداران ایران در جنگ ایران و عراق بود. او پیش از پیروزی انقلاب از فعالان ضد حکومت پهلوی بود.
عکسی از شهید همت با کفش ورزشی

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، محمد ابراهیم همت (زاده ۱۲ فروردین ۱۳۳۴، شهرضا - در ۱۷ اسفند ۱۳۶۲به شهادت رسیده، جزیره مجنون)،از فرماندهان سپاه پاسداران ایران در جنگ ایران و عراق بود. او پیش از پیروزی انقلاب از فعالان ضد حکومت پهلوی بود.

 

پس از انقلاب و در سال ۱۳۶۱ مدت کوتاهی را در جبهه جنگ لبنان و اسرائیل گذراند، و سپس به ایران بازگشت و در جبهه‌های جنگ ایران و عراق در عملیات‌های مهمی همچون فتح‌المبین، بیت‌المقدس، رمضان و خیبر مسئولیت‌های مهمی را عهده‌دار بود. او در اسفند ۱۳۶۲ در جریان عملیات خیبر به شهادت رسید.

 

 

 

منبع: جام نیوز

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 22 شهریور 1394  ] [ 4:52 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهید سید قاسم مرتضوی در فرازی از وصیت نامه خود می نویسد: ای امت اسلام ،امروز تمامی کفر باهم بسیج شده اند و کمر به نابودی ما بسته اند و شما که در هر گوشه و کنار این مملکت هستیدآمادگی داشته باشید و خود را آماده مشکلات و مصائب سخت کنید چون در یک آزمایش بس بزرگ قرار گرفته اید.
 

ادامه مطلب

[ یک شنبه 22 شهریور 1394  ] [ 4:51 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

کلید ادبیات جنگ در دست بانوان


یک دهه‌ای می‌شود که کتاب‌های حوزه ادبیات دفاع مقدس رنگ و بوی دیگری به خود گرفته‌اند.
کلید ادبیات جنگ در دست بانوان

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، ورود نویسندگان تازه‌نفس با سوژ‌ه‌هایی نو و پردازشی متفاوت دریچه‌ای تازه را به روی مخاطبان ادبیات دفاع مقدس گشوده و آنها شاهدند که کتاب‌های منتشر شده در این حوزه از قالب‌های کلیشه‌ای گذشته فاصله گرفته‌اند و با زبانی تازه حرف‌ِ دل ِ شهیدان و رزمندگان را می‌زنند.

به گزارش «‌جوان‌» پس از انتشار کتاب پرفروش «‌دا‌» که خاطره‌های سیده زهرا حسینی است و به قلم یک نویسنده زن به نگارش درآمد شاید برخی در اولین برخورد با تردید به این کتاب نگاه می‌کردند. شبهه‌ها بیشتر از آنجا نشأت می‌گرفت که آیا یک نویسنده زن توانسته به خوبی از عهده نگارش چنین کتابی بربیاید. تا پیش از «‌دا‌» مطرح‌ترین کتاب‌های جنگ را نویسندگان مرد نوشته بودند و زنان حضور جدی چندانی در این عرصه نداشتند.

پس از انتشار و دیده شدن «‌دا‌» موجی جدید در جامعه ادبی به راه افتاد. سیداعظم حسینی که کار خاطره‌نگاری کتاب را به عهده داشت با هنرمندی تمام توانسته بود از عهده کاری که به دوشش بود بربیاید. «دا‌» به سرعت توسط مردم و منتقدان دیده شد و به یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین کتاب‌های چند سال اخیر تبدیل شد. وقتی رهبر انقلاب در تقریظ‌شان بر این کتاب آن را اثری خوب و قابل طرح در سطح جهانی مطرح کردند، همگان بر ارزنده بودن کتاب واقف شدند.

حالا با «‌دا‌» ناشران با اطمینان بیشتری به نویسندگان زن نگاه می‌کردند و از این پس این نویسندگان هم با اعتماد به نفس بیشتری قلم می‌زدند. در فاصله کوتاهی نویسندگان زن دیگری از راه رسیدند و با کتاب‌هایشان درخشان‌ترین آثار مربوط به جنگ را رقم زدند.

بهناز ضرابی‌زاده که تا پیش از این در حوزه ادبیات داستانی فعالیت می‌کرد با ورود به حوزه خاطره‌نگاری و نگارش خاطرات «‌حاج‌ستار ابراهیمی‌» کتاب خواندنی «‌دختر شینا‌» را منتشر کرد. این کتاب یکی از بهترین نمونه‌های خاطره‌نگاری است که تا به حال منتشر شده که مخاطبان به خوبی با زبان روان و خودمانی‌اش ارتباط برقرار می‌کنند.

معصومه سپهری هم با دو کتاب «‌نورالدین پسر ایران‌» و «‌لشکر خوبان‌» نامش را به عنوان نویسنده‌ای توانا و صاحب سبک مطرح کرد. کتاب «‌لشکر خوبان‌» که در فاصله سال‌های ۸۴ تا ۹۰ دو جایزه ملی را تصاحب کرد و کتاب سال و کتاب برگزیده ربع قرن هم شد به دلیل شاخصه‌هایی چون جزئی‌نگری، استناد، حس قوی، نثر روان و خوب که یک اثر خوب دارد به خوبی در بازار نشر دیده شد و توانست یکی از بهترین ‌کتاب‌های این حوزه شود.

معصومه ‌آباد هم که اخیراً کتاب «‌من زنده‌ام‌» از او منتشر شده در دوره زمانی کوتاهی به چاپ صد و پنجاهم رسید. این کتاب که روایتگر خاطرات آباد از دوران اسارت است یکی از نمونه‌های موفق خاطره‌نگاری است که اطلاعات دقیقی از وضعیت اسیران در اردوگاه‌های حکومت بعث می‌دهد.

اشرف‌السادات مساوات هم با کتاب خاطرات «کنار رود خین‌» که شرح خاطرات یک مادر در سال‌های دفاع مقدس است داستان دور و دراز دلتنگی‌های یک مادر را به رشته تحریر درآورده است. «اینک شوکران‌» مریم برادران که شهید مدق را از نگاه و زاویه همسرش روایت می‌کند از کتاب‌های خوب و پرمخاطب ادبیات دفاع مقدس است.

در کنار این نام‌ها، ابتکارات جالبی است که بعضی ناشران فضای بیشتر و بهتری را به نویسندگان زن دادند. چاپ مجموعه‌های موفقی مثل «‌نیمه پنهان ماه» ‌و «‌مادران‌» از انتشارات روایت فتح که زندگی شهیدان را از زبان همسران و مادرانشان نشان می‌داد استعداد نویسنده‌هایی مثل حبیبه جعفریان و مرحومه سارا صفالو را نشان جامعه ادبی داد. کتاب‌هایی کم‌حجم که با دوری گزیدن از کلی‌گویی و نزدیک شدن به جزئیات با زبانی ساده مخاطبان زیادی برای خود پیدا کرد.

همان‌گونه که کلید «‌دا‌» در قفل ادبیات دفاع مقدس چرخید و در به سوی چهره‌های مستعد تازه‌کار باز شد، نویسندگان زن دیگر نگذاشتند این در بسته بماند و تنور این حوزه را با آثارشان گرم نگه داشته‌اند. شاید بتوان علت این موفقیت را در چند عامل جست‌وجو کرد. زنان با نگاه ریزبین و عاطفی خود به خوبی می‌توانند احساسات شخصیت‌های کتاب را در احساسات خوانندگان گره بزنند و او را در دنیای کتاب غرق کنند. حس همذات‌پنداری مهم‌ترین عنصر در همه کتاب‌های عنوان شده است. خواننده به خوبی با فضای کتاب و سرگذشت آدم‌هایش ارتباط برقرار می‌کند، گاهی با آنها می‌خندد و گاهی می‌گرید و این مهم‌ترین عنصر در موفقیت این کتاب‌هاست.

 

منبع: روزنامه جوان

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 22 شهریور 1394  ] [ 4:50 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

روزشمار دفاع مقدس (22 شهریور 94)


22 شهریور 1394 هجری شمسی برابر با 29 ذی القعده 1436 هجری قمری و 13 سپتامبر 2015 میلادی
روزشمار دفاع مقدس (22 شهریور 94)

رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی ( 22 شهریور 1394 )

• شهادت فقیه امامی آیت‌‌الله "حاج میرزا ابراهیم خویی" (1286ش)

• پیوستن ایران به اعلامیه ملل متحد (1322 ش)

• شهادت حسن قربانی (1365ش)

• شهادت سردار محمد مهدی حبیب‌زاده (1359ه.ش)

رویدادهای مهم این روز در تقویم قمری ( 29 ذی القعده 1436 )

• ترور "ناصرالدین شاه قاجار" در حرم عبدالعظیم توسط میرزا رضا کرمانی (1313ق)

• شهادت حاج "ملامحمد تقی شهید ثالث" فقیه بزرگوار شیعه (1264 ق)

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 22 شهریور 1394  ] [ 4:50 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهیدی که در اسارت 70 درصد جانباز شد / بازگویی خاطرات همسران شهدا از پنج استان کشور


همسر شهید کلانتری گفت: همسرم وقتی بازگشت جانباز 70 درصد شده بود. در دوران اسارت با ضربه هایی که بر سر ش وارد کرده بودند ایشان به شدت جانباز شده بود و با این که چندین بار عمل جراحی شد اما بالاخره در14 شهریور 84 به جمع یارانش رسید و شهید شد.
شهیدی که در اسارت 70 درصد جانباز شد / بازگویی خاطرات همسران شهدا از پنج استان کشور

به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، چهارمین دوره مراسم اسوه های ایثار ناجا در مشهد مقدس در حالی آغاز شد که پنجاه خانواده شهید از استان های فارس، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، مازندران و تهران که از سال 84 تا 89 در ماموریت های متفاوت ناجا به شهادت رسیده اند در این مراسم شرکت کردند.

شهناز کلانتری همسر شهید سیروس کلانتری در حاشیه های این دوره در گفت و گو با خبرنگار انتظامی دفاع پرس، گفت: همسرم که در مخابرات ژاندارمری فعالیت می کرد در همان اوایل جنگ یعنی سال 59 به اسارت رژیم بعثی درآمد.

وی ادامه داد: 10 سال اسیری همسرم و چشم انتظاری من در تمام این مدت که بسیار هم بر من سخت گذشت حاصل ازدواج یک ماهه من با ایشان بود.

همسر شهید کلانتری با بیان این مطلب که پس از چند ماه از طریق هلال احمر متوجه شدیم همسرم اسیر شده است، افزود: من به عشق همسرم ده سال منتظر آمدنش شدم و هنگامی که همه اسرا آزاد شدند شهید کلانتری نیز بازگشت.

شهناز کلانتری ادامه داد: همسرم وقتی بازگشت جانباز 70 درصد شده بود. در دوران اسارت با ضربه هایی که بر سرش وارد کرده بودند وی به شدت جانباز شده بود و با این که چندین بار عمل جراحی شد اما بالاخره در 14 شهریور 84 به جمع یاران شهیدش پیوست.

در این مراسم حال و هوای خاصی میان همسران شهدای ناجا و فرزندانشان که تنها یادگاران این عزیزان بودند برقرار بود.

هر یک از همسران شهدا با بازگو کردن خاطرات خود از همسران شهیدشان فضای روحانی به مراسم داده بودند.

در این یادبود همسرانی که شاید بیشتر از یک سال با همسر شهید خود زندگی نکرده بودند تا همسران شهیدی که پس از 17 الی 18 سال زندگی مشترک در راه مبارزه با اشرار، اراذل و اوباش، موادمخدر و قاچاقچیان و در راه امنیت کشورمان جان خود را فدا کرده بودند حضور داشتند.

در این مراسم فرزندان شهیدی را دیدیم که  از 9 الی 10 سالگی تا 25 سالگی که هر کدام رنج و مشقت مادرانشان در غم از دست دادن پدر دیده بودند.

در بین جمعیت به فرزندان کوچک تری نیز برخوردیم که شاید سنشان هنوز دو رقمی نشده بود و هنگامی که پای صحبت های همسران شهدا می نشستیم تنها یک چیز ما را نیز به فضای درونی آنها نزدیک تر می کرد و آن عشق به نظام و عشق به ولایت بود که در آنها موج می زد و با این که به همسرانشان علاقه شدیدی داشتند و هنگامی که از این بزرگواران سخن می گفتند بغض‌های چندین و چندساله خود را فرو می دادند اما اشک ها مجال دلتنگی‌هایشان را نمی‌داد و ما را نیز بارانی کردند.

انتهای پیام/

 

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 22 شهریور 1394  ] [ 4:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

نقش زنان در رشد و تعالی هر جامعه‌ای بی بدیل است


مدیر برنامه ریزی، مالی و اداری سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس گفت: زن محور تربیت در خانواده و اولین معلم انسان است که نقشی بی بدیل در رشد و تعالی جامعه دارد و به فرموده حضرت امام خمینی (ره) از دامن زن مرد به معراج می رود.
نقش زنان در رشد و تعالی هر جامعه‌ای بی بدیل است

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، نشست مجمع عمومی "انجمن بین المللی زنان مدافع ارزش‌های انسانی جنگ" در باغ پردیس ناجا با حضور "فاطمه مباشری" نماینده سرلشکر فیروزآبادی در سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس و "فاطمه قربان" مدیر برنامه ریزی، مالی و اداری سازمان، مدیران انجمن و همچنین جمعی از بانوان رزمنده و ایثارگر دوران دفاع مقدس برگزار شد.

فاطمه قربان در این نشست که با هدف تعیین اعضای هیات مدیره و تدوین ماموریت‌های مشترک با سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان انجام شد، ضمن تاکید بر اهمیت سازمان‌های مردم نهاد، اظهار داشت: سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس به استناد اختیارات تفویضی مقام معظم رهبری فرماندهی کل قوا و با پیشنهاد معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی در مهر ماه 1392 با هدف نشر و ترویج و تقویت آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس و ارائه الگویی برای زنان و دختران امروز و آینده کشور تأسیس شد تا بتواند با شناسایی زنان فعال و ایثارگر دوران دفاع مقدس و با ثبت و نشر رشادتهای این عزیزان به دختران و زنان امروز بگوید شما نه تنها در قبال خانواده، همسر و فرزندان مسئول هستید بلکه در قبال جامعه نیز مسئول می‌باشید.

قربان به اهمیت نقش زنان در جامعه اشاره و خاطرنشان کرد: زن محور تربیت در خانواده و اولین معلم انسان است که نقشی بی بدیل در رشد و تعالی جامعه دارد و به فرموده حضرت امام خمینی(ره) از دامن زن، مرد به معراج می‌رود.

وی اضافه کرد: زن انقلابی، ولایتمدار، شجاع، ظلم ستیز، مسئولیت پذیر، مدافع ارزشهای انسانی، با ایمان و با تقوا می‌تواند فرزندانی مسئولیت پذیر و ولایتمدار تربیت کند که نه تنها در زندگی فردی و خانوادگی بلکه در زندگی اجتماعی و جهانی خوش بدرخشند.

مدیر برنامه ریزی و اداری مالی سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس با اشاره به سابقه 37 ساله  دشمنی و معارضه دشمنان با نظام مقدس جمهوری اسلامی اظهار داشت: هر چه ریشه نظام قوی تر می‌شود توطئه دشمن نیز پیچیده‌تر می‌شود بنابراین امروز دشمنان در تلاشند با نفوذ فرهنگی و ایجاد تفرقه و شبهه و دگرگون جلوه دادن واقعیات جامعه اهداف خود را دنبال کنند.

وی ادامه داد: مبارزه استکبار با نظام مقدس جمهوری اسلام ایران از نوع مواجهه دهه اول انقلاب نیست و رشادتهای شیرزنان و دلاورمردان این مرز و بوم در دوران انقلاب و دفاع مقدس باعث شد تا دشمن جرأت تهاجم نظامی را در سر نپروراند لذا امروز سنگرهای معنوی، وحدت ملی، ایمان و باور عمیق دینی و ارزشهای اسلامی و انسانی ما را نشانه گرفته است.

قربان سلامت معنوی و هوشیاری در جنگ نرم و تهاجم معنوی و فرهنگی دشمن را حائز اهمیت خواند و گفت: در جنگ نرم دشمن مانند موریانه پایه‌های فکری، اعتقادی و ایمانی مردم را از درون متزلزل می‌سازد، بنابراین همه باید تلاش کنیم تا با توکل بر خداوند متعال و باتبعیت پذیری محض از ولایت مطلقه فقیه، با حفظ اتحاد و انسجام در مقابل توطئه‌های دشمنان بایستیم.

قربان یادآور شد: سازمان زنان، مأموریت خود را براساس اساسنامه بنیاد و با مشارکت دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی و سازمان‌های مردم نهاد به منظور حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تدوین کرده و در تلاش است تا موانع تحریف و فراموشی مولفه‌های ارزشمند آن دوران را مرتفع سازد.

وی در ادامه فعالیتهای صورت گرفته در سازمان را از بدو تأسیس تا کنون تشریح کرد و برگزاری کارگاه‌های آموزشی نویسندگی و تربیت مدرس انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در راستای توانمندسازی نیروهای انسانی و چاپ سی عنوان کتاب با موضوع زنان و دفاع مقدس را از جمله فعالیت‌های سازمان بر شمرد.

قربان گفت: زنان رزمنده و ایثارگر از فعالان دوران دفاع مقدس هستند که در اوج جوانی، احساس مسئولیت و تکلیف نموده و چنان ایفای نقش کردند که در تاریخ ماندگار شدند.

وی از موسسین انجمن زنان مدافع ارزشهای انسانی جنگ قدردانی و بر مشارکت و رویکرد هم افزایی سازمان و انجمن که با حضور و همراهی بانوان مبارز دوران دفاع مقدس تشکیل شده، تأکید کرد.

گفتنی است؛ انجمن "بین المللی زنان مدافع ارزشهای انسانی در جنگ" نهادی اسلامی، انقلابی، مدافع حقوق رزمندگان، ایثارگران و خانواده معظم شهداء و سایر مستضعفین در سطح منطقه، کشور و جهان است که با انسجام بخشی به زنان مدافع ارزشهای انسانی جنگ با الهام از فرهنگ غنی اسلام و ارزشهای انسانی در ادیان الهی و اشاعه، اعتلاء و نهادینه سازی ارزش‌های انسانی در جنگ و دفاع از زنان آسیب دیده در جنگ، در سطح ملی و بین المللی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 22 شهریور 1394  ] [ 4:48 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ <> [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ > ]