اظهارات بازیگر پیشکسوت سینما درباره شهدا
جهانبخش سلطانی در این مراسم گفت: یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس هیچگاه از ذهن و یاد مردم قدرشناس ما پاک نمیشود.
|
![]() |
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، یک بازیگر سینما و تلویزیون در این مراسم گفت: یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس هیچگاه از ذهن و یاد مردم قدرشناس ما پاک نمیشود.
جهانبخش سلطانی که پس از پخش گوشههایی از فیلم افق به سخنرانی می پرداخت ضمن بیان خاطراتی از شهدای هشت سال دفاع مقدس افزود: آنچه که می تواند در حفظ یاد و نام شهدا و نشان دادن گوشههای از ایثارگریهای آنها نقش ایفا کند، ساخت فیلمهایی با مضمون دفاع مقدس و شهداست.
وی اظهار کرد: شهدا همواره ناظر بر کارهای ما هستند پس ادامه دادن راه و هدف آنها می تواند تا حدودی دینی که آنها بر گردن ما دارند را ادا کند.
در این مراسم از خانواده دو شهید تازه تفحص شده، شهیدان شاه میرزایی و خراط با اهدا لوح تقدیر و تجلیل شد.
منبع: ایسنا
ادامه مطلب
[ سه شنبه 3 شهریور 1394 ] [ 2:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس،علیرضا جابرصفار در گفتگویی در منطقه اردبیل میگوید: فرماندهان اطلاعاتی عراقی در سال 1363 در اردوگاه موصل بر آن شدند که دستور بافت قالیچهای را منقش به پرچم عراق با تحریر متن عربی «هدیه الاسراء الایرانی للرئیس القائد صدام حسین» «هدیه اسرای ایرانی به رئیس و رهبر صدام حسین» دادند.
علیرضا جابرصفار و دخترش
پس از این شکنجهها توان جسمی علیرضا بر اثر بیخوابی، شکنجه و هوای آلوده کم میشود و او با مرگ دست و پنجه نرم میکند.در این ماجرا چون عراقیها به این نتیجه رسیده بودند که علیرضا قالیچه را نابود کرده و دیگر نیازی به محاکمه رسمی و اعدام نیست. در اصل علیرضا را با ضرب و شتم شدید به اعدام تدریجی محکوم کرده بودند.
منبع: ایسنا
[ سه شنبه 3 شهریور 1394 ] [ 2:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
رویدادهای مهم این روز در تقویم شمسی ( 3 شهریور 1394 )
• اشغال ایران توسط متفقین در جریان جنگ جهانی دوم (1320ش)
• عملیات اورامانات در شرق اورامانات توسط سپاه (1360ش)
• آغاز نخستین دوره مذاکرات صلح بین ایران و عراق با نظارت سازمان ملل متحد (1367ش)
• شهادت سیدمحمدرضا طیبی تفرشی (1361ش)
• شهادت غلامحسین خلیلی (1366ش)
• عملیات پاکسازی محور مهاباد – سردشت توسط لشکر 52 قدس سپاه (1363ه.ش)
• عملیات پاکسازی هزارکانیان در منطقه بینابینی دیواندره – سنندج توسط لشکر 52 قدس سپاه (1364ه.ش)
[ سه شنبه 3 شهریور 1394 ] [ 2:14 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، "طیبه نورمحمدی" مادر سه شهید دوران دفاع مقدس "علیرضا"، "اسماعیل" و "حسینعلی" غفارخانی بامداد روز دوم شهریور ماه در سن 86سالگی به فرزندان شهیدش پیوست.
این مادر سه شهید بر اثر سکته مغزی از سیام مرداد ماه در بیمارستان رسول اکرم(ص) بستری بود.
شهید "علیرضا غفارخانی" در عملیات فاو بر اثر اصابت مستقیم موشک، شهید "اسماعیل غفارخانی" در عملیات رمضان در سال 61 و شهید "حسینعلی غفارخانی" در عملیات شناسایی در منطقه سومار در سال 61 به شهادت رسیدند.
پیکر این مادر شهید امروز(سهشنبه) ساعت 8:30 صبح از مقابل منزل وی واقع در انتهای خیابان دامپزشکی به سمت گلزار شهدا تشییع و در قطعه صالحین جنب مهدیه شهدای گلزار شهدای تهران به خاک سپرده میشود.
انتهای پیام/
[ سه شنبه 3 شهریور 1394 ] [ 2:12 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از ساری، سرهنگ سیدجواد بخشی مسئول ستاد راهیاننور مازندران با اشاره به راهاندازی اردوی راهیاننور در غرب کشور از بازدید بیش از هزار مازندرانی از مناطق جنگی غرب کشور خبر داد و افزود: برگزاری اردوهای راهیاننور در طول سال پیشبینی شده است.
وی با اعلام اینکه مردم مازندران در حماسه آزادسازی مناطق غرب کشور نقش بسیار اثرگذار داشتند، افزود: نخستین یادواره شهید ابوعمار در شهر مریوان برگزار میشود.
وی بیان کرد: مازندران در حماسه غرب کشور بیش از 2 هزار و 500 سردار را تقدیم انقلاب اسلامی کرد که در نخستین یادواره شهید ابوعمار براساس برنامهریزی انجام شده هزار نفر از مازندران شرکت میکنند.
سرهنگ بخشی با بیان اینکه سرداران مازندران در آزادسازی مناطق غرب کشور نقش اثرگذار و ارزندهای داشتند، ادامه داد: از 32 همسر شهید که در منطقه جنگی غرب کشور به شهادت رسیدند نیز در این یادواره تجلیل میشود.
وی به استقبال مردم مازندران از برگزاری اردوهای راهیاننور اشاره کرد و افزود: امسال بیش از 53 هزار مازندرانی در مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور حضور مییابند.
مسئول ستاد راهیاننور استان مازندران افزود: 30 هزار دانشآموز، 2 هزار و 500 دانشجو و 21 هزار نفر سایر اقشار در این اردوها حضور مییابند.
انتهای پیام/
[ سه شنبه 3 شهریور 1394 ] [ 2:11 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، مراسم یادبود حاجیه خانم "عذرا جلالی" همسر شهید "محمدحسین افتخاری" و مادر "لاله افتخاری" نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی امروز ساعت 18 در مسجد نور میدان فاطمی تهران برگزار میشود.
لازم به ذکر است این بانوی مجاهد چند روز گذشته بر اثر عارضه قلبی دار فانی را وداع گفت.
انتهای پیام/
[ سه شنبه 3 شهریور 1394 ] [ 2:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از گرگان، "نوری کاوه" از جانبازان سرافراز شهرستان کلاله استان گلستان، پس از سال ها افتخار جانبازی روز گذشته بر اثر جراحات ناشی از ترکشهای دوران دفاع مقدس در بیمارستان حضرت رسول (ص) این شهرستان به فیض عظیم شهادت نائل و به جمع یاران شهیدش پیوست.
این جانباز 70 درصد گلستانی متولد سال 1338 و دارای 3 فرزند بوده که در منطقه عملیاتی میاندوآب به افتخار جانبازی نائل آمد.
پیکر مطهر این اسوه صبر و استقامت روز گذشته بر روی دستان پرمهر مردم شهیدپرور شهر فراغی شهرستان کلاله تشییع و در زادگاهش به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/
[ سه شنبه 3 شهریور 1394 ] [ 2:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «محمودرضا بیضایی» (یا نام نظامی «حسین نصرتی»)، به تاریخ 18 آذر1360 شمسی در تبریز متولد شد. وی 32 سال بعد، هنگام دفاع از حریم «اسلام ناب محمدی(صلوات الله علیه و آله)» و حرمِ «بانوی مقاومت» حضرت زینب کبری (سلام الله علیها)، به تاریخ 29 دی ماه 1392، در نبرد با «مزدوران سعودی» و «سرسپردگان اسلام آمریکایی» بال در بال ملائک گشود.
[ سه شنبه 3 شهریور 1394 ] [ 2:08 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، "محمد حاج رحیمی" مسئول کمیته تداوم ارتباط و خادمین قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج از اعزام 23 هزار خادم الشهدا برای خدمات رسانی به زائران راهیان نور طی سال 94 خبر داد و گفت: چهار هزار نفر از این تعداد در قالب اردوهای دانش آموزی و 19 هزار نفر در قالب اردوهای راهیان نور عمومی به مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور اعزام میشوند.
انتهای پیام/
[ سه شنبه 3 شهریور 1394 ] [ 2:07 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش فضای مجازی دفاع پرس، از این پس دلنوشته ها و اشعار زیبا در مورد شهدا، دفاع مقدس وائمه اطهار را که مخاطبین در شبکه ها ی اجتماعی ارسال می کنند در خبرگزاری دفاع مقدس منتشر می شود.
در شفاعت شهدا دست درازی دارند
عکسشان را بنگر چهره ی نازی دارند
ما به یادآوری خاطره ها محتاجیم
ورنه آنان به من و تو چه نیازی دارند
عاقبت قالیچهای که قرار بود به صدام هدیه شود
این خبر در فضای اردوگاه کم و بیش پخش شد. نیمی از قالیچه با تدابیر شدید حفاظتی بافته شد و به مراحل نهایی رسید. اسرا در این فکر بودند که رژیم عراق با این کار به دنبال چه هدفی است؟ آیا بازتاب این عمل زشت و جعلی توسط رژیم عراق باعث تخریب چهره مقاومت رزمندگان اسیر نخواهد شد؟ آیا فشار سیاسی و تبلیغاتی بر ایران سایه نخواهد انداخت؟ آیا جمعی از اسرایی که سازمان صلیب سرخ جهانی تحویل نگرفته و اکثراً در ایران به عنوان شهید مفقودالاثر ثبت شدهاند، آینده آنها چه خواهد شد؟ آیا این عمل بخاطر تضعیف و شکستن روحیه رزمندگان اسیر و تسلیم کردن آنها نخواهد شد؟ آیا دل و سایر بزرگان دین با این خبر کذب و ساختگی به درد نخواهد آمد؟ و چراها و آیاهای دیگر... .
در اردوگاه تعدادی از اسرا تصمیم گرفتند که این قالیچه به هر قیمتی که هست به صدام هدیه نشود. من با آگاهی از عواقبی از جمله دستگیری و شکنجه و اعدام که در انتظارم بود، تصمیم به از بین بردن قالیچه گرفتم. برای پاره کردن قالیچه یک وسیله تیز و برنده و قوی نیاز بود.یک قوطی فلزی رب گوجه فرنگی را از آشپزخانه اردوگاه بدست آوردم و آن را آنقدر به زمین سیمانی حیاط اردوگاه ساییدم تا به یک چاقوی برنده تبدیل شود.
در یک عصر تابستانی با استفاده از فرصت بدست آمده که سرباز عراقی برای دقایقی پست نگهبانی خود را ترک کرده بود، استفاده کردم و وارد محل بافت قالیچه شدم و در اولین اقدام با چاقوی تیز و برندهای که آماده کرده بودم اقدام به پاره کردن قالیچه کردم.سپس با بافنده درگیری فیزیکی پیدا کردم و با وارد کردن ضربهای کارساز به وی،برگشتم و بلافاصله لباس و کفش کتانی خود را عوض کردم و دمپایی پوشیدم.
بلافاصله خبر از بین رفتن قالیچه در اردوگاه هیاهو به پا کرد و اکیپ عراقیها تمامی اسرا را با ضرب و شتم به داخل زندان هدایت کردند تا عامل این کار را شناسایی کنند. با توجه به اینکه بنده و ذکریا شکری در یک زندان بودیم،ذکریا حین شناسایی حرکاتی را از خود نشان داد تا بنده شناسایی نشوم و عراقیها وی را به عنوان ضارب و نابودکننده قالیچه شناسایی و از جمع جدا کردند و بالاخره نهایتاً بنده هم شناسایی شدم.من و ذکریا را در سلولهای جداگانهای زندانی کردند. ذکریا بعد از سه روز آزاد شد ولی بنده...
کار ذکریا شکری ایثار بزرگی بود چرا که حاضر بود شکنجه و اعدام شود ولی بنده مورد شناسایی اطلاعاتیهای عراق قرار نگیرم.در تمامی اوقات شبانهروز بنده را در یک سلول انفرادی مورد ضرب و شتم و شکنجه شدید قرار میدادند تا اعتراف کنم.مرا به سازمان مرکزی اطلاعات بغداد فرستادند تا محاکمه و اعدام شوم.
در همین اوضاع علیرضای نوجوان در هر شرایطی با تحمل ناملایمات،گرسنگی،هوای نامطبوع و شکنجههایی که به هیچ وجه قابل توصیف نیستند،روزها را سپری میکند، ولی اعتراف نمیکند.
مرا به قصد مرگ شکنجه کردند.فرماندهان ارشد عراقی در سلول با من ملاقات کردند تا علت این کار وی را جویا شوند. گفتم:از من دست بکشید. دارم میمیرم.
بر زمین سلول افتاده بودم و نای حرکت نداشتم و روزهای آخر زندگی را سپری میکردم.وقتی تعدادی از اسرا به صورت پنهانی و از سوراخهای سلول مرا در این وضعیت دیده بودند نگران شده و به همه خبر داده بودند. عراقیها یک ماده شیمیایی دستسازی را بر روی من آزمایش کردند که آثار آن قریب به 30 سال است که در وجود من باقی مانده است.
در نهایت با تهدید تمامی اسرا، علیرضاجابر صفار آزاد و پیکر نیمه جانش به میان دیگر اسرا بازمیگردد و مدتها پس از مراقبتهای ویژه توسط همرزمانش روز به روز بهبودی خود را بدست میآورد و در سال 1369 به آغوش میهن و خانواده باز میگردد.
علیرضا پس بازگشت به میهن اسلامی ایران با خواهر شهید علی آقاباقرلو یکی از همرزمان شهیدش ازدواج میکند و اکنون دارای دختری شش ساله به نام حنانه است. حنانه پس از مدتها شیرینی خاصی به زندگی علیرضا و همسرش داده است.
تصویر اولی، علیرضا جابرصفار را در حالی که بیسیم به پشت دارد در جبهه نشان میدهد.
ادامه مطلب
روزشمار دفاع مقدس (3 شهریور 94)
ادامه مطلب
مادر سه شهید غفارخانی دار فانی را وداع گفت
ادامه مطلب
اولین یادواره شهید "ابوعمار" سردار مازندرانی جبهه غرب کشور در مریوان برگزار میشود
ادامه مطلب
مراسم ختم همسر شهید افتخاری برگزار میشود
ادامه مطلب
"نوری کاوه" جانباز دوران دفاع مقدس به همرزمان شهیدش پیوست
ادامه مطلب
عکس/ یاگاری یک «مدافع حرم» روی دیوار
نمایی که پیش رو دارید، در سوریه به ثبت رسیده است و شهید «بیضایی» را پس از نوشتن شعرِ محبوب مجاهدانِ ایرانی بر یکی دیواری به تصویر کشیده است:
ادامه مطلب
اعزام 23 هزار خادم الشهدا به یادمانهای دفاع مقدس طی سال 94
وی با اشاره به برگزاری کلاسهای توجیهی خادمین گفت: خادمین ثبت نام شده برای یادمانهای دفاع مقدس حین ورود به زیارتگاهها و یادمانهای مورد نظر طی برگزاری کلاسهای توجیهی، آموزشهای لازم را برای خدمات رسانی بهتر به زائران سرزمین های نور میگذرانند.
مسئول کمیته تداوم ارتباط و خادمین قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج افزود: مجموعا برای امسال 19 هزار خادم به منظور خدمترسانی به زائران در بخش اردوهای راهیان نور عمومی داریم که از این تعداد هزار نفر از سال گذشته حضور دارند و 16 هزار نفر هم به مناطق عملیاتی جنوب کشور و مابقی به مناطق غربی کشور اعزام خواهند شد.
وی ادامه داد: طی سال گذشته در مجموع 16 هزار خادم به زائران خدمات رسانی میکردند که از این تعداد تنها هزار نفر برای امسال باقی ماندند. بیشترین اعزامهای خادمان به سرزمینهای نور طی سال گذشته به یادمان شلمچه بوده است.
مسئول کمیته تداوم ارتباط و خادمین قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج درباره نحوه ثبت نام خادمان برای اردوهای عمومی و دانش آموزی گفت: خادمان اردوهای راهیان نور عمومی از طریق سایت خادم الشهدا و خادمان اردوهای دانش آموزی از طریق بسیج دانش آموزی اقدام به ثبت نام میکنند.
ادامه مطلب
در شفاعت شهدا دست درازی دارند...
ادامه مطلب