نمایش «آخرین شیفت شب» اثرات جنگ بر زندگی اجتماعی را روایت میکند
کارگردان نمایش «آخرین شیفت شب» گفت: این نمایش اثرات جنگ در حیطه زندگی اجتماعی رزمندگان را روایت میکند.
کد خبر: ۲۲۵۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۴ - 06February 2017
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، عبدالحکیم مشورتی، کارگردان نمایش «آخرین شیفت شب» که از شهرستان خواف استان خراسان رضوی در جشنواره تئاتر بسیج شرکت کرده است، گفت: این نمایش با 6 بازیگر و 6 نفر عوامل اجرایی دفاع مقدس و اثرات جنگ در حیطه زندگی اجتماعی رزمندگانی که در جنگ حاضر بودند و اتفاقاتی که پس از پایان جنگ رخ داده را روایت می کند.
وی درباره دلیل انتخاب این موضوع اظهار داشت: هر کدام از ما باید دین خود را به نسل جنگ ادا کنیم و ما بر خود وظیفه دانستیم که با ارائه یک اثر دفاع مقدسی این دین را ادا کنیم.
مشورتی ادای دین خود به شهدا و رزمندگان دفاع مقدس را از دلائل حضور نمایش خود در این جشنواره عنوان کرد و گفت: هر ساله در جشنواره های مختلف و جشنواره تئاتر بسیج برای ادای دین خود شرکت می کنیم.
وی با انتقاد از عدم همکاری برخی مسئولان از اینگونه آثار گفت: در طول کار به یک سری از مشکلات برخوردیم که با مواد فراخوان جشنواره تطابق ندارد و اگر این اتفاق پیش رود گروه نمیتواند در جشنواره شرکت کند.
مشورتی جشنواره تئاتر بسیج را دریچه ای برای نشان دادن افراد و آثار ارزشمند عنوان کرد و گفت: این جشنواره راهی است که بازیگر باید آن را طی کند تا به پیشرفت در عرصه هنر برسد.
منبع: فارس
ادامه مطلب
[ دوشنبه 18 بهمن 1395 ] [ 1:37 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
مراسم تشییع پیکر مطهر شهید جعفر حسنی و شهید سیدموسی حسینی روز پنج شنبه ۲۱ بهمن ماه ۹۵ برگزار خواهد شد. کد خبر: ۲۲۵۶۳۲ تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۰ - 06February 2017 منبع: تسنیم
[ دوشنبه 18 بهمن 1395 ] [ 1:37 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش خبرنگار دفاع پرس از البرز، آن سال های انقلاب که بر این سامان گذشت، پله های عروج مردان خدا شد. در آن دوران ظلمانی، مردانی شوریده و شکوفا، شب ظلمانی ستم و پلیدی را با مشعل خون خویش، روشن ساختند. یکی از این جوانان شجاع و غیرتمند «حمید ادیبی دُخانی» است. او به سال 1339 خورشیدی در یکی از محلات کرج و در خانواده ای متدین ومعتقد به احکام اسلامی دیده به جهان گشود. دوران کودکی خود را همانند کودکان آن دوران به سختی گذراند. با رسیدن به سن هفت سالگی، جهت کسب علم و دانش پای به مدرسه نهاد. تحصیلات خود را تا سوم دبیرستان با موفقیت سپری نمود. از آن هنگام که خود را شناخت بر علیه ظلم و جور خاندان پهلوی قیام نمود. حمید جوان بود و عاشق. اما نه از نوع زمینی اش، بلکه عشق به خدا در وجودش متبلور بود و سرانجام در تاریخ 4 دی 1357 توسط مزدوران رژیم مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به معشوقش رسید. دوستانش پیکر مطهرش را به دلیل این که مبادا توسط عمال رژیم مفقود گردد، شبانه در باغ های جواد آباد کرج پنهان کردند و طی نامه ای از جانب آیت الله سید حسن مدرسی، نماینده آیت الله بروجردی در کرج، مبنی بر تشییع پیکر شهید، فردای آن روز مراسمی در خور و شایسته شهید والامقامی چون حمید گرفتند. شهید حمید ادیبی اولین شهید انقلاب کرج است که در صحنه تظاهرات به شهادت رسید. به همین علت عده بسیاری از مردم کرج در مراسم با شکوه تشییع اش شرکت کردند. پس از تشییع پیکر حمید را در صحن امام زاده محمد (ع) کرج به خاک سپردند. انتهای پیام/
[ یک شنبه 17 بهمن 1395 ] [ 12:44 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
یک دانش آموز، یک شهید، یک دبیرستان دانش آموزان دبیرستان دهقان قبل از حرکت به سوی تظاهرات، عهد بستند که هر کدام از دانش آموزان که به شهادت برسند دبیرستان به نام آن شهید نامگذاری شود؛ لذا در پی شهادت شهید حسن آبادی در روز 12 آذر 1357 مصادف با اول محرم در میدان شهید بجنورد، دبیرستان دهقان به نام این دانش آموز عزیز یعنی شهید حسن حسن آبادی نامگذاری شد. کد خبر: ۲۲۵۱۰۷ تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۰ - 05February 2017 به گزارش دفاع پرس از بجنورد، شهید معظم حسن حسن آبادی در سال 13411 در یک خانواده متوسط در شهرستان بجنورد به دنیا آمد او آخرین فرزند خانوادهای 9 نفره بود. در دو سالگی پدرش را از دست داد و از آن به بعد تحت سرپرستی مادرش که فردی به تمام معنی مذهبی بود، دوران کودکی اش را سپری کرد. شهید از خردسالی به همراه مادرش در مساجد و نمازهای جماعت حضور می یافت و در مجالس مذهبی و روضه خوانی شرکت می کرد و این امر باعث علاقه او به مسائل مذهبی به خصوص ائمه اطهار (ع) شده بود. هنگامی که شهید بزرگوار قدم در دبستان ابتدائی آریا گذاشت، نسبت به دیگران از بینش دینی و مذهبی بالاتری برخوردار بود. در همین زمان بود که با یکی از کثیف ترین جنایات رژیم منفور پهلوی مواجه شد و آن اینکه عوامل رژیم طاغوت برادر بزرگترش به نام احمد را که در پادگان مهاباد خدمت سربازی خود را می گذراند به قتل رساند و با دسیسه و حقه بازی بر روی آن سرپوش گذاشت. این حادثه ناگهانی تاثیر به سزایی در زندگی شهید گذاشت و باعث شد ایشان در راه مبارزه با طاغوت مصمم تر شود. شهید حسن آبادی، ضمن گذراندن تحصیلات دوران راهنمایی در مدرسه راهنمائی شادلو با حوزه علمیه قم نیز ارتباط برقرار کرد و مجلات و کتاب های مذهبی آن عصر را از حوزه دریافت و مطالعه می کرد. شهید علیرغم این که رشته تحصیلی اش ریاضی فیزیک بود، به تلاوت قرآن کریم نیز علاقه وافری داشت و چندین بار در مسابقات قرآنی شهرستان های بجنورد و نیز قم، شرکت و مقامات مختلف کسب کرد. شهید قبل از اینکه جرقه های انقلاب زده شود حضرت امام (ره) را می شناخت و عاشق ایشان بود. به همین لحاظ از اولین افرادی بودند که اعلامیه های امام را تکثیر و پخش می کردند لذا چندین بار مورد تعقیب عوامل ساواک قرار گرفتند به طوری که برادرانش ایشان را هر روز در یک محل مخفی می کردند. با علنی شدن انقلاب و بر پائی تظاهرات و راهپیمائی شهید معظم نیز وارد مرحله ی تازه ای از مبارزات شد و از ترتیب دهندگان و جهت دهندگان تظاهرات شد. ایشان به لحاظ عشق به شهادت در راه خدا در تقویم یکی از دوستانش پیش بینی شهادتش را نوشته بود، تا این که در روز 12 آذر 1357 مصادف با اول محرم در اوج تظاهرات و درگیری عوامل رژیم با مردم در میدان شهید بجنورد مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به فیض شهادت نائل آمد. بنا بر نقل قول یکی از دوستان شهید به نام محمد تقی عزیزی که اینک نیز از مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان شمالی می باشد، دانش آموزان دبیرستان دهقان قبل از حرکت به سوی تظاهرات، عهد بستند که هر کدام از دانش آموزان که به شهادت برسند دبیرستان به نام آن شهید نامگذاری شود؛ لذا در پی شهادت شهید حسن آبادی دبیرستان دهقان به نام این دانش آموز عزیز یعنی شهید حسن حسن آبادی نامگذاری شد. انتهای پیام/
[ یک شنبه 17 بهمن 1395 ] [ 12:44 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
انقلاب اسلامی ایران که نهضت آن در 1341 به رهبری حضرت امام خمینی (ره) شروع شد در شهرستان جهرم شکل و شمایی دیگر داشت و مبارزات با رژیم ستم شاهی تا جایی پیش رفت که مردم این شهرستان 11 شهید را تقدیم انقلاب کردند. کد خبر: ۲۲۵۱۱۰ تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۰ - 05February 2017 دلایل اصلی این تمایز، اسلامی و مردمی بودن انقلاب اسلامی است و ایمان قلبی و عملی مردم سراسر خاک ایران و تلاش ها و رشادت های مردم همه شهرهای بزرگ و کوچک و روستاهایی است که در پیروزی انقلاب اسلامی نقش به سزایی داشتهاند. و در این میان باید مردمان متدین و مذهبی شهرستان جهرم را از پیشگامان این نهضت به حساب آورد چون مردمان این کهنه سرزمین، تربیت یافتگان علمای بزرگ و روحانیون بلند رتبه می باشند و سابقه طولانی در مبارزات علیه حکومتهای ستم شاهی داشته اند که آن را باید در تاریخ جستجو کرد که دو چهره از مشروطه خواهان این خطه، حضرت آیت الله العظمی حاج سید عبدالحسین نجفی لاری (ره) (طراح و پایه گذار حکومت اسلامی و سرسلسه خاندان آیت اللهی) و حضرت حجت الاسلام و المسلمین آیت الله آقا سید اسد الله موسوی اصفهانی (ره)(از مشروطه خواهان حاضر در مجلس هنگام به توپ بستن مجلس و سر سلسله خاندان حق شناس جهرمی) در جهرم زندگی کرده اند. انقلاب اسلامی ایران که نهضت آن در سال 1341 به رهبری حضرت امام خمینی (ره) شروع شد مردم جهرم، یکپارچه و همگی در تبعیت از روحانیت آگاه خود با تظاهرات و راهپیمایی ها و مخالفت ها و فداکاری ها و ایثارگری ها و خون دادن ها، رژیم پهلوی را در سراشیبی سقوط قرار دادند و به رهبری خردمندانه علما و بزرگان و روحانیون به خصوص دو نماینده حضرت امام خمینی (ره) در شهر جهرم، دو رهبر آزاده و انقلابی شهر، حضرت آیت الله حاج سید ابراهیم حق شناس و حضرت آیت الله حاج سید حسین آیت اللهی (رضوان الله ) با تقدیم 11 شهید در دوران انقلاب به پیکر نحیف رژیم ضربه نهایی وارد کردند و با خون پاک خویش فجر انقلاب اسلامی ایران و طلوع نظام مقدس جمهوری اسلامی را اعلان داشتند. اکنون به مناسبت برگزاری دهه انقلاب اسلامی، شهدای انقلاب اسلامی شهرستان جهرم، شهدایی که دست از همه لذت های عادی و دنیوی برداشته و به خاطر رسیدن به هدف ها و آرمان های مذهبی و دینی و اسلامیِ خود، با رژیم حاکم به مقابله و مبارزه برخاسته و با نثار خونِ خود، وعده حکومت اسلامی و شیعی و مردمی را برای جهانیان مژده دادند بدین شرح می باشد. 1ـ شهیده معصومه زارعیان، تولد: 14/4/1339 جهرم؛ شهادت : 10/1/1357 جهرم. 2ـ شهید عبدالرسول مصلی نژاد، تولد: 17/4/1337 جهرم؛ شهادت: 11/5/1357 جهرم. 3ـ شهید جهانگیر (عبادالله)کارگر، تولد: 19/2/1341 جهرم؛ شهادت: 29/5/1357 جهرم. 4ـ شهید آهن علی مزدور دشتابی، تولد: 23/10/1337 جهرم؛ شهادت: 11/9/1357 جهرم. 5ـ شهید بهروز کارگر فرد، تولد:1/1/1347 جهرم ؛ شهادت:13/9/1357 جهرم. 6ـ شهید محمد اسدی،تولد: 27/1/1357 روستای موسویه (دهزیر) جهرم؛ شهادت: 27/9/1357 روستای موسویه (دهزیر) جهرم. 7ـ شهید منصور محبوبی فرد، تولد: 20/10/1341 جهرم؛ شهادت: 8/10/1357 جهرم. 8ـ شهید حسین اکبری، تولد: 1327 خفرِ جهرم؛ شهادت: 22/11/1357. 9ـ شهید قنبر علی استادی بابا عربی، تولد: 7/10/1331 علویه(باباعرب) جهرم؛ شهادت: 23/11/1357 جهرم. 10ـ شهید احمد (محسن) فانی، تولد: 15/12/1345جهرم؛ شهادت: 23/11/1357 جهرم. 11ـ شهید علی اکبر امیرحمیدی، تولد: 5/3/1333جهرم؛ شهادت: 23/11/1357 جهرم. انتهای پیام/
[ یک شنبه 17 بهمن 1395 ] [ 12:44 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
17 بهمن 1395 خورشیدی برابر با 7 جمادی الاول 1438 هجری و 5 فوریه 2017 میلادی کد خبر: ۲۲۴۵۱۹ تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۹ - 05February 2017 رویدادهای مهم این روز در تقویم خورشیدی (17 بهمن) • راهپیمایی عظیم مردمی در حمایت از دولت موقت (1357 ه.ش) • رحلت آیت الله العظمی «حاج آقا حسین طباطبایی قمی» از مدرسین حوزه علمیه نجف و قم (1325 ه.ش) • تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام به امر امام خمینی (ره) (1366 ه.ش) • عقب نشینی مفتضحانه نیروهای نظامی آمریکا از خلیج فارس در جریان جنگ تحمیلی (1366 ه.ش) • روز استحکام خانواده • عملیات والفجر مقدماتی (1361 ه.ش) • تشکیل تیپ 27 محمدرسول الله (ص) (1360 ه.ش) • شهادت شهید محمدنقی عابدینی (1365 ه.ش) • شهادت شهید محمود بیات سرمدی (1366 ه.ش) • رهبر یمن جنوبی از انقلاب ایران حمایت کرد (1357 ه.ش) • عملیات پاکسازی روستای گلینار در محور سردشت- مهاباد توسط تیپ 110 شهید بروجردی سپاه (1362 ه.ش) • عملیات در قادرآباد مهاباد توسط تیپ 110 شهید بروجردی سپاه (1362 ه.ش) • شهادت شهید مدافع حرم قاسم حسینی (1392 ه.ش) • آغاز عمليات ميمک در ارتفاعات ميمک (1359 ه.ش) • اعزام اولين لشكر قدس سپاه پاسداران به جبهههای نبرد. (1362 ه.ش)
[ یک شنبه 17 بهمن 1395 ] [ 12:44 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
به گزارش دفاع پرس از رشت، پیکر مطهر جانباز شهید رحیم حقدوست صبح امروز یکشنبه 17 بهمن ماه ساعت 9 صبح با حضور مسئولین و دوستداران فرهنگ ایثار و شهادت از ناحیه مرکزی سپاه رشت واقع درپل عراق تشییع و در گلزار شهدای رشت به خاک سپرده می شود. جانباز رحیم حق دوست در اردیبهشت 1345 در شهرستان آستانه اشرفیه در خانواده ای متقی و با خدا دیده به جهان گشود. وی از استعدادی سرشار برخوردار بود و دیپلم خود را در دبیرستان شهید مویری شهرستان خود اخذ نمود. احترام به والدین را بسیار ارج می نهاد. به منظور حمایت از انقلاب در حفظ ارزشهای دینی، عضو انجمن اسلامی مسجد 72 تن شد. سرانجام با شنیدن بانک جهاد، لباس رزم برتن نمود و همراه کاروان راهیان نور شد و در سال 66 در منطقه کردستان از ناحیه ریه توسط دشمن زبون سخت مجروح شیمیایی شد تا از طلایه داران عرصه ایثار و جهاد دوران دفاع مقدس باشد. از آن روی که عاشق آموختن علم بود با همان وضعیت توانست در مقطع لیسانس فارغ التحصیل شود.
[ یک شنبه 17 بهمن 1395 ] [ 12:43 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
کارگردان آبادانی برگزیده سی و پنجمین جشنواره بین المللی فجر گفت: من لوحی را که از این جشنواره به دست آوردم به شهیدان مدافع حرم شهرم «سردار سیاح طاهری و احمد مکیان» که از رفیقان خوبم بودند، تقدیم کردم. کد خبر: ۲۲۵۲۵۳ تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۷ - 05February 2017 به گزارش دفاع پرس از خوزستان، بهنام کاوه در خصوص چگونگی اجرای نمایشش در سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در تهران اظهارداشت: نمایش خیابانی کوچ در بخش میهمان سی و پنجمین جشنواره فجر حضور داشت که طی دو روز تعیین شده از سوی دبیرخانه جشنواره برای علاقمندان به اجرا درآمد و در روز نخست؛ این کار به شهدای آتش نشان در حادثه پلاسکو تقدیم شد. وی با اشاره به اجرای چهار مرتبه ای نمایش کوچ در طی این دو روز اظهار کرد: نمایش کوچ در میان مخاطبان بازتاب پیدا کرده بود و از این رو در روز چهارم تماشاچیانی که تعدادشان هم کم نبود پیش من آمدند و گفتند که علاقه دارند تا نمایش کوچ از آبادان را به طور مجدد ببینند و از این رو من موضوع را با دبیرخانه جشنواره در میان گذاشتم. کارگردان، نویسنده و بازیگر نمایش کوچ با اشاره به تماس مسئولان جشنواره با وی و اعلام کسب موفقیت اش در بخش دفاع مقدس این جشنواره گفت: در این بخش سه کار برگزیده شدند (کوچ اثر برتر) و از ۵ نمایشنامه نیز برای تولید اعلام حمایت شد. کاوه افزود: در آئین اختتامیه و پس از خواندن آرای در بخش دفاع مقدس و معرفی من به روی سن رفتم و از مجری یک زمان کوتاه برای سخن گفتن خواستم که موافقت کرد. وی اظهار کرد: با همان لهجه آبادانی ام در حالی که لوح را به سمت تماشاچیان گرفته بودم، گفتم «مو» که به یکباره سالن تالار وحدت در سکوت فرو رفت و ادامه دادم « مو اینو (لوح) تقدیم می کنم به رفیقم» همه گفتن باز می خواهد رفیق بازی دربیاره که ادامه دادم « این رفیقم خاصه، همونیه که چندی پیش در سوریه در دفاع از حرم شهید شد» که بلافاصله با تشویق تماشاچیان همراه شد، این تشویقها و حتی پس از پایان برنامه اختتامیه هم ادامه داشت و افراد زیادی برای تبریک به پیش من آمدند، من لوحی را که از این جشنواره به دست آوردم به شهیدان مدافع حرم شهرم «سردار سیاح طاهری و احمد مکیان» که از رفیقان خوبم بودند، تقدیم کردم. وی اظهار کرد: من به عنوان کسی که در خانه و در اتاق خودم تمریناتم را انجام می دهم، وقتی در آن محیط خاص تئاتر و در میان آن همه ستاره، امکان راهیابی به چنین جشنواره ای را پیدا می کنم و برگزیده می شوم، حس خوبی دارم، به طور قاطع می گویم من به تنهایی دارم از نام شهرم حمایت می کنم، آن را بلند آوازه می کنم و این برایم بسیار ارزشمند است. کاوه تصریح کرد: ما از مسئولان انتظار خاصی نداریم جز اینکه از هنر این شهر حمایت کنند تا فردا روز بهنام کاوه های دیگری بتوانند متولد شوند، پا به عرصه بگذارند وبروند و در جشنواره های مختلف هنری بدرخشند. کارگردان اثر برتر سی و پنجمین جشنواره فجر گفت: تحت هیچ شرایطی از راهی که در پیش گرفته ام، خسته نمی شوم زیرا امیدم به خدا و تکیه ام به خودم است، خودم دیالوگهایم را می نویسم، در اتاقم تمرین می کنم و با خرج خودم راهی جشنواره می شوم و کسی حمایتم نکرده و نمی کند. کاوه افزود: اگر بخواهم به حمایت مسئولان شهری دل ببندم به طور قطع به جایی نمی رسم، یکی وعده می دهد و زیر بار انجام وعده اش نمی رود و دیگری اصلا حمایتی نمی کند اما نکته جالب در این میان آن است که وقتی خودت به تنهایی تلاش می کنی و می توانی به جایگاهی برسی که نام و نشان شهر را بلند آوازه کنی آنگاه همه مسئولان از راه می رسند، با شما عکس یادگاری می گیرند و خلاصه اش کلی با شما پز می دهند. وی اظهار کرد: حرفهایی که زدم، گله نیست، من راهم را یافته ام و با قدرت نشان دادم که اگر کسی هم مرا حمایت نکند باز همچنان به پیش می روم، اگر حرفی می زنیم به آن دلیل است که اینها جزئی از حقوق شهروندی ما آبادانی هاست که مسئولان نسبت به ادای این حقوق وظیفه دارند. کاوه تصریح کرد: من تا اینجا، جهاد خود را کرده ام و سعی کردم به عنوان یک شهروند آبادانی تا آنجا که می توانم در حق شهرم قدمهای مثبتی بردارم، باز هم می گویم نه الان و نه هیچ زمان دیگری هیچ کس، هیچ سازمانی و هیچ نهادی مرا حمایت نکرد. وی خطاب به مسئولان شهر گفت: مسئولان اگر قصد بهره برداری دارند، حداقل هنرمندان را حمایت کنند بعد بهره برداریهایشان را انجام دهند، وقتی امثال من بتوانند با تلاشهای بی وقفه خود و استفاده از ابزارهای شخصی به جایی برسند که در عرصه های ملی و حتی فراملی بدرخشند دیگر حمایت یک مسئول چه دردی از هنرمند دوا می کند؟ من به عنوان یک شهروند آبادانی که از کودکی و در کف خیابانهای همین شهر کار می کردم تا الان که توانستم این افتخار را برای شهرم رقم بزنم، بسیار خوشحالم. نمایش کوچ به نویسندگی، کارگردانی و بازیگری بهنام کاوه و بازی عباس سلطانی، سعید سبتاوی و احمد طاهریان پور توانست عنوان اثر برگزیده را از سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در بخش دفاع مقدس از آن خود کند. انتهای پیام/
[ یک شنبه 17 بهمن 1395 ] [ 12:43 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
«علی اصغر نیازی» پدر شهیدان «محمد حسن و محمد علی نیازی» به علت کهولت سن دار فانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست. کد خبر: ۲۲۵۲۵۴ تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۸ - 05February 2017 به گزارش دفاع پرس از خراسان رضوی، علی اصغر نیازی پدر شهیدان «محمد حسن و محمد علی» در سن 81 سالگی به علت کهولت سن، پس از سالها فراق و دوری از فرزندانش، دعوت حق را لبیک گفت. مراسم تشییع این تندیس ایثار و فداکاری، روز گذشته از بیت شهیدان تا حرم امام علی ابن موسی الرضا(ع) با حضور مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی و تنی چند از مسئولین، خانواده شهدا و ایثارگران و آحاد مردم برگزار شد و پس از طواف در روضه منوره حرم مطهر، در قطعه صالحین بهشت رضا در جوار فرزندانش آرام گرفت. شهیدان بسیجی «محمد حسین نیازی» با داشتن 16 سال سن در 22 اسفند 1363 در عملیات بدر در جزیره مجنون و «محمد علی نیازی» با داشتن 23 سال سن در 24 تیر 1364 در غرب کشور به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. انتهای پیام/
[ یک شنبه 17 بهمن 1395 ] [ 12:43 PM ] [ مهدی گلشنی ]
[ نظرات0 ]
همزمان با شهدات دخت نبی اکرم پیکر دو تن از شهدای گمنام دفاع مقدس در شهر هندودر تشییع و در بوستان این شهر به خاک سپرده میشود. کد خبر: ۲۲۵۲۵۵ تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۳ - 05February 2017 به گزارش دفاع پرس از استان مرکزی، همزمان با شهادت حضرت زهرا(س) و دوزادهم اسفندماه پیکر دو شهید دوران دفاع مقدس با حضور مسئولان در شهر هندودر تشییع و تدفین میشود. با هماهنگی های انجام شده قرار است که شب شهادت حضرت زهرا(س) مراسم شبی با شهید برگزار شود به این صورت که در مصلی شهر شازند این مراسم برای یکی از پیکرها و در حسینه شهر هندودر نیز مراسم برای شهید دیگر برگزار شود. مراسم تشییع از ساعت 10 و 30 دقیقه روز پنج شنبه آغاز و پیکرها همراه با اشک و سوز مردم به سمت بوستان شهر هندودر تشییع و در این محل به خاک سپرده می شوند. علاوه بر برگزاری این جلسه ، هئیت امنای یادمان شهدای گمنام همانند دیگر شهرستان های استان مرکزی تشکیل و اعضای آن مشخص گردیدند و دستورالعمل حفظ و نگه داری یادمان ها نیز ابلاغ شد. انتهای پیام/
جزئیات تشییع پیکر مطهر ۲ شهید فاطمیون
به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، مراسم تشییع پیکر مطهر دو تن از شهدای فاطمیون در روز پنج شنبه، 21 بهمن ماه 95 برگزار خواهد شد. «شهید جعفر حسنی» و «شهید سیدموسی حسینی» دو رزمنده افغانستانی لشکر فاطمیون هستند که چندی پیش داوطلبانه برای دفاع از حریم اهل بیت عصمت و طهارت(ع) راهی سوریه شدند و توسط تروریستهای تکفیری به شهادت رسیدند.
مراسم تشییع پیکر مطهر شهید جعفر حسنی در روز پنجشنبه ساعت 9 صبح در کرج برگزار میشود. این مراسم با حضور عموم مردم از مقابل مسجد علی ابن الحسین(ع) واقع در محمد شهر کرج، جعفر اباد، بلوار شهید صالحی آغاز خواهد شد.
مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدسید موسی حسینی نیز در روز پنج شنبه ساعت 15 از ابتدای خیابان اصلی خیرآباد واقع در شهرستان ورامین برگزار میشود. مراسم وداع با پیکر مطهر این شهید نیز در روز چهارشنبه 20 بهمن ماه 95 بعد از نماز مغرب و عشا در روستای احمد اباد کوزه گران برپا میشود.
ادامه مطلب
شهید «حمید ادیبی» اولین شهید انقلاب در کرج
ادامه مطلب
ادامه مطلب
جهرم شهرستانی با 11 شهید انقلاب
به گزارش دفاع پرس از شیراز، انقلاب اسلامی ایران دارای ماهیتی مخصوص و ویژه است که این انقلاب را از تمامی انقلابهای جهان ممتاز می کند.
ادامه مطلب
روزشمار دفاع مقدس (17 بهمن)
ادامه مطلب
«رحیم حق دوست» جانباز شیمیایی 70 درصد به خیل شهدا پیوست
ادامه مطلب
جایزهام را به شهدای مدافع حرم شهرم تقدیم میکنم
وی تصریح کرد: در آن لحظه ای که بالای سن ایستاده بودم و تماشاچیان داشتند مرا تشویق می کردند یک دیالوگ به ذهنم آمد و این دیالوگ این بود« تالار وحدت پر از ستاره بود اما همه اون بالا و در آن لحظه خاص فقط آبادان بود و بس».
ادامه مطلب
پدر «شهیدان نیازی» دعوت حق را لبیک گفت
ادامه مطلب
تشییع پیکر دوشهید گمنام دفاع مقدس در شهر «هندودر»
ادامه مطلب