دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

فرهنگ ایثار و شهادت جامعه ما را از آسیب ها و مشکلات حفظ می کند


مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت:جامعه ای که در آن فرهنگ ایثار و شهادت حکفرما باشد از تمامی آسیب ها و مشکلات مصون خواهد ماند.
فرهنگ ایثار و شهادت جامعه ما را از آسیب ها و مشکلات حفظ می کند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از ساری به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران،عباسعلی رضایی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ ایثارگری نیازمند عزم ملی است گفت: برای اشاعه و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت باید از تمام ظرفیت ها استفاده نمود تاجایگاه این فرهنگ متعالی در جامعه حفظ ، ماندگار و نهادینه گردد.

وی با بیان اینکه شهدا و ایثارگران نماد واقعی ایثارهستند اظهارداشت:همه دستگاهها باید در اشاعه، ترویج و زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کنند تا جلوه های ایثار که همانا گرامیداشت یاد و نام شهدا است در جامعه تجلی یابد.

رضایی افزود: روی آوری به فرهنگ غنی ایثار و شهادت در بستر معنویت تحقق پیدا می کند و این فرهنگ باید با عنصر ایمان و تقوا همراه باشد.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران تصریح کرد:جامعه ای که در آن فرهنگ ایثار و شهادت حکفرما باشد آن جامعه از تمامی آسیب ها و مشکلات مصون خواهد ماند.

رضایی اظهارداشت:شهدا و ایثارگران برای همیشه در تاریخ ماندگارهستند و همچون خورشید نورافشانی  می کنند و امروز ما باید ادامه دهنده راه شهیدان انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس باشیم .

وی با اشاره به اینکه راه شهدا ولایت مداری بود گفت:شهدا در زندگی نامه و وصیت نامه خود بر تبعیت از ولایت تاکید داشتند چرا که تنها راه رسیدن به سعادت،پیشرفت،پیروزی و عبور از مشکلات را در اطاعت پذیری از ولی فقیه می دانستند.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 12:19 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

انتشار کتاب کارنامه عملیاتی تیپ مستقل 12 قائم(عج) درعملیات نصر 8 در سمنان


کتاب کارنامه عملیاتی تیپ مستقل 12 قائم(عج) سمنان درعملیات نصر 8 منتشر شد.
انتشار کتاب کارنامه عملیاتی تیپ مستقل 12 قائم(عج) درعملیات نصر 8 در سمنان

به گزارش خبرگزار دفاع مقدس از سمنان،سرهنگ فریدون پهلوانی مدیر کل حفظ اثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان سمنان  با اعلام این مطلب اظهار داشت: گرده رش عنوان کتابی است که به بررسی عملکرد و نقش تیپ مستقل 12 قائم(عج) در عملیات نصر 8 می پردازد. کتاب گرده رش در 3 بخش کلیات، عملکرد تیپ در عملیات نصر 8 و جلوه های ویژه عملیات تدوین شده است.

وی در خصوص عملکرد تیپ 12 قائم(عج) گفت: در این قسمت از کتاب اقدامات قبل از عملیات از قبیل: سازمان رزم تیپ، نحوه ورود گردان های موسی بن جعفر(ع) سمنان و کربلای شاهرود، محل استقرار نیروها، آموزش، انتقال به منطقه عملیاتی و آغاز عملیات تدوین شده است. وی فصل دوم و سوم کتاب را اقدامات و عملکرد تیپ در حین عملیات و پس از پایان عملیات خاطر نشان کرد و افزود:

این کتاب پس از برگزاری بازخوانی ها و نشست های تخصصی بسیار با حضور فرملندهان و صرف بیش از 3500 ساعت زمان جهت مصاحبه با ده ها تن از فرماندهان و رزمندگان تیپ، فرماندهان نیروی زمینی سپاه و قرارگاه نجف، پیاده سازی نوارها، فیش نویسی منابع و نگارش آن به رشته تحریر درآمده است.

شایان ذکر است" کتاب پژوهشی گرده رش" در 272 صفحه به قلم رضا وطنی و توسط انتشارات زمزم هدایت منتشر شده است.

استان سمنان در عملیات نصر 8 با استقرار دو گردان در عملیات شرکت نمود که با تقدیم 33 شهید و 48 مجروحبرگ زرین دیگری بر دفتر افتخارت استان سمنان افزوده شد.

انتهای پیام /

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 12:19 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عکس‌العمل شهید همدانی به شهادت بهترین دوستش


نمیدانم در آن لحظات، این چه صبری بود که خدا به من داد. حتی نَم اشکی هم به چشم هایم نیامد، برگشتم از بچه هایی که دور من حلقه زدند، پرسیدم: کجا شهید شد؟
عکس‌العمل شهید همدانی به شهادت بهترین دوستش

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس،سردار حسین همدانی از جمله فرماندهان دوران دفاع مقدس بود که روزهای سختی را در جنگ دید و دوستان زیادی را از دست داد.

یکی از دغدغه هایی که این سردار سپاه اسلام را ناراحت می‌کرد از شهادت رفقایش نبود زیرا او خوب می دانست شهادت بهترین اجری است که خداوند به افراد خاصش می‌دهد. او ناراحت بود از غم فراغی که باید در روزهای نبود آنها تحمل کند و سخت تر اینکه از قافله شهدا جا مانده بود.
 
برای کسی که روزهای خوش شباب را زیر آتش دشمن گذرانده بود تحمل تنهایی در ایام کسالت بار شهر دردآور بود اگر چه حاج حسین هیچ وقت به زندگی روزمره عادت نکرد و سراسر در حال مبارزه با دشمنان اسلام بود.
حاج حسین همدانی با آغاز جنگ در سوریه به این کشور رفت تا در کنار دیگر برادران رزمنده خود با تکفیری های تروریست بجنگد و اجازه ندهد خدشه ای به حرم عقیله بنی هاشم وارد شود و یا کوچکترین بی احترامی به ساحت حضرت زینب(س) شود.
 
حاج حسین همدانی سرانجام پس از سالیان سال رشادت در عرصه های مختلف نبرد با دشمنان اسلام سرانجام در 16 مهر 1394 در شهر حلب سوریه مزد زحمات خویش را از خدا گرفت و برای همیشه زنده و روزی خور درگاه حضرت حق شد.
 
شهید محمود شهبازی از فرماندهان دوران دفاع مقدس که در 2 خرداد 61 و در آستانه فتح خرمشهر به شهادت رسیده بود از دوستان نزدیک حاج حسین بود که شهادتش برای او سخت آمد. شهید همدانی خاطره آن روز را در کتاب «مهتاب خین» اینگونه روایت می‌کند:
 
« ... کنار سنگر که رسیدم، دیدم اسماعیل شکری موحد، دو زانویش را محکم در بغل گرفته و یک گوشه مچاله شده، همانطور که چمباتمه نشسته بود، سرش را بلند کرد و زُل زد توی چشمهای من، صورتش خیس اشک بود و از شدت بغض در گلو مانده، چانه اش بی اختیار می لرزید.
 
نمیدانم در آن لحظات، این چه صبری بود که خدا به من داد. حتی نَم اشکی هم به چشم هایم نیامد، برگشتم از بچه هایی که دور من حلقه زدند، پرسیدم: کجا شهید شد؟
 
مرا بردند دویست متر جنوبی تر از محل آن سنگر و زمین را نشانم دادند.
زیر نور رنگ پریده مهتاب، قیفِ انفجارِ به جا مانده و زمینِ سوخته و زیر و زِبَر شده اطرافش را دیدم، کاملا مشخص بود که موشک کاتیوشا، با چه ضربِ مهیبی آنجا فرود آمده، چند قدمی کنارتر، در یک گودالِ کوچک، خون زیادی جمع شده بود، به زحمت خم شدم، کفِ دست راستم را جلو بردم و زدم به لُجه خونِ سرخ محمود شهبازی و بعد، دستِ خون آلودم را، با تمامی عشقی که به این برادر سفر کرده داشتم، کشیدم به سر و صورتم، به آسمان نگاه کردم، قرص ماه، بالای سرم ایستاده بود... »
 
منبع: فارس

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 12:18 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تقدیر از خانواده شهید شیخ شعاعی در یادواره 62 شهید منطقه زاویه قم


یادواره سردار شهید حسین کبیری و 62 شهید منطقه زاویه قم با تجلیل از خانواده معظم شهید شیخ شعاعی برگزار شد.
تقدیر از خانواده شهید شیخ شعاعی در یادواره 62 شهید منطقه زاویه قم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس از قم، در چهارمین یادواره سردار شهید حسین کبیری و 62 شهید منطقه زاویه قم، حجت الاسلام طباطبایی از کارشناسان مذهبی پیرامون مقام شهدا و مسئولیت مردم و جوانان در قبال خون شهیدان به ایراد سخن پرداخت.

در این مراسم همچنین از مهندس حسین شیخ شعاعی فرزند شهید غواص حجت الاسلام محمد شیخ شعاعی تجلیل شد.

پخش کلیپی از شهد و نوحه خوانی در آستانه ماه محرم از بخش های این مراسم بود که به همت ستاد یادواره شهدای زاویه صورت گرفت.

در یادواره شهدای زاویه برخی مسئولان از جمله حجت الاسلام احمدی مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه امام حسین(ع)، قهرمانپور فرمانده حوزه شهید باهنر، فرماندهان و بسیجیان پایگاه های تابعه حوزه بخصوص پایگاه شهدای زاویه، کانون فرهنگی هنری مسجد زاویه، خانواده های معظم شهدا، پیشکسوتان دفاع مقدس و اهالی منطقه زاویه حضور داشتند.

انتهای پیام/

 

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 12:17 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

ای برادران! عدالت را فدای مصلحت نکنید


برادران مسئول! که به طور مستمر در جهت پیشبرد اهداف انقلاب، شبانه‌روزی فعالیت می‌کنید، به عدالت در کارهایتان و تصمیم‌گیری‌هایتان به عنوان یک مرز ایمان داشته باشید. عدالت را فدای مصلحت نکنید، پرحوصله باشید و در برآوردن حاجات و نیازهای آنها بکوشید. در قلب خود، مهربانی و لطف به مردم را بیدار کنید و طوری رفتار نکنید که از شما کراهت داشته باشند.
ای برادران! عدالت را فدای مصلحت نکنید

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، علی تجلایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۸، به عضویت سپاه پاسداران درآمد و یک دوره آموزشی نظامی پانزده روزه را زیر نظر سعید گلاب بخش – معروف به «محسن چـریک» – در سعد آباد تهران گذراند. تجلایی که در امر آموزش فنون رزمی مهارت زیادی کسب کرده بود پس از مدتی، در پادگان سیدالشهداء به عنوان مربی آموزشی مشغول به کار شد.

او در آموزش نظامی بسیار جدی و سخت گیر بود و می گفت: "من در عمر خود پانزده روز آموزش دیده‌ام و فردی به نام محسن چریک به من آموزش داده و گام از گام که برداشته‌ام، تیری زیر پایم کاشته است. اکنون می‌خواهم با پانزده روز آموزش، شما را به جنگ ضد انقلاب در کردستان، پاوه و گنبد آماده کنم و اگر در اثر ضعف آموزشی یک قطره از خون شما بریزد، من مسئولم و فردای قیامت باید جوابگو باشم."

پس از مدتی به کردستان رفت و به مبارزه با ضد انقلاب منطقه پرداخت. بعد از آن، مأموریت یافت به اتفاق چند تن راهی افغانستان شود، تا علیه نیروهای متجاوز شوروی، مردم مسلمان آن کشور را یاری کند. او برای ورود به افغانستان که مرزهایش تحت کنترل شدید ارتش سرخ بود، از شناسنامه افغانی استفاده کرد. در پاکستان، تجلایی برای تأسیس مرکز آموزش فرماندهی برای مجاهدین افغانی، حفاظت از نماینده امام در افغانستان، و حمل وجه نقد برای مجاهدین، برنامه دقیقی تهیه کرد. در افغانستان حدود سیصد نفر از مجاهدین افغانی که اغلب سطح علمی بالایی داشتند زیر نظر تجلایی آموزش دیدند. به ابتکار او در چندین نقطه افغانستان راهپیمایی‌هایی علیه آمریکا ترتیب داده شد  او اغلب اوقات به مناطق پدافندی مجاهدین می رفت و چگونگی گسترش خط پدافندی، آرایش سلاح و نیرو و حدود ارتش را برای آنها تشریح می کرد.

تجلایی و یارانش چهار ماه تمام به آموزش فرماندهان افغانی پرداختند و به ایران بازگشتند، چرا که جنگ ایران و عراق آغاز شده بود. تجلایی بلافاصله پس از ورود به ایران، راهی جبهه‌های جنوب شد و در نبردهای دهلاویه شرکت جست و پس از آن در حماسه سوسنگرد، حضور فعالی داشت.

او در سال ۱۳۶۰ با خانم انسیه عبدالعلی‌زاده ازدواج کرد اما این تحول در زندگی هم نتوانست او را از حضور در جبهه دور سازد. بعد از آن به عنـوان فرمانـده گردان هـای شهیـد آیت الله قاضی طباطبایـی و شهید آیت الله مدنـی (نیروهای اعزامی آذربایجان) به جبهه اعزام شد. ابتدا در جبهه های نبرد پیرانشهر، مسئول عملیات بود.

در سال ۱۳۶۲ در عملیات والفجر ۲ شرکت کرد و بعد از آن به تهران اعزام گردید تا دوره دافوس را بگذراند. در همین زمان دخترش حنانه به دنیا آمد. با وجود کار بسیار و تحصیل و مباحث فشرده، همه وظایف خانه را خود انجام می داد. در عملیات خیبر نیز شرکت کرد. پس از آن مسئولیت طرح و عملیات قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) به او واگذار شد. صبحدم روز ۲۹ بهمن ۱۳۶۳ برای شرکت در عملیات بدر عازم جبهه شد. درطی عملیات تیری به قلبش اصابت کرد.

یکی از دوستان شهید لحظه شهادتش را اینگونه نقل می‌کند: "علی خیلی آرام و آهسته دراز کشید، بی آنکه دردی از جراحت بر رخسارش هویدا باشد. با دست اشاره کرد که آن اشارت را درنیافتیم. تجلایی پیش از حرکت به همه گفته بود «با قمقمه‌های خالی حرکت کنید چون ما به دیدار کسی می‌رویم که تشنه لب شهید شده است.» آرام چشمانش را بست و صورتش گلگون شد."

مهدی برادر شهید علی تجلایی در بهمن ۱۳۶۱، در عملیات والفجرمقدماتی به شهادت رسید و جنازه او در منطقه عملیاتی باقی ماند. در سال ۱۳۷۳، پیکرمطهرش شناسایی و به زادگاهش انتقال یافت اما پیکر علی ...

بخشی از وصیتنامه شهید:

برادران پاسدارم! امیدوارم با بزرگواری خودتان این بنده ذلیل خدا را عفو کنید. سفارشی چند از مولایمان علی (ع) برای شما دارم. در همه حال پرهیزگار باشید و خدا را ناظر و حاضر بر اعمال خود بدانید. یاور ستمدیدگان و مستمندان جامعه و یاور تمامی‌ مستضعفان باشید، مبادا یتیمان و فرزندان شهدا را فراموش کنید. سلسله مراتب و اطاعت از مسئولین را با توجه به اصل ولایت رعایت کنید. در هر زمان و هر مکان، با دست و زبان و عمل، امر به معروف و نهی از منکر کنید.

برادران مسئول! که به طور مستمر در جهت پیشبرد اهداف انقلاب، شبانه‌روزی فعالیت می‌کنید، به عدالت در کارهایتان و تصمیم‌گیری‌هایتان به عنوان یک مرز ایمان داشته باشید. عدالت را فدای مصلحت نکنید، پرحوصله باشید و در برآوردن حاجات و نیازهای آنها بکوشید. در قلب خود، مهربانی و لطف به مردم را بیدار کنید و طوری رفتار نکنید که از شما کراهت داشته باشند. برایم الهام شده که این بار اگر خداوند رحمان و رحیم بخواهد، به فیض شهادت نائل خواهم آمد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 12:16 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

حاکمیت شهدا بر دلها شروع شده است


حسین یکتا، در همایش کنگره شهدای استان چهارمحال و بختیاری و دانشجویان، اساتید، مداحان، ‌روسای هیئت های مذهبی و ورزشکاران، گفت:‌ امروز حاکمیت شهدا بر دلها شروع شده است.
حاکمیت شهدا بر دلها شروع شده است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس استان چهارمحال و بختیاری؛ فرمانده قرارگاه فرهنگی خاتم‌الاوصیا صلی الله علیه و آله و سلم در شامگاه ششمین روز از کنگره سرداران و 2436شهید استان چهارمحال و بختیاری با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و عملیات والفجر 8، تأکید کرد باید یاد قبر و کفن خود باشیم.

حسین یکتا، افزود: حضور در مجالس گرامیداشت شهدا، نه رزق است و نه قسمت؛ بلکه دعوت است. بدون دعوت نیست. کارت دعوت شهدا به دل است.

راوی دفاع مقدس، با روایتی از حضور دانشجویان در اردوهای راهیان نور، تصریح کرد: حضور در اردوهای راهیان نور نیز با دعوت شهداست.

وی، گفت: حضور در این جلسه کنگره شهدای استان چهارمحال و بختیاری نیز حکمتی دارد و باید به حکمت آن توجه کرد.

یکتا به نقل از حضرت امام خمینی(ره) که فرموده ؛ سال ها باید بگذرد تا جایگاه شهدا مشخص شود، تأسی کرد و افزود: داستان کربلا و شهادت امام حسین علیه السلام بعد از هزار و اندی سال تازه دارد رخ نشان می دهد.

فرمانده قرارگاه فرهنگی خاتم‌الاوصیا صلی الله علیه و آله و سلم به حضور دختر نیویورکی الاصل از منطقه شلمچه اشاره کرد و گفت: وی خواستار بردن مقداری از خاک منطقه بود تا در غروب های دلگیر نیویورک برای دلتنگی هایش با‌ آن خاک درد و دل کند.

وی، تأکید کرد: برخی شهدا رفتند که گمنام بمانند و شهوت شهادت را در وجود خود بخشکانند؛ اما در ابر کامپیوتر خداوند، چیزی کم نمی شود و اینچنین شهدای گمنام را تشییع می کنند.

راوی دفاع مقدس، تصریح کرد: امروز حاکمیت شهدا بر دلها شروع شده است. شهدا خاطر خواه ما بودند که قبل از تولد نسل های جوان امروز برایشان کشته شدند. شهدا لباس تقوا پوشیدند و مهدی حضرت زهرا سلام الله علیها به آنها نگاه کرده و نظر کرده شده اند.

یکتا، به بیانات مقام معظم رهبری که فرموده اند؛ در شرایط مباهله ایم، اشاره کرد و گفت: شرایط مباهله یعنی همه جبهه حق در برابر همه جبهه باطل قرار دارد.

وی، تبعیت بی چون و چرا از فرامین امام و ولی امر را یادآور شد و افزود: شهدای ما کافه دنیا را برهم زدند و امروز دیگر نامی از اسرائیل از نیل تا فرات نیست و طبق فرمایش مقام معظم رهبری، تا 25سال دیگر اسرائیلی نیز وجود نخواهد داشت.

فرمانده قرارگاه فرهنگی خاتم‌الاوصیا صلی الله علیه و آله و سلم ،با بیان اینکه کار آمریکا و اسرائیل تمام است،‌ اظهار کرد: هر چه به ظهور نزدیک می شویم، هوا ابری تر می شود و ریزش ها بیشتر می گردد. یکهو می خرند، بی هوا بی برند. حسین همدانی نیز از جمله اینها بود.

یکتا، با بیان اینکه؛ دنیا بین ظهور و سقوط گیر کرده است، گفت:‌نبرد عزم ها و اراده ها شروع شده است. اینکه آقا می فرمایند دلبسته یاران خراسانی خویشم، به خاطر این است که خبری در راه است. شامات شلوغ و عراق شلوغ شده و ان شاءالله به ظهور محبوب حقیقیق نیز نزدیک شده ایم. فتوحات و نصرت های عجیب و غریبی در راه است.

فرمانده قرارگاه فرهنگی خاتم‌الاوصیا صلی الله علیه و آله و سلم، اظهار کرد: باید خود را برای تمدن نوین اسلامی و تحقق اهداف و آرمان های شهدا آماده کنیم.

وی، در ادامه به فرارسیدن محرم و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان نیز اشاره کرد و گفت: دو سه سالی است که امام حسین علیه السلام خودش بساط روضه راه انداخته و از بچه هیئتی ها می خواهد که در روضه شرکت کنند.

یکتا، اربعین را روضه خود امام حسین علیه السلام دانست و افزود: اربعین، صراط المستقیم نجف تا کربلا است و اربعین به ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کمک می کند.

فرمانده قرارگاه فرهنگی خاتم‌الاوصیا صلی الله علیه و آله و سلم تأکید کرد: شهدای غواص، حق مطلب را ادا کردند و راه کربلا را باز نمودند و من وشما باید به وعده عمل کنیم و راه ظهور را باز کنیم.

همایش کنگره شهدا و دانشجویان، اساتید، مداحان، روسای هیئت های مذهبی و ورزشکاران، به مناسبت ششمین روز کنگره سرداران و 2436شهید استان چهارمحال و بختیاری، شامگاه روز گذشته در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) شهرکرد برگزار شد.

قبل از این مراسم معنوی، نمایش هنری رزمی بصیرتی از آدم تا خاتم و بازروایی عملیات والفجر 8 اجرا شد.

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 12:15 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

احراز هویت پیکر مطهر یکی از شهدای آرامیده در بوستان نارنج منطقه 14 تهران


پیکر مطهر یکی از شهدای گمنام مدفون در بوستان شهدای گمنام منطقه 14 تهران(بوستان نارنج) از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.
احراز هویت پیکر مطهر یکی از شهدای آرامیده در بوستان نارنج منطقه 14 تهران

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، این شهید گمنام در 25 اردیبهشت سال 93 همزمان با سالروز وفات حضرت زینب کبری(س) به همراه پیکر پاک یک شهید گمنام دیگر به خاک سپرده شد که یکی از این دو شهید 20 ساله که در منطقه عملیاتی شرهانی و در  تک دشمن در سال 67 به شهادت رسیده است و  شهید دیگر 25 ساله است و در منطقه عملیاتی بستان و در عملیات فتح المبین به شهادت رسیده است.

اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 12:14 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پوستر/ آدم ها بر دو گونه اند


آدم ها بر دو گونه اند....
پوستر/ آدم ها بر دو گونه اند

آدم ها بر دو گونه اند:
آنان که با عقل شان می زیند و دیگرانی که زیستن شان با دل است؛
چه بسیارند آنان و چه قلیل اند اینان ؛
چه سهل است آن گونه زیستن و
چه دشوار است این گونه بودن.
 

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 12:13 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پدر سه شهید امیری طائمه دار فانی را وداع گفت


پدر شهیدان مجتبی، مرتضی و احمد امیری طائمه دار فانی را وداع گفت.
پدر سه شهید امیری طائمه دار فانی را وداع گفت

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، حاج رضا امیری طائمه پدر شهیدان مجتبی، مرتضی و احمد امیری طائمه مهمان فرزندانش شد.

پیکر مطهر حاج رضا امیری طائمه پدر شهیدان مجتبی و مرتضی و احمد صبح امروز و تا لحظاتی دیگر باحضور خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تشییع و در قطعه صالحین آرام می‌گیرد.

شهید مجتبی امیری اولین فرزند خانواده در منطقه عملیاتی زبیدات و در 11 آبان 61، شهید مرتضی امیری در 5 فروردین 67 در منطقه عملیاتی دربندیخان بر اثر ترکش خمپاره و شهید احمد امیری در 24 بهمن 64 در منطقه فاو عملیات والفجر 8 به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

انتهای پیام/

 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 21 مهر 1394  ] [ 12:13 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

بزودی خبرهای خوبی در خصوص گرفتن انتقام خون شهید همدانی منتشر خواهد شد


جانشین سابق نیروی مقاومت بسیج گفت: به زودی ملت ما خبرهای بسیار خوبی را درخصوص گرفتن انتقام خون شهید همدانی خواهند شنید.
بزودی خبرهای خوبی در خصوص گرفتن انتقام خون شهید همدانی منتشر خواهد شد

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، سردار مجید میر احمدی جانشین سابق نیروی مقاومت بسیج در حاشیه مراسم تشییع سردار حسین همدانی، به خبرنگاران گفت: سردار همدانی شناخت اش هم نسبت به دشمنان داخلی و هم دشمنان خارجی قوی بود لذا هر گاه خطر هرکدام از این دشمنان را احساس می‌کرد، در خط مقدم مبارزه قرار می‌گرفت و این را ما در دوران دفاع مقدس، در فتنه 88 و فتنه تکفیری‌ها به وضوح ملاحظه کردیم.

وی با اشاره به اینکه سردار همدانی فرمانده‌ای با اخلاق، متدین، شجاع، متواضع، ساده‌زیست و به معنای واقعی مجاهد بود، افزود: شهادت این سردار اسلام ثابت می‌کند که در راه دفاع از انقلاب و اسلام و در هر صحنه‌ای که لازم باشد اعم از صحنه‌های داخلی و خارجی، باید مجاهدت، ایستادگی و مقاومت کرد.

معاون سابق سرمایه انسانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پاسخ به سؤال دفاع پرس مبنی بر واکنش احتمالی ایران در به شهادت رساندن سردار همدانی توسط تکفیری‌های سوری، تأکید کرد: پاسخ ایران، پاسخی روشن است؛ تکفیری‌ها پاسخ های لازم را گرفتند و به زودی ملت ما خبرهای بسیار خوبی را درخصوص گرفتن انتقام خون شهید همدانی خواهند شنید.

انتهای پیام/  

 


ادامه مطلب

[ یک شنبه 19 مهر 1394  ] [ 1:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ > ]