دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

شهیدی که حتی نحوه شهادت خود را می دانست

همۀ پیش بینی های حاج علی درست از کار در آمد. او حتی نحوه ی شهادت خودش را هم گفت.

کد خبر: ۲۱۹۵۲۳

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۰ - 09January 2017

به گزارش دفاع پرس از کرمان، لشکر ثارالله در عملیات کربلای 5  ،41 مفقودالاثر،7 آزاده و 547 شهید تقدیم اسلام نمود. شهدایی که وصف آنها از این مختصرنوشتار، خارج است و قلم را یارا و توان توصیف آنها نیست.

لذا به ذکر خاطراتی از برخی شهیدان این عملیات که سراسر پند و اندرز و حکمت است، می پرداریم.

 

خاطره ای از شهید حاج علی محمدی پور

نحوه ی شهادت خودش را هم گفت

بچه های گردان دور حاج علی جمع شده اند و او دارد سرنوشت بچه ها را بیان می کند:

حسین برادرم ،‌چه بخواهد و چه نخواهد، شهید خواهد شد.

نجمیان، سید کاظم و برادرش، مهدی امراللهی و غلام نهویی هم شهید می شوند.

جواد کامرانی و عباس علیزاده زخمی می شوند.

رضا قربانی، محمود حسن زاده دو دوست با وفا، با هم شهید می شوند.

ثمره نه شهید می شود و نه مجروح.

همۀ پیش بینی ها ی حاج علی درست از کار در آمد. او حتی نحوه ی شهادت خودش را هم گفت.

این عملیات برای من آخرین عملیات خواهد بود. من دیگر بر نمی گردم. خواب دیدم پرچمی را داده اند به دستم.من پرچم را می برم تا برسانم به دژ، ولی به آن نمی رسم. می دانم که نرسیده به دژ، شهید و از زندان دنیا رها خواهم شد.

او حتی نحوه ی شهادت خودش را هم گفت 

گفتنی است:سردار شهید حاج علی محمدی پور در خرداد ماه ۱۳۳۸ در روستای " دقوق آباد " بخش نوق شهرستان رفسنجان به دنیا آمد.به خاطر مشکلات مجبور شد مدتی ترک تحصیل کند. با تشدید حرکت مردم در سالهای 55 و 56 به صفت مبارزان پیوست ..علی بعد از در سال 63 هنگام عملیا ت بدر ، فرمانده گروهان بود، سپس جانشین فرمانده گردان شد .عملیات کربلای 5که شد،خدا اورا طلبیدوپیش خودش برد.آن موقع علی یکی از زبده ترین فرمانده گردانهای لشکر41 ثارالله بود.

کتاب «عبور از کویر» پیرامون خاطرات و زندگی سردار عارف شهید حاج علی محمدی پور  می باشد.

 

او حتی نحوه ی شهادت خودش را هم گفت 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 دی 1395  ] [ 7:49 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

موفق‌ترین عملیات در دفاع مقدس از نگاه آیت الله رفسنجانی

یکی از مهمترین ماموریت های آیت الله هاشمی رفسنجانی فرماندهی جنگ بود. وی موفق ترین عملیات در دوران جنگ را عملیات کربلای 5 می‌دانست.

کد خبر: ۲۲۰۹۹۵

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۲:۲۰ - 09January 2017

موفق‌ترین عملیات در دفاع مقدس از نگاه مرحوم آیت الله رفسنجانیبه گزارش خبرنگار اخبار داخلی دفاع پرس،شب گذشته خبری تکان دهنده ایران را لرزاند. هاشمی رفسنجانی رفت. مردی از جنس انقلابی گری که یاری‌گر بنیان گذار انقلاب بود و همراه رهبر فرزانه انقلاب.

این مرد کهنه کار دنیای سیاست که در سن 82 سالگی رخت از این دیار بست فعالیت های متفاوتی از جمله عضویت در حزب جمهوری، سرپرست وزارت کشور، ریاست مجلس شورای اسلامی، امام جمعه موقت تهران، جانشین فرماندهی کل قوا، نیابت ریاست مجلس خبرگان، ریاست جمهوری، ریاست شورای عالی انقلاب فرهنگی و ریاست شورای عالی امنیت ملی را در دوران زندگی سیاسی خود به  ثبت رساند.

یکی از مهمترین ماموریت های وی فرماندهی جنگ بود. هاشمی رفسنجانی موفق ترین عملیات در دوران جنگ را عملیات کربلای 5 می دانست.

وی در مورد این عملیات چنین گفت: «موفق‌ترین عملیات دوران دفاع مقدس، عملیات کربلای5 بود. آنها در زمین ما بودند. ما آنها را شکست دادیم و رفتیم در زمین آنها. خیلی جلو رفتیم و تا نزدیک بصره رفته بودیم. آقای شمخانی هم عملیات را فرماندهی کرد. عملیات سختی بود، اما خیلی خوب بود. ما این دو عملیات را این‌گونه تعریف کردیم که عملیات اول، عملیات فریب بود و عملیات اصلی، این بود که خیلی رضایت‌بخش شد. شما می‌توانید به رسانه‌ها مراجعه کنید و خبرهای آن موقع را ببینید که چگونه بود. شرایط به‌گونه‌ای بود که آیت‌الله خامنه‌ای بعد از اینکه رهبر شدند، به همه فرماندهانی که در عملیات کربلای5 آن‌گونه جنگیده بودند، نشان فتح و یک میلیون تومان وجه نقد دادند. به من هم به‌عنوان فرمانده جنگ، نشان دادند.»

شایان ذکر است اکبر هاشمی رفسنجانی در سوم شهریور ماه سال ۱۳۱۳ه.ش (برابر با ۴ آگوست ۱۹۳۴) در روستای بهرمان شهرستان رفسنجان و در خانواده‌ای نسبتاً ثروتمند به دنیا آمد. او یکی از ۹ فرزند میرزاعلی هاشمی بهرمانی و ماه‌ بی‌بی صفریان است.

پدرش با تحصیلات حوزوی از باغداران و تاجران پسته بهرمان از توابع بخش نوق رفسنجان بود. نام خانوادگی هاشمی برای خانواده ایشان، با آن‏ که سیّد نیستند، به این دلیل انتخاب شده است که نام جدّ پدری وی حاج هاشم بوده است که در سرتا سر منطقه، املاک و امکانات زیادی داشته است. هاشمی تحصیل را، از سن ۵ سالگی در مکتب خانه‌ای در نوق آغاز نمود.

در سن ۱۴ سالگی به قم رفت و به تحصیل علوم دینی پرداخت و به درجه اجتهاد نائل گردید. اساتید وی در حوزه علمیه قم آیات عظام سید حسین طباطبایی بروجردی، امام خمینی (ره)، سید محمد محقق داماد، محمدرضا گلپایگانی، سید محمد کاظم شریعتمداری، عبدالکریم حائری یزدی، شهاب ‌الدین نجفی مرعشی، محمد حسین طباطبائی و حسینعلی منتظری بوده‌اند.

وی در آنجا تحت تاثیر تعلیمات امام خمینی (ره) به سیاست روی آورد و به مخالفت با حکومت محمد رضا شاه پهلوی و انقلاب سفید او پرداخت.

هاشمی در سال ۱۳۳۷ با عفت مرعشی که دختری از خانواده روحانی و از نوادگان سید محمد کاظم طباطبایی یزدی است، ازدواج نمود. او خواهر حسین مرعشی، معاون سید محمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری و از مدیران اصلی دولت سازندگی است. ثمره این ازدواج ۵ فرزند به ترتیب و به نامهای فاطمه، محسن، فائزه، مهدی و یاسر است.

دو دختر او با دو پسر آیت ‏الله لاهوتی اشکوری، امام جمعه سابق رشت و از دوستان هاشمی در زندان (که یکی پزشک و دیگری دندانپزشک است) ازدواج کردند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 دی 1395  ] [ 7:48 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

باید توفیق خدمت در راه شهدا را قدر بدانیم

رییس اداره عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه خداوند کسی که برای او کار می‌کند را بدون جواب نمی‌گذارد، گفت: باید توفیق خدمت در راه شهدا را قدر بدانیم.

کد خبر: ۲۲۱۰۰۸

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۹ - 09January 2017

باید توفیق خدمت در راه شهدا را قدر بدانیم

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، حجت الاسلام و المسلمین دانش، رییس اداره عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در ابتدای همایش سراسری مدیران این بنیاد با اشاره به روایتی مبنی بر اینکه وقتی روز قیامت می‌شود و نامه عمل را به دست انسان می‌دهند برخی خوشحال و برخی ناراحتند، اظهار داشت: آنهایی که خوشحالند، گناهی مرتکب نشده‌اند. همچنین خداوند به آنانی که استغفار می‌کنند، توجه دارند.

وی ادامه داد: در روایات سفارش شده است که هر وقت، محزون شدید استغفار کنید. کسی که استغفار کند، غم و غصه‌اش برطرف می‌شود. البته استغفار نیز مراحلی دارد.

حجت الاسلام و المسلمین دانش تاکید کرد: گاهی مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی پیش می‌آید، که بر اثر آنها بسیار نگران می‌شویم. بزرگان دینی فرموده‌اند در اینجا نیز استغفار کنیم. گاهی در زندگی روزانه نیز مشکلاتی پیش می‌آید، که در اینجا نیز تاکید بر استغفار شده است.

وی در پایان با بیان اینکه خداوند با استغفار به ما عزت و آبرو در دنیا و آخرت می‌دهد، خاطرنشان کرد: خداوند کسی که برای او کار می‌کند را بدون جواب نمی‌گذارد و توفیق خدمت در راه شهدا را باید قدر بدانیم.

انتهای پیام/ 211


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 دی 1395  ] [ 7:47 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

پیکر سرباز شهید «محسن پایمردی» در کلاله تشییع می‌شود

مراسم تشییع پیکر سرباز وظیفه «محسن پایمردی» فردا از مقابل نیروی انتظامی شهرستان کلاله برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۲۱۰۱۳

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۲ - 09January 2017

به گزارش دفاع پرساز استان گلستان، مراسم تشییع سرباز وظیفه شهید محسن پایمردی فردا ساعت 9:30 از مقابل نیروی انتظامی شهرستان کلاله برگزار می شود.

سرباز شهید «محسن پایمردی» روز جمعه دهم دی ماه، در پی حمله مسلحانه در منطقه جکیگور به شهادت رسید.

گفتنی است، منطقه جکیگور از توابع سرباز در حدود 560 کیلومتری جنوب زاهدان واقع شده است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 دی 1395  ] [ 7:47 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

دیدار فرمانده لشکر 17 سپاه قم با تولیت حرم حضرت معصومه (س)

فرمانده و شورای فرماندهی لشکر 17 امام علی بن ابی طالب (ع) در آستانه سالروز وفات کریمه اهل بیت (س) با تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) و امام جمعه قم دیدار کردند.

کد خبر: ۲۲۱۰۰۷

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰ - 09January 2017

به گزارش دفاع پرس از قم، آیت‌الله سید محمد سعیدی در دیدار اعضای شورای فرماندهی لشکر ۱۷ عملیاتی سپاه علی ابن ابی طالب(ع) اظهار داشت: دین اسلام یک دین زنده و پویاست و در اقتضائات مختلف می‌تواند برنامه ارائه بدهد و باید مواظب بود که دشمنان نتوانند با شبهات خود فضا را مسموم کنند.

تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها افزود: باید همیشه مراقب حرم و حریم اهل‌بیت(ع) باشیم و هر مدافع حرمی باید از مکتب اهل‌بیت(ع) که در قم است درس دین‌داری بیاموزد.

امام‌جمعه قم با تبیین برکات حوزه‌های علمیه در تربیت مدافعان مکتب اهل‌بیت(ع) و اسلام خاطرنشان کرد: شهید آیت‌الله شیخ نمر از تربیت‌شدگان این مکتب بود که توانست در مقابل وهابیت خبیث ایستادگی کند و به درجه رفیع شهادت برسد.

وی اظهار داشت: مدافعان حرم و حریم اهل‌بیت(ع) باید فعالیت‌های معارفی داشته باشند و باایمانی استوار به حرکت خود ادامه بدهند چراکه ایمان کامل می‌تواند ایستادگی، شهامت و شجاعت را تا انتهای مسیر بدون خدشه‌ای نگه دارد.

آیت‌الله سعیدی در ادامه گفت: زمانی که ایمان انسان قوی باشد تندبادها در وی اثری نخواهند داشت که لازمه این کار پالایش باورها از شبهات و توجه به عوامل ایمان افزاست.

تولیت حرم کریمه اهل‌بیت(ع) با تأکید بر انجام فعالیت‌های معارفی و امور حسنه خاطرنشان کرد: انجام عمل صالح، خیرات، وجود فرزندان صالح و اثرات علمی از چیزهایی است که با فوت یک شخص از بین نخواهد رفت و پرونده اعمال آن شخص بسته نخواهد شد و به‌عنوان یک صدقه جاریه به یادگار خواهد ماند.

در این دیدار که در آستانه سالروز وفات حضرت معصومه(س) صورت گرفت، اسدالله گنجعلی فرمانده لشکر عملیاتی 17 امام علی بن ابی طالب(ع) و سایر اعضای شورای فرماندهی لشکر حضور داشتند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 دی 1395  ] [ 7:46 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

داستان شهید رضا قشقایی در مستند «سنگر» از شبکه افق

مستند «سنگر» با موضوع زندگی شهید رضا قشقایی راننده شهید احمدی روشن، دوشنبه ۲۰ دی ماه از شبکه افق پخش می‌شود.

کد خبر: ۲۲۱۰۴۶

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۱ - 09January 2017

داستان شهید رضا قشقایی در مستند «سنگر» از شبکه افقبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، ترور دانشمندان هسته ای ایران یکی از نقشه های شوم دستگاه های اطلاعاتی غربی و صهیونیستی بود و آنها توانستند چند نفر از این دانشمندان را به طرز ناجوانمردانه ای به شهادت برسانند.


شهید احمدی روشن یکی از این اشخاص بود، صبح روز ۲۱ دی سال ۱۳۹۰ راکب ‌یک دستگاه موتورسیکلت با چسباندن بمبی مغناطیسی به یک دستگاه پژو ۴۰۵ در خیابان سید خندان تهران، این خودرو را منفجر کرد و در پی این اقدام تروریستی مصطفی احمدی روشن به شهادت رسید، همسر و راننده خودرو هم به شدت مجروح و به بیمارستان رسالت تهران منتقل شدند اما با وجود تلاش پزشکان، رضا قشقایی فرد، راننده شهید احمید روشن پس از ساعاتی به شهادت رسید.

رضا قشقایی فرد ارتباط دوستانه ای با شهید احمدی روشن داشت به طوری که احمدی روشن به پدرش گفته بود من که برادر نداشتم، این داداش رضا از این به بعد داداش منه، همون طور که با من راحت هستید، از این به بعد با آقا رضا هم راحت باشید.

«سنگر» مستندی است که به زندگی شهید رضا قشقایی فرد از طریق مصاحبه با همسر و خانواده او می پردازد.

مریم فخیمی کارگردانی این اثر را که توسط انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس تهیه شده، بر عهده داشته است.

این فیلم دوشنبه ۲۰ دی ماه ساعت ۱۸:۰۰ از شبکه افق روی آنتن می رود.

 

منبع: مهر 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 دی 1395  ] [ 7:46 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عملیات کربلای 4 مقدمه طرح ریزی عملیات کربلای 5 شد

یکی از رزمندگان لشکر 21 امام رضا(ع) گفت: عملیات کربلای 4 شاید علی الظاهر به اهداف خود نرسید اما مقدمه ای شد تا عملیات کربلای 5 صورت بگیرد و امروز شاهد آن هستیم که برکات عملیات کربلای 4 در جامعه جاری و ساری است.

کد خبر: ۲۲۱۰۵۴

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸ - 09January 2017

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از  مشهد، به مناسبت سی و  امین سالگرد عملیات کربلای 5 چهارمین جلسه حفظ و انسجام راویان فتح رضوی در سال جاری یادبود شهدای عملیات کربلای 4 و 5 با حضور 120 نفر از راویان دفاع مقدس در حسینیه جنة الرضا برگزار شد.

در این مراسم وحید اخوان از رزمندگان لشکر 21 امام رضا(ع) با بیان خاطراتی از عملیات کربلای 4 اظهار داشت: شب عملیات کربلای 4 شب فراموش نشدنی و غم انگیزی بود. در این عملیات جمعی از همرزمانمان که  4 ماه آموزش های سخت را پشت سر گذاشته بودیم پرکشیدند.

وی افزود: رزمندگان اسلام در این عملیات علی رغم بسیاری از مشکلات و سختی ها ایستادند تا ولایت بماند. امروز هم که دشمن برای نابودی نظام مقدس جمهوری اسلامی توطئه های فراوانی را طرح ریزی کرده است باید با بینش و بصیرت پای ولایت بمانیم.

اخوان خاطر نشان کرد: عملیات کربلای 4 شاید علی الظاهر به اهداف خود نرسید اما برکات آن هنوز که هنوزه در جامعه جاری و ساری است. عملیات کربلای 4 مقدمه ای شد برای اینکه عملیات کربلای 5 صورت بگیرد.   

در ادامه حسین میرسعیدی از رزمندگان حاضر در عملیات کربلای 5، در خصوص چگونگی وارد عمل شدن گردان های یاسین و نوح در بوارین  مطالبی را بیان کرد.

در ابتدای این نشست صمیمی جواد آزاد و جواد کافی خاطراتی را از عملیات کربلای 4 بیان کردند.

 

انتهای پیام/ 151 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 دی 1395  ] [ 7:46 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

انتصابات جدید در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با صدور احکامی معاون طرح و برنامه، بودجه و امور راهبردی بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس، مدیرکل حفظ آثار استان تهران و رئیس سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت را منصوب کرد.

کد خبر: ۲۲۱۰۷۰

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۸ - 09January 2017

انتصابات جدید در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدسبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس،‌ با حکم سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح سردار سرتیپ دوم عبدالعلی امیری به‌عنوان معاون طرح و برنامه، بودجه و امور راهبردی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سردار علی اصغر محسن شیخی معاون رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان تهران و سرهنگ پاسدار صفرعلی براتلو به‌عنوان رئیس سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت منصوب شدند.

 

هچنین طی لوحی از سوی سردار سرتیپ بسیجی دکتر بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از زحمات سردار علی اصغر محسن شیخی در دوران انجام مسئولیت در معاونت طرح و برنامه و بودجه بنیاد و سردار عبدالله روشن در دوران انجام مسئولیت در معاونت رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مدیرکلی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تقدیر و تشکر شد.

 

سردار کارگر طی سخنانی کوتاه در این رابطه اظهار داشت: سردار شیخی در پژوهشگاه دفاع مقدس و معاونت طرح و برنامه و بودجه بنیاد تلاش‌های بسیاری داشته است. همچنین از سردار روشن که از پاسداران باسابقه در دوران دفاع مقدس بودند تشکر می‌کنم. وی در شکل‌گیری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان تهران بسیار نقش موثری داشت و هم اکنون در بازرسی بنیاد مشغول به کار است. 

 

وی همچنین با اشاره به سوابق خدمتی سردار امیری، خدمت در نیروی انتظامی، حضور در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل در زمان جنگ تحمیلی، حضور در سپاه پاسداران و ژاندارمری، استادی دانشگاه و فعالیت در دفتر تشکل‌های مردم نهاد بنیاد را ازجمله این سوابق برشمرد.

 

انتهای پیام/ 211


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 دی 1395  ] [ 7:44 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

جانباز سرافراز «حاج احمد سلطانی» به لقاالله پیوست

جانباز «احمد رضا سلطانی» پس از تحمل سال‌ها درد و رنج به همرزمان شهیدش پیوست.

کد خبر: ۲۲۱۰۶۷

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵ - 09January 2017

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از یزد، جانباز شیمیایی جنگ تحمیلی «حاج احمد رضا سلطانی» پس از تحمل سال ها درد و رنج، امروز در بیمارستان دعوت حق را لبیک گفت و به همرزمان شهیدش پیوست.

وی از سالها پیش از مشکلات شیمیایی و جسمی رنج می برد و مدتی قبل به همین دلیل در بیمارستان بستری شد و سرانجام امروز به لقاالله پیوست.

جانباز حاج احمد سلطانی، از محافظان شهید آیت االه صدوقی بود که در جریان ترور این شهید محراب؛ جانباز شد.

وی درسالهای دفاع مقدس و در حملات عراق نیز جانباز و شیمیایی شد.

پیکر مطهر این جانباز جنگ تحمیلی فردا سه شنبه ساعت 9 صبح از مسجد حظیره(روضه محمدیه) یزد تشییع و خاک سپرده می شود.

انتهای پیام/ 


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 دی 1395  ] [ 7:43 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تقدیر از «گلعلی بابایی» در همایش مدیران بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس

در همایش سراسری مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از زحمات سردار «گلعلی بابایی» در حوزه نویسندگی و پژوهش دفاع مقدس تقدیر شد.

کد خبر: ۲۲۱۰۸۳

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۸ - 09January 2017

تقدیر از «گلعلی بابایی» در همایش مدیران بنیاد حفظ آثار دفاع مقدسبه گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، در همایش سراسری مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس که هم اکنون در حال برگزاری است، از زحمات و تلاش های سردار «گلعلی بابایی» نویسنده و پژوهشگر حوزه دفاع مقدس تقدیر و تشکر شد.

سردار دکتر کارگر رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در این خصوص گفت: نوشتن از شهدا توفیق است و باید قدر دانست. امیدواریم در آینده نیز از نوشته های ایشان بهره ببریم.

وی خاطرنشان کرد: درخواست ما از آقای بابایی این است که با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس بیش از پیش همکاری داشته باشد تا از تجارب و دانش ایشان استفاده شود.

سردار بابایی نیز در سخنانی کوتاه گفت: انجام کارها با عنایت شهدا بوده از این رو سعی و تلاش من بر مستندسازی و تاریخ نویسی دفاع مقدس است که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

انتهای خبر/ 211


ادامه مطلب

[ دوشنبه 20 دی 1395  ] [ 7:43 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ > ]