دفاع مقدس

دفاع همچنان باقی است

زندگی‌نامه «شهدای انقلاب دانشگاه» بزودی منتشر می‌شود

مدیرکل ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: نخستین کتاب زندگی‌نامه « شهدای انقلاب دانشگاه » در دانشگاه شهید چمران اهواز به زودی منتشر می‌شود

کد خبر: ۲۲۷۳۸۲

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳ - 15February 2017

به گزارش دفاع پرس از خوزستان، سید ابراهیم موسوی قهفرخی  اظهار داشت: دانشگاه شهید چمران اهواز در دوره قبل و بعد از انقلاب پایگاهی مستحکم برای انقلاب بود.

وی با اشاره به خدمات دانشگاه در دوره جنگ تحمیلی افزود: دانشگاه شهید چمران اهواز در زمان جنگ تحمیلی صدام نقشی سازنده و اثرگذار در ساماندهی و پشتیبانی از رزمندگان داشته است.

مدیرکل ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز بیان داشت: ستاد ایثارگران دانشگاه طرحی جامع برای شناسایی و ساماندهی شهدای دانشگاه تدوین کرده است.

وی گفت: برای همین منظور در گام اول شهدای انقلاب دانشگاه که توسط عوامل ساواک به شهادت رسیدند شناسایی شدند.

موسوی قهفرخی اضافه کرد: 5 نفر از خانواده معظم شهدای انقلاب شناسایی شدند و با حضور مسئولان دانشگاه از تعدادی از این خانواده ها که در اهواز حضور داشتند تجلیل شد.

وی ادامه داد: اسناد و خاطرات این شهدا در دانشگاه و محل زندگی توسط ستاد جمع آوری شده و به زودی منتشر می‌شود.

مدیرکل ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: برای همین منظور نخستین کتاب زندگی نامه « شهدای انقلاب دانشگاه » در دانشگاه شهید چمران اهواز به زودی منتشر می‌شود.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 27 بهمن 1395  ] [ 1:10 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

«فرهنگ ایثار» اکسیر احیاکننده نهال انقلاب اسلامی

کد خبر: ۲۲۷۳۶۴

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۴ - 15February 2017

 

 

تجربه‌ی آب حیات در جاری فرهنگ ایثار/ بیگانگان فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی را می‌بلعندگروه حماسه و جهاد دفاع پرس- «معصومه نادری ‌پارسا» معاون فرهنگی و خانواده سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس در یادداشت اختصاصی خود که در اختیار خبرگزاری دفاع‌مقدس قرار داده، به فراز و فرودهای معنوی یک ملت پرداخته است که در ادامه می‌خوانید:

 

فارغ از مکاتب فکری حاکم بر جوامع، هر ملتی در مسیر زندگی خویش هماره فراز و فرودهای بی شماری را تجربه می‌کند. گاه تحت تاثیر عوامل مختلف، یک ملت در قعر حضیض سقوط کرده و سالیان متمادی طول می‌کشد تا مصلحی فرا رسیده و موجب بیداری و خروش آن ملت شده و چه بسا در صورت تلاش و استمرار آرمان‌خواهی، همان ملت موفق به فتح اوج قله‌ها شود. چنین وضعیتی می‌تواند در عرصه‌ی مسایل مادی هم جریان داشته باشد، اما روی سخن این نوشتار بیشتر متوجه فراز و فرودهای معنوی یک ملت است.

 

به جرات می‌توان گفت، ملت ایران تا قبل از آغاز نهضت منتهی به انقلاب اسلامی، در یک شرایط رکود توام با ذلتی به سر میبرد که حتی از ابتدایی‌ترین حقوق شهروندی که هر انسانی در سایه‌سار حکومت و مرز و بوم خود باید از آن برخوردار باشد، محروم بود. روزگاری که حق تصمیم‌گیری برای هیچ‌یک از شئونات سرنوشت ساز خویش را نداشت و این مولود حاکمیت ضعیف و خود باخته و بیگانه پرستی بود که حتی برای عزت خویش نیز حاضر نبود برای استقلال و کسب جایگاهی انسانی تلاش و ایستادگی کند، البته شاید نمی‌شد چنین توقعی داشت چرا که «ذات نایافته از هستی بخش، کی تواند که بود هستی بخش؟»

 

اساسا ایشان به واسطه‌ی همین سازوکار موجود آن زمان به ظاهر زمام امور را در دست گرفته بودند و طبیعی بود که برای تغییر چنین وضعیتی نه تنها تلاش نکنند؛ بلکه برای حفظش از هیچ کوششی فرونگذارند.

 

بی‌شک محصول چنین وضعیتی، عدم استقلال و وابستگی به بیگانگان در کلیه¬ی امور اعم از سیاسی، اقتصادی، علمی و... بود اما تاسف بارترین بعد قضیه، وابستگی و استحاله¬ی فرهنگی بود که رفته رفته در حال بلعیدن فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی در میان مولفه‌های فرهنگ تجاوزگر بیگانه بود؛ این نقطه‌ی هشداری برای هر جامعه‌ای است زیرا در این صورت، هیچ ملتی نخواهد توانست به رشد، استقلال و نیز هویت ملی و مکتبی خود بیندیشد. بنابراین شرایطی اینچنینی ملت کم کم در حالتی دچار می‌شود که به علت از دست دادن هویت دینی و ملی خویش، رفته رفته عزت و اعتماد به نفس ملی خویش را از دست داده و چونان بازیچه‌ای در برابر مقاصد بیگانگان می‌شود و این همان زمانی است که اگر مصلحی در میان ملت برخیزد و بانگ بیداری سردهد، می‌توان به نجات و فلاح آن ملت امید بست، در غیر این صورت تا ابد خواب غفلت آن جامعه را با خود خواهد بود.

 

کشور عزیز ایران نیز دچار چنین شرایطی بود که دست الهی از آستین یکی از فرزندان زهرای مرضیه و لبیک گویانش برآمده و آتشی برجان استکبار انداخت که از حرارت آن آتش، نه تنها ملت ایران، که بسیاری از ملت های دیگر بیدار و بسیاری از ستمگران آشفته شدند.

 

در این میان پیکر نیمه جان فرهنگ و جایگاه ملی و دینی ایران، نیازمند اکسیری بود که حیاتی دوباره یافته و از آن شرایطی که جولانگاه بدخواهان و استعمارگران بود، به مهد شیران و دلیرانی مبدل شود که حماسه آفرینیشان موجب حیرت جهانیان شد.

 

آن آب حیاتی که با آغاز نهضت منتهی به انقلاب اسلامی ایران، رفته رفته در عرصه‌ی فکر و فرهنگ کشور جریان یافت، فرهنگ ایثار بود. فرهنگ ایثار همان اکسیری بود که نهال نوپای انقلاب را آب یاری کرد و سبب شد ملت ایران نهضت را تا پیروزی همراهی کرده و پس از آن اوج بالندگی این فرهنگ را در طول هشت سال دفاع مقدس به نمایش گذارد، هشت سالی که هر لحظه اش، تابلویی ماندگار از ایثار، حماسه و رشادت است.

 

اینک ایران عزیز که برگ های تاریخ معاصرش مملو از لحظاتی است که به گلواژه‌های ایثار و شهادت مزین است، در شرایطی قرار گرفته است که گویی یک بار دیگر نیازمند فراگیری و نشر فرهنگ ایثار و حماسه آفرینی در راه آرمان‌های متعالی است، زیرا فرهنگ، این منشأ حیات فکری، دینی و حتی علمی جوامع در بر دارنده مولفه‌های بسیاری است که هر یک کارکرد و اهمیت خاص خود را دارد، امام برخی مولفه در مجموعه‌ی فرهنگ هر جامعه‌ای تاثیر ویژه ای دارد، در شرایط کنونی کشور، که از سویی در مرحله‌ی گذار تمدنی است و از سوی دیگر هر روز و هر لحظه آماج حملات فکری و فرهنگی بدخواهنان است، باز هم فرهنگ ایثار، نظیر آب حیاتی است که می‌تواند به سلول‌های فرهنگی جامعه حیات دوباره بخشیده و موجی از تلاش و جوشش انقلابی در رگ‌های جامعه ایجاد نموده و کشور را در طی مسیر‌های رشد و تعالی یاری کند.

 

در این میان نقش نهاد های فرهنگی، مقوله‌ای است که از اهمیت بسزایی برخوردار است، اما ناگفته نماند که برای نهادینه شدن هر مولفه‌ی فرهنگی، تلاش، کوشش و همت همگانی لازم است، نظیر اوایل و اوج نهضت انقلاب اسلامی که ایثار ابتدا در سلول‌های کوچک جامعه شکل گرفت و سپس چون رودی خروشان فضای ستم کشیده¬ی جامعه را تطهیر کرد.

 

ماحصل کلام این که تمامی دغدغه‌مندان و دلسوزان ایران عزیز و نظام مقدس جمهوری اسلامی، می‌توانند با نشر فرهنگ ایثار درجامعه به حیات دوباره این مولفه‌ی مهم و ضروری به سیر جامعه در مسیر رشد و تعالی یاری رسانند.

 

انتهای پیام/ 131


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 27 بهمن 1395  ] [ 1:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یادواره شهدای قاسم‌آباد برگزار می‌شود

مراسم گرامی‌داشت شهدای قاسم‌آباد شامگاه پنجشنبه 28 بهمن‌ماه برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۲۷۳۸۱

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۵ - 15February 2017

به گزارش دفاع پرس از خراسان رضوی، بیست وششمین یادواره شهدای شهرستان قاسم‌آباد و گرامی‌داشت شهدای مدافع حرم شامگاه پنجشنبه 288 بهمن‌ماه بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد حضرت ولی‌عصر (عج) واقع در این شهرستان از توابع مشهد مقدس برگزار می‌شود.

این مراسم نورانی با حضور خانواده‌های معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران همراه با سخنرانی سردار سعید تاجیک و مدیحه‌سرایی ذاکر اهل بیت (ع) ابراهیم صاحبی برگزار خواهد شد.

یادواره شهدای قاسم‌آباد برگزار می‌شود 

 انتهای پیام/ 151 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 27 بهمن 1395  ] [ 1:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

جنایات امروز داعش مشابه جنایات منافقان در دوران دفاع مقدس است

معاون تیپ 23 نیروهای ویژه هوابرد ارتش در دوران دفاع مقدس گفت: در اوایل جنگ تحمیلی که منطقه شمال غرب و کردستان توسط منافقان مورد حمله قرار گرفته بود منافقان و احزاب معاند آن زمان جنایتی انجام می دانند که امروز ما مشابه آن را توسط داعش می بینیم.

کد خبر: ۲۲۷۳۷۸

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۸ - 15February 2017

به گزارش دفاع پرس از زنجان، امیرسرتیپ دوم بازنشسته احمد اسدی در مراسم آبروی محله مسجد علی اصغر(ع) شهر ابهر، اظهار داشت: برگزاری مراسم آبروی محله از برنامه های بسیار مفید است تا مردم و جوانان قدر امنیت را بدانند که برای این امنیت از جای جای مهین عزیز و از هر کوی و برزن شهید تقدیم انقلاب شده و این مراسم ها برای جوانان یک فرصت و نعمت است.

وی تصریح کرد: تا زمانی که جنگ تحمیلی رخ نداده بود بسیاری از مردم مفهوم امنیت را درک نکرده بودند و پس بعد از آغاز جنگ تحمیلی مردم با معنای واقعی نعمت امنیت آشنا شدند.

معاون تیپ 23 نیروهای ویژه هوابرد ارتش در دوران دفاع مقدس یاد آور شد: در اوایل جنگ تحمیلی که منطقه شمال غرب و کردستان توسط منافقان مورد حمله قرار گرفته بود منافقان و احزاب معاند آن زمان جنایتی انجام می دانند که امروز ما مشابه آن را توسط داعش می بینیم.

وی با اشاره به تحریم هایی که در زمان جنگ توسط دشمنان شرق و غرب علیه کشور اعمال شد، ابراز کرد: در جنگ تحمیلی حتی گونی سنگرسازی که مورد نیاز رزمندگان بود بعنوان یکی از ملزومات جنگی در لیست تحریم ها قرار گرفته بود و این در صورتی است که 40 کشور غربی و شرقی به صدام حسین تسلیحات پیشرفته جنگی ارسال می کردند.

اسدی بیان کرد: در جنگ انگیزه و اراده و هدف است که می جنگد نه تسلیحات پیشرفته و این انگیزه را می توان در رقابت شهدا برای شهادت دید بر همین اساس است که چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر پایه خون شهدا استوار است و این خون شهدا استمرار خون شهدای کربلا است.

وی خاطرنشان کرد: اگر امروز مسئولان و دیپلمات های کشور ما با اقتدار پای میز مذاکره حاضر می شوند و راهپیمایی 22 بهمن را با شکوه هر چه تمام تر در کمال امنیت و آرامش در مقابل دیدگان دنیا برگزار کرده و حماسه می آفرینیم به برکت خون شهداست و به برکت همین خون و از جان گذشتی شهدا است که امروز ما به فناوری های برتر دفاعی دست پیدا کرده ایم.

معاون تیپ23 نیروهای ویژه هوابرد ارتش در دوران دفاع مقدس با تاکید بر رشادت های رزمندگان دفاع مقدس، گفت: در دوران دفاع مقدس از همه اقشار مردم در قالب یگان های بسیج شرکت کردند و با انگیزه و بی ادعا برای دفاع از میهن عزیز از جان، مال و فرزندان خود گذشتند که در نهایت مانند شهدای عاشورا جاودانه شدند.

همرزم شهید سپهبد صیاد شیرازی با گرامی داشت یاد و خاطره آن شهید والامقام، بیان کرد: یکی از فرماندهان تاثیرگذار در دوران دفاع مقدس شهید صیاد شیرازی بود که تاثیر بسزایی در پیروزی رزمندگان در جبهه های کردستان داشت.

وی با اشاره به اینکه شهدا برای کار خود به دنبال اسم و رسم یا پست و مقام نبودند، افزود: امروزه مشاهده می شود عده ای برای رسیدن به برخی جایگاه ها و پیشبرد اهداف خود از نام شهدا سواستفاده می کنند.

اسدی با اشاره به مظلومیت شهدای بسیجی در دوران دفاع مقدس، ابراز کرد: این شهدا برخلاف نیروهای ارتشی آموزش های نظامی ندیده بودند و در برخی موارد آموزش های اندکی می دیدند و به کارزار نبرد رهسپار می شدند که بسیاری از آنها نیز مظلومانه به درجه رفیع شهادت رسیدند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 27 بهمن 1395  ] [ 1:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

شهیدی که جبهه را به تحصیل در خارج ترجیح داد

شهید سیدمحمدعلی ابراهیمی قبل از حضور در جبهه از طرف واحد مخابرات سپاه جهت ادامه تحصیل در رشته مخابرات به تهران فرستاده شد. قرار بود با پایان یافتن این دوره مقدماتی جهت تکمیل تحصیلات خود به خارج از کشور برود. اما سید محمدعلی از رفتن امتناع ورزید.

کد خبر: ۲۲۷۳۹۲

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۰ - 15February 2017

شهیدی که جبهه را به تحصیل در خارج ترجیح دادبه گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، سیدمحمدعلی ابراهیمی در شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان برابر با اردیبهشت ۱۳۴۱ متولد شد. پس از طی دو سال دوران دبستان را در دبستان آل مظفر سرآسیاب فرسنگی آغاز کرد و این دوران را با موفقیت تمام به پایان رساند. دوران راهنمایی را در مدرسه ایران بانو (شهید نمازیان فعلی) آغاز کرد.


مسئول مخابرات 19 ساله سپاه زاهدان

تحصیلات دبیرستانی خود را در حالی آغاز کرد که از نظر بلوغ فکری پیشرفت‌هایی داشت و مستعد پذیرش صفات حسنه و نیکویی بود . این روحیه را با قدرت و اراده آهنین مردمی که در خیابان‌ها و کوچه‌ها جهت برچیدن حکومت طاغوت زاهپیمایی داشتند تقویت کرد و جهت فراگیری مهارت‌های فنی وارد هنرستان علامه اقبال شد. سال دوم هنرستان را همراه با پیروزی انقلاب اسلامی به پایان رساند و همگام با رشد فرهنگی جوانان انقلاب در کلاس قرآن که توسط یکی از دبیران همان مدرسه دایر شده بود شرکت کرد و مورد تشویق و تحسین قرار گرفت.

خردادماه سال ۱۳۵۹ دیپلم گرفت و  وارد سپاه شد. پس از سه ماه دوره آموزشی و رزمی عضو دائم سپاه کرمان شد. در اوایل سال ۱۳۶۰ به عنوان مسئول مخابرات سپاه زاهدان به مدت ۶ ماه به منطقه سیستان و بلوچستان رفت و سپس به کرمان بازگشت.

انصراف از حضور در خارج از کشور

همزمان با عملیات «والفجر مقدماتی» در منطقه غرب، همانند سربازی فداکار در جبهه حاضر شد و علت حضور خود را در جبهه خدمت به اسلام و دفاع از حریم مسلمین و میهن اسلامی که مورد تجاوز وحشیانه صدامیان و ایادی امپریالیسم قرار گرفته بود می‌دانست و حتی قبل از حضور در جبهه از طرف واحد مخابرات سپاه به اتفاق تنی چند از دوستان به مدت 6 ماه جهت ادامه تحصیل در رشته مخابرات به تهران فرستاده شدند. قرار بود که با پایان یافتن این دوره مقدماتی جهت تکمیل تحصیلات خود به خارج از کشور بروند.

اما سید محمدعلی از رفتن امتناع ورزید و به همان 6 ماه مقدماتی اکتفا کرد. وقتی از او سوال شد چرا به خارج نرفتی؟ گفته‌ بود: «شاید عمر من کفاف نکند تا پس از اتمام آن دوره به کشورم خدمت کنم تا همین اندازه که می‌دانم وظیفه دارم خدمت کنم.» او با وجود فعالیت در حوزه مخابرات و بی‌سیم، حتی در درگیری‌های مسلحانه خطوط مختلف شرکت می‌کرد و بسیار مثمرثمر بود. به همین دلیل تا تصدی مسئول مخابرات لشکر ۴۱ ثارالله پیش رفت و با همین سمت لباس زیبای شهادت را بر تن کرد.

در عملیات‌های والفجر ۱و۳و۴ به عنوان بی‌سیمچی، در عملیات خیبر به عنوان مسئول بی‌سیم، در عملیات‌های والفجر ۸ و بدر به عنوان معاون مخابرات لشکر و در کربلاهای ۱و۴و۵ به عنوان مسئول مخابرات انجام وظیفه کرد. چندین بار قبل از شهادت، زخمی شده بود وهنوز بهبودی کامل نیافته به جبهه باز می‌گشت ودرست قبل از شهادتش در کربلای ۵  نیز از ناحیه پا زخمی شده بود و با همان وضعیت در عملیات شرکت کرد وشربت شهادت نوشید.

 

منبع: ایسنا 


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 27 بهمن 1395  ] [ 1:09 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

مادر شهید «غلامعلی عنانات» به فرزندش شهیدش پیوست

مادر شهید«غلامعلی عنانات» پس از سال ها انتظار به فرزند شهیدش پیوست.

کد خبر: ۲۲۷۳۸۶

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۵ - 15February 2017

به گزارش دفاع پرس از خوزستان، خیری عناناتی مادر شهید والامقام «غلامعلی عنانات» از شهدای هشت سال دفاع مقدس  به فرزند شهیدش پیوست.

پیکر این مادر شهید با حضور مسؤولان و کارکنان ادارات، مردم شهیدپرور بعد از تشییع از محل مسجد کوی فرهنگیان به گلزار شهدای هندیجان شمالی اقامه نماز و در کنار فرزند شهیدش آرام گرفت.

شهید غلامعلی عنانات در سال 62 در حین انجام ماموریت در محور اهواز به ماهشهر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ چهارشنبه 27 بهمن 1395  ] [ 1:08 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

یادواره شهدای والفجر 8 در همدان برگزار می‌شود

سی و یکمین یادواره شهدای عملیات غرور آفرین والفجر 8 و گرامی‌داشت شهدای مدافع حرم در دارالمومنین همدان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۲۲۷۱۴۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۱ - 14February 2017
 

به گزارش دفاع پرس از همدان، دبیر سی و یکمین یادواره شهدای والفجر 8 ضمن  تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه و با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، اظهار داشت: امروز همه باید بدانیم و آگاه باشیم که هر آنچه داریم به برکت خون جوانانی است که با جانفشانی و ایثار طی هشت سال دفاع مقدس در صحنه های نبرد حق علیه باطل حضور داشتند.

ابراهیم تقوا طلب افزود: هدف از برگزاری چنین مراسم ها و برنامه هایی معرفی و اشاعه فرهنگ دفاع مقدس و جهاد و شهادت در میان نسل سوم و چهارم انقلاب است تا جوانان با ایثارگری های رزمندگان و جوانان ملت در دوران جنگ تحمیلی آشنا شوند.

وی با اشاره به اینکه شهدای گرانقدر روی همه خواسته های خود پا گذاشتند تا امروز الگویی برای جوانان باشند اضافه کرد: این یادواره با سخنرانی سردار حمزه حمیدی نیا، از فرماندهان دوران دفاع مقدس برگزار می شود.

وی یادآور شد: مدیحه سرایی، خاطره گویی توسط رزمندگان دفاع مقدس و قرائت وصیت نامه شهدا نیز از دیگر برنامه های سی و یکمین یادواره شهدای والفجر 8 در همدان است.

تقوا طلب  خاطرنشان کرد: یکی از نکات قابل توجه در این یادواره ها حضور جوانان برای کمک و انجام امور اجرایی است که بدون شک نشان از توجه و علاقه جوانان به این مراسم ها را دارد.

دبیر سی و یکمین یادواره شهدای والفجر 8 در پایان بیان داشت: این یادواره از ساعت 14:30 تا 17 روز پنج شنبه مورخ 28/11/95 و با حضور خانواده معظم و معزز شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم، یادگاران و رزمندگان دفاع مقدس و مردم شریف دارالمومنین در مسجد مهدیه شهر همدان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ سه شنبه 26 بهمن 1395  ] [ 2:54 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

تجدید میثاق اهوازی‌ها با شهید «عباس کردانی»

مراسم اولین سالگرد شهادت مدافع حرم «عباس کردانی» سه‌شنبه 26 بهمن‌ماه برگزار می‌شود.

کد خبر: ۲۲۷۱۲۵

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۹ - 14February 2017

تجدید میثاق اهوازی‌ها با شهید «عباس کردانی»

به گزارش دفاع پرس از اهواز، مراسم اولین سالگرد شهادت مدافع حرم «عباس کردانی» سه‌شنبه 26 بهمن‌ماه ساعت 19:455 در گلزار شهدای مدافع حرم اهواز برگزار می‌شود.

این مراسم با حضور خانواده معزز شهید والامقام، جانبازان و ایثارگران همراه با مدیحه‌سرایی ذاکرین اهل بیت (ع) برگزار خواهد شد.

گفتنی است که مدافع حرم «عباس کردانی» در راه دفاع از حریم آل‌الله در نبرد با تروریست‌های تکفیری داعش در سوریه به شهادت رسید.

انتهای پیام/ 151 


ادامه مطلب

[ سه شنبه 26 بهمن 1395  ] [ 2:53 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

عقب‌ماندگی در معرفی یادمان‌های دفاع مقدس استان کردستان

مدیر کل اداره حفظ آثار دفاع مقدس کردستان گفت: در بحث معرفی یادمان‌های دفاع مقدس استان کردستان، عقب ماندگی محسوسی وجود دارد.

کد خبر: ۲۲۷۱۲۱

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۴ - 14February 2017

به گزارش دفاع پرس از سنندج، در جلسه هم اندیشی که در لشکر 222 بیت المقدس استان کردستان برگزار شد، سرتیپ دوم پاسدار مراد حسنی اظهار داشت: در زمان جنگ هنرنمایی های زیادی توسط رزمندگان اسلام در خطه خون‌رنگ کردستان به وقوع پیوسته که نشر و بسط این هنرنمایی ها و انتقال آن به نسل های آینده همت عظیم جهادی را طلب می کند.

 

وی در ادامه گفت: یکی از هنرنمایی های شهدا در منطقه غرب کشور این بود  که به راحتی توانستند خط ضد انقلاب را از مردم جدا کنند.

مدیر کل حفظ آثار کردستان در ادامه ضمن اشاره به اوضاع متشنج منطقه غرب آسیا تصریح کرد: امنیتی که امروز در کشور شاهد آن هستیم ثمره خون پاک رزمندگانی است که بدون هیچ چشم داشتی جان شیرین خود را فدای این سرزمین کردند تا ما بتوانیم در امنیت کامل زندگی کنیم و ما باید شکر گذار و قدردان این رشادت ها و جانفشانی های بزرگ باشیم.

وی در ادامه گفت: ما در بحث معرفی یادمان های دفاع مقدس ضعیف عمل کردیم لذا لازم است برای جبران این عقب ماندگی و نیز بیان ایثارگری ها و رشادت های صورت گرفته در کردستان یک باغ موزه دفاع مقدس در خور شان مردم فرهنگی کردستان ساخته شود تا فرزندان و آیندگان بدانند که چه ایثارگری های عظیمی در کردستان برای حراست از ایران اسلامی صورت پذیرفته  است.

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ سه شنبه 26 بهمن 1395  ] [ 2:53 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

فرمانده نیروهای خراسانی در کنار مسیح کردستان+ تصویر

«بابا محمد» در 17 دی 1359 در حالی که چهار ماه و نیم بیشتر از شروع جنگ تحمیلی، نمی­‌گذشت حین انجام مأموریت، بر اثر سانحه تصادف در جاده­ سبزوار به شهادت رسید. مزار این یار بی ریای انقلاب در حرم حضرت علی بن موسی الرضا(ع) قرار دارد؛ جایی که همیشه آرزویش را داشت.

کد خبر: ۲۲۶۹۶۶

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۰ - 14February 2017

به گزارش دفاع پرس از مشهد، بابا محمد رستمی رهورد در سال 1325 در روستای رهورد (قوچان) متولد شد، هنوز به مدرسه نرفته بود که غم از دست دادن مادر را تجربه کرد. نوجوان  بود که به پدرش در کشاورزی کمک می­ کرد، درس می­ خواند و به ورزش کشتی چوخه علاقه نشان می­ داد. در همین ایام بود که پدرش تصمیم گرفت به مشهد مهاجرت کند. پس از چندی پدرش نیز از دنیا رفت.

بعد از پدر، بیش از پیش کار می­ کرد. کُشتی چوخه هم بهترین سر گرمی ­اش بود. جوانی که هم جسمی قوی داشت و هم روحی بلند نظر و محکم و با ایمان. با این سرمایه شخصی وارد فعالیت های اجتماعی شد. برای نماز به مسجد امام حسین (ع) می ­رفت. آن جا به خادم نیاز داشت که خادمی آن مسجد را پذیرفت. از طرف دیگر، چون خودش درد یتیمی و نداری را از نزدیک لمس کرده بود و با آن آشنا بود برای همین تلاش کرد در حد امکان به محرومین و نیازمندان کمک کند.

با شروع حرکت مردم در جهت سرنگونی رژیم طاغوت در خانه نماند. هر روز تظاهرات، هر روز پای سخنرانی و هر روز پخش اعلامیه و نوارهای امام. او پلی بود میان بزرگان انقلاب و مردم کوچه و بازار. در همین زمان­ها بود که به خاطر شخصیت با صلابت و روحیه­ی پدرانه­ای که داشت، از طرف بعضی از دوستان نزدیکش، به رسم خراسانی­ها «بابا» نامیده شد به نحوی که تا زمان شهادت دیگر این لقب از اسم او جدا نشد. او برای همه ­ی کسانی که او را می­شناختند، بابا محمد یا بابا رستمی بود.

با پیروزی انقلاب و شیطنت ­های استکبار شهید بابا محمد رستمى جز اولین افرادى بود كه بعد از فرار نیروهاى آمریكائى وارد طبس شد. او به همراه یک گروه براى شناسایى منطقه و اطلاع از اوضاع به آنجا رفت.

بعدها سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تشکیل شد و محمد از پایه گذاران این نیرو در استان «خراسان» بود.

به عنوان فرمانده عملیات سپاه مشهد در آرام­ سازی جریان­ های گنبد و کردستان حضور داشت و با آغاز حمله عراق به کردستان مدتی با شهید چمران همرزم بود. با شروع جنگ تحمیلی به عنوان فرمانده نیروهای خراسانی با اولین گروه به جبهه اعزام شد.

عاقبت بابا محمد، در 17 دی 1359 در حالی که چهار ماه و نیم بیشتر از شروع جنگ تحمیلی، نمی­ گذشت در یک مأموریت، بر اثر سانحه تصادف در جاده­ ی سبزوار به شهادت رسید. مزار این یار بی ریای انقلاب در حرم حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، جایی است که همیشه آرزویش را داشت.

تصویر زیر شهید بابا محمد رستمی را در کنار سردار شهید محمد بروجردی فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهداء که «مسیح کردستان» لقب گرفته است و پیشمرگان کرد نشان می­ دهد.

تصویر/ فرمانده نیروهای خراسانی در جنوب در کنار مسیح کردستان 

انتهای پیام/


ادامه مطلب

[ سه شنبه 26 بهمن 1395  ] [ 2:52 PM ] [ مهدی گلشنی ]

[ نظرات0 ]

.: تعداد کل صفحات :. [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ > ]